FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
11.12.2019 klo 12:55:39 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Vuoden forumisti 2019, Joulupata 2019, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 203
 
Kirjoittaja Aihe: Manchester United 2007/08 - The Reigning Premiership Champions  (Luettu 244718 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Phizza

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Paul Scholes


: 31.05.2007 klo 16:31:19

                                                     Manchester United 2007/2008


Kirjoitin jo omat pelaaja-arvioni vanhaan topikkiin menneen kauden pelaajista, joten en jaksa tehdä sitä nyt uudelleen. Luvassa kuitenkin jotain höpinää nykymateriaalista ja siirtomarkkinoista:

Puolustavat mestarit lähtevät tulevaan kauteen kovin odotuksin, sen huomaa jo uusista hankinnoistakin. Owen Hargreavesin hankinta varmistui lopullisesti tänään, ja sekä Sportingin Nani että Porton Anderson näyttävät saapuvan OT:lle kesän aikana, kunhan mitään häikkää ei esim. lääkärintarkastuksessa esiinny. Jo ennen näitä siirtoja materiaali oli varsin vahva, mutta näiden kolmen hankinnan myötä nimenomaan keskikenttä ja hyökkäys, joissa eniten vahvistettavaa kauden päätteeksi oli, vankistuu entisestään. Tämä ei toki vielä takaa mitään tulevalla kaudella, paitsi sen että kikkoja ja kaatuiluja näemme entistä enemmän.


Maalivahtitilanne:

Van der Sar jatkaa kaiken järjen mukaan ykkösenä, sen verran varmasti hän on kaksi viime kautta pelannut. Fosterin polvivamman takia Kuszczak jää melko varmasti Unitediin ainakin syksyksi, jotain puhettahan oli mahdollisesta lainasta. Edelleen olen sitä mieltä, että maalivahtitilanne ei ole ratkaistu Edwinin siirtyessä sivuun, sillä itse en ole täysin vakuuttunut polakin ja Fosterin otteista. Kuszczak on epävarma keskityksissä ja pelin avaamisessa, kun taas Fosterille tulee kummallisia töppäilyjä aina silloin tällöin. Pelin avaus Fosterilla on huippuluokkaa, ja refleksitorjujana hän tuntuu olevan parhaimmillaan, aivan kuten Kuszczak.

Oma ratkaisuni: Edwin jatkaa selvänä ykkösenä, ja kun Foster pääsee kuntoon, jompikumpi näistä kahdesta heitetään lainalle, siis Foster tai Kuszczak.


Puolustus:

Toppariosasto on melko hyvässä jamassa. Rio ja Vidic muodostavat yhden liigan parhaista topparipareista, ellei parhaan. He tukevat hyvin toisiaan, Rio on vahva niillä osa-alueilla, joissa Vidicillä on puutteita, ja toisinpäin. Heidän takanaan kolmantena miehenä on Brown, mutta jotain puhetta on myös ollut siitä, että Pique kutsuttaisiin takaisin Manchesteriin kolmanneksi toppariksi. Vasemmalla puolella peliajasta taistelevat Evra, Heinze ja Silvestre. Jos nämä kaikki kolme ovat sivussa, löytyy vasemmalle vielä O’Shea. Hän kuitenkin on pääasiassa Nevillen vaihtomies oikealla. Lisäksi hieman nuoremmista löytyy vielä Bardsley ja Evans, joiden kohdalla ratkaisua ei ole vielä tehty.

Oma ratkaisuni: Silvestre ulos, samoin Evans lainalle Sunderlandiin. Toisaalta jos Heinze haluaa häipyä, niin silloin Silvestren voisi pitää. Jos Bardsley ei ole osoittanut selvää eteenpäinmenoa treeneissä kesällä, niin hänetkin voisi ulostaa. Potentiaalia on, mutta riittääkö taso kuitenkaan Unitediin? Piquelle kannattaisi antaa vihdoinkin se mahdollisuus vaihtotopparina, jotta nähtäisiin riittääkö taso. Jos ei riitä, niin sitten Evans kesällä 2008 rinkiin mukaan.

Evra-------Vidic------Rio------Neville
Heinze----Brown-----Pique----O’Shea


Keskikenttä:

Keskikentälle riittää pitkästä aikaa tunkua. Riippumatta Fergusonin peluutuksesta (4-4-2/4-5-1) pelaajia riittää runsaasti jokaiselle paikalle. Itse asiassa neljän keskikentän taktiikassa avauspelaajia on todella vaikea päättää. Ronaldo on varma, mutta keitä muita? Scholes kuuluu mielestäni avaukseen ainakin kauden alussa, mutta tulevina vuosina Owen ottaa tontin itselleen. Keskikentän keskustaan on tarjolla Carrick, Scholes, Hargreaves ja Fletcher. Toki myös Smith, O’Shea, Anderson ja Giggs voivat siinä pelata, mutta mieluiten noita neljää pelaajaa keskellä näkisin. Laidoille on sitten heittää Ronaldo, Nani, Park ja Giggs, varauksin Rooney ja Anderson. Täyttä selvyyttä tuon Andersonin pelipaikasta ei minulla ole, mutta hän on ilmeisesti tottunut pelaamaan joko hyökkäävää keskikenttää tai sitten laiturin roolia. Toki täytyy muistaa, että Parkin polvivamma pitää miehen sivussa alkukauden.

Oma ratkaisuni: Riippuen peliryhmityksestä keskellä pelaisi kaksi kolmesta, Scholes, Carrick ja Owen. Fletcherin peliaika saattaa olla tiukassa, mutta toivoisin skotin vielä jatkavan uraa Manchesterissa, kykyjä kuitenkin löytyy. Richardson saa vihdoin tänä kesänä häipyä, Bryan Robsonin Sheffield United on ollut tapetilla. Joka tapauksessa hänestä on päästävä eroon, enkä näe Eaglesillekaan mitään käyttöä ensi kaudella, vaikka ihan hyvin kevään peleissä pelasikin.

Giggs-----Scholes-----Carrick-----Ronaldo
Nani----Hargreaves---Fletcher--------Park

Kuten sanoin, Andersonin rooli ei ole itselleni kovinkaan selvä, ja tuossa ylemmässä ryhmityksessä näkisin hänet kuitenkin mieluiten laidalla, koska keskikentällä kurinalaisuus on tärkeä ominaisuus, enkä usko että häneltä sitä yllin kyllin löytyy.

Giggs-----Scholes-----Ronaldo
Nani-----Anderson--------Park

-----Hargreaves---Carrick-----
--------Smith----Fletcher-----

Näkisin siis, että uudet Portugalin hankinnat aloittavat kumpainenkin penkillä. Fergusonin tietäen Giggs ei kuitenkaan laidalla tule pelaamaan, joten vaikka hänet sinne heitinkin, niin ryhmitys näyttää tuolta vain paperilla. Todellisuudessa Ryan tulee keskelle, jopa kärkeenkin hyörimään. Turha uhrata viiden keskikentän pelissä Scholesia liian alas, joten Smith voi ottaa hyvin tuon rakkikoiran roolin, jos avausmiehet ovat ulkona. Toki keskikenttä voi muodostua myös kolmioon Scholes-Anderson-Carrick, ei minulla mitään sitä vastaan ole.


Hyökkäys:

Rooney on Unitedin selvä ykkösnimi kärjessä, hänen jälkeen tulee sitten Saha, Smith, Rossi ja Ole. Aiemmin ehdottelin Solskjaeria laiturin tontille, mutta tämä on poissuljettu vaihtoehto uusien hankintojen myötä. Ole luultavasti lopettaa ensi kauden jälkeen, joten turha hänelle on liian suurta roolia muodostaa. Voi hyvinkin olla, että hän siirtyy ensi kaudella enemmän ja enemmän valmennuspuolelle, jossa hänen tulevaisuus varmasti on peliuran päätyttyä. Saha ei tunnu pysyvän millään kunnossa, mutta nyt kun hyökkäyskalusto vahvistui, ei hänen tarvitsekaan jokaista peliä pelata. Smith on hieman hankala tapaus. Hän ei sovi mielestäni alkuunkaan tuohon Unitedin peliin, mutta toisaalta tuskin SAF hänestä on luopumassakaan. Itse näkisin mielelläni Rossin saavan selvän näytönpaikan ensi kaudella, mutta pieni pelko on siitä että hänet myydään Italiaan.

Oma ratkaisuni: Karkeasti sanottuna Rooney pelaa jokaisen pelin. Saha on kärjessä, jos mennään kahdella kärjellä. Toki voi olla, että näemme Wäinöä myös ensi kaudella laidalla, mutta uskon sen olevan kuitenkin vähäistä. Se on kuitenkin mielestäni selvää, ettei näitä kaikkia viittä kärkeä voi pitää ”samalla viivalla”. Ensi kaudella Rossin tilanteeseen pitää saada lopullinen ratkaisu, huippulupaavaa taituria on turha pompottaa sinne tänne. Jos hänen uran edistyminen vaatii siirtoa, niin silloin olen sillä kannalla, sillä toivoisin kovasti hänen nousevan maailman huipulle. Rossi vaikuttaa erittäin sympaattiselta ja rehdiltä pelaajalta, toisin kuin moni muu italialainen hyökkääjä. Ratkaisuni pähkinänkuoressa: Rooney ykköskärkenä, Saha kahden kärjen systeemissä aina kentälle kun on vain kunnossa, Olelta peliaika puoleen viime kaudesta, Rossille kunnon näyttöpaikka. Smithin tilanne riippuu kaikista näistä kolmesta viimeisestä kohdasta. Jos Saha jää ja pysyy kunnossa, Olen peliaika pysyy samanlaisena ja Rossille annetaan reilu mahdollisuus, en näe valitettavasti Smudgerille mitään käyttöä (sori Three Lions). Jos taas joku näistä kohdista menee toisella tavalla, Smithistä voisi olla, sopimattomuudestaan huolimatta, käyttöä.

Ja kun ylhäältä asia ei kuitenkaan selvinnyt kenellekään, niin laitan selvennykseksi:

1. Rooney
2. Saha
3. Rossi
4. Smith
5. Ole
6. Dong (=ulos)

Siinä siis oma järjestykseni hyökkäyspäähän. Edelleen on kuitenkin hyvä muistuttaa, että ryhmityksestä riippuen järjestys muuttuu, esimerkiksi näen Smithin mieluummin yksinäisenä kärkenä kuin Rossin.


Yhteenveto:

Mielestäni mitään hankintoja ei ole enää tarpeellista tehdä, ellei kärjestä esim. Saha lähde. Maalivahti- ja puolustustilanne on hyvässä kunnossa, ja täytyy kyllä sanoa, että ainakin paperilla keskikenttä näyttää erittäin kovalta näiden uusien taiturien saapumisen myötä. Kärjessä materiaali ei ole itsessään mielestäni riittävän laadukasta, mutta keskikentän luovuuden takia kärkien taso pomppaa pari pykälää korkeammalle.

---------------------------

Yksi toive vielä Fergusonille. Kun United johtaa jotain kotipeliä 3-0 tunnin kohdalla, niin pistäpä kentälle seuraavat pelaajat seuraaville tonteille:

------------Rossi--------Rooney------------
Nani------Anderson------Scholes-----Ronaldo
-----------------Carrick--------------------
----Evra----------Rio--------Neville--------
---------------van der Sar-----------------

Loppuun kapteeni Gary Nevillen mietteet kahdesta uudesta näpertelijästä:-----------------------

Unitedin harjoitusmatsit kesällä 2007:

17.7. Urawa Red Diamonds v United, Japani
20.7. FC Seoul v United, Etelä-Korea
23.7. Shenzhen Xiangxue v United, Macao
25.7. Port Vale v United
27.7. Guangzhou Pharmaceutical FC v United, Kiina
1.8. United v Inter
3.8. Doncaster v United
4.8. Peterborough v United
5.8. Chelsea v United, Community Shield
8.8. Glentoran v United, Pohjois-Irlanti & Dunfermline v United, Skotlanti (Joukkue jaetaan kahteen osaan, toinen pelaa Glentorania vastaan Belfastissa heidän 125-vuotis juhlaottelussa, kun taas toinen osa joukkueesta pelaa Skotlannissa Dunfermlinea vastaan, joka oli Fergien peliuran kolmas seura)
« Viimeksi muokattu: 17.07.2007 klo 11:04:25 kirjoittanut Phizza »
Northern Rock

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 31.05.2007 klo 16:58:51

Brittimedian mukaan Ajaxin K-J Huntelaar on Fergusonin kiikarissa. Mielenkiintoinen lisä Unitedin hyökkäykseen, jos kauppa toteutuu. Reds on varmasti vielä hyökkääjän perässä? Torres, Eto'o ???
« Viimeksi muokattu: 31.05.2007 klo 16:59:52 kirjoittanut Northern Rock »
Henski

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 31.05.2007 klo 18:29:38

Erittäin vakuuttava aloitus uudelle odotetulle kausitopikille. Olkoon tämä yhtä menestyksekäs kuin edeltäjä, johon kertyi reilusti yli 300 sivua "asiaa". Jos tämä topikki olisi avattu Phizzan toimesta vaikkapa pari päivää sitten, niin olisi kyllä vaatinut melkoisia meedion taitoja ennustaa Thounimaisesti (Carrickin siirto viime kesänä) tänään tietoon tulleet kaksi hankintaa. Nevillen kasvokuva olikin aika sopiva. Se kuvaa myös allekirjoittaneen aamuyllätystä.  8) Sentään ei ikuinen optimisti-Phizza uskaltanut ennustaa edelleen viime vuoden topikin aloituksen malliin vaikka triplaa tulevaksi kaudeksi. Sen verran kovina tuntuvat joidenkin United-kannattajien ajatukset lentävän…

No, joka tapauksessa nyt on sitten kesän hankinnat tehty. Näin uskoisin asian olevan. Eli tulipas tylsä kesä kun ei oikein suurempaa ostospekulaatiota taideta saada aikaan. Eiköhän laiteta topikki samantien heti kesälukkoon? No ei nyt sentään.

Toki spekulaatioita kärkimiehen hankinnasta varmaan saamme vielä jatkossakin kuulla. Toki jos tänään varmistuneista kahdesta nimestä toinen lähetetään vielä lainalle (Anderson mahdollisen työlupaongelman takia ?), niin sitten se hyökkääjähankinta voisi olla mahdollinen. Ja jos yllättäen joku hyökkääjäpelaaja ilmestyisikin maisemiin, niin hinta ei voi kyllä enää millään olla luokkaa 20 miljoonaa puntaa, siksi rajusti United on investoinut tässä parina viime viikkona.

Kuten Phizza ansiokkaasti toikin esille, niin periaatteessa tuonne hyökkäysosastolle on jo nyt melkoinen tunku, mikä edelleen nostaa hankintojen jäädyttämisen todennäköisyyttä. Ainoa vaihtoehto oikeastaan onkin, että Sahaa ollaan kauppaamassa, mikä sitten saattaisi sen tarvittavan tilan tuoda. Huntelaaria on vähän huhuiltu, mutta hänen kohdallaan on mainittu myös muita seuroja, joten katsotaan.

Nyt kun hankintapuoli näyttää olevan kasassa, niin nyt jääkin sitten enää avoimeksi myyntiosasto. Uskallan väittää, että päivän ostot Hargreaves-diilin ohella tarkoittavat myös vilkastuvaa vastakkaista liikettä. Luulisi tosiaan esimerkiksi Richardsonin ja Eaglesin tekevän nyt omat johtopäätöksensä. Samoin Kiinan Dong. Edelleen, itse uskon myös jossain määrin näitä myyntihuhuja liittyen Heinzeen. Sen sijaan Silvestreä en näe oikein missään skenaariossa myytävän. "Tulkki" on ymmärtääkseni tyytymässä varamiehen rooliinsa. Myyntipuolella on todennäköisesti myös joko Pique tai sitten Bardsley. Molemmille en näe tilaa squadista. Toki lainadiilit voivat myös tulla kyseeseen.

Näkisin niin, että aivan väistämättä SAF:n on nyt myytävä joitain pelaajiaan ja saada tätä kautta myös valuuttaa kassan pohjalle. Ei tuommoisia luokkaa 45 miljoonan punnan hankintoja kai sentään "yksipuolisesti" voida tehdä, vaan pakko on myös tulla myyntituloja sisään. Nyt tietenkin yksi vähän kehnompi skenaario on, että Saha myydään, mutta ketään ei hankita tilalle. Samoin lähtevät Heinze, Kieran, Eagles, Bardsley ym. mistä kertynee sitten jopa lähemmäs kaksikymppiä tulopuolelle.

Vielä päivän hankintoihin. Kannattaa nyt tosiaan pitää vielä mielessä, että kyseessä on kaksi varsin nuorta veijaria. Heidän sopeutumisestaan valjuun on paha mennä mitään sanomaan. Toki Nani näyttää ulkoisesti melkoiselta kukkakepiltä, mutta niin näytti Ronaldokin kolme vuotta sitten. Tuo mainittu kolme vuotta saattaakin olla se horisontti, jonka aikana näiden kahden tulisi nousta selviksi profiilipelajiksi, koska tuohon aikaan mennessä Giggsin ja mm. Scholesin ikähaitari alkaa kyllä väkisinkin jo soittaa viimeisiä värssyjä. Mutta tosiaan nyt näyttäisi käyvän toteen ne topikin toiveet siitä, että tulevaisuutta pyritään suunnittelemaan nykytilanteen mukana. Selvää nimittäin on, että mainitut United-legendat tulevat olemaan edelleen ensi kaudella isoissa rooleissa. Joka tapauksessa tämä valittu linja vaikuttaisi kyllä erittäin hyvältä. Nyt uusilla tulokkailla on luultavasti pari kautta aikaa totuttautua englantilaiseen futikseen. Esim. Ronaldoon verrattuna tilanne oli vähän toinen, tosin Ronaldon hyvät otteet tavallaan aivan väkisin tekivät hänestä lähes samantien avauksen miehen Beckhamin tilalle.

Muutenkin uskoisin, että United-fanit voivat kyllä pistää tämän 31. päivän muistiinsa. Nimittäin päivän hankintauutiset kertovat myös paljon muustakin, kuin vain kahdesta kiistatta lupaavasta nuoresta pelaajasta. Nimittäin aivan selvästi näissä hankinnoissa näkyy vahvasti apulaismanageri-Quierozin kädenjälki. Toki kiistatta myös Cristianon roolia ei voi vähätellä. Mitäs minä sanoin, että se jatkosopimuksen arvo oli paljon isompi kuin pelkkä jatkodiili! Minusta tilanne alkaa näyttämään yhä vain selvemmältä: Carlos Q on tuleva SAF:n seuraaja. Ainoa tekijä mikä tätä ennustetta oikein voisi heiluttaa on tietenkin joku yllättävä ristiriita ym. tilanne seuran sisällä tai sitten se vaihtoehto, jossa SAF jaksaa aina vain. Varmaankin aika ilmeistä on, että SAF kärkkyy neljännellä United-sukupolvellaan nyt sitä toista Euroopan cupin voittoa, kotimaan liigaa unohtamatta. Sen saavuttaminen laukaisee luultavasti ne eläkehalut lopullisesti. Muutenkin iänkin puolesta uskallan veikata, että tuon tavoitteen saavuttamiseen on suurin piirtein kolme vuotta / kautta aikaa. Siinä ajassa Unitedin tulisi kyetä tuohon saavutukseen, joka kiistatta näinkin brittimäiselle seuralle on kova tavoite kaikesta huolimatta.

Toinen seikka miksi tuplahankinta on merkittävä seikka on lähinnä taktinen. Lähes varmasti mainitut siirrot tarkoittavat sitä, että vähänkään kovemmissa otteluissa 4-4-2-systeemi on lähestulkoon haudattu. Pelkästään Ronaldon ja Nanin kirmaaminen laidoillaan tarkoittaa tätä. Esimerkiksi juuri Euroopan cupin otteluissa United lähtenee tästä eteenpäin kahden puolustavamman keskikenttämiehen taktiikalla jossa sitten edessä on yksi hyökkäävämpi töitä toki myös puolustussuuntaan tekevä mies. Laidoilta sitten noustaan voimakkaasti ylöspäin ja kärjessä on sitten vielä yksi mies.

Tästä on hyvä jatkaa katsomaan minkälaisia hankintoja naapurit saavat aikaan. Eivät ne Eto’o:t, Torresit, Villat, Riberyt jne. niin vaan laariin lävähdä..
Kotkat

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Manchester United


Vastaus #3 : 31.05.2007 klo 18:35:59

Jaahas mitäpä tässä nyt voi enää muuta sanoa ku Phizzan vahvalla avauksella todella vahva Ylos
Nevillen ilmeelle+asiayhteyteen liittämiselle toki Tuoppi
Sen verta toki vois vielä korjata Henskiä et kannattais mieluummin painaa mieleen 30.5 jolloin siirroista uutisoitiin Unitedin kotisivuilla :)
« Viimeksi muokattu: 31.05.2007 klo 18:38:58 kirjoittanut Kotkat »
temetainio

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat


Vastaus #4 : 31.05.2007 klo 18:38:39

Eihän tässä melkeen uskaltanut tulla mitään kirjoittamaan noin hienon avauksen jälkeen, hienoa jälkeä Phizzalta, jälleen. Kuten monelle Unitedin fanille, niinkuin minulle Nanin ja Andersonin siirto tuli superyllätyksenä, varsinkin Andersonin josta ei ollut edes ollut pienintäkään huhua siirrosta Punaisiin Pahoilaisiin, mutta kelpaa minulle, youtube videoita katsellessa, tuli mieleen Juventuksen aikainen Zidanen, hieman nopeampi versio, eli mainiosti kelpaa, ja kuten moni muukin on sanonut, Anderson vaikuttaa vielä suuremmalta lupaukselta kuin Nani. Eiköhän SAF onnistu koulimaan molemmista luotettavan liigajyrän, aikaa antaisin molemmille 1-3 vuotta, Ronaldolta vei 3 noustakseen huipulle, eiköhän näiden jannujen kohdalla kyse liene samasta. Tämä myös lähes varmistaa ettei Richardson tule paljoa pelaamaan, mikä on loistojuttu, nyt vain lainaa kehiin, jotta ehdittää pelastaa Kieran ura jalkapalloilijana jollakin lailla. Giggs ja Scholes saavat todella hyvät ja nuoret korvaajat, upeaa pelisilmää jälleen Fergusonilta. Anderson taitanee myös kärkihyökkääjän roolin, joten mihin me enään uutta kärkeä tarvitaan?, Saha vain saisi pysyä paremmin kuosissa.
oman_elämänsä_marco_di_vaio

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 31.05.2007 klo 19:20:51

Kuten jo mainittua niin eiköhän pitkällä tähtäimellä Unitedin pelisysteemiksi ala muodustua tuo 4-5-1/4-3-3. Näin saadaan myös kätevästi Hargreaves suoraan avaukseen raatamaan, Carrickia kuitenkaan penkittämättä.

Phizzan alustukseen myös sen verran, että kapteenin nykyisen loukkaantumisherkkyyden tuntien Brown tullee saamaan läjän pelejä myös oikeana pakkina. Ja nimenomaan itse toivon ainakin Brownia ensisijaisesti kehiin jos topparipari on kunnossa, super-sub puolestaan voi jatkaa siitä mihin tänä keväänä jäi...

Heinzen lähtö olisi harmi, mutta onneksi vasemman pakin paikka on ehkä miehitetyin ManUssa joten Evran jälkeen miehet eivät lopu kesken. Mieluummin toki näkisin itsekin Silvestren ulostettavan, mutta Heinze taitaa olla vain liian hyvä pelaaja istumaan penkillä - omasta mielestäänkin.
Seppo Blatter

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 31.05.2007 klo 19:23:46

Ensimmäisellä kaudella Andersonia ja Nania peluutetaan taatusti aivan kuten on nähty peluutettavan mm. C.Ronaldoa, Walcottia jne. vähän vastuuta sieltä sun täältä. Jossain isossa matsissa voi olla vähän isompi rooli
mutta ei muuta. Hyvä antaa kuitenkin peliaikaa aina välillä että kova motivaatio säilyy.
Yleensä lopullinen läpimurto tulee siinä vaiheessa kun saman paikan pelaaja loukkaantuu pitemmäksi aikaa tai etumatka on kurottu kiinni.
Ulkomaalaisilla pelaajilla on vielä totuttelemista englantilaiseen kulttuuriin. Vidic ja Evra totuttelivat viime kauden jolloin tulokset eivät olleet läheskään sitä mitä tällä kaudella.
Luultavasti mestaruusjoukkue jatkaa melkolailla samalla paletilla ensi kauden. Giggsillä ja Scholesilla riittää vielä virtaa ja he taitavat jatkaa vielä 2 kautta SAF:n mukaan. Kahden vuoden päästä Nanin ja Andersonin pitäisi nuo saappaat täyttää.
jmh77

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Sir Ryan Giggs


Vastaus #7 : 31.05.2007 klo 19:54:36

Jos tuohon tulevan kauden rosteriin saisi vielä toisen huippuhyökkääjän Waynen kaveriksi, niin uskon että United on valmis puolustamaan mestaruuttaan! Laajuutta alkaa ringissä olemaan ja sitä todella tarvitaan..
Vilba

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 31.05.2007 klo 20:02:48

Uuden kausitopikin korkkaukselle  8) Tuoppi

Tosiaankin nyt voikin keskittyä lähinnä siihen, ketkä tullaan kesän aikana ulostamaan. On selvää, että esim. Richardsonilla ja Eaglesilla ei ole tulevaisuutta ykkösmiehistössä, ja heille tekisi myös oman kehityksen kannalta hyvää maiseman vaihto. Sinänsä harmillista, että näistä suhteellisen lahjakkaista junnuista ei ole viime aikoina ollut edustuksen pelaajiksi, mutta minkäs teet jos taso ei riitä. Piquelle ja Rossille tulisi nyt viimein antaa kunnon näyttöpaikka, ja kauden jälkeen voidaan tehdä lopulliset johtopäätökset onko heistä pelimiehiksi. Jos ei niin ostajat heille varmasti löytyy, ja sitten jälleen uutta matoa koukkuun.

Heinzen myynnistä on liikkunut joitakin huhuja, ja vielä talvella olisinkin ollut valmis hänet kauppaamaan, mutta Evran haparoinnit ja toisaaalta myös argon hyvät otteet kevätkaudella saivat hieman toisiin ajatuksiin. Silvestren jatkaessa olisi kuitenkin ehkä järkevintä luopua Heinzesta sopivaan hintaan, koska puolustukseen ei enempää leveyttä tarvita.

Kuten jo vanhan kausiotsikon puolella totesin niin olisin valmis lähtemään ensi kauteen nykyisellä kärkikalustolla sillä oletuksella, että Saha pysyisi kunnossa, joka ei kyllä hänen tuntien hirveän todennäköiseltä näytä. Uuden kärjen hankinta edellyttäisi varmasti juurikin Sahasta luopumista, ja tähän en olisi valmis ellei uusi hankinta olisi todellinen vahvistus. Eri asia on tietenkin onko SAF kyllästynyt Sahan jatkuvaan vammakierteeseen ja haluaisi jonkun varmemman vaihtoehdon hänen tilalleen.

Vielä kerran uusille hankinnoille Ylos. Nopeita ja taitavia pelaajia ei ole koskaan liikaa.

Reigning Premiership Champions kuulostaa hyvältä. Tuskin tästä samanlaista vitsiä tulee, kun Poolin vastaavasta. Niin tai miksi tulisikaan, sillä onhan tämä otsikko kaikin puolin totta.
Keitetty Lobsteri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nure ja Giggs


Vastaus #9 : 31.05.2007 klo 20:43:57

"Vielä kerran uusille hankinnoille . Nopeita ja taitavia pelaajia ei ole koskaan liikaa."
Sama. Nöyrin mutta varovaisen toiveikkain mielin tässä odottaa tulevaa kautta. 8)
Phizza

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Paul Scholes


Vastaus #10 : 01.06.2007 klo 06:45:32

Phizzan alustukseen myös sen verran, että kapteenin nykyisen loukkaantumisherkkyyden tuntien Brown tullee saamaan läjän pelejä myös oikeana pakkina. Ja nimenomaan itse toivon ainakin Brownia ensisijaisesti kehiin jos topparipari on kunnossa, super-sub puolestaan voi jatkaa siitä mihin tänä keväänä jäi...


Toivottavasti tämän operaation myötä Nevillen jalat olisivat taas kunnossa, kun saa koko kesän lepäillä. Se on nimittäin paha takaisku, jos taas elo/syyskuussa huomataan, että pohje reistailee edelleen. Itse en ole vakuuttunut Brownin pelaamisesta oikeana pakkina, mutta tuohon aiempaan minä vain nimesin pelaajat, joita puolustuksessa olisi hyvä ensi kaudella olla. O'Shea tai Brown, aika sama minulle kumpi pelaa oikeana pakkina. Kumpikaan ei ole loistava laitapakki, mutta riittävä muun joukkueen tason ollessa niinkin korkealla mitä se on.


Jos tuohon tulevan kauden rosteriin saisi vielä toisen huippuhyökkääjän Waynen kaveriksi, niin uskon että United on valmis puolustamaan mestaruuttaan! Laajuutta alkaa ringissä olemaan ja sitä todella tarvitaan..


Niin, nythän voi taas alkaa toivomaan ja kuvittelemaan, että Saha olisi koko kauden kunnossa. Nimittäin silloin kun hän on kunnossa, hän on juuri sopiva kärki Unitedin pelityyliin. Itselläni on vain sellainen fiilis, että jos vaikka Saha myytäisiin ja tilalle hommattaisiin esim. Huntelaar, peli ei toimisi samalla lailla. Eli itse pitäisi mieluusti Sahan, enkä hommaisi tilalle uusia nimiä, mutta nyt olisi fysioiden aika tehdä työtään ja selvittää Sahan vaivat. Aika helppo arvata, että 2008 kesällä ykköstavoite siirtomarkkinoilla on kovan luokan kärkimies, kun Saha on taas pelannut yhden loukkaantumisten värittämän kauden, eikä Smithistä tai Legendasta ole ykköskärjeksi.
matio

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lakeuden kruunu SJK & Manchester United


Vastaus #11 : 01.06.2007 klo 09:27:14

Tullaan nyt vielä kertaalleen ihmettelemään, että kun hyökkäyspäässä kirmaa nelikko Nani, Anderson, Rooney ja Ronaldo niin ei siinä kyllä tule vauhtia ja taitoa puuttumaan. Onkohan noin oletusarvoisesti taidokasta poikajoukkoa sumusaarilla aiemmin nähty? Epäilen.
Kant

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 01.06.2007 klo 10:26:08


Minusta tilanne alkaa näyttämään yhä vain selvemmältä: Carlos Q on tuleva SAF:n seuraaja. Ainoa tekijä mikä tätä ennustetta oikein voisi heiluttaa on tietenkin joku yllättävä ristiriita ym. tilanne seuran sisällä tai sitten se vaihtoehto, jossa SAF jaksaa aina vain. Varmaankin aika ilmeistä on, että SAF kärkkyy neljännellä United-sukupolvellaan nyt sitä toista Euroopan cupin voittoa, kotimaan liigaa unohtamatta. Sen saavuttaminen laukaisee luultavasti ne eläkehalut lopullisesti. Muutenkin iänkin puolesta uskallan veikata, että tuon tavoitteen saavuttamiseen on suurin piirtein kolme vuotta / kautta aikaa. Siinä ajassa Unitedin tulisi kyetä tuohon saavutukseen, joka kiistatta näinkin brittimäiselle seuralle on kova tavoite kaikesta huolimatta.


Juurikin näin. Itse en aikaisemmin uskonut, että Carlos Queiroz ikinä nousisi Unitedin manageriksi, mutta nyt tosiaan näyttää siltä, että Fergusonin seuraaja on jo päätetty.

Uusiin hankintoihin täällä ollaan oltu yleisesti erittäin tyytyväisiä. Tämä johtuu varmasti ainakin osittain siitä, että viime kesän epätoivon jälkeiset mestaruusjuhlat on lisännyt luottoa Unitedin valmennusjohtoon. Hyviä pelaajia uudet kaverit varmasti ovatkin. Näihin kahteen nuoreen kaveriin on käytetty nyt niin paljon rahaa, ettei kumpaakaan voi koko kautta pitää penkillä. Molemmille on yksinkertaisesti pakko löytää peliaikaa, sillä ei suurseurakaan voi yli 15 miljoonan punnan hankintaa reserveissä peluuttaa. Ehkä hiukan yllättävää, että United osti kaksi nuorta lahjakkuutta samana kesänä.

Selvää tietenkin on, että uudet hankinnat on ostettu erityisesti UCL-pelejä varten. Sanoin jo viime kauden aikana, että kesän hankinnat tulevat osoittamaan, mikä on Unitedin ykköstavoite kaudella 2007/08. Euroopan valloitukseen lähdetään nyt tosissaan, ja nyt pitkästä aikaa tuohon tavoitteeseen näyttäisi ainakin paperilla olevan realistiset mahdollisuudet. Nanilta ja Andersonilta sopeutuminen Valioliigan kovuuteen vie erittäin todennäköisesti vähintään yhden kauden, mutta kansainvälisissäpeleissä heiltä odotetaan varmasti näyttöjä heti ensi syksynä. Kärjistäen voisi sanoa, että UCL-menestystä haetaan Valioliigan kustannuksella.  
Seppo Blatter

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 01.06.2007 klo 10:48:31

Vähän aikaa sitten ainakin minulla oli kuva että Unitedin seuraava manageri olisi luultavimmin Queiroz tai Ancelotti. Jälkimmäinen teki sopparin Milanin kanssa vuoteen 2011..
Huippumanagereille Man Utd on varmasti yksi mieluisimmista vaihtoehdoista jo suurseurana.
Kohtahan voi vapautua esim. Rijkaard.

Nani maksoi muuten tarkalleen £13.5m eli 20 miljoonaa euroa. Suunnilleen sama kuin Ronaldon siirtosumma. Kovat odotukset kaverille lastataan ainakin jos ei muuta.
« Viimeksi muokattu: 01.06.2007 klo 10:57:27 kirjoittanut Seppo Blatter »
Lee Sharpe

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Futisjätkät


Vastaus #14 : 01.06.2007 klo 13:47:14


Selvää tietenkin on, että uudet hankinnat on ostettu erityisesti UCL-pelejä varten. Sanoin jo viime kauden aikana, että kesän hankinnat tulevat osoittamaan, mikä on Unitedin ykköstavoite kaudella 2007/08. Euroopan valloitukseen lähdetään nyt tosissaan, ja nyt pitkästä aikaa tuohon tavoitteeseen näyttäisi ainakin paperilla olevan realistiset mahdollisuudet. Nanilta ja Andersonilta sopeutuminen Valioliigan kovuuteen vie erittäin todennäköisesti vähintään yhden kauden, mutta kansainvälisissäpeleissä heiltä odotetaan varmasti näyttöjä heti ensi syksynä. Kärjistäen voisi sanoa, että UCL-menestystä haetaan Valioliigan kustannuksella.  


Enpä voisi olla enempää eri mieltä tässä asiassa. Toki asiaa voi katsella uudestaan 3-4 vuoden päästä, mutta UCL on paikka, missä menestystä otetaan rutinoituneilla kovissa liemissä keitetyillä kavereilla. Ensin näiden junnujen on noustava avauskokoonpanon miehiksi liigassa, ja vasta tämän jälkeen voidaan odottaa ratkaisevaa roolia Euroopassa. Ronaldo&Rooney ovat nyt pari kautta olleet johtavia pelaajia liigassa, mutta UCL:ssa on samanlainen potentiaali jäänyt vielä näyttämättä. Selvää eteenpäin menoa aikaisempiin onneksi nähtiin nyt kevään peleissä, ja ensi vuodelta voitaneen odottaa näiltä kavereilta vielä enemmän.

Muutama viikko takaperin povasinkin jo Nanin ja Hargreavesin tuloa, ja tähän päälle tuli sitten vielä Anderson. Lusitaanien valloittaessa laidat alkaa Manun kokoonpano olla valmis, nykyisin niin trendikkääseen 4-3-3:een. Hargreavesin tuodessa tarvittavaa agressiivisuuta keskikentälle, pitäisi seitsemän pallon alle laskevan miehen riittää tehokkaaseen puolustukseen. Tarvittaessa Giggsin voi laittaa toisella laidalle, jolloin olisi kentällä vielä yksi puolustusvelvoitteet hoitava kaveri lisää.

Loukkaantumisilta ei vältyttäne tulevallakaan kaudella, joten jos pelejä joukkueelle tulisi edes lähes yhtä monta kuin tänä vuonna, riittäisi molemmille junnuille tarpeeksi peliaikaa tarvittavaan kehitykseen,jolloin lainasopimuksia muualle ei tarvittaisi. Tälläisten kalliiden "tulevaisuuden" hankintojen kanssa pelaaminen on vain kovin monimutkaista. Liiallinen vastuunanto  vähentää taatusti joukkueen pistepottia kauden lopussa, mutta se voi tulevilla kausilla kasvaa korkoa, jos molemmat saavuttaisivat täyden potentiaalinsa. Tuommoinen 20+15 peliä Nanille, ja 10+10 peliä Andersonille olisi ehkä sopiva määrä pelaajien riittävään kehitykseen. Ja avainmiehille se toisi riittävästi lepoa, kuitenkin niin, että pelituntuma säilyisi.

erska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool. KuPS


Vastaus #15 : 01.06.2007 klo 13:57:40


Kuten jo mainittua niin eiköhän pitkällä tähtäimellä Unitedin pelisysteemiksi ala muodustua tuo 4-5-1/4-3-3. Näin saadaan myös kätevästi Hargreaves suoraan avaukseen raatamaan, Carrickia kuitenkaan penkittämättä.Mitenkäs tuo Rooneyn rooli tuossa systeemissä? Kyllähän hän toki ihan ok pärjää yksinäisen kärjen roolissakin, mutta mielestäni ehdottomasti parempi toisena hyökkäjänä hieman alempana. Sama pätee laidalla pelaamiseen, pärjää sielläkin ok, mutta menee osittain hukkaan (Ei sillä että se minua haittaisi  8)
Lee Sharpe

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Futisjätkät


Vastaus #16 : 01.06.2007 klo 14:24:03


Mitenkäs tuo Rooneyn rooli tuossa 4-3-3/4-5-1 systeemissä? Kyllähän hän toki ihan ok pärjää yksinäisen kärjen roolissakin, mutta mielestäni ehdottomasti parempi toisena hyökkäjänä hieman alempana. Sama pätee laidalla pelaamiseen, pärjää sielläkin ok, mutta menee osittain hukkaan (Ei sillä että se minua haittaisi  8)

Sanoisin Rooneyn roolin vaihtelevan tulevaisuudessa yhtä paljon kuin tähänkin mennessä. Paljon tulee riippumaan Sahan pelikunnosta. 4-4-2:ta tullaan varmasti näkemään normi liigapeleissä mikäli lasi on täydessä iskussa. Tuolloin Rooney pelaa tuossa mainitsemassasi alemman hyökkääjän roolissa.
Sahan viettäessä aikaa lasaretissa lienee Rooney yksinäisenä piikkinä tuossa laitahyökkääjätaktiikassa, varsinkin mikäli Nani onnistuu vakiinnuttamaan asemansa joukkueessa.
Laidallakin tultaneen Rooneya näkemään, vaikka tästä vaihtoehdosta en todellakaan pidä...
 
Kant

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 01.06.2007 klo 15:00:20


Enpä voisi olla enempää eri mieltä tässä asiassa. Toki asiaa voi katsella uudestaan 3-4 vuoden päästä, mutta UCL on paikka, missä menestystä otetaan rutinoituneilla kovissa liemissä keitetyillä kavereilla. Ensin näiden junnujen on noustava avauskokoonpanon miehiksi liigassa, ja vasta tämän jälkeen voidaan odottaa ratkaisevaa roolia Euroopassa. Ronaldo&Rooney ovat nyt pari kautta olleet johtavia pelaajia liigassa, mutta UCL:ssa on samanlainen potentiaali jäänyt vielä näyttämättä. Selvää eteenpäin menoa aikaisempiin onneksi nähtiin nyt kevään peleissä, ja ensi vuodelta voitaneen odottaa näiltä kavereilta vielä enemmän.


Olen samaa mieltä kanssasi Ronaldosta ja Rooneystä. Meno Euroopassa on kaksikolla tosiaan ollut kovin väkinäistä verrattuna otteisiin kotimaassa. Isoissa peleissä kokemus on tietenkin tärkeä asia. Toisaalta ainakin minun on vaikea uskoa, että Unitedin kokeneimmat jyrät pystyvät aivan maailman huippuja vastaan tasoaan enää nostamaan. Etenkään vaikeissa vieraspeleissä konkarit eivät viime kausina ole loistaneet, tästä esimerkkinä vaikkapa Scholesin esitys Romaa vastaan vieraissa.

Uskon siis vahvasti, että uusien pelaajien on tarkoitus vahvistaa keskikenttää juuri UCL-peleissä (tämä pätee ainakin osittain myös Hargreavesiin). Ferguson on tajunnut, ettei viime kauden ryhmitys yksinkertaisesti tarjoa riittävästi vaihtoehtoja muita suurseuroja vastaan. En kuitenkaan ajattele, että Euroopassa kentällä nähtäisiin eri pelaajat kuin Englannissa. Uskoisin, että ainakin Nani ajetaan sisään joukkueeseen vaikka väkisin ja Anderson saa samanlaisen kohtelun, kun Ronaldo ensimmäisellä kaudellaan Manchesterissä. Nanin peluuttaminen onkin varsin luonnollista, sillä Giggsin paikat eivät enää kestä kahden pelin viikkotahtia. Siitä kaikki ovat varmasti samaa mieltä, että Owen on avauskokoonpanossa heti ensimmäisistä kierroksista lähtien.

Unitedin pelisysteemiksi tosiaan alkaa muodostua 4-5-1. Itse uskon, että tässäkin on taustalla halu menestykseen Euroopassa. Uskoisin, että Fergusonin esikuvana toimii UCL-voiton saavuttanut Barcelona. Sillä erolla tosin, että United pyrkii edelleen tekemään peliä enemmän laitojen kautta kuin Barca.
Phizza

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Paul Scholes


Vastaus #18 : 01.06.2007 klo 15:21:46

Ehkä hiukan yllättävää, että United osti kaksi nuorta lahjakkuutta samana kesänä.


Pitää kuitenkin muistaa, ettei tämän tason kavereita ole aina saatavilla. United teki mielestäni erittäin fiksun liikkeen hankkimalla molemmat samaan aikaan, kaikessa hiljaisuudessa. Molemmat pelaajat, varsinkin Nani, olisivat saattaneet hyvinkin lähteä kesän aikana seuroistaan, onneksi United toimi ripeimmin, ja tästä saamme kiittää erityisesti Queirozia. Itsekin veikkailen, että molemmat pelaajat saavat talven pakkasilla lomaa, joka onkin mielestäni järkevä teko. Ronaldo ainakin paransi ensimmäisellä kaudellaan nimenomaan keväällä peliään, mitä tulee tehoihin. Lee Sharpe veikkaili Nanille tuollaista 35 pelin määrää, joka on aika passeli omasta mielestäni. Sen sijaan Andersonin lukema 20 matsia on melko vähän, vertailun vuoksi saman ikäinen Ronaldo pelasi kaudella 03/04 39 matsia. Mutta katsotaan mitä tapahtuu, nythän on ollut puhetta, että Andersonin kaupassa on ollut jälleen "kolmas osapuoli", joka omisti pelaajasta ilmeisesti 75 prosenttia...

Ja mitä tulee tuohon valmentajaspekulaatioon, niin näyttää tosiaan siltä, että Queiroz saattaa hypätä valmentajan pallille jahka Ferguson lopettaa, luultavasti kahden/kolmen vuoden päästä. Itse en ole täysin vakuuttunut Carlosin kyvyistä, Madridissa homma ei toiminut hirveän hyvin.
Kotkat

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Manchester United


Vastaus #19 : 01.06.2007 klo 15:29:23

Pistetää jo nyt hyvissä ajoin. Unitedin kauden ensimmäinen ns. virallinen peli on Community Shield-peli Chelsea vastaan 5.8.2007 17.00 Suomen aikaa Ylos
Jabba the Hutt

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 01.06.2007 klo 16:14:57


Uskoisin, että ainakin Nani ajetaan sisään joukkueeseen vaikka väkisin ja Anderson saa samanlaisen kohtelun, kun Ronaldo ensimmäisellä kaudellaan Manchesterissä. Nanin peluuttaminen onkin varsin luonnollista, sillä Giggsin paikat eivät enää kestä kahden pelin viikkotahtia.

Kyllähän Nanin paikka nokkimisjärjestyksessä laidalle on heti Giggsin ja Ronaldon jälkeen, joten pelejä ja vastuuta on tiedossa heti kauden alusta. Tämä varsinkin, koska Park ei millään ehdi pelikuntoon ensi kauden alkuun mennessä, ja Eagles sekä Richie ovat tasonsa osoittaneet, joten lusitaania vaan rohkeasti kehiin. Olisihan se melkoinen rikos istuttaa tämän tason pelaajaa penkillä ottaen huomioon Nanin taidot, jotka riittäisivät kevyesti avainrooliin suurimmassa osassa Valjun joukkueista jo nyt.

Kyllähän Nanilla tulee mitä luultavammin olemaan vaikeuksia kauden alussa mm. Valjun kovemman temmon sekä talvella kentien huonon kunnon takia, mutta alkuvaikeuksista ylipäästessään on kyllä lupa odottaa varsinaista taidetta. Aikamoista kaaosta on odotettavissa vastustajan puolustuksessa, kun laidoilla viilettävät Nani sekä Ronaldo. Toivottavasti Nani vain kestää iskuja samalla tavalla kuin Ronaldo, koska on hyvin todennäköistä, että sukille tullaan ja usein. Kovin paljon hyötyä Nanista ei ole, jos tämä viettää enemmän aikaa lasaretissa kuin kentällä, kuten esim. Arjen Robben.
Kant

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 01.06.2007 klo 16:20:54


Pitää kuitenkin muistaa, ettei tämän tason kavereita ole aina saatavilla. United teki mielestäni erittäin fiksun liikkeen hankkimalla molemmat samaan aikaan, kaikessa hiljaisuudessa. Molemmat pelaajat, varsinkin Nani, olisivat saattaneet hyvinkin lähteä kesän aikana seuroistaan, onneksi United toimi ripeimmin, ja tästä saamme kiittää erityisesti Queirozia. Itsekin veikkailen, että molemmat pelaajat saavat talven pakkasilla lomaa, joka onkin mielestäni järkevä teko. Ronaldo ainakin paransi ensimmäisellä kaudellaan nimenomaan keväällä peliään, mitä tulee tehoihin. Lee Sharpe veikkaili Nanille tuollaista 35 pelin määrää, joka on aika passeli omasta mielestäni. Sen sijaan Andersonin lukema 20 matsia on melko vähän, vertailun vuoksi saman ikäinen Ronaldo pelasi kaudella 03/04 39 matsia. Mutta katsotaan mitä tapahtuu, nythän on ollut puhetta, että Andersonin kaupassa on ollut jälleen "kolmas osapuoli", joka omisti pelaajasta ilmeisesti 75 prosenttia...


Tietysti lahjakkuudet on hankittava tai muuten jää ilman. Yllättävää se silti mielestäni on, koska nyt koko kesän budjetti käytettiin kahteen nuorukaiseen, joista kumpikaan ei mahdollisesti vielä ensi kaudella selvästi vahvista Unitedia. Olisin olettanut, että näistä kahdesta olisi hankittu toinen. En kuitenkaan ota kantaa siihen, onko tällainen toiminta fiksua vai ei. Viime kesänä Ferguson osoitti tietävänsä mitä tekee, joten luotan hänen kykyihinsä myös alkavalla kaudella. Ilmeisesti Fergusonin silmissä Anderson ja Nani ovat todella niin lahjakkaita pelaajia, että heidät oli yksinkertaisesti pakko ostaa ennen kilpailijoita.

Todella mielenkiintoista nähdä kuinka monta peliä Nani ja Anderson tulevat ensimmäisellä kaudella pelaamaan. Itse veikkaisin, että Anderson pelaa n. 40 peliä. Nanin pelimäärää en lähde veikkailemaan, mutta ihmettelen suuresti, jos Ferguson ei häntä avauskokoonpanoon ostanut. Nani on kuitenkin huomattavasti kokeneempi kuin Ronaldo ensimmäisellä kaudellaan, joten suurissa peleissä hän ei varmaankaan mielellään penkillä halua istua.
oman_elämänsä_marco_di_vaio

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 01.06.2007 klo 16:33:12


Mitenkäs tuo Rooneyn rooli tuossa systeemissä? Kyllähän hän toki ihan ok pärjää yksinäisen kärjen roolissakin, mutta mielestäni ehdottomasti parempi toisena hyökkäjänä hieman alempana. Sama pätee laidalla pelaamiseen, pärjää sielläkin ok, mutta menee osittain hukkaan (Ei sillä että se minua haittaisi  8)


Kuten muut jos sanoivatkin niin Rooney voi pelata joko keskikentän ylimpänä miehenä eli kärjen takana, laitahyökkääjänä tai ylimpänä piikkinä.  442-laituriksi Waynesta ei ole ja rooli 451/433:n yksittäisenä piikkinäkään ei kuulosta sopivimmalta, mutta tietäen muut pelaajat Rooneyn ei tarvitse voittaa pääpalloja ym, jolloin vahvuudet pääsevät esiin. Se on luonnollisesti selvää, että Wazza pelaa - ja paljon - koska taidollisesti mies on aivan maailman terävintä kärkeä, jonka parastakaan tuskin on vielä nähty...
Phizza

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Paul Scholes


Vastaus #23 : 01.06.2007 klo 17:21:25

Boltonin Nicolas Anelkaa on huhuttu Unitediin. Itsehän Anelkan nimeä veikkasinkin Henskin "hankintakisassa", enkä pistäisi kyllä vastaankaan, jos Saha tai Smith on kerran lähdössä. Viimeinen huhuhan vei Smithiä Tottenhamiin seitsemällä miljoonalla punnalla.

Anelka on kaikesta tuittuilustaan huolimatta erinomainen kärkimies, jonka pelistä olen varsinkin Boltonissa pitänyt. Todella nopea ja taitava, ja osaa myös viimeistellä. On myös ehkä kuviteltua epäitsekkäämpi. Jos ihan kylmästi pitäisi valita Smithin tai Anelkan välillä, itse päätyisin ranskalaiseen.
Le Suntti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, 15 maalin miehet, El Bufalo


Vastaus #24 : 01.06.2007 klo 17:31:10


Boltonin Nicolas Anelkaa on huhuttu Unitediin. Itsehän Anelkan nimeä veikkasinkin Henskin "hankintakisassa", enkä pistäisi kyllä vastaankaan, jos Saha tai Smith on kerran lähdössä. Viimeinen huhuhan vei Smithiä Tottenhamiin seitsemällä miljoonalla punnalla.

Anelka on kaikesta tuittuilustaan huolimatta erinomainen kärkimies, jonka pelistä olen varsinkin Boltonissa pitänyt. Todella nopea ja taitava, ja osaa myös viimeistellä. On myös ehkä kuviteltua epäitsekkäämpi. Jos ihan kylmästi pitäisi valita Smithin tai Anelkan välillä, itse päätyisin ranskalaiseen.


Anelka sopisi kyllä ManU:n systeemiin kuin nenä päähän, ja huhujen perusteella hintakaan ei olisi liikaa. Tiedä sitten jos vaihtoehtona on Huntelaar, kumpaan itse päätyisin, mutta mikäli Anelka tulisi niin enpä olisi pettynyt.  Ylos Ja mitä tulee tuittuiluun niin kyllähän SAF pistää miehet kuriin tarvittaessa. Smithin voisi kyllä huoletta myydä tällöin, varsinkin tämän hetkisellä maajoukkuepelaaja-statuksella rahaa tulisi jokunen punta enemmän. Rossin näytönpaikat taisivat vähentyä oleellisesti uusien hankintojen myötä. Lähinnä siksi, että pelitavan ollessa 4-5-1 ei pikkuitalolle löydy oikein paikkaa tällä miehityksellä. Satunnaisia pelejä ehkä jos loukkaantumistilanne on huono.

Tosiaan ehkä kannattaa ensin katsoa, että ketä menee ovesta toiseen suuntaan, kyllähän tuossa aika monta potentiaalista/mahdollista poistujaa on tälläkin hetkellä.

 
Sivuja: [1] 2 ... 203
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines