FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.06.2018 klo 09:49:54 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-futisturnaus 2018, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 2 [3]
 
Kirjoittaja Aihe: Pori Cup 27. - 29.7.2007  (Luettu 3292 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Wihn

Poissa Poissa


Vastaus #50 : 01.08.2007 klo 21:32:33

On se kamalaa, kun annetaan lasten pelata jalkapalloa jalkapallokentillä.

Itse kunkin kannattaisi matkustaa välillä. Se jos joku avartaa. Rauman reissu olisi meille porilaisille jo ihan pitkähkö matka toiseen kaupungiin. Toki jopa kierros omassa kotikaupungissa voisi olla monessakin mielessä laajentava kokemus.

Nää on vähän saman osaston ”murheilua”, kun se että Beach futislaiset tuo santaa torille ja likastaa luonnonkaunistaYyteriä.

Onhan se toki harmillista, jos tavarat ja paikat kuluu, mutta tämänlaiset kannanotot nyt pääosin pakkaa olemaan yleensä tätä perinteistä kateellisten panettelua.
Kun joku tai jotkut ylipäätään tekee duunia juttujensa eteen ja yrittää järjestää & kehittää hommia, niin olisi rakentavampaa, jos me muut yrittäisimme heittää enemmän tällaista  :) , kuin tämänlaista  :(  nassua.  

”Nää on kyllä meidän maita ja ei tänne kellään ulkopuoliselle ole asiaa.”  ;)


Turnaus sinällään oli ihan mukava tapahtuma, mutta kyllä se valitettavasti on fakta, että melko runsaan veden johdosta harkintaa kenttien suhteen olisi pitänyt käyttää. Musan kenttä toimi viikonlopun aikana näyttämönä 39 ison kentän pelille, ja märälle kentälle se nyt vaan oli yksinkertaisesti liikaa. Toki kentällä olivat pääasiassa kevyet junnut, joiden otteita nurmi kestää paremmin kuin aikamiehiä, mutta otteluiden määrä oli niin korkea, että viimeistään sunnuntaina olisi pitänyt otella jo hiekalla.

Miksei muuten stadionilla pelattu enempää? Se on muutenkin niin vähällä käytöllä pelien osalta.
Wecce

Poissa Poissa


Vastaus #51 : 01.08.2007 klo 21:46:25

Lainaus
Kysyjä: Sivusta katselija, 01.08.2007 klo 12:48

Nyt kun tuosta kenttien kunnosta Pori Cupin jälkeen on noussut kohua, niin miten kaupunki meinaa tähän vastata. Kaupunkiimme selvästi kaivataan sekä lisää nurmikenttiä että tekonurmikenttiä, joten onko uusia kenttiä mahdollisesti tulossa lähi vuosina?

Lainaus
Vastaaja: Kimmo Rinne, vapaa-aikaviraston johtaja, 01.08.2007 klo 14:52

Kaupunginvaltuuston hyväksymässä viiden vuoden investointiohjelmassa on määrärahavaraus urheilukeskuksen keinonurmelle vuodeksi 2009. Saadaanko kenttä silloin,jää nähtäväksi. Jalkapalloturnauksia pelataan kuitenkin jo ennen uuden kentän rakentamista. Isoissa turnauksissa otteluita on jaettava useammille kentille kuin nyt tehtiin. Näin kenttäkohtaiset pelitunnit saadaan pysymään sellaisella tasolla, minkä kentät kestävät.
Baja

Poissa Poissa


Vastaus #52 : 01.08.2007 klo 23:37:56

Tuota ekstriimimatkaa Raumalle tai ylipäätään pois kotoa koin tärkeäksi ehdottaa siitä syystä, että katsoin tärkeäksi puolustaa sellaisia tahoja, tai ajatuksia ja tapahtumia, kuten Beach futis tai Pori Cup. Minusta on kannustettavaa toimintaa, kun joku/jotkut pyrkivät järjestämään jalkapallon ympärillä tosissaan organisoitua häpeningiä Porissakin.

Vedetään kuitenkin henkilökohtaisella mielipide tasolla toki sen verran takaisin, että ilmanmuuta on harmi että kentät ovat (aika ajoin) huonossa kunnossa. Varmaan tuo jazzin turnaus luonnollisesti enemmän pahensi kuin paransi niitä. Ensimmäinen kesä ei kuitenkaan liene kyseessä kun kenttiä menee joksikin aikaa käyttökieltoon.

Viikonlopun ajoittaiset ja koko alkuviikon jatkuneet todella isot sateet (Fc Nature) , Pori Cup ja siihen päälle määrättyjen kenttien aikuisten ja A & B:n pelit, niin… tauko paikalla.
Pelaamista varten ne varmaan ovat, mutta jatkossa niin kentistävastaavien taholla (vapaa-aikavirasto?) kuin (tässä tapauksessa) Jazzilla täytynee olla selkeä päätös kuka ja koska & miten viheltää pelit poikki ja siirtää ne johonkin ”varasuunnitelmakohteeseen”.

Kenelle instansille, virastolle tai vastaavalle henkilölle tällaiset päätökset yleensä (näissä tapauksissa tai ylipäätään) kuuluvat?
Wecce

Poissa Poissa


Vastaus #53 : 03.08.2007 klo 10:04:42

Lainaus
Pori Cup Kentät (3.8.2007)
Pori Cupin yhteydessä ja varsinkin sen jälkeen on paljon keskusteltu kentistä. Varmasti kaikki seuran cupiin osallistuneet toimihenkilöt ovat asiaan joutuneet ottamaan kantaa. Tarkastuskierros vapaa-aikaviraston johdon kanssa toi seuraavanlaisen tiedon Stadion : ei mennyt miksikään Uk 1 : toipunee yhden viikon huililla entiselleen Toejoki : vaatii pari viikkoa , keskellä ns. polku 30cm,joka jo umpeutumassa päistään Ruosniemi : muuten ok . mutta alempana ollut kulma 15m x 10m huonossa kunnossa. pääosin siis Uk 1 verrattavassa tilanteessa. Musa : kärsinyt selvästi sekä Pori Cupista ,että sen aikana että jälkeen pelatuista kolmesta -Edustus, A- Nuoret; B-Nuoret otteluista. Kentän rauhoitamiseksi ja kuivumiseksi (tiistai 31.7 sade pahensi tilannetta) Musan edustuksen harjoitukset ja perjantain 3.8 peli siirrettiin Stadionille. Todettiin myös seuraavaa: Pori Cup työryhmä kutsui vapaa-aikaviraston henkilöstöä palaveri/infotilaisuuteen 24.7.07 mutta yksikään viraston edustaja( lomat) ei päässyt paikalle. Pori Cup työryhmän puolesta voidaan todeta,että varakenttäsuunnitelma oli liian puuttellinen. Vapaa-aikaviraston johdon kanssa on hyvässa hengessä keskusteltu tulevaisuudesta ja molempien osapuolien on valmistauduttava turnaukseen kaikkiin olosuhteisiin paremmin. Todettakoon vielä, että kilpailu kesän junioriturnauksista on kovaa ja mikäli olisimme epäonnistuneet otteluiden siirroissa soralle olisimme todennäköisesti "munanneet" turnauksen tulevaisuuden. Turnaus on vasta hakemassa pysyvää jalansijaa kesän junnuturnauksien joukossa,moni perinteinenkin turnaus on vaarassa menettää asemansa. Turnausvieraat käyttävät turnauksen aikana yli 100.000e ,joka siis jää paikallisille yrittäjille. (hotellit,kaupat,ravintolat jne.) Turnauksen tuomilla varoilla voidaan merkittävästi kehittää porilaista juniorijalkapalloilua. Sade oli vuoden 2007 turnauksen pahin vihollinen -ei turnaus itse. Kaikki porilaiset jalkapallo/urheiluvaikuttajat lienevät samaa mieltä. Kenttien vauriot pitää tunnustaa mutta turnaus vaatii kuivallakin kelillä aina veronsa kenttien kunnosta. Nyt vaan tuntuu ,että joissakin tahoissa halutaan vaikuttaa tuleviin Pori Cup kenttiin paisuttelemalla asioita. Toivottavasti kaikki pystyisivät suhteuttamaan asiat esim. viikon pakkohuili kentälle tai ei lainkaan Pori Cupia! Kenttien arviot on keskusteltu vapaa-aikaviraston edustajien kanssa joka kentällä. T. Jouni Joensuu
PallonPyörittäjä

Poissa Poissa


Vastaus #54 : 03.08.2007 klo 15:34:21

Musan kenttä jäi suhteellisen hyvään kuntoon turnauksen jäljiltä.Kenttä todennäköisesti kärsinyt sen jälkeen pelatuista peleistä. Nyt kaikki huolestuneet jättävät kentät rauhaan viikoksi pariksi niin jatkossa on taas loistokuntoisia kenttiä. 8)
Wihn

Poissa Poissa


Vastaus #55 : 03.08.2007 klo 21:04:59

Musan kenttä jäi suhteellisen hyvään kuntoon turnauksen jäljiltä.Kenttä todennäköisesti kärsinyt sen jälkeen pelatuista peleistä. Nyt kaikki huolestuneet jättävät kentät rauhaan viikoksi pariksi niin jatkossa on taas loistokuntoisia kenttiä. 8)

Kyllä kenttä oli sunnuntaina ennen Cupin pelejä jo aika velliä. Toki myös "isojen" peleillä oli vaikutuksensa, mutta mistä päästä olisi otteluita pitänyt alkaa siirtää, ja miksei kukaan sitä vastuuta ottanut? No, näistä on turha enää vääntää, vahinko on jo tapahtunut.

 
Sivuja: 1 2 [3]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines