FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
18.07.2024 klo 21:36:36 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Mitä Sienimiehelle lahjaksi?  (Äänestys päättynyt: 09.07.2024 klo 09:42:53)
Uusin Remes - 6 (8.5%)
Matsilippu Inter-Lahti -peliin - 6 (8.5%)
Interille murskavoitto matsista - 14 (19.7%)
Vahvoja mausteita... ruoanlaittoon - 17 (23.9%)
Lahjakortti Heseen - 28 (39.4%)
Äänestäjiä yhteensä: 71

Sivuja: [1] 2 ... 5
 
Kirjoittaja Aihe: Sienimiehen synttärit ja joku futispeli siinä ohessa (8.7. 6pm @ Veritas)  (Luettu 7728 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


: 07.07.2024 klo 09:42:53

Synttärikakku on taas koristeltu, juhlahatut aseteltu päähän, ennakkobileet kauniissa Ruissalon ympäristössä pidetty, on taas aika juhlia Sienimiehen vanhenemista.Veikkausliigan alimmassa kerroksessa on viime aikoina kuhissut. Valmentajia on tullut ja mennyt, alkukauden heittopussina toiminut EIF liitelee voittoputkessa, erinomaisesti kauden aloittanut Gnistan yskii toden teolla. Paljon tapahtuu ja aletaan olemaan siinä vaiheessa kautta jolloin joka ainoa piste tulee olemaan tärkeä säilymisen kannalta. Näistä mainituista pisteistä tulevat taistelemaan maanantai-illan futisviihdykkeessä FC:t Inter ja Lahti. Lahti tarvitsee kipeästi pisteitä päästäkseen pois suoran putoajan paikalta ja Inter tarvitsee kipeästi pisteitä välttääkseen putoamisspekulaatiot ja pitääkseen vielä teoreettiset yläloppusarjahaaveensa elossa.

Veikkausliigan puolella Lahti ei ole hävinnyt aikoihin ja silloin kun se viimeksi hävisi, oli se nimenomaan Interille. Sen jälkeen tappiot ja voitot ovat kuitenkin pääsarjan puolella karttaneet joukkuetta kun joukkue on raapinut matseistaan vain tasureita. Siinä välissä joukkue pelasi myös alasarjalaisia vastaan tiukkoja vääntöjä, joista Ykkösessä pelaava KPV oli kuitenkin liikaa. Tuosta aiemmin mainitusta Inter-pelistä on kuitenkin joukkue muuttunut aikamoisesti, joten huomenna saattaa vastassa olla aivan toisenlainen FC Lahti kuin se jota vastaan Inter pelasi yhden kauden harvoista nollapeleistään kesäkuun alkupuolella?

Voitokkaan Lahti-pelin jälkeen ei Inter ole sen kummemmin Veikkausliigan puolella juhlinut. Kotitappio Ilveen kynsissä, kojokojo Valkeakoskella ja yllättävä kotivoitto VPS:n kustannuksella, eivät nyt ole mitään maailman tasaisinta suorittamista, mutta isossa kuvassa joukkueen peli paranee mitä syvemmälle kohti kesäsesonkia mennään. Cupissa joukkue on Lahden lailla pelannut pelkkiä alasarjalaisia vastaan viime viikot ja voittanut niistä peleistä jokaisen, viimeksi keskiviikkona paikallisvastustaja TPS:aa vastaan. Nyt olisi joukkueella paikka starttailla voittoputkea sarjajumbon kustannuksella.Paljon on Lahden joukkueessa tapahtunut sen jälkeen kun Interin teinilupaus, Nzoko, iski ikimuistoisen maalinsa Lahden verkkoon kesäkuun alkupuolella. Limppu vaihtui Duarteen ja pelaajarintamalla on ollut liikehdintää, ainakin raportoitua sellaista, molempiin suuntiin. Kuhnurit aloittivat siis hyvissä ajoin kilpavarustelun putoamistaistelussa mutta nähtäväksi jää että mikä tulee olemaan tämän pelastusoperaation lopputulos? Ricardo Duarte tietää kotimaisen futiksen sielunmaiseman ja metkut mutta on puoli vuotta liian lyhyt aika futisprofessorille saada tietämystä oppilaidensa pääkoppaan vai vetääkö Lahti loppukauden Veikkausliigan puolella tappioitta niin kuin se on Duarten valmennuksen aikana nyt tehnyt?

Duarte on tuonut osaamisensa lisäksi mukanaan myös mielenkiintoisia pelaajia. Veikkausliigaa seuraaville, ja etenkin Ricardo Duartelle, on Luquinhas tuttu juttu mutta nimihirviö Benjamin Mulahalilovic ja artikkelikuvien perusteella joukkueen komeimman tittelin vienyt Julian Tomka, ovat sellaisia kavereita joilta odotetaan paljon näissä pelastustalkoissa. Kesän siirtoikkuna-arvat ovat yleensä joko hittejä tai huteja ja harvoin mitään siltä väliltä, joten onkin mielenkiintoista nähdä maanantaina Veritaksella että näkyykö tämän kaksikon (keskikenttäpelaaja ja toppari by the way) taso jo ekasta pelistä asti? Duartella on taas myös yksi uusi treeniviikko takana, ja miehen pelilliset ajatukset taas vähän enemmän pelaajiston selkärangassa, joten matsista voi Lahden puolelta odottaa ihan mitä tahansa.

Pelaajatilanne on Lahdella aika lailla +-0. Plussaa tuovat mainitut uudet kolme hankintaa jotka saattavat jokainen olla jo ihan avauksessa asti huomenna, mutta miinusta tuovat Dylan Fox, Daniel Koskipalo ja poistumassa ensi viikonlopun jälkeen oleva Djalo. Viimeksi mainittu on toki osallistunut jo treeneihin mutta tuleva exit saattaa hieman hankaloittaa asioita? Lahti on saamassa rapsojen mukaan Djalosta siirtokorvauksen, joten ottaako seurajohto riskin peluuttamalla miestä kun tämä on juuri palannut loukista? Pelikieltoja ei Lahdella ole riesana maanantain matsiin.Inter lähtee Lahti-kohtaamiseen allaan riemukas derbyvoitto kauden ennätysyleisön (rapiat yli 6000) edessä. Kaikki kilpailut kun otetaan kirjoihin, on sinimusta rykmentti viiden pelin tappiottomassa putkessa mutta asialla saattaa olla myös pieni haittapuoli. Joukkue on hakannut viime Lahti-pelin jälkeen kahden pelin viikkotahtia ja joistain pelaajista alkoi jo pieni uupumus näkymään tuon mainitun TPS-pelin toisella puoliajalla. Interin keskikentän keskusta operoi tällä hetkellä aika kapealla miehityksellä mysteeripoissaolojen myötä, ja muutamat avaukseen sementoidut nimetkään eivät näytä ihan yhtä verkkaiselta kuin kesäkuun puolivälissä. Lisäksi TPS-peli saattoi nollata pelaajien tunnelatauksen sen verran kovin että huominen peli voi mennä pahimmillaan ihan ohipeliksi eikä meneillään oleva, henkisesti ja fyysisesti erittäin raskas, Ruisrock-viikonloppu ainakaan paranna joidenkin pelaajien osalta asiaa.

Toisin kuin maanantain vastustaja, ei Inter ole vielä tehnyt peliliikkeitä siirtoikkuna-asioissa. Vasara kertoi VPS-peliä ennen että joukkue etsii keskikenttäpelaajaa sekä topparia, johtuen varmaankin molempien pelipaikkojen pitkäaikaisloukkaantumisista, mutta ainakin huominen peli menee vielä Matti Virmasen neuvoin "näillä". Inter-yläkerrassa viime viikot varjojen mailla vaellelleet Stavitski ja Tamminen saivat varmasti jonkinlaisia henkisiä lukkoja auki cup-derbyn maaleillaan mutta keskushyökkääjäpuolella Vasaralla on vieläkin näin heinäkuun kynnyksellä valittavissa kahdesta huonosta vaihtoehdosta se joka on viikon treeneissä suorittanut vähemmän huonosti. Vasara teki mielenkiintoisen kokoonpanokokeilun VPS-pelissä joka toimi hyvin ainakin ekan puoliajan verran joten jännitettäväksi jää että jatkuvatko kokeilut myös huomenna?

Interin kokoonpanotilanne maanantain matsiin lähdettäessä on aika lailla sama mitä se oli viime keskiviikon TPS-peliin lähdettäessä. Mikael Almén on loppukauden sivussa ja Kevin Jansen on pois syistä jotka kerrotaan sitten varmasti joskus Tiitisen listan julkistuksen yhteydessä. Eetu Huuhtanen palannee maalipuiden väliin myös Veikkausliigan puolella pelikieltonsa jälkeen mutta mielenkiintoista on nähdä mikä on Bismark Ampofon tilanne? Miestä kannettiin "kultatuolissa" TPS-pelin voittojuhlissa (ei ollut kokoonpanossa kyseisessä pelissä) ja kun tämä yhdistetään siihen että VPS-pelissä seuran vieraana oli ollut AIK:sta vieraita, ovat kuiskuttelut stadionin liepeillä syystäkin hieman voimistuneet. Saattaa toki olla että AIK-vieraat olivat vain katsomassa Veikkausliigaa ja Ampofoa kohdeltiin miten kohdeltiin TPS-pelin jälkeen koska mies nyt vaan sattuu olemaan tosi mukava miekkonen, mutta jos ei miestä huomennakaan näy kokoonpanossa niin voidaan alkaa pikkuhiljaa odottelemaan siirtouutisia.Seuraa heitä:

Julius Tauriainen
Laidan työmyyrä on alkanut löytää viime kaudelta tuttua grooveaan viime peleissä, ja tuntuu saaneen Limpun lähdön myötä lisää vapauksia pelaamiseensa. Viime syksyn pelissä Veritaksella, oli Tauriainen erittäin hyvä joten saako Turun juomavesi miehen jälleen huomenna hyvään vetoon?

Luka Kuittinen
Kesäkuun kuukauden joukkueeseen valittu "Lukaku" on viime aikoina ollut Inter-puolustuksen kingi, kuin myös Inter-hyökkäyksen kingi parilla erikoistilannemaalillaan. Jatkuuko dominanssi molemmissa päissä myös maanantaina?

Michael López
Molempien joukkueiden valmentajille tuttu kärkipelaaja on myös alkanut näyttämään niitä merkkejä miksi miehestä Lahden ykköshyökkääjää kauden alla povailtiin. Inter-puolustus on ollut viime peleissä hyvä joten jos López onnistuu hyvin myös huomenna, voidaan puhua semi-isoista asioista.

Timo Stavitski
Veikkausliigan puolella on pikakiiturilla ollut hiljaista, mutta cupissa mies iski kahdesti erittäin kovaan paikkaan. Ketsuppipullo ja kevään Haka-pelin jälkeen tukkoon mutta tuleeko ketsuppia nyt sitten yhtenä tasaisena vanana purkista?


Tule sinäkin viettämään iki-ihanaa maanantai-iltaa Veritakselle! Aikaisemminkin kannattaa tulla sillä ihan stadikan kupeessa on perhetapahtumaa luvassa jossa lapset ja lapsenmieliset voivat urheilla mielensä kyllyydestä. Tuossa on katsojainfoa vielä luettavaksi: https://fcinter.fi/ajankohtaista/katsojainfo-fc-inter-fc-lahti-ma-8-7-klo-18-00
Kuisma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 261008 | 151119


Vastaus #1 : 07.07.2024 klo 11:19:28

Tuli törmättyä Lopeziin. Kysyin, että millainen valmentaja Duarte on?

-He's crazy, but we need it now
Mielenkiintoista nähdä millainen vastustaja sieltä tulee. Hoitaa se pitäisi joka tapauksessa tehdä.

P.S. Juhlimatta, Inter on yhä (viiden ottelun) kuntopuntarin toisena. Ei huono.
Tötsänkerääjä

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 07.07.2024 klo 11:27:47

Toivottavasti tulisi kunnolla väkeä paikalle. Itse en valitettavasti pääse. Toivottavasti Djoully on myös taas avauksessa.

Veikataanpas 2-0 kotivoittoa Tuoppi
Huupponen
2017

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Tonttilan Super -91


Vastaus #3 : 07.07.2024 klo 11:32:48

Sienimiehelle Tuoppi
Kylmälonkero

Paikalla Paikalla


Vastaus #4 : 07.07.2024 klo 11:45:00

Tällä kertaa optimistina ja Lahti hakee tasurin.
Huupponen
2017

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Tonttilan Super -91


Vastaus #5 : 07.07.2024 klo 12:05:52

Tällä kertaa optimistina ja Lahti hakee tasurin.
Tämä olisi kyllä kova yllätys.
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #6 : 07.07.2024 klo 15:54:33

Tällä kertaa optimistina ja Lahti hakee tasurin.

Lahti on kuitenkin näissä viime tasuripeleissään tehnyt ihan kivan määrän maaleja, joka on asia mikä Interillä sakkaa (paitsi cupissa alasarjalaisia vastaan) joten ihan hirveän isona suosikkina en kotijoukkuetta tähään peliin uskaltaisi laittaa. Lisäksi tosiaan tuo mainittu rasitus esim. Krebsillä ja Granlundilla joka alkoi kyllä miesten juoksussa näkymään TPS-pelissä, ja etenkin Krebsin pelipaikalle ei hirveästi muita pelimerkkejä ole tällä hetkellä saatavilla kun Jansen on otteluennakon mukaan edelleen poissa.

Veikataan jotain tällaista aloittamaan pelin:

                        Smith
          Stavitski                Nzoko
              Järvinen     Krebs
                       Ampofo
 Niska  Hämäläinen  Kuittinen  Purosalo
                     Huuhtanen

Sitten vaan toivottavasti Inter paketoi pelin jo ekalla puokilla niin keskikentälle voi antaa vaihtojen myötä edes vähän lepiä.
Huupponen
2017

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Tonttilan Super -91


Vastaus #7 : 07.07.2024 klo 16:04:28

Tietääkö joku paljonko Sienimies täyttää? Iätön on toki.
Huupponen
2017

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Tonttilan Super -91


Vastaus #8 : 07.07.2024 klo 19:26:45

Uutinen
Kokoonpanosta varmasti sivussa ovat Daniel Koskipalo, Dylan Fox ja Colin Odutayo. Lisäksi muutama pelaaja on saanut viikon aikana pieniä kolhuja ja heidän pelikuntonsa selviää ottelupäivänä.

Pahalta vaikuttaa.
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #9 : 07.07.2024 klo 19:28:09

Pahalta vaikuttaa.

Miten tämä eroaa "Hirveältä näyttää":stä? Tuleeko ensin "Pahalta vaikuttaa" ja se kehittyy siitä sitten "Hirveältä näyttää" vai miten toimii?
Kylmälonkero

Paikalla Paikalla


Vastaus #10 : 07.07.2024 klo 19:31:14

 Odutayo laitettu koirankoppiin ennen lähtöä. Toivotaan, että Virta ois kunnossa.
Huupponen
2017

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Tonttilan Super -91


Vastaus #11 : 07.07.2024 klo 19:31:43

Miten tämä eroaa "Hirveältä näyttää":stä? Tuleeko ensin "Pahalta vaikuttaa" ja se kehittyy siitä sitten "Hirveältä näyttää" vai miten toimii?
Luultavasti menee juuri kuten sanoit. Eli tämä on lievempi muotoilu.
todellinen pääkaupunki

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 07.07.2024 klo 19:44:01

Ei saatana...
Suloinen Agentti

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 07.07.2024 klo 19:48:39

On vain yksi! Sienimies! Tuoppi

Paras lahja olisi murskavoitto Interille.
El_dibujante

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Palloseura


Vastaus #14 : 07.07.2024 klo 20:10:07

Lahdella tuskin on mitään saumaa mutta eiköhän Inter kohteliaana isäntänä tee tämän taas turhan vaikeaksi itselleen. Pitkään tasaista vääntöä, mutta lopussa pari nättiä kotijoukkueelta ja taululla numerot 4-2.
Scholesin uima-allas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ITÄPÄÄTY


Vastaus #15 : 08.07.2024 klo 07:53:15

Tietääkö joku paljonko Sienimies täyttää? Iätön on toki.

Periaatteessa iätön. Sienimiehen henki eli jo ennen alkuräjähdystä.
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #16 : 08.07.2024 klo 08:02:50

Lahdella tuskin on mitään saumaa mutta eiköhän Inter kohteliaana isäntänä tee tämän taas turhan vaikeaksi itselleen. Pitkään tasaista vääntöä, mutta lopussa pari nättiä kotijoukkueelta ja taululla numerot 4-2.

Hatullinen paskaa lähtee kyllä kera Hesen punaisen majon syöntiin jos Inter onnistuu neljä maalia pelissä tekemään. Lahti voi olla sarjajumbo mutta ei nekään nyt niin huonoja ole että Interin nallipyssyhyökkäys latoiso neljä maalia yhteen peliin.

Tämä matsi voitetaan kaksi maalia tekemällä ja kovasti uudistunut Lahti voi olla hyvinkin se voittajajoukkue.
« Viimeksi muokattu: 08.07.2024 klo 08:07:37 kirjoittanut Kim Suomisen ponnari »
mustajoki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti


Vastaus #17 : 08.07.2024 klo 08:13:05

Pistekin olisi hyvä saada mukaan, mutta tuskin niin on tapahtumassa.
Vippi

Paikalla Paikalla


Vastaus #18 : 08.07.2024 klo 08:25:13

Toivottavasti Lahen uudet hankinnat näyttävät heti pelimiehiltä. En tiedä uskaltaako tässä muuta toivoa.
lentävä emiraatti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Football Club International Turku & Soton


Vastaus #19 : 08.07.2024 klo 09:33:20

Sisäänrakennettu pessimismi on todella syvällä, jos ei sinimustalla löydy luottoa tähänkään peliin. Enkä puhu itsestäni.

Se on jumalauta Lahti - liigan paskin vierasjoukkue, joka on voittanut kerran joskus helatorstain kieppeillä ja pudonnut cupista divarijengille (lähes kahdesti).

Kuntopuntarin kärkisijoilla vetävä Inter puolestaan hävinnyt toukokuun jälkeen kerran (ansaitusti), mutta dominoinut lähes jokaista peliään muutamaa lyhyttä suvantovaihetta lukuunottamatta. Tasuriin jäänyt Haka-awaykin oli sellaista yhtä päätyä että harvoin näkee, vaikka se voitto jäikin tulematta.

Peli tulee päättymään noin 3-0, enkä tajua, miksi tähän pitäisi keksiä Lahdelle jotain mahdollisuuksia, kun heikäläisetkään eivät niitä löydä.
Max Krabber

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Inter


Vastaus #20 : 08.07.2024 klo 10:47:34

Vähän samoissa emiraatin kanssa. Peli on näyttänyt kohtalaisen hyvältä jo pidemmän aikaa ja nyt on myössekoilun ja lahjamaalien määrä pienentynyt. Kaikki muu kuin kolme pistettä on pettymys
Huupponen
2017

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Tonttilan Super -91


Vastaus #21 : 08.07.2024 klo 12:31:08

Maali ois kiva ylläri.
Viinaralli

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Inter Turku, Huuhkajat, one-liner specialist


Vastaus #22 : 08.07.2024 klo 12:33:28

Onnea sienimiehelle! Muuta sanottavaa ei ole.
Vilminho

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 08.07.2024 klo 12:36:59

”On Aurajoen vesikin vaim kusta virtaavaa” laulu tuli mieleeni. Ja Lahti voittaa 1-2!
Huupponen
2017

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Tonttilan Super -91


Vastaus #24 : 08.07.2024 klo 12:51:51

Nyt soi sitten päässä "haista vittu Suomen Turku".

 
Sivuja: [1] 2 ... 5
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa