FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
24.06.2024 klo 06:27:08 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2] 3 ... 8
 
Kirjoittaja Aihe: Keski-Suomi: M3 Itäinen C 2024  (Luettu 37294 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
PlussaPallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HuimaUrho


Vastaus #25 : 12.03.2024 klo 10:54:52

Vaikka onkin ehkä liian aikaista tehdä kausiennakkoa ja veikkauksia siitä miltä sarjataulukko näyttäisi syksyllä niin ylireagoinnin ollessa hauskaa puuhaa teen semmoisen jokatapauksessa. Kuten olen jo useampaan otteeseen maininnut niin uskoisin Blackbirdin ja Rangersin olevan omassa kastissaan kärkikaksikkona, jonka jälkeen perässä tulisi KeuPa (riippuen ulkomaalaisvahvistuksista saattaa haastaa kärkikaksikkoa), Komeetat, HuimaUrho sekä ViPa. Huominen Suomen cupin koitos ViPa - Komeetat kertoo heidän välisistä voimasuhteista jonkin verran, mutta uskon näiden joukkueiden olevan kuitenkin vähintään sen kuuluisan askeleen verran edellä LPK:ta sekä HoDya. Edellisiin kausiin verrattuna kasvanut ottelumäärä esim. 2022 16 ottelua Nelosessa ja 2023 18 ottelua Nelosessa sekä Kolmosessa suurimmalla osalla tämän kauden Kolmosen joukkueista. Tällä kaudella ottelumäärän ollessa 21 ottelua uskon puhtaasti kovakuntoisimman joukkueen olevan vahvoilla, mutta se mikä joukkue tämän tittelin ansaitsee selviää vasta myöhemmin. Jokatapauksessa johtopäätöksiä olen ennakkoon tehnyt harjoituskauden harjoitusmääränkin kautta tuohon olettamukseeni liittyen.

Blackbird
Rangers

KeuPa

Komeetat
HuimaUrho
ViPa

HoDy
LPK


KeuPaa on hankala arvioida vielä tässä vaiheessa, kun en itse henkilökohtaisesti tiedä heidän ensi kauden argentiinalaisvahvistuksista tai niiden puutteesta, mutta mikäli jollain on tietoa näistä niin infotkaa ihmeessä. Jo pelkkä Longarinin pelaaminen nostaa KeuPan kärkiryhmään mukaan, kun taas hänen puuttumisensa olisi iso kolaus ja omaan silmään ilman hänen korvaajaa pudottaisi tuohon "keskikastiin" taistelemaan sijoista 3-6. Kommentoikaas ihmeessä olenko aivan hakoteillä ja kauden päätteeksihän tälle viisaammat saattaakin päästä nauramaan.
vovery

Poissa Poissa


Vastaus #26 : 14.03.2024 klo 00:30:23

Suomen Cuppiin osallistuvien Keski-Suomen Kolmosen joukkueiden 1. kierroksen ottelut:

...
Jyväskylän Komeetat (3) - Vihtavuoren Pamaus (3)

Mielenkiintoista nähdä, missä menevät Komeetat ja ViPa tässä vaiheessa vuotta. Sellainen kutina on, että vihtavuorelaiset tuosta parista voisivat hyvinkin painella jatkoon. ...

Kukas se kissan hännän nostaisi, ellei kissa itse: Komeetat - ViPa Tulospalvelun mukaan 0-4 (0-1). Vehkahallille en päässyt omien treenien vuoksi katsomaan, joten raporttia olisi mukava päästä lukemaan, oliko ViPa tosiaan noin paljon edellä.
jkddkidis

Poissa Poissa


Vastaus #27 : 14.03.2024 klo 02:51:31

Kukas se kissan hännän nostaisi, ellei kissa itse: Komeetat - ViPa Tulospalvelun mukaan 0-4 (0-1). Vehkahallille en päässyt omien treenien vuoksi katsomaan, joten raporttia olisi mukava päästä lukemaan, oliko ViPa tosiaan noin paljon edellä.

ViPa oli pallollisesti parempi ja käytti maalipaikkoja tehokkaasti ja sai useita hyviä paikkoja aikaan. Komeetoilla yks veto maalia kohti ja hyökkäyspeli oli lähinnä pitkien räiskimistä. Oikea joukkue peliä katsoen voitti.
hamitu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat


Vastaus #28 : 14.03.2024 klo 12:50:44

ViPa oli pallollisesti parempi ja käytti maalipaikkoja tehokkaasti ja sai useita hyviä paikkoja aikaan. Komeetoilla yks veto maalia kohti ja hyökkäyspeli oli lähinnä pitkien räiskimistä. Oikea joukkue peliä katsoen voitti.

Joo, eipä siellä kentällä ollut kuin yksi joukkue. Ehkä luvut vähän mairittelee ViPaa, mutta eipä niistä maaleista tullut kuin yksi räikeästä vastustajan virheestä ja loput oli ihan pelaamalla pelattuja paikkoja tehokkaalla viimeistelyllä.

Komeetat on heikentynyt aika paljon ja tuolla miehistöllä tekee tiukkaa kolmosessa. Ainoat paikantyngät tuli vasta 85 minsan jälkeen kun ViPa oli kaikkipelaahengessä kayttänyt kaikki vaihdot pelin ratkettua jo aikoja sitten. Kauden alkuun on toki aikaa ja miehistö voi vahvistua.

ViPa on taas vahvistunut paljon viime kauden JJK-poikien ykkösestä tulleilla pelureilla (-06 syntyneitä), niitä taisi olla noin puolet kokoonpanosta (avarissa Sumanen, Eklund, Liljeström, Rantamäki, Ylönen) ja toinen puolikas ViPa-jyriä. Noiden lisäksi maalilla Suomu sekä keskikenttää täysin suvereenisti hallinnut Eetu Kuusrainen.

Komeetat ehkä piti hieman enemmän palloa, mutta se oli niin näennäistä pallonhallintaa omalla puoliskolla kuin vain voi olla. Komeettojen keskikenttä oli täysin olematon ja etenkin ensimmäisellä puoliskolla koko joukkue tuntui miinottaneen kentän reunat ja sieltä on sitten vaikea edetä jos kaikki vain pyrkivät pallosta poispäin.

Pelaajatasolla ViPa oli parempi kaksinkamppailuissa, pääpalloissa sekä myös yksilöllisellä taitotasolla edellä. ViPassa oli useampi pelaaja joka kykeni vihun ohittamiseen ja luomaan vaaraa. Pelitapa ViPalla oli myös mukavasti suoraviivaisempi.
Jalkapalloviikko

Poissa Poissa


Vastaus #29 : 15.03.2024 klo 21:11:09

Komeetat-ViPa ottelun kolme viimeistä maalia voi käydä katsomassa @ksjalkapalloviikko instagramista.
C-Kasettiäijä

Poissa Poissa


Vastaus #30 : 23.03.2024 klo 23:55:48

MuurY - Rangers 1 - 3.

Oli kyllä muuramen "fanit" aikamoisia pellejä mitä vierestä kuuntelin :D
dede0707

Poissa Poissa


Vastaus #31 : 24.03.2024 klo 17:45:42

Sieltä vielä otteluraportti Suomen Cupin 2.kierroksen pelistä MuurY - Rangers
https://kyparamakirangers.fi/suomen-cup-2-kierros-la-23-3-2024-muury-rangers-ft-1-3-0-1/
Mesenaatti10

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK


Vastaus #32 : 26.03.2024 klo 15:09:09

Raapustelenpa omankin ennustukseni ja perustelut, jos joukkueista jotain sanottavaa on. Kolme viikkoa sarjan alkuun!

FC Blackbird
Rangers
Vipa

Keupa
Huima/Urho
Hody

Komeetat
LPK

Blackbird isoimpana ennakkosuosikkina kauteen. Laaja ja laadukas rinki missä myös sopivasti kokemusta, jos mm. Petrescu ja Leppänen edelleen mukana. Huhut kertovat, että Petrescu ei ole ollut näin kovassa kunnossa sitten kauden 2018. Rangers ehkäpä se kovin haastaja, riippuen toki siitä miten joukkue saa kokoonpanonsa liikkelle myös keskikesän otteluihin. Vipan uskon yllättävän monet ja he tulevat olemaan aivan kärkikahinoissa; nuoret jätkät ja aktiviinen pelityyli voi olla vanhemmille porukoille myrkkyä. Pamauksen mestaruuteen en kuitenkaan usko.

Keupa, Huima ja Hody keskikastiin. Keupa voi olla myös putoamiskamppailussa, jos vahvistuksia ei tule. Toisaalta isot vahvistukset voi nostaa porukan myös kärkikahinoihin. Kaipa se on perinteinen kulttuurimatka tehtävä myös ensi vuonna Keskuskentälle. Huima/Urholla on mielenkiintoinen projekti ja uskoisin joukkueen olevan suht tasainen suorittaja tällä kaudella. Ovat saaneet myös mukavasti muutaman kokeneemman vahvistuksen. Joukkuetta valmentaa Nurmen Heikki, joten tuskin jää juoksukunnosta tai asenteesta Huima/Urhon menestys kiinni. Hodysta ei hirveästi ole tietoja. Tuskin ovat kärkikamppailussa, mutta välttänevät putoamisen.

Komeetat ja LPK pitävät perää. Komeettojen aika surullinen tilanne konkretisoitui Vipaa vastaan Suomen Cupissa, kun vihtavuorelaiset dominoivat läpi ottelun. Pelaajamateriaali ei yksinkertaisesti tälle sarjatasolle enää riitä. LPK on ehkä myös liian kovassa sarjassa, vaikka toivon kovasti olevani väärässä. Toivottavasti kiusaavat isompiaan ja Lohikosken ylpeys pelaa kolmosta myös ensi kaudella.


PlussaPallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HuimaUrho


Vastaus #33 : 28.03.2024 klo 02:37:52

Erittäin hyvä ennakko Mesenaatilta!

Oman vastaavanlaisen jälkeen ViPa tosiaan mieskäsitteli Komeettoja siinä määrin, että heidän nostaminen napsun ylemmäs ja Komeettojen pudottaminen jopa tuonne sarjan pohjan tuntumaan on kyllä ymmärrettävää. ViPa on nuori joukkue, joka on ollut verrattain lyhyen ajan kasassa tälläisessä muodossa, joten tämä ja viimeiset edesottamukset huomioon ottaen voivat olla todella hyviä ensi kaudella.

Keskikastikin saa samantien tänä iltana ottaa mittaa toisistaan, kun KeuPa ja HuimaUrho kohtaavat Suomen Cupissa. Tämä ottelu voisi viimeistään kertoa siitä kuuluuko Keupa sijoille 3-4 ViPan kanssa vaiko sijoille 4-6 selkeästi keskikastin joukkueeksi. Toki HuimaUrhokin jonkinlaisella myrskyvaroituksella voisi myös nousta tuohon kastiin. Erittäin tasaisia otteluita ViPan kanssa pelannut kuitenkin jo vuosia ja pienimuotoinen rivalry joukkueiden välille on jo syntynyt joten kumpikaan ei nahkaansa helpolla myy toisilleen. Noh, illan tulos puhukoon puolestaan ja spekuloidaan uudelleen sen jälkeen..
KyllösenPentti

Poissa Poissa


Vastaus #34 : 30.03.2024 klo 21:06:10

Komeetat-Blackbird, 20 minuuttia pelattu ja taululla 0-4. Kaverit taitavat päästä viilaamaan ennakoitaan vielä vähän lisää…
kalevala

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jyväskylä


Vastaus #35 : 30.03.2024 klo 22:24:02

Jos siis Blackbird johti peliä 0-4 20min jälkeen, niin sitten ainakin mesenaatti10 ennakko on osuva ja oikein
Mesenaatti10

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK


Vastaus #36 : 30.03.2024 klo 22:57:17

En itse tänään päässyt paikan päälle, mutta jos jollain tulosta tai rapsaa on kertoa niin kiinnostelee kyllä. 
Benediktus

Poissa Poissa


Vastaus #37 : 31.03.2024 klo 00:29:39

Blackbirdin somen mukaan 0-10. Jyrkkä on Komeettojen alamäki.
PlussaPallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HuimaUrho


Vastaus #38 : 31.03.2024 klo 00:30:28

Suomen Cup 2. kierros
KeuPa - HuimaUrho 3-0

Peliä edeltävässä ennakossa pohdin, että ottelun tulos kertokoot joukkueiden lähtötasosta sarjakautta silmällä pitäen. Noh pakko myöntää, että sanavalinta oli tällä kertaa väärä, sillä tulos ei kyllä joukkueiden tasosta kertonut.
Ei sillä etteikö oikea joukkue olisi voittanut ja edennyt jatkoon, ei suinkaan. Kolme maalia enemmän tehnyt joukkue kyllä ansaitsee paikan jatkoon, mutta pelillisesti parempi joukkue jäi kyllä tällä kertaa nuolemaan näppejään ja päässee todenäköisimmin viimeistelyharjoituksiin…
HuimaUrho etenkin ensimmäisen puoliajan hallitsi ottelua mielinmäärin luoden maalipaikan toisensa perään, mutta kuten yllä jo mainitsin niin verkon perukoille pallo ei lopulta koko ottelussa löytänyt. Jalkapallon kuitenkin ollessa maalintekopeli ja, kun et itse tee niin kaverihan tekee. KeuPan uusi vahvistus Nadinic pääsi laukomaan n. 25 metrin päästä maalista ja melko tuhnuksi jäänyt laukaus lopulta otti puolustajasta kimmokkeen valuten lopulta jopa masentavan hitaasti verkon perukoille. KeuPan toinen uusi vahvistus Adebayo kannattaa myös pistää mieleen, sillä hänen lähtönopeus ja rytminvaihdokset tulevat aiheuttamaan harmaita hiuksia jokaiselle joukkueelle. KeuPa ehkä juuri tästä syystä roimi pitkää palloa linjan taakse todella paljon etenkin tammikuun harjoitusotteluun nähden jolloin pelasivat jopa oikein kivaa jalkkista. Hienon ottelun pelannut HuimaUrhon Heinonen kuitenkin pimensi hyvin tämän tuulennopean laiturin.
Toinen puoliaika noudatti melko samoja piirteitä, mutta äänekoskelaisnipun ollessa takaa-ajoasemassa ja täten nostaen hieman riskitasoaan KeuPa pääsi useammin maalipaikoille ja pari kertaa jopa vaarallisillekin paikoille Tervakankaan kuitenkin pelastaessa komeilla torjunnoilla ja pitämällä HuimaUrhon pelissä mukana. 2-0 maali syntyi HuimaUrhon hyökkäyserikoistilanteen jälkeen alimman pelaajan lukiessa pallon lentoradan väärin, jonka johdosta Adebayo pääsi yksin läpi roikottaen pallon kaukaa maaliin. Tässä vaiheessa selkäranka eittämättä katkesi ja kolmas maali oli lopulta vain kosmetiikkaa.

Ottelu oli parasta HuimaUrhoa ainakin omaan silmään tähän mennessä, joten tuloksesta huolimatta tästä on hyvä jatkaa kohti sarjakautta. Toisin kuin Komeetoilla, jotka huhujen mukaan hävisivät lopulta tämän illan ottelun 0-11. Kauas on tultu Kakkosen kaudesta…
« Viimeksi muokattu: 31.03.2024 klo 00:33:43 kirjoittanut PlussaPallo »
Mesenaatti10

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK


Vastaus #39 : 31.03.2024 klo 00:46:22

Böördin somen mukaan myös Jarkko Heimonen ollut pelaamassa ja tehnyt yhden lintujen maaleista. Kohtalaisen kova vahvistus, jos mies meinaa todellisuudessa pelata kolmosta ensi kaudella. Voi toki olla, että on ilman sopimusta ja pitää vain kuntoaan yllä.
Mesenaatti10

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK


Vastaus #40 : 31.03.2024 klo 00:49:55

Jokohan on Wusun aika lähteä jatkamaan matkaa Komeettojen peräsimestä?

Noh, annetaan nyt vaikka viisi sarjapeliä aikaa. Eihän tuo materiaali kokonaisuudessaan kummoinen ole, mutta tuskin vastaavanlaisia teurastuksia sarjassa kovin montaa edes seurajohto sietää.
Joao67

Poissa Poissa


Vastaus #41 : 31.03.2024 klo 20:19:40

Blackbirdin somen mukaan 0-10. Jyrkkä on Komeettojen alamäki.
Kättä pystyyn vaan kenelle Komeettojen tilanne on yllätys. Seuralla ei kummoista vetovoimaa ole vaan ovet käyvät toiseen suuntaan. Edustusjoukkueen saavuttama kakkosen paikka tuli kuin Manulle illallinen täydennysmenettelyn kautta kahden joukkueen kieltäydyttyä kunniasta. Seurassa näkemys joukkueen iskukyvystä ei ollut oikein realistinen,paikka otettiin vastaan ja tuon visiitin jälkeen jälki on ollut rumaa-tartteisko tehrä jotain?
Aktiivimalli

Poissa Poissa


Vastaus #42 : 31.03.2024 klo 21:21:29

Kättä pystyyn vaan kenelle Komeettojen tilanne on yllätys. Seuralla ei kummoista vetovoimaa ole vaan ovet käyvät toiseen suuntaan. Edustusjoukkueen saavuttama kakkosen paikka tuli kuin Manulle illallinen täydennysmenettelyn kautta kahden joukkueen kieltäydyttyä kunniasta. Seurassa näkemys joukkueen iskukyvystä ei ollut oikein realistinen,paikka otettiin vastaan ja tuon visiitin jälkeen jälki on ollut rumaa-tartteisko tehrä jotain?
Mites nuo hommat syksyllä 2021 menikään, en jaksanut katsoa ja muistin varassa mennään.
Mutta muistelisin että Komeetat oli ykkonen oman kolmosen perussarjassa, ja jatkosarjan jälkeen voitti selvästi myös ylemmän jatkon. Piste ka. ei olisi kuitenkaan riittänyt nousuun, mutta kun lännen SIF ei halunnut nousta, paikka tuli Komeetoille.
Eli mielestäni "manulle illallinen" on vähän liioitellusti sanottu.
Mutta samaa mieltä sen jälkeen tapahtuneista....nousu oli ansaittu.
Aktiivimalli

Poissa Poissa


Vastaus #43 : 31.03.2024 klo 21:47:34

Mites nuo hommat syksyllä 2021 menikään, en jaksanut katsoa ja muistin varassa mennään.
Mutta muistelisin että Komeetat oli ykkonen oman kolmosen perussarjassa, ja jatkosarjan jälkeen voitti selvästi myös ylemmän jatkon. Piste ka. ei olisi kuitenkaan riittänyt nousuun, mutta kun lännen SIF ei halunnut nousta, paikka tuli Komeetoille.
Eli mielestäni "manulle illallinen" on vähän liioitellusti sanottu.
Mutta samaa mieltä sen jälkeen tapahtuneista....nousu oli ansaittu.
Joo, kävin vielä tarkistaa. Lohkovoittajista SIF, Kajaani ja Komeetat, parhaalle piste ka:lle suora paikka kakkoseen ja kahden muun piti pelata 2 osainen karsinta ja voittaja kakkoseen. Mutta koska parhaan ka:n joukkue SIF kieltäytyi, pääsivät halukkaat Kajaani ja Komeetat ilman karsintaa kakkoseen. Eli ei nousu mikään onnenkantamoinen ja kabinettipäätöksen tulos ollut.
Joao67

Poissa Poissa


Vastaus #44 : 01.04.2024 klo 07:11:21

Joo, kävin vielä tarkistaa. Lohkovoittajista SIF, Kajaani ja Komeetat, parhaalle piste ka:lle suora paikka kakkoseen ja kahden muun piti pelata 2 osainen karsinta ja voittaja kakkoseen. Mutta koska parhaan ka:n joukkue SIF kieltäytyi, pääsivät halukkaat Kajaani ja Komeetat ilman karsintaa kakkoseen. Eli ei nousu mikään onnenkantamoinen ja kabinettipäätöksen tulos ollut.
Jep käsi pystyyn-muistikuva väärä. Vähän alamäkeen on hommat sen visiitin jälkeen menneet eikä kurssi oikein tunnu oikenevan.
practice

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ajax, FC Raahe, HaPK, HJK, IPS, Jippo, HyPS, KJP


Vastaus #45 : 01.04.2024 klo 14:22:01

"Manulle illallinen" on mielestäni väärin, vaikka jokin joukkue saisikin nousun kakkossijalta lohkovoittajan kieltäydyttyä. Alasarjat Vaasassa, Turussa, Tampereella ja Helsingissä ovat täynnä hyviä joukkueita ilman nousuhalua. Noilla paikkakunnilla Kolmonenkin on "kaupunkisarja" ja siksi sopiva entisille ylempien sarjatasojen pelaajille, jotka eivät enää halua matkustella yli 100 km:n pelimatkoja.

Jyväskylässä se oli viime vuoteen asti Nelonen. Tänä vuonna Kolmonen. Olisiko Rangerskaan noussut ilman sarjauudistusta? Jyväskylässähän nousuhaluttomuutta on aiemmin nähty paljon sekä Nelosesta Kolmoseen että Kolmosesta Kakkoseen. Oletettavasti nyt nousuhalu Nelosesta Kolmoseen kasvaa. Toivottavasti Kolmosesta Kakkoseen ei tule täysi pullonkaula.

Jos missä tahansa sarjassa on "superjoukkue" ilman nousuhalua, niin yleensä sen sarjan paras "normaalijoukkue" (2.?) on silti samaa tasoa kuin toisen lohkon voittanut "normaalijoukkue". Ehkä jopa parempi, jos on joutunut vuosia taistelemaan "superjoukkuetta" vastaan.

Lohkovoittajien vertaaminen pistekeskiarvoilla on myös yleensä väärin. On jotenkin perusteltua vain jos lohkojen realiteetit mm. kulujen suhteen ovat noin samat eli esim. Uudenmaan sisäisesti Kolmonen ja siitä alaspäin.
Jaketskini

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HuimaUrho


Vastaus #46 : 01.04.2024 klo 23:17:04

HuimaUrhon raportti ja highlightit torstain pelistä löytyy täältä:

https://www.huimajuniorijalkapallo.fi/joukkueet/13495/ottelut/399363?tab=report
KyllösenPentti

Poissa Poissa


Vastaus #47 : 02.04.2024 klo 14:03:34

Komeetat-Blackbird -pelissä tosiaan paikan päällä olleena voisin hieman raportintynkää kirjoitella. Tulos BB:n mukaan 0-10, mutta katsomossa vallitsi konsensus siitä, että tuosta olisi yksi maali unohtunut laskuista ja 11 olisi ollut oikea määrä. Joka tapauksessa tulos oli sellainen että viimeaikaisten uutisten valossa SalPa ei olisi edes saapunut toiselle puoliajalle.

Kentällähän vallitsi totta kai täysi isät vastaan pojat -meininki. Kielikuvasta huolimatta BB oli jalkeilla mielestäni nuoremmalla kokoonpanolla kuin ehkä koskaan, varsinkin ensimmäisellä jaksolla jota se vahvemmin dominoi. Joitakin Akatemian paidasta ehkä-tuttuja pelaajia oli kentällä ja menivät mukana oikein mainiosti eli eivät olleet vain osallistumassa murskajaisiin vaan toivat oman panoksensa pöytään. Voin myös vahvistaa sen, että Jarkko Heimonen oli kuin olikin kentällä. Taisi operoida täydet minuutit keskikentällä ja erottui kyllä joukosta kuten voi odottaakin, vaikka pelasikin eri paikalla kuin mitä on Ykkösessä totuttu näkemään. Siitä ei sitten ole mitään tietoa, että onko tullut Birdiin jäädäkseen vai pitääkö vain tatsia yllä mahdollista korkeammalta tulevaa sopimusta varten. Samasta kaupungistakin löytyisi pari Ykkösen nippua, jotka ottaisivat varmaan mielellään vastaan...

Komeetoilla tosiaan on varmasti vaikea kausi edessä. Jonkun verran tuli Kakkosen kaudella pelejä käytyä katsomassa, eikä tuossa nipussa ole jäljellä sieltä ketään muuta kun topparina pelaava Huntus, eli kokoonpano on erittäin nuori. Sitä se toki oli Kolmosen mestaruuskaudellakin ja varsinkin sitä ennen, mutta nyt nuoruus ei näy intona, energiana ja rohkeutena vaan ennen kaikkea varovaisuutena ja kokemattomuutena. Myös jalkapallon fundamentaalitaidot näyttivät olevan kohtalaisen heikkoja ihan perus syöttämisestä, potkutekniikasta ja kaksinkamppailupelaamisesta lähtien. Huntuskaan ei vaikuta olevan aivan sama pelaaja kuin aikaisempina vuosina, mutta tietenkään topparin tontilta ei yksin ihmeitä tehdä. Joukkueen maalivahtipeli herättää varmasti myös huolestumista. Lauantaina kentällä oli kaksi veskaria, joiden torjuminen on kenties lähellä siedettävää Kolmosen tasoa mutta jalalla pelaaminen taas näytti hyvin heikolta ja siinä on vastustajilla varmasti iskun paikka.

Wusun pestistä spekuloiminen tuskin on täysin turhaa. Hän sai laadukkaan joukkueen hienoon lentoon tuolla nousukaudella, mutta Kakkosessa sitten ei saanut juuri lainkaan tuloksia irti etenkään tärkeissä peleissä muita putoajakandidaatteja vastaan. Viime kausikin kääntyi hienon alun jälkeen jopa tulokselliseen mahalaskuun eikä kelkka kääntynyt lopulta missään vaiheessa. Löytyykö siis valmennukselta työkalupakkia vaikeiden aikojen kääntämiseen? Joka tapauksessa syystä tai toisesta laadukkaat pelaajat kiertävät joukkuetta tällä hetkellä kaukaa, vaikka vain muutama vuosi sitten seura vaikutti olevan yksi seudun parhaista kehitysalustoista, A-nuoretkin pelasivat nimittäin yhden vuoden jopa SM-sarjaa. Yksi osasyy pelaajakatoon löytyy erittäin todennäköisesti valmennuksesta, olosuhteet ja taustat seurassa taitavat nimittäin olla oikein hyvällä tasolla.

Sitten tuohon ennakointiin, BB nousee kyllä tuon pelin perusteella omaan kastiinsa Rangersin yläpuolelle. Rangersin höntsäilijät eivät nimittäin millään pysty pitämään 90 minuutin verran samanlaista tempoa kuin Birdi piti Komeettoja vastaan. Se johtaa heidän osaltaan mitä luultavimmin muutamiin pistemenetyksiin heikompia vastaan tai sitten viimeistään kärkijoukkueiden keskinäisissä. Joka tapauksessa Blackbirdille tuskin löytyy pysäyttäjää tämän vuoden sarjassa, eli paluu 2010-luvun lopun Kolmosen menoon näyttää todennäköiseltä. Jospa siellä olisi nyt vaikka nousuhaluja ;) Komeetat taas voi ihan perustellusti sijoittaa ennakoissa sijoille 6-7, henkilökohtaisesti uskon edelleen vähintään HoDyn tai LPK:n jäävän taakse sillä sometietojen perusteella siellä on talvi vietetty kaikkialla muualla paitsi jalkapallokentällä. Keskikastin haastaminen taas tulee olemaan kovan työn takana.
KyllösenPentti

Poissa Poissa


Vastaus #48 : 03.04.2024 klo 13:13:07

Cupissa kovia pareja Keski-Suomen jengeille:

Rangers-Pepo (2)
ViPa-MP (YL)
MP/2 (3) -KeuPa

Rangersin jatkopaikka ei edes kauheasti yllättäisi, viime kaudella meinasi kuitenkin kaatua peräti Veikkausliigajengi ja joukkue on viime vuodesta parantunut. Lisäksi kotietu kaukaa tulevaa porukkaa vastaan on aika merkittävä. Altavastaajana ennakkoon toki lähtevät tuohon. Voimasuhteiksi heitetään 40/60 Pepon eduksi.

ViPalle vielä napsua kovempi arpa kun Ykkösen kolmanneksi viime kaudella sijoittunut MP tulee kylään. Nyt taitaa ViPalla nousta tie pystyyn elleivät pysty pelaamaan ihan järisyttävän hurmoksellista kotiesitystä. Hieno tapahtuma joka tapauksessa tulossa ja toivottavasti pystyvät pelaamaan ihan omalla kotikentällään Vihtavuoressa. 10/90

KeuPalle haastava vieraspeli Mikkeliin. MP/2 tuli viime kaudella B-lohkossa kolmanneksi ja pudotti viime kaudella komeasti pelanneen LehPan vieraissa eli kyseessä voi olla hyvinkin kova nippu. Kotijoukkue siis ennakkoon ohkainen suosikki. 60/40
Joao67

Poissa Poissa


Vastaus #49 : 11.04.2024 klo 09:16:10

Komeetat-Blackbird -pelissä tosiaan paikan päällä olleena voisin hieman raportintynkää kirjoitella. Tulos BB:n mukaan 0-10, mutta katsomossa vallitsi konsensus siitä, että tuosta olisi yksi maali unohtunut laskuista ja 11 olisi ollut oikea määrä. Joka tapauksessa tulos oli sellainen että viimeaikaisten uutisten valossa SalPa ei olisi edes saapunut toiselle puoliajalle.

Kentällähän vallitsi totta kai täysi isät vastaan pojat -meininki. Kielikuvasta huolimatta BB oli jalkeilla mielestäni nuoremmalla kokoonpanolla kuin ehkä koskaan, varsinkin ensimmäisellä jaksolla jota se vahvemmin dominoi. Joitakin Akatemian paidasta ehkä-tuttuja pelaajia oli kentällä ja menivät mukana oikein mainiosti eli eivät olleet vain osallistumassa murskajaisiin vaan toivat oman panoksensa pöytään. Voin myös vahvistaa sen, että Jarkko Heimonen oli kuin olikin kentällä. Taisi operoida täydet minuutit keskikentällä ja erottui kyllä joukosta kuten voi odottaakin, vaikka pelasikin eri paikalla kuin mitä on Ykkösessä totuttu näkemään. Siitä ei sitten ole mitään tietoa, että onko tullut Birdiin jäädäkseen vai pitääkö vain tatsia yllä mahdollista korkeammalta tulevaa sopimusta varten. Samasta kaupungistakin löytyisi pari Ykkösen nippua, jotka ottaisivat varmaan mielellään vastaan...

Komeetoilla tosiaan on varmasti vaikea kausi edessä. Jonkun verran tuli Kakkosen kaudella pelejä käytyä katsomassa, eikä tuossa nipussa ole jäljellä sieltä ketään muuta kun topparina pelaava Huntus, eli kokoonpano on erittäin nuori. Sitä se toki oli Kolmosen mestaruuskaudellakin ja varsinkin sitä ennen, mutta nyt nuoruus ei näy intona, energiana ja rohkeutena vaan ennen kaikkea varovaisuutena ja kokemattomuutena. Myös jalkapallon fundamentaalitaidot näyttivät olevan kohtalaisen heikkoja ihan perus syöttämisestä, potkutekniikasta ja kaksinkamppailupelaamisesta lähtien. Huntuskaan ei vaikuta olevan aivan sama pelaaja kuin aikaisempina vuosina, mutta tietenkään topparin tontilta ei yksin ihmeitä tehdä. Joukkueen maalivahtipeli herättää varmasti myös huolestumista. Lauantaina kentällä oli kaksi veskaria, joiden torjuminen on kenties lähellä siedettävää Kolmosen tasoa mutta jalalla pelaaminen taas näytti hyvin heikolta ja siinä on vastustajilla varmasti iskun paikka.

Wusun pestistä spekuloiminen tuskin on täysin turhaa. Hän sai laadukkaan joukkueen hienoon lentoon tuolla nousukaudella, mutta Kakkosessa sitten ei saanut juuri lainkaan tuloksia irti etenkään tärkeissä peleissä muita putoajakandidaatteja vastaan. Viime kausikin kääntyi hienon alun jälkeen jopa tulokselliseen mahalaskuun eikä kelkka kääntynyt lopulta missään vaiheessa. Löytyykö siis valmennukselta työkalupakkia vaikeiden aikojen kääntämiseen? Joka tapauksessa syystä tai toisesta laadukkaat pelaajat kiertävät joukkuetta tällä hetkellä kaukaa, vaikka vain muutama vuosi sitten seura vaikutti olevan yksi seudun parhaista kehitysalustoista, A-nuoretkin pelasivat nimittäin yhden vuoden jopa SM-sarjaa. Yksi osasyy pelaajakatoon löytyy erittäin todennäköisesti valmennuksesta, olosuhteet ja taustat seurassa taitavat nimittäin olla oikein hyvällä tasolla.

Sitten tuohon ennakointiin, BB nousee kyllä tuon pelin perusteella omaan kastiinsa Rangersin yläpuolelle. Rangersin höntsäilijät eivät nimittäin millään pysty pitämään 90 minuutin verran samanlaista tempoa kuin Birdi piti Komeettoja vastaan. Se johtaa heidän osaltaan mitä luultavimmin muutamiin pistemenetyksiin heikompia vastaan tai sitten viimeistään kärkijoukkueiden keskinäisissä. Joka tapauksessa Blackbirdille tuskin löytyy pysäyttäjää tämän vuoden sarjassa, eli paluu 2010-luvun lopun Kolmosen menoon näyttää todennäköiseltä. Jospa siellä olisi nyt vaikka nousuhaluja ;) Komeetat taas voi ihan perustellusti sijoittaa ennakoissa sijoille 6-7, henkilökohtaisesti uskon edelleen vähintään HoDyn tai LPK:n jäävän taakse sillä sometietojen perusteella siellä on talvi vietetty kaikkialla muualla paitsi jalkapallokentällä. Keskikastin haastaminen taas tulee olemaan kovan työn takana.
Jep Komeettojen a-nuoret olivat kauden verran pääsarjassa-karsinnat jäivät tuolloin koronan takia pelaamatta. Tuosta visiitistä ei juuri kerrottavaa jäänyt ja jälki oli rumaa.  Seuraava kausi taisi jäädä kesken eikä koko a-nuorten joukkuetta enää ole olemassakaan. Eli loistonpäivät muisto vain kuten seuran edarillakin. Seura ei kummoista kiinnostusta herätä-ei junnupuolella eikä aikuisissakaan. Tämähän on jatkunut jo tovin eikä näytä suunta muuttuvan…

 
Sivuja: 1 [2] 3 ... 8
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa