FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
28.02.2024 klo 04:38:09 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 4
 
Kirjoittaja Aihe: MyPa 2024 - paluu Kakkoseen  (Luettu 21488 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
BorisC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Purha


: 01.01.2024 klo 00:28:58Vuosi 2023 toi MyPalle sen mikä sille kiistatta kuuluikin, kun Kaakon Kolmonen läpsyteltiin lopulta läpi verrattain helposti. Toki heikkojakin hetkiä nähtiin ja kausi olisi voinut olla kovinkin erilainen, mikäli HaPK olisi käyttänyt painostuksensa pelin alussa hyödyksi, mutta lopulta myllykoskelaiset laskettelivat sarjan voittoon musertavalla maalierolla ja varsin dominoivin ottein. Sarjan maalikuningas oli vähemmän yllättäin Jussi-Pekka Rämä, minkä nyt jokainen tiesi tapahtuvan jo ennen kauden alkua.  

Samalla päättyi yksi projekti, kun Jyrki Saarela siirtyi MyPan peräsimestä sivuun kauden päätteeksi. Kaksi kautta “Jyskyn” vaativassa valmennuksessa jakoi rosterissa mielipiteitä, mutta tulos oli ratkaiseva ja kokonaisuutena valmentajakonkarin aikaa muistellaan varmasti jatkossakin erittäin positiivisin mielin. Omasta puolesta onkin helppo vielä kertaalleen välittää kiitokset sinne, minne kiitokset kuuluu: Kiitos Jysky!

Jyskyn lähdön lisäksi tapahtui toinenkin merkittävä muutos, kun Jukka “Juse” Lindström siirtyy pois kakkosvalmentajan paikalta. Jusen pitkä ura MyPan peräsimessä niin pelaajana, juniorivalmentajana kuin kakkosvalmentajanakin tulee ainakin toistaiseksi päätepysäkilleen. Myös seuran taustoissa on tapahtunut muutoksia Risto Oksasen siirryttyä syrjään puheenjohtajan pallilta Inka Häkkisen siirtyessä vastuuseen.Veteraanivalmentaja Jyrki Saarela tuli, näki ja voitti.

Uudeksi valmentajaksi MyPa valitsi hakuprosessin päätteeksi Mika Pasasen, joka on tehnyt erinomaista työtä Ykkösessä sensaatiomaisen kauden pelanneen MP:n kakkosvalmentajana. MyPa on Pasaselle ensimmäinen pesti aikuisten päävalmentajana ja eteenpäin pyrkivälle valmentajalle arvostettu perinneseura Kakkosen tasolla on varmasti onnistuessaan hyvä käyntikortti myös urallaan eteenpäin. Kakkosvalmentajaksi “Spede” saa Miika Kuntosen, joka oli edelliskaudella FC Vaajakosken kakkosvalmentajana ja tulee toimimaan myös KJP:n päävalmentajana.  Mika Pasanen lähtee vakiinnuttamaan MyPan paikkaa Kakkosessa.


Uusi yritys yhteistyölle

Valmentajakuvioiden lisäksi MyPa syventää yhteistyötään KJP:n kanssa noin sadannen kerran. Edelliskausi sai seurat pitkälti tukkanuottasille KJP:n mm. nillitettyä striimausluvasta Keskuskentän kohtaamisen aikaan ja noh, oikeastaan nillitettyä ihan kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä. Nyt yhteistyölle on ainakin luotu vankempi pohja kuin varmaan koskaan aiemmin, sillä Kuntosen tuplaroolin lisäksi on kouvolalaisten taustalla nyt myös toiminnanjohtajana Juuso Laitinen, joka ei taatusti ole tullut tekemään seurasta kilpailijaa vaan asemoinee KJP:n vahvasti yhteistoimintaan MyPan kanssa.

Yhteistyölle synkät varjot toisaalta tulevat siitä, että KJP:n pelaajatilanne on kylillä kiertävien huhujen mukaan varsin heikko. Syystä tai toisesta seura, mikä maksattaa edustuksen kuluja junioreiden lompakoilla ei ole se kaikkein houkuttelevin ratkaisu ja ainakin kokeneemmat pelaajat ovat jo ripustelleet nappuloita naulaan intensiteetillä.

Yhteistyökuvioon kuulunee tulevalla kaudella myös Nelosen Kumu. Kaudella 2023 MyPa teki erilliset yhteistyösopimukset Kumun lisäksi Nelosessa myös Purhalle, mikä kertonee KJP-yhteistyön olemattomuudesta sillä erää.

Niin ja joo, positiivista on myös se, että järjettömästä ideasta laittaa paitaan kahden seuran logot luovuttiin. Yhteistyö on hieno asia, mutta rajansa kaikella.KJP-yhteistyötä tiivistetään, mutta vain toinen näistä logoista saa jatkossakin olla paidassa.


Tiivis runko

Väliotsikko kertoo suoraan MyPan vahvuuden sarjaportaan noustessa. MyPan permanentti on ollut hyvin kasassa ja joukkueessa on myös yksilötasolla useita, joille Kolmonen oli sarjana liian huono. Maalivahtitilanne on siltä osin selkeä, että edelliskauden kaksikko jatkaa, joskin tavoitteena olisi vielä kolmas maalivahti löytää. Alakerta jatkanee pitkälti samalla permanentilla ja herättää ehkä isoimman kysymysmerkin, sillä puolustuspäässä kokemus liiton sarjoista on köykäistä. Toisaalta tilanne tarjoaa useammalle hienon tilaisuuden ottaa seuraavaa askeltaan.

Keskikenttä ja yläkerta MyPalla on lähtökohtaisesti vahva myös Kakkosen tasolle, riippuen toki siitä, vieläkö tulee poistujia.  Sektorilta löytyy useita pelaajia, joita kannattaa tulla katsomaan vielä kun ehtii, sillä palasten loksahdellessa kohdilleen on useammalle varmaan ottajia myös ylemmillä tasoilla. Rämän ja Hasselin jatko ovat ensiarvoisen tärkeitä, mutta toistaiseksi auki. Kaksikko olisi kunnossa ollessaan sarjan ehdottomasti parhaita pelaajia, joita ei lähtökohtaisesti ole varaa menettää.

Hirveän paljoa ei ole siirtohuhuja Viialan laarilta kuultu, eli oletettavasti tarkoitus on jatkaa tutulla materiaalilla suhteellisin pienin muutoksin. Vaikka taustoissa on tapahtunut suhteellisen paljonkin muutoksia, niin näköjään pelaajisto on varsin pysyvä. Toisaalta MyPa järjesti joulukuussa try outin mihin ainakin hakijoita piisasi, sillä suurimmalle osalle hakijoista ilmoitettiin suoraan, ettei tarvetta näyttäytymiselle ole. Onko joku sitten tuossa kohtaa harjoituksissa vakuuttanut, se nähtäneen piakkoin.

Lopuksi

Totuuden nimissä tilanne, missä Kouvolan alueelta ei edes Kakkoseen asti yhtään seuraa saatu oli todella surkea. Tässä kohtaa varmaan myöskään siitä alueen ykkösjoukkueesta ei enää ole epäselvyyttä, vaan MyPa on juuri siellä minne tällä hetkellä kuuluu.

Kakkonen on sarjana todella, todella paljon kovempi kuin Kolmonen ja vaatii kehitystä. Toisaalta talvella otetut askeleet ovat näyttäneet menevän oikeaan suuntaan, eli tässähän on ihan suuret mahdollisuudet siihen, että pitkästä aikaa olisi kiva käydä Saviniemessä Kakkosen peleistä.

Saarela katkaisi vapaapudotuksen ja nosti MyPan takaisin. Nyt haettiin seuraavaa askelta Mikkelistä ja odotusarvot ovat erinomaiset, eikä tällä kertaa etelä-Savosta noudettu parhaat päivänsä nähnyttä ex-valmentajaa vaan urallaan eteenpäin pyrkivä ja kehittyvä tekijä. Eteenpäin pyrkivä ja kehittyvä on myös tämän hetken MyPa, mikä sinällään kuulostaa erinomaiselta.

Nähdään Saviniemessä!Tulevana kesänä saa jälleen nauttia.
« Viimeksi muokattu: 01.01.2024 klo 00:44:10 kirjoittanut BorisC »
BorisC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Purha


Vastaus #1 : 01.01.2024 klo 00:30:16

Pelaajat:

Maalivahdit

 
Antti Kaikkonen #99
20.02.1996

- “Kanki” jatkaa MyPan veräjällä myös kaudella 2024 ja huomaamatta alkaakin 27-vuotiaana olemaan MyPan kokeneimpia pelimiehiä. Loistava reaktiotorjuja ja isolla sydämellä logolle pelaava maalivahti riittänee Kakkosessa varsin komeasti. Yksi joukkueen johtajista. Suurimmat haasteet jalalla pelaamisessa.

 
Eetu Kangaskolkka #1
01.10.2005

- Mestaruusvuonna syntynyt nuorukainen lähtee haastamaan Kaikkosta ykkösmaalivahdin paikasta. Jalalla kokeneempaa virkaveljeään edellä, torjujana vielä toistaiseksi jäljessä. Potentiaali on suuri ja tuleva kausi näyttää, kykeneekö ykkösvahdin paikasta haastamaan.
 
Puolustus

Olli Kähkönen #13
10.07.1997

- “Opa” on itseoikeutettu kapteeni ja aloittaa jo herranen aika ties kuinka monennen kautensa Myllykoskella. Nuorempana läpimurtoa viivästyttivät useat loukkaantumiset, mutta edelliset kaksi kautta ollut ehdottomia runkopelaajia. Iso johtajatyyppi ja jos Kaikkosen voi luonnehtia pelaavan aina logolle, niin samaa voi heittämällä sanoa myös Kähkösestä. Pelaaja, joka ansaitsee paikkansa sarjaporrasta ylempänä.


Veeti Laiho #32
16.03.2003

- Saarelan haku Lahesta aloittaa kolmannen kautensa Myllykoskella, mutta palailee reserviin maanpuolustusvelvollisuudestaan vasta kesäkuussa. Harmi homma, sillä topparilla on suuri potentiaali murtautua Kakkosen tasolla avaukseen eikä ehjä harjoituskausi tekisi yhtään pahaa. On kehittynyt tasaisesti ja toivottavasti tämä trendi jatkuu myös tulevalla kaudella.
 
Veeti Karppanen #61
01.07.2003

- Pääsi hakemaan Kakkosen tuntumaa jo edellisellä stintillä, tuolloin kuitenkin aivan liian raakileena. Kauden 2023 isoimpia kehittyjiä ja hieman kuin varkain pelasikin itsensä avauskokoonpanoon. Toivotaan kehityksen jatkuvan ja tulevan kauden tuovan seuraavan askeleen. Ehkä vielä ajoittaista pehmeyttä, mistä hyvä päästä eroon.

 
Panu Pykäläinen #22
03.04.2005

- Sähäkkä nuorukainen viihtyy laitapakin tontilla ja potentiaali näkyy kuuhun asti. Tukee rohkeasti hyökkäyksiä ja jaksaa sahata laitaa kumpaankin suuntaan. Mielenkiintoinen seurattava myös tulevalla kaudella.

 
Niko Ritola #8
18.02.2002

- Potentiaalinen läpimurtokausi meni pilalle loukkaantumisten vuoksi ja nyt edessä on uusi yritys. Kaikki ominaisuudet olla avauksen toppari, minkä päälle tunnollinen harjoittelija joka ehkä ajoittain innostuu työskentelemään liikaakin. Loukkaantumishistoria nuoreksi mieheksi suhteellisen suuri, mutta parhaimmillaan erinomainen kiinnitys tulevaan kauteen. Joko kausi 2024 olisi Ritolan kausi?

 
 
Keskikenttä

Joakim Joutjärvi #11
17.03.2004

- Potentiaali on suuri ja on jo nyt selkeä avauksen mies ja elintärkeä palanen MyPan keskikenttää. Taitava ja älykäs pelimies jonka edesottamuksista on ilo päästä vielä ainakin tuleva kausi nauttimaan.


Vili Toppinen #21
19.08.2000

- Korkean työmoraalin omaava keskikenttäpelaaja on nähty myös topparin tontilla. Kova vääntäjä ja tärkeä palanen varmasti myös tulevan kauden rosteria, mutta missä roolissa? Saarelan tuoma pelaaja kuten Laihokin, mutta asettunut MyPaan erinomaisesti. 

 
Sasu Hernesniemi #15
27.06.2003

- Toisen polven mypalainen on nähty topparina ja keskikentällä sekä joissain hulluttelupeleissä jopa kärjessä. Hyvä syöttämään ja avaamaan peliä, fyysinen ja fiksu pelaaja. Rutiinia peleistä korkeammalta yhden Ykkösen kauden verran sekä oli avauksen mies myös pettymykseen päättyneellä Kakkosen kaudella. Nopeasti laskeskeltuna pelitavasta riippuen ei olisi yllätys, mikäli löytäisi itsensä jälleen topparin paikalta tulevalla kaudella.

Olli Mäkelä #10
14.07.2004

- Keskikentällä monipuolinen ja sähäkkä, ison potentiaalin mies. Armeija sotkee nyt ainakin osan kautta, toivotaan upseerinuran välttämistä ja pikaista paluuta takaisin rinkiin. Keskustan ja laidan roolit tulleet tutuiksi.

Hyökkäys

Niklas Rautomäki #34
20.08.2001

- Vuosien varrella tasaisesti eteenpäin mennyt Rautomäki jatkaa luotettavana kiinnityksenä. Operoi hyökkäyspäässä monipuolisesti aikalailla paikalla kuin paikalla ja edeslliskausi toi myös kuusi täysosumaa.

 
Daniel Kaiga #7
29.07.2005

- 2023 oli nuorelle Kaigalle todellinen läpimurto. Huippunopea ja röyhkeästi eteenpäin pyrkivä laituri oli paha pideltävä Kolmosessa kaikille ja kaikki merkit viittaavat siihen, että kehityksen jatkuessa on myös Kakkosessa vaikea pideltävä. Ei ole väärin epäillä, että Kaiga saattaa hyvinkin nopeasti pelata jo korkeammalla.

 
Juho Innanen #45
12.02.2003

- Toissa kaudella “Inna” oli vielä isossa roolissa pelaten kärjessä, mutta edelliskaudella vastuu jäi vähäiseksi. Ei päässyt Saarelan suosioon, vaikka käytti näytönpaikkansa tehokkaasti. Vähillä minuutella maaleja syntyi ja lainapestillä Purhaan kuudessa pelissä Kaakon Nelosessa tuli 12 maalia, mikä riitti myös sarjan maalikuninkuuteen. Saa uuden mahdollisuuden uudessa valmennuksessa. Taitava ja älykäs pelaaja, jolla loistava vasen jalka. Kaipaa vastuuta.

Väinö Hietala #18
23.05.2003

- Tähtistatuksen pelaaja ja tulee olemaan sitä myös pykälää ylempänä. Röyhkeä, nopea, taitava ja vahva myös kaksinkamppailuissa. Joutui koirankoppiin viime kaudella, mutta raivasi tiensä takaisin avaukseen. Kyvyt riittäisivät pelaamiseen ylempänäkin ja mielenkiintoista nähdä, mitä tuleva kausi tuo tullessaan. Elintärkeä kiinnitys. Pelipäällä ollessaan täysin pitelemätön.

Roni Polat

- KJP:stä siirtynyt hyökkäyspään pelaaja, edelliskaudella Kouvolan päässä viisi osumaa kolmosessa. Jäi mieleen jo MyPaa vastaan Saviniemessä pelatussa ottelussa positiivisesti, toivotaan nopeita kehitysaskelia ja vastuunottoa.
 

Siirrot

Sisään

Roni Polat, KJP
Jasper Kostian, PeKa
Otto Haimi, KJP
Eelis Silvo, KTP
 

Ulos

Vilho Katajala, Purha
« Viimeksi muokattu: 16.01.2024 klo 21:38:37 kirjoittanut BorisC »
HÄI

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkoposkihanhet & merimetsot


Vastaus #2 : 01.01.2024 klo 00:37:50

Avaus taattua laatua Ylos Heitetäänpä tähän vielä meitä sudeetteja eniten kiinnostava palanen, eli lohkojako:

Lohko A (10)
Atlantis Football Club
FC Futura
FC Kiffen
GrIFK       
JäPS
Reipas
MyPa
NJS
PEPO
PPJ

https://www.palloliitto.fi/ajankohtaista/miesten-ja-naisten-kakkosen-lohkojaot-vahvistettu-fc-hongan-tilanne-edelleen-auki
Szachnitowski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Kumu, Purha


Vastaus #3 : 01.01.2024 klo 00:56:56

Ylos avaus
Trabantin vääntynyt mäntä

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Gnistanin Asiantuntijakatsomo, Las Vegas Raiders


Vastaus #4 : 01.01.2024 klo 01:00:05

Huudellaan hieman viereisiin pöytiin. Kyseessä siis JäPS/47 eli järvenpääläisten reservijengi.
HÄI

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkoposkihanhet & merimetsot


Vastaus #5 : 01.01.2024 klo 01:05:25

Huudellaan hieman viereisiin pöytiin. Kyseessä siis JäPS/47 eli järvenpääläisten reservijengi.

Joo toki, ei tässä missään kuplahallitasolla vielä mennä.
_SativA_

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, onko paha?


Vastaus #6 : 01.01.2024 klo 14:20:00

BorisC, sut saadaan vielä! Topic seurantaan
supstanssi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #7 : 03.01.2024 klo 14:50:50

Tulospalvelussa näytti että MyPakin on ilmoittautunut Suomen cupiin, kuinkas muuten. Kakkosen joukkueet aloittavat ilmeisesti K3:lla eli vasta huhtikuun jälkipuoliskolla. Arvonta 3. huhtikuuta.

https://www.palloliitto.fi/kilpailut/aikuisten-valtakunnalliset-sarjat/miesten-suomen-cup?tab=info

Seitsemän tiukkaa cup-vääntöä siis pelattava Kakkosen rinnalla huipentuen syyskuussa.
« Viimeksi muokattu: 03.01.2024 klo 15:04:34 kirjoittanut supstanssi »
DobiDa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Chelsea FC


Vastaus #8 : 06.01.2024 klo 19:48:15

Uutinen
Roni Polat Myllykoskelle


https://www.mypa.fi/uutiset/roni-polat-myllykoskelle
_SativA_

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, onko paha?


Vastaus #9 : 06.01.2024 klo 20:27:20


Ensimmäinen edelliskauden ulkopuolinen joukkueeseen! EOM. Viialan kusilaarilla kertovat että muitakin olisi tulossa.
supstanssi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #10 : 07.01.2024 klo 06:09:44

Hyväksytään tuo Ronin pitsatarina kun on noin nuori ja salskea mies ja sponsorin paikka kyseessä. Jos futari vielä kolmekymppisenä muistetaan ensin pizzoista, riisikebusta, yhdestä vaparista (tai vaikka punaisesta liisarista) niin sopimus voi olla enempi pelillinen uhka kuin mahdollisuus!
« Viimeksi muokattu: 07.01.2024 klo 06:23:27 kirjoittanut supstanssi »
DobiDa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Chelsea FC


Vastaus #11 : 09.01.2024 klo 19:05:40

Uutinen
Jasper Kostian PeKasta MyPaan

https://www.mypa.fi/uutiset/jasper-kostian-pekasta-mypaan
_SativA_

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, onko paha?


Vastaus #12 : 09.01.2024 klo 19:26:28


Toinen edelliskauden ulkopuolinen joukkueeseen! EOM. Viialan kusilaarilla kertovat että muitakin olisi tulossa.
supstanssi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #13 : 09.01.2024 klo 19:33:44

Milloinkas se ensimmäinen pussihousuhöntsä oli, joskus ensi viikolla jo?
« Viimeksi muokattu: 09.01.2024 klo 23:41:04 kirjoittanut supstanssi »
supstanssi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #14 : 10.01.2024 klo 16:28:25

Vastaan itselleni:

La 20.1. klo 17 MP/2 -MyPa, Mikkelin halli

Tulospalvelusta:

La 24.2. klo 12 PEPO - MyPa, Ukonniemi Imatra


Hienoa kun saadaan taas pelata vieraspelejä koko talvi.
« Viimeksi muokattu: 10.01.2024 klo 16:31:31 kirjoittanut supstanssi »
murhaa lekuu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, BVB


Vastaus #15 : 11.01.2024 klo 14:14:53

Hienoa kun saadaan taas pelata vieraspelejä koko talvi.

Seuralle takkiin joka "koti"pelistä, hästäg urheilukaupunki. Tehkää se kuplahalli jo.
Birju

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 11.01.2024 klo 15:18:30

Lainaus käyttäjältä: murhaa lekuu
Tehkää se kuplahalli jo.

Tulisi nyt edes joskus se uusi matto saviniemeen.

Onko Rämän tilanteesta/voinnista mitään huhuja?
_SativA_

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, onko paha?


Vastaus #17 : 11.01.2024 klo 18:42:38


Onko Rämän tilanteesta/voinnista mitään huhuja?

Ei ole osallistunut joukkueen treeneihin, mutta kuulemma kohta on tikissä kuin sveitsiläinen kello.
supstanssi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #18 : 11.01.2024 klo 18:49:20

Ja koska ei muka olisi ollut tikissä? No ehkä silloin -21 ei ollut ihan parasta keneltäkään. Voisikohan olla että liittyisi mukaan sitten kun siellä aletaan harjoitella hyökkäyspeliä..
Szachnitowski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Kumu, Purha


Vastaus #19 : 11.01.2024 klo 19:05:33

https://www.mypa.fi/uutiset/otto-haimi-mypaan

KJP:lle jäämässä näköjään vaan jämät
murhaa lekuu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, BVB


Vastaus #20 : 13.01.2024 klo 13:12:00

Tänään klo 17 tulossa taas uusi soppari, ja profiilin perusteella uskaltaisin veikata Japaa.
supstanssi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #21 : 13.01.2024 klo 17:01:59

Ja näin, hienoa!

http://mypa.fi/uutiset/se-on-siina-jari-hassel-jatkaa-mypassa
Szachnitowski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Kumu, Purha


Vastaus #22 : 13.01.2024 klo 22:00:52

Ylos homma
supstanssi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #23 : 16.01.2024 klo 19:11:05

Uumoiltu Kotkan poika tuli myös mukaan. Hänelle ilmeisesti normityyliin näytetty ovea kotikonnuilla, mutta katsotaan miten peli käy Kakkosessa.
Szachnitowski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Kumu, Purha


Vastaus #24 : 16.01.2024 klo 19:23:35

Uumoiltu Kotkan poika tuli myös mukaan.
Joo
Silvo siirtynee MyPaan. Nähty reeneissä ainakin.

 
Sivuja: [1] 2 ... 4
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa