FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
22.05.2022 klo 21:17:17 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Futissuomi.fi, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 141 [142]
 
Kirjoittaja Aihe: Crystal Palace - sano ei typerille vieraskielisille sloganotsikoille  (Luettu 396462 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
B Watson

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Crystal Palace, KuPS, Flamengo


Vastaus #3525 : 19.04.2022 klo 14:21:51

Tässä on nyt ehkä yksi iso ero Royn aikaan. Vähän teki mieli lyödä otsaa pöytään, kun Roy sanoi että nuorten pitäisi olla kiitollisia valmentajalle siitä, että saavat jämäminuutit pelin lopussa...

Tuo nyt ei ole oikein täysin reilu vertaus, sillä Roy oli pitkälti sidottu siihen kalliiseen ukkoporukkaan, jonka se edeltäjiltään peri.

Mainitesimistasi nuorista ainoastaan Mitchell oli seurassa Hodarin aikana ja ei tuon voi sanoa jämille jääneen, kuten ei jäänyt Wan-Bissakakaan.

Semi taisi mennä Vieiran piikkiin yliyrittämisenä taktikoida Chelsean pelaamista vastaan ja uhraamalla omaa suorittamista. Pelijärjestelmän muuttaminen ja muutamat pelaajavalinnat ja vaihdot hieman ihmetyttivät, eikä se oma pelaaminen nyt ollut viime aikojen tasolla.
oukpouk

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, CPFC


Vastaus #3526 : 20.04.2022 klo 11:45:28

Tuo nyt ei ole oikein täysin reilu vertaus, sillä Roy oli pitkälti sidottu siihen kalliiseen ukkoporukkaan, jonka se edeltäjiltään peri.

Mainitesimistasi nuorista ainoastaan Mitchell oli seurassa Hodarin aikana ja ei tuon voi sanoa jämille jääneen, kuten ei jäänyt Wan-Bissakakaan.

Wan-Bissaka pääsi kentälle kun Ward loukkaantui eikä ollut ketään muutakaan. Mitchell pääsi kentälle kun van Aanholt loukkaantui, eikä ollut ketään muutakaan.

Se, että Roy ei saanut haluamiaan siirtoja ja porukan uudistamista, ei ollut Royn vika. Mutta se, että vaihdot tehtiin järjestään 80 minuutin jälkeen ja kentälle pistettiin aina samat luottomiehet (jos olivat ehjinä), on kyllä Royn pelisysteemin ominaisuus. Se kyllä täytyy myöntää, että Olise olisi todennäköisesti noussut pinnalle Roynkin aikaan, sen verran kovat esitykset olivat vaihtomiehenäkin.
APOPHIS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Crystal Palace, FC Lahti


Vastaus #3527 : 28.04.2022 klo 19:30:38

Tekeekö Wan-Bissaka ns. Zahat?

https://www.valioliiga.com/aihe/aaron-wan-bissaka/2022-04/myyko-man-united-jattihankintansa-the-athletic-yksi-seura-harkitsee-ostamista/?fbclid=IwAR3o4_6K7wK309QekiBNSLdu4zasqUNAoOgi199B07hiaDvNqGeIX_JjbOY
oukpouk

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, CPFC


Vastaus #3528 : 01.05.2022 klo 09:40:44

Ei olisi paha hankinta, oikea pakki kun vähän niin kuin puuttuisi. Suostuisikohan ManU tasas "Zaha-malliin", eli pienehköön siirtosummaan mutta osuuteen jatkomyynniin tuotoista, jos se tapahtuu? Lisäksi olisi kyllä aika nannaa, jos molemmilla puolustuksen laidoilla olisi omat nuoret kasvatit.
JJO

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PENUS PENUS PENUS PENUS PENUS PENUS PENUS PENUS


Vastaus #3529 : 01.05.2022 klo 19:00:08

24 mittarissa, siinä mielessä sopisi strategiaan mahdollisesti jälleenmyytävänä pelaajana. Ja jos ei ole jälleenmyytävä, niin Zahan tapaan tosiaan todennäköisesti varsin käyttökelpoinen ihan jalkapalloilijana.
JJO

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PENUS PENUS PENUS PENUS PENUS PENUS PENUS PENUS


Vastaus #3530 : 09.05.2022 klo 11:09:56

The Athletic raportoi, että Palace on likilähellä uutta sopimusta Olisen kanssa. Tarkoituksena on korottaa merkittävästi nykyistä 35 miljoonan punnan ulosostopykälää.

En yleensä ihan periaatteesta jaa maksullisten saittien sisältöjä (laadusta pitää maksaa), mutta koska Palace (eikä se ollut jutun pihvi vaan Haalandin siirto) niin olkoon menneeksi.

"The Athletic has learned that Olise wishes to stay and negotiations between his representative and employer over a new deal are already taking place, with an agreement close to being struck.

Although it is thought the proposal would add 12 months to his existing terms, Olise is believed not to be seeking a salary increase. Instead, the purpose is to raise the value of his release clause to a level that would see Palace earn a record fee if his departure is to be sanctioned in the future.

...

They have been working to find a compromise on the amended clause and conditions, and once that happens — likely around the end of the campaign — the process should be swiftly finalised.

This kind of creativity, flexibility and forward planning in talks about contracts and acquisitions is said by sources to be a significant factor in making Palace an increasingly attractive proposition."

Tää vika kohta aiheutti vähän läikähdyksiä sydämessä, eletäänkö todella sellaista aikaa maailmassa, että Palacella on hyvä seurajohto, joka on luonut houkuttelevan ja kiinnostavan ympäristön - ja se olisi noteerattu laajalti pelaajapiireissä? Huh heijaa kun muistelee vanhoja aikoja.

 
Sivuja: 1 ... 141 [142]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa