FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
24.06.2024 klo 07:18:29 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2] 3 4
 
Kirjoittaja Aihe: Keski-Suomi: M5 Itäinen C 2024  (Luettu 15277 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
PlussaPallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HuimaUrho


Vastaus #25 : 25.04.2024 klo 13:37:53

Kutosesta nousseissa jo pelkästään on niin isoja tasoeroja, että hankala sijoittaa heitä edes samaan lauseeseen :D. MuurY on vahvistunut viime kaudesta isoilla naarauksilla ja omaan silmään lähteneekin ihan ennakkosuosikin asemasta sarjaan. Suurimpia haastajia voisi olla kakkosjoukkueet eli KeuPa2 ja HuimaUrho2. Viime kaudella näistä joukkueista KeuPa oli reilusti edellä, mutta Äänekoskella olevan hyvän pöhinän myötä osa viime kauden Nelosen pelureista pelaavat tässä sarjassa Kolmosen sijaan, joten tälle tasolle kovia pelimiehiä löytynee HuimaUrhon kokoonpanosta pitkin kesää.
Keskikasti puolestaan on laaja ja toinen Kutosesta pelaamalla noussut FCV/Reds kuulunee vankasti tähän kastiin. Viime kaudella tässä sarjassa pelanneet Jämsänkosken Jyry, LuoVu sekä Komeetat3 voisi myös nostaa taistelemaan samoista sijoista. Loput joukkueet ovat itselle hieman tuntemattomampia, mutta mikäli viime kaudesta/kausista tekee päätelmiä niin Inter Jyväskylä sekä Konnu/Kipinä taistelee viimeisestä varmasta sarjapaikasta, kun taas FC HUKI jäänee viimeiseksi. Ota ja tiedä mutta tämmöistä itse ennakoisin.

MuurY

KeuPa2
HuimaUrho2

FCV/Reds
Jämsänkosken Jyry
LuoVu
Komeetat3

Inter Jyväskylä
Konnu/Kipinä

FC HUKI
isokoskenbaggio

Poissa Poissa


Vastaus #26 : 25.04.2024 klo 17:56:45

Kärkikahinoista voidaan olla samaa mieltä melko pitkästi. Onko sarjan joukkueet pelanneet keskinäisiä harjoitusotteluita kevään aikana ja mitä tuloksia niistä on tullut? Onko joku joukkue erityisesti vakuuttanut preseason tai suomencup peleillään? Pikkulinnuilta kuulin että Inter Jyväskylä ja FCV/Reds kohtaavat maanantaina harjoitusottelun merkeissä.
peruspakk1

Poissa Poissa


Vastaus #27 : 26.04.2024 klo 00:45:03

Huimaa en kyllä laittaisi kärkikahinoihin. Viime kaudella oli putoamisen partaalla kuitenkin.
Aktiivimalli

Poissa Poissa


Vastaus #28 : 28.04.2024 klo 18:19:59

Komeetat Piuku - MuurY Copalla tänään 2-2.
Vaiherikas ja suhteellisen hyvätasoinen peli.
Piuku tuli peliin erittäin hyvällä liikkellä ja noin vartissa oli jo 2-0 taululla.
Sitten pääsi MuurY peliin paremmin mukaan ja ottelu tasoittui tapahtumiltaan ja 2-1 kavennuksen myötä tauolle noissa lukemissa.
Toinen jakso oli myös kaksijakoinen, ekan 20 min Muurame vei, mutta loppu oli selkeästi kotijoukkueen. Jaksolla oli kotijoukkueen lisämaali lähempänä kuin Muuramen tasoitus.
Mutta lopulta, ihan viime hetkillä, Muurame sai hienon vastahyökkäyksen aikaan ja se pelattiin todella tyylikkäästi loistavaan paikkaan noin 12 metriin josta Korhonen pisti pallon hienolla maltilla alanurkkaan. Kapelimestarina maalissa Norontaus.
Kaikenkaikkiaan kotijoukkue vaikutti yllättävän hyvältä, tosin etukäteistietoa ei meikäläisellä kovin paljoa ollut.
Kehuttu Muurame oli paikka paikoin hyvä, mutta hieman telineissä kaikkiaan.
Muuramen otteista paistoi kuitenkin iso potentiaali ja hyvänä päivänä joukkue voi olla 5. divariin erittäin kova.
« Viimeksi muokattu: 28.04.2024 klo 18:52:01 kirjoittanut Aktiivimalli »
isokoskenbaggio

Poissa Poissa


Vastaus #29 : 30.04.2024 klo 08:34:22

Inter Jyväskylä - FCV/Reds harjoitusottelu taisi päättyä eilen 5-6 Redsin voitoksi. Molemmilla joukkueilla oli ottelussa hetkensä ja hieman tarkempaa tietoa voitte katsoakkin ksjalkapalloviikko instagramista.

Onko täällä risuja/ruusuja Halssilan kentästä? Liukas ja kova näyttää olevan.
« Viimeksi muokattu: 30.04.2024 klo 09:25:42 kirjoittanut isokoskenbaggio »
Penkkitopi

Poissa Poissa


Vastaus #30 : 30.04.2024 klo 08:46:47

Kukas tuota Konnukipinää luotsaa, kun Ikonen lähti Rangersiin?
K3skari

Poissa Poissa


Vastaus #31 : 30.04.2024 klo 09:02:57

Kukas tuota Konnukipinää luotsaa, kun Ikonen lähti Rangersiin?

Ikonen
isokoskenbaggio

Poissa Poissa


Vastaus #32 : 02.05.2024 klo 09:55:50

Ensiviikon tiistaina ensimmäinen kierros käyntiin ja ottelut:

KonnU - KeuPa/2
LuoVu - MuurY
Komeetat/3 - Inter Jyväskylä
FC HUKI - Huima Urho 2

Lisäksi kierros loppuu perjantaina otteluun:

Jämsänkosken Jyry - FCV/Reds
PlussaPallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HuimaUrho


Vastaus #33 : 07.05.2024 klo 16:23:20

FC HUKI - HuimaUrho2

Niin se Vitosen sarjakausikin saadaan polkaistua käyntiin ja omalta osalta äänekoskelaisten seuraaminen lisääntyy täten yhdellä päivällä viikossa lisää. Ennakkoon HUKI on itselle hieman tuntemattomampi joukkue, mutta nopella tulospalvelukatsauksella entisiä pelureita kovistakin sarjoista löytyy. Toki osalla ikää on enempi ja osalla vähemmän, mutta jospa ainakin pelisilmä heillä olisi kondiksessa ;). HuimaUrho ja sen reservijoukkuekin on sitten hyvinkin tuttu ja hieman kotiinpäin vetäessä uskon tämän Vitosen kauden olevan huomattavasti menestyksekkäämpi kuin viime kausi ja näenkin sarjanousun olevan realistinen ja selvä tavoite joukkueelle. Tämän perustelen sillä, että sekä reservi- sekä edustusjoukkue harjoittelee yhdessä ja noin puolet pelaa Kolmosta, jolloin reservijoukkueen pelaajat kehittyy kovempien sakissa jo luonnostaan. Toinen syy on se, että edustusjoukkueessa olevan kilpailutilanteen vuoksi kaikki kovatkaan pelurit eivät mahdu isoon rooliin Kolmosessa, jolloin minuutteja haetaan Vitosesta. Näistä tapauksista hyviä esimerkkejä alkukauden perusteella Eetu Korhonen sekä Jose Mäkelä. Tulospalvelun listan mukaan tänään mukana ovat myös Michael Duka, Jussi Pietiläinen sekä Luukas Jakonen, jotka lähtökohtaisesti kuuluvat edustusjoukkueeseen. Oikein kovia ukkoja Vitoseen ja omasta mielestä hieno nähdä, että nöyryyttä löytyy lähteä pelaamaan alempaakin sarjaa hieman JJK:n tämän kauden mallin mukaan. Lähtökohtaisesti uskon äänekoskelaispoppoon tänään nappaavan 3 pistettä mukaan, mutta mukava seurata myös HUKIN tekemistä!
Lopputulosveikkaus: 1-5
Aktiivimalli

Poissa Poissa


Vastaus #34 : 07.05.2024 klo 22:36:48

LuovU - MuurY tänään Tikkakoskella 3-3.
Molempien joukkueiden sarja-avaus erittäin viileissä tunnelmissa, lämpötila nippanappa plussan puolella.
Peli sai lentävän startin kun Muuramen aikamoisen sekoilun jälkeen kotijoukkue iski pelin lukemiin 1-0....peliä oli ehkä tässä vaiheessa pelattu 30 sekuntia.
Tästä alkoi kuitenkin melkein heti koko pelin kestänyt humppa; kotijoukkue luotti pitkiin, brittityylisiin palloihin kun taas Muurame pelasi selkeästi enemmän maita pitkin syötellen.
Tasoitus nähtiin jo 5 minuutin jälkeen, nätin syöttökombinaation jälkeen Korhonen upotti pallon vastustamattomasti pussiin.
Peli meni selvähkösti Muuramen hallinnassa, mutta kotijoukkue oli tehokas. Puoliajalle mentiin 3-1 kotijohdossa....toinen maali oli vähän löperöä puolustusta vierailijoilta kun Luovun pelaaja pääsi tekemään 2 puolustajan keskeltä roikotuksen pussiin, mutta toinen oli erittäin komea vapari noin 18 metristä joka meni maaliin oppikirjan mukaan tolpan kautta. Voi muuten olla että nämä maalit on väärässä järjestyksessä, en muista enää kohmeeltani kumpi tuli ensin.
Muuramelaisten kurjuutta lisäsi vielä jakson loppupuolella tullut punalappu 2. keltaisesta. Myöskin Muuramen maalivahti sai erittäin kovan tällin jakson puolivälissä melko holtittomassa Luovun pelaajan ylijouksussa.
Tämän tällin vuoksi Muurame joutui ottamaan toiselle jaksolle maaliin maalintekijä Korhosen. Lähtökohdat toiseen jaksoon olivat siis aika hankalat.
Toinen jakso oli kuitenkin melko selvää Muuramen hallintaa, alivoimasta huolimatta. Jotenkin tuntui että laatuylivoima oli aika selvä ja kotijoukkueen pitkän päätyyn lyöminen oli selvästi skarpanneille Muuramen pakeille helppoja pelata. 3-2 kavennuksen tälläsi Muuramen Savela "kierroksen maalilla"....erittäin komea vastapalloon tällääminen noin 15 metristä yläriman kautta voimalla pussiin.
Hyvistä paikoista huolimatta Luovu laittoi kroppaa likoon ja pystyi kestämään Muuramen painetta, mutta lopulta vääjäämätön tapahtui ja viimekauden maalitykki Venäläinen pisti pallon varmasti verkkoon.
Tässä vaiheessa tuntui melko selvältä että lopulta Muurame kampeaa lopulta voittoon. Mutta tämän torppasi lopullisesti Muuramelle tullut toinen punainen ja siihen hyytyi se loppukiri. Loppu oli 2 miehen ylivoimalla pelanneen Luovun hienoista painostusta ja 3-3 jäi loppunumeroiksi.
Mielestäni tänään ei ollut tuomarilta nappisuoritus; korteista päätellen voisi kuvitella että nähtiin kuuma ottelu. Kuumuudesta ei kuitenkaan ollut tietoakaan, melko siisti ja rauhallinen peli kaikkineen. Siihen nähden 2 ulosajoa oli hämmentävä. Lisäksi mm. Muuramen penkki sai kortin myöskin, ilmeisesti "mussutuksesta". Ainakaan katsomoon ei penkiltä kuulunut pihaustakaan joten ainakaan kovin äänekästä ei voinut tuo mussutus olla. Myöskin jälkimmäinen punainen tuli ainakin osin protestoinnista joka ei ainakaan katsomoon kuulunut mitenkään. Pelillisesti 2 korttia (keltaista) olisi ollut koko pelissä paikallaan....Luovun pelaajan maalivahdin yliajo oli ylilyönti ja siitä kortti tulikin. Lisäksi Muuramen 1. pelaajan ulosajaon jälkimmäinen keltainen oli aika härski takavyö heitto, siitäkin kortti. Muuten oli siistiä peliä ja harmi että se lopputulokseen vaikutti kovasti nuo annetut punaiset. Pelit olisi hyvä ratkoa pelaamalla ja ihan noin herkässä ei pitäisi punaiset olla.
Pelistä muuten jäi fiilis että vastakkain oli pitkiin taistelupalloihin keskittynyt LuovU ja rakenteluun / kombinaatioihin luottanut Muurame. Periaatteessa Muuramella oli voiton avaimet, pari LuovUn maalia oli melko halpoja, vapari toki erittäin tyylikäs. Muuramen pelaajat olivat vähän tehottomia, mutta potentiaalia tuntuu olevan. Kunhan maltti pysyy ja omaan pelisuunnitelmaan maltetaan luottaa, en usko että paljon pistemenetyksiä sarjassa tulee. Mutta LuovU osoitti että helppoja virheitä ei voi tehdä ja jos tuomarilinja on näin tiukka, ainakin protestointi pitää jättää pois.

K3skari

Poissa Poissa


Vastaus #35 : 07.05.2024 klo 23:11:33

Mutta LuovU osoitti että helppoja virheitä ei voi tehdä ja jos tuomarilinja on näin tiukka, ainakin protestointi pitää jättää pois.

Palloliitto on ohjeistanut tuomareita puuttumaan myös alasarjoissa sanoin ja elein tehtyyn protestointiin herkemmin kuin aiemmin. Tämä on jatkumoa UEFA:n ja Palloliiton viime kesäiseen ohjeistukseen. Ohjeistuksella pyritään karsimaan pelaajien ja taustahenkilöiden kunnioituksen puutetta tuomareita kohtaan.
Azazello

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Melchester Rovers


Vastaus #36 : 07.05.2024 klo 23:22:33

Toivottavasti siitä pidetään kiinni. Kyllä joukkueet sen nopeasti oppii, jos kortti oikeasti heiluu yhtenäisellä linjalla.
Aktiivimalli

Poissa Poissa


Vastaus #37 : 07.05.2024 klo 23:22:43

Palloliitto on ohjeistanut tuomareita puuttumaan myös alasarjoissa sanoin ja elein tehtyyn protestointiin herkemmin kuin aiemmin. Tämä on jatkumoa UEFA:n ja Palloliiton viime kesäiseen ohjeistukseen. Ohjeistuksella pyritään karsimaan pelaajien ja taustahenkilöiden kunnioituksen puutetta tuomareita kohtaan.
No juu, ainakin tässä.pelissä oli erittäin tiukka linja protestointiin.
Tämä hyvä laittamasi pointti on ilmanmuuta hyvä joukkueiden tiedostaa.
peruspakk1

Poissa Poissa


Vastaus #38 : 08.05.2024 klo 00:56:56

Huimalta on kyllä omituista ottaa kolmosen ukkoja puolet peliin. Vähä ”nössömäistä” kun ei omiin vitosen ukkoihin luota. Saa nähdä mitä kausi tuo tullessaan. Muury on erityisesti mielenkiinnon kohteena. Nuori ja hyvä joukkue.
PlussaPallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HuimaUrho


Vastaus #39 : 08.05.2024 klo 12:15:10

FC HUKI - HuimaUrho2 1-3

Kuten jo ennakossa sanoin niin HUKI oli itselle tuntematon porukka, mutta kyllähän sieltäkin entuudestaan tuttuja ukkoja löytyi, kun Jasin Abahassine sekä Kimmo Huisman pyörittivät peliä mallikkaasti. HuimaUrholle ottelun alku aiheutti heti harmaita hiuksia, kun HUKI:n kulmapotku meni pelaajamassasta kuin varkain läpi jättäen äänekoskelaiset hölmistyneen näköisenä katsomaan toisiaan. Tästä HuimaUrho ei kuitenkaan juurikaan lamaantunut vaan pyöritti ensimmäisen puoliajan palloa varsin nätisti ja tuntui että maali oikein roikkui ilmassa. Lopulta Eetu Korhonen totutusti vahvalla asenteellaan punnersi väkisin itsensä maalipaikkaan ja laukoi äänekoskelaisryhmän tasoihin. Tämän jälkeen HuimaUrhon painostus jatkui ensimmäisen jakson loppuun saakka, mutta tuloksetta. Toiselle jaksolle HUKI asteli huomattavasti paremmalla tahdilla peliin ja voisi sanoa, että minuutit 55-75 oli täysin HUKI-merkkiset ja loivat sen aikana vähintäänkin riittävän määrän maalipaikkoja johtomaalin tekoon, mutta pallo ei verkon perukoille löytänyt, ei sitten millään. Klassinen klisee: jos et itse tee niin kaveri tekee piti paikkaansa jälleen, kun HuimaUrho alkoi saamaan enemmän maalipaikkoja. Liekö kotijoukkueen pelaajilla jalat väsyivät. Jokatapauksessa 82. minuutilla vierasjoukkue pääsi riemuitsemaan johtomaalin merkeissä, kun Kyrylo Havryliei latasi kovan laakin jonka maalivahti sai vielä torjuttua, mutta ei niin sanotusti väljemmille vesille, sillä paluupallossa oli haukkana HuimaUrhon Pasi Leikkainen, joka upotti pallon verkkoon ja asetti viimeiselle kympille täysin eri nuotin. Tämän maalin myötä HUKI lähti pelaamaan isolla riskillä, sillä nostivat yhden pelaajan puolustuslinjasta pois ja tätä eivät vierasjoukkueen nopeat hyökkääjät jättäneet käyttämättä päästen useaankin ylivoimahyökkäykseen ja lopulta ottelun viimeiseksi jääneessä tilanteessa Jose Mäkelä laittoi pallon takuuvarmasti sivuverkkoon ja täten loppulukemiksi jäi 1-3. Ennakoin ottelusta huomattavasti enemmän HuimaUrhon ylikävelyä kuin eilisen kaltaista tasaista vääntöä, mutta jo Huismanin ja Abahassisen kentälläolo vaikutti tähän suuresti. Lukemat olisi tuon synkän parikymppisen aikana voinut kääntyä myös toisinpäin.

Tuohon "Kolmosen" pelaajien peluutukseen meillä on peruspakk1n kanssa selkeästi eri näkökulma. En tiedä missä sinun mielestäsi vaikkapa Mäkelän ja Korhosen kuuluisi pelata, kun eivät Kolmosessa ainakaan liikaa minuutteja ole saanut. Hyvä määrä tuolla eilenkin oli "Vitosen" ukkoja ja kovin montaa ei ainakaan ollut poissa. Realismia kun on, että kaikki viime kauden HuimaUrho2:n pelaajat eivät jatkaneet joukkueessa, mutta mistäs sinä sen tietäisit ;).
tuomari turmio

Poissa Poissa


Vastaus #40 : 08.05.2024 klo 13:45:35

KonnuKipinä-Keupa2 2-1 (1-1)
C-Kasettiäijä

Poissa Poissa


Vastaus #41 : 08.05.2024 klo 21:33:07

Mites se karenssi menee ku huimaurholla oli pelannu perjantaina kolmosta rangersia vastaa pari jamppaa jotka nyt pelas vitosta? onko puhtaat jauhot vai mikä homma?
Alasarjafudis

Poissa Poissa


Vastaus #42 : 08.05.2024 klo 22:36:07

HuimaUrho pelaa ihan sääntöjen mukaan.
Mukana oli nuoria 3 kpl  2004 tai sitä nuorempia pelaamassa  kellä on vapaa liikkuminen.
Ketkä myös pelannut vajaita minuututeja 3 divarissa.
3 div penkillä istujia saa peluuttaa myös seuraavaana päivänä.
Mikä on tämän koko homman idea että saa peliaikaa  jos mahdollista 5 divarissa.
Mesenaatti10

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK


Vastaus #43 : 09.05.2024 klo 00:28:12

Voi herran jestas mitä ininää taas. Hyvä että pojille löytyy peliaikaa.

Kun joku seura joskus yrittää tehdä asioita kunnolla ja mahdollistaa esimerkiksi junioreiden peliajan saamisen, siitä osan täytyy pahoittaa mielensä?
Vesa-Matti Lopez

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mitä pienempi seura, sitä parempi.


Vastaus #44 : 10.05.2024 klo 23:17:23

Reds voittanut Jämsänkosken Jyryn 1-4 Jämsässä, jonka myötä Reds sarjakärkeen ensimmäisen kierroksen jälkeen.

Otteluraportti:
https://www.instagram.com/p/C6zPzmcLwUd/?igsh=MW5td3E0OG1mdmR3Yw==
peruspakk1

Poissa Poissa


Vastaus #45 : 14.05.2024 klo 21:00:40

Huki puoliajalla johdossa 2-0. Pakko arvostaa että huki edustaa ”rautaliiga aikoja”. Paljon vanhoja ja kokeneita pelaajia. Maalivahdilla ikää pian jo 60 vuotta.

 Löytyy myös Eero Manninen joka pelannut pari kautta sitten Veikkausliigaa. Viime kaudella vielä Jäpsissä Ykköstä. Kuuluu sarjan parhaimpiin pelaajiin aivan varmasti!
« Viimeksi muokattu: 15.05.2024 klo 00:41:52 kirjoittanut peruspakk1 »
KyllösenPentti

Poissa Poissa


Vastaus #46 : 14.05.2024 klo 23:15:14

Onko läntisessä Jyväskylässä internet-yhteydet alhaalla vai miksei pelien tuloksista ole tietoakaan tulospalvelussa?
D mies

Poissa Poissa


Vastaus #47 : 15.05.2024 klo 06:18:30

Inter-HuKi 0-2 (0-0). Ekan parinkymmenen minuutin jälkeen näytti, että tulee yksipuolinen Eero Tamminen vs. Inter -show, mutta pääsihän Interikin peliin mukaan koko ajan paremmin, oppi puolustamaan Tammisen pois ja sai hyökkäyssuuntaankin sen verran uhkaa, että "pian jo 60 vuotias" maalivahtikin joutui tekemään parit seivit. Jokunen minuutti ennen loppua jysäytti Inter vielä ylärimaankin. Olihan HuKi pari napsua parempi joukkue läpi pelin, mutta ihan kelpo taisto tuosta siis saatiin. Mukavan tasasia pelejä olleet oikeastaan kaikki nämä alkukauden pelit. Hyvä sarja tulossa.
« Viimeksi muokattu: 15.05.2024 klo 06:21:02 kirjoittanut D mies »
Vesa-Matti Lopez

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mitä pienempi seura, sitä parempi.


Vastaus #48 : 15.05.2024 klo 07:19:19

Reds näköjään voittanut Komeetat 4-0. Oliko kukaan paikalla katsomassa peliä? Miltä näytti?

Redsin otteluraportti pelistä
https://www.instagram.com/p/C69fjqOLsUK/?igsh=MWZmODhmZjR3dWl4OQ==
lohikoskenfasaani

Poissa Poissa


Vastaus #49 : 15.05.2024 klo 17:40:44

Perjantaina pamahtaa muuramessa kun Muuryn ensimmäinen koti ottelu pelataan konnu kipinää vastaan. Odotettavissa älytön mekkala katsojien puolesta ja kaunis pallopeli!

 
Sivuja: 1 [2] 3 4
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa