FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
28.02.2024 klo 05:45:53 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: Unelmien ottelutapahtuma  (Luettu 1701 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Joonavv

Poissa Poissa


: 22.11.2023 klo 13:49:15

Kertokaas omia kokemuksia parhaista ottelutapahtumista, missä olette olleet. Esimerkiksi, että:

Miten päivä on alkanut, oletko kokoontunut porukalla jossain ennen matsia ja kerännyt fiilistä jo etukäteen? Miten hyvin ottelutapahtuman palvelut, kuten myyntipisteet, aktiviteetit ja ravintolapalvelut ovat toimineet? Onko matsin jälkeen ollut jatkoja tai muuta kivaa? Millainen on ollut siis paras ottelupäivä, minkä olette kokeneet ja mikä siitä on tehnyt niin laadukkaan?

Olisi kiva kuulla kokemuksia kotimaasta sekä ulkomailta, koska tarvitsen havainnollistavia esimerkkejä opinnäytetyöhöni, joka käsittelee asiakaskokemuksia futiksen ottelutapahtumista.
lossivitunkuski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1929


Vastaus #1 : 23.11.2023 klo 09:39:58

Koko kesäinen päivä pohjia paikallisen terassilla ja illalla peliin josta ei muista muuta ku että kotijoukkue voitti
Hasan Sas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #2 : 24.11.2023 klo 11:24:55

Ainakin omalla kohdalla peliin liittymättömät asiakaskokemukset ovat kovin toissijaisia seikkoja ottelutapahtuman onnistumisen kannalta. Liian pitkät jonot portilla, lämmin kalja, kylmä hodari, veemäiset järjestyksenvalvojat jne voivat kyllä heikentää fiilistä, mutta en keksi yhtään sellaista matsia, joka olisi jäänyt positiivisessa mielessä mieleen muun kuin ottelutapahtumien tai katsomotunnelman puolesta.
Hasan Sas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #3 : 24.11.2023 klo 13:05:21

Sivuhuomiona sen verran, että todennäköisesti saisit enemmän ja käyttökelpoisempia vastauksia, jos sinulla olisi joku täytettävä vastauslomake, jossa olisi selkeitä kysymyksiä, joihin vastataan rastittamalla vastausvaihtoehtoja. Ja toki myös tekstikenttiä, joihin voi sitten halutessaan tarkentaa tai tehdä muita huomioita.

e. Ja sellainen otsikko, josta käy ilmi, mitä olet tekemässä tai hakemassa. "Unelmien ottelutapahtuma" ei kerro itsessään mitään, mutta esim. "Opinnäytetyö: kysely ottelutapahtuman asiakaskokemuksista" jo vähän enemmän.
« Viimeksi muokattu: 24.11.2023 klo 13:09:42 kirjoittanut Hasan Sas »
Elias

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 24.11.2023 klo 13:09:40

Mielestäni esimerkiksi tänä vuonna Huuhkajien kotiottelut ovat olleet erittäin hyvin järjestettyjä ottelutapahtumia. Stadionille saapuminen on olympiastadionin remontin ansiosta helpompaa, kun stadionille voi tulla sisään mistä tahansa portista. Jonottaa ei ole tarvinnut yhteenkään peliin lainkaan (saapuminen stadionille n. 45-60 min ennen ottelun alkua omalla kohdalla) ja pohjoispäädyn happy hour -tarjouksia tullut hyödynnettyä useamman kerran.

Katsomoon olen toki mennyt viimeistään 30 minuuttia ennen ottelun alkua (jotta Pohjoiskaarteessa pääsee valitsemaan haluamansa paikan) ja en ole poistunut kuin vasta ottelun päätyttyä, koska takaraivossa on edelleen vahvasti se kokemus, että tauko ei riitä välttämättä edes vessassa käymiseen. Tämä kuitenkin on sinänsä toissijaista, koska tulen otteluun itse ottelun ja katsomon tunnelman takia. Prematchit ja jälkipelit riittävät sitten mainiosti noin muuten. Myös tapahtumatorin jälkipelimahdollisuus on ollut hyväksi havaittu konsepti (varsinkin kesällä), kun stadionilta ei tarvitse lähteä arpomaan, missä baarissa olisi mahdollisesti tilaa.

E: toki unelmien ottelutapahtuma on vähän ehkä liikaa sanottu. Tärkeintä on, että perusasiat on kunnossa ja selkeitä ja ei tarvitse liikaa arpoa ja odotella. Ottelutapahtuma terminä taas viittaa mielestäni enemmän juurikin stadionilla tapahtuviin ja tuotettuihin asioihin, kun tarkoitus on ilmeisesti hakea tarkemmin koko ottelupäivän fiiliksiä. Eli muuttaisin myös tuota koko ketjun otsikkoa kuvaavammaksi, kuten yllä olikin jo todettu.
« Viimeksi muokattu: 24.11.2023 klo 13:59:16 kirjoittanut Elias »
futsal_tirehtööri

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 24.11.2023 klo 19:46:49

Unelmien terassilta siirryin unelmien WC-maailmaan, pelistä en muista mitään. Taskusalmari tyhjeni varttiin.
Kankea puolustaja

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 24.11.2023 klo 20:06:44

Kisastudioni on suunniteltu huolellisesti. Takana on monen kuukauden valmistelu ja kaikki suunniteltu viimeisen päälle. Ajattelin alunperin katsella ottelut olohuoneessa tai omassa huoneessani, mutta televisiohuone on nyt laitettu kuntoon. Alkuvuodesta on hankittu uusi telkkari ja hyvät äänen toistolaitteet, joten laitteet ovat hyvät ottelun seuraamiseen. Mukava sohva takaa hyvän asennon moneksi tunniksi. Sohvan vieressä käden ulottuvilla on minibaari, jossa on kylmää Coca-Colaa aina valmiina. Kannettava tietokone, jossa on langaton ADSL-yhteys antaa minulle mahdollisuuden olla netissä koko ajan. Verhot ovat kiinni ettei auringonvalo häiritsisi kuvaa, mutta pieni mitään sanomaton pöytälamppu tuo sentään vähän valoa “luolaani”.

Tämä on unelmieni ottelutapahtuma.

 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa