FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
08.04.2020 klo 15:08:08 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2
 
Kirjoittaja Aihe: 24.9.2006 18:30 Håkan's FC Inter spelar against KuPS  (Luettu 2529 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Kiima-Aho

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kuopion Palloseura


: 21.09.2006 klo 11:42:04

Ottelussa panosta ainakin riittää. Voitolla Inter näyttää lopullisesti putoamispeikolle persettä ja pääsee loppuihin peleihin varsin rauhallisin mielin hamuilemaan yhdeksättä sijaa VPS:n ja Jari Pyykkölän päänahan kustannuksella.

KuPS puolestaan lähtee otteluun suurien paineiden alla, voitto on lähes pakko tulla. Malisen puheista pitkin kautta on ollut havaittavissa lähes anttimuurismainen yltiöoptimismi; 5-0 kotitappioon päättyneen TPS-ottelun jälkeen Malinen muistutti, että sarjataulukosta kannattaa vetää johtopäätöksiä vasta kun pelejä on takana 8-10. Kun 10 ottelua oli pelattu M muistutti että sarja on vasta nuori, eikä sarjataulukosta vielä kannata vetää johtopäätöksiä...

Katseet suunnataan tästä nyt eteenpäin, sillä tämä on edelleenkin vasta väliaikatilanne, huomautti Malinen tappiioon päättyneen TamU-ottelun jälkeen. Oikeassahan mies toki on; kautta on edelleen jäljellä, mutta ottelut loppuvat pian kesken, ja kiitos piristyneiden Jaron ja Interin, keltamustat ovat entistä tukevimmin putoamispeikon ronskien ja karvaisten käsien puristuksessa.

Interin kokoonpano huolista minulla ei ole mitään käsitystä, joten valistakoot joku viisaampi sen asian suhteen. KuPS saa ottelun takaisin varoitustilinsä puhdistaneen Medon, jonka puuttuminen TamU-ottelusta näkyi selvästi keskikentän heikkoutena. Kaitsu Nyyssönen jäi aivan liian yksinäiseksi tamperelaisten vahvaa keskikenttäryhmitystä vastaan. Aloitukseen Kolmosdivarista rynnistänyt Juuso Kautonen on ollut positiivinen hyökkäyspäähän mennessä (!), mutta puolustuspelissä on vielä paljon parannettavaa. Myöskin aivan liian usein jäi syötön tullessa seisoskelemaan paikalleen, jolloin vastustajan pelaaja vei pallon kuin karkin lapselta. Kautoselle kuitenkin  Ylos Tuoppi, hinta-laatusuhteeltaan varsin onnistunut löytö Vineltä ja kumppaneilta.

Käsittääkseni KuPS  pääsee pelaamaan parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Nyt siis nähdäänkin KuPSin todellinen vire, kun vastaan asettuu kuitenkin TamUa huomattavasti heikompi ryhmä. Lukuunottamatta murheellista TPS-kotipeliä, muut turkuottelut ovat olleet positiivisia. Iloinen kotivoitto Interistä ja sensaatiomainen vierasvoitto TPS:stä.. Pitänee varmaan taas ottelupäivänä tulla Helsingistä bussilla Kuopioon, jotta se voitto napsahtaisi..
Ulkopuolinen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Inter


Vastaus #1 : 21.09.2006 klo 16:19:49

Van Eck peluutti Interiä MyPaa vastaan samalla kokoonpanolla kuin Vaasassa, joten eiköhän samoilla miehillä jatketa edelleen. Jossain otteluraportissa taisikin olla maininta ettei RvE mieluusti vaihda voittanutta joukkuetta. Ainoastaan Mika Ojalan paikka saattaa olla uhattuna, hänet kun vaihdettiin eilen jo puoliajalla Touko Tumantoon.

Terveystilanne ei ole vieläkään mikään kauhean loistava. Viime ottelussa saatiin sentään viisi miestä penkille kun Oskari Leino otettiin A-junnuista täytteeksi, mutta silti poissa olivat Mutumba, Sakiri, Gustafsson, Furuholm, Nikkari ja Henriksson.

MyPa- ja VPS-pelien tasolla pelatessaan Inter kaataa KuPS:n varmasti, mutta putki on pakko saada pitämään ainakin vielä tämän ottelun ajan. Sarjapaikkataistelussa tasuri olisi Interille käytännössä voitto, koska kuopiolaisten pitäisi siinä tapauksessa kerätä viimeisistä kolmesta ottelusta suunnilleen täydet pisteet Interin ohittamiseksi.  Ylos
Kiima-Aho

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kuopion Palloseura


Vastaus #2 : 21.09.2006 klo 16:30:59


MyPa- ja VPS-pelien tasolla pelatessaan Inter kaataa KuPS:n varmasti,

En menisi vannomaan, jos KuPS puolestaan pelaa sillä tasolla mitä pelasi vaikkapa vieraspeleissä TamUa ja TPS:iä vastaan, tai ensimmäisellä puoliajalla Honka- ja Jaro-otteluissa.

Koti TamU-ottelu oli kyllä pelottava notkahdus pelillisesti, mutta uskottelen itselleni että siinä näkyi aivan liikaa Medon puuttuminen.

Mielenkiintoista nähdä kumman vire muodostuu kovemmaksi? Entäs kuinka paljon on Håkansin poika vetänyt vireeniä?
Ulkopuolinen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Inter


Vastaus #3 : 21.09.2006 klo 18:10:23

En menisi vannomaan, jos KuPS puolestaan pelaa sillä tasolla mitä pelasi vaikkapa vieraspeleissä TamUa ja TPS:iä vastaan, tai ensimmäisellä puoliajalla Honka- ja Jaro-otteluissa.

Koti TamU-ottelu oli kyllä pelottava notkahdus pelillisesti, mutta uskottelen itselleni että siinä näkyi aivan liikaa Medon puuttuminen.

Jos ja jos ja jos... Menee jo melko kauaksi nämä jossittelut kun lähdetään toivomaan kuukausi sitten olleen ottelun ensimmäisen puoliajan toisintoja. Yritin sanoa, että Interin on varmasti helpompi lähteä tähän otteluun kun viikon sisältä on kaksi voittoa ja itseluottamus varmasti KuPS-pelaajia korkeammalla.

Mutta samalla täytyy muistaa pitää terve itseluottamus ja ylimielisyys erossa toisistaan. Vaikka KuPS on hankalassa tilanteessa, se varmasti rankaisee jos vastustaja ei ota sitä tosissaan.
Kiima-Aho

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kuopion Palloseura


Vastaus #4 : 21.09.2006 klo 19:02:26

Pointtini olikin, että tämä paljon puhuttu vire on nyt säilynyt noin kuukauden päivät, jona aikana peli on ollut edes joten kuten siedettävää ja nousukuntoista. Lukuunottamatta tätä TamU-notkahdusta.

Ei tuosta kannata poimia yhtä kuukauden takaista yksittäistä kohtaa, vaan käsittää se yhtenäisenä jatkumona.
kape

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Euran Pallo, Inter Turku


Vastaus #5 : 21.09.2006 klo 22:51:51

Mielenkiintonen peli tosiaan tulossa. KuPS on osoittanut pieniä heräämisen merkkejä, vaikka pistepussi ei ole pahemmin karttunutkaan ja Inter pelaa nyt kovalla itseluottamuksella Van Eckin alaisuudessa. Laaksosesta myös tullut se toivottu ratkaisija Interille.

Veikataan siis 2-1 Interille ja yleisömäärä 2918
Homer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #6 : 22.09.2006 klo 11:10:02

KuPS:lla panta kiristää, Malinen huutaa ja haukkuu pelaajat, Interin jätkät vetävät 4-3-3 ryhmityksellä puhtaan 3-0 voiton.
viza

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 22.09.2006 klo 15:22:37

Jos Gruborovicsille älytään jakaa palloja enemmän niin peli paranee huomattavasti. Lisäksi Oinosen täytyy olla kyynärpäiden kanssa varovaisempi, tai sitten tuomarin vähän parempi kuin normaalisti. TamU-ottelussa KuPS ei päässyt kertaakaan maalin lähelle koittamaan maalintekoa, Interiä vastaan tähän on mahdollisuus.
Ulkopuolinen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Inter


Vastaus #8 : 24.09.2006 klo 10:17:28

Päivän TS:ssa kerrankin kunnon otteluennakko! Haastattelussa vanhat koulukaverit, joilla urat ovat lähteneet eri suuntiin. Toisesta on tullut yksi Euroopan pelätyimpiä maalitykkejä ja toinen on joutunut Savon takamaille putoajajoukkueen puolustajaksi. Eli siis Miikka Ilo ja Matti Hurme.  :-[

No joo, juttu joka tapauksessa vielä tässä:

Lainaus
Koulukaverit Ilo ja Hurme vastakkain

Voitto toisi Interille sarjapaikan, tappio KuPS:lle todennäköisesti putoamisen

JARI WELLING

Kun Turun Inter ja Kuopion Palloseura iskevät tänään Kupittaalla yhteen jalkapalloliigassa, vastakkain ovat myös vanhat koulukaverit Miikka Ilo, 24, ja Matti Hurme, 24 jotka kävivät aikoinaan yhdessä vuosikausia Aurajoen urheilulukiota.

Nyt Ilo kirmaa Interin kärkimiehenä ja Hurme on KuPS:n toppari, joten herrat ottavat varmasti useastakin yhteen sunnuntai-illan aikana.

- Ilon Miikka on sellainen velmu jäynän tekijä. Miikan maalitili ei ole tällä kaudella hirveästi paisunut ja toivottavasti ei paisu meitäkään vastaan, heittää "Masa" Hurme.

- Masa on iso ja romuluinen pelaaja, joka harrastaa koko ajan pikkukoiruutta. Kentän ulkopuolella hän on toki hyvä kaverini, mutta pelissä sitä puolta ei muista, pamauttaa Ilo.

Koska koulukaverit Ilo ja Hurme selvästikin psyykkaavat toisiaan, on parempi kysyä kaveruksista mielipidettä tässä tapauksessa puolueettomalta arvioijalta eli TPS:n topparilta Ville Lehtoselta.

- Miikkahan on hyvä vasenjalkainen hyökkääjä, joka on aika vaarallinen maalin edessä. Hän on hyvä pääpelaajakin. Masa on myös hyvä pääpelaaja. Masa on kaiken kaikkiaan sellainen vankka toppari, joka osaa avata peliäkin, kommentoi kaveruksia Lehtonen, jolla on henkilökohtaisia kokemuksia tarpeeksi kummastakin.

Hyökkääjä Ilolle kausi on ollut joka tapauksessa vaikea, sillä hänen maalisaldonsa näyttää toistaiseksi yhtä MIFK-ottelussa tehtyä maalia.

- Helppohan näin on tavallaan sanoa, mutta ennen viime pelejämme ei ole ollut niitä paikkojakaan, mistä olisi voinut maalata. Viime MyPa-ottelumme oli kuitenkin minultakin mielestäni kauden paras peli, toteaa ilo.

Myös Hurmeen kausi on ollut aikamoista vuoristorataa.

- Alkukausi oli vaikea, mutta loppukaudesta olen pelannut mielestäni tasaisia pelejä, sanoo Hurme, joka on pelannut jalkapalloliigaa myös sekä Interissä että TPS:ssä.

Alkujaan Hurme on kuitenkin KaaPon kasvatti. Saattaa myös olla, että Hurme palaa takaisin Turun seudulle, sillä hän on saanut opiskelupaikan Turun ammattikorkeakoulusta.

- Opintojen alkua täytyy ehkä siirtää, mutta KuPS:ssa tuskin kuitenkaan jatkan tämän kauden jälkeen, jolloin sopimukseni loppuu, paljastaa Hurme.

Pallo liikkeelle ja KuPS juoksemaan

Interille voitto KuPS:sta tietäisi käytännössä sarjapaikan varmistamista. KuPS:lle puolestaan tappio tietäisi askelta lähemmäksi putoamista.

- KuPS:lla alkaa olla viimeinen mahdollisuutensa, joten he antavat tässä pelissä varmasti kaikkensa. Meillekin kyseessä on melkeinpä kauden tärkein pelimme. Meidän täytyy vain pistää pallo liikkelle ja KuPS juoksemaan, summaa Ilo.

- Meille ei ole todellakaan uusi tilanne tällä kaudella pelata tällaisessa paineessa. Voitimme Interin jo kotonamme, joten miksemme voisi voittaa myös Turussa, kysyy Hurme.

Itse asiassa Interin Kuopiossa kesäkuussa 2-1-voittaneen KuPS:n tämän kauden ainoa vierasvoitto on nimenomaan Kupittaalta, kun KuPS löi elokuussa myös TPS:n 2-1.

- Tuo TPS-ottelu oli meiltä varsin onnistunut peli. Ei se kuitenkaan kaupungista ollut kiinni, vaikka Kupittaan nurmi olikin hyvässä kunnossa, Hurme huomauttaa.

- Parhaiten nöyryytämme nyt Masaa ja muita kupsilaisia tekemällä maaleja. Jengimme on syttynyt valmentajavaihdoksen myötä, kun kaikki haluavat näyttää uudelle koutsille, miettii Ilo, joka Hollannin-vuosiensa vuoksi pystyy keskustelemaan sujuvasti päävalmentaja René van Eckin kanssa hollanniksi.

- En ole vielä paljon uskaltanut heittää hollanniksi herjaa van Eckille, mutta mukavalta tyypiltähän hän tuntuu. On kiva päästä jälleen puhumaan hollantia.

http://www.turunsanomat.fi/urheilu/?ts=1,3:1006:0:0,4:6:0:1:2006-09-24,104:6:407334,1:0:0:0:0:0:
Kiima-Aho

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kuopion Palloseura


Vastaus #9 : 24.09.2006 klo 11:49:52

Vai ei Hurmeen Masa ole jatkamassa. Olipahan tuo kyllä arvattavissa.

Ensi kaudella Hååkanssissa?
Ulkopuolinen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Inter


Vastaus #10 : 24.09.2006 klo 12:13:19

Vai ei Hurmeen Masa ole jatkamassa. Olipahan tuo kyllä arvattavissa.

Ensi kaudella Hååkanssissa?

Ei kai sitä olisi alun perinkään päästetty lähtemään jos siinä olisi jotain potentiaalia nähty. Voisi kai tuo johonkin liigan heikompiin sijoituksiin tyytyvään joukkueeseen tai johonkin Ykkösen porukkaan kelvata. Turussa on vähän huono tilanne kun seudulla ei ole yhtään Ykkösen joukkuetta, niin Hurmekin voi joutua suoraan Kakkoseen jos ei Tepsulle kelpaa ja haluaa silti täällä päin pelailla.
McAlpine

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: InterTurku


Vastaus #11 : 24.09.2006 klo 12:17:21

suoraan Kakkoseen

 Tuoppi
Homer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #12 : 24.09.2006 klo 12:45:30

Nyt KuPSilla on mahdollisuus näyttää, että suomalainen jalkapallovalmentaja lyö kevyesti tuontivalmentajat. ;)

Malisella paineita? Onko Oulun koulu koskaan tuottanut huippuvalmentajia?
Kiima-Aho

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kuopion Palloseura


Vastaus #13 : 24.09.2006 klo 13:59:24

Voisi kai tuo johonkin liigan heikompiin sijoituksiin tyytyvään joukkueeseen tai johonkin Ykkösen porukkaan kelvata.

Kuten Interiin?
Ulkopuolinen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Inter


Vastaus #14 : 24.09.2006 klo 14:02:35

Kuten Interiin?


 ;D Juuri siksi laitoin tuon tyytyä-sanan siihen. Interillä kun tähtäin tulee varmasti tulevaisuudessakin olemaan korkeammalla kuin esim. puoliammattilaisuuteen siirtyvällä KuPS:lla.
Röhmyrolle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomi


Vastaus #15 : 24.09.2006 klo 14:08:55

Usko KuPSiin on vielä kova, vaikka Tamua vastaan kotona peli kehnoa lievästi ilmaisten olikin. Malinen kuitenkin jaksaa lehdissä kehua harjoituksissa vallitsevaa ilmapiiriä, joten kyllä Suomen perseestä voittoa jälleen lähdetään hakemaan.  Tuoppi
Ulkopuolinen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Inter


Vastaus #16 : 24.09.2006 klo 14:19:05

Niin ja jos palataan taas itse otteluun, niin luulisin Interin lähtevän seuraavalla kokoonpanolla:

                  Ilo
Tumanto                 Laaksonen

          Botha     Petrescu
                 
                Nyman

Lehtonen Corpache Sinisalo Aho

                 Bahne

Eli siis Tumanto saattaisi ottaa Ojalan paikan vasemmalla RvE:n "voittavaa joukkuetta ei vaihdeta"-ajattelussa. Toke oli selvästi Ojalaa enemmän voiton takana, vaikka molemmat siis pelasivat puolikkaan pelin.

PS. Kaikille "Suomen perse"-ilmaisua käyttäville, erityisesti näille wannabe-helsinkiläisille  ;D :keskari:
McAlpine

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: InterTurku


Vastaus #17 : 24.09.2006 klo 14:21:18

Vähän tosiaan pistää hymyilyttämään jos kuopiosta käsin kutsutaan Turkua "Suomen perseeksi"  ::)
No, Kuopiolle kuitenkin  Tuoppi (varmaan mukava paikka, en ole käynyt)
Röhmyrolle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomi


Vastaus #18 : 24.09.2006 klo 14:24:45


PS. Kaikille "Suomen perse"-ilmaisua käyttäville, erityisesti näille wannabe-helsinkiläisille  ;D :keskari:
Wannabe-helsinkiläinen, missä pelaa?  ???
Tarkoitukseni ei ollut vittuilla.
Kiima-Aho

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kuopion Palloseura


Vastaus #19 : 24.09.2006 klo 14:27:16

Mutta eikös Turku ole ikäänkuin suomineidon perse  ???

Miksi kieltää tosiasioita?

No, Turulle kuitenkin Tuoppi(varmaan mukava paikka, en ole käynyt)

Pistetään nyt muutama tunti ennen ottelun alkamista veikkaus tulille: Oinonen pistää kaksi, Gruborovich yhden ja pinnat lähtevä numeroin 3-1 Kuopijoon  Ylos. Interin maalin tekee Ilo.
McAlpine

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: InterTurku


Vastaus #20 : 24.09.2006 klo 14:36:48


Pistetään nyt muutama tunti ennen ottelun alkamista veikkaus tulille: Oinonen pistää kaksi, Gruborovich yhden ja pinnat lähtevä numeroin 3-1 Kuopijoon  Ylos. Interin maalin tekee Ilo.

Höpöhöpö, KuPS ei tee yhtään, Inter 3 (Valle, Petrescu x2)
kinkladze

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 24.09.2006 klo 14:46:34

Interille aina ja ikuisesti  Ylos Tuoppi
Potomac

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hyvän jalkapallon ystävä


Vastaus #22 : 24.09.2006 klo 15:34:16

No, Kuopiolle kuitenkin  Tuoppi (varmaan mukava paikka, en ole käynyt)

Joo ei ole
Waikku

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: anarkistimartat


Vastaus #23 : 24.09.2006 klo 15:37:33

Mutta eikös Turku ole ikäänkuin suomineidon perse  ???

Jos ihan tarkkoja ollaan, ennemminkin varpaat - suomineidon ahteri minusta näyttäisi asettuvan Itä-Suomeen  ::)

Joka tapauksessa toivon että KuPS hoitaa tämän kotiin vaikka maalein 2-1.
Kiima-Aho

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kuopion Palloseura


Vastaus #24 : 24.09.2006 klo 15:40:25

Joo ei ole

Kallavesj, Suomen kauneimmat naiset, Puijon lenkkeilymaastot, KuPS, lupsakat ihmiset, kalakukot, jne jne.

Höpöhöpö, KuPS ei tee yhtään, Inter 3 (Valle, Petrescu x2)

Utopiat.comiin nämä.

 
Sivuja: [1] 2
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines