FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
06.06.2020 klo 08:14:42 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2
 
Kirjoittaja Aihe: Päämajakaupungin derby: MiKi-MP 7.6. Urheilupuistossa  (Luettu 2817 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Morley

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suamen Leionat


: 03.06.2007 klo 22:50:48

Avataanpa tästä ihan oma otsikkonsa..

Odottamaton, mutta odotettu. Siinä ajatukset Mikkelin paikallisottelusta. Odottamaton siksi, että MP:n ei pitänyt kaikesta huolimatta olla viime kaudella putoajien joukossa. Odotettu siksi, sillä kahden vanhan vihollisen kohtaaminen kiinnostaa aina. Menneisyyteen nähden ankeista olosuhteista huolimatta latausta pelissä riittänee.

Molemmilla joukkueilla alla huonot pelit. MP on hävinnyt kolme edellistä otteluaan. Yllätystappiota Rakuunoiden vieraana seurasi pohjanoteeraus kotiottelussa, kun KäPa nappasi pisteet hampaattomalta kotijoukkueelta maalein 2-0. Putki sai jatkoa Hyvinkäällä, kun 1-0-taukojohto kääntyi rumaksi 2-4-tappioksi.

MiKi kärsi kotonaan murskatappion LPS:lle, mutta on sen jälkeen pelannut kaksi tiukkaa ottelua. FC Kuusankoski vei ottelun loppuhetkien osuman turvin ja WJK tarvitsi tuomarinkin apua saadakseen ratkaisevan osuman.

Maalivahtipelissä hienoinen etu mielestäni Kissoilla. MP:n (ex-kissa toki) Saku Romppainen on kohtalaisen ulottuva maalivahti, jolla on suhteellisen oikea-aikaiset ja hyvät vastaantulot. Pystyy ratkaiseviin torjuntoihin. Yllättäviä epävarmoja hetkiä on kuitenkin sattunut ja toisinaan Romppainen on vaikuttanut jotenkin haluttomalta maalissaan. Kissoilla torjuntavastuussa jatkanee Pirkka Multaharju, joka pelasi hyvän ottelun WJK:ta vastaan torjuen pari vaarallista tilannetta.

Puolustuspelissä molemmat näyttävät olevan haavoittuvia. MP puolusti alkukauden vahvasti, mutta nyt ovat verkot alkaneet heilua omassa päässä. Puolustuslinja on kokematon. Mika Roivas pystyy pelaamaan topparina, mutta taidoille olisi käyttöä myös keskikentällä. Loukkaantunutta Mikko Sundbergiä tai MyPa-apuja kaivattaisiin Sinisten tueksi. MiKin puolustus on hieman hidas, joten nopeilla vastahyökkäyksillä ja syötöillä iskeminen olisi yksi ase punapaitoja vastaan.

MiKi pelasi sunnuntain WJK-ottelun ilman Jesse Särkkää ja Samu Puujalkaa. Puujalan kausi lienee ohi, mutta Särkkä voisi pelikuntoon palatessaan auttaa selvästi joukkuettaan. Mikäli Roivas jatkaa puolustuksessa, on MP:n keskikenttä puolestaan täysin Juha-Matti Murtosen varassa. Kokeneen pelaajan on saatava syötöillään peliä liikkeelle. Laidalla hyviä otteita esittäneen Riiko Lappalaisen pelikunnosta ei ole tietoa, sillä hänelle kyllä olisi käyttöä.

Maalintekijöille taitaa kysyntää olla molemmissa leireissä. Samu Puujalkaa ja Teemu Sutista kaivattaisiin Kissoihin. Toisaalta kehissä olevat Iiro Kiukas ja Tuomo Pöyry osaavat kyllä tehdä paikoistaan maalin, kunhan tarjoilu pelaa, joten suurempi haaste on paikkojen luominen. Tehottomasti läpi kauden pelannut MP onnistui tosin tekemään HyPSin verkkoon peräti kaksi osumaa. Ketkähän lie ovat olleet asialla?

Valmennuspuolella Matti Kuitunen on virkaveljeään selvästi kokeneempi. Wilkman ja vanha kettu Jorma Immonen tosin osannevat loihtia sopivan pelitaktiikan, johon MP:n on vastattava. Mikäli Matti Kuitusen keskittyminen menee oman joukkueen pelin sijaan linjatuomareille mouhoamiseen, on vaikeuksia tulossa.

Omissa papereissani MiKi on hienoinen suosikki ottelun voittajaksi. Voittamisen tahto ratkaisee tasaisessa ottelussa paljon, joten epäisin kissaleirissä olevan motivaation korkealla: pudonnutta paikalliskilpailijaa olisi mukava nöyryyttää. MyPa-avut voivat kääntää asetelmia MP:n eduksi, mutta paikoista on tehtävä maaleja ja omaan päähän ei nyt ihan neljää kassia soisi menevän.

Yleisöä paikalle houkutellaan jälleen monenlaisin konstein. On huutosakkikilpailua (MP:n ja MiKin faniryhmät, missä pelaa?) ja vanhojen legendojen kohtaaminen rangaistuslaukausten merkeissä. Esiotteluna pelaavat seurojen vuonna 2000 syntyneet. Ilmaislippuja ei ole tarjolla tähän otteluun, mutta otteluisäntä tarjoaa pääsylipun lunastaneille kahvia ja makkaraa.

Veikkaus: MiKi voittaa kovan taistelun 2-1. Yleisöä paikalla noin 800, mikäli sää suosii.
el Blanco

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 04.06.2007 klo 10:35:37Vihdoinkin paikallisottelu on palannut mikkeliläisen jalkapalloilun kalenteriin! Taistelu Mikkelin herruudesta, taistelu Etelä-Savon kuninkuudesta. Punainen vastaan Sinivalkoinen, duunarit vastaan Herrat, katit vastaan Isännät. Legendaarinen Urheilupuisto kiehuu ja velloo… se ulvoo onnesta: derby on taas täällä!

Tasainen vääntö varmasti luvassa, joten ennakkosuosikin viittaa ei oikein pysty objektiivisesti tarjoamaan kummallekaan. Lähtökohtaisesti kummatkin joukkueet ovat pelanneet tähän asti kautta alle odotusten, etenkin MP, joka sortui Lappeenrannassa helppoon tappioon ja eilen tosiaan Hyvinkäällä omissa kolisi peräti neljä kertaa.

Jos MP:n vaikeuksiin pureutuu jotenkin vähän alusta, niin huomionarvoista on keskikenttäpelin köyhyys. Moni hyökkäys rakentuu vain laitoja pitkin (potentiaali ei riitä keskeltä läpipuskemiseen), jolloin pelaajat yrittävät saada jollekulle juoksupallon nopean seinäpelin kautta. Joskus tämä onnistuu ja joskus ei ja silloin kun se onnistuu, niin seuraavana haasteena onkin se, miten tilanne voitaisiin pelata tehokkaasti loppuun. Omalla tavallaan Palloilijat pystyvät hyökkäämään, mutta viimeisenä vaikeutena tuntuu aina olevan viimeistelyn surkeus. Tässäkin yksi syyttävä sormi osoittaa taiteilijaa nimeltä Mikko Mutka, jolta olisi syytä odottaa paljon enemmän.

Toteutukoon vierasvoitto!
Wahn

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Bayern, HJK


Vastaus #2 : 04.06.2007 klo 10:49:57

Milloin viimeksi on päästy nauttimaan tästä mikkeliläisen jalkapallon helmestä...kahden pitkän historian omaavan joukkueen derbystä?

Pikkuderbyjä lienee nähty lähivuosinakin, kun ainakin MiKi ja SavU pelasivat samaan aikaan kakkosessa...vai olitvatko myös MP ja Miki yhtäaikaa kakkosessa FC Mikkeli vuosien jälkeen?


Olenko käsittänyt oikein, että Mikkelissä jos missä, jokaisella voi olla vain yksi seura...ja siitä pidetään kiinni. Ainakin omat kaverini tästä kaupungista ovat Mikkeliläisestä jalkapallokulttuurista kertoessaan painottaneet tätä asiaa. Riippuen keneltä kysyy, kaupungissa on vain yksi joukkue jne. Kuningas-Jalkapallo ja poliittiset suuntaumukset ovat pysyneet käsikädessä tämän kaupungin jalkapallokulttuurissa, kaikki muistavat mikä floppi fuusioyritys oli, mutta onneksi se ei tuhonnut näitä kahta perinneseuraa.

Itse olen näissä otteluissa sinisten puolella, ehkä jopa paikanpäällä tällä kertaa, viimeistään sitten kauden tärkeimmässä pelissä sarjan toisella puoliskolla.
el Blanco

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 04.06.2007 klo 11:05:52


Olenko käsittänyt oikein, että Mikkelissä jos missä, jokaisella voi olla vain yksi seura...ja siitä pidetään kiinni. Ainakin omat kaverini tästä kaupungista ovat Mikkeliläisestä jalkapallokulttuurista kertoessaan painottaneet tätä asiaa. Riippuen keneltä kysyy, kaupungissa on vain yksi joukkue jne. Kuningas-Jalkapallo ja poliittiset suuntaumukset ovat pysyneet käsikädessä tämän kaupungin jalkapallokulttuurissa, kaikki muistavat mikä floppi fuusioyritys oli, mutta onneksi se ei tuhonnut näitä kahta perinneseuraa.


Riippuu keneltä kysyy. Löytyy niitä, jotka huoraavat kasvottomasti kumpaakin, mutta löytyy niitäkin, joille seura merkitsee enemmän kuin kaupungin yhteinen hyvä - ja näin se pitää ollakin. Itse en voisi ikinä kuvitella edes symppaavani MiKiä. Kyseinen asia johtuu myös henkilökohtaisista syistä, sillä Kissat ovat jättäneet traumoja. FC Mikkeli -sotkua kumpikaan seura tuskin haluaa edes muistella - niin järkyttävää se touhu oli sekä taloudellisesti että henkisesti.

Poliittinen kahtiajako ei tietysti enää tänä päivänä toimi täysimittaisesti, mutta jotain tietysti kertoo se, että Kissojen puheenjohtajana toimii Arto Seppälä ja että joka kotiin väkisin tungetussa vasemmistolaisten lehdessä on juttua MiKistä. Vanhemmissa kissalaisissa aistii vieläkin tietynlaista katkeruutta MP:tä kohtaan, eli vastakkainasettelun aika ei ole ohi ja hyvä ettei olekaan, koska jalkapallo tarvitsee väriä pienissäkin ympyröissä, pienissäkin kaupungeissa ja alasarjoissakin. Se luo vastapainoa rahanahneille pyrkyreille, jotka kutsuvat itseään "jalkapalloihmisiksi", ja seuraavassa lauseessa he ovat luomassa ties mitä fuusioita ja muuta perinteitä ja tunteita tuhoavaa paskaa.

Vielä kerran todettakoon: On hienoa, että MP ja MiKi ovat pystyssä kaikkien vaikeuksien jälkeen ja vielä hienompaa on se, että seurat pelaavat tällä kaudella vastakkain herättäen paikallisväestön kiinnostusta futista kohtaan.
aksu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #4 : 04.06.2007 klo 12:53:05Vielä kerran todettakoon: On hienoa, että MP ja MiKi ovat pystyssä kaikkien vaikeuksien jälkeen ja vielä hienompaa on se, että seurat pelaavat tällä kaudella vastakkain herättäen paikallisväestön kiinnostusta futista kohtaan.


Tuo ensimmäinen asia on todella hienoa, mutta jälkimmäiseen voi sanoa, että näkis vaan. Kun muistaa hyvin sen tunnelman, mikä vallitsi Urskissa vielä 70-80 lukujenkin taitteessa, ovat nykyiset derbyt pelkkää ininää.

Pitäisiköhän skannata tänne kuva MP-MiPK ottelusta vuodelta 79: kys. kuvassa taistelee sellaisia Mikkelin jalkapallon legendoja kuin Heikki Kangaskorpi, Reijo Vaittinen, Raimo Vierikko ja Matti Seppänen mm. Ja mikä oleellisinta: Urskin katsomo tupaten täynnä l. ainakin 2500-3000 katsojaa paikalla! Tänäpäivänä kymmenesosa tuosta katsojamäärästä olisi jo kiitettävä saavutus...mutta ehkä vielä joskus. ???
bluevitonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #5 : 04.06.2007 klo 19:54:47

Morleyn tavoin pelkään Kissojen olevan hienoinen suosikki. MP:ltä puutuu ainakin Mika Pasanen pelikiellon vuoksi, MyPa-avuista ei ole tietoa. Todennäköisesti Ilkka Mäkelä peluuttaa ylijäämämiehiään sunnuntain cup-ottelussa Tampereella kakkosen KooVee:ta vastaan. Joka tapauksessa viime sunnuntain vahvistuksista Jani Tanska ei olisi päässyt mukaan pelikiellon vuoksi, eikä myöskään Tero Karhu loukkaannuttuaan Hyvinkäällä. Ehkäpä Mikkelin miehillä mennään tämä derby, motivaation pitäisi ainakin paikallisilla olla kovempi.

Mikko Sundberg on onneksi palannut vahvuuteen ja tuo varmuutta ja rauhallisuutta MP:n nuoreen peräpäähän. Murtosen isosta roolista olen täysin samaa mieltä Morleyn kanssa, korostetusti nyt kun Pasanen ei pelaa.

Kuka tekee maalit? Mutka pelasi todella hyvin Hyvinkäällä, mutta pidän ehkä Iiro Kiukasta parempana maalintekijänä. Ikosen veljekset ovat molempien joukkueiden parhaimmistoa, siinä mielenkiintoinen taistelupari vaikka toisiaan vastaan Jonne ja Joona tuskin pelipaikkakohtaisesti joutuvat kamppailemaan.

Ottelusta saattaa tulla kovaotteinen, joka voi tietää molemmille joukkueille lisää loukkaantumisia ja pelikieltoja. Mutta niillä ei nyt spekuloida; tässä ottelussa pannaan kaikki peliin, tätä ei yksinkertaisesti saa hävitä. Kunnian menetyksen lisäksi tappion kärsinyt joukkue sysätään tukevasti putoamistaisteluihin.
interfax

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mikkeli


Vastaus #6 : 04.06.2007 klo 20:51:13


Jep joo. Minun ei onneksi tarvitse "huorata" kumpaakaan joukkuetta, kun ei äidinmaidossa eikä nuoruusvuosina tullut minkäänlaisia siteitä sen enempää sinisiin kuin punaisiinkaan. Kaikkea hyvää "oikein kannattajille" kuitenkin, puolensa valinneethan ne tuovat tunnelmaa Urskiin torstaina.

Tällä kertaa taidan kuitenkin toivoa kissojen voittoa. Punaisilla on enemmän voitettavaa ja MP taitaa ansaita syöksykierteensä; ehkä tappio "kakkosseuralle" herättelisi menestyneempää mikkeliläisjoukkuetta.

Ennen kaikkea kaipaan kiihkeää paikalliskamppailua, hyvää säätä, mediarummutusta ja runsasta yleisömäärää.  Ylos
jaja

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 04.06.2007 klo 20:55:03


Milloin viimeksi on päästy nauttimaan tästä mikkeliläisen jalkapallon helmestä...kahden pitkän historian omaavan joukkueen derbystä?


Mikkelin Kissat ry on perustettu vuonna 1981 Mikkelin Pallo-kissojen pelaajien toimesta. Seura hyväksyttiin yhdistysrekisteriin vuonna 1983. Pallo-Kissojen toiminta päättyi 1984 seuran edustusjoukkueen pelatessa III-divisioonassa. Lähes kaikki pelaajat jatkoivat V-divisioonassa, ja nousu IV-divisioonaan varmistui tappiotta 1984.


Eihän toi nyt niin järin pitkä ole ::)
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 05.06.2007 klo 11:59:12

Todennäköisesti Ilkka Mäkelä peluuttaa ylijäämämiehiään sunnuntain cup-ottelussa Tampereella kakkosen KooVee:ta vastaan.


Tosin tämä on 7.6. eli eikös pelaajat voi pelata myös 10.6.?
Siitä on kuitenkin taas kolme päivää seuraavaan liigapeliin 13.6. eli sopivasti jakamalla viikon sisään moni pelaaja saa peliaikaa. Etenkin kun takana on yli viikon loma.

Mutta tosiaan Karhun loukkaantumisen, jos on ikävämpi, ja Tanskan pelikiellon vuoksi korkeintaan Luukkonen tai kuntoon päässyt Kangaskolkka voivat Mikkeliin tulla, Heleniuksellakin ollut jotain ongelmaa.

Eero Peltonenhan voidaan lahjoittaa Mikkeliin pysyvästi.
Wahn

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Bayern, HJK


Vastaus #9 : 05.06.2007 klo 13:30:57

Mitenkäs tämä sinisten hieno kannatuslaulu oikein meni?

ämpee vielä pari maalii,
ottaa vastustajaa kaaliin...
Morley

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suamen Leionat


Vastaus #10 : 05.06.2007 klo 20:08:56

ämpee vielä pari maalii,
ottaa vastustajaa kaaliin...


..Mikkeli kun pyörittää
pisteitä ei muille jää
katsomossa hurrataan.

Laulamassa mukana muun muassa Aake Kalliala. Ja se on empee, noin niinkuin erotuksena ämpeeässästä..  8)

En muista viime kaudesta, mutta ainakin kesällä 2005 tämä kappale soi Urskissa ennen ottelua. Liekö ainoa ehjä kasetti sitten hajonnut.
Verbatim

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: West Ham United,


Vastaus #11 : 06.06.2007 klo 06:32:30

Tuli viime vuonna yhden kerran taisi olla Viikingit kotipelissä.
jaja

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 06.06.2007 klo 10:54:09


Tuli viime vuonna yhden kerran taisi olla Viikingit kotipelissä.


Tarkoitatko, tulin........
bluevitonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #13 : 07.06.2007 klo 09:54:21

Aamun Länsi-Savo kertoo MP:n vahvistuvan paikalliskamppailuun. MyPa:sta tulevat Fofana, Marchis ja Juura. Hyvältä näyttää!
el Blanco

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 07.06.2007 klo 10:10:18

Sininen: Mikonkatu
Punainen: Anni Swanin katu
Puolueettomat tarkkailijat: kaarteiden puskat

Vastakkainasettelu voi alkaa!
jesse72

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 07.06.2007 klo 10:34:08


Aamun Länsi-Savo kertoo MP:n vahvistuvan paikalliskamppailuun. MyPa:sta tulevat Fofana, Marchis ja Juura. Hyvältä näyttää!


MyPa-lainat kallistavat suosikin viitan sinipaidoille. Sinipaidoilta sivussa siis pelikiellossa oleva Mika Pasanen. MiKin pelaajista sivussa ovat Puujalka ja Sutinen.

Tiettyä kaunaa MP:tä kohtaan oli aistittavissa viimeksi viime sunnuntaina. Kuuluttajan kertoessa MP:n olevan tappiolla Hyvinkällä, vannotuneet duunarit läpyttivät käsiään villisti..

Itse olen myös MP:n puolella, sillä onhan MP aina MP!! Vanhoista derbyistä muistan olleeni paikalla kesällä-81. MP voitti 3-2, mutta PalloKissojen Tony Paul teki ainoan SM-sarjamaalinsa. Jotenkin jäänyt mieleen myös , että istuin aurinkokatsomossa, mutta nykyään rahaan aina vanhat luuni pääkatsomoon..

Pitkävetoon varma 2. Huutokilpailun vienee kuitenkin MiKi, lavatanssikeisari Pilvenheimo pitää siitä siitä huolen torvineen. Maaleja MiKi, tontti puhtaana Matti (Jaatinen)!!

PS. En jaksa nyt kaivella arkistoja, mutta oliko kesällä 2002 kakkosessa kolme joukkuetta Mikkelistä? SavUhan taisi napata FC Mikkelin raunioilta Kimmo Kurjen ja Janne Lahtosen. Marko Niiranen taisi myös siirtyä tuolloin SavUn-paitaan?

Noin kahdeksan tuntia enään..
« Viimeksi muokattu: 07.06.2007 klo 10:40:52 kirjoittanut jesse72 »
Juhani Kontiovaara

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TamU ja Suomen maajoukkueet


Vastaus #16 : 07.06.2007 klo 12:45:52

Ottakaahan paikalle pääsevät kuvia!
Morley

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suamen Leionat


Vastaus #17 : 07.06.2007 klo 15:10:46

PS. En jaksa nyt kaivella arkistoja, mutta oliko kesällä 2002 kakkosessa kolme joukkuetta Mikkelistä? SavUhan taisi napata FC Mikkelin raunioilta Kimmo Kurjen ja Janne Lahtosen. Marko Niiranen taisi myös siirtyä tuolloin SavUn-paitaan?


Kyllä näin oli. Mikkeliläisiä oli Kakkosessa kolme joukkuetta, joista kaksi sitten putosi. MiKi palasi nopeasti takaisin, mutta SavU on pysynyt Kolmosessa. Lahtosen, Kurjen ja Niirasen lisäksi SavU:ssa pelasi myös maalivahti Marko Kontkanen.

Joskohan tässä hiljalleen saisi itsensä siihen kuntoon että voisi harkita liikkelle lähtöä kohti Urskia.. Ylos
el Blanco

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 07.06.2007 klo 20:34:35

Kiitos MP! Ylos
Jaanis

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 07.06.2007 klo 20:50:28

MP:lla oli myös Jani Luukkonen maalilla.
Baikonur

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tottenham Hotspur


Vastaus #20 : 07.06.2007 klo 21:03:24

Pitihän sitä käydä katsastamassa kumpi Mikkelin porukoista oli kovempi. Paikalle oli saapunu moni muukin ja jonot sen mukaisia. Peliä oli pelattu jo 10 minuuttia ennen kuin päästiin HH:n kanssa sisään ja tilanne oli jo 0-1. Suht mukavaa peliä, mutta kyllähän molempien pitää harjoitella maalintekoa ja kovasti. MP:lle siunaantui paikkoja toisensa jälkeen ja Kissoja vietiin ajoittain kuin paskaämpäriä, vaikka muuten vääntö oli suht tasaista. Fofana karkasikin tekemään sitten viimeisillä minuuteilla 0-2 -maalin kesken Kissojen painostuksen.

Jurgelevitsh sai yhden tähden, Fofana kaksi ja Marchis kolme tähteä. Varsinkin Fofana teki ainakin allekirjoittaneeseen vaikutuksen toimiessaan MP:n hyökkäysten kapellimestarina.
jesse72

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 07.06.2007 klo 21:19:38Jurgelevitsh sai yhden tähden, Fofana kaksi ja Marchis kolme tähteä. Varsinkin Fofana teki ainakin allekirjoittaneeseen vaikutuksen toimiessaan MP:n hyökkäysten kapellimestarina.


Fofana oli kyllä pirun taitava kaveri ja toi väriä muuten vaisuun matsiin. Marchis teki voittomaalin ja napsi alakerrassa pääpallot todella varmasti. Jani Lukkonen hoiti vähät työnsä varmasti, mutta neljäs MyPa-apu Ilkka Juura oli näkymätön.

Lisäksi MP tuhlasi muutaman "varman" maalipaikan. Fofana ja Hynönen olivat kahdestaan Multaharjua vastassa, mutta "Vatilan vinttikoira" laukoi tolppaan. Mikko Mutka oli myös nokitusten Multaharjun kanssa, mutta kosautti ohi. Mutkasta alkaa tulla mieleen takavuosien Marko "Lissu" Nieminen. Pallo ei mene maaliin millään, mutta pääasia et tukka on hyvin..

Yleisöä oli paljon ja sääkin suosi. Muutama pikkukohta vaivaa. Pallopoikien toiminta on todella hidasta, eli onko järkeä laittaa kentän laidalle noin 6-7-vuotiaita nassikoita? Kuuluttaja voisi myös pitää turpansa kiinni pelin ollessa käynnissä. Tämä on pistänyt korviin muutamassa viime Kissojen matsissa. MP:n matseissa ei tätä ongelmaa ole, sillä "Sidi" on ammattilainen. No, "duunareilla" ei ole käytöstapoja, tosin kuin herrojen lapsilla..

Morley

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suamen Leionat


Vastaus #22 : 07.06.2007 klo 21:50:51

Perimikkeliläiseen tapaan pääosa katsojista päätti saapua otteluun viime hetkellä. Hyvissä ajoin paikalle tulleena tuskailin jo, että eihän tänne tule edes katsojia. Hyvin kuitenkin ihmiset derbyn (ja ilmaiset makkarat) löysivät. Onkohan kenelläkään virallista yleisölukemaa?

MP:lle kyllä ansaittu voitto. Se loi selvästi enemmän maalipaikkoja ja pelasi ehjän ottelun. Vasile Marchis johti MP-puolustusta isännän elkein. Mohamed Fofana oli aivan uskomaton. Välillä tuntui, että osa pelikavereista ei oikein tajuaisi taiturin ajatuksia. Loistavia syöttöjä ja harhautuksia. Viihdearvo on korkealla, kun tämä mies pelaa! Jälleen kerran Sinisille risuja kehnosta viimeistelystä, sillä peli olisi pitänyt ratkaista jo ekan puoliajan tilanteista. Onneksi tämäkin riitti.

Kissatkin taisteli hyvin, mutta tällä kertaa eväitä parempaan ei ollut. Varamiehisyys painaa edelleen, vaikka Teemu Sutinen tulikin takaisin kokoonpanoon. Punaisilla kävi vähän tuuriakin, kun Jesse Särkkä välttyi päivänselvältä ulosajolta ekalla jaksolla. Pirkka Multaharju oli kyllä maalissa hyvä.

MyPa-avut täyttivät kyllä ruutunsa enemmän kuin hyvin. Avainpelaajat Marchis ja Fofana on jo tässä mainittukin. Lisäksi Jani Luukkonen toi huimasti varmuutta joukkueen takalinjoille. Se, miten matsi olisi mennyt ilman näitä herroja onkin toinen kysymys sitten..

Satunnaisia huomioita:

- Jollakin makkaramyyjällä edustavasti jukuripaita päällä Alas :D
- Teemu Sutisen suhteellisen äänekäs avautuminen ("VITTU!") hävityn kaksinkamppailun jälkeen ja vastaiskusta MP:lle 2-0. Pikkupojilla oli ainakin hauskaa. Nollatoleranssi kiroilun suhteen myös Kakkoseen ei olisi yhtään huonompi juttu..
- Mikko Mutkalle edelleen :keskari:, vaikka tänään peli olikin vähän edellisiä parempaa.
Yellow

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 07.06.2007 klo 21:52:29

Tärkeälle voitolle  Ylos Ylos
bluevitonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #24 : 07.06.2007 klo 21:59:00

Onnittelut MP:lle voitosta!

Yleisöä ilmeisesti yli parituhatta Ylos

Harmittaa kun ei päässyt paikalle. Lohdutukseksi kävin katsomassa LPS-KäPa-kärkiottelun: yleisöä 190. Eihän nämä pääkaupunkiseudun (puoli-)tusinajoukkueet ketään kiinnosta kun on tarjolla maaotteluita ja huuhkajia.

Hyvä viikko Suomelle, MP:lle ja Tundelle (ratkaisi cup-pelin JJK-TPS jatkoajalla) Tuoppi

 
Sivuja: [1] 2
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines