FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
05.06.2020 klo 11:20:23 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2]
 
Kirjoittaja Aihe: OLS - OPS-jp  (Luettu 2537 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
futislasse

Poissa Poissa


Vastaus #25 : 08.06.2007 klo 10:26:43

Paikallisderby vailla vertaa olisi ollut hyvä otsikko näin jälkeenpäin Ylos Ensimmäinen jakso oli tarkkaa peliä ja ensimmäiset paikat siunaantuivat Palloseuralle: Abladen laukauksen pelasti puolustaja maaliviivalta ja Puurusen laukaus viuhahti vain niukasti takatolpan ohi, tämän jälkeen vuorossa oli Luistinseura, joka sai aikaiseksi muutaman viittävailla tilanteen, vain tilanteen päättäjä puuttui hyvän pyörityksen jäljiltä. Jakson lopulla Palloseuralla oli pari hyvää vaparipaikkaa ja Luistinseuralla yksi hieno laukaus 20 metristä kohti alakulmaa.
Toinen jakso alkoi vauhdikkaammin, ilmeisesti joukkueet olivat saaneet uudet ohjeet tauolla kun tiesivät paremmin "taktiset salaisuudet": Palloseura oli nostanut järkevästi Väisäsen keskikentälle ja jatkuvasti oli kolmikosta Pires-Ablade-Väisänen joku vapaasti häärimässä, eniten vapaata oli Pireksellä joka haki hyvin paljon mutta tässä pelissä mies vaelteli varjojen mailla verrattuna parin kauden takaiseen ac paidassa, joita minäkin näin ??? Luistinseuralla taas oli mukana ac:lta Minkenen , Koivuranta ja Tenkula, heistä varsinkin Koivuranta oli vahva ja oikeastaan ainut joka vaikutti liigapelaajalta, paljon kehutti Minkenen oli kaksi porrasta pelatussa ottelussa surkea. Minkenen hävisi kaikki kaksinkamppailut AC:sta pudotetulle Saarelalle, ainut plussat olivat toisen jakson hyvät kulmat, moisilla esityksillä ei ole asiaa liigaan. OLS on mainostanut paljon omia nuoria, mutta nyt heitä ei näkynyt kuin penkillä, osaa ei sielläkään (Pohjola, Väisänen jne. olisivat saaneet hyvää oppia ko. pelistä "kentällä").
Luistinseura meni johtoon kulmasta jonka Meriläinen survoi läheltä sisään, ihmetellä sopii missä oli Palloseuran "iso" kalusto Koskinen, Puurunen,Väisänen, niin rauhassa sai Meriläinen survoa pallon verkkoon, eikä maalivahdin koskemattomuuskaan ollut kaukana.
Palloseura oli vaikeuksissa maalin jälkeen ja luistinseura oli voinut ratkaista pelin kulman jälkitilanteesta, vain Siiviko loistava reaktiotorjunta esti 2-0 lukemat. Palloseura suoritti pian tämän jälkeen vaihdon, Ablade nilkutti pois, kentälle tuli uusi tuttavuus Santtu Perttunen , joka oli todella hyvä ja keskikenttä oli taas palloseuran hallussa. Vain minuutti vaihdosta ja pitkän vaparin jälkitilanteesta Puurunen ohjasi läheltä pallon maaliin Pejicin jatkosta 1-1. Palloseura jatkoi hallintaa tämän jälkeen ja loi vaarallisimmat tilanteet, pallo saatiin kaksi kertaa maaliinkin , mutta avustaja liputti pallon käyneen päädystä ulkona. Palloseura teki toisen hyvän vaihdon, Luoma-aho kentälle, Koskinen loukkaantuneena ulos, hieno vaihto valmentaja Salmelta, sillä vain hetkeä myöhemmin Luoma-Aho vapautti puurusen laidalta, nappikeskitys Pejicin päähän, millimetrin tarkka pusku yläkulmaan ja 1-2 Palloseuralle. Luistinseuran vaihto ei ollut yhtä hyvä, viimehetken rynnistys loppui vaihtomies Rizvanin ulosajoon suunsoitosta Alas
Vielä senverran , että vaikka yleisöä oli kakkosen peliin hyvin, noin 600. Luistinseuralla on kuulemma yli tuhat junnaria ja Palloseurallakin parisataa, olisiko ollut viisasta hoitaa homma niin että tämä peli olisi ollut "pakollinen" harjoitustapahtuma, niin paikalla olisi vanhempineen ollut 3000 katsojaa ?
« Viimeksi muokattu: 08.06.2007 klo 10:31:29 kirjoittanut futislasse »
BobbyMoore

Poissa Poissa


Vastaus #26 : 08.06.2007 klo 13:44:51

Vähän ihmettelen kommentteja hyvästä ottelusta... Tosiasia on että ottelu oli tasoltaan huono. Ymmärrän toki ettei paikallispelissä aina mitään hienouksia näe mutta kyllä se oli molemmilta puolin pitkän pallon räiskintää. Siinä kunnostautui erityisesti OLS. Merkillistä että Molin piti joukkueen esitystä hyvänä. Jos vaatimustaso valmentajalla on tätä, ei voi paljon pyytääkkään.

OPS oli parempi joukkue vaikka OLS:llä piti olla paremmat pelaajat. Jos yksittäisi esityksiä kuitenkin katsoo, voi sanoa että OLS kaatui maalivahtiin. Molemmissa maaleissa hän oli passiivinen.

Liigapelaajista Koivuranta saa hyväksynnän mutta Minkenen oli aivan surkea. Pallo poltti jaloissa ja syötöt menivät harakoille. Rova on liian kevyt tuollaiseen rooliin tosin hänen puolustuksekseen voi sanoa että pallot hänelle olivat luokattomia. Siekkinen juoksee mutta ilman ajatusta. Tenkulaa taas ei oikein huvittanut.

Nyt kun OLS on ottanut virallisesti ohjelmaansa pelaajien kehittämisen, tulisi pelityyli sitten olla sellainen. Paljon, paljon parempaa pallollista pelaamista, jota kautta tulos kyllä tulisi. OPS taas on vähän mauton ja hajuton. Aika huono puolustuspeli ja hyökkäyspeli summittaista. Tällä voi kuitenkin kakkosessa pärjätä.
« Viimeksi muokattu: 08.06.2007 klo 13:46:33 kirjoittanut BobbyMoore »
Vuoden Vaihde

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: OTP, AC Oulu, Djurgårdens IF


Vastaus #27 : 08.06.2007 klo 13:52:23Eikö em. ole jo sääntörikkomus  ???Eikös tämä rajoitus, mikä tuolla säännöissä on, koske aikuisia pelaajia? Herrat Minkenen, Rova, Meriläinen ja Vilppola (miksei Siekkinenkin) menevät kyllä nuoriin pelaajiin käsittääkseni..
misteri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FF Poker Tour I Bracelets: Final, Main, Money


Vastaus #28 : 08.06.2007 klo 14:06:54

Mitkäs oli joukkueiden avaukset?
Juhana Jäähynkalastaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Muovinen Palkkaturva teitä ei kukaan kaipaa®


Vastaus #29 : 08.06.2007 klo 16:33:41


Eikös tämä rajoitus, mikä tuolla säännöissä on, koske aikuisia pelaajia? Herrat Minkenen, Rova, Meriläinen ja Vilppola (miksei Siekkinenkin) menevät kyllä nuoriin pelaajiin käsittääkseni..

Ei vaan Juurikasvu heitti skeidaa joko tarkoituksella tai tietämättään eli AC:ltä oli tasan sääntöjen sallimat kolme peluria (Koivuranta, Minkenen ja Tenkula), joista kaksi oli vielä toipilaina mukana. Tämä meinaa käsittääkseni sitä, että mainitut pelaajat ovat 7 päivän karenssissa eivätkä ole mukana ens maanantaina vepsua vastaan. Paitsi Minkenen, joka on "nuori pelaaja".

OLS:n sopimuspelaaja Siekkinen ainakin liikkuu "nuorena pelaajana" - myös 31.8. jälkeen, jolloin siirto-oikeus "vanhojen" osalta loppuu. Siekkinen voi toki surffailla 1 päivän karenssilla kauden loppuun saakka. Ja "nuorten pelaajien" on siis aivan sama kumman kirjoilla ovat, kun http://www.palloliitto.fi/kilpailu/saannot_ja_maaraykset/farmisopimussaannot/ mukaan "Siirtojen määrää ei ole rajoitettu. Kuitenkin ylemmästä seurasta siirretyistä ylemmän seuran aikuisista pelaajista voi alemmassa seurassa pelata samassa ottelussa vain kolme pelaaja."

Jokin tuossa edellä tökkii, kun Minkenen on nuori pelaaja, jolloin hän ei kuuluisi tuon max. kolmen pelaajan määrään, mutta ihan sama ja ainakaan mitään sääntöjä tässä ei ole rikottu. Mutta korjatkaa toki tietävämmät, jos olen väärässä.
Juurikasvu

Poissa Poissa


Vastaus #30 : 08.06.2007 klo 18:47:10


Eipä riittänyt kaksi sarjatasoa ylempänä veikkausliigaa pelaavan AC Oulun 8 sopimuspelaajaa, joista 7 avauksessa, vaan OPS vei tahtovoiton ansaitusti 1-2 Ylos Ymmärrän että AC janarit purkautuvat nyt täällä kun käytännössä se otti kuokkaan ;) Syksyllä kaikki on toisin kun 8.8 pelattavassa uusinnassa ei apuja enään "varsinaisesta" AC ryhmästä tule farmisäännön umpeuduttua. Hieno taistelu OPS:n "siipirikolta joukkueelta" ja hieno suoritus huoltaja Jussi Hautalalta kun sai teipattua Abladen ja varsinkin Pejicin jonkinlaiseen pelikuntoon

Korjaanpa hiukan, näköjäs vasta 31.8 menee farmi-ikkuna kiinni, joten seuraavaan matsiin voipi saada sitten vielä useamman miehen ja tokihan nuo Vepsua vastaan voivat pelata kun ylöspäin siirtyminen kestää vain päivän. pelaajien määrästä, montako saa olla en ole puhunut/kirjoittanut, eli nuoria niinpaljon kuin on ja "vanhuksia" 3 eli jos Rova, Siekkinen, Heiskanen, Minkenen, Väisänen, Meriläinen on noita nuoria niin sitten vielä Brovkin , Rafinha ja Luukkonen seuraavaan matsiin, niin hyvä tulee ;) Senverran että puurusjukka sanoi, että ops teki kaks maaliaan molemmat koivurannan virheestä, ensin itse jukka pääsi häneltä "irti" ja toisessa otti löysästi pejicin, että ottelun paras asiantuntijaraatin mukaan?
« Viimeksi muokattu: 08.06.2007 klo 18:49:31 kirjoittanut Juurikasvu »
Utopia W.T.

Poissa Poissa


Vastaus #31 : 08.06.2007 klo 18:59:50


Korjaanpa hiukan, näköjäs vasta 31.8 menee farmi-ikkuna kiinni, joten seuraavaan matsiin voipi saada sitten vielä useamman miehen ja tokihan nuo Vepsua vastaan voivat pelata kun ylöspäin siirtyminen kestää vain päivän. pelaajien määrästä, montako saa olla en ole puhunut/kirjoittanut, eli nuoria niinpaljon kuin on ja "vanhuksia" 3 eli jos Rova, Siekkinen, Heiskanen, Minkenen, Väisänen, Meriläinen on noita nuoria niin sitten vielä Brovkin , Rafinha ja Luukkonen seuraavaan matsiin, niin hyvä tulee ;) Senverran että puurusjukka sanoi, että ops teki kaks maaliaan molemmat koivurannan virheestä, ensin itse jukka pääsi häneltä "irti" ja toisessa otti löysästi pejicin, että ottelun paras asiantuntijaraatin mukaan?

Sakallio

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Rauno Ojasen puoliaikaomena


Vastaus #32 : 08.06.2007 klo 19:45:55montako saa olla en ole puhunut/kirjoittanut, eli nuoria niinpaljon kuin on ja "vanhuksia" 3 eli jos Rova, Siekkinen, Heiskanen, Minkenen, Väisänen, Meriläinen on noita nuoria niin sitten vielä Brovkin , Rafinha ja Luukkonen seuraavaan matsiin, niin hyvä tulee ;)


Luukkonen - missä pelaa? Ei ainakaan AC Oulussa. Valitettavasti.

Meriläinen, Väisänen, Rova ja Heiskanen taitavat olla OLS:ssa kirjoilla, joten heitä ei ollut tarvetta siirtää eilen.
Vuoden Vaihde

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: OTP, AC Oulu, Djurgårdens IF


Vastaus #33 : 08.06.2007 klo 19:48:40

Juurikasvun selvännäkijötaidoille toki.  Ylos
Juurikasvu

Poissa Poissa


Vastaus #34 : 08.06.2007 klo 21:27:02


Juurikasvun selvännäkijötaidoille toki.  Ylos

Hups lipsahti vanhasta muistista... mutta okei paljastetaan, neuvotteluja käyty, Luukkonen tarvitsisi peliaikaa ja tulossa pohjoiseen vuokralle, mutta minne ;)
Vuoden Vaihde

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: OTP, AC Oulu, Djurgårdens IF


Vastaus #35 : 08.06.2007 klo 21:28:42Hups lipsahti vanhasta muistista... mutta okei paljastetaan, neuvotteluja käyty, Luukkonen tarvitsisi peliaikaa ja tulossa pohjoiseen vuokralle, mutta minne ;)


Hallusinaatioille toki  Ylos


 
Sivuja: 1 [2]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines