FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
28.02.2024 klo 21:38:57 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Avauskierroksessa kiimaa herättää eniten
15:00 IF Gnistan - FC Inter - 54 (17.5%)
17:00 Ilves - FC Lahti - 83 (26.9%)
17:00 SJK - AC Oulu - 23 (7.5%)
17:00 IFK Mariehamn - EIF - 10 (3.2%)
17:00 Haka - VPS - 29 (9.4%)
19:00 KuPS - HJK - 109 (35.4%)
Äänestäjiä yhteensä: 308

Sivuja: 1 ... 6 [7] 8
 
Kirjoittaja Aihe: Otteluohjelma 2024  (Luettu 22563 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
krevis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1923


Vastaus #150 : 18.01.2024 klo 18:28:07

Palloseurojen Suomen Mestaruus mahdollisesti katkolla jo heti toukokuussa puolentoista viikon miniturnauksena. Molemmilla merkityksettömät höynät hesoissa välissä.

Eikö näiden pikatuplien pitänyt poistua?
Epeli

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Runkkaan Lupille


Vastaus #151 : 18.01.2024 klo 18:28:28

Ei tuo pahalta näytä. Tosin odotan naisten ja Nollanelosen ohjelmia ennen kuin alan kiroilla päällekkäisyyksiä :)
HNV

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Väärin valitut


Vastaus #152 : 18.01.2024 klo 19:11:19

Sen verran vähän mussutusta että taitaa olla erinomainen ohjelma tänä vuonna Ylos

KuPS:n vieraspelit kyllä osuivat erinomaisesti, sunnuntaimatsit automatkan päässä ja pe/la-peleissä sitten ehkäpä pienimuotoisia kaljahommia, kun matkailut julkisilla. Kotipelit nyt ovat mitä ovat kauden alun jälkeen, täältä hevonkuusesta mikä tahansa sunnuntai-ajankohta on huono.
6lack

Poissa Poissa


Vastaus #153 : 18.01.2024 klo 21:11:33

Kuka nyt 20.6. töihin menee, kun kikkailemalla lomapäivän ennen ja jälkeen juhannusviikonlopun saa jotenkin mystisesti säästettyä yhden lomapäivän. Näin ainakin meillä.

Eikös tyypillisesti riitä se, että pitää juhannusaattoa edeltävän työpäivän lomana ja merkkaa juhannuspäivän (lauantai) lomaksi, niin saa käytännössä ilmaisen lomapäivän. Eli monella alalla torstai-lauantai lomapäiviksi, jolloin käytännössä torstain saa ilmaisena lomana (perjantai arkipyhä + merkintä lauantain lomapäivästä).

Keskiviikko klo 21 peli on mitä mainioin tapa aloittaa juhannus.
Topi Raitasen Viikset

Poissa Poissa


Vastaus #154 : 19.01.2024 klo 08:26:06

Palloseurojen Suomen Mestaruus mahdollisesti katkolla jo heti toukokuussa puolentoista viikon miniturnauksena. Molemmilla merkityksettömät höynät hesoissa välissä.

Eikö näiden pikatuplien pitänyt poistua?

Tämä on se perseily, mitä en kyllä pysty ymmärtämään.
törömömmö

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aina laadukkaan keskustelun puolella.


Vastaus #155 : 19.01.2024 klo 10:54:07

Ei riipu.

Ensin aina Sarjan näkökulma (tämä on puutteellista myös kiakon puolella, kun seurat ajattelee ensin itseään, vaikka ensin pitää ajatella aina Sarjaa) sitten vasta seuran. Sarjan näkökulman täytyy ylettyä useampien kausien yli  eikä koittaa maksimoida jotain yhtä peliä ja sen näkyvyyttä, vaan kokosarjan näkyvyyttä. Tätä ei edesauta laitamalla kaikki munat yhtene koriin /kausi, jolloin tän "magatapahtuman" ympärillä kaikki mu vajoaa alaspäin.

Eli aivan järjetöntä Sarjan kannalta (ja siksi myös seuran) olisi laitaa muutenkin väkeä vetävä uuden stadionin avausotteluun joka tapauksessa muuallakin pelattaessa paljon väkeä vetävä ottelu.

kohti ammattimaisempaa sarjaa ja markkinointia toivottavasti mennään ... ei voi väittää että aikasemmin kauhasti näin olis tehty, vaan jonkun "klupin" edut on olleet vastakkain Sarjan etujen kanssa.. tai no ylipäätään eruojoukkueiden.. tai MaJun jne.

Laskeeko Super Bowlin valtava mediahuomio ja panostukset siihen yhteen otteluun koko NFL:n suosiota, vai vaikuttaako se enemmän niin, että Super Bowlin myötä minäkin tavan tallaaja kaukana ömeerikasta tunnen sarjan joukkueita ja pelaajia nimeltä, siinä missä muuten ei olisi hajuakaan koko sarjasta?

Itse ajattelisin, että niin kauan kun ne yksittäiset merkittävät ottelut eivät löydä peruspenkkiurheilijoita, ei niiden määrällinen lisääminen kasvata Veikkausliigan tunnettuutta yhtään.

Herää kysymys: Mistä joku Pertti Perusjamppa voisi saada kipinän Veikkausliigasta kiinnostumiseen?
TPS100

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS


Vastaus #156 : 19.01.2024 klo 13:13:15


Herää kysymys: Mistä joku Pertti Perusjamppa voisi saada kipinän Veikkausliigasta kiinnostumiseen?
Perusjampan kohdalla ollaankin jo myöhässä. Tuo kiinnittyminen pitää tapahtua tietyssä iässä ja siihen usein liittyy sosiaalinen ulottuvuus (vanhempien kanssa, oman jengin kanssa, kaveriporukkassa jne). Näinhän se menee oikeastaan kaikissa muissa Euroopan maissa, paitsi ei ole mennyt Suomessa. Eli ensisijassa kannetaan oman kaupungin tai jopa kaupunginosan joukkuetta, jota myös isä tai äiti on kannattanut. Huuhkajien kohdalla muutos on jo tapahtunut. Peleihin mennään, koska joukkueseen vahvasti sitoudutaan, siellä on omia esikuvia junnuille ja ottelutapahtuma on hieno tunnelmaltaan. Veikkausliigassa tuo on ihan pienesti orastava ilmiö. Esim. klubipäädyssä on jo aika lailla nuoria kannattajia ja he käyvät joka pelissä, osallistuvat pelin aikana kannatukseen. Jopa Hongan kohdalla konkurssista huolimatta on tulevaisuutta. Sielläkin on jo syntynyt paikallista identiteettiä seuran ympärille. Kyllä yksittäinen ottelutapahtuma voi joskus myös vaikuttaa kiinnostuksen syntyyn. Tässä mielessä noita joitakin "sisäänheitto tuotteita" kannataa yrittää järjestää. Sitä kautta voi tulla uusia aktiiveja. Myös kulttuurisesti voi havaita tiettyä paradigmamuutosta. Ihmiset kaipaavat enemmän paikallisuutta ja sen juuri paikallinen jalkapalloseura voi luoda ja tarjota. Suomessakin HIFK:n kannattajia on ensi kesänä kentän reunalla vaikka tie kävi divareihin. Siellä on tietty identiitti jo syntynyt. Sama Turussa; TPS:n yleisömäärä ei ole romahtanut, vaikka menestys on ollut kehnoa. Inter on saanut myös sitoutuneita kannattajia selvästi lisää.
törömömmö

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aina laadukkaan keskustelun puolella.


Vastaus #157 : 19.01.2024 klo 14:19:46

Erittäin hyvin sanottu, noinhan se on. Mutta ei ne skiditkään sinne matsiin yksin tule, vaan Pertin pitää ne sinne viedä. Eikä ne skiditkään tiedä niistä matseista ellei tietty huomiokynnys ylity. Mutta voihan se olla, että olen liian pessimistinen ja tilanne on oikeasti parempi kuin luulenkaan, missä tapauksessa kummempia "megamatseja" ei ehkä tarvitakaan.
Tarinankertoja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #158 : 19.01.2024 klo 14:39:50


Itse ajattelisin,


Kannattaa mieluummin tutustua tutkimukseen .. ja SuperBowl on ISO, koska Sarjaan on panostettu. Samoin se jalkapallon MM finaali on ISO, koska turneeseen on panostettu karsintoineen päivineen.

Muutenkin vähän hölmöä verrata jo aseman saavuttaneisiin ilmiöihin kun puhutaan Suomessa kiakon jalkoihin jääneestä lajista, jonka potentiaalin pitäs olla ihan muualla

törömömmö

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aina laadukkaan keskustelun puolella.


Vastaus #159 : 19.01.2024 klo 22:19:14


Kannattaa mieluummin tutustua tutkimukseen .. ja SuperBowl on ISO, koska Sarjaan on panostettu. Samoin se jalkapallon MM finaali on ISO, koska turneeseen on panostettu karsintoineen päivineen.

Muutenkin vähän hölmöä verrata jo aseman saavuttaneisiin ilmiöihin kun puhutaan Suomessa kiakon jalkoihin jääneestä lajista, jonka potentiaalin pitäs olla ihan muuallaMihin tutkimukseen?

Eikö kuitenkin Super Bowl ja MM-finaali myös ruoki lisää suosiota? Ja kyllä niihin järjestäjät laittavat aivan eri kokoisen panostuksen kuin NFL-runkosarjaotteluun tai MM-karsintoihin. Etenkään Super Bowlin kohdalla pelkkä finaalistatus oikeuta siihen huomioon. Jostain syystä tuntuu, että Super Bowl vetää Suomessa yhtä paljon mediahuomiota kuin NHL-finaalit, mutta NFL:n runkosarja ei näy eikä kuulu missään, vaikkka NHL:n runkosarjaa seurataan mediassa päivittäin. Silti, tavallaan olet oikeassa, että koska sarjaan on panostettu, on helpompi nostaa näitä megaotteluita, jotka sitten ruokkivat entisestään lisää suosiota sarjalle. Miksi sama ei toimisi myös pienemmässä mittakaavassa? Kyllä se mahdollisimman iso Veikkausliigaottelukin on sitä isompi, mitä enemmän sarjaan on panostettu. Ja itse näkisin, että sarjaan panostaminen on mm. sitä, että käytetään kaikki tilaisuudet maksimaaliseen medianäkyvyyteen.

Sinänsä megaotteluun panostaminen on sarjaan panostamista:
Panosta sarjaan -> ansaitse megaottelu -> panosta megaotteluun -> kerää entistä enemmän huomiota sarjalle.

Edit: Lisätään nyt vielä, että tapahtumien huomion maksimointi on tarpeellista nimenomaan pienemmälle lajille, jonka "perustapahtumat" eivät ole riittävän kiinnistavia ylittääkseen uutiskynnystä. NHL:n ei tarvitse samalla tavalla tehdä erityisiä tapahtumia, koska perusrunkkarimatsikin pääsee Suomen Aamu-TV:n urheilu-uutisten ykkösaiheeksi joka aamu. Samaan perustuu SM-viikko-konsepti, jossa saappaanheitto ja kriketti saavat kerrankin ruutuaikaa, joka muuten jäisi saamatta.
« Viimeksi muokattu: 19.01.2024 klo 22:29:46 kirjoittanut törömömmö »
Jalitsumies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nigel Winterburnin munat ja pekoni


Vastaus #160 : 20.01.2024 klo 00:40:24

Runkosarjan päätöskierros 1.9. Gnisu Ilves.
Kiitos tiedosta! 8)
Tarinankertoja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #161 : 20.01.2024 klo 10:23:52

Mihin tutkimukseen?tutkimukSiin.. tapahtumamarkkinointi, urheilumarkkinointi, yleisökäyttäytyminen, ostoskäyttäytyminen, vapaa-ajan valinnat...

.. tiesitkö esimerkiksi miten vessojen määrä ja siisteys vaikuttaa tapahtumavalintaan? Eri ikäryhmissä? sukupuolten välillä? Ja erityisesti vaikkapa jääkiekkoyleisön muut ns hygieniasyyt (joka ei tarkota vessaa, vaan syitä, joiden pitää olla kunnossa, ettei ne häiritte, mutta eivät kunnosas ollesaan lisää tyytyväisyyttä, samat ilmiöt löytyy esim työelämästä)

Maailma on täynnä tutkittua tieota, jos vaan haluaa ottaa selvää..

google on kaverisi.
törömömmö

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aina laadukkaan keskustelun puolella.


Vastaus #162 : 20.01.2024 klo 11:19:36

tutkimukSiin.. tapahtumamarkkinointi, urheilumarkkinointi, yleisökäyttäytyminen, ostoskäyttäytyminen, vapaa-ajan valinnat...

.. tiesitkö esimerkiksi miten vessojen määrä ja siisteys vaikuttaa tapahtumavalintaan? Eri ikäryhmissä? sukupuolten välillä? Ja erityisesti vaikkapa jääkiekkoyleisön muut ns hygieniasyyt (joka ei tarkota vessaa, vaan syitä, joiden pitää olla kunnossa, ettei ne häiritte, mutta eivät kunnosas ollesaan lisää tyytyväisyyttä, samat ilmiöt löytyy esim työelämästä)

Maailma on täynnä tutkittua tieota, jos vaan haluaa ottaa selvää..

google on kaverisi.


Kokeilin etsiä tutkimusta, jossa pureudutaan siihen, kannattaako pienen sarjan panostaa mieluummin pieneen määrään mahdollisimman suosittuja tapahtumia, vai isompaan määrään ei ihan niin isoja tapahtumia, mutta en löytänyt. Olisiko jotain linkkiä, sulla kun on selvästi enemmän tietoa?
MaikkulanMessi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Oulu, Huuhkajat


Vastaus #163 : 22.01.2024 klo 15:33:54

https://www.veikkausliiga.com/uutiset/2024/01/22/tarkennuksia-veikkausliigan-otteluohjelmaan

Ei viikkoakaan mennyt kun piti alkaa uudestaan säätämään.

Uutinen
Ottelut KuPS – FC Inter ja FC Inter – KuPS vaihtuvat pelattavaksi toisin päin. Taustana on Kuopion kaupungilta yllättäen otteluohjelman julkaisun jälkeen tullut ilmoitus pakottavasta aikataulumuutoksesta Väre Areenan jalkapallonurmen uusimisen osalta. Kentän alusta on vaihdettava, jotta KuPS voi pelata kesällä eurocup-otteluita kotikentällään ja vaihto osuu nyt saadun uuden ilmoituksen mukaan ajankohdallisesti siten, että kenttä ei ole käytössä 20.4., johon oli aseteltu ottelu KuPS – FC Inter.

Seurat ovat keskenään neuvotelleet tilanteesta ja esittäneet ratkaisunaan kotiotteluiden kääntämistä toisin päin siten, että KuPS – FC Inter siirtyy pelattavaksi runkosarjan viimeisellä kierroksella 1.9. ja FC Inter – KuPS puolestaan huhtikuulle ja samalla sen pelipäivä muuttuu perjantaille 19.4. ja ottelun alkamisaika on kello 18.00. Veikkausliiga on hyväksynyt muutoksen seurojen esityksen mukaisena.

Lisäksi samalle viikonlopulle huhtikuulle aseteltu ottelu EIF – AC Oulu siirtyy lauantailta 20.4. pelattavaksi sunnuntaina 21.4. kello 18.30. Syynä siirrolle ovat aikataululliset syyt EIF:n varakenttänä toimivalla Myyrmäen jalkapallostadionilla.
Tölkkivaari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: #TunnenSielläTyyppejä


Vastaus #164 : 22.01.2024 klo 15:45:23

https://www.veikkausliiga.com/uutiset/2024/01/22/tarkennuksia-veikkausliigan-otteluohjelmaan

Ei viikkoakaan mennyt kun piti alkaa uudestaan säätämään.

Uutinen

Lisäksi samalle viikonlopulle huhtikuulle aseteltu ottelu EIF – AC Oulu siirtyy lauantailta 20.4. pelattavaksi sunnuntaina 21.4. kello 18.30. Syynä siirrolle ovat aikataululliset syyt EIF:n varakenttänä toimivalla Myyrmäen jalkapallostadionilla.


No hyvä että tämäkin selvisi
Anorok

Paikalla Paikalla


Vastaus #165 : 23.01.2024 klo 03:46:34

Kauanko Eif siellä Myrtsissä joutuu pelaamaan? Toivottavasti vaan huhtikuun ja ihan maksimissaan toukokuun puoleenväliin asti. En epäile, etteikö faneja matkustaisi jonkun verran Vantaallekin, mutta tuskin juurikaan enempää kun vaikkapa Ipan faneja Tehtikselle viime keväänä "koti"peliin
Toffo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #166 : 23.01.2024 klo 11:02:02

En epäile, etteikö faneja matkustaisi jonkun verran Vantaallekin, mutta tuskin juurikaan enempää kun vaikkapa Ipan faneja Tehtikselle viime keväänä "koti"peliin

Jaa a. ELF pelaa ensimmäiset liigapelinsä koko Tammisaaren historiassa niin luulisi ainakin ensimmäisten otteluiden kiinnostavan. Joku ilves nyt ei Ratinassakaan kiinnostanut viime kaudella ketään. Tällä kaudella varmaan Tampereessakin ihan eri meiningi.
Seeteufel

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Röda, Stock Aitken Waterman


Vastaus #167 : 23.01.2024 klo 11:05:36

Jaa a. ELF pelaa ensimmäiset liigapelinsä koko Tammisaaren historiassa.
Eikö ne nyt kuitenkin 1930-luvulla pelanneet tämän jo? Kuuluisaan miesmuistiin ensimmäinen liigapeli kyllä.
tamme auto

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: nurmileijonat,terijoen hallitus


Vastaus #168 : 23.01.2024 klo 11:31:31

EIF piti tarkistaa iha kuinka monta evakko matsia olisi huhti Touko aikana ei montaa. Kesäkuussa varmaa pääsee rakas keskuskenttä

Su 21.4.2024   EIF - AC Oulu   
Su 12.5.2024   EIF - Ilves
Su 19.5.2024   EIF - FC Lahti
Tarinankertoja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #169 : 23.01.2024 klo 11:41:13

Tällä kaudella varmaan Tampereessakin ihan eri meiningi.

Tampereella
Toffo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #170 : 23.01.2024 klo 11:46:20

Eikö ne nyt kuitenkin 1930-luvulla pelanneet tämän jo? Kuuluisaan miesmuistiin ensimmäinen liigapeli kyllä.

Aa niin taisi olla. Wikipedia tietää:

Uutinen
1933 EIF käväisi yhden kauden ajan A-sarjassa. Kaudella 1933 jalkapallon pääsarjassa EIF hävisi kaikki 14 ottelua sijoittuen sarjassa viimeiseksi.

Anorok

Paikalla Paikalla


Vastaus #171 : 23.01.2024 klo 11:52:04

EIF piti tarkistaa iha kuinka monta evakko matsia olisi huhti Touko aikana ei montaa. Kesäkuussa varmaa pääsee rakas keskuskenttä

Su 21.4.2024   EIF - AC Oulu   
Su 12.5.2024   EIF - Ilves
Su 19.5.2024   EIF - FC Lahti

Toivottavasti Lahtea vastaan olis jo aito kotipeli sitten
Huupponen
2017

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tonttilan Super -91


Vastaus #172 : 23.01.2024 klo 11:58:26

Tarkoitus olisi toukokuussa matkata Tammisaareen. Myyrmäkeen ei ole kiinnostusta matkustaa.
tamme auto

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: nurmileijonat,terijoen hallitus


Vastaus #173 : 23.01.2024 klo 12:05:32

Tarkoitus olisi toukokuussa matkata Tammisaareen. Myyrmäkeen ei ole kiinnostusta matkustaa.
Miksei Myyrmäki kiinnosta lähijuna kulkee nopeasti ja voi nähdä erään ihmisen kenestä ei saa puhua tällä foorumilla (bannin uhalla*)
Huupponen
2017

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tonttilan Super -91


Vastaus #174 : 23.01.2024 klo 12:15:40

Miksei Myyrmäki kiinnosta lähijuna kulkee nopeasti ja voi nähdä erään ihmisen kenestä ei saa puhua tällä foorumilla (bannin uhalla*)
En ole käynyt koskaan Tammisaaressa mutta Myyrmäessä olen käynyt monta kertaa.

 
Sivuja: 1 ... 6 [7] 8
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa