FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
13.07.2024 klo 02:40:26 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: Futsal-Liigan karsinta 2024  (Luettu 3904 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Vasenlaita9

Poissa Poissa


: 29.03.2024 klo 19:19:58

Pitkäperjantaina klo 19 (eli ihan kohta) on eka peli Espoossa. GFT kohtaa TP-Kaarlen, joka suli aika pahasti kevään ratkaisukierroksilla. Ja silti sen suora nousu jäi maalierolla vain neljän maalin päähän. Isoin asia Kaarlen kannalta on se, että Nikola Erceg on pelikiellossa. Hän ei saa pelata eikä valmentaa kahdessa seuraavassa pelissä. Mitenkähän tuo valmennuskielto käytännössä toimii, jos ja kun Erceg on katsomossa kuitenkin paikalla? Mitä jos hän vaikka puhelimellaan antaa vaihtoaitioon viesteillä ohjeita? Eihän yksityisen kansalaisen puhelinta saa kukaan muu kuin poliisi valvoa eikä vaatia nähdäkseen. Toki mitään hän ei katsomosta saa sanallisesti ohjeistaa kentälle. Itse pelissä mielestäni GFT on selvä suosikki, paljolti Ercegin poissaolonkin takia. Ja GFT olisi minusta joka tapauksessa suosikki. Kaarle aloittaa nuorella maalivahdilla Toni Heikkilällä, joka joutuu aika kovaan paikkaan. Mikähän on Akhmetkhanovin pelikunto? Pääseekö Atte Henttu lopultakin irti vaihtopenkin kuluttajan roolistaan? Mitä tekee Miika "Maagi" Hosio? Tuskin tästä tylsää nyhväystä tulee, vaan maaleja nähtäneen kohtalaisen paljonkin - ehkä. Veikkaan ennalta-arvattavasti kotivoittoa luvuin 6-2.
Vasenlaita9

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 31.03.2024 klo 14:51:56

31.3.2024 on toinen peli Kokkolassa. Nyt näkyy Miika Hosio olevan poissa kokoonpanosta GFT:llä, ja muutenkin ohuehkon oloinen kokoonpano on sillä tänään. Eli nyt on Kaarlella iskun paikka. Ja pakkovoittoahan sarjan jatkaminen huutaa muutenkin. Eka peli oli vähämaalinen, ja Kaarle jäi hyvistäkin paikoistaan huolimatta nollille. Tänään se avannee maalitilinsä tässä sarjassa. Veikkailen, että sarja tasoittuu tänään Kaarlen kotivoitolla luvuin 5-2. Kohtahan se nähdään!
Chino

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat & KPV


Vastaus #2 : 31.03.2024 klo 18:33:05

TP-Kaarle - GFT 3-5 ja.

Olipas todella tiukka peli tänään. Siinä tapahtui kaikkea mahdollista.
Vierasjoukkue oli Kaurian verran parempi.
Kaarle olisi tarvinnut Ercegiä tänäänkin.
AM 326.

Olikohan Radikin futsal-ura siinä, ei vaan jalat näytä kestävän enää.

Pienestä jäi kiinni nousu tänä vuonna.
« Viimeksi muokattu: 31.03.2024 klo 19:42:49 kirjoittanut Chino »
Vasenlaita9

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 31.03.2024 klo 20:44:21

Joo, ei tasoero kovin suuri ollut - Kaarle olisi nähdy perusteella voinut voittaakin tänään. Ercegin poissaolo varmasti jätti jossiteltavaa. Muut Ykkösessä loistaneet pelaajat (Ojalat, Hedman, Mikkola) olivat kovassa kuormituksessa, eivätkä saaneet tehoja itsestään irti. Atte Henttu pääsi vasta karsintapeleissä kunnolla askiin, mutta hänellä ei ollut viime kaudelta tuttua tehoa johtuen varmaan siitä, että peliaika ja tehot jäivät hänelle pieniksi runkosarjassa. Kauria oli kova kovassa pelissä - pelimiehen merkki. Heikkilän kaksospojat olivat minusta Kaarlen parhaita tänään. Ensi kaudellakin suora nousu on vaikeaa, kun sarjassa on mukana mm. AU.
Jantteri1

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 31.03.2024 klo 21:45:26

TP Kaarle - GFT su 31.3.2024 | 2. Liigakarsintaottelun huippuhetket

https://youtu.be/mT4XDtyAcBI

TP-Kaarle - GFT 3 – 5 (3–3)

0-1 12:31 Kulp Oliver (Kauria Eetu)
0-2 17:14 Kauria Eetu (Koivu Niklas)
1-2 20:23 Henttu Atte (Mikkola Jussi)
2-2 31:22 Heikkilä Kimi (Heikkilä Toni)
2-3 31:41 Kauria Eetu (Peltola Timo)
3-3 36:41 Hedman Aaro (Ojala Kasper)
3-4 41:37 Kauria Eetu (Malmivaara Oskari)
3-5 48:12 Kauria Eetu (10m)
Chino

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat & KPV


Vastaus #5 : 31.03.2024 klo 22:47:34

Heikkilän kaksospojat olivat minusta Kaarlen parhaita tänään.
Samaa mieltä. Oli muuten loistava peli molemmilta, varsinkin Kimiltä. Ennakkoluulotonta haastamista ja rohkeaa peliä Ylos Toivottavasti jatkavat molemmat ensi kaudellakin.
pelderhostiga

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 01.04.2024 klo 20:49:36

Aika odotetunlaiset tulokset karsintapeleistä, valitettavasti. GFT oli hyvin heikko joukkue liigassa koko kauden ajan ja pääosin vain ns. "yhden kentän varassa", mutta näköjään onnistuivat hakemaan vieraista voiton ykkösen kakkosjengiä vastaan jopa ilman kolmea kapean rosterinsa avainpelaajaa. Kertoo varmaan kaiken oleellisen tasoerosta.

TP-Kaarlelta muutenkin melko heikko loppukausi ykkösessä. Tässä sitä pelkkiä tuloksia katsomalla tuleekin sitten mietittyä, mikä olikaan Milojevicin osuus Kaarlen kaudesta. Tuskin se on pelkkää sattumaa, että joukkueen pitkä voittoputki osui juuri hänen aikakauteensa, ja Dusanin lähdettyä saldoksi jäi viimeisestä kuudesta pelistä varsin keskinkertainen 2-2-2. Joku enemmän itse pelejä seurannut voi sitten korjata ja lisätä, jos tuolla oli jotain muutakin taustalla.

Taisin jo aiemminkin ykkösen otsikkoon kirjoittaa, mutta pakko vielä sanoa, että kerrankin olin kauden aikanani innoissani ykkösen nousukamppailusta, mutta se sitten päättyi tylsimpään mahdolliseen lopputulokseen. Ajattelin TP-Kaarlen olevan juuri sellainen joukkue, joka voisi liigassa pärjätäkin, kun heillä on mukava sekoitus liigakokemusta (Radik, Erceg, Milojevic) sekä tuoreempia ja jo ykkösessä tasonsa osoittaneita tuttavuuksia (Hedman, Henttu, Ojala, Mikkola). Menivät sitten kuitenkin möhlimään suoran nousun itse, ja karsinnoissa paljastui, ettei runko ehkä sittenkään ole riittävän hyvä liigassa menestymiseen.

Samoin ajattelin, että Kosova on sellainen joukkue, jossa puutteistaan huolimatta on riittävästi yksilötaitoa varsinkin yksittäisissä peleissä pärjäämiseen, ja näin ollen heidät olisi ollut mukava nähdä liigakarsinnoissa, kun he pitkään pitivät tuota paikkaa sarjakauden aikana hallussaan. Veikkaanpa, että jopa GFT:llä olisi tullut kiire Ahmetia, Feratia ja Vocaa vastaan puolustaessaan, vaikka varmasti taktisesti ovatkin selvästi turkulaisia edellä. Noh, Kosovan kausikin päättyi sitten sillä surullisenkuuluisalla tavalla, vaikka vielä viimeisellä viikolla näyttivät olevansa yksittäisessä ottelussa jopa suoraan liigaan noussutta PJK:ta parempia.

PJK sitten takamatkalta rästipelien turvin otti tuon liigapaikan itselleen ainoana nousijana, vaikka tärkeimmät runkopelaajat ovat edelleen samoja kuin pari kautta sitten tippumisen yhteydessä. Täysin ansaittu sarjavoitto PJK:lle kuitenkin, vaikka hieman skeptinen olen pirkkalalaisten mahdollisuuksista ensi kauden liigassa, ja varsinkin, kun nyt on taas parin vuoden tauon jälkeen liigassa neljä pirkanmaalaista joukkuetta, jotka taistelevat lähtökohtaisesti samoista vahvistuksista.

Jos jotain, niin tällä kaudella tuntui kuitenkin siltä, että sekä ykkösen nousukamppailu että liigan putoamiskamppailu olivat huomattavasti muutamaa edellistä kautta tiukempia. Toivottavasti tämä trendi jatkuu, vaikka lopputulos tällä kertaa olikin itselleni pettymys.
Husserl

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 02.04.2024 klo 08:57:02

Joo, ei tasoero kovin suuri ollut - Kaarle olisi nähdy perusteella voinut voittaakin tänään. Ercegin poissaolo varmasti jätti jossiteltavaa.
Hyvä huomata, että GFT:ltä puuttui kolme neljästä avauksen kenttäpelaajasta (Oras, Hosia, Bekaj). Kun Kaarle ei onnistunut ottamaan kotivoittoa siipirikolta GFT:ltä kertoo kyllä siitä että tasoero liigaan on melko suuri.
divarityrä

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 02.04.2024 klo 12:33:03

Hyvä huomata, että GFT:ltä puuttui kolme neljästä avauksen kenttäpelaajasta (Oras, Hosia, Bekaj). Kun Kaarle ei onnistunut ottamaan kotivoittoa siipirikolta GFT:ltä kertoo kyllä siitä että tasoero liigaan on melko suuri.
Samaa mieltä ja sitten kun ottaa vielä huomioon että Gft ei pärjännyt liigassa alkuunkaan niin näiden tulosten valossa voisi kuvitella että Kaarlella olisi tullut aika surullinen hissikausi. Noh nyt ei tarvi spekuloida sitä ja toivotaan että Gft löytää pelimiehiä liigaan.
Bob88

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 02.04.2024 klo 18:50:35

Eikös jengeillä ole 6kk aikaa kasata joukkuetta, nii eihän sitä tiedä minkälainen rosteri olisi ollut. No nyt kuitenkin näin
Futsal -87

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 03.04.2024 klo 08:50:24

Jos Susan Milojevic ois saanut pelata kauden loppuun Kaarlessa, Radik olisi ollut pelikuntoinen ja Erzeg olisi pitänyt suunsa kiinni eikä mussuttamisella ottanut turhia keltaisia kortteja.Edellä mainittu on tietenkin jossittelua, mutta tuosta ajankohdasta alkoi Kaarlen peli hiipua liian kapealla materiaalilla pelatessa. GFT oli hiukan parempi ja omasi liigarutiinia.

 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa