FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
05.08.2020 klo 05:56:49 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 57 [58] 59 ... 62
 
Kirjoittaja Aihe: Oulun juniorit  (Luettu 355984 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Juhana Jäähynkalastaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Muovinen Palkkaturva teitä ei kukaan kaipaa®


Vastaus #1425 : 02.11.2019 klo 14:07:00

Markus Heikkinen, AC Oulun urheilutoimenjohtaja tarjoamassa pojille sopimuksia AC Ouluun. Ja tämä tapahtui visusti junnuseuroilta salassa. Riittävää konkretiaa?
OLSn valmentaja myös. Aiemmin täällä kerrottu että houkuteltu OLSin B-junnuihin. Edelleen ristiriitaista...
Sipuli2

Poissa Poissa


Vastaus #1426 : 02.11.2019 klo 14:16:43

OLSn valmentaja myös. Aiemmin täällä kerrottu että houkuteltu OLSin B-junnuihin. Edelleen ristiriitaista...

Kyllä, sopimus AC Ouluun, pelaamaan OLSsiin.

Jos kirjoituksissani on asiavirheitä, niin korjaan ne kyllä heti jos joku sellaisen minulle osoittaa.
Juhana Jäähynkalastaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Muovinen Palkkaturva teitä ei kukaan kaipaa®


Vastaus #1427 : 02.11.2019 klo 15:40:01

Kyllä, sopimus AC Ouluun, pelaamaan OLSsiin.

Jos kirjoituksissani on asiavirheitä, niin korjaan ne kyllä heti jos joku sellaisen minulle osoittaa.

Ok/kiitos, aiemmat kirjoituksesi oli epätarkkoja.

Mikäs siinä muuten on vikana, jos ACO haluaa tehdä soppari jonkun lahjakkuuden kanssa? Ja miten muuten voi soppareita tehdä ku ottamalla henk.koht. yhteyksiä?
Sipuli2

Poissa Poissa


Vastaus #1428 : 02.11.2019 klo 17:17:45

Jos seuran tapa on toimia "yhteistyöseurojen" selkien takana, niin mikäs siinä. Veikkaan vaan että kyseisellä toimintavalla ei rakenneta AC Oulusta yhteistä edaria kaikille Oulun seudun junnuille. Voin toki olla väärässäkin. Veikkaan myös, että kaikki yhteistyökumppanit eivät välttämättä tuollaista toimintatapaa arvosta. Mutta voin toki olla väärässä myös tässä.
Lars Nikolai

Poissa Poissa


Vastaus #1429 : 02.11.2019 klo 17:57:53

Olisipa hienoa, jos aco tekisi soppareita nuorille pelaajille! Onpa hienoa, että ovat pelaajiin yhteydessä! Jokainen meistä varmaan ymmärtää, ettei kovin moni 15v jantteri silti pelaa vielä ykköstä. Mutta ehkä jopa kakkosta tai B-smää yhteistyöseurassa?

Oliko viime vuonna, kun oululaisia nuoria lähti lauma Seinäjoelle? Ehkä tekemällä heille sopparin Ouluun pojat saattaisivat pysyä täällä vähän pidempään? Olisiko tämä jopa meidän kaikkien yhteinen etu verkkarin väristä riippumatta?

Liekö sitten tuo soppariasia, mikä joitakin harmittaa, mutta käsittääkseni myös Herkku teki joillekin 04 pojille soppareita viime kesänä? Miten tarjoat sopparia olematta yhteydessä? Vai onko kaikki sittenkin vain pikkusieluisuutta, kun lahjakas nuori ei enää olekaan "meidän seuran omaisuutta"?

Ehkä tähän keskusteluun kiteytyy oululaisen jalkapallon syvin olemus ja menestyksen puute.
Kaihlamo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jalkapallo


Vastaus #1430 : 02.11.2019 klo 18:29:43

Ihan hienoa, että 15-vuotiaille tehdään sopimuksia (ja jossain on tehty nuoremmillekin), mutta 15-vuotiaiden tekemät sopimukset ei kyllä ole millään tasolla sitovia jalkapallossa. Eli pelaajat voivat halutessaan vaihtaa seuraa ihan samalla tavalla kuin ettei olisi mitään sopimusta.
Vilu

Poissa Poissa


Vastaus #1431 : 02.11.2019 klo 19:07:10

Reilut neljä vuotta sitten AC Oulu kutsui alueen junioriseurat kokoukseen aiheena "AC Oulun uusi askel" tjsp. Juho Meriläinen kertoi että ACO ei ole tyytyväinen alueen pelaajatuotantoon ja aikoo ottaa roolia itselleen myös junioripuolella. Seuroja pyydettiin miettimään ehdotuksia ja malleja millaista ACOn junnutoiminta ja rooli voisi olla. En tiedä millaisia kaikkia ideoita seuroilta tuli, mutta jonkin verran konkreettistakin ehti tapahtua kentän reunalla kun parissa ikäluokassa useamman seuran yhteisjoukkueet kävivät pelaamassa ACOn nimellä ja peliasuilla HJK-cupissa ja yhdessä muussa turnauksessa.

Toista kokousta asian tiimoilta ei koskaan järjestetty, OLS vain ilmoitti muille seuroille kirjallisesti, että he ovat yhdessä ACOn kanssa sopineet että
pelaajapolku ACO:on kulkee jatkossa OLS:n kautta, ja OLS ei osallitu enää muiden seurojen aloittamaan YJ-toimintaan. ACO ilmoitti perustavansa A-juniorijoukkueen (nyt helppo todeta että laihoin tuloksin) ja ettei heidän hankkimia peliasuja eikä seuran nimeä saa YJ-joukkueet enää käyttää, koska pelaajilla ei ole ACOn verkkareita, ja se rikkoo heidän varustesopimustaan.

Tulkitsin asian niin että OLS:n ehdotus ACOn roolista junioripuolella oli voittanut ja se päätettiin toteuttaa (eli ACO ei saa kilpailla OLSn kanssa niissä ikäluokissa joissa heillä on omaa toimintaa). Valittua toimintamallia ei sen enempää avattu muille seuroille. Esimerkiksi missä iässä he haluavat että parhaat pelaajat siirtyvät OLS:iin, ja miten siirrot sovitaan ja toteutetaan? Ja perustelut sille miksi juuri tämä on paras tapa organisoida pelaajapolku Oulussa? Ja mikä sai AC Oulun yleensäkin luopumaan alkuperäisestä ajatuksestaan ottaa isompi rooli junnupuolella?
socceroinen

Poissa Poissa


Vastaus #1432 : 03.11.2019 klo 00:47:50

Olisipa hienoa, jos aco tekisi soppareita nuorille pelaajille! Onpa hienoa, että ovat pelaajiin yhteydessä! Jokainen meistä varmaan ymmärtää, ettei kovin moni 15v jantteri silti pelaa vielä ykköstä. Mutta ehkä jopa kakkosta tai B-smää yhteistyöseurassa?

Tämä minusta hyvä, tärkeä pointti. On ehdottoman hyvä että Ac Oulu tekee soppareita nuorten kanssa eli osoittaa kiinnostusta myös alueen pelaajiin, tämähän on aika uutta. Larsilta on kuitenkin tipahtanut sinänsä kivasta ajattelusta ongelman ydin, AC Oulu on vain sivujuonne.

Tervarit-Ajax on pitkäjänteisellä vahvalla toiminnallaan ajanut ohi OLS:n 04- juniorien toiminnasta ja olivat valmiit haastamaan kaupungin herruuden BSM-karsinnoissa, johon molemmilla oma itse pelaamalla hankittu paikka. Ja vielä niin että Tervarit-Ajax korkeamman tien reittiä ja OLS divarista pelastuslautalla.

Nyt ilmeisesti Tervarit-Ajax BSM-karsintajoukkueen pitkäaikaiset runkopelaajat (maajoukkuepelaajat) ovat siirtymässä Ac Oulu-kuvion kautta OLS BSM-karsintajoukkueeseen. Tämä puolestaan on johtanut hämmästelyyn, että eikö Ac Oulun kanssa olisi voitu yhä tehdä sopimus ja pelaajat jatkaa omassa kasvattijoukkueessaan, jossa ovat kavereiden ja valmentajien kanssa ovat tehneet työtä vuosikymmenen. Tai olisiko siitä edes voitu keskustella jos kerran kaikki Oulun seurat ovat AC Oulun takana. Tuohon että kotona olisi käyty kotiseuralta salaa rekryämässä 15-vuotiaita en kyllä usko.

Kokonaisuudessaan tilanne on harmillinen paikallisfanin kannalta, olisi ollut hienoa nähdä Tervarit-Ajax ja OLS kisaamassa BSM-karsinnoissa talven aikana tasapuolisesti. Tottakai on riski että kumpikaan ei pääse mutta derby-asettelussa on paljon hienoa, mielestäni se kantaa jalkapallokulttuuria jos jokin.
Obsy

Poissa Poissa


Vastaus #1433 : 05.11.2019 klo 00:22:07

Niin, toki täällä aiheesta avautuneilla suurimmalla osalla lienee jalat osittain sidosryhmiestä poteroissa, mutta itse asiaa täysin sivusta seuranneena ymmärrän närkästyksen kasvattajaseurojen puolelta.

AC Oulunhan pitäisi olla jo nimensä ja alkuperäisen seuralogonsa värien puolesta yhdistyneiden seurojen jalkapallokerho? Mikäli tämä nyt oikeasti on mennyt niin, että siellä on lupailtu joillekin pelaajille sopimusta AC Ouluun, mutta pelipaikkaa OLS:ssa, päästäänkin siihen kysymykseen, että missä vaiheessa OLS on julistettu ACO:n ainoaksi junioripuolen yhteistyöseuraksi?

Miksi yhteistyötä ei voitaisi tehdä hyvässä yhteishengessä siten, että Tervarit-junnujen ja Ajaxin pojilla olisi ollut yhtäläinen mahdollisuus pelata ns. kasvattajaseuransa riveissä vielä tulevana kesänä ja käydä taitotasonsa ja osaamisensa mukaan mahdollisesti jo AC Oulun edarin treeneissä?

Kyse lienee kai periaatteista ja siitä seurojen välisestä yhteistyöstä. Mikäli nämä huhut nyt pitävät täsmällisesti paikkansa, voi jatkossa olla vaikeaa tehdä edes sitä vähäisintä yhteistyötä, mitä Oulun jalkapallo nyt kipeimmin tarvitsisi.

Oulun jalkapalloakatemiahan kuulosti jo lupaavalta alulta, jonka toimintaan olisi voinut osallistua riippumatta siitä, ovatko paperisi Puttaalla, Kempeleessä vaiko tehtaan piipun juurella. Saas nyt nähdä, kuinka sen hankkeen kanssa käy. Jollain tuosta lisätietoa?
Robson7

Poissa Poissa


Vastaus #1434 : 05.11.2019 klo 14:44:56

Niin, toki täällä aiheesta avautuneilla suurimmalla osalla lienee jalat osittain sidosryhmiestä poteroissa

Tästä lienee todellakin kysymys. AC Oulun tekemisissä on melkolailla sama miten tekee, niin aina tekee väärin. Jos pelaajia siirtyy Seinäjoelle, niin kysellään miksei ole tehty sopimuksia. Jos tehdään nuorten oululaisten kanssa sopimuksia, kysellään miksi ne ei voi pelata Tervareissa/Ajaxissa/OLSissa jne. Jos nuorennetaan joukkuetta, kysellään eikö enää yritetäkään liigaan ja jos satsataan kokeneisiin pelaajiin kysellään nuorien perään.

AC Oulu ei kai pakota ketään tekemään sopimusta kanssaan, vaan sopimus on molemminpuolinen. AC Oulun intressi lienee siinä, että saataisiin pidemmällä tähtäimellä oululaistettua joukkuetta, kun tämän vuoden tulos kokeneilla tullista tulleilla oli huono. On loistava suoritus, jos vuodessa nousisi pelaavaan kokoonpanoon yksikin juniori-ikäinen pelaaja ja samalla taisteltaisiin kärkisijoista Ykkösessä. Muut nuoret sopimuspelaajat löytävät pelipaikkansa sopivasta tasoansa vastaavasta joukkueesta (= alueen junioriseurat, kakkosen seurat ja AC akatemia). En usko, että kaikki samasta paikasta.
Maranvoimalla

Poissa Poissa


Vastaus #1435 : 05.11.2019 klo 18:22:07

Tästä lienee todellakin kysymys. AC Oulun tekemisissä on melkolailla sama miten tekee, niin aina tekee väärin. Jos pelaajia siirtyy Seinäjoelle, niin kysellään miksei ole tehty sopimuksia. Jos tehdään nuorten oululaisten kanssa sopimuksia, kysellään miksi ne ei voi pelata Tervareissa/Ajaxissa/OLSissa jne. Jos nuorennetaan joukkuetta, kysellään eikö enää yritetäkään liigaan ja jos satsataan kokeneisiin pelaajiin kysellään nuorien perään.

AC Oulu ei kai pakota ketään tekemään sopimusta kanssaan, vaan sopimus on molemminpuolinen. AC Oulun intressi lienee siinä, että saataisiin pidemmällä tähtäimellä oululaistettua joukkuetta, kun tämän vuoden tulos kokeneilla tullista tulleilla oli huono. On loistava suoritus, jos vuodessa nousisi pelaavaan kokoonpanoon yksikin juniori-ikäinen pelaaja ja samalla taisteltaisiin kärkisijoista Ykkösessä. Muut nuoret sopimuspelaajat löytävät pelipaikkansa sopivasta tasoansa vastaavasta joukkueesta (= alueen junioriseurat, kakkosen seurat ja AC akatemia). En usko, että kaikki samasta paikasta.
No jos Acosta nousevana joukkueena puhuu niin vertauksen voisi ottaa Turkuun (TPS) joka oli tänä vuonna rakennettu hyvin ja mikä olisi varmasti Ouluunkin sopiva. 6-8 kokenutta pelimiestä (joista 1 mv), 3-5 junnuiän ylittänyttä, sekä tänä vuonna tepsissä 4 tällä vuosituhannella syntynyttä.
Tänä vuonna noita varsinaisia kokeneita vastuunkantajia ei ollut riittävästi tai ne oli väärin roolitettu. Oli 3-4 vastuunkantajaa ja loput ns. tasaisia rivimiehiä, nuoretkin tuli vasta loppukaudeksi.
Leppälä -99, Kurttila -00, Koskela ja Ikonen -03, vielä pari kaveria mukaan reeniryhmään ja näistä 4 jotka olisivat jatkuvasti mukana, sekä pari pelaisi jatkuvasti mikäli taso riittää. Jos Koskelaa ajetaan toppariksi vaatii se vierelle kaverin joka neuvoo ja puhuu, riittääkö Nurmos? 17v. Koskelan on maju pelaajana saatava minuutteja alusta asti tai vaihdettava maisemaa.
Managerihiltune

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Oulu


Vastaus #1436 : 10.11.2019 klo 13:13:25

Byyri kirjoittanut jutun oululaisesta juniorijalkapallosta: https://byyri.com/oululaisessa-jalkapallossa-pitka-musta-aukko-byyri-kyseli-oulun-futisvaikuttajilta-ovatko-riidat-historiaa/
Pentti Perusinsinööri

Poissa Poissa


Vastaus #1437 : 10.11.2019 klo 17:07:43


Lainaus
Ilolan mukaan pelaajia pitäisi saada siirtymään Ouluun jo lukioiässä. RoPS voisi olla koko Pohjois-Suomen joukkue, ikään kuin Kärpät jääkiekossa.

Ei helevetti..pari suonenveto kautta HJK farmina ja mopo keulii kuin teinipojilla.:D
« Viimeksi muokattu: 10.11.2019 klo 17:10:04 kirjoittanut Pentti Perusinsinööri »
Antoine Roquentin

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: J-P Sartren rohtopaukku & Jatkuvuuden Periaate


Vastaus #1438 : 10.11.2019 klo 19:10:42

Ei helevetti..pari suonenveto kautta HJK farmina ja mopo keulii kuin teinipojilla.:D

Samaa naureskelin. Toivottavasti nyt ei kukaan seura lähde näihin RoPS/SJK -pelleilyihin mukaan.
Jateslav

Poissa Poissa


Vastaus #1439 : 13.11.2019 klo 20:43:03

Oikeasti? Asiantuntijat naureskelemassa Ropsin ja Seinäjoen juniorityölle. Nyt naurattaa.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #1440 : 14.11.2019 klo 15:15:42

Ei helevetti..pari suonenveto kautta HJK farmina ja mopo keulii kuin teinipojilla.:D
No kyllähän Rollossa ja Nottajoella vissiin aika moni asia tehdään paremmin kuin Oulussa? Ainakin useamman vuoden ovat peräkkäin olleet jo liigassa kun taas Oulussa kynnetään edelleen ykköstä. Jos olisin vielä Oululainen junnu, niin varmaankin katselisin myös sinne aidan toiselle puolelle, että olisiko se ruoho siellä vihreämpää. Jos liigaseura kosiskelee omaan organisaatioonsa ja opiskelupaikka ja majoitus järjestyy, niin miksei lahjakas junnu lähtisi sinne? Kyllä Oulun pitää laittaa omat organisaatiot ensin kuntoon, jotta voivat tosissaan kilpailla liigaseurojen kanssa.
Juhana Jäähynkalastaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Muovinen Palkkaturva teitä ei kukaan kaipaa®


Vastaus #1441 : 14.11.2019 klo 17:18:30

Oikeasti? Asiantuntijat naureskelemassa Ropsin ja Seinäjoen juniorityölle. Nyt naurattaa.

Oikeasti? Pari tuoreinta sivua kävin läpi (tätä topiikkia) mutten löytänyt yhtään kommenttia, jossa olisi mainitsemaasi junnutyölle naureskelua. Nyt ihmetyttää ???
MesutÖzil

Poissa Poissa


Vastaus #1442 : 22.11.2019 klo 23:57:01

Moro! Mikäs tämän OFA:n tarina nyt loppupeleissä on? Aleksi Tannerin siirtyminen ROPS2 mukaan ja vuolaasti kaveri kehuu akatemiatoimintaa siellä suunnalla. Äkkiä vaikuttaisi nurmi vihreämmältä lapin puolella, mikä ei kyllä tule yllätyksenä.. Mutta eihän tämä toiminta Oulun alueella nyt ihan munat suorana loppunut? Valaiskaa nyt tietämätöntä asian tiimoilta!
Rents

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Oulu, Käpylän pallo, Greta Thunberg


Vastaus #1443 : 23.11.2019 klo 00:16:16

Varmasti Tannerin menetyksen myötä pelaajavuoto Oulusta Rovaniemelle tulee kasvamaan. Niiden jotka hänet tuntee, on helppo lähteä Rovaniemelle, sillä tietävät miehen hoitavan hommansa hyvin. Aika fiksu hankinta Rovaniemeltä. Taitavat tosissaan tavoitelle tätä titteliä "Puolen-Suomen joukkueena" Kärppien tyyliin. Jos me ei saada täällä pidettyä omia valmentajalupauksia, niin ei varmaan pelaajiakaan. Nyt porukka alkaa Seinäjoen lisäksi vuotaa Rovaniemelle. Jotenkinhan tähän pitäisi pystyä vastaamaan. En tiedä, miksei Tanner jatkanut Ofa-akatemiassa. Ehkäpä tämmöisen toiminnan koordinointi nyt on vaan niin mahdotonta näin riitaisassa kaupungissa? Kuka tuohon hommaan sitten lähtee? Joka hyvä tyyppi pitäisi löytää. Muuten tuo homma haudataan. Käsittääkseni Tanner ei ole vielä Rovaniemelle siirtynyt ja hoitaa tuota tehtävää.
PaoloRos

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Oulun Pallo-Veikot


Vastaus #1444 : 27.11.2019 klo 13:48:57

Vähän aikaa foorumilta pois olleena ja mielenkiinnolla tätä kähmintäketjua luin. Muutama kommentti
 -Makon toiminta ei yllätä, arvotukseni häneen on ollut nollilla jo pitäkään, nyt meni miinukselle.
 -ACOn tuohusta en ole koskaan ymmärtänyt, miksi toiminta pitää kanavoida OLSn kautta ? Jos ACO olisi ylpeä itsestään, toiminnastaan ja haluaisi oikeasti maamme huipulle, niin siellä hän pitäisi olla Edari, Farmi siis ACO2 , A jun ja B jun. Ja sopimus KAIKKIEN alueen seurojen kanssa, että parhaat C-junnujen jälkeen tuohon polkuun. Olssihan on jääpallo ja keilailuseura ei sillä ole nykypäivänä enää mitään tekemistä aikuisten kilpajalkapallon kanssa.
  - Villeltä erinomainen kirjoitus Tervarien toiminnasta. Ainoa mitä en ole koskaan ymmärtänyt, enkä nyt Ajax kuvionkaan myötä. Kun Tervarit puhuu pelaajapolusta, niin missä on sen pelaajapolun massojen pää B-junnujen jälkeen ? Ei ole realismia että ammattilaiskentät, niistä 80stä  voi muutama päästä näytille, mutta ei edes yhtäkään/ikäluokka pelaamaan ammattilaiseksi välttämättä. Mihin polku johtaa nyt tai johti aiemmin kun pelaajat Bstä vanhenevat ?
Antoine Roquentin

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: J-P Sartren rohtopaukku & Jatkuvuuden Periaate


Vastaus #1445 : 27.11.2019 klo 14:20:48

Näköjään Herculeksesta tuli toinen pelaajapolun pää ja AC Oulun kilpailija.
Sipuli2

Poissa Poissa


Vastaus #1446 : 27.11.2019 klo 14:21:54

- Villeltä erinomainen kirjoitus Tervarien toiminnasta. Ainoa mitä en ole koskaan ymmärtänyt, enkä nyt Ajax kuvionkaan myötä. Kun Tervarit puhuu pelaajapolusta, niin missä on sen pelaajapolun massojen pää B-junnujen jälkeen ? Ei ole realismia että ammattilaiskentät, niistä 80stä  voi muutama päästä näytille, mutta ei edes yhtäkään/ikäluokka pelaamaan ammattilaiseksi välttämättä. Mihin polku johtaa nyt tai johti aiemmin kun pelaajat Bstä vanhenevat ?

https://www.tervaritjuniorit.fi/uutiset/114743/hercules-2500-jalkapalloilijan-edustusjoukkueeksi
Antoine Roquentin

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: J-P Sartren rohtopaukku & Jatkuvuuden Periaate


Vastaus #1447 : 27.11.2019 klo 14:22:53


Aika rohkeaa puhua 5 000 futisvanhemman yhteisöstä, kun on tiedossa että monelle pelaajalle, toimijalle ja vanhemmalle AC Oulu on ollut kaupungin edustusjoukkue. Aika isosti puhutaan monen ihmisen suulla.
Pentti Perusinsinööri

Poissa Poissa


Vastaus #1448 : 27.11.2019 klo 14:42:57

Näköjään Herculeksesta tuli toinen pelaajapolun pää ja AC Oulun kilpailija.

En usko että Herkuleksesta on kilpailijaksi, koska sehän on lähinnä pelaajien välitykseen ja muihin pisneksiin käytettävä työkalu, jolloin pelaajapolun pää löytynee sieltä mistä maksetaan parhaiten. Voihan se olla vaikka AC Oulu.
Antoine Roquentin

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: J-P Sartren rohtopaukku & Jatkuvuuden Periaate


Vastaus #1449 : 27.11.2019 klo 14:49:01

En usko että Herkuleksesta on kilpailijaksi, koska sehän on lähinnä pelaajien välitykseen ja muihin pisneksiin käytettävä työkalu, jolloin pelaajapolun pää löytynee sieltä mistä maksetaan parhaiten. Voihan se olla vaikka AC Oulu.

Niin, onneksi juniorit eivät ole minkään seuran omaisuutta ja pystyvät tekemään vanhempien kanssa itsenäisiä päätöksiä siitä, mikä on paras ympäristö kehittyä. Toisin siis kuin joitakin tämän ketjun kirjoituksia lukiessa voisi olettaa. Herkullahan ei varsinaisesti mitään näyttöjä ole pelaajakehityksestä, toiminut koko historiansa lähinnä pelaajien osto- ja myyntifirmana kuten totesit.

 
Sivuja: 1 ... 57 [58] 59 ... 62
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines