FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
26.05.2024 klo 11:16:58 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 10
 
Kirjoittaja Aihe: PEPO 2024 - Omia poikia ja retkituoleja  (Luettu 45190 kertaa)
2 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
PepoFakeNews

Poissa Poissa


: 19.11.2023 klo 14:48:20

Seura: PEPO Lappeenranta ry
Perustettu: 1958
Kotikenttä: Kimpisen stadion, kapasiteetti 4900, luonnonnurmikenttä
Talviharjoituskeskus: Visma Areena
Ykkösessä: 2022
Kakkosessa: 11 eri kautta (1996, 2001, 2010, 2016-2021, 2023-2024)
Suurin Kakkosen otteluvoitto: MiPK-PEPO 0-11, 6.9.2021
Suomen Cup: Parhaimmillaan 5. kierros
Kakkosen Cup: Cup mestari 2021. Finaali PEPO-SJK Akatemia 16.10.2021, yleisöä 628.
Yleisöennätys sarjaottelu Kolmonen: 663 henkeä, PEPO-KuP (Savonlinna) 16.9.2015
Yleisöennätys sarjaottelu Kakkonen: 2115 henkeä, PEPO-MP 26.7.2018
Yleisöennätys sarjaottelu Ykkönen: 1276 henkeä, PEPO-KTP 20.8.2022
Yleisöennätys Suomen Cup: 1488 henkeä, PEPO-HJK (Helsinki) 26.5.2008
Kotisivut/seura: www.pepofutis.net
Kotisivut/miehet: www.lilat.fi
Facebook/miehet: https://www.facebook.com/PEPOedari
Twitter/miehet: https://twitter.com/PEPOedustus
Instagram/miehet: https://www.instagram.com/pepoedustus
Videokanava/miehet: https://www.youtube.com/channel/UCVak6rrDpfEF4b5XWsZUGkw/videos

Pelaajat 2024

Patrik Pesonen
Miro Salminen
Lauri Seilonen
Onni Oinonen
Juho Enbuska
Jirko Sorsa
Alex Oikkonen
Valtteri Maijanen
Kalle Reponen
Jari Reponen
Omar Jammeh
Eetu-Iivari Sikanen
Savva Rots
Miro Röyti
Niko Pienmunne
Joonatan Sinkkonen
Akseli Junnikkala
Elias Lattu
Tuomas Värtö
Elias Seppälä
Tatu Iiskola
Arttu Kotanen
Derick Afeson Boateng
Simo Kurkisuo

Valmennus

Päävalmentaja: Tero Nieminen
Valmentaja: Marko Kaila
Valmentaja: Janne Muhli
Maalivahtivalmentaja: Ville Muhli

Saapuneet pelaajat

Miro Salminen, NJS
Onni Oinonen, Komeetat
Joona Viskari, KoPa
Kalle Reponen, IPS
Jari Reponen, IPS
Derick Afeson Boateng, Aduana Stars (Ghana)

Lähteneet pelaajat

Mele Temguia --> ?
Pablo Stupiski --> Atletico Parana
Ronaldo Flowers --> ?
Nicolas Murcia --> ?
Jonathan Dunyin --> ?
Fransisco Torres --> ?
Solomon Mohamed --> ?

Kausi 2023

Kausi 2022 päättyi putoamiseen Ykkösestä ja koitti paluu tuttuun ja turvalliseen Kakkosen A-lohkoon. Valmennus meni täysin uusiksi, kun Janne Muhli tiimeineen vaihtui AC Oulusta saapuneeseen Teemu Tavikaiseen. Apuvalmentajaksi pestattiin kolumbialainen Camilo Muñoz ja maalivahtivalmentajaksi ex-vahti Craig Hill.

Pelaajiston osalta vaihtuvuus oli suurta, kun avauksen pelaajista jatkajia olivat ainoastaan Jirko Sorsa, Samu Suoraniemi ja Arttu Kotanen. Saapuneita pelaajia olikin siten lähes joukkueellinen. Ennestään tuttuja olivat paluumuuttajat Alex Oikkonen, Aleksi Ikonen, Niko Pienmunne sekä profiilihankinnaksi kaavailtu Jonathan Dunyin. Lisäksi Lappeenrannassa aikoinaan verkkoja heiluttanut Fransisco Torres liittyi keväällä liloihin. Uusia ulkomaan tulokkaita olivat kanadalainen toppari Mele Temguia, argentiinalainen target-kärki Pablo Stupiski, Karibialta saapunut laituri Ronaldo Flowers ja kolumbialainen keskikenttäpelaaja Nicolas Murcia. Keskikentälle saapui MP:stä kokenut Antti-Pekka Kesonen ja laitaan VPS II:sta Solomon Mohamed. Myös monikäyttöinen Lauri Seilonen liittyi joukkueeseen Jyväskylän Komeetoista. Kesällä puolustusta vahvisti lisäksi klubin kasvatti Kailash Bhandari. PEPO päätyi myös tekemään farmisopimuksen KTP:n kanssa, josta saapuisi pelaajia liloihin tarpeiden mukaan.

Harjoituskaudella ei liikaa voitoilla juhlittu ja kausi lähti käyntiin Lahti-awaylla. Tuliaisena oli tappio ja harjoituskaudella joukkueen parhaimmistoon kuuluneen Nicolas Murcian päävamma, jonka myötä viimeiseltä kolmannekselta katosi tarvittavaa juonikkuutta ja taitoa. Tämä jäikin Murcian viimeiseksi otteluksi hänen telottuaan myöhemmin polvensa harjoituksissa. Alkukauden mainitsemisen arvoinen valopilkku oli voitto myöhemmin Ykkösliigaan nousseesta PK-35:sta kotikentällä Sammonlahden sametilla.

Alkukaudesta torjuntavastuun otti Niko Pienmunne Jirko Sorsan oltua loukkaantumisen vuoksi sivussa. Myös Mele Temguia oli koko alkukauden poissa alaraajavamman vuoksi, jolloin toppareina luutivat pääosin Lauri Seilonen ja Juho Enbuska. Kotkasta Miska Rautiola ja Matias Paavola olivat puolustuksessa miehiä paikallaan, kun joukkueen mukana pelasivat.

Pelaajistossa hyviä otteita esitti Aleksi Ikonen, joka oli alkukaudella hyvässä maalivireessä. Myös argentiinalaiskärki Stupiski oli tärkeä palanen hyökkäyksessä. Pyyhkeitä sen sijaan sai toinen kärki Fransisco Torres, joka ei näyttänyt olevan kunnossa. Jonathan Dunyin ei myöskään täyttänyt keskikentällä häneen kohdistuvia odotuksia.

Yltiöpäiseen pallonhallintaan perustuva pelitapa oli vaativa ja tulosta ei syntynyt. Tempo oli toisinaan matala poikittaissyöttelyn johdosta ja syöttövirheitäkin sattui puolustukselle, josta harmittavan usein pallo päätyi omaan verkkoon.

Heikkojen tulosten myötä kannattajaryhmä Boys Of 850 otti kotipelissä Klubi-04 vastaan kantaa johdon toimintaan, joka aiheutti toivottavasti kriittistä keskustelua seuran sisällä. Johto ottikin vastuun omalla tavallaan antamalla kenkää Teemu Tavikaiselle noin viikko episodin jälkeen. Valmentajan vastuun ottivat loppukaudeksi apuvalmentajat Muñoz ja Hill. Sarjataulukossa oltiin väärässä päässä ja joukkue ei näyttänyt yhtenäiseltä. Uusi valmennus saikin luotua kaivattua positiivisuutta joukkueen pelaamiseen ja pelaajat näyttivät vapautuneemmilta. Myös KTP-hassuttelu päättyi Tavikaisen lähdön myötä ja vastuuta saivat enemmän omat kasvatit.

Loppukausi sujui suhteellisen hyvin ja lopussa huomattiin, että tässähän on vielä mahdollisuus Ykkösen karsintoihin. Viimeisellä kierroksella homma ei enää ollut omissa käsissä ja muut joukkueet ottivatkin vaadittavat pisteet omista otteluistaan. Näin ollen kausi oli paketissa ja lopputuloksena oli sarjataulukon seitsemäs sija.

Kausi 2024

Päävalmentajaksi nimitettiin syksyllä Tero Nieminen, joka on tuttu monelle lappeenrantalaiselle jääpallojoukkueen Veiterän päävalmentajana. Niemisellä on kuitenkin pitkä kokemus jalkapallon puolella valmentamisesta ja häneltä löytyy Uefa-A lisenssi. Hän on toiminut IPS:n valmennuspäälikkönä usean vuoden ajan ja kuului Ykkösen kaudella myös Lilojen valmennustiimiin. Avuksi Tero saa tutut miehet; Janne Muhlin, Marko Kailan ja Ville Muhlin.

Positiivista pöhinää syksyllä aiheutti Lappeenrannan futispiireissä kauan odotettu LauTP:n ja PEPOn yhteistyö. LauTP:n juniorityö on kantanut hedelmää viime vuosina ja joukkue nousikin Kolmoseen täksi kaudeksi. Yhteistyön myötä on odotettavissa pelaajaliikenettä molempiin suuntiin ja Etelä-Saimaan mukaan muutamat LauTP:n pelaajat jo PEPOn reeneissä pyörivätkin.

Joukkueen rakentaminen on tässä vaiheessa vielä alkutekiöissä ja ainoat tiedossa olevat sopimukset ovat oman kasvatin Patrik Pesosen jatko sekä LUT:iin opiskelemaan saapunut Miro Salminen. Nopea hyökkääjä Salminen on osoittanut Kakkosen tasolla osuvansa verkkoihin, joten odotettavissa on samanlaista dominointia Lappeenrannassa.

Poistujia ovat Etelä-Saimaan mukaan kaikki viime kauden ulkomaalaiset. Samu Suoraniemi ilmoitti myös laittavansa nappulat naulaan. Kiitos Samu! Lisäksi valmennuksen puolelta mainittakoon Craig Hillin siirtyminen Kultsun päävalmentajaksi.

Kaikilla kotimaisilla pelaajilla luulisi olevan annettavaa ensi kaudella uuden valmennuksen alaisuudessa, joten toivottavasti mahdollisimman moni jatkaa. Niemisen mukaan Lappeenrannassa opiskelevia pelaajia pyritään houkuttelemaan lisää mukaan joukkueeseen, minkä tulisikin olla itsestäänselvää.

Tavoitteista on vaikea sanoa ensi kauden osalta vielä yhtään mitään. Mennäänkö viimein pelaajakehitys edellä vai tavoitellaanko nousua hinnalla millä hyvänsä?
« Viimeksi muokattu: 12.05.2024 klo 14:07:32 kirjoittanut PepoFakeNews »
lucifer

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 19.11.2023 klo 15:06:35

Missä PEPO Lappeenrannan valtakunnan sarjojen pelipörssi kautta aikojen?
Raffica

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 19.11.2023 klo 15:54:38

Ikonen oli kyllä positiivinen näky koko kauden ajan! Kehittynyt paljon siitä kun viimeeksi PEPOssa pelasi. Innolla odotellaan ketkä pelaajat saadaan jäämään. Monta sellaista olisi ketkä erittäin mielellään pitäisi tulevallakin kaudella :)
lucifer

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 07.12.2023 klo 21:31:05

Kovia sopimuksia kieltämättä tehty 4. korkeimmalle sarjatasolle. Saadaan taas öyhöttää koko talvi ja preseason nousua, mitä ei kuitenkaan ikinä koskaan tule.

Kausarit edelleen visusti Sunisen kirjahyllyllä jemmassa. Seuran pinkka ilmeisesti niin hyvässä kuosissa ettei ylimääräiselle rahalle ole käyttöä. Tai sitten toimistolla ketään ei vain yksinkertaisesti kiinnosta asiaa hoitaa, kansalaisilla Smartumitkin alkavat pikkuhiljaa jo vanheta.

Itse tein sen päätöksen, että ostin koko Smartumilla koiralle agility-tunteja. Jää kausarin osto sitten kaudelle 2025 >:( Ylos

e. Vitun neljänneksi korkein pyramidi
« Viimeksi muokattu: 09.12.2023 klo 10:19:32 kirjoittanut lucifer »
Jortsukka

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 07.12.2023 klo 22:00:47

Onko tietoa onko mitä Teemu Tavikainen nykyisin tekee? Jäikö seuraan muihin hommiin?
RTS

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 07.12.2023 klo 22:06:25

Kovia sopimuksia kieltämättä tehty 3. korkeimmalle sarjatasolle.
Nousiko PEPO taas kabinetissa?
Lortto

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 07.12.2023 klo 22:29:50

Onko tietoa onko mitä Teemu Tavikainen nykyisin tekee? Jäikö seuraan muihin hommiin?

Toimii Gnistanin b-junioreiden valmentajana ensi kaudella
Pimpulipampuli

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 07.12.2023 klo 23:22:42

Toimii Gnistanin b-junioreiden valmentajana ensi kaudella

Mutta kysehän ei ollut potkuista vaan roolin muutoksesta t. Suninen
Soccerfanfun918

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 08.12.2023 klo 03:26:18

Jirko Sorsan kiinnitys on tärkeä. Luottamus  rakennetaan pohjalta. Mikä mahtaa olla Miro Salmisen pikkuveljen tilanne? Olisko Vico mahdollista saada  keskikentälle?
FredTheRed

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 09.12.2023 klo 01:52:52

Mikäs mahtaa olla seuran omien kasvattien, kuten V. Maijanen, E. Heimonen tai A. Junnikkala tilanne? Vieläkö jalkapallon pelaaminen kiinnostaa, ovatko opiskelut vieneet muihin kaupunkeihin vai..?
lucifer

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 09.12.2023 klo 10:18:03

Nousiko PEPO taas kabinetissa?

Anna minun elää haave-LSD-maailmassani rauhassa.
supstanssi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #11 : 15.12.2023 klo 20:06:00

Mikäs mahtaa olla seuran omien kasvattien, kuten V. Maijanen,

V. Maijanen muuten P. Maijaselle sukua? Setämiehenä sukututkimus alkanut kiinnostaa.
« Viimeksi muokattu: 15.12.2023 klo 20:11:28 kirjoittanut supstanssi »
lucifer

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 17.12.2023 klo 10:17:26

1-1 Joensuussa. Noustaan Tuoppi
Kotkanpoika90

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP - ainut ja oikea


Vastaus #13 : 17.12.2023 klo 10:51:22

Jonathan Dunyin olisi huhujen mukaan KTP:n kiikarissa.

Mites miehen henkilökohtainen kausi meni kokonaisuudessaan? Ainakin pelasi isoja minuutteja.
Ronaldotso

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 17.12.2023 klo 16:15:07

Facebookista sopimusuutisia. Reposen veljekset, Jari ja Kalle, siirtyvät IPS:stä lilapaitaan.
GaryNeville

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 19.12.2023 klo 22:03:15

Omar Jammeh (19) ja Eetu-Iivari Sikanen (18) laittoivat myös nimensä paperiin. Nuorta nippua on Nieminen kasaamassa. Toinen asia on seuran taloustilanne - tuhlattiinko varat Ykkösen hutihankintoihin? Ei siinä, parempi nähdä kentällä kotimaisia pelaajia, erityisesti omia kasvatteja, kuin average-tason ulkomaalaispelaajia, jotka eivät vahvista joukkuetta selvästi tai häpeällisesti KTP:n random lainapelaajia..

Edelleenkään pukin kontista ei löydy tänä vuonna kausikorttia, kun järjestelmä jämähtänyt vuoden 2002 internetin tasolle..

Sikaselle Tuoppi
bolero

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 19.12.2023 klo 22:25:21

Mukava seurata nuoren rungon kasausta. Ei sillä lähtökohtaisesti olla kärkitaistossa, mutta ei oikeastaan väliä. JIPPO-pelissä oli omien nuorukaisten lisäksi myös muutamia LAUTP:n nuorukaisia. Toiveissa erityisesti Kotasen jatko ja johtavan topparin löytäminen jostain.
Juhani Seppälä

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 20.12.2023 klo 17:31:20

Paikallisten talenttien sainaaminen on ehdottomasti se oikea suunta. Kunhan nyt vaan peliaikaa tulee kesällä.
Raffica

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 20.12.2023 klo 17:37:28

Kyllä tän hetken toiminta pistää vähäsen hymyilyttää. Odotukset ens kaudesta ei oo suuret mutta niinkuin aikasemmatkin maininnut niin mieluummin katsoo kotimaisia ja etenkin omia junnuja kentällä kuin jotain hulivili ulkkareita. Innolla odotan mitä tulevaisuus tuo tullessaan! Vamos PEPO
Lepran_ultra

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat


Vastaus #19 : 12.01.2024 klo 11:43:22

Sirkuksen esiintyjät vaihtuu, mutta milloin ne tirehtöörit vaihtuvat Kari Suninen etunenässä? Päävalmentajan potkiminen pois oli lyhytnäköinen pakon edessä tehty päätös, joka ei muuta kaupungilla rintarottingilla kävelevää ylensyövää johtoporrasta mitenkään.

Kuinka kauan tätä samaa menoa katsotaan, että Lappeenrannan kokoisessa kaupungissa taistellaan kakkosessa, pelaajat ostetaan maailmankartalle tikkaa heittämällä ja OKP:t eli oman kylän pojat jätetään joko katsomoon tai penkille?
« Viimeksi muokattu: 12.01.2024 klo 11:52:54 kirjoittanut Lepran_ultra »
Soccerfanfun918

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 13.01.2024 klo 15:49:52

Sirkuksen esiintyjät vaihtuu, mutta milloin ne tirehtöörit vaihtuvat Kari Suninen etunenässä? Päävalmentajan potkiminen pois oli lyhytnäköinen pakon edessä tehty päätös, joka ei muuta kaupungilla rintarottingilla kävelevää ylensyövää johtoporrasta mitenkään.

Kuinka kauan tätä samaa menoa katsotaan, että Lappeenrannan kokoisessa kaupungissa taistellaan kakkosessa, pelaajat ostetaan maailmankartalle tikkaa heittämällä ja OKP:t eli oman kylän pojat jätetään joko katsomoon tai penkille?

Minusta näin etäämmältä katsottuna joukkueen ja valmennuksen rakentaminen näyttää hyvältä. Seurakin on ilmoittanut tavoitteekseen rakentaa edaria maltilla. Nykyisiä 15 sopimusta katsottaessa pelaajien kanssa sopimusten tekeminen on hyvinkin harkittua eikä mitään tikkaheittomeininkiä. Annetaan nyt seuran toimihenkilöille ja pelaajille rauhassa näyttää osaamisensa.
GaryNeville

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 13.01.2024 klo 18:48:06

Eikös seura ole “rakentanut nousua maltilla” kohti pääsarjaa jo vuodesta 2009, Rakuunoiden hajoamisen jälkeen, mutta edelleen 15 myöhemmin pelataan Suomen neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla?

Kyllä syylliset tähän tilanteeseen löytyvät johtoportaasta, jonka osaaminen on ollut riittämätöntä jo vuosien ajan, kuten Lappeenrannan toisessa seurassa, jääkiekon puolella.

Aikooko seura järjestää kausikorttilaisten kanssa infotilaisuutta mm. seuran tilanteesta ja tulevaisuuden visiosta, joukkueen pelaajasiirroista ja tulevista tavoitteista jne.? Vai ilkeeääkö seura sellaista edes järjestää? Lähinnä pyytäisin avoimuutta ja rehellisyyttä, jotta peleissä olisi jotain panosta ja seura ylipäätään tavoittelisi korkeampia sarjapaikkoja. Loisi faneille toivoa tulevasta  mahdollisesti lisää lipunmyyntiä ja fanitavaroiden myyntiä.

Munien kaivelun tilalle kaivataan, vaaditaan, uusia asioista ymmärtäviä ihmisiä !
Raffica

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 14.01.2024 klo 01:10:01

Tässähän sitä parempaa huomista ja toivoa yritetään luoda. Vuosia nimenomaan hankittiin villikortti ulkkareita, yritettiin noussa ylempiin sarjoihin, saada menestystä ja nyt palataan takaisin ihan perusasioihin. Joo johto on hommat kussu että tässä pisteessä ollaan mutta tämä nyt oli tilanteeseen nähden paras ratkaisu ja omasta mielestä erittäin hyvä sellainen! Hommat näyttää nyt positiiviselta joten itse ainakin annan työrauhan ja katson mihin tämä johtaa :)
GaryNeville

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 14.01.2024 klo 01:57:22

Tässähän sitä parempaa huomista ja toivoa yritetään luoda. Vuosia nimenomaan hankittiin villikortti ulkkareita, yritettiin noussa ylempiin sarjoihin, saada menestystä ja nyt palataan takaisin ihan perusasioihin. Joo johto on hommat kussu että tässä pisteessä ollaan mutta tämä nyt oli tilanteeseen nähden paras ratkaisu ja omasta mielestä erittäin hyvä sellainen! Hommat näyttää nyt positiiviselta joten itse ainakin annan työrauhan ja katson mihin tämä johtaa :)

Esimerkiksi kausikortit tulivat myyntiin vasta 13.12.2023, joten aiheellista kysyä mitä syksyllä tapahtui? No ainakin missattiin tärkeimmät myyntisesongit, kuten isänpäivä, Black Friday ja lähestulkoon joulumyynti. Vaikka kalastamassa saalista voi tulla pysyttelemällä hiljaa, mutta viihdebisneksessä se ei toimi.

Tero Niemisen on joo pelaajaystävällinen valmentaja ja Kaila toimii hyvänä apuvalmentajana, mutta eihän tämä palkkaus juuri seuraa vie eteenpäin tai hänellä ei ole nousujohteista uraa jalkapallon parissa nyt eikä tulevaisuudessa. Sällihän on viettänyt viime kaudet jääpallon parissa.

Potentiaalisia vaihtoehtoja valmennukseen olisi esimerkiksi ollut
a) entinen huippupelaaja: Teemu Tainio 2019 Hakan päävalmentajaksi, nostaen myöhemmin seuran Veikkausliigaan ja eurocup-karsintoihin. Jääkiekon puolella Olli Jokinen Jukureiden valmentajana erinomaista työtä, ja pienseura on tällä hetkellä 4. liigan sarjataulukossa.
b) lupaavaa uraa tekevä valmentaja: Miika Nuutinen, jonka TPS palkkasi täksi kaudeksi päävalmentajaksi. Vain 35v. sälli johdatti Klubi 04 tällä kaudella Ykköseen, muita meriittejä P17-juniorit ikäluokan Suomen mestaruus.
Jääkieko puolelta Tommi Niemelä palkattiin Pelicansiin ilman että oli aikuisia päävalmentajana käskyttänyt. Viime kaudella johdatti finaaleihin asti.

Nyt otettiin tuttu ja turvallinen päävalmentaja, joka hyvissä väleissä seurajohdon kanssa. Se ei klassiesti ole tie menestykseen, että myötäillään mielipiteitä ja suhteilla päästään virkaan. Toisaalta juuri viime kaudellahan tuli Etelä-Karjalan ulkopuolelta, uusia ideoita ja -ajattelutapaa tuova Tavikainen, mutta se meni lähes niin persiilleen kuin pystyi. Huhujen mukaan rekrytoinnissa tapahtui virheitä, seurajohdon virheitä, kun entisiä PEPOssa toimineita henkilöitä ei kuunneltu eikä varoituksia henkilön antisosiaalisuudesta otettu huomioon...
BlueSky

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 14.01.2024 klo 13:42:44

Esimerkiksi kausikortit tulivat myyntiin vasta 13.12.2023, joten aiheellista kysyä mitä syksyllä tapahtui? No ainakin missattiin tärkeimmät myyntisesongit, kuten isänpäivä, Black Friday ja lähestulkoon joulumyynti. Vaikka kalastamassa saalista voi tulla pysyttelemällä hiljaa, mutta viihdebisneksessä se ei toimi.

Tero Niemisen on joo pelaajaystävällinen valmentaja ja Kaila toimii hyvänä apuvalmentajana, mutta eihän tämä palkkaus juuri seuraa vie eteenpäin tai hänellä ei ole nousujohteista uraa jalkapallon parissa nyt eikä tulevaisuudessa. Sällihän on viettänyt viime kaudet jääpallon parissa.

Potentiaalisia vaihtoehtoja valmennukseen olisi esimerkiksi ollut
a) entinen huippupelaaja: Teemu Tainio 2019 Hakan päävalmentajaksi, nostaen myöhemmin seuran Veikkausliigaan ja eurocup-karsintoihin. Jääkiekon puolella Olli Jokinen Jukureiden valmentajana erinomaista työtä, ja pienseura on tällä hetkellä 4. liigan sarjataulukossa.
b) lupaavaa uraa tekevä valmentaja: Miika Nuutinen, jonka TPS palkkasi täksi kaudeksi päävalmentajaksi. Vain 35v. sälli johdatti Klubi 04 tällä kaudella Ykköseen, muita meriittejä P17-juniorit ikäluokan Suomen mestaruus.
Jääkieko puolelta Tommi Niemelä palkattiin Pelicansiin ilman että oli aikuisia päävalmentajana käskyttänyt. Viime kaudella johdatti finaaleihin asti.

Nyt otettiin tuttu ja turvallinen päävalmentaja, joka hyvissä väleissä seurajohdon kanssa. Se ei klassiesti ole tie menestykseen, että myötäillään mielipiteitä ja suhteilla päästään virkaan. Toisaalta juuri viime kaudellahan tuli Etelä-Karjalan ulkopuolelta, uusia ideoita ja -ajattelutapaa tuova Tavikainen, mutta se meni lähes niin persiilleen kuin pystyi. Huhujen mukaan rekrytoinnissa tapahtui virheitä, seurajohdon virheitä, kun entisiä PEPOssa toimineita henkilöitä ei kuunneltu eikä varoituksia henkilön antisosiaalisuudesta otettu huomioon...

Oletko siis oikeasti sitä mieltä että nyt Koskelan apuvalmentajana Kyproksella toiminut Tainio tai Ylen kommentaattorinakin toiminut Nuutinen olisivat itse olleet halukkaita tulemaan neljänneksi korkeammalle tasolle? Joo, mutta ei.

GaryNeville -nimimerkki kuulunee näihin sivustahuutelijoihin, joilla on kyllä taito huomata epäkohtia, mutta kyky hahmoittaa todellisuus suomalaisen jalkapallon arkityössä on pahasti pielessä.

 
Sivuja: [1] 2 ... 10
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa