FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
21.01.2018 klo 10:35:54 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: UPA846-koodilla $10 alennus iHerbiin!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 51 [52]
 
Kirjoittaja Aihe: Oulun juniorit  (Luettu 229193 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Moby Dick

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Adult Club Oulu & murtautumisvaihe


Vastaus #1275 : 17.12.2017 klo 13:44:05

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/ouluseudun-jalkapallon-seurayhteistyo-ottaa-merkittavia-kehitysaskelia

Erinomaista, jos tähän toimintaperiaatteeseen sitoudutaan nyt kattavasti kaikkien seurojen toimesta
Seuraava jännityksen aihe.. toivottavasti näin Ylos Ainakaan ei voi sanoa että huonommin voisi mennä mikäli katsotaan alueen pelaajatuotantoa viime vuosina.
jokkedokke

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Oulu


Vastaus #1276 : 17.12.2017 klo 14:50:46

Seurauksena pitemmällä tähtäimellä on että junioriseurat joissa tehdään hyvää työtä kasvattavat pelaajamääriään ja höntsäporukoiden vaihtoehtoina on joko kehittää toimintaansa tai kuihtua pois. Ylos

Juu, tämäkin varmasti tulee tapahtumaan jos ja kun jotakin muutosta asiaan saadaan. Toivon mukaan se toinen, tärkeämpi juttu olisi että dropouttien määrää saataisiin vähennettyä ja oikeasti ne lajiin panostavat eivät olisi aivan loppuun ajettuja jo siinä 14-vuotiaana kun treenin pitäisi oikeasti vielä alkaa. Facebookin Futisvalkut-ryhmässä Pertti Kemppinen on tätä asiaa myös toitottanut: meillä on aivan liian kiire junnujen kanssa. Olen tässä asiassa samaa mieltä. Ja tämä ei tietenkään saa tarkoittaa sitä että eletään kuin pellossa tuo lapsuusvaihe. Tottakai teknisiä ja fyysisiä valmiuksia pitää kehittää nuoruusvaiheen harjoittelua varten tarpeeksi laadukkaasti.

Ja onhan meillä työkaluja olemassa yhteistyön kautta. Ehkäpä niille innokkaimmille voisi järjestää ekstraharjoituksia ja pelejä vaikkapa yhteistyössä toisten seurojen/joukkueiden kanssa? Käsittääkseni moista toimintaa alueen seuroissa jo on, itse ainakin olen todella tyytyväinen syksyn aikana ollut Ajax-Sarkkirannan valmennuspäällikön vetämiin lisäharjotusryhmien treeneihin.
Sidane21

Poissa Poissa


Vastaus #1277 : 17.12.2017 klo 17:40:30

Valoa pitkän tunnelin päässä. Olisi kiva tietää, mitkä seurat ovat projektin takana.
Valmennus on mennyt Oulussa isoin askelin eteenpäin monessa seurassa, vaikka aika usein se tuttu kateus ja omakehu vielä haiseekin.
Toivottavasti tämä tarkoittaa (joulu-)rauhaa valmentajille ja seuroille, ettei tarvitse kauhuissaan odotella syksyn huutokauppoja.
Mitä noihin kyläseuroihin tulee, onko niitä Oulussa? Jos on, niin hyvä niin. Lapset eivät koskaan liiku liikaa!
jokkedokke

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Oulu


Vastaus #1278 : 17.12.2017 klo 21:19:33

omakehu vielä haiseekin.

Nii, jotta ei omakehu haisisi niin en pidä tuota Ajaxin LHR:ää mitenkään poikkeuksellisena, muillakin seuroilla noita ryhmiä tottakai on. Onpa noita jopa yli seurarajojen olemassa. Otin tuon LHR:n vain esimerkkinä siitä ikäluokkien innokkaimpien kaipaaman lisähaasteen löytämisessä.

Ja selvennetäänpä vielä ettei nyt jäisi kenellekään epäselväksi seuratausta: minulla ei ole mitään roolia AC Oulun joukkueessa, toimin tällä hetkellä (ja tulevalla kaudella) vain ja ainoastaan Ajax-Sarkkiranta/OsPan tyttöjen joukkueen valmennuksessa. Poikapuolen kiharaisiin kuvioihin en aio sekaantua. AC Oulua toki kannatan (ja samoin toki naisten/tyttöjen puolella ONSia!), ja toivon että alueen junnutoiminnasta saataisiin ACOlle se toiminnan vaativa kestävä junnupohja. ONSille samoin, tyttöpuolella ainakin niissä ikäluokissa missä itse vaikutan yhteistyötä on ollut kyllä helppoa tehdä niin ONSin kuin muidenkin alueen joukkueiden kanssa.
Addick

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: tähtivalmentaja.


Vastaus #1279 : 12.01.2018 klo 00:16:36

Terwaturnauksen ilmoittautuminen on kolahtanut auki. Elokuun toisena viikonloppuna pelataan perinteen mukaisesti: https://www.terwaturnaus.fi/
 
Sivuja: 1 ... 51 [52]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines