FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
24.06.2024 klo 07:29:36 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 6 [7] 8
 
Kirjoittaja Aihe: Keski-Suomi: M3 Itäinen C 2024  (Luettu 37298 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
peruspakk1

Poissa Poissa


Vastaus #150 : 25.05.2024 klo 16:47:04

HuHo hyökkääjät Mäkelä, Pätynen ja Raatikainen ei todellakaan kuulu tähän sarjaan. Ehkä junnuissa pärjää, mutta miehet osaavat pelata nämä jantterit pois maalinteko paikoilta
so what

Poissa Poissa


Vastaus #151 : 26.05.2024 klo 11:34:09

Mielestäni nro 13 pelasi varsin mallikkaasti ja pärjäsi todella hyvin!
PlussaPallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HuimaUrho


Vastaus #152 : 26.05.2024 klo 13:53:55

Huvittavaa sinänsä, että yllämainittujen pelaajien pelatessa reservijoukkueen otteluissa niin he ovat Kolmosen pelaajia ja on väärin muita kohtaan peluuttaa heitä Vitosessa, mutta saman ihmisen mielestä he eivät kuitenkaan kuulu Kolmoseen :D.
So whatin kanssa samoilla linjoilla, että Raatikainen pelasi mielestäni oikein mukiinmenevästi, vaikka tulostaululla se ei näykään. Hänen pelirohkeus, haastokyky ja työmoraali on ihailtavan hyvällä tasolla 2008 vuonna syntyneeksi paikalliseksi pelaajaksi. Tottahan toki kehityskohteitakin tuon ikäisellä pojalla on, mutta puolikuntoisen 15/16-vuotiaan pojan ollessa muutoksen tekevä pelaaja HuimaUrhon hyökkäyksessä en itse ainakaan osaa vaatia häneltä enempää. Tehoja varmasti häneltä tulee lisäminuuttien myötä ja nuoren pelaajan kohdalla odotusten kuuluisi olla realistiset Ylos.
Jonezki

Poissa Poissa


Vastaus #153 : 26.05.2024 klo 14:07:10

HuimaUrholla on jo kriisi päällä ainakin peliesitysten perusteella. Valitettavasti valmentaja ei tunne pelaajien vahvuuksia ja peluuttaa heitä väärillä paikoilla ja penkillä istuu pelaajia jotka toisivat selkeää parannusta pelaamiseen. Kokonaisvaltainen pelaaminen ei ole parantunut vaikka joukkue on vahvistunut kahdella kärkihankinnalla. Jotenkin vaikuttaa siltä että pelaajien potentiaali jää hyödyntämättä. Toki tehtävää ei helpota se että lähes aina kentällä on puolenkymmentä pelaajaa jotka eivät vielä täytä kolmoseen vaadittavaa tasoa.
Petoselta Perkele

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #154 : 26.05.2024 klo 19:41:03

HuHo hyökkääjät Mäkelä, Pätynen ja Raatikainen ei todellakaan kuulu tähän sarjaan. Ehkä junnuissa pärjää, mutta miehet osaavat pelata nämä jantterit pois maalinteko paikoilta

Perkele sää oot negatiivinen kaveri. Montaa nimeä en tältä foorumilta ulkoa muista, mutta jotenkin tuntuu että aina kun joku märinäkommentti tulee vastaan, sama mies on taustalla.

Jätkät on lapsen ikäsiä ja pelaa jalkapalloa harrastustasolla. Kritiikkiä ja palautetta saa kyllä antaa, mutta keksin rakentavampiakin tapoja esittää näkökulmansa.
kalevala

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jyväskylä


Vastaus #155 : 30.05.2024 klo 07:49:59

Eilen viitaniemenessä Blackbird otti rutiinivoiton ViPasta 3-0
Azazello

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Melchester Rovers


Vastaus #156 : 31.05.2024 klo 21:14:22

Rangers - KeuPa päättyi 0-2 ja oli aika yksipuolinen esitys. KeuPa selvästi parempi, yllättävän paljon Rangersin hyökkäykset pelkkää pitkän pallon roiskimista. Lopussa loppui vaihtomiehetkin ja kärkeen nostettu Santtu Laaksonen joutui tuskailemaan lopun kramppaavilla jaloillaan piikissä.

Komeetat kääntänyt matsin LPK:ta vastaan dramaattisten vaiheiden jälkeen, LPK:lle 1-2 - maali 88. minuutilla ja Komeetoille kaksi lisäajan maalia 90+1 ja 90+5.
Penkkitopi

Poissa Poissa


Vastaus #157 : 31.05.2024 klo 23:59:51

HuHo palasi maalien ja voittojen makuun kaatamalla HoDyn 2-0. Paikkansa oli Holstillakin, mutta viimeistely oli kehnoa ja Eeli Mäkelä maalillaan erittäin hyvä torjuen pilkunkin. Jonne Porkka oli varsinkin toisella jaksolla varsinaisessa päällikkö-moodissa.

HuimaUrho sai lopun klaarattua varsin kypsällä tyylillä, mikä oli kiva nähdä. Parannettavaakin kotijoukkueelle jäi, keskikentällä nähtiin nimittäin iso määrä hirveitä syöttöharhoja, jotka olisivat hyvinkin voineet tuottaa takaiskuja.

Liukkonen ja Kiiveri olivat poissa, liekö vammoja vai mitä?
Jaketskini

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HuimaUrho


Vastaus #158 : 01.06.2024 klo 11:03:14

HuimaUrhon otteluraportti eiliseltä löytyy täältä:

https://www.huimajuniorijalkapallo.fi/joukkueet/13495/ottelut/404235?tab=report
PlussaPallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HuimaUrho


Vastaus #159 : 03.06.2024 klo 03:22:00

HuimaUrho - HoDy 2-0

Niin vaan jäi ennakot ensimmäistä kertaa tälle kautta kirjoittelematta ja rapokin kevyesti muutaman vuorokauden myöhässä, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan. Ennen ottelua kotijoukkue lähti hankalista lähtökohdista koitokseen, kun pakkovoitto oli varmasti matsista mielessä ja usea lähtökohtaisesti edustusjoukkueen pelaaja uupui kokoonpanosta etunenässä Liukkosen Lari. Posin kautta ajatellen tuo tilanne avasi näytönpaikan muutamalle pelaajalle. Ylipäätään varsin nuoret joukkueet kohtasivat toisensa, kun HoDylla oli muutama 2009 vuonna syntynyttä peluria ja HuimaUrhollakin pari tuosta ikäluokasta. Kotijoukkueen kokoonpano oli kokonaisuudessaan vieläkin nuorempi, sillä 14:sta kotijoukkueen pelaajasta 7 oli vuonna 2005 tai myöhemmin syntyneitä. Isoa vastuuta ja tärkeitä onnistumisia verrattain vaikeassa paikassa lähtökohtaan ajatellen.

Itse ottelusta on parikin eri raporttia jo yllä, mutta kerrotaan nyt omakin näkokulma kuitenkin. Ottelun alku kuvasi koko matsin kuvaa melko hyvin, sillä todella tasaista vääntöä nähtiin kotijoukkueen hallitessa hieman enemmän palloa, mutta HoDyn ollen vaarallinen etenkin erikoistilanteissa joita loivat aiemmista kohtaamisista tutuilla pitkillä rajaheitoilla jatkuvasti. Vierasjoukkueen pelatessa maata pitkin peli kulki käytännössä aina Loutelamion kautta, joka välillä pääsikin väläyttelemään taitojaan ja yhden nousun jälkeen noin parinkymmenen minuutin kohdalla pieni Juho Honkosen höntyily boksissa aiheutti rangaistuspotkun HoDylle. Lehtimäki asteli pallon taakse, mutta Eeli Mäkelä vei pidemmän korren, jonka jälkeen kotijoukkueen otteet paranivat ensimmäisen jakson loppua kohti. Yhden rynnistyksen päätteeksi pallo ajautui boksissa Pätyselle, jota omaan silmään rikottiinkin pilkun arvoisesti, mutta liekö ottelun tuomitsija näytti hyötyä vai liekö kävi onni onnettomuudessa, kun pallo ajautui Michael Dukalle ja hän pisti pallon pienehköstä kulmasta varmasti maaliin ja sai vihdoin palkinnon hyvästä työstään maalin muodossa. Maalin jälkeen ottelu jälleen hieman tasottui ja isompia vaaranpaikkoja kumpaankaan päätyyn ei nähty.

Toisen jakson alun HuimaUrho tuli hyvällä asenteella ja saikin rangaistuspotkun ensimmäisestä hyökkäyksestään, kun Petrus Lukkarilta otettiin vauhti pois. Mäkelän näyttäessä ensimmäisellä jaksolla mallia rangaistuspotkun torjumisesta niin HoDy-veskari Ikäheimolle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa, kun toistaa kyseinen temppu ja senhän hän teki napattuaan Bisarin pilkun kiinni. HuimaUrhon hyvä alku ei tähän kuitenkaan jäänyt vaan vyöryttivät hyökkäyksiä vaihtelevalla menestyksellä aina tunnin paikkeille asti, jolloin ensimmäisen maalin tehnyt Duka haastoi ja ohitti oikealla laidalla puolustajansa ja laittoi takaviistoon laadukkaan pallon löytäen Luka Raatikaisen lapikkaan. Luka ei tästä erehtynyt ja hyvä toisen jakson alku palkittiin. Maalin jälkeen HoDy oletettavasti pyrki nostamaan riskitasojaan ja HuimaUrho ei päässyt samanlaisella syötöllä maalipaikoille. HoDy sai loppumatsin aikana pari oikeinkin laadukasta maalipaikkaa, mutta joko viimeistely ontui tai huippumatsin pelannut Eeli Mäkelä oli viimeisenä lukkona. Mainittakoon myös, että Jonne Porkka pelasi parhaan ottelunsa HuimaUrho-paidassa tähän mennessä ja etenkin toisella jaksolla ei tainnut yhtään tilannetta hävitä. Taisipa siellä faniporukka laulunkin hänelle lurauttaa, joten otteet taisivat olla mieleen.
Tästä ottelusta sai paljon positiivista irti ja yksittäisiä nostoja voisi tehdä lukuisia, mutta toki parannettavaakin jäi rutkasti, sillä etenkin keskialueen syöttöhassien määrä oli käsittämättömän suuri ja jonain toisena päivänä vastustaja olisi näistä virheistä rankaissut.
« Viimeksi muokattu: 03.06.2024 klo 03:26:02 kirjoittanut PlussaPallo »
kalevala

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jyväskylä


Vastaus #160 : 06.06.2024 klo 13:38:56

KeuPa kompastui eilen HoDyyn pelaamalla 0-0.

HoDyn tilasto on kyllä murheellinen. 7 peliä ja vain 2 tehtyä maalia :(
PlussaPallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HuimaUrho


Vastaus #161 : 07.06.2024 klo 00:42:36

KeuPan kone yskähteli ilmeisesti keskiviikkona todenteolla, kun jopa oman somen perusteella peliesitys jätti paljonkin parantamisen varaa. Yllättävä tulos eittämättä.

HuimaUrho - LPK klo 18:30 Äänekosken keskuskenttä

Ensimmäinen kierros on taputeltu ja näinpä äänekoskelaiset kohtaavat LPK:n jo toistamiseen tähän kauteen. Ensimmäinen kohtaaminen oli tuloksellisesti HuimaUrholle pettymys, sillä ennakoidusti ja myös pelitapahtumien perusteella heidän olisi pitänyt kolme pistettä siitä ottelusta kairata, mutta maalittomaan tasuriin niin vain jäätiin. Tuon jälkeen HuimaUrhon peliesitykset ovat olleet ailahtelevia, kun taas LPK lienee vieläkin juhlivan ensimmäisen kierroksen tasapeliä saalistaen tuon jälkeen vain yhden pisteen lisää. Nurmikentästä voi jälleen antaa melko merkittävänkin edun kotijoukkueelle, sillä suurin osa LPK:n pelaajista on tottunut tekonurmella pelaamaan. Viime viikolla kotijoukkueen kokoonpano oli erityisen nuori sekä melko rikkonainen. Ymmärtääkseni kokoonpanoon palaa viime viikon poissaolijoita, mutta HuimaUrhon somepäivityksestä päätellen muutama peluri on jälleen poissa. Mikäli Liukkonen ja Kiiveri kuuluvat näihin kokoonpanoon palaaviin herrasmiehiin niin tuovat he kokemusta ja rauhallisuutta peliin samantien. Tässä ottelussa ei ole kuin yksi voittajasuosikki etenkin kotikentällään, mutta kuten ensimmäisellä kierroksella nähtiin niin LPK ei anna mitään ilmaiseksi.
Lopputulosveikkaus: 4-1

FC Blackbird - Rangers klo 19:00 Viitaniemen monttu

Näiden joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen on monella varmasti hyvin muistissa, sillä Birdi niisti Rangersilla tekonurmea tylysti lukemin 1-11. Vastaavanlaisia lukemia tuskin nähdään, sillä paljon on muuttunut Rangersissa tuon ottelun jälkeen ja väittäisin suunnan olevan parempaan päin, mutta kyllähän mustalinnut lähtee tähänkin otteluun niin kuin jokaiseen muuhunkin tämän sarjan otteluun selkeänä ennakkosuosikkina.
Lopputulosveikkaus: 4-1

Komeetat - ViPa klo 19:00 Comets Park

Ennen kautta olisi hyvin voinut ajatella näiden joukkueiden löytyvän sarjataulukosta vaikkapa toistensa paikalta, mutta mitäpä vielä. Komeettojen alkukausi oli odotuksiin nähden oikein hyvä, kun taas ViPa on ollut iso pettymys ainakin itselle. Komeettojen hyvän vireen takuumies Santtu Toivari on ilmeisesti palannut FCV:n vahvuuteen, joten maalivahtiosastolla Komeetat antaa hiukan tasoitusta. Komeettojen pitäisi olla ennakkosuosikkina tässä ottelussa, mutta vaikeat kaksi viimeistä ottelua hieman hillitsevät omia odotuksiani. Jokatapauksessa ViPa ei myöskään ole juurikaan antanut viitteitä paremmasta, joten eiköhän Komeetat kotiyleisön tuen myötä nappaa tiukan matsin jälkeen voiton.
Lopputulosveikkaus: 2-1
Penkkitopi

Poissa Poissa


Vastaus #162 : 07.06.2024 klo 22:46:06

HuimaUrho - LPK 4-3

15' Liukkonen 1-0
17' Peura 1-1
29' Paavolainen 1-2
65' Piili 1-3
71' Duka 2-3
75' Lukkari 3-3
90+5 Porkka 4-3

Perkele sentään olipahan peli. HuHo aloitti hyvin ja meni johtoon, mutta LPK kuittasi samantien ja kotijoukkueen pasmat sekosivat. Vieraat ehtivät jo kahden maalin johtoon, mutta lopulta kentän paras pelaaja Janne Porkka pääsi Luka Raatikaisen syötöstä nokikkain veskan kanssa ja huudatti kotiyleisöä. Liukkonen toi aimo annoksen pallovarmuutta keskelle, ero viime viikkoiseen oli siltä osin merkittävä. Muutenhan tuossa oli paljon sekavia/huonoja vaiheita kotijoukkueen pelissä, mutta 3 pistettä ja upealla draaman kaarella ei jättänyt yleisöä kylmäksi.
PlussaPallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HuimaUrho


Vastaus #163 : 08.06.2024 klo 02:17:33

HuimaUrho - LPK 4-3

Olipahan melkoista tunteiden vuoristorataa tarjolla Äänekosken illassa lähes parisataapäiselle yleisölle, kun kotijoukkue nousi 1-3 tappioasemasta aina voittoon saakka. Ottelu oli varsin kaksijakoinen, sillä kuten Penkkitopi kertoi niin 1-1 maalin jälkeen HuimaUrhon peli oli todella vaikeaa ja oikeastaan kuin napista painamalla noin 70 minuutin kohdalla saivat taas aivan uuden vaihteen silmään. LPK puolestaan näytti kokonaisuutena paremmalta kuin sarjakauden avausottelussa ja pelasi ajoittain jopa varsin hyvännäköistäkin jalkapalloa etenkin huomioonottaen nurmialustan.
Kotijoukkue meni vartin pelin jälkeen johtoon, kun irtopallo tippui Lari Liukkoselle, joka viimeisteli tunnetusti heikommalla oikealla jalallaan tarkan kudin boksin ulkopuolelta takakulmaan. Tästä seuraava hyökkäys ja LPK pääsi kuittaamaan tuon maalin samantien Olli Väätäisen pelatessa Samuli Peuran läpiajoon ja tästä paikasta hän ei erehtynyt. Tästä reilu kymppi eteenpäin ja LPK pelasi jälleen yhden pelaajan puolittain läpi. Tilanne näytti kuivuneen hyvän maalipaikan osalta kasaan hyökkääjän ajauduttua pienehköön kulmaan, mutta HuimaUrho-veskari Teemu Tervakangas kolasi samaisen hyökkääjän lopulta boksin sisällä, joten tuloksena rangaistuspotku, jonka Puro Paavolainen upotti varmasti sisään. Ensimmäisen jakson loppupuolisko oli melko aneemista kummaltakin joukkueelta ja merkittäviä maalipaikkoja ei kummallekaan siunaantunut.
Toisen jakson alku muistutti hyvin pitkälti ensimmäisen loppua, sillä kumpikaan ei maalipaikkoja pystynyt juurikaan luomaan. 65. minuutilla LPK:n Olli Piili sai jalan vapaaksi kaukaa ja pamautti pallon ylähyllylle lohikoskelaisryhmän riemuksi. Tässä vaiheessa niin kotijoukkueen pelaajien kuin kannattajien usko saattoi jo horjua, mutta käytännössä siitä peli vasta alkoi. Ei kauaakaan kellossa vierähtänyt etiäpäin, kun Liukkonen väläytteli upeaa potkutekniikkaansa täydellisen ulkosyrjäpuolenvaihdon merkeissä löytäen pallollaan Jonne Porkan, joka lähetti laadukkaan pallon boksiin ja Michael Duka jatkoi päällään tuon pallon upeasti takakulmaan. Usko kotijoukkueen keskuudessa oli palannut tässä vaiheessa vähintään yhteen pisteeseen, mutta mitäpä vielä. Muutama minuutti edellisestä maalista eteenpäin ja Petrus Lukkari iski kulmapotkun jatkotilanteesta puolivolleyn edessä olevasta ihmismassasta läpi osumatta kehenkään aina verkon perukoille asti. Usko ja toivo yhdestä pisteestä palasi takaisin kolmeen, sillä aikaa oli tuossa vaiheessa lisäaikoineen noin 20 minuuttia jäljellä. HuimaUrho teki lopussa kaikkensa, jotta nuo kolme pistettä jäisivät Äänekoskelle LPK:n yrittäessä jäädyttää peliä parhaansa mukaan, jotta tasurin juhliminen HuimaUrhoa vastaan olisi jälleen mahdollista. Pelikello oli jo runsaasti lisäajan puolella, kun LPK:n kulmapotkun jälkeen Mo Bisar taisteli pallon keskialueella Luka Raatikaiselle, joka pelasi upeasti uskomattomalla vauhdilla hyökkäykseen mukaan nousseen Jonne Porkan läpi ja loppu onkin varhaishistoriaa. Vielä tuonkin maalin jälkeen LPK sai kulmapotkun ja näin ollen paikan iskeä pelin vielä tasoihin, mutta HuimaUrhon purkaessa pallon väljemmille vesille kolme pillin vihellystä vapautti katsomossa olleet ihmiset lapsenomaiseen riemuun. Nostan vielä erikseen esiin ottelun loppuvaiheille syntyneen upean tunnelman jonkalaista en itse ainakaan ole Äänekoskella aiemmin kokenut. Muutkin kuin HuimaUrhon huutosakki pitivät tunnelmaa yllä, mikä oli eittämättä hieno nähdä ja osoitus siitä, että Äänekoski ei ole aivan pelkkä korispitäjä :D.
kalevala

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jyväskylä


Vastaus #164 : 08.06.2024 klo 07:54:33

Blackbird - Rangers 4-2

Ensimmäinen puoliaika oli 3-0 ja kotijoukkue hallitsi sitä ihan täysin. Rangers pääsi vain muutaman kerran hyökkää mutta niistä ei ollut mitään vaaraa. Pakko erikseen mainita että Blackbirdin toinen maali vaparista oli todella hieno. Heimonen pamautti sen suoraan yläkulmaan 25 metristä.

Toinen puoliaika alkoi ja Blackbird tuli siihen takki auki. Rangers pääsi peliin mukaan ja teki kaksi maalia, toisen rankusta. Sen jälkeen kotijoukkue taas piristyi ja Petrescu iski tauluun 80min kohdilla lukemiksi 4-2, joka oli sitten lopputulos.
Penkkitopi

Poissa Poissa


Vastaus #165 : 08.06.2024 klo 09:15:14

Nostan vielä erikseen esiin ottelun loppuvaiheille syntyneen upean tunnelman jonkalaista en itse ainakaan ole Äänekoskella aiemmin kokenut. Muutkin kuin HuimaUrhon huutosakki pitivät tunnelmaa yllä, mikä oli eittämättä hieno nähdä ja osoitus siitä, että Äänekoski ei ole aivan pelkkä korispitäjä :D.

Tämä unohtuikin omasta viestistä, tunnelma oli totta vie upea! Pitää varmaan mennä parinkymmenen vuoden taakse ja voitokkaisiin cup-matseihin Tepsiä ja Juha Malisen KuPSia vastaan, että tuon parempaa tunnelmaa on Liikuntapuistossa koettu. Malinenhan taisi muuten silloin pelin jälkeen kehua Huiman maalilla loistanutta Wacklinia liigatason veskaksi. Hienoja aikoja.

Noh, se nostalgiasta. Näillä kahdella voitolla HuHo nousi komeasti taulukon neljänneksi ja ero karsintaviivaan kasvoi sellaiseksi, että katseet voi suunnata ennemminkin kamppailuun kolmossijasta.
D mies

Paikalla Paikalla


Vastaus #166 : 08.06.2024 klo 09:22:39

Malinenhan taisi muuten silloin pelin jälkeen kehua Huiman maalilla loistanutta Wacklinia liigatason veskaksi. Hienoja aikoja.

Noh, se nostalgiasta.

Hyvin tarttui pallot vielä torstainakin Konnevedellä Vitosen pelissä.
kalevala

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jyväskylä


Vastaus #167 : 13.06.2024 klo 08:40:37

Lpk nappasi eilen kauden ensimmäisen voiton kun HoDy kaatui 3-1 viitaniemessä
frostymacfrost

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal, VfB, Altavastaajat


Vastaus #168 : 13.06.2024 klo 10:19:35

Lpk nappasi eilen kauden ensimmäisen voiton kun HoDy kaatui 3-1 viitaniemessä

Hyvä nähdä, että LPK:llakin alkaa kulkea. Jo Äänekoskella piste oli lähellä ja pallo liikkui vaarallisen näköisesti. Selvästi leuka on saatu nostettua tuon karvaan tappion jälkeen.
PlussaPallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HuimaUrho


Vastaus #169 : 14.06.2024 klo 01:41:29

Totuttuun tapaan kolmen matsin perjantai-ilta luvassa. Ennakkoon ehkä jopa tasaisin mahdollinen kierros otteluiden muodossa illalla, kun esimerkiksi kärkikaksikkokin kohtaa toisensa.
Alla pienet ennakoinnit näistä matseista.

KeuPa - FC Blackbird klo 18:30 Keuruun keskuskenttä

Jo yllämainitsemani kärkikaksikon kohtaaminen lienee se illan tasokkain matsi. Ensimmäisellä kierroksella pienimuotoinen yllätys nähtiin, kun KeuPa nappasi 2-3 vierasvoiton poikkeuksellisesti Halssilassa pelatusta ottelusta. Itse ainakin vieläkin hieman ihmettelen tuota tulosta, vaikka KeuPa onkin osoittanut olevansa laatunippu. Pidin kuitenkin Blackbirdia joukkueena, joka ei häviäisi välttämättä peliäkään tällä kaudella. Revanssin tuoksua on siis ilmassa, kun Birdi lähtee Keuruulle ryöstöretkelle.
Lopputulosveikkaus: 1-3

Rangers - Komeetat klo 19:00 Viitaniemen tekonurmi

Ajattelin etukäteen tämänkin matsin olevan tasainen mittelö, mutta Komeettojen maalin suulla loistaa Santtu Toivarin poissaolo ja kuten ennen Toivarin lainapestiä taisin mainitakin niin Kolmosen tason veskaria ei joukkueella ole. Tämä yhdistettynä Rangersin joukkueessa olevaan tulivoimaan voi lukemat karata rumiksikin, mutta eiköhän Komeetat puolusta urhoollisesti ja väkevästi tässä matsissa, jotta lukemat eivät liikaa ainakaan karkaa.
Lopputulosveikkaus 4-1

ViPa - HuimaUrho klo 19:00 Vihtavuoren tekonurmi

Näiden joukkueiden yhteinen historia on yhtä pitkä kuin HuimaUrhon koko yhdessäoloaika. Joukkueet tahkosivat kaksi vuotta Nelosta yhdessä ja molemmat nappasivat nousun täksi kaudeksi Kolmoseen, joten joukkueet pysyivät samassa sarjassa edelleen. Tästä ja kaupunkien sijainnista johtuvista syistä HuimaUrhon ja ViPan välille on jopa syntynyt jonkinmoinen rivalry ja taitavatpa puhua tästä derbyottelunakin. Panokset ovat siis tänäkin iltana tapissa, kun kumpikaan ei suostu toiselle joukkueelle häviämään. HuimaUrho ei ViPalle kilpailullisissa matseissa vielä olekaan hävinnyt, vaikka tänä talvena ViPa yhden harjoitusottelun nimiinsä ottivatkin. Kuitenkin sarjan ensimmäisessä välienselvittelyssä HuimaUrho oli kotikentällään vahvempi lukemin 3-1. Suuria tunteita on siis Vihtavuoressa varmasti luvassa ja liekö ylilyönneiltäkään vältytään. Molemmat joukkueet saapuvat tähän otteluun voitot niskassaan, kun HuimaUrho kampesi takaa ohi LPK:ta vastaan ja ViPa nappasi 0-1 vierasvoiton Komeettojen vieraana. Lähtökohdat ovat siis positiivissävytteiset molemmilla, mutta kumpi saa voitoille jatkoa tämän illan matsin jälkeen? Nähdäänkö vierasjoukkueen tähtipelaajien näytös vai ottaako sitkeä kotijoukkue ensimmäisen voiton keskinäisistä? Se selviää vain saapumalla Vihtavuoren liikuntapuistoon ;).
Lopputulosveikkaus: 1-3
kalevala

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jyväskylä


Vastaus #170 : 14.06.2024 klo 07:58:40

Lainaus
  Ensimmäisellä kierroksella pienimuotoinen yllätys nähtiin, kun KeuPa nappasi 2-3 vierasvoiton poikkeuksellisesti Halssilassa pelatusta ottelusta. Itse ainakin vieläkin hieman ihmettelen tuota tulosta, vaikka KeuPa onkin osoittanut olevansa laatunippu. 

Peli pelattiin Halssilan uudella tekonurmella joka on osoittautunut tosi liukkaaksi ja kenttä on muutenkin pienehkö. Liukkaus aiheutti böördin pelaamiselle ongelmia kun ne yritti pitää palloa ja liikuttaa nopeasti ahtaan paikkojen kautta koska kenttä on pieni mutta pelaajat liukastelivat ja kaatuilivat paljon. KeuPa taas keskittyi suoraviivaisiin vastaiskuihin niin heille vaikutus ei ollut niin iso. Myös pieni kenttä suosi Keupaa enemmän kuin böördiä. KeuPa pystyi sumputtaa paremmin kun tilaa ei ollut hirveästi. Kuten Javin raportissa aikaisemmin käy ilmi niin kotijoukkue myös tuhlaili silti lukemattomia paikkoja, mukaan lukien rankun. Silloin vain ei ollut böördin päivä ja KeuPalla taktiikka onnistui hienosti. Uskon kun KeuPa tulee Jyväskylään seuraavalla kerralla ja Viitaniemen isolle kentälle, niin siellä varmasti Blackbird voittaa.

Veikkaan että Keuruun nurmella tulee hieno tasainen kamppailu ja peli päättyy 2-2.
kalevala

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jyväskylä


Vastaus #171 : 14.06.2024 klo 12:10:07

Tänään tuleva matsi KeuPa - Blackbird näytetään livenä KeuPa YouTube kanavalla ... Isot peukut sille :)
Hupikukko

Poissa Poissa


Vastaus #172 : 14.06.2024 klo 12:20:41

Tänään tuleva matsi KeuPa - Blackbird näytetään livenä KeuPa YouTube kanavalla ... Isot peukut sille :)
..kuten keupan jokainen kotiottelu jo useamman kauden ajan on näytetty
kalevala

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jyväskylä


Vastaus #173 : 14.06.2024 klo 12:25:51

Hupikukko: se on hienoa panostusta! Pakko nostaa hattua
Hupikukko

Poissa Poissa


Vastaus #174 : 14.06.2024 klo 12:32:18

Kyllä vain. Voisivat kyläseurat huimaurho ja vipa ottaa keupasta mallia, niin ei tarvitsisi puolueellisten raportoijien varassa olla forkalla. Kuvauskalustoa heidänkin kotipeleissään useimmiten tietääkseni on ja tekijöitä pitäisi löytyä.

 
Sivuja: 1 ... 6 [7] 8
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa