FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
28.05.2024 klo 03:40:51 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 116
 
Kirjoittaja Aihe: Ilves 2024 - Uusi aikakausi  (Luettu 482409 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Naapel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


: 27.10.2023 klo 11:19:38Perustettu: 1931
Kotistadion: Tammelan stadion

Kotisivut: https://ilvesedustus.fi
Kotisivut (juniorit): https://ilvesjalkapallo.fi

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube

Pääsarjavuodet: 1979-1996, 2015-
Saavutukset pääsarjassa: Kultaa 1983, Hopeaa 1985, Pronssia 1984 ja 2017
Cup-saavutukset: Mestaruus 1979, 1990, 2019 ja 2023, finaalissa 1977
Eurokohtaamiset: Cup-voittajien cup 1980 (Feyenoord), Euroopan cup 1984 (Juventus), UEFA Cup 1986 (Glasgow Rangers), Cup-voittajien cup 1991 (Glenavon, AS Roma), Eurooppa-liiga 2018 (Slavia Sofia), Eurooppa-liiga 2020 (Shamrock Rovers)

Vaiherikas kausi 2023

Kauteen lähdettiin parantamaan edellisestä kaudesta. Toni Kallion ensimmäinen täysi kausi oli tuonut sijan 9., mihin kukaan ei ollut tyytyväinen. Joukkueeseen olikin tullut uusina hankintoina mm. Lauri Ala-Myllymäki, Otso Virtanen, Felipe Aspegren sekä Santeri Haarala, ja joukkueen materiaalin koettiin olevan parempi kuin edellisen kauden sijoitus antoi ymmärtää.

Talvikausi ei kuitenkaan antanut paljoa lupauksia, ja Liigacupista tuli vain yksi voitto. Pelissä näkyi joitain merkkejä paremmasta, mutta myös heikompia hetkiä. Liigakausi lähti kuitenkin käyntiin pisteiden merkeissä, vaikka joku voisi sanoa, että tuomareiden suosiollisella avustuksella. Liigakauden ohella Ilves pelasi Suomen Cupia, jossa voittoja irtosi alemman sarjatason joukkueita vastaan.

Joukkueen peliesitykset vaihtelivat, mutta alkukaudesta tuli pisteitä melko tasaiseen tahtiin. Kauden kääntyessä kesän puolelle tahti alkoi kuitenkin hiipumaan. Ilves-kannattajille tuli niin tuttuja tunteita edelliseltä kaudelta, kun voitot ja pisteet alkoivat lipsumaan käsistä otteluiden loppupuolella. Vaikka mitä tehtiin, tuntui ettei voittoja vain pystytty ottamaan ja ilvesten tekeminen alkoi muodostua perinteeksi. Pientä lohtua mollivoittoisen liigakauden keskelle toi kuitenkin Cup-taipale, joka oli edelleen edennyt voitokkaasti divariseuroja vastaan.

Joukkue kohtasi menetyksiä myös pelaajarintamalla. Najeeb Yakubun laina päättyi, mutta ennen kaikkea joukkueen kapellimestari Petteri Pennanen lähti Intiaan. Seura sai siirrosta jonkinlaisen rahallisen korvauksen, mutta menetys ei ollut kentällä korvattavissa. Tilannetta pahensi entisestään että keskikentältä puuttuivat loukkaantumisten takia Doni Arifi ja Lauri Ala-Myllymäki, joten keskikentällä mentiin varsin kapealla materiaalilla kesän otteluissa.

Tappioita ja tasapelejä tuli kesän mittaan toinen toisensa perään, ja putoamisuhka alkoi häämöttämään. Kannattajilla alkoi jo hermo mennä joukkueenjohdon sekä peliesitysten kanssa. Seurajohto reagoikin ensimmäisen kerran yhdeksän ottelun voitottoman putken jälkeen, kun valmennuksen avuksi palkattiin Kuopiosta alkukaudesta lähtenyt Pasi Tuutti. Tällä ei kuitenkaan isompia vaikutuksia ollut, vaan seuraavasta ottelusta tuli tappio Pirkanmaan derbyssä Hakaa vastaan. Tämä johti monen odottamaan päätökseen, kun päävalmentaja Köpi Kallio vapautettiin tehtävistään.

Päävastuuseen nousi apuvalmentaja Joni Lehtonen. Pitkänlinjan ilvesläisen nimitystä hieman kritisoitiinkin, miten valmennustiimissä mukana ollut jäsen pystyy kääntämään kauden suunnan. Ensimmäisestä ottelusta tulikin tappio KuPS:aa vastaan.Toinen ottelu Lehtosen alaisuudessa toi kuitenkin 0-3 vierasvoiton Oulusta. Tämä katkaisi 11 ottelun voitottoman putken liigassa, ja vaikutti vapauttavan koko joukkuetta. Myös seuraavassa ottelussa oli vastassa AC Oulu, tällä kertaa Suomen Cupin välierässä. Oulu oli ensimmäinen kilpailussa Ilvekselle vastaan tullut liigajoukkue, mutta Ilves pystyi ottamaan 1-0 kotivoiton ja matka jatkui Cup-finaaliin, vain voiton päähän pokaalista sekä europaikasta.

Tie vei lopulta liigassa alaloppusarjaan. Ensimmäisessä ottelussa nähtiin yksi Ilveksen liigakauden hienoimpia hetkiä. Jo varmalta näyttänyt tappio Pirkanmaan derbyssä kääntyikin loppuhetken kahdella maalilla 2-2 tasapeliksi. Tämä tuntui vapauttavan joukkueen pelaamista ja myös kahdesta seuraavasta ottelusta saatiin voitot. Nämä pisteet riittivät lopulta sarjapaikan varmistamiseen kaksi kierrosta ennen kauden loppua.

Niinpä Ilves pääsi Cup-finaaliin Honkaa vastaan sarjapaikka taskussaan. Finaali sai heikon alun, kun Honka pääsi nopeasti johtoon. Ilves ei tästä kuitenkaan lamaantunut, vaan nousi nopeasti tasoihin kapteeni Miettusen puskumaalilla kulmasta. Ensimmäisellä jaksolla Djair Parfitt-Williams pääsi iskemään Ilveksen vielä 2-1 johtoon. Loppuottelun Ilves oli enimmäkseen puolustuskannalla, mutta ilman sen suurempia ongelmia. Hongan keskitykset päätyivät lähes järjestäen joko Virtasen käsiin tai N’Diayen päähän ja Ilves onnistui puolustamaan johtoaan loppuun asti. Niinpä koko Ilves-perhe pääsi juhlimaan Cup-mestaruutta vaikean kauden päätteeksi.Loput liigaottelut pelailtiin ilman sen isompaa panosta, mutta liigakausi päätettiin neljän ottelun voittoputkeen, mitä oli vielä vaikea uskoa kesällä. Lopulta kaudesta jäi käteen kahdeksas sija liigassa, ja ennen kaikkea Cupin voitto sekä europaikka. Ottaen huomioon kesällä vallinneen putoamisuhan, loppukaudesta jäi varsin hyvä maku, mistä on hyvä lähteä rakentamaan ensi kautta kohti.

Kausi 2024 - Uutta kohti

Vaikka edellisellä kaudella näyttikin hetkittäin todella heikolta, loppukauden kurssinkäännös sekä uudet tuulet seuran ympärillä ovat aiheuttanut sen, että uutta kautta odotetaan Tampereella enemmän kuin aikoihin.

2023 kauden aikana Ilves Edustus Oy:ssä tapahtui omistajanmuutos. Pääomistajaksi tuli Ilves-Hockey Oy, kun aiemmin Ilves ry omisti koko osakekannan. Tämän lisäksi taustalla on noin 20 pienomistajaa. Uuden omistuspohjan pitäisi vahvistaa Ilveksen taloudellisia resursseja ja auttaa erityisesti Tammelaan siirtymisen osalta, mutta pelkästään tällä ei nousta vielä liigan rikkaimpien seurojen joukkoon. Omistajanvaihdoksella toivotaankin saavan apua myös muilla osa-alueilla, joilla seuran jääkiekkojaoston tekeminen on ollut vahvaa viime vuosina. Omistajanvaihdoksen myötä edustukselle nimettiinkin loppukesästä jo uusi hallitus, ja jäämme odottamaan, miten uudet omistajat ja hallitus tulevat vaikuttamaan toiminnassa ensimmäisellä täydellä kaudella.

Muutoksia on tapahtunut myös urheilupuolella. Uutena urheilutoimenjohtajana syksyllä on aloittanut HJK:sta tullut Miika Takkula. Takkula on ollut HJK:ssa mukana rakentamassa neljää mestaruusjoukkuetta, jotka ovat menneet kolme kertaa menneet Euroopassa lohkovaiheeseen. Meriitit UTJ:na ovat siis kovalla tasolla, vaikka HJK:ssa resursseja onkin ollut käytössä enemmän kuin Ilveksessä tulee olemaan. Ilveksen urheilujohto on kuitenkin ollut viime vuodet enemmän tai vähemmän sekaisin, joten Takkula tuo paljon kaivattua osaamista tälle osa-alueelle.

Takkulan ensimmäinen rekrytointi UTJ:na oli uusi päävalmentaja. Valinta osui Gnistania valmentaneeseen Joonas Rantaseen, joka on Takkulalle tuttu HJK-ajoilta. Ennen Gnistania Rantanen on valmentanut HJK:n naisten liigajoukkuetta, Klubi 04:ää sekä toiminut apuvalmentajana HJK:n Veikkausliiga-joukkueessa. Meriittilistalla on päävalmentaja naisten Suomen mestaruus, Klubi 04:n peräsimessä tappioton kausi ja nousu Ykköseen sekä Gnistanin peräsimessä paikka liigakarsintoihin. Apuvalmentajana HJK:ssa Rantanen oli mukana voittamassa liigamestaruutta sekä saavuttamassa paikkaa Konferenssiliigan lohkovaiheessa.

Vaikka Rantanen ei välttämättä olekaan vielä suurelle yleisölle tuttu nimi, ovat meriitit siis hyvällä tasolla melko nuorelle valmentajalle. Toiveissa onkin, että Rantanen pystyy siirtämään tämän myös liigatasolle ja Ilvekseen. Taustalla apuna on loppukauden vastuussa ollut ja Ilveksen cup-mestaruuteen vienyt valmennusryhmä. Joni Lehtonen palaa apuvalmentajaksi kolmen vuoden sopimuksella. Lisäksi loppukaudesta mukaan tullut Pasi Tuutti jatkaa apuna, Heli Rekimies fysiikkavalmentajana ja Marko Pirilä maalivahtivalmentajana.

Cupin voiton myötä Ilves pääsee myös Konferenssiliigan karsintoihin. Karsintaurakka alkaa suoraan toiselta kierrokselta, mikä on erityisesti taloudellisesti merkittävä asia seuralle. Toiveissa on tietysti jatkopaikka, mutta maltillisempi toive on, että europelejä päästäisiin edes pelaamaan Tampereella, mikä ei ole kahdella edellisellä kerralla onnistunut. Ja ennen kaikkea uudella Tammelan stadionilla.

Uusi stadion

Viimein se toteutuu, uusi Tammela avautuu ensi kaudelle. Stadion, joka on ollut suunnitteilla ties kuinka kauan, ja josta Ilves-kannattajat ovat haaveilleet varsinkin edellisten neljän Ratina-kauden ajan.

Uuden stadionin odotetaan tuovan lisämahdollisuuksia seuran liiketoimintaan. Yritysmyyntiin on paremmat mahdollisuudet kuin ennen ja ennen kaikkea liiketoiminnan kannalta on tärkeässä osassa, että Ilves valittiin kesällä stadionin operaattoriksi. Operaattorina toimiminen tuo merkittäviä investointikustannuksia, mutta toivottavasti toiminta pystytään kääntämään pidemmällä aikavälillä voitolliseksi tapahtumajärjestämisellä. Uuden Tammelan toiminnasta ei ole tullut vielä kovin paljoa tietoa, mutta talven aikana toivottavasti selviää enemmän, kun Ilveksen operointisopimus alkaa joulukuussa.

Mutta mikä tärkeintä, Tammelasta odotetaan upeaa paikkaa jalkapallon katsomiselle. Toivottavasti tunnelma ja yleisömäärät nousevat vanhan Tammelan tasolle ja ylikin.Joukkue

Menneen kauden joukkueeseen tullee jonkun verran muutoksia, mutta myös tärkeitä jatkajia löytyy. Maalilla Otso Virtasen, joka toi maalille kaivattua varmuutta, sopimus jatkuu. Taustalla jatkaa myös nuorisomaajoukkueiden vakiokasvo, oma kasvatti Johannes Viitala, joka pääsi tekemään loppukaudesta myös liigadebyyttinsä. Maalivahtiosasto onkin ainoa, johon muutoksia ei tarvita.

Puolustuksessa sopimus jatkuu kapteeni Tatu Miettusella. Miettusen otteet ovat vuosien varrella heilahdelleet, mutta mennyt kausi oli pääasiassa suuntaa parempaan. Kesken kauden joukkueeseen liittynyttä Jorginhoa voi pitää onnistuneena hankintana. Portugalilainen tuo erityisesti pallollista osaamista vasemman pakin paikalle myös ensi kaudella. Sopimus jatkuu myös monitoimimies Felipe Aspegrenilla, joka siirtyi loppukaudesta oikean laitapakin paikalta keskikentälle.

Keskikentällä sopimukset jatkuvat Doni Arifilla ja Lauri Ala-Myllymäellä. Molempien kautta haittasi enemmän tai vähemmän loukkaantumiset, mutta terveenä pysyessään kumpikin pystyy ottamaan isoa roolia keskikentällä. Hyökkäyksessä jatkaa kahdeksan liigamaalia iskenyt Santeri Haarala. Ilvekseen palanneella omalla kasvatilla olisi ollut paikkoja vielä enempäänkin ja kaiken osuessa kohdalleen ensi kaudella voi odottaa kaksinumeroisia maalimääriä.

Tähän mennessä lähtijöiksi on tiedotettu Seydine N’Diaye, Yusif Moussa, Emmanuel Patut sekä Sabit James Ngor. Pelaajista N’Diaye ja Moussa olivat pääasiassa avauksen pelaajia, pelasivat hienon Cup-finaalin, mutta koko kauden mittapuulla kumpikaan ei pystynyt nousemaan toivotulle tasolle. Lähtijät lienevät siis korvattavissa. Muitakin lähtijöitä menneen kauden joukkueesta saattaa vielä tulla.

Uusia pelaajia siis tarvitaan, ja tämän kannalta on hyvä, että huhujen mukaan Ilves on kiinnostava vaihtoehto pelaajille. Tekijöitä tälle on mm. europelit, uusi stadion, vahvistetut taustat sekä vetovoimainen kaupunki. Huhuissa on ollut mm. Joona Vetelin paluu Tampereelle, ja varmasti muitakin uusia hankintoja on tulossa.

Lähtökohdat kauteen ovat siis paremmat kuin parina viime kautena, ja UTJ Takkulan sanoin kaudelta lähdetään hakemaan top 4 -sijoituksia. Mitään ei olla kuitenkaan etukäteen jaettu, ja toivottavasti seuran taustoissa jatketaan töiden paiskimista, jotta viime vuosien alavire saadaan käännettyä ja seuraa kehitettyä pitkäjänteisesti kohti Suomen kärkeä.
Naapel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #1 : 27.10.2023 klo 11:20:40

Sopimuspelaajat

1. Otso Virtanen (2024)
12. Johannes Viitala (2025)
32. Lucas Väyrynen (2025)

2. Matias Kivikko Arraño (2025+1)
3. Jorginho (2024)
4. Mohammed Umar (2024)
5. Juhani Pikkarainen (2025)
16. Tatu Miettunen (2024)
22. Aapo Mäenpää (2024)
27. Jere Riissanen (2024+1)
42. Felipe Aspegren (2024)

6. Doni Arifi (2024)
7. Joona Veteli (2025)
14. Anton Popovitch (2026)
15. Lauri Ala-Myllymäki (2024)
17. Marius Söderbäck (2024)
23. Noel Hasa (2025+1)
24. Abdoulaye Kante (2025) (lainalla EIF:ssä)
25. Arttu Tulehmo (2026)

8. Maksim Stjopin (2025)
9. Vincent Ulundu (2025+1)
10. Roope Riski (2025)
19. Oiva Jukkola (2025)
29. Santeri Haarala (2026)
31. Danila Bulgakov (2025+1)

Valmennus

Päävalmentaja: Joonas Rantanen (2025+1)
Valmentaja: Joni Lehtonen (2026)
Valmentaja: Pasi Tuutti
Fysiikkavalmentaja: Heli Rekimies
Maalivahtivalmentaja: Marko Pirilä

Joukkueenjohtaja: Ville Niemelä
Lääkäri: Jonne Väisänen

Siirrot

Sisään

Joona Veteli, KuPS
Roope Riski, HJK
Matias Kivikko Arraño, TPS
Juhani Pikkarainen, VPS
Danila Bulgakov, AC Oulu
Vincent Ulundu, FC Honka
Abdoulaye Kante, EIF
Maksim Stjopin, FC Nordsjælland
Anton Popovitch, KuPS

Ulos

Sabit James Ngor
Leo Kyllönen, KTP
Seydine N’Diaye, BG Pathum United
Mery Traore, FC Diarra (laina päättyi)
Djair Parfitt-Williams, Makedonikos FC
Emmanuel Patut, IFK Mariehamn
Yusif Moussa, Al-Talaba SC
Kalle Katz, EIF
Badreddine Bushara, KPV
Abdoulaye Kante, EIF (laina)
« Viimeksi muokattu: 13.03.2024 klo 23:18:11 kirjoittanut Naapel »
Jeyl

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 27.10.2023 klo 11:42:38

Uusi kausi, uudet pettymykset. Todella positiiviset fiilikset ja sitä odottaa että nyt lähtee taas mahtavasti kausi käyntiin.

Kauden ekoja harkkopelejä odotellassa!!
Hank DaSilva

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 27.10.2023 klo 11:47:50

Hienoa työtä Naapel! Kattava kirjoitus ja näin.

Näkisin Djairin jatkosopparin kovin tärkeänä ensi kaudelle.

           Haarala
Djair   Veteli      Latonen
   Lämmi   Aspegren/Arifi
Jorginho Miettunen    x    x
Wumpa

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 27.10.2023 klo 12:05:44

Ketä liigapelaajia forumistit laskisivat niihin, "joita kannattaa tulla katsomaan vähän kauempaakin"? Itselle tämän kategorian pelaajia olisivat:

Inter: Forsell, Stavitski
KuPS: Nissilä (missä pelaa?), Eliton, Veteli, Popovitch
HJK: Keskinen, Peltola, Perpa, Ezeh
VPS: Michael, Hudd
Oulu: Coffey

Onko monikaan realistinen? Tuskin. Olisiko ulkomailta tulossa paluumuuttajia tai muuten nimekkäitä pelaajia?
Novocin tj

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 27.10.2023 klo 12:07:43

Hieno avaus, kiitos siitä.

Vaikka viime kausi oli valtaosin melkoista korpivaellusta, niin lähtökohdat uuteen kauteen ovat loppujen lopuksi erinomaiset ja meillä kannattajilla on kaikki syyt olla optimistisia ensi vuoden suhteen. Perusrunko on suhteellisen kapea, mutta laadukas ja vetovoimaa seuralta luulisi löytyvän nyt enemmän kuin koskaan uuden alun aikana. Suomessa ei ole yhtään niin isoa seuraa, etteikö jopa mestaruus olisi tulevalla kaudella ihan realismia.
CrippledFapper

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #6 : 27.10.2023 klo 12:33:46

Kauden ekoja harkkopelejä odotellassa!!


Meinataankohan harkkamatsit pelailla Tammelas jo? Pirkkahallissa on oma tunnelmansa, jota joka vuosi aina odottaa.
peacefulhooligan

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kyröskosken Pärske


Vastaus #7 : 27.10.2023 klo 12:45:04

Onko N'Diaye varma lähtijä? Noin 5 ipan peliä katsoneena todella varma pelaaja ja fyysiset meriitit kunnossa, onko mennyt jotain ohi vai pääsikö jo isompiin piireihin?
Hank DaSilva

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 27.10.2023 klo 13:14:37

Onko N'Diaye varma lähtijä? Noin 5 ipan peliä katsoneena todella varma pelaaja ja fyysiset meriitit kunnossa, onko mennyt jotain ohi vai pääsikö jo isompiin piireihin?

On varma. Tämä on vahvistettu jo. Samaan syssyyn lähtivät Patut, Moussa ja Ngor.
pöytälaatikko

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 27.10.2023 klo 14:38:27

Kiitos avauksesta! Toivottavasti pian saadaan ensimmäiset hankinnatkin ilmoitettua. EIFin Kante voisi olla ihan hyvä hankinta nopeudellaan ja työmäärällään.
Monzan gorilla

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomen nu-metal yhdistys


Vastaus #10 : 27.10.2023 klo 14:38:50

Onko N'Diaye varma lähtijä? Noin 5 ipan peliä katsoneena todella varma pelaaja ja fyysiset meriitit kunnossa, onko mennyt jotain ohi vai pääsikö jo isompiin piireihin?

N'Diayen olisin itse pitänyt, mutta rehellisyyden nimissä tuolla pään kestävyydellä ei ole asiaa isompiin sarjoihin. Tasaisemmalla luonteella olisi ihan liian hyvä Veikkausliigaan, nyt arvaamattomana ehkä Veikkausliiga-tasoa. Odottelen, että joku toinen seura voisi poimiakin.

Avaukselle Ylos
TomJoad

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 27.10.2023 klo 14:50:18

Kiitos avauksesta!

Toivottavasti Ilves järjestäisi jonkun stadion katselumuksen kausikorttilaisille, niin voisi vähän fiilistellä mistä paikan ostaisi.
Topi Raitasen Viikset

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 27.10.2023 klo 14:53:07

Naapel Tuoppi Ylos

Ketä liigapelaajia forumistit laskisivat niihin, "joita kannattaa tulla katsomaan vähän kauempaakin"? Itselle tämän kategorian pelaajia olisivat:

Inter: Forsell, Stavitski
KuPS: Nissilä (missä pelaa?), Eliton, Veteli, Popovitch
HJK: Keskinen, Peltola, Perpa, Ezeh
VPS: Michael, Hudd
Oulu: Coffey

Onko monikaan realistinen? Tuskin. Olisiko ulkomailta tulossa paluumuuttajia tai muuten nimekkäitä pelaajia?


Forsellilla lappukin wissiin katkolla, mutta ei ole mielestäni Ilveksen näköinen pelaaja. Tommi Jyry pelasi erinomaisen kauden, mutta olisikohan pyrkimässä ulkomaille. Klubilla on vielä optio Roope Riskin osalta ensi kaudesta, mutta epäilen, että jää käyttämättä. Mitä Ilvekseen tulee, niin pelaajan nimi on ehkä enemmän kuin enne, joten en usko toteutuvan. Eetu Mömmöllä on vielä runsaasti sopimusta jäljellä Leccen kanssa, mutta aika vaikealta on näyttänyt, että en yllättyisi yhtään, jos päätyisi Suomeen lainalle tai sopimus purettaisiin ennenaikaisesti. Saku Ylätupa on pelannut Allsvenskanissa tällä kaudella vain 57 minuuttia, joten luulisi, että sielläkin olisi pohdinnassa, että missä olisi peliaikaa, vaikka sopimus vielä ensi kaudestakin. Tim Väyrynen on jumittunut Vaduzissa penkille ja sopimus päättyy Transfermarktin mukaan vuoden lopussa.

Riskin, Mömmön, Ylätuvan ja Väyrysen tämän hetken tasosta ei itsellä ole kyllä juuri mitään käsitystä tilastojen lisäksi. Mitä realismiin tulee, niin Veteli ilmeisesti on melko varma ja Popovitchin suhteen hieman toiveikas, mutta en usko tapahtuvan. Eli itse en oikein tiedä, mitä odottaa. Toivottavasti ei ainakaan Erzin kebabbia Rantasen mukana.
The Missionary

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Riven Suomi ja joku vitun Piolismo


Vastaus #13 : 27.10.2023 klo 14:57:12

Ketä liigapelaajia forumistit laskisivat niihin, "joita kannattaa tulla katsomaan vähän kauempaakin"? Itselle tämän kategorian pelaajia olisivat:

Inter: Forsell, Stavitski
KuPS: Nissilä (missä pelaa?), Eliton, Veteli, Popovitch
HJK: Keskinen, Peltola, Perpa, Ezeh
VPS: Michael, Hudd
Oulu: Coffey

Onko monikaan realistinen? Tuskin. Olisiko ulkomailta tulossa paluumuuttajia tai muuten nimekkäitä pelaajia?


Klubista myös Bande menee ehdottomasti sellaiseen viihdyttävien pelaajien kategoriaan, joita kannattaa tulla katsomaan ja viihtymään kauempaakin Tuoppi
GERP

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Musta Käsi


Vastaus #14 : 27.10.2023 klo 15:26:56

Onko N'Diaye varma lähtijä? Noin 5 ipan peliä katsoneena todella varma pelaaja ja fyysiset meriitit kunnossa, onko mennyt jotain ohi vai pääsikö jo isompiin piireihin?

Surulliset alkutahdit tulevalle kaudelle.
harkkapilli

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 27.10.2023 klo 15:35:28

Hienoa. Seuraava kausi askeleen lähempänä, kun on sitä käsittelevä ketjukin pystyssä. Mainio alustus. Ei millään malttaisi odottaa huhtikuuta, mutta jos marraskuussa saisi kausarin ja tammi-helmikuussa pääsisi seuraamaan jo ensimmäisiä harjoitusotteluita, niin saisi edes vähän lievitettyä odotusta. Mieluisat pelaajauutiset myös tilauksessa ja muutenkin aktiivisempi tiedotuspolitiikka kuin viime talvena.

Toivottavasti tulevalla kaudella kentälläkin nähtäisiin pitkästä aikaa ensimmäisiä merkkejä suurseurasta, eikä vain jälleen yksi uinuvan jättiläisen pitkä painajainen. Kausi loppui olosuhteisiin nähden hyvin, mutta se ei saa jäädä vain suonenvedoksi.
Julkea bulbul

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TamU (JJK)


Vastaus #16 : 27.10.2023 klo 16:20:01

Avaukselle: Ylos.

Mömmöstä tuli mieleen, että mikähän Stjopinin tilanne mahtaa olla? HJK-laina taisi mennä ihan metsään, olisiko Ilves mahdollinen seuraava taka-askel?
BEAT!!

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #17 : 27.10.2023 klo 17:10:22

Pientä infoa kannattajakausareista: Kannattajasektion kausarimyynti käynnistyy samaan aikaan muiden kanssa, mutta näiden myyntilinkit löytyy Niilon Poikien kanavien kautta.
BenArfa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #18 : 27.10.2023 klo 17:15:36

Pientä infoa kannattajakausareista: Kannattajasektion kausarimyynti käynnistyy samaan aikaan muiden kanssa, mutta näiden myyntilinkit löytyy Niilon Poikien kanavien kautta.
Missä katsomossa kannattajasektio sijaitsee? Paljon kausarit maksavat?
Tierpark

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 27.10.2023 klo 17:19:29

Katsomokartta olis kiva kanssa nähdä.
BEAT!!

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #20 : 27.10.2023 klo 17:28:30

Katsomokartta olis kiva kanssa nähdä.
Eiköhän sellainenkin tule kausikorttimyynnin käynnistyessä.
BEAT!!

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #21 : 27.10.2023 klo 17:30:08

Missä katsomossa kannattajasektio sijaitsee? Paljon kausarit maksavat?
Keskellä eteläpäätyä, olikohan se nyt lohko C3 tms. Hinta tulee varmasti myynnin alettua, mutta on ne edullisemmasta päästä.
Zorro Blanco

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 27.10.2023 klo 18:01:26

Onko liian aikaista haaveilla Diogo Tomasia takaisin kotiin? Sopimus Odds BK:n kanssa päättyy vuoden lopussa. Siinä pelaaja, jota varmasti tultaisiin katsomaan kauempaakin.
Naapel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #23 : 27.10.2023 klo 18:09:11

Onko liian aikaista haaveilla Diogo Tomasia takaisin kotiin? Sopimus Odds BK:n kanssa päättyy vuoden lopussa. Siinä pelaaja, jota varmasti tultaisiin katsomaan kauempaakin.
Taitaa se olla, kun Tomas on kieltäytynyt Oddin jatkosopimustarjouksista, ja taitaa pyrkiä isommille kentille.

Veteli ja Abdoulaye Kante taitaa olla vahvimmin huhuissa esillä. Roope Riskistä on myös jotain kuulunut kusilaarien kauimmaisella nurkalla, mutta nykytaso taitaa olla melkoinen kysymysmerkki.
Novocin tj

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 27.10.2023 klo 19:59:02

Riskille ihan ehdoton ei. Nimensä mukainen hankinta tai ei oikeastaan sitäkään enää tuolla iällä. Kaksi käytännössä täysin ohi mennyttä kautta alla ja ikää ensi vuonna 33 vuotta. On vielä nimensä puolesta niin ison profiilin pelaaja, että ei varmasti halvalla tulisi pelaamaan. Verkkaripalkalla supersubiksi korkeintaan.

 
Sivuja: [1] 2 ... 116
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa