FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
28.05.2024 klo 23:02:00 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 9
 
Kirjoittaja Aihe: HJK - IFK M la 20.4. klo 15 @ Bolt arena - Pomppulinna Saharalla  (Luettu 11933 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Sinkkis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool since 2018


: 18.04.2024 klo 20:25:11

Karnevaalit

Kaikki lapset, lapselliset tai lapsenomaiset mukaan luomaan karnevaalitunnelmaa ennen ottelua. On pomppulinnaa ja seikkailurataa. Toivottavasti paskasta säästä huolimatta junnupääty täyttyy ihmisistä kannattamaan Klubia.

Lainaus
KAUDEN AVAUSTAPAHTUMA TUO KARNEVAALITUNNELMAN SAHARAAN LAUANTAINA 20.4.
https://www.hjk-j.fi/seura/uutiset/kauden-avaustapahtuma-2024/


Vieraat

Kovin moni ei olisi yllättynyt, jos IFK M kauden päätteeksi tippuisi. Näihin lähtökohtiin nähden saarelaiset ovat aloittaneet liigan oikein mallikkaasti. Toisesta putoajakanditaatista tärkeä voitto ja heti perään meinaisi kaataa KuPS:n, mutta vieraat onnistuivat jotenkin saamaan helpohkon pilkun. En edes lähde arvaamaan millä kokoonpanolla vieraat lähtevät otteluun. Klubilaisille tuttuja on Dahlström, jonka ura melkoisessa laskussa sekä Klubista talvella siirtynyt Raitanen. Molemmat mitä varmemmin nähdään avauksessa lauantaina.

Transfermarkt väittää IFK:n pelanneen molemmat ottelunsa 4-2-3-1, joka aika yleinen pelimuoto. Valmentajana toimii portugalilainen Bruno Romão, jolla ihan eksoottinen CV ja tarvittavat paperit toimimaan oikeana päävalmentajana.

HJK

HJK:lta on nähty neljä puoliaikaa, joista vain yksi on ollut kelvollinen. Tähän peliin on erilaiset lähtökohdat kuin kauden kahteen aiempaan johtuen kolmen ottelun "viikosta" eli 8 päivän aikana HJK pelaa kolmesti, joista kaksi vieraissa. En osaa sanoa, että miten tämä tulee näkymään lauantaina kokoonpanon osalta. IFK M on lähtökohtaisesti se helpoin näistä kolmesta ottelusta, joten nähdäänkö selkeää rotaatiota, jotta saadaan tuoreita miehiä Seinäjoelle? SJK:lla peli jo huomenna, joten heillä myös päivä enemmän lepoaikaa. Toisaalta avainpelaajat tarvitset myös minuutteja ja onnistumisia vyölle, joita voisi olla tarjolla tästä ottelusta. Varsinkin Plange voisi kaivata maalin tai kaksi.

Koska paineet ovat edelleen kovat, niin lopulta epäilen melkein ykkösillä lähdetään lauantaina matsiin. Toiveissa on, että peli taputellaan aikaisin, jotta avainpelaajat saavat lepoa ja junioriosasto minuutteja. En ole jaksanut seurata somevideoita, että kuka voisi olla pelikunnossa ja kuka ei. Huomenna ennakossa sen saamme tietää. Nyt ilman näitä ennakkotietoja, avaus voisi olla:


-----------Öst--------------
KKB--Tomas--Moros--Pallas
-------Lingman-Sarpei------
------------Kaneli------------
Anttu-----------------Keskinen
-----------Plange-------------

Elmo saattaa saada peliaikaa kun pahin orastava kriisi on saatu taputeltua. Kanelin sijasta saatetaan nähdä Mölleriä tai Hostikkaa. Antulla tuntuu olevan kausikortti avaukseen, mutta toisaalta Moroskin löysi penkin viimeksi, joten ehkä tässä voi iloisesti yllättyä ja nähdä vaikka Banden Antun sijasta.
Mazaa

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 18.04.2024 klo 20:59:11

Klubilla on laaja rinki hyviä pelaajia. Kyllä seuraavissa kotipeleissä (Mifk ja Eif) pitäisi uskaltaa peluuttaa myös niitä ketkä eivät ole vielä mahtuneet edes kokoonpanoon.
FC Apollo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, Iiro Aalto, SMM


Vastaus #2 : 18.04.2024 klo 21:06:34

Plange tulee avaamaan maalitilinsä tässä ottelussa. Helppo 3-0.
Thouni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, Artsakh, M'well, Zapresic boys.


Vastaus #3 : 19.04.2024 klo 09:43:07

Perhepäivä ja keväinen lauantaipeli, joten tottakai luvassa nollakeliä ja lumimyräkkä Ylos Edellisen kotimatsin jäljiltä on lupa odottaa seksiä, mutta kierrätystä on taatusti luvassa kun viikon sisään on kolme matsia ja tämän nyt pitäisi näistä se helpoin olla. Ezeh tekee ja nihkeän esityksen jälkeen 2-0 voitto.
SerGo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #4 : 19.04.2024 klo 09:51:54

-----------Öst--------------
KKB--Tomas--Moros--Pallas
-------Lingman-Sarpei------
------------Kaneli------------
Anttu-----------------Keskinen
-----------Plange-------------

Elmo saattaa saada peliaikaa kun pahin orastava kriisi on saatu taputeltua. Kanelin sijasta saatetaan nähdä Mölleriä tai Hostikkaa. Antulla tuntuu olevan kausikortti avaukseen, mutta toisaalta Moroskin löysi penkin viimeksi, joten ehkä tässä voi iloisesti yllättyä ja nähdä vaikka Banden Antun sijasta.

Paljolti samaa mieltä näistä pohdinnoista. Kolme miestä jotka itse haluan ehdottomasti nähdä avauksessa ovat Elmo, Tomas ja Plange, ja tällaisessa ruuhkaviikon aloittavassa matsissa voisi olla tilaa myös yhdelle todelliselle avauksen jokerikortille kuten YK:lle hyökkäävänä keskikenttänä tai Junnulle laiturina. Muuten uskon, että peliaikaa annetaan viime matsissa penkiltä aloittaneille runkomiehille kuten Morosille ja Pallakselle, ja ehkäpä Antun tai Keskisen olisi aika aloittaa tämä matsi vaihdossa jättäen tilaa esim. (toivottavasti jo kuntoon päässeelle) Hostikalle tai Bandelle. Penkillekin on kuitenkin hyvä jättää jonkin verran tulivoimaa siltä varalta, ettei peli olekaan vielä 60. minuutin kohdalla valmis.

Keli tulee olemaan haastava, mutta eiköhän tästä silti se parin maalin voitto kairata, josta on hyvä jatkaa ensi viikkoon, jonka päämatsi on luvassa jo keskiviikkona. Sitä silmälläpitäen olisi hyvä, jos tämä ottelu ratkeaisi jo ensimmäisellä puoliajalla, jolloin paljon pelanneita avainmiehiä voitaisiin ottaa ajoissa vaihtoon ja jakaa pelituntumaa mahdollisimman laajalle joukolle.
Samson

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, New England Patriots


Vastaus #5 : 19.04.2024 klo 10:15:30

Keli tulee olemaan haastava
Nyt ei onneksi puhuta mistään Aberdeen-matsin lumisateesta, vaan ilmatieteenlaitoksen mukaan 0,1mm tunnissa vetenä, eli sellaisen millimetrin verran lumena. Tuuli myös lempeä ja pelin aikana lämpötila jo plussalla, eli tuskin tuosta edes jää maahan juuri mitään. Jos kentän lämmitys toimii boltin mittakaavassa edes jollain tasolla, niin kentällä ei tule olemaan lainkaan lunta koko matsin aikana. Vähän viileä tulee olemaan katsomossa, mutta ainakin aiemmissa peleissä viini on pitänyt lämpimänä katsomossa.

Kaikki muu paitsi selkeä kotivoitto huomenna on hävettävän huono suoritus. Toivottavasti Ezeh pääsee avaukseen Antun sijasta.
SerGo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #6 : 19.04.2024 klo 10:24:51

Kaikki muu paitsi selkeä kotivoitto huomenna on hävettävän huono suoritus. Toivottavasti Ezeh pääsee avaukseen Antun sijasta.

Totta, Daven unohdin itse tyystin! Ainoa haaste tuossa olisi formaatio, eli miten Plange ja Ezeh mahtuvat kentälle samaan aikaan kolmen hyökkäyksellä pelattaessa. Toki tällaisessa aavistuksen helpommassa pelissä voisi kokeilla rohkeasti jotain ihan muutakin kuten vaikkapa 3-5-2:sta tyyliin

              Plange   Ezeh

                      YK

Topi          Sarpei  Luce         KKB

        Moros   Tomas    Toivio

                     Elmo
Laukaisukoneenkuljettaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Claude Simon


Vastaus #7 : 19.04.2024 klo 12:00:46

Vittu luulin että tää fixtuuri skulattiin pois skuleksimasta jo yesterday, ma no. Sängynomana niin näin voi käydä. Se ja sama vaikka en pääse huomennakaan standeille sillä sakeaa on meno myös ja före allt taivaalla jos lunta ja takatalvea pukkaa ihan vain totaaliantikiiman maksimoimiseksi.

Milf on sellainen  ”jättekiva” kädenlämpöinen läpsyttelyvastus HMV-osastoa par excellence ilman yhtäkään kiinnostavaa särmää tai tulokulmaa vaikka kuinka hakisi. Voisivat pudota liigasta niin olis kaikille parempi. Tosin nyt äkkiä tajusin että Portugalin sotalaiva -osaston monissa liemissä keitetty valmentajavelho on Taffelien penkinpäässä. Joten not so fast. Se lisää mielenkiintoa monta unssia. Katsotaan keksiikö lutuurilusitaani käärmekeitot pelin pitämiseksi mielenkiintoisena sinne 66. minuutille jolloin sankariainesta puhkuva Lontoon Plangey puskee 1-0 etuyläkulmaan veskarin kauhoessa tyhjää.

Ylimielisyyteen Klubi tässä korkeintaan pisteitä menettää ja/tai jos paska sää ei hotsita bandeja ja muita stara yanareita.

EIF vai Milf? Vaikka sitten EIF, mutta totta puhuen kumpikin ”sympaattinen” ankkalammikkolainen kuuluu ykösliigaan att spela lite fotboll ja sinnepä sinne vähemmän yllättäen kummankin keskipitkän aikavälin ja myöhemmän tulevaisuuden trajektori vääjäämättä vie: kanske 5 vuoden sisällä. Grattis o lycka till.
« Viimeksi muokattu: 19.04.2024 klo 12:04:34 kirjoittanut Laukaisukoneenkuljettaja »
Gunvald Larsson

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 19.04.2024 klo 12:26:41

Klubin peli on ollut niin sekaisin ja horjuvaa, että en kyllä sarjataulukossa edellä olevaa MILF:iä vastaan alkaisi mitään Ezehejä tai Anineja sovitella vielä avaukseen. Jos tämä peli menisi vastoin odotuksia vaikeaksi ja tulosta ei tule, tilanne on taas välittömästi aika tukala.

Eli ykköshevosia kehiin tulosta takomaan ja himmailua vasta sitten, jos siihen on tuloksen puolesta varaa.
vieriväkivi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Klubi


Vastaus #9 : 19.04.2024 klo 12:28:30

Toivottavasti kenenkään mutsi ei pue talvisäähän sitten kypärämyssyä pomppulinnaan, tulee muuten ikävää jälkeä kun kun junnut ja korsolaiset junnut menevät Roimun sotakoneistolla sekasin. Siinä ei meinaan testohuuruissa olevaa metri-makea kiinosta kuka saa pampusta kun päiväunien kohde Roimu antaa hyökkäyskäskyn heitetyn pillimehun takia.
Laukaisukoneenkuljettaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Claude Simon


Vastaus #10 : 19.04.2024 klo 13:29:38

Toivottavasti kenenkään mutsi ei pue talvisäähän sitten kypärämyssyä pomppulinnaan, tulee muuten ikävää jälkeä kun kun junnut ja korsolaiset junnut menevät Roimun sotakoneistolla sekasin. Siinä ei meinaan testohuuruissa olevaa metri-makea kiinosta kuka saa pampusta kun päiväunien kohde Roimu antaa hyökkäyskäskyn heitetyn pillimehun takia.

Klubin otteluissa on kaikkien turvallista käydä. Kunhan ei ajaudu tahi eksy väärään katsomoon ja muistaa pitää ne kommandipipoihin tilanne päällä steroidimyrskyssä sekoittuvat kypärämyssyt kotona ja kypärät päässä, varmemmaksi vakuudeksi. Pomppulinnan turvallisuudesta vastaa tarvittaessa kolmas osapuoli, ei Klubi.

Poliisi vastaa lisäksi alueen yleisestä turvallisuudesta. Ei hätää. Koko perheen Klubi!
Dalamaria

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 19.04.2024 klo 15:34:21

Oispa pomppulinna.
Huhujen mukaan ainakin 25 saarelaista on tulossa kannustamaan vierasjoukkuetta, joten varokaa vaan kaikki kommandopipoilijat, kun saariryhmä stormaa (lue: istuu kiltisti omille, lipussa merkityille paikoilleen) Boltille.
muumi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: minä en nettikiusaa


Vastaus #12 : 19.04.2024 klo 16:00:22

Oispa pomppulinna.

Huhujen mukaan se onkin sään takia uhattuna. Tai ainakin jonot tulee olemaan pidempiä, jos sitä joudutaan puhdistamaan ja kuivamaan vesi-, räntä- ja lumisateiden jäljiltä.

Vitun Mäki >:(
00250

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 19.04.2024 klo 16:14:13

Oispa pomppulinna.
Huhujen mukaan ainakin 25 saarelaista on tulossa kannustamaan vierasjoukkuetta, joten varokaa vaan kaikki kommandopipoilijat, kun saariryhmä stormaa (lue: istuu kiltisti omille, lipussa merkityille paikoilleen) Boltille.

Mean Green Machine, vai mikä se MIFK:n faniryhmä olikaan?  Aiemmin tämä peli järkättiin helatorstain tienoilla, jotta saatiin paljon porukkaa mukaan saarilta eikä arkikaan mennyt sekaisin sielläpäin.  Nyt kiima hivenen laantunut vaikka mestaruuskin kertaalleen tuli viime vuosikymmenellä.
Nimimerkitön

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kontrollipallo. Kontrolloidut hankinnat.


Vastaus #14 : 19.04.2024 klo 18:25:54

Vitun Mäki >:(

Sama Ylos
Kosmoksen Härkä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ennakollinen näkemys ja alustava tieto


Vastaus #15 : 19.04.2024 klo 18:41:41

Uutinen
HJK:n terveystilanne on vahva: Poissa kokoonpanosta ovat varmuudella viime pelien tapaan Santeri Hostikka, Miska Ylitolva ja Oliver Pettersson.
https://www.hjk.fi/artikkelit/miehet/kohti-kolmen-ottelun-viikkoa-ifklla-aloitetaan/

VM.
00250

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 19.04.2024 klo 21:17:16

Johannes Yli-Kokko olis kliffa nähdä tositoimissa myös.
agsu

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 20.04.2024 klo 07:16:27

Keväinen futissää Alas
Mr. Prick

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Spurs/Arsu; Chelsea/Fulam; QPR/WHU ja tietty Lupi


Vastaus #18 : 20.04.2024 klo 07:19:41

Nyt ei onneksi puhuta mistään Aberdeen-matsin lumisateesta, vaan ilmatieteenlaitoksen mukaan 0,1mm tunnissa vetenä, eli sellaisen millimetrin verran lumena. Tuuli myös lempeä ja pelin aikana lämpötila jo plussalla, eli tuskin tuosta edes jää maahan juuri mitään. Jos kentän lämmitys toimii boltin mittakaavassa edes jollain tasolla, niin kentällä ei tule olemaan lainkaan lunta koko matsin aikana.

Älä vaan rupea meteorloogiksi. Täystalvi siellä on  matsin aikana ja poikkeaa Aberdiin tunnelmasta että Kulkuset puuttuu.
Samson

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, New England Patriots


Vastaus #19 : 20.04.2024 klo 07:21:47

Älä vaan rupea meteorloogiksi. Täystalvi siellä on  matsin aikana ja poikkeaa Aberdiin tunnelmasta että Kulkuset puuttuu.
Uskon tähän heti, kun näen siellä olevan täyden talven.
agsu

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 20.04.2024 klo 07:23:42

Avaa verhot ja katso ikkunasta ulos.
Samson

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, New England Patriots


Vastaus #21 : 20.04.2024 klo 07:40:44

Avaa verhot ja katso ikkunasta ulos.
Ei kai matsi vielä ole alkamassa?
Tuhoaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Meidän Maajoukkueet, HJK, ACH


Vastaus #22 : 20.04.2024 klo 08:31:27

Mielenkiintoista nähdä, millä kokoonpanolla klubi pelaa tänään, keskiviikkona ja ensi viikon lauantaina. Terveystilanne on hyvä, joten hyviä pelaajia jää myös kokoonpanon ulkopuolelle. Sellaista järkevää kierrätystä toiveissa, eli ei räjäytetä kokoonpanoa joka matsiin.
Epeli

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Runkkaan Lupille


Vastaus #23 : 20.04.2024 klo 09:14:41

Tänään, tänään kaivan talvitakin kaapin kätköistä (toivottavasti) viimeistä kertaa tänä keväänä.
Betonilantio

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Lähiöjengit, Bajen, YNWA


Vastaus #24 : 20.04.2024 klo 09:21:31

Koleat on kelit, mifk bussittaa ja lupi siirtelee palloa liukkaalla muovilla. Noin kolme tai kaks muna tänään. Takareidet paukkuu olosuhteet

 
Sivuja: [1] 2 ... 9
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa