FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
28.05.2024 klo 03:48:05 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 43
 
Kirjoittaja Aihe: Valkeakosken Haka 2024 - Arvoitusten kausi  (Luettu 193125 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
KaRy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka


: 21.11.2023 klo 14:10:30Perustettu: 1934
Kotistadion: Tehtaan kenttä (kapasiteetti: 3200)
Kausia pääsarjassa: 65
Mestaruuksia: 9 (1960, 1962, 1965, 1977, 1995, 1998, 1999, 2000, 2004)
Suomen Cupin mestaruuksia: 12 (1955, 1959, 1960, 1963, 1969, 1977, 1982, 1985, 1988, 1997, 2002, 2005)
Sijoitus kaudella 2023 Veikkausliigassa: 9.
Kotisivut: www.fchaka.fi
Facebook: https://www.facebook.com/fchakaofficial
Twitter: www.twitter.com/fchakaofficial
Instagram: https://www.instagram.com/fchakaofficial

KAUSI 2023

Kauden alkaessa Tehtaan Kentän ympärillä vallitsi into uutta kautta kohtaan. Haka oli kaudella 2022 selvittänyt paikkansa europeleihin ensimmäistä kertaa sitten kauden 2009 Uefa-cupin ja uudet hankinnat vaikkakin suuri osa kysymysmerkkejä vaikuttivat siltä, että kuuden joukkoon pääsemisen oli jälleen täyttä realismia, itse taisin jopa kuiskutella viime avauksessani, että tavoitteeksi pitäisi asettaa jälleen kerran Eurooppaan pääsy, vaikka se vaatisikin täsmä onnistumista hankinnoissa ja pientä alisuorittamista muilta.

Hakan joukkue oli kokenut suuria menetyksiä verrattuna kauteen 2022, kun muun muassa sarjan maalikuningas Lee Erwin oli lähtenyt palloilemaan Libanoniin ja Luiyi De Lucas Skotlannin pääsarjaan. Kahden tähtipelaajan lisäksi menetettiin myös muita tärkeitä pelaajia, kuten Seth Saarinen KuPS:iin ja loppukaudesta joukkuetta hyvin auttanut Elias Mastokangas takaisin Interiin. Haka oli kuitenkin menetyksistä huolimatta pystynyt pitämään runkonsa paremmin kasassa kuin aiemmilla kausilla ja ajatus varmasti olikin, että viime kaudella hyvin pärjännyttä joukkuetta on turha sekoittaa uudestaan, vaan nyt tarvittaisiin vain korvaajat Erwinille ja Lucasille sekä muutamia täsmä hankintoja parantamaan joukkueen hyvältä näyttänyttä runkoa.

Siirtoikkunan auetessa oli selvää, että etenkin Lucasin ja Erwinin korvaaminen ei tulisi olemaan helppoa, mutta viime kauden rekrytoinnin onnistumiset olivat luoneet optimismia kannattajiin ja moni varmasti uskoikin, että siirrot voisivat myös tällä kaudella osua hyvin nappiin. Ensimmäisinä hankintoina Haka julkisti keskikenttäpelaaja Tuure Siiran siirron Ilveksestä Valkeakoskelle ja noin kuukausi myöhemmin oikean laitapuolustajan Haymenn Bah-Traoren siirron Borussia Dortmundin kakkosjoukkueesta Hakaan. Molemmat hankinnat aiheuttivat ainakin minussa jonkin verran optimismia Siira oli Ilveksessä parhaimmillaan varsin hyvä ja varma keskikentän pelaaja ja Bah-Traoren CV vaikutti varsin lupaavalta Veikkausliiga tasolle. Seuraavaksi Haka julkisti Kristian Yli-Hietasen ja Ryan Mahutan siirrot Ryan Mahutan hankinnalla haluttiin vahvistaa joukkueen vasenta laitapuolustusta, olihan Henri Malundama kuitenkin Veikkausliigassa maksimissaan hyvä penkkipelaaja ja Hakalta ei selkeästi häntä parempaa pelaajaa löytynyt avaukseen ennen Mahutaa. Yli-Hietanen taas hankittiin korvaamaan Salomo Ojalan menetystä kärjen rotaatioksi. Seuraavaksi Haka julkistikin kauan odotetut Erwinin ja Lucasin korvaajat, kun Argentiinalainen Juan Lescano siirtyi Hakaan Australiasta ja Senegalilainen Fallou Ndiaye Ranskan AC Arlessista. Molemmat hankinnat otettiin vastaan skeptisyydellä Lescano oli aiemmalla kaudella kärsinyt loukkaantumisesta, eikä näin ollen pelikunnosta ollut täyttä varmuutta Ndiayen suoritukset aiemmissa joukkueissa eivät tilastojen valossa myöskään antaneet syytä juhlaan Haka fanien keskuudessa. Viimeisimpinä hankintoina julkaistiin vielä Hilanderin korvaaja Hakalan kirittäjänä, kun Anton Lepola julkaistiin Hakan uudeksi kakkosvahdiksi, sekä lainalle Hakaan Marokosta siirtynyt potentiaaliselta vaikuttanut hyökkäävä keskikenttä Mehdi Boukassi.

Keväällä alkaneet harjoitusottelut ja Liigacup antoivat ensimmäisiä merkkejä siitä, minkälainen kausi saattaisi olla tulossa Haka suoriutui otteluissa todella vaihtelevasti ja siinä missä SJK ja Ilves kaatuivat Liiga Cupissa, koki Haka tappiot sekä VPS:lle, että KuPS:ille ja vajaalla miehistöllä tasapeli AC Oulua vastaan. Harjoitusotteluiden saldo oli myös varsin huolestuttava 6 pelattua ottelua, joista kotiin viemisenä ainoastaan yksi voitto Ekenäns IF:ää vastaan. Veikkausliigan alettua kuitenkin selvisi hyvin nopeasti, miten huolestuttava tilanne oikeasti oli, kun Haka aloitti kauden neljällä ottelulla ilman voittoja, joista kaksi oli tappioita ja kaksi tasapelejä, eikä peli tuntunut vakuuttavalta oikein missään vaiheessa ja varsinkin puolustus tuntui vuotavan äärimäisen paljon, eikä Lucasin korvaajaksi hankittu Ndiaye pysynyt vastustajien perässä alkuunkaan.  

Ensimmäisen neljän ottelun jälkeen Haka sai vihdoinkin kauden ensimmäiset kaksi voittoa hyvällä esityksellä Honkaa vastaan 2-0 ja viihdyttävällä voitolla Kotkasta 4-2. Näiden tuloksien jälkeen moni olisi voinut varmasti olettaa, että Hakan nousu oli alkanut, mutta suurinta aallon pohjaa ei oltu edes vielä nähty, kun Haka näiden kahden voiton jälkeen pelasi kauden surkeimman vaiheensa pudoten Suomen Cupissa AC Oululle rangaistuspotkukilpailun jälkeen ja pelaten 11 ottelua Veikkausliigassa putkeen ilman voittoja, joista pisteitä ylipäätään saatiin hankittua viisi, joista kaikki tulivat kotitasapeleistä. Tässä kohtaa kautta Teemu Tainion penkki alkoi todella kiikkumaan fanien silmissä, kun Haka vietti aikaa jopa sarjan hännillä ja putoamispeikko oli todellinen. Haka kuitenkin päätyi luottamaan Teemu Tainioon ja potkujen sijasta hankki hänelle kolme uutta pelaajaa, kun keskuspuolustaja Haik Moussakhanian, keskikenttäpelaaja Maissa Fall ja jo viimekaudelta tuttu laituri Elias Mastokangas liittyivät Hakan joukkueeseen. Hankintojen jälkeen Hakan kurssi lähti kääntymään lähes välittömästi ja seuraavat seitsemän ottelua Haka pelasikin ilman tappiota keräten 13 pistettä ja lähtien kohti haastajasarjaa hyvissä asetelmissa putoamiskamppailua ajatellen.

Haastajasarjassa Haka kohtasi ensimmäiseksi Ilveksen Tehtaan Kentällä, tuo peli muistetaan lähinnä hukatusta voitosta ja Zarokostasin totaali munauksesta läpiajossa, jonka jälkeen Ilves pääsi viimeisellä minuutilla tasoittamaan ottelun. Tämän jälkeen Haka vieraili IFK Marienhamnin luona, josta kotiin tuomisena oli 2-1 tappio ja tilanne alkoi näyttämään vielä kireältä. Viimeiset kolme ottelua Haka kuitenkin hoiti hienosti voittaen niistä kaksi ja pelaten yhden tasan. Lopulta sijoitus tällä pettymyksien kaudella oli kuitenkin keskikauden aallonpohjaan nähden ihan hyvä 9. sija.

KAUSI 2024

Viime kauden pettymyksen jälkeen on varmaankin syy palauttaa ensi kaudelle tavoitteet takaisin realistisempiin asemiin ja todeta, että Haka on todennäköisesti myös ensi kaudella keskikastin seura, joka taistelee sijoista 6–8. Haka lähtee ensi kauteen myös pitkästä aikaa uuden tällä kertaa Pohjois-Irlantilaisen päävalmentajan Andrew Smithin sekä portugalilaisen apuvalmentaja Sander Guerreiron johdolla. Valmentajat ovat ainakin allekirjoittaneelle täysiä kysymysmerkkejä, mutta selvää lienee se, että joukkue tulee varmasti muuttumaan todella paljon viime kaudesta ja ehkä ihan hyvä niin, kun viimekauden tuloksia katsoo.

Ensi kaudesta ja tulevasta joukkueesta on toistaiseksi vaikea ennakoida vielä mitään, mutta on selvää, että muutoksen tuulet puhaltavat ja uusien hankintojen onnistuminen on jälleen avain asemassa Hakan ensi kauden kannalta, uusien valmentajien myötä ehkä jopa enemmän, kuin vielä viime kaudella, joten niitä jääkäämme odottamaan.

LOPPUTODISTUS 2023

MAALIVAHDIT

1 Anton Lepola, 7-
- Oli koko kauden kakkosmaalivahtina pelasi ihan hyvin niissä peleissä missä pääsi kentälle, mutta ei myöskään vakuuttanut tarpeeksi, että olisi pystynyt nappaamaan Aatu Hakalan paikan ykkösmaalivahtina. Jatkaa Hakassa

12 Aatu Hakala, 8
- Tähän voisi käytännössä kopioida kaiken, mitä sanoin viime kaudella. Tasaista suorittamista ja ei juuri pisteitä menetetty Hakalan takia vaikkakin pienen kokonsa takia keskityksissä ja erikoistilanteiden torjunnassa Hakalalla on edelleen ongelmia. Jatkaa uraansa Kuopiossa.

22, Felix Lehtinen, -
- Ei minuutteja, ei numeroa.

PUOLUSTUS

2 Haik Moussakhanian 8+
- Mielestäni Hakaan tultuaan Hakan paras keskuspuolustaja. Pelasi näkymättömästi ja varmasti puolustuksessa ja ainoat huonot pelit olivat käytännössä ne, jossa Teme jostain ihmeen syystä päätti miestä kokeilla keskikentän pohjalla. Sopimus päättyy tähän kauteen, mutta näkisin hyvänä ratkaisuna tehdä jatkosopimuksen.

3 Niklas Friberg, 7+
- Tasossa nähtiin selkeä tiputus viime kauteen, jolloin pidin Fribaa jopa joukkueen parhaimpana tai toisiksi parhaimpana puolustajana. Ei pystynyt tällä kaudella ottamaan puolustuksen johtajan roolia vaan oli parhaimmillaankin vain perustason suorittaja. Sopimus jatkuu ensi kaudella, mutta olisi ehkä paikallaan löytää uusi pakki avauskokoonpanoon Friban tilalle.

4 Eero-Matti Auvinen, 7-
- Tasaisen keskinkertaista suorittamista paikoitellen todella pahoja koomailuja joihin pisteitäkin menetettiin. Sopimus ei jatku ensi kaudella, mutta olisin valmis pitämään rotaatiossa.

5 Fallou Ndiaye, 6-
- Kauden alussa aiheutti jopa optimismia ilmatilansa dominoinnilla, mutta vastaavasti häneltä nähtiin myös koomailuja puolustuksessa, jotka aiheuttivat pistemenetyksiä. Ei toipunut Oulun nopeasta kolmesta maalista vierasottelussa, joista suurin osa meni nimenomaan Falloun piikkiin niiden jälkeen putosi avauksesta ja peleissä missä pelasi, aiheutti jatkuvasti ylimääräisiä sydämen tykytyksiä. Ei jatka ensi kaudella

18 Ryan Mahuta, 8+
- Mahuta vakuutti minut hyökkäyspäässä useilla syötöillä ja hyvällä pelillä puolustussuuntaan teki kuitenkin varsin paljon virheitä ja muutamaan kertaan tulikin mietittyä miksei mies pelaa mieluummin laiturin paikkaa. Yksi Veikkausliigan syöttö kuninkaista kuitenkin ansaitsee hyvästä hyökkäävästä pelistä hyvän arvosanan. Jatkaa Hakassa

20 Henri Malundama, 7-
- Ei tehnyt oikein mitään erityisen huonosti eikä erityisen hyvin ihan hyvä rotaatio pelaaja, mutta ei sen kummoisempaa. Lähtee Hakasta, kaikkea hyvää Mamballe jatkoon!

21 Haymenn Bah-Traore, 6
- Täällä on paljon puhuttu, miten mies on potentiaalinen ja väläytteli laitapakin paikalla, mutta itse en näe sitä. Mielestäni Bah-Traore kuului Ndiayen ohella nimenomaan puolustuksen epävarmoimpiin ja huonoiten suorittaneisiin pelaajiin, josta mentiin pelissä kuin pelissä ohi kuin pujottelukepistä. Sopimus olemassa myös ensi kaudesta, joten toivottavasti parantaa.

24 Thomas Saarinen, -
- Ei pelejä ei arvosanaa

25 Anthony Herbert, 5-
- Pelaaja, jonka hinta Hakalle on europelien tappion seurauksena aika karmaiseva. Ei luojan kiitos jatka enää ensi kaudella, enkä ymmärrä minkä ihmeen takia tälle edes tehtiin jatkosopimus ennen kauden alkua.

26 Konste Mervelä, -
- Ei pelejä ei arvosanaa

KESKIKENTTÄ

6 Atte Sihvonen, 7-
- Ei vakuuta minua vieläkään liian hidas ja kankea puolustavaksi keskikentäksi plussaa toki ikimuistoisesta maalista KTP:n verkkoon. Ei jatka Hakassa

7 Oliver Whyte, 6
- Viime kaudella taisin todeta, että potentiaalia on, mutta se ei ole Hakassa vielä realisoitunut, eikä se kyllä oikeastan realisoitunut tälläkään kaudella. Kokonaisuudessaan kausi oli jälleen Whyten osalta pettymys ja ehkä ihan hyvä, että sopimus loppuu tähän vuoteen.

8 Tuure Siira, 7-
- Mielestäni aika lailla Sihvosen tasoa, mutta odotukseni olivat kyllä paljon korkeammalla. Tuntui kentällä tekevän luvattoman paljon virheitä, eikä vaikuttanut läheskään niin varmalta kuin olin odottanut. Sopimus jatkuu myös ensi kaudella, mutta tärkeää olisi hankkia joku selvä ykköspelaaja puolustavaksi keskikentäksi, ettei Siira ole ykkösvaihtoehto siihen jälleen.

15 Tino Purme, 7
- Jälleen kerran nähtiin monikäyttöiseltä Purmeelta ihan perus hyvä kausi. Ei säkenöinyt muun joukkueen keskellä, mutta pelasi perusvarmasti mille paikalle ikinä päätettiinkin laittaa yleisesti keskikentälle. Huhujen perusteella ei jatka Hakassa

17 Janne-Pekka Laine, 9
- Hakan joukkueen keskikentän maestro, jota ilman alkukaudesta oltiin kusessa ja, joka pelasi lähes illasta toiseen hyvällä tasolla, kunnes siirtyi kesken kauden Turkkiin. Onnea Laineelle jatkoon ja toivottavasti polut kohtaavat vielä joskus tulevaisuudessa.

19 Mehdi Boukassi, 6-
- Melkein harmittaa antaa arvosana, kun mies pelasi koko kaudella varmaan kolme peliä, mutta näissä peleissä ei kyllä mitään ihmeellisyyksiä esittänyt ja muuten kausi menikin loukkaantuneena. Ei sopimusta ensi kaudesta ja tuskin jatkaa.

23 Maissa Fall, 9-
- Laineen lähdön jälkeen varmaankin Hakan parhaita pelaajia. Pelasi hyökkäyssuuntaan loistavasti, vaikka muutama ohi peli mukaan etenkin alkuvaiheessa sattuikin. Jatkaa Hakassa ja pystyy toivottavasti nostamaan ensi kaudella tasoaan entisestään.

25 Eemeli Mäkelä, -
- Ei pelannut kokonaista peliäkään, ei arvosanaa

28 Elias Mastokangas, 9
- Antoi kaikkensa, joka ilta vaikkei välttämättä taidollisesti joukkueen paras ollutkaan. Tuntui pelaavan täydellä sydämellä ja suoriutui lyhyen aikaa Hakassa todella hienosti. Jatkaa ensi kaudella ja on varmasti yksi tärkeimmistä pelaajista ensi kautta ajatellen.
 
HYÖKKÄYS

9 Juan Lescano, 8.5
- Pelasi varsin rikkonaisen kauden loukkaantumisten takia, mutta kentälle päästessään näytti mielestäni todella hyviä otteita ja vaikutti varsin kliiniseltä maalintekijältä. Ensi kauden osoitteesta ei tietoa, olisi varmasti tärkeä kiinnitys hyökkäykseen.

10 Stavros Zarokostas, 6-
- Ei esittänyt yhdessäkään pelissä oikeasti hyviä otteita ja viimeistään Ilves pelin sekoilu sai ainakin minut luovuttamaan lopullisesti Zarokostasin suhteen. Ei jatka Hakassa.

11 Logan Rogerson, 7
- Nopeita ja hyviä nousuja laidasta, mutta viimeiset ratkaisut jäävät usein vajavaisiksi syötöt eivät joko napsu kohdalle tai sitten omat laukaukset kerta toisensa jälkeen menevät yli ohi tai maalivahdin käsiin. Ei sopimusta ensi kaudesta jatko auki.

13 Alberto Alvarado Morin, 5-
- Kuulemma mukava kaveri kopissa, muuta ei sitten saanutkaan aikaan. Ei jatka Hakassa.

23 Kristian Yli-Hietanen, 5-
- Aika monia hyökkääjiä olen nähnyt Haka paitaa kantamassa, mutta en kenties yhtäkään niin huonoa, kuin Kristian Yli-Hietanen tällä kaudella ei saanut yhdessäkään pelissä mitään aikaan, eikä tuntunut oikein edes tekevän kentällä mitään. Lähti Hakasta jo kesken kauden.

Valmennus

Valmennus toimi kaudella varsin ailahtelevasti. Usein nähtiin Temeltä erikoisia kokeiluja ja yksinkertaisesti päätöksiä, jotka eivät toimineet ja kesken kauden myös Ossi Virta myytiin HJK:hon, kun ilmeisesti sukset menivät ristiin Temen kanssa. Valmennus vaihtuminen ensi kaudeksi saattaa tuoda odotettuja uusia tuulia Tehtaan Kentälle ja olikin varmaankin ihan hyvä ratkaisu tässä kohtaa Tainion ja Hakan teiden erkaantua ja molempien kokeilla jotain uutta.
KaRy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka


Vastaus #1 : 21.11.2023 klo 14:11:26

Varaus
Homer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #2 : 21.11.2023 klo 16:16:42

Kiitos erinomaisesta vauksesta ja topic seurantaan.
ursus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka


Vastaus #3 : 21.11.2023 klo 18:03:16

Kiitos mainiosta avauksesta!

Uuden valmentajan mietteitä ja suunnitelmia:
https://fchaka.fi/uutiset/andy-smith-on-tarttunut-toimeen-haluan-oppia-tuntemaan-pelaajia/
nnicod55

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 21.11.2023 klo 18:52:16

Kiitos avauksesta!

Kauden alussa olleisiin odotuksiin nähden itseltäni ei suurin osa saisi 7 arvosanaksi vaan 6.

Sen lisäksi mun mielestä aika mitäänsanomaton artikkeli. Vähän sellainen laitetaan nyt jotain ulos, jotta foorumilla olisi edes vähä rauhallisempaa eikä kaikki panikoisi(itse en vielä panikoi).
Vornander

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 22.11.2023 klo 09:45:54

Kiitos avauksesta, tästä on hyvä jatkaa.

Instagramin mukaan Whyte näyttäis potkivan itsekseen palloja Tampereella.
Hanhiniemi

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 22.11.2023 klo 15:01:37

Kiitos avauksesta, tästä on hyvä jatkaa.

Instagramin mukaan Whyte näyttäis potkivan itsekseen palloja Tampereella.

Asuu siellä suomalaisen tyttiksensä hoteissa, siis Tampereella, ei Kaupin kentällä
keke vlk

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka


Vastaus #7 : 23.11.2023 klo 16:51:45

https://www.transfermarkt.com/nicolas-gianini-dantas/profil/spieler/685803

Tälläinen hessu alkanut seuraamaan Hakaa IG:ssä.
peled

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 23.11.2023 klo 17:50:22

Sama agenttifirma tuonut ennenkin Suomeen pelaajia. Eliton Junior ja Luis Henrique.
kkorner.kallu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #9 : 23.11.2023 klo 18:49:39

Hakan Kasperi Silen mukana Suomen alle 15-vuotiaiden maajoukkueessa.

https://www.palloliitto.fi/ajankohtaista/u15-pojat-nimetty-espanjan-turnaukseen
Homer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #10 : 23.11.2023 klo 20:43:55

Anteeks vaan. Tää vaikuttaa helvetin passiiviselta. Herätkää siellä toimistolla.
Ensio

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 23.11.2023 klo 21:16:29

Anteeks vaan. Tää vaikuttaa helvetin passiiviselta. Herätkää siellä toimistolla.
ai, itse ainakin helvetin tyytyväinen ettei osteta mitään sikaa säkissä. Sama linja jatkuu vaikka valmentaja vaihtuu. Uudet pelaajat tulee aina testin kautta. Treenit alkaa joulukuussa, 2 vkon päästä.
peled

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 24.11.2023 klo 00:07:51

Anteeks vaan. Tää vaikuttaa helvetin passiiviselta. Herätkää siellä toimistolla.
”Tiedottavat kyllä heti, kun on jotain tiedotettavaa” o.O
FioreDiCoscia

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 27.11.2023 klo 11:11:08

Hiljaista on, jopa pelottavan hiljaista.
ursus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka


Vastaus #14 : 27.11.2023 klo 11:52:08

Hiljaista on, jopa pelottavan hiljaista.
Malttia! Nyt toimiston väki alkaa palata lomilta sorvin ääreen, niin alkaa uutisiakin tulemaan.
peled

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 27.11.2023 klo 14:09:26

Mikseiköhän muiden seurojen toimistot lomaile
hyppypolvi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: tp-49


Vastaus #16 : 27.11.2023 klo 15:25:36

Onko Popolla sopimus kupsin kanssa?
Siinä olis hyvä korvaaja Japelle, jos vaan kassa kestää.
Vornander

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 27.11.2023 klo 15:44:06

Onko Popolla sopimus kupsin kanssa?
Siinä olis hyvä korvaaja Japelle, jos vaan kassa kestää.

No nyt valoja päälle. Ei oo tulossa.
Minä itse

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Minä itse ja muut altavastaajat.


Vastaus #18 : 28.11.2023 klo 15:27:12

Pystytäänkö me houkuttelemaan nousevia pelaajia ympäristöstä tai etäältä joukkueeseen?
Ainakaan etäältä seurattuna kakkosjoukkueen edistymistä ei ole näkynyt- onko varaa/tavoite edes nostaa sitä ylöspäin? Onko kenelläkään huhuja tai arvailuja uuden valmentajan kontaktien kautta tulevista pelaajista- ei tarvitse kertoa kuka...?
Arvuuttelin vaan.
« Viimeksi muokattu: 28.11.2023 klo 15:29:19 kirjoittanut Minä itse »
Eki83

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 28.11.2023 klo 16:50:35

En oo kovin huolissani, etteikö laadukkaita ulkkareita löytyis ton Andyn kontakteilla ens vuoden puolellakin.

Mutta HG-pelaajiakin täytyy olla ja niiden markkinat on tässä loka-marraskuussa niin kiva, jos kiinnitettäis jotain lähteneiden tilalle.
hyppypolvi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: tp-49


Vastaus #20 : 28.11.2023 klo 18:14:46

Aika paljon muut joukkueet ilmoittelee sopimuksista.
jarmo-o

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Haka, Englanti, Sir Alexin Man Utd


Vastaus #21 : 28.11.2023 klo 20:43:13

Verkkosivujen mukaan harjoitukset alkavat ensi viikolla. Palloja niihin ei taida tarvita ottaa mukaan, kun ei ole kuitenkaan ketään kenelle syöttää...
Ensio

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 28.11.2023 klo 20:52:58

Verkkosivujen mukaan harjoitukset alkavat ensi viikolla. Palloja niihin ei taida tarvita ottaa mukaan, kun ei ole kuitenkaan ketään kenelle syöttää...
treeneissä voi olla myös pelaajia joilla ei (vielä) ole sopimusta tai sitä ei olla (vielä) julkistettu? Vai eikö?
Homer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #23 : 01.12.2023 klo 13:20:58

Kuin Alhon huopatossutehtaalla...

Kiima on valtaisa.
peled

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 01.12.2023 klo 15:29:13

FYI joku korealainen heppu käynyt Tehtiksellä, ilmeisesti on jonkin sortin agentti. Tai sitten oli vaan onnittelemassa valmennusta uudesta työpaikasta.

 
Sivuja: [1] 2 ... 43
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa