FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
13.07.2024 klo 02:56:54 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2
 
Kirjoittaja Aihe: Ihanteellinen UCL-lähetys?  (Luettu 4640 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
^amoresperros^

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomen maajoukkue & Fútbol Club Barcelona


: 19.09.2006 klo 17:33:14

Tämän topicin alla keskustelemme siitä, millainen olisi kenenkin ihanteellinen UCL-lähetystilanne. Keskustelun alla oleellisia asioita:
-Milloin lähetyksiä?
-Miltä kanavalta?
-Ketkä studiossa?
-Millainen studio-osuus?
-Mitä tauolla?
-Kuka selostaa?
-Otteluvalinnat?


Syötän avauspotkun liikkeelle ja toivon muiden forumistien jatkavan peliä.

Studiolähetys
Omassa ihannetilanteessa lähetyksiä tulisi luonnollisesti sekä tiistain että keskiviikon otteluista. EU-lainsäädännön mukana tuomat realiteetit huomioiden, lähetykset eivät siis voisi tulla samalta kanavalta. Lähden liikkeelle siitä, että ainakin toinen lähetyksistä on ehdottomasti tultava ”koko kansan” mahdolliseksi eli vaihtoehtoina olisivat silloin siis YLE, MTV3 ja Nelonen. MTV3:n ”futishistoria” tuntien, se karsiutuu sekunnin murto-osassa. Tämä ”kaikelle kansalle” tuleva lähetys tulisi siis lähettää, joko Nelosen tai YLE:n välityksellä. Lähtisin rakentamaan keskiviikko-ottelua YLE:n puolelle, koska siellä ei ole mainoskatkoja. Palataan pian siihen tarkemmin. Tiistain otteluun minulla on kaksi potentiaalista vaihtoehtoa: Nelonen tai Urheilukanava. Tässäkin pohjalla on se, että maksuttomana voisi myös tiistain ottelua seurata. UK:n levikki ei valitettavasti vielä kata kuitenkaan yhtä laajaa aluetta kuin Nelosen, joten toistaiseksi Neloselle menisivät tiistai-otteluiden oikeudet.

Lähetykset alkaisivat molempina päivinä klo 21.00 studio-osuudessa, jossa käytäisiin ensin läpi kierroksen kaikki ottelut lyhyesti ja puntaroitaisiin jokaista ottelua, lohkotilanteita, pelattuja otteluita sekä kansallisessa sarjassa että CL:ssä. Tähän aikaa olisi varattuna noin 20-25 minuuttia. Seuraavan vartin ajan keskityttäisiin illan tv-otteluun, ja sen lähtökohdat luonnollisesti käsiteltäisiin huolellisemmin. TV-kuvaa stadionilta voisi alkaa välittää viitisen minuuttia ennen ottelun alkua, jotta heti päästäisiin tunnelmaan sisälle. Nelosen ”pakollisen” mainoskatkon voisi heittää ennen illan ottelun spekulointia.

Selostajan tulisi aina olla stadionilla paikan päällä. Turhaa kommentaattoria en kaipaa vaan kaikki huomio selostajan äänelle. YLE:n ottelut voisi selostaa Antero Mertaranta ja Nelosen Tuomas Virkkunen. Jääkendomaineestaan huolimatta Mertaranta on myös erinomainen futisselostaja. Virkkunen on luonnollinen valinta rakkaudesta lajiin ja intohimosta selostamista kohtaan. Optiona sisällytän sen mahdollisuuden, että, Virkkunen voisi toisaalta selostaa molempien päivienkin pelit.

Studioita on siis tässä tapauksessa myös kaksi, kun kerran lähettäviä kanaviakin on kaksi. YLE:n asiallisemmassa studiossa vetäjänä voisi toimia Ville Klinga, joka mielestäni on selkeästi paras studioisäntä futislähetyksiin. Klingalta löytyy paljon tietämystä, tunteita, asiallisuutta sekä rentouttakin lähetyksiin. Klingan vakiokasvona studioissa katsoisin mielellään Pasi Rautiaista, joka toisi lähetyksiin aimo annoksen lisää viihdyttävyyttä.

Toisen studion vetäjänä voisi toimia ristiriitaisena pidetty Riku Riihilahti. Poikamaisesta intoilusta huolimatta, Rikulla on taustat hallussa, rakkaus lajia kohtaan ja veljensä kautta hyvät suhteet pelaajiin. Etenkin veljekset Riku&Aki olisi aika vekkuli kaksikko studiossa.

Puoliajan tullessa, kisastudio(t) kävisi(vät) tauolla läpi tv-ottelun kohokohdat ja asetelmat toiselle jaksolle lähdettäessä sekä millaisia muutoksia joukkueiden voisi kuvitella tekevän. Lisäksi näytettäisiin puoliajalla muista otteluista 1.puoliajan maalit nopeasti ja kerrattaisiin samalla taukotilanteet. Kuva stadionille voisi siirtyä riittävän aikaisin, jotta stadionin tunnelmaan pääsisi jälleen lämpimästi käsiksi.

Ottelun päätyttyä kuvaa ei suoraan siirrettäisi loppuvihellyksen jälkeen studioon vaan pidettäisiin kuva minuutin-parin ajan vielä stadionilla, kun pelaajat poistuvat pukuhuoneisiin. Kuva siirtyisi sitten takaisin studioon, joka kävisi läpi tv-ottelun kohokohdat ja analysoisi miksi ottelu eteni miten se eteni. Toimituksilla olisi myös stadionilla haastattelija, joka haastattelisi pelaajia ja/tai valmentajia, joiden haastattelut näytettäisiin suorana. Haastattelijoiden nimiä ei nyt tule mieleen, koska yleisesti ottaen suomalaiset haastattelijat ovat heikkoja. Sporttila tai Bubi ei innosta.

Kun haastattelut olisi hoidettu ja tv-ottelu käsitelty, siirryttäisiin muiden otteluiden tapahtumiin. Jokaisesta ottelusta tulisi muutaman minuutin mittainen kooste parhaista paloista ja lopussa kerrattaisiin tulokset ja sarjatilanteet. Samalla käsiteltäisiin myös ensi kierroksen otteluita lyhyesti ja asetelmia niihin lähdettäessä.

Studio-osuus päättyisi hyvän yön toivotuksiin ja vielä kierroksen maalikimaraan.

Otteluvalinnat
Otteluvalinnoissa painotettaisiin seuraavia asioita
•   suomalaiset pelaajat
•   viihdyttävät joukkueet
•   sarjatilanne
•   eri maiden joukkueita tasaisesti, ei tietyn maan suosimistaEditoin sitten, jos tulee vielä jotain mieleen. Ja heittäkääpä kommenttia ja omia mielipiteitä ihanteellisesta UCL-lähetyksestä.
Kiima-Aho

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kuopion Palloseura


Vastaus #1 : 19.09.2006 klo 17:41:47

Jaksoin vain tummennetut kohdat Ylos

Minulle on periaatteessa ihan sama kuka juontaa alkuspekulaatiot ja kuka on vieraana, kun en kuitenkaan niitä katso. Selostaja valitaan kolmikosta Virkkunen, Mertaranta, Ihq-Tapsa. Pääasia kuitenkin että selostajana ei toimi J-P Jalo.

Otteluvalinnat ovat molipuolisia. Näytetään sekä "suuria" otteluita että vähän eksoottisempia otteluita. Se, että pelaako joukkueessa suomalaisia, ei pitäisi otteluvalintaan vaikuttaa.
poolsince79

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 19.09.2006 klo 20:34:14

Ei väliä milloin lähetys tulee eikä sillä miltä kanavalta.
Ei myöskään väliä ketä studiossa ja millainen se studio-osuus on.
Ei väliä mitä tauolla eikä väliä kuka selostaa.
Otteluvalintana vaan pitäisi aina olla Liverpool-?.
Olen siis varsin vähään tyytyväinen
X.M.

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PirloMAnia


Vastaus #3 : 19.09.2006 klo 20:59:23

-Milloin lähetyksiä?
-Niin usein kun mahdollista.


-Miltä kanavalta?
-UrheiluKanava - rakkaudesta urheiluun. Kun Suomessa on todellinen "URHEILU" kanava, niin mieluummin sieltä katsoo Mestareiden liigaa kuin jotain saatanan lapriméradivisiònia.


-Ketkä studiossa?
-Jari Sporttila nyt ainakin ja Jyrä ja sitten joku viikoittain vaihtuva yllätysnimi.-Millainen studio-osuus?
-Sellainen, jossa analysoidaan 110% tarkasti tulevaa ottelua eikä mainosteta jotain elokuvia. UrheiluKanava mahdollistaa tämän sillä he eivät näytä mitään haistapaska-elokuvia, ja vaikka joskus tulisivat näyttämäänkin, niin eivät varmasti huippufutiksen aikaan.-Mitä tauolla?
-Jyrän ja Jarin analyysit Ylos-Kuka selostaa?
-Pépe Jurgens, Tuomas Virkkunen, H-P Hänninen.-Otteluvalinnat?
-No vittu ei liverpoolia ainakaan.

terroristi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: CFC


Vastaus #4 : 19.09.2006 klo 21:21:14

-Otteluvalinnat?
-No vittu ei liverpoolia ainakaan.
Sama Ylos
Saminaattori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter Turku


Vastaus #5 : 19.09.2006 klo 21:26:24

Sama Ylos
Eri. Topicille Ylos
J.P. Sarja

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 19.09.2006 klo 21:34:37

-Milloin lähetyksiä?

Mieluiten tietenkin jokaisena pelipäivinä ja ideaalitilanne olisi, että digikanavan puolella pyörisi joku vaihtoehtoinen peli.

-Miltä kanavalta?

Yle, Maikkari tai Nelonen em. syistä. Miksei toisaalta myös varsin sympaattinen UK, joka todennäköisesti näyttäisi kaiken minkä pystyy, poikkeuksena siihen mitä nykyisin on mahdollista nähdä.

-Ketkä studiossa?

Raution Pasi lupauksia antamassa. Pyöräilemään ja sillai.. :) Studioisäntä esim. Nymanin Peter ja joku vaihtuva vieras/vieraat.

-Millainen studio-osuus?

Yksinkertainen, asiantunteva ja oleellisuuksiin keskittyvä - toki Keken rankkipotkut ja Pasin pyöräilyt tuovat aina sitä jotain ekstraa. Mielellään riittävän mittainen (väh. puoli tuntia) että pelaavat joukkueet päästään käymään kunnolla läpi.

-Mitä tauolla?

Tiedä olenko sitten ainoa, mutta itse olen ainakin kyllästynyt jatkuviin ensimmäisen puoliajan huippuhetkien uusintoihin. Johan ne moneen kertaan on hidastuksissa nähty! Mieluummin haastatteluja tms. ja tietysti läppää pelitavoista ym.

-Kuka selostaa?

Virkkunen ja Mertaranta Ylos

-Otteluvalinnat?

Yleisöäänestys. Ehkä malliin ettei samaa joukkuetta nähdä kahta-kolmea kertaa peräkkäin kuitenkaan? Varsin pooliksihan tuo muuten taitaisi mennä ::)

e. tuo haastattelija puoliajalla/ottelun jälkeen on kyllä ihan mielenkiintoinen kysymys - itsellä ei kovinkaan montaa pätevää henkilöä tuohon hommaan tule mieleen. Esim. Riihilahden Riku sieltä studiosta kentän laidalle?
« Viimeksi muokattu: 19.09.2006 klo 21:53:06 kirjoittanut jp72672 »
J.P. Sarja

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 19.09.2006 klo 21:43:41

Eri. Topicille Ylos

Topicille ehdottomasti myös täältä, avaukselle eritoten Ylos

e. mikäs muuten tuossa EU-lainsäädännössä on, ettei ole mahdollista molempina pelipäivinä otteluita näyttää samalta kanavalta?
« Viimeksi muokattu: 19.09.2006 klo 21:45:48 kirjoittanut jp72672 »
candidate

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 19.09.2006 klo 22:19:44

Otteluita laajasti (ei vittu jaksa ainaista Liverpoolia, enkä muutenkaan ole ihan varma tästä brittisuosimisesta, vaikka pidänkin valioliigaa kovimpana sarjana - perdoneme vaan).

Otteluita sekä keskiviikkona että tiistaina (mahdollistaisi pienempienkin joukkueiden kohtaamisien esittämistä).

Rautiainen kommentaattoriksi selostajan rinnalle (voisi olla aika absurdia selostusta).


Semi off-topic, mutta Mertaranta on joskus todennut jossain haastattelussa, ettei edes erityisemmin pidä jääkiekosta, vaan mielummin selostaisi ihannoimaansa kuningaslajia (ei, rallista ei nyt ole kyse), mutta Jutilan ja 1995 jälkeen tuskin mahdollista, kuitenkin aika paljon joutuu keppilajin parissa työskentelemään.
« Viimeksi muokattu: 19.09.2006 klo 22:22:32 kirjoittanut candidate »
Kartanonherra

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kuuntele nyt tarkkaan: haista vittu


Vastaus #9 : 20.09.2006 klo 00:14:07

Matsit valituiksi ilmaisen nettiäänestyksen kautta. Kai sen jotenkin saisi myös digiboksillakin äänestettyä ???
antero93

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: :P(Y)


Vastaus #10 : 20.09.2006 klo 08:56:08

Toivottavasti tulis Arsenalin pelejä
Tokan Rykimä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkaja pitch invasion since 6.6.


Vastaus #11 : 20.09.2006 klo 21:10:50

-Milloin lähetyksiä?
Kerran viikossa on jees. Reilun mittaiset koosteet kaikista peleistä vielä siihen päälle.

-Miltä kanavalta?
Mielellään Yle tai UK.

-Ketkä studiossa?
The One & Only: Pasi Rautiainen. Lisäksi vaikka Atik, Jallu Rantanen, Bana, Ikäläinen jne.

-Millainen studio-osuus?
Syvälliset, mutta kuitenkin "kansantajuiset" analyysit joukkueiden taktiikoista ja strategioista.

-Mitä tauolla?
Mie diggailen kun ne käyttää sitä "piirtopöytää". Ja ei pelkkien maalien ja huippupaikkojen kelaamista, vaan myös esimerkkejä miten puolustus, keskikenttä tai joku pelaaja toimii tietyissä tilanteissa.

-Kuka selostaa?
Kunhan Osku Laukkasen suu teipataan kiinni pelien ajaksi niin olen tyytyväinen.
Hoopi ja Tapsakin menevät, kunhan niille hommataan kommentaattori sinne seuraksi. Virkkunen on ainoa joka pärjää yksinkin.

Porttila tietysti raportoi tunnelmia paikanpäältä.  8)

-Otteluvalinnat?
Liverpooliahan ei voi koskaan näyttää liikaa.  ;)
Balla

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 20.09.2006 klo 22:29:48

Kaikkiin liverpool
Moviola

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 20.09.2006 klo 22:50:14

Kyllä mä luottaisin Maikkarin osaamiseen. Sasha Ikonen studiossa, Antti Haajanen selostaa ja Jari Porttila on "varikkoreportterina" kentän laidalla. Konseptin nimeksi vaikkapa Champions Night ja kai ne vihreät takit vielä jostakin löytyy.
Eki83

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 22.09.2006 klo 06:27:29

Kyllä mä luottaisin Maikkarin osaamiseen. Sasha Ikonen studiossa, Antti Haajanen selostaa ja Jari Porttila on "varikkoreportterina" kentän laidalla. Konseptin nimeksi vaikkapa Champions Night ja kai ne vihreät takit vielä jostakin löytyy.

Petri "hih hih hah hah heh heh hoh hoh" Helin vielä kommentaattoriksi.
quinton

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 22.09.2006 klo 15:16:00

Lähetykset vaikka UK:lta kerran viikossa, mutta myös Canalin toteuttama kelpaisi. Selostajana toimisi tottakai Tuomas Virkkunen, mutta sitten studio-osuuteen (n. puoli tuntia ennen matsia, puoliajalla ja n. vartti matsin jälkeen) mukaan oikeita asiantuntijoita, kuten Pasi Rautiainen saksalaisjengin pelatessa, Martti Kuusela kreikkalaisjoukkueen ollessa mukana, Lehkosuo esimerkiksi italialais-tai miksei vaikka espanjalaisjoukkueen pelatessa. Studioisäntänä, miksei esimerkiksi Riku Riihilahti tai vaikka Peter Nyman.

Toive/toiveita:
-Milloin lähetyksiä?
Lähetys/kierros

-Miltä kanavalta?
Urheilukanava

-Ketkä studiossa?
Tämän kauden UCL-välierä AEK-Werder Bremen kyseessä ja studiossa ovat Martti Kuusela, joka tietää faktat kreikkalaisesta jalkapallosta enemmän kuin vähän alusta. Luonnollisesti Mara kannattaa AEK:ta, jonka riveissä Perparim Hetemaj aloittaa vaihdossa. Toinen studiovieras on tottakai Pasi Rautiainen, joka lupaa puoliajalla Bremenin johtaessa 3-0, uida Tallinnaan mikäli AEK saa pelistä edes tasapelin. Puoliajalla Perpa päästetään irti ja AEK nousee tasoihin, pelin jälkeen Pasin ilme on näkemisen arvoinen studioisäntä Riku Riihilahden kaivaessa pyyhettä Pasille mukaan. Tottakai studiossa voisi vierailla myös Ägä, jotta Riihilahden veljekset saadaan studioon ja samalla Ägä voisi kertoa omia kokemuksiaan kentällä olevista pelaajista.

-Millainen studio-osuus?
Huumoria piisaa, mutta taktiikat ja tilanteet käydään läpi asiallisesti ja perusteellisesti kuvanauhoja ja taktiikkapöytiä käyttäen.

-Mitä tauolla?
ks. ylempää.

-Kuka selostaa?
Tuomas Virkkunen

-Otteluvalinnat?
Esimerkki välierässa vastakkain kaksi suomalaista eli Pasanen ja Hetemaj, muuten ei välttämättä tarvitsisi suomalaisten perusteella valintoja tehdä. Kovat panokset ja mielenkiintoiset ja kuumat joukkueet ruutuun.
Hoplaa

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 22.09.2006 klo 15:18:46

Otteluvalinnat
Otteluvalinnoissa painotettaisiin seuraavia asioita
•   suomalaiset pelaajat
•   viihdyttävät joukkueet
•   sarjatilanne
•   eri maiden joukkueita tasaisesti, ei tietyn maan suosimista

Elikkä vuorotellen Liverpoolia ja Hyypiää. Näinhän se YLE tekeekin  :o
« Viimeksi muokattu: 22.09.2006 klo 15:20:06 kirjoittanut Hoplaa »
gospurs

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 23.09.2006 klo 13:59:12

MERTARANTA EI OLE MIKÄÄN JALKAPALLOSELOSTAJA!! HÄPEÄISITTE!!. Muuten ihan hyvää. Virkkunen tottakai selostaa, Kuusela kommentoi ja studiossa voisivat olla vaikka Nyman, Riihilahti ja Klinga vuorotellen. Rautiainen olisi vakiovieras, ja toisena vaihtelisivat esim. Lehkosuo, Keke ja jotkin Veikkausliigapelaajat. Mielelläni näkisin myös Sir. Hodgsonin vieraana. Kunhan siellä ei olisi Juha reini, jonka letti vie kaiken huomion.. ;) Niin ja ei missään nimessä Poolin pelejä. Niitä on nähty jo ihan tarpeeksi..
Taavetti_Merimies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AFCA


Vastaus #18 : 24.09.2006 klo 10:54:19

MERTARANTA EI OLE MIKÄÄN JALKAPALLOSELOSTAJA!! HÄPEÄISITTE!!.

Miten niin?

"HELLUREI JA SIINÄ LAITTAA TRETZEGUEE MIEHEN KEBAB-KIOSKILLE, AJAIJAIJAIJAI..."
Maito

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Milan ja AC Arto 92


Vastaus #19 : 24.09.2006 klo 13:08:24

-Milloin lähetyksiä?
Kokoajan.


-Miltä kanavalta?
Urheilu kanava, koska se on hyvä kanava  ;D

-Ketkä studiossa?
Pasi


-Millainen studio-osuus?
Juttelisi kaikesta kivasta, purojannu vois olla vieraileva tähti  ;)

-Mitä tauolla?
Pasin löpinöitä Osa. 2949-Kuka selostaa?
Pasi Rautiainen  Ylos-Otteluvalinnat?
Milan ja joku.
Taavetti_Merimies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AFCA


Vastaus #20 : 24.09.2006 klo 18:52:10

Lähetyksiä?

- Tiistai ja keskiviikko, livenä kun pelataan. Lisäksi sitten kerran viikossa parin tunnin mittainen makasiiniohjelma.

Miltä kanavalta?

- MTV3:lta

Ketkä studiossa?

- Antti Haajanen ja Atik Ismail

Millainen studio-osuus?

- Haajanen myötäilee ja Ismail runoilee jostain kentällä olevasta pelaajasta

Mitä tauolla?

- Mainoksia

Kuka selostaa?

- Pentti "Linkku" Lindegren

Otteluvalinnat:

- Kun Liverpool pelaa, automaattisesti se. Muuten sitten ManU ja Chelsea + Arsenal.
poolsince79

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 24.09.2006 klo 21:51:07


Kuka selostaa?

- Pentti "Linkku" Lindegren

Kiekko ylittää päätyrajan ja sitä rataa
Mr. Brownstone

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SAPA


Vastaus #22 : 26.09.2006 klo 05:52:46

Tämän topicin alla keskustelemme siitä, millainen olisi kenenkin ihanteellinen UCL-lähetystilanne. Keskustelun alla oleellisia asioita:
-Milloin lähetyksiä?
-Miltä kanavalta?
-Ketkä studiossa?
-Millainen studio-osuus?
-Mitä tauolla?
-Kuka selostaa?
-Otteluvalinnat?Milloin lähetyksiä?

- Tiistaina ja keskiviikkona.

Miltä kanavalta?

- YLE.

Ketkä studiossa?

- Pasi Rautiainen ainakin. Studioisännäks vaikka Nyman tai Sametti-Tapsa.

Millainen studio-osuus?

- Käydään läpi kierroksen otteluita ja lohkotilanteita ym. paskaa ja sitten varataan ajat molempien tv-ottelun joukkueiden analysoinnille.

Mitä tauolla?

- Onneksi ei YLE:n tapauksessa mainoksia, joten vaikka Jari Sporttilan syväluotaava (krapula)reportaasi kyseisestä kaupungista missä ottelu pelataan. Lisäksi tietenkin Sporde tietenkin myös hehkuttamaan tunnelmia kotikatsomoon stadionilta jo hyvissä ajoin ennen ottelua  Ylos

Kuka selostaa?

- Tuomas Virkkunen. Mikäli ei pysty molempia hoitamaan, niin sitten vaikka Antero Mertaranta toiseen otteluun.

Otteluvalinnat?

- Yleensä paras mahdollinen kierroksen ottelu, toki lohkotilanne pääpainona mukaan ja varsinkin ihan ensimmäisiin otteluihin etsitään mielenkiintoisia joukkueita. Otteluihin ei saa vaikuttaa se, pelaako siellä suomalaisia. Ja Liverpoolia ruutuun maksimissaan kerran alkulohkoissa  ;) Ei niissä tule muuta kuin uni hyvin silmään.
Pride of Merseyside

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: King Kenny


Vastaus #23 : 26.09.2006 klo 10:48:56

Kyllä mä luottaisin Maikkarin osaamiseen. Sasha Ikonen studiossa, Antti Haajanen selostaa ja Jari Porttila on "varikkoreportterina" kentän laidalla. Konseptin nimeksi vaikkapa Champions Night ja kai ne vihreät takit vielä jostakin löytyy.
Repesin  ;D Ylos
Hong Song

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 26.09.2006 klo 15:50:08

Samaa mieltä jp4344556205246:n kanssa siitä, että tauolla on turha käyttää aikaa ekan puoliajan huippuhetkiin. Eiköhän katsojilla silloin mielessä jo toinen puoliaika joten aika pitäisi käyttää sen ennakoimiseen eli "mitä pitäisi muuttaa jne." Itselläni ainakin tuo ekan puoliajan huippuhetket on se aika, jolloin käydään jääkaapilla.

Ennen peliä voi kyllä käydä läpi näytteitä joukkueiden aiemmista peleistä, jolla saadaan valotettua katsojille jengien tyypillistä pelitapaa, hyökkäysmalleja, avainpelaajien toimintaa jne.

 
Sivuja: [1] 2
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa