FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
07.12.2023 klo 22:18:11 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 7
 
Kirjoittaja Aihe: Marraskuun maajoukkueikkuna  (Luettu 11067 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
W.A. Watanabe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti, Potkupallopessimismi


: 06.11.2023 klo 22:40:43

Lainaus
Hohhoijaa mikä ikkuna.. jokatapauksessa seuraavassa lyhyt kooste mikä tilanne eri lohkoissa on ennen viimeisiä pelejä.

A lohko
Yllätyksiä ei nähty, ehkä ainoana hieman yllättävänä piirteenä Skotlannin vahvan formin pysyminen ikkunasta toiseen ilman perinteistä romahdusta. Norja ei pystynyt ihmeeseen mikä ei yllätä kun peruspelikään ei ole toiminut. Espanja voittanee lohkon kun kohtaavat heikoimmat maat enää ja Skotlanti toisena suoraan kisoihin. Georgia on varmistanut playoff paikan c polulle, Norjalla vastaava paikka b polulla erittäin epätodennäköinen ja Kypros on varmasti ulkona kisoista.

B lohko
Ranska varmisti kisapaikan ja Hollanti tasapisteissä Kreikan kanssa toisena. Kreikalta vaaditaan ihmeitä ja tuuria että maa yltäisi vielä kakkoseksi. Enää yksi peli jäljellä Ranskaa vastaan samalla kun Hollanti pelaa vielä Irlantia sekä mahtavaa Gibraltaria vastaan. Kreikalla kuitenkin playoff paikka c polulle eli hyvinkin voidaan maa kisoissa nähdä. Irlannilla vielä teoreettinen mahdollisuus playoffeihin mutta sen toteutumiseen mikroskooppiset todennäköisyydet. Gibraltar kokonaan ulkona.

C lohko
Englanti 16p (6 peliä), Ukraina 13p (7 peliä), Italia 10p (6 peliä). Englanti varmasti kisoissa, Italia sen sijaan vaikeutti urakkaansa häviämällä Lontoossa. Heillä vielä makedoonit ja ukraina vastassa. Ukrainan Italia kaatoi mutta makedoniaa vastaan oli taas vaihteeksi vaikeaa vieraissa. Nyt kaikkien revanssien äiti kotona pienestä balkanin futismahdista ja sitten tasapisteissä ukrainan kanssa vääntämään, tässä tapauksessa tasapeli riittäisi kakkossijaan. Italialla varma playoff paikka a polulla ja Ukrainalla lähes varma b polulla (ovat heti Suomen perässä rankingissa). Makedonia ei tule enää kisoihin selviämään edes playoffeista kiitos heikkojen nl esitysten. Sama koskee pisteautomaatiksi joutunutta Maltaa.

D lohko
Turkki meni hieman yllättäen varmistamaan kisapaikan suoraan lohkosta. Kroatialle ikkuna oli katastrofaalinen ja häviöt kotona Turkille sekä vieraissa Walesille takaavat jännittävän marraskuun. Wales ja Kroatia lähtevät tasapisteistä viimeiseen ikkunaan, Walesillä vaikea vieraspeli Armeniaan sekä kotipeli Turkkia vastaan. Samalla Kroatia käy Latviassa ja pelaa lopuksi kotona armeeneja vastaan. Armenian esitykset eivät lupaavan alun jälkeen ole kantaneet kun taas Latvia on esittänyt pirteimpää peliä vuosiin. Mielenkiintoinen ikkuna edessä siis ja Wales keskinäisissä Kroatiaa edellä. Armeniakin voisi teoriassa vielä yltää toiseksi jos voittavat walesin ja kroatian ja saavat vielä apuja mutta näin tuskin käy, harmi sillä lohko olisi vielä kimurantimpi jos Armenia ei olis käynyt häviämässä Latvialle. Kroatialla varma playoff paikka a polulla kun taas Wales a rankingin viimeisenä mikä kuitenkin saattaa riittää playoff paikkaan. Armenia ei playoffeihin pääse ja Latvia täysin ulkona.

E lohko
Albanialta hyvää työtä ja kisapaikka on 99% varma, hyvä sillä play off paikkaan ei maalla olisi ranking riittänyt. Moldova, Puola ja Tsekki käyvät kunnon väännön kakkospaikasta sitten. Albania 13p (6 peliä), Tshekki 11p (6 peliä), Puola 10p (7 peliä), Moldova 9p (6 peliä).

Jäljellä siis Puola-Tshekki, Moldova-Albania, Tshekki-Moldova, Albania-Färsaaret

Tämä tarkoittaa että Tshekki voitolla varmistaa kisapaikkansa mikäli Moldova ei voita ja voitollakin Albaniasta Moldovalta vaadittaisiin voittoa Tshekistä viimeisessä ottelussa. Puolalla pahin tilanne sillä vain tuo yksi peli jäljellä jossa pakko voittaa ja silloinkin pitää purra kynsiä ja seurata ettei Moldova ota 4p tai enemmän kahdesta viimeisestä koska ovat edellä keskinäisissä. Albanialle riittää kisapaikkaan voitto Färsaarista kotona mutta Tsekki voi teoriassa voittamalla molemmat ottelunsa voittaa lohkon jos Albania ei ota tuota 3p enempää. Moldovalla ja Albanialla ei siis playoff paikkaa kun taas Tsekillä ja Puolalla lähes varmat paikat a polulta. Färsaaret roikkuu hieman yllättäen c polun viimeisellä teoreettisella playoff paikalla jonka toteutumiseen pitäisi aika hyvin kyllä tähtien asettua.

F lohko
Belgia ja Itävalta kisoissa. Ruotsi kokonaan ulkona mutta Azerbaidžan playoffeissa mikäli Kreikka, Luxit tai Kazakhstan menee suoraan kisoihin. Virolla sitten tämä kiertuepalkinto eli paikka a polun playoffeissa mikäli suuria menee tarpeeksi suoraan kisoihin. Näin ei tosin välttämättä käy joskin tällä hetkellä näyttää vielä ihan hyvältä eestiläisten kannalta. Marraskuun ikkuna melkolailla merkityksetön tässä lohkossa jos nyt ei tulevaisuuden korijakoja mietitä, toki lohkovoittaja vielä pitää löytää.

G lohko
Unkari 14p (6 peliä), Serbia 13p (7 peliä), Montenegro 8p (6 peliä). Siinä lähtökohdat viimeiseen ikkunaan. Unkarilla Bulgaria vieraissa ja Montenegro kotona ja teoriassa häviämällä kummatkin voivat vielä pudota kolmanneksi mikäli Montenegro lisäksi voittaa myös Liettuan kotona. Serbialla tosin kotipeli Bulgariaa vastaan joka on suoraan sanottuna ollut käsittämättömän huono jopa 2000-luvun mittarilla näissä karsinnoissa. Serbia siis ottanee toisen sijan ja Unkari laskettelee kisoihin lohkovoittajana. Unkarilla a polulta ja Serbialla b polulta playoff paikat. Montenegrolla vastaavaa ei ole mutta Bulgarialla vielä häviävän pienet mahdollisuudet yltää c polulle. Liettua täysin ulkona.

H lohko
Mitäpä tästä sanomaan...

I lohko
Todella sekava tilanne tässä lohkossa ja lähi-idän tapahtumien johdosta Israelilla siis 4 peliä jäljellä siinä missä esim. Romanialla joka johtaa lohkoa enää 2. Romania 16p (8peliä), Sveitsi 15p (7 peliä), Israel 11p (6 peliä), Kosovo 7p (7 ottelua).

Tämän lisäksi kaikki mainitut joukkueet kohtaavat toisensa jäljellä olevissa peleissä ja ainoastaan Israelilla on yksi Andorrapeli jäljellä. Kosovo kohtaa Valko-Venäjän myös kerran vielä mikä ei muutama päivä vanhan Sveitsi-VV ottelun valossa tarkoita helppoa 3 pistettä. Israel pelannee ymmärtääkseni marraskuussa kaikki loput ottelunsa. Romanialla ja Sveitsillä on kuitenkin sen verran hyvä kaula että muutama piste riittää suoraan kisapaikkaan. Israel jäänee siitä jälleen kerran omissa veikkauksissani. Romania tarvitsee suoran paikan sillä playoffeihin maa ei tule yltämään. Kosovolla pienen pienet saumat c polulle kun taas Israel on varmasti b polulla ja Sveitsi a polulla. Kiekkomiehen joukkue ja Andorra ovat ulkona.

J lohko
J lohkossa jännitetään koko foorumin lemppari Luxemburgin taistelua kohti historiallista kisapaikkaa. Portugalin täysin suvereeni näytös toi helpon lohkovoiton ja Slovakia on 16p kiinni kakkossijassa. Luxeilla 11 ja Islannilla 10. Tämä tarkoittaa että Slovakia häviämällä kummatkin jäljellä olevat pelinsä (islanti kotona ja bosnia vieraissa) ja Luxit voittaessa suht helpot pelinsä (Bosnia kotona ja Liechtenstein vieraissa) voidaan vielä todistaa Luxien suoraa kisapaikkaa. Samalla kuitenkin jos Islanti voittaa Slovakian ja Portugalin voi sekin nousta vielä toiseksi mikäli Luxit menettävät bosnialle pisteitä.

Kaiken järjen mukaan kuitenkin Slovakia ottaa omansa nappaamalla ainakin sen pisteen Islannilta. Bosnialla varma playoff paikka a tai b polulla, samoin luxeilla c polulla. Islanti saattaa vielä yltää b polun playoffeihin kun taas slovakian yllättävän huono sijoitus c rankingin perukoilla pakottaa maan ottamaan suoran kisapaikan.


Playoff-tilanne

Q=kisapaikka varma
X=varma playoffpaikka mutta voi vielä edetä suoraan lohkosta
Y=ei voi edetä lohkosta mutta voi vielä päästä playoffeihin
Z=ei pääsyä playoffeihin mutta voi vielä edetä lohkosta suoraan
E=ulkona


A polku
1 GW    Spain   (Q)
2 GW    Croatia   (X)
3 GW    Italy   (X)
4 GW    Netherlands   (X)
5    Denmark   (X)
6    Portugal   (Q)
7    Belgium   (Q)
8    Hungary   
9     Switzerland   
10    Germany   (H)
11    Poland   
12    France   (Q)
13    Austria   (Q)
14    Czech Republic   
15    England   (Q)
16    Wales   

B polku
17 GW    Israel   (X)
18 GW    Bosnia and Herzegovina   (A)
19 GW    Serbia   (X)
20 GW    Scotland   (Q)
21    Finland   (A)
22    Ukraine   
23    Iceland   
24    Norway   (Y)
25    Slovenia   
26    Republic of Ireland   (Y)
27    Albania   (Z)
28    Montenegro   (Z)
29    Romania   (Z)
30    Sweden   (E)
31    Armenia   (Z)

C polku
33 GW    Georgia   (A)
34 GW    Greece   (X)
35 GW    Turkey   (Q)
36 GW    Kazakhstan   (X)
37    Luxembourg   (X)
38    Azerbaijan   (Y)
39    Kosovo   
40    Bulgaria   (Y)
41    Faroe Islands   (Y)
42    North Macedonia   (E)
43    Slovakia   (Z)
44    Northern Ireland   (E)
45    Cyprus   (E)
46    Belarus   (E)
47    Lithuania   (E)
48    Gibraltar   (E)


Lisäksi "d polun" voittaja Viro joka ottaa ensimmäisen a polulta vapautuvan paikan jonka jälkeen vasta täydennetään b porukasta aloittaen Suomesta.

Tosiaan yllättävän pian mennään taas kun Israel aloittaa rästiottelunsa jo tämän viikon su Kosovoa vastaan. Varsinainen ikkuna alkaa eurokarsintojen osalta torstaina 16.11 toiseksi viimeisellä kierroksella. Israel pelaa sitä ennen tuon jo mainitun Kosovo-ottelunsa lisäksi myös Sveitsiä vastaan 15.11. Siihen päälle sitten nuo 2 varsinaista viimeisen ikkunan peliä vielä. Lohkojen tilannetta yleisesti järsitty yllä joten mainintoja muista otteluista.

15.11 Belgia-Serbia
16.11 Norja-Färsaaret
17.11 Kreikka-Uusi-Seelanti

Sokerina pohjalla höntsien joukossa 18.11 pelattavat Saksa-Turkki ja 21.11 Itävalta-Saksa. Huumorimainintana Venäjä-Kuuba.
Incrível

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pablo Páez Gavira


Vastaus #1 : 10.11.2023 klo 11:24:42

Aasiassa alkaa jo MM-karsintojen toinen kierros ja Afrikassakin viimein mennään! Etelä-Amerikassa 22. päivä Brasilia - Argentiina.
kyynaama

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 12.11.2023 klo 22:41:46

Kosovo johtaa Israelia rästiottelussa. Israel kovasti matkalla jatkokarsintoihin, jos tämä ei käänny.
IlDiavolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kulik Kulik hyvä kun tulit


Vastaus #3 : 12.11.2023 klo 23:04:16

Kosovossa kentän hoitaja selvästikin keskittynyt brömistelemään nurmen päällä off roadia viime päivät.
IlDiavolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kulik Kulik hyvä kun tulit


Vastaus #4 : 12.11.2023 klo 23:22:33

Uskomatonta, että tuollaisella matolla edes saadaan näinkin virallista matsia pelata Alas

E. Kosovolle 1-0 voitto tästä surkeasta vitsistä. Kentän takia Israelin oli edes turha haaveilla tasoituksesta. Tuomarin olisi pitänyt keskeyttää tämä matsi hyvissä ajoin.
« Viimeksi muokattu: 12.11.2023 klo 23:44:40 kirjoittanut IlDiavolo »
DAF

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK, Riveluutio


Vastaus #5 : 12.11.2023 klo 23:45:23

Kosovo tässä kyllä parempi oli, mutta miten jumalauta tuollaisella kentällä saa pelata?
D mies

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 13.11.2023 klo 08:14:09

Löytyyks tähän highlightseja?
kokistuoppi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: #HindenburgtheOligarchy


Vastaus #7 : 13.11.2023 klo 08:29:13

Löytyyks tähän highlightseja?

C’Moreessa nuo kaikki.
Incrível

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pablo Páez Gavira


Vastaus #8 : 15.11.2023 klo 09:51:56

Tänään mennään! Afrikan matsit ilmeisesti ilmaiseksi nähtävissä FIFA+:ssa Ylos Aasian matseista ei ainakaan meikäläisellä ole mitään tietoa. Joskus AFC Hub-niminen Youtube-kanava on näyttänyt pelejä, mutta tuskin riittää natsat näihin peleihin heillä. Betsilafkoilla näkyisi sentään suurin osa peleistä olevan ohjelmassa.

Tänään pelataan seuraavasti:

15.00 Päiväntasaajan Guinea - Namibia
15.00 Ruanda - Zimbabwe
18.00 Kongon Tohtori - Mauritania
21.00 Etiopia - Sierra Leone (neutraalikenttä Marokossa)

21.45 Israel - Sveitsi

21.45 Belgia - Serbia (harjoitusottelu)
Dirk Kuyt

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ”Trust the process”


Vastaus #9 : 16.11.2023 klo 00:56:38

Israelille jäi sitten vielä jonkinlaiset mahkut, vaikkei homma olekaan enää omissa käsissä, kun Sveitsi jatkoi tasapelikoneilua. Sveitsin seuraava kotipeli Kosovoa vastaan ei ole sekään läpihuutojuttu, koska ilmassa lienee jonkinlaista derbyn makua maan suuren albaanivähemmistön johdosta. Todennäköisesti Sveitsi tuon pelin silti hoitelee, ja viikon levänneelle Romaniallehan riittää seuraavassa pelissään tasurikin kaksi matsia jo tahkonneesta Israelista niin homma on sitä myöten selvä.

Sitten pakolliset #VainBalkanJutut

Bulgariassa ei huudella ”palloliitto haistakaa vittua” kotipelissä, vaikka maa ei ole voittanut ottelua vuoteen, vaan maan seuraava kotipeli Unkaria vastaan pelataan suljetuille katsomoille protestien estämiseksi.
https://balkaninsight.com/2023/11/14/bulgarian-footballers-to-play-behind-close-doors-to-dodge-fan-rage/

Tuota peliä seuraavassa vieraspelissä Serbiaa vastaan Bulgaria jatkaa osin suljetulla stadikalla pelaamista, kun pikkustadikalle viedyssä ottelussa on auki vain yksi katsomonosa. Syynä tällä kertaa serbifanien rasistinen käytös aiemmassa kotipelissä Montenegroa vastaan. Samaisessa pelissä montenegron vierasfanit hankkivat myös itselleen vierasreissubännin ehkä ratkaisevaan vieraspeliin Unkaria vastaan sunnuntaina.
https://www.reuters.com/sports/soccer/serbias-stadium-be-partially-closed-after-fans-racism-2023-11-15/

Melkoista suorittamista Alas

« Viimeksi muokattu: 16.11.2023 klo 00:58:54 kirjoittanut Dirk Kuyt »
Jorma Teräs

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 16.11.2023 klo 12:32:20

Tänään onkin jo pelejä vaikka ja kuinka. Aasiassa pyöräytetään MM-karsintaa täysi ottelukierros eli 18 peliä, Afrikassa vajaat kymmenen matsia, Euroopassa pelataan EM-karsintaa ja yöllä sitten Etelä-Amerikassa MM-karsitaan.

Panokset eivät sitten tämän päivän peleissä ihan valtavia vielä ole. Aasiassa tämä vaihe on vielä melkoista läpsyttelyä, mitä kuvastaa päivän ensimmäisen ottelun Australia-Bangladesh tilanne 5-0 vajaan tunnin kohdalla. Mukana on vielä 36 maata ja suurin jännitys lienee, onnistuuko Kiina Kaljun Mulkun harmitukseksi putoamaan jo tässä vaiheessa. Afrikassa vasta aloitellaan eikä tänään nopeasti katsottuna kovin mielenkiintoisia pelejä/isojen maiden potentiaalisia kompasteluja ole nähtävissä. EM-karsinnoissa on kovin väsyneen näköinen kattaus, Huuhkajien potentiaalisen jatkokarsintavastustajan B&H:n nykyvireen tsekkaus Luxemburgin vieraana tulee ehkä illalla vilkuiltua. Etelä-Amerikassa sentään olisi tarjolla mm. Argentiina-Uruguay ja Kolumbia-Brasilia.
Taavetti_Merimies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AFCA


Vastaus #11 : 16.11.2023 klo 14:13:54

Panokset eivät sitten tämän päivän peleissä ihan valtavia vielä ole. Aasiassa tämä vaihe on vielä melkoista läpsyttelyä, mitä kuvastaa päivän ensimmäisen ottelun Australia-Bangladesh tilanne 5-0 vajaan tunnin kohdalla.

Aasiassa menossa tosiaan toinen karsintavaihe jossa ratkotaan lohkoissa jatkoonmenijät kolmannelle kierrokselle. Aika epätasaisia pareja noista lohkoista löytyy. Australia voitti lopulta 7-0 ja varaa oli vielä missata lopussa rangaistuspotku kuten myös juuri päättyneen Japani-Myanmarin kohtaaminen jossa vieraat olivat FIFA:n rankingissa sijalla 158. Japanilaiset olivat kuitenkin kohteilaampia isäntiä ja voittivat ottelun vain 5-0, Feyenoordissa melko vähän pelanneelle Uedalle hattutemppu ja hyvissä ajoin vaihtoon.
Jorma Teräs

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 16.11.2023 klo 14:58:09

suurin jännitys lienee, onnistuuko Kiina Kaljun Mulkun harmitukseksi putoamaan jo tässä vaiheessa.
Ja näin, Thaimaa-Kiina vajaan puolen tunnin kohdalla 1-0. Kun Etelä-Korea on lohkon ykkösmaa ja kaksi parasta jatkaa niin tämä on jo iso peli.
Incrível

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pablo Páez Gavira


Vastaus #13 : 16.11.2023 klo 19:18:33

Nigerian Super Kotkat taipumassa kotikentällä kivikovalle Lesotholle!
W.A. Watanabe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti, Potkupallopessimismi


Vastaus #14 : 16.11.2023 klo 19:19:09

Ruotsi "👍" jokohan olisi lähdön hetki jannelle
kokistuoppi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: #HindenburgtheOligarchy


Vastaus #15 : 16.11.2023 klo 19:23:20

Nigerian Super Kotkat taipumassa kotikentällä kivikovalle Lesotholle!

Ton jälkeen ei paljoa parane lesoilla.
Thouni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, Artsakh, M'well, Zapresic boys.


Vastaus #16 : 16.11.2023 klo 19:24:38

Bulgariassa ei huudella ”palloliitto haistakaa vittua” kotipelissä, vaikka maa ei ole voittanut ottelua vuoteen, vaan maan seuraava kotipeli Unkaria vastaan pelataan suljetuille katsomoille protestien estämiseksi.
https://balkaninsight.com/2023/11/14/bulgarian-footballers-to-play-behind-close-doors-to-dodge-fan-rage/

Mielenilmauksia olisi nähty stadionilla, mutta kun paikallinen palloliitto päätti itse pelata suljettujen ovien takana ja vielä vensklasivat pelipaikkaa ympäriinsä niin oikein kerjäsivät verta nenästään. Soihdut ja vesitykit ovatkin värittäneet Sofian alkuiltaa, ja mellakoita on nähty kaduilla. Ja porttien toisella puolella Bulgaria on tietenkin häviämässä. Toivottavasti saisivat umpimädässä liitossaan jotain muutoksia aikaiseksi, vaikka ongelmia Bulgariassa jalkapallo(ssakin) riittää vaikka kuinka.
« Viimeksi muokattu: 16.11.2023 klo 19:27:27 kirjoittanut Thouni »
Kosovon härkä

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 16.11.2023 klo 20:46:06

Ruotsi ei voittaisi tällä hetkellä edes San Marinoa. Aivan järkyttävää peliä, vaikka yli puolet toisesta jaksosta pelanneet miesylivoimalla.
pahku

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 16.11.2023 klo 20:52:38

Jannen potkuista on jo päätetty, mutta eikös sinne nyt kannattaisi jo ottaa uusi ukko peräsimeen. Aivan kamalaa tekemistä Ruotsilta.
kokistuoppi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: #HindenburgtheOligarchy


Vastaus #19 : 16.11.2023 klo 20:52:49

G-lohkosta on sittenkin vielä tulossa mielenkiintoinen. Bulgaria johtaa Sofiassa.

Jos näin päättyy, Montenegro voisi tänään Liettua-voitolla nousta kolmen pisteen päähän Unkarista ennen maiden keskinäistä lohkofinaalia Budapestissa. Unkari tarvitsee yhä vain sen pisteen kisapaikkaan.
Haksis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: #yönetimistifa, Beşiktaş,Huuhkajat, MilliTakim


Vastaus #20 : 16.11.2023 klo 21:02:00

Unkari meinasi sulaa toisen momentumin kisapaikkaan mutta Zsolt Kalmar iskee 90+8 minuutilla magiaarit kisoihin Ylos
kokistuoppi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: #HindenburgtheOligarchy


Vastaus #21 : 16.11.2023 klo 21:04:39

Unkari meinasi sulaa toisen momentumin kisapaikkaan mutta Zsolt Kalmar iskee 90+8 minuutilla magiaarit kisoihin Ylos


Helvetti. Alas
Dirk Kuyt

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ”Trust the process”


Vastaus #22 : 16.11.2023 klo 21:04:52

Unkari viime hetken omalla tasoihin siten, että maali vaikuttaa ehkä Suomenkin kisapaikkaan. Jotain tuttua...
CCh

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jude Bellingham, Perpa, Klubi, Mousa Dembélé


Vastaus #23 : 16.11.2023 klo 21:53:16

Aivan kamalaa tekemistä Ruotsilta.
Uskotteko kotona, Ruotsi on lyöty. 3-0 tukkaan azereilta miehen ylivoimalla. Taidan siirtyä suoraan Aftonbladetin etusivulle ja naapurin forkalle.
kokistuoppi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: #HindenburgtheOligarchy


Vastaus #24 : 16.11.2023 klo 21:55:33

Luxit-Posnia 1-0

 
Sivuja: [1] 2 ... 7
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa