FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
24.06.2024 klo 05:45:50 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2]
 
Kirjoittaja Aihe: HuimaUrho - Matka kohti Keski-Suomen kärkiseuroja  (Luettu 6755 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Penkkitopi

Poissa Poissa


Vastaus #25 : 22.05.2024 klo 15:20:00

Maaleja sai kakkosjengi tehtyä mutta omissa soi sen verran että takkiin tuli lukemin 5-3.

E. Voihan velmu.
Penkkitopi

Poissa Poissa


Vastaus #26 : 25.05.2024 klo 09:10:22

Maaliton putki jatkui Keuruulla kolmen pelin mittaiseksi. Kotijoukkue teki kolme.

Seuraavat kaksi kotipeliä määrittävät pitkälti kauden suunnan. Ensi perjantaina vieraaksi saapuu kahden pisteen päässä oleva HoDy ja viikkoa myöhemmin LPK. Voitot niistä ja kausi sujunee keskikastissa. Muussa tapauksessa Tommi Läntisen Via Dolorosa soimaan.
Mesenaatti10

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK


Vastaus #27 : 25.05.2024 klo 09:53:27

Varmasti monille HuHon alkukauden huono menestyminen on tullut pienenä yllätyksenä, etenkin Jonnen ja Larin sopimusten julkaisun jälkeen. Eilisen pelin perusteella on joukkue tasoltaan aika epätasainen; monesti Larin oivaltavat syötöt menivät ihan hukkaan, kun kaverit ei saanut edes palloa haltuun. Ehkä tämä asia kauden mittaan kehittyy kun yhteisiä pelejä tulee enemmän vyölle.

Ja eilen jo kirjoittelin, että HuHo hätäili pallon kanssa. Eilisestä pelistä oli muutoinkin aika vaikeaa havaita miten Nurmi valmennustiimeineen haluaa joukkueen pelaavan. Ja kuka tekee maalit?
PlussaPallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HuimaUrho


Vastaus #28 : 25.05.2024 klo 13:34:06

Nyt en voi muuta kun kompata molempien tekstejä, se on juurikin näin. Alunperin ounastelin sijojen 4-6 olevan mukiinmenevä paluu Kolmoseen, mutta juurikin Jonnen ja Larin tulon myötä ajattelin mielestäni ihan realistisesti joukkueen pystyvän haastamaan ehkäpä Blackbirdia lukuunottamatta kenet tahansa. Tämän kolmen ottelun suvantovaiheen aikana odotukset ovat tippuneet taas ja voittojen tielle paluu on välttämätöntä seuraavan kahden pelin aikana. Jonkinlainen henkinen lukkokin on havaittavissa jo joukkueesta, vaikka eilen ihan hienolla asenteella taistelivatkin ja myös tuon takia voitto tekisi varmasti erittäin hyvää.

Saa nähdä minkälainen määrä ihmisiä ensi perjantaina Äänekosken keskuskentälle saapuu, kun ensimmäistä kertaa pitkään toviin pääsee katettuun ja peruskorjattuun katsomoon. Liekö tuulipukukansa välttelee tätä ottelua edellisten otteluiden tulosten perusteella. Realistinen arvio pyörii 150-200 katsojan välillä, mutta tottakai mukavaa olisi, että luku olisi lähempänä viime kauden päätöspelin katsojamäärää (315).
PlussaPallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HuimaUrho


Vastaus #29 : 10.06.2024 klo 13:22:40

Pari viikkoa ja peliä edellisestä kirjoituksesta kulunut ja HuimaUrho nappasi niistä peleistä sen mitä vaadittiinkin eli 6 pistettä. 8 ottelun jälkeen sarjasijoitus tasaisessa sarjassa on 4. yhden pisteen päässä kolmospaikasta. HoDya vastaan saatiin maaliton putki katkaistua parilla maalilla ja mainitsemani henkinen lukko avattua, vaikka pelillisesti ottelu jättikin parantamisen varaa. LPK:ta vastaan ottelun startti oli hyvä ehkä juuri tuosta vapautuneesta olosta johtuen, mutta vierasjoukkueen tasoitusmaalin jälkeen peli oli todella vaikeanoloista... Joukkue oli kuitenkin erittäin sitkeä ja nousi kahden maalin takaa voittoon saakka. Nyt henkinen tila lienee hyvä joukkueen sisällä, mutta pelillisten asioiden täytyy parantua vastustajien ollessa hieman hankalampia seuraavissa otteluissa. Positiivinen seikka näissä otteluissa on ollut se, että Jonne Porkka on ollut molemmissa otteluissa joukkueen paras kenttäpelaaja ja pelaa kyllä isolla sydämellä joukkueelle. Lari Liukkonen oli HoDy-pelistä pois ilmeisesti flunssan vuoksi pois, mutta LPK:ta vastaan hänkin nosti tasoa selkeästi esimerkiksi KeuPa-peliin verraten. Parhaiden pelaajien ollessa parhaita pelaajia tuo se heidän kautta etulyöntiaseman lähes jokaista vastustajaa vastaan. Itse pidänkin näiden kahden voiton jälkeen ja sarjataulukkoa vilkuillessa realistisena tavoitteena napata kolmospaikka ensimmäisellä Kolmosen kaudella. Mikäli peli tuosta paranee niin miksei KeuPan haastaminen kakkossijastakin ole mahdollista, sillä matseja jäljellä on runsaasti. Tuo toki vaatii sen selkeän stepin eteenpäin pelillisesti, kun taas itse näen "perustekemisen" saattavan riittää kolmossijaan. 13 matsia sarjaa jäljellä, joten ei auta kun jännittää.

Pari viimeistä kotiottelua tosiaan pelattiin keskuskentällä aitojen takana, joten saattoi olla hieman tarkempaa tuon maksupolitiikan kanssa kuin tekonurmella. Katsojaluvuissa se ei kuitenkaan näkynyt, sillä HoDya vastaan taisi olla 200+ katsojaa ja LPK:ta vastaan 185 jos oikein muistan kuulleeni. Tuokin toki voisi vielä nousta, sillä kuten viimeksikin laitoin niin viime kauden viimeisessä pelissä oli kuitenkin sen reilu sata katsojaa vielä enemmän. Tunnelma toki oli noillakin katsojamäärillä oikeinkin hieno, joten liekö laatu korvaa määrän :D.
Azazello

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Melchester Rovers


Vastaus #30 : 10.06.2024 klo 13:47:44

Hyviä lukemiahan nuo on kolmosen peliin. Eihän monilla ylempien sarjojen joukkueillakaan ole kahtasataa katsojaa. Toki se auttaa jos kyseessä on ns. only show in town.
PlussaPallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HuimaUrho


Vastaus #31 : 10.06.2024 klo 14:38:34

Hyviä lukemiahan nuo on kolmosen peliin. Eihän monilla ylempien sarjojen joukkueillakaan ole kahtasataa katsojaa. Toki se auttaa jos kyseessä on ns. only show in town.

Olet aivan oikeassa! Lukemat ovat Kolmoseen oikein hyviä, mutta lähinnä tarkoitin potentiaalia kuitenkin olevan tuotakin enemmän jo lähihistoriaan eli tuohon yllämainitsemaani peliin peilaten sekä esimerkiksi Äänekosken korisjoukkueiden ja Urhon lätkäporukan vetäessä vielä enemmän porukkaa omiin tapahtumiinsa. Toki toisiksi korkein sarjataso ja todella pitkät perinteet koriksessa vetävät porukkaa paikalle, mutta tarkoittaahan se sitä, että urheilun ystäviä paikkakunnalla on enemmän kuin noin 200. Joukkueelle ja toki koko tapahtumalle kuitenkin iso ero onko siellä 200 vai 300 ihmistä katsomossa, etenkin prosentuaalisesti.
JA Komeetat - HuimaUrho pelissä Comets Parkilla oli myös yli 200 katsojaa, joten mikäli meinaa olla sarjassa eniten katsojia keräävä jengi niin ehkä tapahtumaa tai mainontaa voi kehittää vielä jotenkin. Joukkueen somessa vika ei ainakaan ole.
PlussaPallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HuimaUrho


Vastaus #32 : 18.06.2024 klo 15:28:38

Tappio Vihtavuoren illassa aiheutti samantien toimenpiteitä, kun joukkueen viime kauden paras maalintekijä Kalle Ranta-Nilkku saatin katsomosta kentän puolelle. Pienestä tauosta huolimatta uskon nuoren ja nälkäisen Ranta-Nilkun olevan oikein oiva täsmähankinta joukkueelle, joka on kärsinyt tehottomuudesta oikeastaan koko alkukauden. HuimaUrhon somen mukaan Kalle päästetään irti jo heti tänään Vitosen matsissa MuurY:a vastaan ja eiköhän hän paluun Kolmoseenkin tee torstaina Suolahdessa Rangersia vastaan. HuimaUrhon alkukausi on ollut ailahteleva, mutta olisiko tämä se täsmäase, jolla pallonhallinta pystytään muuttamaan myös paremmin maalien muotoon. Toivoa paremmasta Kalle ainakin tuo mukanaan!
Petoselta Perkele

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #33 : 18.06.2024 klo 15:34:45

Onko tietoa että minkä takia jantteri ei ole tällä kaudella pelaillut? Onko ollut loukkihuolia, vai nuoren miehen maanpuolustusvelvollisuuksia?

Hyvä nähdä että pääsee pelille, pelkästään hyvä asiahan tämä on, kuhan kyselen ihan kiinnostustani!
PlussaPallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HuimaUrho


Vastaus #34 : 18.06.2024 klo 16:00:45

Onko tietoa että minkä takia jantteri ei ole tällä kaudella pelaillut? Onko ollut loukkihuolia, vai nuoren miehen maanpuolustusvelvollisuuksia?

Hyvä nähdä että pääsee pelille, pelkästään hyvä asiahan tämä on, kuhan kyselen ihan kiinnostustani!

Joku paremmin asiasta tietävä voi tarkentaa, mutta mikäli oikein olen ymmärtänyt niin ajalliset rajoitteet tulivat vastaan siten, että ei ollut mahdollisuutta osallistua joukkueen tapahtumiin haluamallaan aktiivisuudella ja oli mieluummin kokonaan pois, kun ns. puolivaloilla mukana. Oletettavasti aikaa on nyt enemmän tai sitten palo jalkapalloa ja kotoista seuraa kohtaan on vaan kasvanut jälleen niin suureksi, että katsomosta pelien katselu ei enää riittänyt.
Mutta kuten mainitsitkin niin jokatapauksessa hieno juttu Ylos!
Penkkitopi

Poissa Poissa


Vastaus #35 : 19.06.2024 klo 09:20:10

Nimettömät lähteet ovat kuiskutelleet valmennuksen ilmoittaneen Ranta-Nilkulle, ettei mukaan ole asiaa jos panostus hommaan ei ole sata. Liekö sitten pelaajan halu/kyky sitoutua parantunut vai valmennus tullut kärkimiesten tehottomuuden takia vastaan.

Näköjään eilinen Muuramen reissu ei tuottanut maaleja sen kummemmin paluumuuttajalle kuin muillekaan. Tuloksena tappio 3-0.
« Viimeksi muokattu: 19.06.2024 klo 09:24:16 kirjoittanut Penkkitopi »

 
Sivuja: 1 [2]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa