FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
01.12.2024 klo 06:44:13 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!

Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Minkä liigajoukkueen päävalmentajan vaihto julkistetaan seuraavaksi?
KuPS (Rajamäki)
RoPS (Malinen)
KTP (Ristilä)
Ilves (Armstrong)
HIFK (Honkavaara
IFK (Lyyski)
HJK (Lehkosuo)
FC Lahti (Korkeakunnas
FC Inter (Dragtsma
VPS (Huttunen)
Jaro (Eremenko)
SJK (Valakari)
EOS

Sivuja: 1 ... 3 [4] 5 ... 31

Kirjoittaja Aihe: Minkä liigajoukkueen päävalmentajan vaihto julkistetaan seuraavaksi?  (Luettu 75423 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
V

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS

Vastaus #75 : 22.04.2008 klo 11:40:46

Ja te uskoitte?  ???

???
V

Poissa Poissa

Vastaus #76 : 19.05.2008 klo 19:24:13

zicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozico
zicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozicozico
WhiteHart

Poissa Poissa

Vastaus #77 : 19.05.2008 klo 19:29:19

Ylos Tuoppi
Combine

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ManU

Vastaus #78 : 19.05.2008 klo 19:50:13

Sama  Ylos Tuoppi
V

Poissa Poissa

Vastaus #79 : 19.05.2008 klo 20:19:02

zicozicozicozicozic    zicoz             ozicozicozicozic              ozicozic
zicozicozicozicozic    ozico         ozicozicozicozicozi          cozicozicozico
               icozi        ozico       cozic                           ozico          zicozi
             cozi           icozi       ozico                          zicoz              icozic
           zicoz           cozic      ozico                          zicoz                icozi
        cozic              icozic      zicozi                         cozic              cozic
     icozic                ozico        ozicoz                        zicoz             ozico
  ozico                   ozico          icozic                          zicoz          zicoz
zicozicozicozicozic    cozic           zicozicozicozicozic          zicozicozicozi
zicozicozicozicozic    cozic             cozicozicozicozic             ozicozic
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo

Vastaus #80 : 19.05.2008 klo 20:19:38

KooTeePeen.
Rufus

Poissa Poissa

Vastaus #81 : 19.05.2008 klo 21:18:03

Kärdellä ei varmasti alkukauden näytöillä ole mitään hätää, saanut kasaan liigan kovimman puolustuksen ja maalihanatkin ovat mukavasti auenneet. VPS voi siis hyvillä mielin tähdätä sijoille 3-5 ja ehkä jopa onnistuakin siinä.
Nyrre

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Север Мурманск

Vastaus #82 : 19.05.2008 klo 21:20:02

TamU  :-[
Samuldinho

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: puipa nousee

Vastaus #83 : 19.05.2008 klo 21:47:12

TamUhan se on.
yksi

Poissa Poissa

Vastaus #84 : 19.05.2008 klo 21:51:51

Joko tamu mainittu? oma veikkaukseni saattaa olla vähän erikoinen mutta vastaan tamu  :)
V

Poissa Poissa

Vastaus #85 : 19.05.2008 klo 22:47:38

Tämän päivän perusteella väittäisin, että TamU:n ja vaihtuja on Ari "Zico" Hjelm.
Luigi

Poissa Poissa

Vastaus #86 : 19.05.2008 klo 23:05:55

Jos nyt vedetään hetki henkeä ja ajatellaan ihan realistisesti tämän hetkistä tilannetta, niin eihän Zico tule saamaan kenkää kesken kauden kuin aivan äärimmäisessä hädässä, jos silloinkaan. Tuollainen hätä saattaisi päästä syntymään TamU:n seurajohdossa siinä tapauksessa, jos joukkue olisi vielä 15-20 kierroksenkin jälkeen todellisen putoamisuhan alla. Ja näinhän ei todellakaan tule tapahtumaan.

Sitä paitsi vastahan Hjelm teki viime syksynä vuoteen 2010 ulottuvan (todennäköisesti rahakkaan) jatkosopimuksen, jota ei ihan niin vain irtisanota. Lisäksi moninkertaiselle mestarivalmentajalle ja koko tamulaisuuden peruskivelle halutaan varmasti taata kunniakkaampi lähtö aikanaan, kuin mitä potkut kesken kauden olisi.
V

Poissa Poissa

Vastaus #87 : 20.05.2008 klo 06:57:51

Tuollainen hätä saattaisi päästä syntymään TamU:n seurajohdossa siinä tapauksessa, jos joukkue olisi vielä 15-20 kierroksenkin jälkeen todellisen putoamisuhan alla. Ja näinhän ei todellakaan tule tapahtumaan.

No ei sitä tiedä. Wissin, Juskan ja Petrescun poissaolo näkyy ja pahasti. Näistä yksi on pian tulossa takaisin, mutta löytyykö pelivire nopeasti? Jos nyt seuraavissa peleissä tulee kaksi tappiota tai ei-voittoa niin TamU jatkaa EM-kisatauolle viimeisenä tai toisiksi viimeisenä. Siinä olisi loistava sauma vaihtaa valmentajaa. Kuukaudessa pojille saisi ehkä taas opetettua, miten jalkapalloa pelataan.

En tosin itsekään usko, että mitään tapahtuu. Silti Hjelm on se ykköslähtijä, jos joku lähtee. Ei kellään muulla ole edes syytä vaihtaa valmentajaa. Kotka vetää ihan selkeästi välivuotta ja tuskin putoamistakaan pidettäisiin katastrofina.
Kodiac

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Inter Turku

Vastaus #88 : 20.05.2008 klo 13:59:11

Tamu ei kyllä varmasti vaihda valmentajaa. Ellei oikeasti vielä syksyllä ole putoamispeikko kintereillä. Ja siihen en kyllä jaksa uskoa...
vilsu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS, VPS, Arsenal, Juventus & Suomen maajoukkueet

Vastaus #89 : 21.05.2008 klo 14:09:39

Näillä näkymin seuraava valmentajaa vaihtava liigajoukkue on joko TamU tai KooTeePee. ::)
Ralliraita

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tjerna kraft, JA tack!

Vastaus #90 : 21.05.2008 klo 19:53:14

En itsekkään uslo Zicon lähtöpasseihin vielä vähäänaikaan. Toki jos tulokset jatkavat samaa rataa ei ole paljoa vaihtoehtoja, mutta mitään hätiköityjä ja noin konkreettista ratkaisua en usko TamU:n johtokunnan vielä edes ajattelevan.

Myöskään KooTeePee:n valmentajanvaihdoksen en usko tapahtuvan, ainakaan lähiaikoina. Eiköhän sielläkin ole surajohdossa realiteetit hyväksytty ja tiedetty kaudesta tulevan äärettömän vaikea. Kaikki sijat jumbosta ylöspäin on plussaa.

Ennen kauden alkua veikkasin VPS:n Kärkkäisen lähtevän, mutta kavri on tehnyt ihan kelvollista jälkeä ja on tähän mennessä näpäyttänyt epäilijöitä kuten minua. Ylos
Setämies

Poissa Poissa

Vastaus #91 : 21.05.2008 klo 20:24:49

Kekeä kuulemma jo kovasti houkuteltu Tamuun mutta Keke kärkkyy vielä paikkaa ens kaudeksi Ropsin peräsimeen. Keke ois suostunu loppu kauden sopimukseen mutta Tamu tarjoaa minimissään 3-vuoden pahvia.

Lainaus
Jarkko Wiss tarkailee jo muita vaihtoehtoja

Tampere unitedin tuore urheilutoimenjohtaja Jarkko Wiss myöntää että paniikkinappulan suojamuovit on jo poistettu.
- Kyllä tässä ollaan alettu katselemaan jo muitakin vaihtoehtoja. Vaikka Zico onkin hyvä saunakaveri niin ei se saa painaa näistä asioista päätettäessä. Jos veikkausliiga peli on juuri hävitty 5-1 ja valmentaja kehuu miehistöään yritteliäisyydestä on jossain vikaa ja pahasti.

Vaihtoehdoista kysyttäessä Jarkko nostaa yhden nimen muiden yläpuolelle.
- kyllä kekeen ollaan oltu yhteydessä jo heti Rops tappion jälkeen, mutta siinä vaiheessa Kekellä oli vielä mahdollisuuksia päästä valmentamaan seuraa joka pelaa todennäköisesti ensi kaudella euroopankentillä.

MTV uutiset
« Viimeksi muokattu: 21.05.2008 klo 20:26:09 kirjoittanut Setämies »
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo

Vastaus #92 : 21.05.2008 klo 20:28:41

Kekeä kuulemma jo kovasti houkuteltu Tamuun mutta Keke kärkkyy vielä paikkaa ens kaudeksi Ropsin peräsimeen. Keke ois suostunu loppu kauden sopimukseen mutta Tamu tarjoaa minimissään 3-vuoden pahvia.

Tämä meni muuten ykkösellä läpi. Uskoin heti " Ylos"
Edmundo

Poissa Poissa

Vastaus #93 : 21.05.2008 klo 20:49:07

Oma veikkaus: TamU

Zico-->maajoukkue

Näin Ylos
V

Poissa Poissa

Vastaus #94 : 22.05.2008 klo 07:43:57

Näin Ylos

Vanhaa tietoa  :).
V

Poissa Poissa

Vastaus #95 : 05.08.2008 klo 11:49:27

Nollasin äänestyksen. Aloittakaahan uudestaan.

Tähän mennessä suosituimmat olivat KuPS (28,8%) ja TamU (27%). Seuraavien äänimäärä oli alle 10%.
Karl Marx

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: €-Boy

Vastaus #96 : 05.08.2008 klo 11:58:15

Kusela. Keke bongattu Veritaksella.
Jorrma

Poissa Poissa

Vastaus #97 : 31.08.2008 klo 10:31:00

Eiköhän yksi näistä herroista saa lähteä tämän kierroksen jälkeen.

Kärkkäinen
Lyyski
Nyyssönen
Ensio

Poissa Poissa

Vastaus #98 : 31.08.2008 klo 10:36:50

kesken kauden ei kukaan! mutta kauden jälkeen yli puolet Ylos
Tatsi

Poissa Poissa

Vastaus #99 : 15.09.2008 klo 14:03:56

Veikkaan Kuuselaa..

Sivuja: 1 ... 3 [4] 5 ... 31