FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
27.02.2024 klo 19:21:08 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 51 [52] 53 ... 67
 
Kirjoittaja Aihe: TPS 2024  (Luettu 258012 kertaa)
0 jäsentä ja 8 vierasta katselee tätä aihetta.
Lempilampi

Paikalla Paikalla


Vastaus #1275 : 09.02.2024 klo 22:50:20

Toista se oli kultainen viime kausi, kun Tepsi myllytti harjoitusmatseissa kakkosen jengejä. Kaikki muu meni vituiksi, mutta silti pidän meitä viime kauden moraalisina maailmanmestareina Tuoppi
Kupittaanfemma

Poissa Poissa


Vastaus #1276 : 09.02.2024 klo 22:57:54

Toista se oli kultainen viime kausi, kun Tepsi myllytti harjoitusmatseissa kakkosen jengejä. Kaikki muu meni vituiksi, mutta silti pidän meitä viime kauden moraalisina maailmanmestareina Tuoppi
vittu iha paskaa oli
sulo

Poissa Poissa


Vastaus #1277 : 09.02.2024 klo 23:32:02

Monta vuotta Tepsi veti mettään.
Uudistus tuli, kiva. Mutta mielestäni uudistuksen epäkohtiakin saa kritisoida. Tällä hetkellä pahasti näyttää että ekat ( ainakin omat) pelot tulee tuta . Eli ollaan klubi04/ käpa (ehkä vähän rops) ja kattellaan kun pelataan junnuilla kivasti mutta turpiin tulee . Xg,t yms on varmaan taas kohillaan ?

Mutta tosiaan toivotaan että kaikki muuttuu ja menee parhainpäin. Ainakaan kovin paljon alemmas ei pääse?

E. No ois Hifk , Honak tms
Norppa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC TPS


Vastaus #1278 : 10.02.2024 klo 15:02:11

Tuli kuunneltua tuo pitkä Nuutis V&F -podcast ja iso kiitos taas kerran tekijöille! Hajanaisia ajatuksia pitkästä haastattelusta:

Ylen studioiden perusteella Nuutisesta oli tullut kuva nörttinä hulluna professorina, mutta se taisi enemmänkin olla rooli, jollaista Ylenkin puolelta oli vähän toivottu. Arkipäivän Nuutinen on - miten sitä nyt sanoisi - vähän tylsällä tavalla tavallisempi ja jämäkämpi. Tästä vähän ristiriitaiset fiilikset, koska pidin tuosta hullusta professorista, mutta toisaalta tiedän että jämäkämpi versio lienee Tepsille pitkässä juoksussa parempi. Ja onhan siellä sisällä joka tapauksessa rahtunen sitä hullua professoriakin.

Peleisssä halutaan pitää palloa, mikä ei nyt varmaan tietenkään kenellekään ollut yllätys. Mutta siihen ei tainnut ottaa kantaa, kun ei sitä varsinaisesti taidettu kysyäkään, että miten sen pallon kanssa halutaan pelata ja hyökätä.

Puhui sellaisella tavalla Tepsin merkityksestä kannattajille ja yhteisölle, että kyse ei ollut nuolemisesta, vaan syvemmästä ymmärryksestä ylipäätänsä jalkapallokulttuurista. Sellaisesta aidosta ymmärryksestä, jota ei vanhan liiton valmentajilla ole.

Ei väistänyt kysymystä pelipaikkaformaatiosta sekä "kutospaikka & kasipaikasta" -termeistä. Tähän nykyään valmentajat niin usein tekoälykkäästi vastaavat sen "pelaajat vaihtavat paikkaa, joten jonkun yksittäisen formaation sanominen ei kuvaa pelaamista" -kliseen. Sanoi, että kyllä ne nimet hänelläkin vihossa formaatiossa on, että jos valmentaja väittää ettei lähtökohtaisesti näe pelaajia kentällä jossain formaatiossa, niin puhuu potaskaa. Ja pelaajia voi kyllä sanoa kutospaikan tai kasipaikan pelaajaksi, on pelaajillekin paljon selvempää. Edellä mainitut asiat voivat olla olemassa, vaikka pelin sisällä voi tapahtuakin vaikka mitä. Pidin kovasti tästä vastauksesta, koska olen korviani myöten täynnä edellä mainittua kliseevastausta.

Sitten tähän nousemiseen liittyen, josta täälläkin ollaan jo nyt väännetty. Nuutinen sanoi sen - joka musta viimeistään viime kaudella myös seuran puoleltakin ääneen myönnettiin - Ykkösessä Tepsin tavoite joka kausi on nousu. En ole satavarma kuka sen seuran puolelta viime kaudelle sanoi, mutta muistaakseni oli Mika, joka freesin oloisesti musta ekaa kerta sanoi seuran puolelta tuon ääneen: Ykkösessä Tepsin tavoite on aina nousu. Piste. Sitä ei kukaan ole vielä seuran puolelta virallisesti sanonut ääneen, Nuutinen sen kyllä sanoi, että ensi kaudella rinnalla on myös toinen tavoite: pelin ja pelaajien kehittyminen. Ensi kaudella oletettavastikin riittää, että jompi kumpi noista tavoitteista täyttyy. Seurajohdon asenne lienee pääteltävissä jo Nuutisen sopimuksen pituudesta. Edelliset kaudet olivat automaattisesti pettymyksiä mikäli nousua ei tullut, se oli yksi ja sen sama miltä peli näytti. Nyt tulee olemaan toisin, vaikka paljon on kannattajia joille tuo on varmaan vaikea pala nieltäväksi.

Tuo "pelaamisen kehittyminen" ja sen määritteleminen onkin sitten sellainen, josta täälläkin tullaan monet väännöt vielä käymään - paitsi jollemme keinu sarjan kärjessä. Joidenkin mielestä kun kehittymiselle on vain yksi mittari: pelien tulokset ja sarjataulukko. Toisten mielestä peli voi kehittyä vaikka tappioita tulisikin.

Hitto kun joku muukin asia oli vielä, mutten millään enää muista mikä...

Kaiken kaikkiaan en tiedä mitä sitä toiseksi korkeimman sarjatason kannattajana kehtaisi enempää toivoa kun Nuutisen ajatuksia kuuntelee. Eikä se ole sellaista Pikkarais/Laurikais -tyyppistä puhumista, josta tulee sellainen fiilis että kaverit möisivät vaikka eskimoille pakastimen, joten kustaakohan tässä meikäläistäkin linssiin, vaikka hyvältä kuulostaakin.
« Viimeksi muokattu: 10.02.2024 klo 15:07:22 kirjoittanut Norppa »
Kalza

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC HotLips Turku, VCF, AAC-OAF


Vastaus #1279 : 10.02.2024 klo 16:33:52

Tuli kuunneltua tuo pitkä Nuutis V&F -podcast ja iso kiitos taas kerran tekijöille!

Samoin myös täältä, loistavaa työtä tekijöiltä! Kuuntelin perään Napit Edellä -podcastia ja siinä tekijät eivät tiedä hevonvittua suomalaisesta futiksesta, todella raskasta kuunneltavaa välillä.

Nuutinen antoi itsestään hyvin fiksun ja sanavalmiin kuvan. Toivottavasti myös valmennustaidot on hyvässä kuosissa. Ylos
pökkelö

Poissa Poissa


Vastaus #1280 : 10.02.2024 klo 22:04:51

Samat täältä.
Äsken sain V&F jakson kuunneltua.
Kiva kuunnella asiaa, ydintä, kliseisen sopan sijasta.
Lempilampi

Paikalla Paikalla


Vastaus #1281 : 11.02.2024 klo 15:49:01

Jotta saataisiin vähän perspektiiviä, niin ylivoimaisena pidetty KTP kävi häviämässä "salaisessa" (tune: Tintti) harjoitusmatsissa Atlantikselle.

Glorious

Poissa Poissa


Vastaus #1282 : 11.02.2024 klo 17:16:01

Jotta saataisiin vähän perspektiiviä, niin ylivoimaisena pidetty KTP kävi häviämässä "salaisessa" (tune: Tintti) harjoitusmatsissa Atlantikselle.Ei se muuta faktaa, että ei olla voitettu yhtään peliä vielä.
Lempilampi

Paikalla Paikalla


Vastaus #1283 : 11.02.2024 klo 17:30:34

Ei se muuta faktaa, että ei olla voitettu yhtään peliä vielä.

Faktasi ei ole fakta :)
Satanen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Official FF2 Marble League Fantasy Champion (2020)


Vastaus #1284 : 11.02.2024 klo 23:11:39

Jotta saataisiin vähän perspektiiviä, niin ylivoimaisena pidetty KTP kävi häviämässä "salaisessa" (tune: Tintti) harjoitusmatsissa Atlantikselle.Ymmärrettävää tuo on. Nousu on jo varma, joten vaikea syttyä kaikenmaailman harjoituspeleihin.
Ia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP, PeKa, Çaykur Rizespor


Vastaus #1285 : 12.02.2024 klo 00:01:52

Jotta saataisiin vähän perspektiiviä, niin ylivoimaisena pidetty KTP kävi häviämässä "salaisessa" (tune: Tintti) harjoitusmatsissa Atlantikselle.

Teitähän tämä ei auta, mutta onnea Jaro!
The Goat

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS, MCFC


Vastaus #1286 : 12.02.2024 klo 17:38:55

Minkähän ihmeen takia futispuolen uudistetussa nettikaupassa ei ole tilattavissa perinteistä mustavalkoista kaulahuivia? Eikä ole kendopuolellakaan tilattavissa, mitä juuri katselin. Tulee aina hävitettyä tuo.

Klassinen huivi ja kannattajat haluaa justiinsa ton, eikä mitään fancyä.

Toivottavasti noita myytäisiin taas kotipelien yhteydessä junnujen toimesta.
WhiteHart

Poissa Poissa


Vastaus #1287 : 12.02.2024 klo 19:12:52

Huivit kuulemma tulossa valikoimaan. En tosin tiedä, milloin.
Statisti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS


Vastaus #1288 : 13.02.2024 klo 11:30:12

Minkähän ihmeen takia futispuolen uudistetussa nettikaupassa ei ole tilattavissa perinteistä mustavalkoista kaulahuivia? Eikä ole kendopuolellakaan tilattavissa, mitä juuri katselin. Tulee aina hävitettyä tuo.

Klassinen huivi ja kannattajat haluaa justiinsa ton, eikä mitään fancyä.

Toivottavasti noita myytäisiin taas kotipelien yhteydessä junnujen toimesta.

https://tps-shop.fi/pd/asusteet/huivit/480/raita-kaulahuivi/

Tuossa on vähän samaa tyyliä, vaikka raita meneekin huivin pituussuunnassa. Ihan kuin olisin kotipeleissä nähnyt myös sellaista perinteisemmän raitahuivin kaltaista, mutta sitä ei nyt pysty varmistamaan. Jos kiekkopeleissä käy niin kannattaa tsekata molemmista shopeista.

Tämä uudistettu shop on kyllä valitettavasti hyvin tepsimäistä puuhastelua.
Poni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS


Vastaus #1289 : 13.02.2024 klo 12:38:10

Olen tässä monta kautta odotellut, että tulisi tyylikkäämpi pelipaita. Väritys on tietysti mitä mainioin mustavalkoraidan osalta, mutta se harmaa… Noh, toivotaan, että Pumalta löytyy 2025 rehti raitapaita. Mielellään niin, että selässä ylhäällä olisi pelaajannimi. Sen voisin ostaa ihan käyttöön.
Marzukis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tps


Vastaus #1290 : 13.02.2024 klo 18:22:03

Olis mageeta jos kausikorttilaiset sais äänestää vaikka neljästä eri vaihtoehdosta   ensi kauden pelipaidan. Muistaakseni tälleen on tehty muualla mutta ei tule mieleen missä.
Norppa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC TPS


Vastaus #1291 : 13.02.2024 klo 20:01:17

Vähän OT näin Suomessa, mutta pelipaitojen jokakautisesta muuttamisesta on tullut syöpä jalkapalloon. Erityisen vakavasti sairaus vaivaa joukkueita, joilla on perinteinen raitapaita. Muutetaan raitojen leveyttä tai tehdään samaan paitaan eri levyisiä raitoja. Tai sitten muutetaan raitoja; on kyykäärmekuviota, lainemaista raitaa, häivytettyä raitaa sun muuta. Viimeisenä vaihtoehtona sitten ihmeellisiä efektejä. Vain mielikuvitus on rajana! Ja varsinkaan mikään ei ole pyhää. Kai tämä pelleily sitten tuottaa helvetisti lisää rahaa joukkueiden kassaan.
Ulapalla_15

Poissa Poissa


Vastaus #1292 : 14.02.2024 klo 08:47:35

Vähän OT näin Suomessa, mutta pelipaitojen jokakautisesta muuttamisesta on tullut syöpä jalkapalloon. Erityisen vakavasti sairaus vaivaa joukkueita, joilla on perinteinen raitapaita. Muutetaan raitojen leveyttä tai tehdään samaan paitaan eri levyisiä raitoja. Tai sitten muutetaan raitoja; on kyykäärmekuviota, lainemaista raitaa, häivytettyä raitaa sun muuta. Viimeisenä vaihtoehtona sitten ihmeellisiä efektejä. Vain mielikuvitus on rajana! Ja varsinkaan mikään ei ole pyhää. Kai tämä pelleily sitten tuottaa helvetisti lisää rahaa joukkueiden kassaan.

Tähän voi sanoa, että ei seuroilla ole paljon sanottavaa tähän, en tiiä Tepsistä, mutta ainakin tietyillä paitamerkeillä valikoima vaihtelee aika usein, 1-2 vuoden välein. Vanhat poistuu ja uudet mallit tulevat tilalle pienin muutoksin.
Lempilampi

Paikalla Paikalla


Vastaus #1293 : 14.02.2024 klo 09:02:01

Koskakohan ensimmäinen laiturisoppari tulee uunista? Jaahas, viikonloppuna SJK-Akatemia vieraissa. Siinä voi käydä miten vain. Mutta onpa mahtavaa, kun talvellakin on joka viikko matsi Tuoppi Tämä on ollut hyvä talvi.
Statisti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS


Vastaus #1294 : 14.02.2024 klo 09:10:10

Olen tässä monta kautta odotellut, että tulisi tyylikkäämpi pelipaita. Väritys on tietysti mitä mainioin mustavalkoraidan osalta, mutta se harmaa… Noh, toivotaan, että Pumalta löytyy 2025 rehti raitapaita. Mielellään niin, että selässä ylhäällä olisi pelaajannimi. Sen voisin ostaa ihan käyttöön.

Paidassahan ei ole lainkaan harmaata. Siinä kohdassa on vain pientä mustaa ja valkoista raitaa, mikä kauempaa katsottuna näyttää harmaalta.

TPS on tässä asiassa ilmeisesti täysin Puman armoilla, sieltä tulee pari hassua vaihtoehtoa ja sillä on mentävä. Joskus kauan sitten Puma-yhteistyön alkuvuosina Seurallakin oli täysin sille suunniteltu uniikki pelipuku, mutta nyt Pumaa ei ole tainnut vuosiin sen suuremmin kiinnostaa mikään suomalainen divarijengi.
blackhawk

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: TPS, Suomi, Everton


Vastaus #1295 : 14.02.2024 klo 10:32:14

Paidassahan ei ole lainkaan harmaata. Siinä kohdassa on vain pientä mustaa ja valkoista raitaa, mikä kauempaa katsottuna näyttää harmaalta.

TPS on tässä asiassa ilmeisesti täysin Puman armoilla, sieltä tulee pari hassua vaihtoehtoa ja sillä on mentävä. Joskus kauan sitten Puma-yhteistyön alkuvuosina Seurallakin oli täysin sille suunniteltu uniikki pelipuku, mutta nyt Pumaa ei ole tainnut vuosiin sen suuremmin kiinnostaa mikään suomalainen divarijengi.

Omien toivomusten esittämisessä varmaan auttaisi, jos seura olisi jokin Juventus tai Newcastle. Tosiaan jos googlaa "puma raitapaita", löytyy useita täsmälleen samalla tavalla kuvioituja raitapaitoja kaikilla yleisimmillä kahden värin yhdistelmillä. Itsekin olen nähnyt Liedon Pallolla punamustaraitaisen Puman pelipaidan, joka on kuvioinniltaan täysin identtinen Tepsin kanssa. Ainoa ero oli punainen väri valkoisen tilalla.

Omasta mielestäni Tepsin juhlavuonna käyttöön otettu pelipaita näyttää varsin tyylikkäältä.
Dagger

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomi, Apollo, Hyps,FC TPS, LFC


Vastaus #1296 : 14.02.2024 klo 10:38:18

Koskakohan ensimmäinen laiturisoppari tulee uunista?.
Katsotaan kun jäät sulaa kokonaan ja päästään kokeilemaan laitureiden kantavuutta.
Norppa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC TPS


Vastaus #1297 : 14.02.2024 klo 10:38:41

Tähän voi sanoa, että ei seuroilla ole paljon sanottavaa tähän, en tiiä Tepsistä, mutta ainakin tietyillä paitamerkeillä valikoima vaihtelee aika usein, 1-2 vuoden välein. Vanhat poistuu ja uudet mallit tulevat tilalle pienin muutoksin.

En ihan yhdellä sanomisella usko, etteikö Barcelonalla tai Juventuksella olisi sananvaltaa millaisella paidalla haluavat pelata.

...Barcelonan paitahistorian katselu aiheuttaa kyllä silmäsyövän.
« Viimeksi muokattu: 14.02.2024 klo 10:41:02 kirjoittanut Norppa »
Lempilampi

Paikalla Paikalla


Vastaus #1298 : 14.02.2024 klo 10:48:03

Katsotaan kun jäät sulaa kokonaan ja päästään kokeilemaan laitureiden kantavuutta.

Nyt tuli pissit housuun!!! :D :D :D
Pököpeura

Poissa Poissa


Vastaus #1299 : 14.02.2024 klo 11:10:11

Koskakohan ensimmäinen laiturisoppari tulee uunista? Jaahas, viikonloppuna SJK-Akatemia vieraissa. Siinä voi käydä miten vain. Mutta onpa mahtavaa, kun talvellakin on joka viikko matsi Tuoppi Tämä on ollut hyvä talvi.
Oteng on roikkunut jo sen verran kauan mukana, että eiköhän se ole yksi laitureista. Heppu on pelannut veikkausliigaa riittävästi (44 peliä, n. 2300 min), että on vaativienkin foorumistien papereissa profiilipelaaja tälle tasolle.

 
Sivuja: 1 ... 51 [52] 53 ... 67
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa