FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
24.01.2021 klo 14:04:01 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 61 [62] 63
 
Kirjoittaja Aihe: Oulun juniorit  (Luettu 371986 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
PPM

Poissa Poissa


Vastaus #1525 : 28.07.2020 klo 11:36:03

Lainaus
Toistaiseksi tällaistä on tapahtunut joka vuosi, kun olen ollut oululaisessa jalkapallossa mukana eli noin 20 vuoden ajan.

Välillä meno on ollut rajumpaa ja välillä on ollut seesteisempiä aikoja.

Minun puolestani pelaajat saavat pelata missä vaan, mutta puhelimitse lasten värväys ei ole ainakaan aiemmin auttanut pelaajaputkien kehittämisessä. Se on ollut omalta osaltaan vesittämässä oululaisen juniorifutiksen kehitystä.

Se on samantyyppinen ilmiö kuin korruptio kehittyvissä maissa, kun korruptiota tapahtuu, monet älykkäät ja osaavat ihmiset lähtevät näistä maista ja rakentavat elämänsä muualle.

Näin on tapahtunut myös useiden kymmenien todella hyvien oululaisten jalkapallotoimijoiden osalta, kun on loppunut mielenkiinto olla mukana toiminnassa, jossa pelataan likaista peliä.

Siirretäänpä tätä keskustelua oikeaan paikkaan.

Ville hyvä... Se että sinä ja muutamaa muu sinikeltaisista mielensä pahasti järkyttänyt ei pysty tekemään minkäänlaista rakentavaa yhteistyötä niin sinikeltaisten, kuin laivaston sinisten kanssa, ei muuta sitä asiaa, että tähän samaiseen putkeen olisi tornareiden mukaan ollut teilläkin mahdollisuus päästä mukaan. Vastaavasti päätitte tehdä kilpailevan putken, torpata sinikeltaiset ja laivaston siniset ulos, ja nyt kun asiat menevät teillä päin pikkasen pieleen ja toisessa putkessa kohdilleen, alkaa sama panettelu jota on kestänyt jo muutenkin loputtoman kauan. Jos joskus on joku toimija tehnyt historiassa väärin niin eiköhän ne voisi jo unohtaa eikä luoda elinikäisiä traumoja. 

Jokseenkin uskamatonta julistaa, että sieltä Niskaset, Laukat, Kedot, Heikkiset, Meriläiset jne yrittää tosissaan soitella 11-13 vuotiaille pelaajille ja värvätä siirtymään putkesta toiseen. Absurdia tämä on jo siksi, että se ei ole kummankaan putken edun mukaista. Jos toiminta on molemmissa putkissa laadukasta, pojat kehittyvät ja saavat kantaa omissa seuroissaan vastuuta. Lisäksi seurat pääsevät tasapäisesti ottamaan mittaa kaupungin sisällä, eikä niiden tarvitse lähtä hakemaan vastusta etelämmästä tai vanhemmista ikäluokista.

Se, että pojat ja vanhemmat tekevät sitten B:n kynnyksellä päätöksiä, on heidän oma asiansa. Se putki, joka pystyy tarjoamaan heille laadukkaamman ympäristön kehittyä, tulee valituksi. Tarkoittaako se joskus naapuriputkesta markkinointia eli omasta toiminnasta kertomista? Kyllä! Ja siinä ei kannata yhtään mieltään pahoittaa vaan ottaa tiukka tuijotus peiliin ja miettiä, missä pystytään parantamaan ja olemaan parempia kuin toinen. Ja tässä nimenomaan on se, missä näkisin punamustilla olevan paljon petrattavaa. Luokaa ympäristö, josta pelaajat ja valmentajat eivät lähde, älkääkä keskittykö kampittamaan toista ja vellomaan negatiivisuudessa. Se olisi nimenomaan oululaisen futiksen etu! Onnistuessanne pelaajavirta kääntyy toiseen suuntaan ja pakottaa toisen putken parantamaan. Ja ketä tämä palvelisi? Pelaaja- ja valmentajakehitystä niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin. Eikös me tätä haluta?

Sitten on ymmärrettävästi tapaus erikseen, jossa huhujen mukaan nyt kauden jälkeen tulee siirtymään valmentajia ja pelaajia nuorissakin ikäluokissa sinikeltaisiin. Kun loitte Herkku-putken niin varmasti ymmärsitte, että jokainen putkeen automaattisesti joutunut ei ole siihen sitoutunut ja paikassa, jossa itsensä näkevät. Se ei ole automaattisesti se tuhatpäinen perhe, mitä julistitte. Moni on tavalla tai toisella sitoutunut laivaston sinisiin ja haluaa kasvattaa pelaajia juuri sinne. Sen takia heillä on tahtoa siirtyä, koska toinen vaihtoehto ei juuri tällä hetkellä heitä houkuttele.

Oma toiminta kuntoon ja positiivinen kilpailuasetelma täälläkin tappiin.
Sipuli2

Poissa Poissa


Vastaus #1526 : 28.07.2020 klo 12:05:51

Ville hyvä... Se että sinä ja muutamaa muu sinikeltaisista mielensä pahasti järkyttänyt ei pysty tekemään minkäänlaista rakentavaa yhteistyötä niin sinikeltaisten, kuin laivaston sinisten kanssa, ei muuta sitä asiaa, että tähän samaiseen putkeen olisi tornareiden mukaan ollut teilläkin mahdollisuus päästä mukaan. Vastaavasti päätitte tehdä kilpailevan putken, torpata sinikeltaiset ja laivaston siniset ulos, ja nyt kun asiat menevät teillä päin pikkasen pieleen ja toisessa putkessa kohdilleen, alkaa sama panettelu jota on kestänyt jo muutenkin loputtoman kauan.

Tässä sinulle on tullut lapsus tekstiin. Rakentavaan yhteistyöhön ei pystynyt/ halunnut OLS. Nimittäin kaikki Oulun seudun junnuseurat olivat hetken yhteistyössä mukana ja jopa pelasivat AC Oulun nimellä, mutta sitten OLS yksipuolisesti irtautui tästä, vetäen perässään AC Oulun.
Alla poiminta Vilun viestistä muutaman sivun takaa.

Lainaus
Reilut neljä vuotta sitten AC Oulu kutsui alueen junioriseurat kokoukseen aiheena "AC Oulun uusi askel" tjsp. Juho Meriläinen kertoi että ACO ei ole tyytyväinen alueen pelaajatuotantoon ja aikoo ottaa roolia itselleen myös junioripuolella. Seuroja pyydettiin miettimään ehdotuksia ja malleja millaista ACOn junnutoiminta ja rooli voisi olla. En tiedä millaisia kaikkia ideoita seuroilta tuli, mutta jonkin verran konkreettistakin ehti tapahtua kentän reunalla kun parissa ikäluokassa useamman seuran yhteisjoukkueet kävivät pelaamassa ACOn nimellä ja peliasuilla HJK-cupissa ja yhdessä muussa turnauksessa.

Toista kokousta asian tiimoilta ei koskaan järjestetty, OLS vain ilmoitti muille seuroille kirjallisesti, että he ovat yhdessä ACOn kanssa sopineet että
pelaajapolku ACO:on kulkee jatkossa OLS:n kautta, ja OLS ei osallitu enää muiden seurojen aloittamaan YJ-toimintaan. ACO ilmoitti perustavansa A-juniorijoukkueen (nyt helppo todeta että laihoin tuloksin) ja ettei heidän hankkimia peliasuja eikä seuran nimeä saa YJ-joukkueet enää käyttää, koska pelaajilla ei ole ACOn verkkareita, ja se rikkoo heidän varustesopimustaan.
PPM

Poissa Poissa


Vastaus #1527 : 28.07.2020 klo 12:24:20

Tässä sinulle on tullut lapsus tekstiin. Rakentavaan yhteistyöhön ei pystynyt/ halunnut OLS. Nimittäin kaikki Oulun seudun junnuseurat olivat hetken yhteistyössä mukana ja jopa pelasivat AC Oulun nimellä, mutta sitten OLS yksipuolisesti irtautui tästä, vetäen perässään AC Oulun.
Alla poiminta Vilun viestistä muutaman sivun takaa.


My bad! En älynnyt kelata ajallisesti noin kauas menneisyyteen. Neljä vuotta sitten tapahtuneisiin en pysty sanomaan yhtään mitään, mutta se mistä puhuin oli huhutut viimeisen 1-2 vuoden aikana käydyt keskustelut. Toki ymmärrän, jos noin on käynyt, että se on voinut hiertää kenkää uusissa keskusteluissa. Lopputulos kuitenkin huhujen mukaan oli oululaiselle futikselle epäedullinen ja jonka aallot näköjään lyövät seurasiirtojen takia tällä hetkellä rantaan. Tämä voi muuttua positiiviseksi yllä mainitun positiivisen kilpailuasetelman kautta, mutta ensiksi pitää jokaisen kääntää asenteet oikeaan asentoon. Ei kampittamalla toisia vaan tekemällä reilusti laadukkaampaa toimintaa laadukkaassa arjessa.
Pentti Perusinsinööri

Poissa Poissa


Vastaus #1528 : 28.07.2020 klo 13:21:23Tuli tästä kuvasta mieleen, että onko tässä kuitenkin pieni valuvika? Jos ajatellaan että OLS kasvattaa pelaajia C-junioreihin asti noin 40 pelaajaa per ikäluokka. Sitten tulee hyppäys ACO:n B-junioreihin niin reilu puolet putoaa pois, mutta minne jos OLS ei jatka tästä ylöspäin? Tuossa iässä voi olla esim. fysiikassa suuria eroja, jolloin potentiaalisia myöhäisherännäisiä putoaa tyhjänpäälle. Ei niitä miesten kolmosessakaan voida peluuttaa. Tässä pitäisi olla joku polku, esim.  B-divari tai yhteisjoukkue Tervareiden  tai muiden alueen junioriseurojen kanssa.

Tämä sama ongelma on varmasti tälläkin hetkellä, mutta olisko aika korjata, vai mitä tapahtuu B-sm joukkueiden ulkopuolelle jääville pelaajille? Loppuuko peliura siihen?
Addick

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: tähtivalmentaja.


Vastaus #1529 : 28.07.2020 klo 13:26:09

Siirretäänpä tätä keskustelua oikeaan paikkaan.

Ville hyvä...

Itse asiassa meillä on valmentajien osalta varmaankin Oulun pysyvin rakenne, kun jokaisessa ikäluokassa on tulevalla kaudella ammattivalmentaja.

Jos katsoo tämän vuoden palettia, niin esimerkiksi tuossa -08 ikäluokassa oleva Juuso Madetoja on saanut valtavasti kehuja jalkapalloihmisiltä. -07 ikäluokan Otto Fältiä pyydettiin eilen saadussa puhelimessa kloonaamaan kymmenen kloonin verran, että meillä olisi enemmänkin nuoria, eteenpäinpyrkiviä ja osaavia valmentajia. -06:ssa Hasan kehittää pelaajia tulevan kauden YJ-joukkueeseen, -06 YJ:ssa ja -05:ssa Rauno Ojanen, joka on Oulun parhaita valmentajia, vaikka saakin lokaa niskaansa.

B:ssä Yusuf Erdogan vei toisen oululaisporukan B-SM:ään, vaikka kaikki pitivät sitä täysin mahdottomana. Hänellä on apunaan Pekka Haaranen, joka käy UEFA A:ta ja on tehnyt erinomaista työtä sekä -03:n että -04:n poikien kanssa. Videoanalyytikkona on Aaku Laitinen, joka tekee samaa hommaa myös -04 -maajoukkueen kanssa. Hän on vastuussa myös nappulapuolen kehittämisestä ja tehnyt hyvää työtä -11 joukkueen kanssa esimerkiksi.

Vapaaehtoiskoutseja on myös iso joukko. Paljon hyviä, asiansa osaavia ihmisiä, jotka saavat pelaajia kehitettyä. Olympiakosin toiminta on pyörinyt parikymmentä vuotta ja on tärkeä osa oululaista jalkapalloperhettä. Tekijöitä ei varmastikaan seuratasolla koskaan ole liikaa, mutta tilanne on kohtuullisen hyvä. Ketään ei potkita pois, mutta erilaisia tehtäviä saatetaan tarjota. Vanhoja valmentajia ottaisin ilolla takaisin, Matikaisen Terosta Veijalaisen Villeen. Mahtavia ihmisiä, jotka ovat antaneet paljon oululaisen jalkapallon kehittämiseen.

Viime viikolla kuulin OFA-palaverissa, että yksikään oululainen seura ei pysty palkkaamaan täysipäiväistä fysiikkavalmentajaa. Onneksi ehdimme palkata Jyväskylän yliopistolta pian valmistuvan Olli-Pekka Leppilahden jo kesäkuussa töihin. Sama kaveri väänsi viime kesänä kolme viikkoa hommia -04 -joukkueen kolmen avarin jätkän kanssa, joiden ei pitänyt pystyä pelaamaan Pahlmanissa, kaikki kolme pelasivat, tuloksena pronssia.

Rane on hoitanut kesäkuusta lähtien ainoana valmentajana OFA-asioita, kun Peter Ebbe Tönder lähti. Tervarit siis maksaa palkkaa valmentajalle, jonka alaisuudessa reenaa noin 20 OLS/ACO -pelaajaa. Toivottavasti jo pian saadaan todella maireita uutisia tähän liittyen ja toinen koutsi mestoille.

Me on vähän haettu keskusteluikkunan paikkaa tavoitteellisempaan suuntaan ja asetettu joitakin tavoitteita oululaiseen jalkapalloon, jossa tavoitetasona tuntuu olevan kylän ykkösenä pysyminen tai oleminen. Se on matala tavoite, jos kylältä pelaa Veikkausliigassa tai korkeammalla tällä hetkellä neljä pelaajaa. Iso arvostus myös kaikille näille, kivistä polkua ovat kulkeneet.

Aina ei mene putkeen, mutta ei siitä kovin pitkä aika ole, kun on puhuttiin, että ei seurat pysty rakentamaan jalkapallohalleja itse. HauPa teki sen tosin jo 90-luvulla, Juntsa vähän myöhemmin, sitten tuli meidän seurayhteisöstä eka iso halli ja nyt tulee jo OLS-ACO:lta toinen.

Ja voin myöntää, että siinäkin oli omat sormet pelissä. Kaupungin lautakunnassa vaadin, että kaupungin tuki jaetaan urheiluseuraomistusosuuden mukaan, jos omistusosuus olisi ollut 40-60 (seurat-yksityiset sijoittajat), olisi kaupungin tuki ollut korkeintaan 40%. Seuraomistus on tärkeää seurojen kasvun kannalta. Kun seurojen varallisuus kasvaa, niin on mahdollista, että seurojen toiminnan laatu paranee. Toki se vaatii myös hyvää johtamista ja organisaatiota, joita miettiessä ei yksikään oululainen jalkapalloseura voi vielä itseään selkään taputella.

Tämä johtuu osittain siitä, että paljon hyviä jalkapalloihmisiä on lähtenyt pois toiminnasta ja seurat ovat kohtuullisen pieniä ja heikkoja. Siitä kertoo esimerkiksi se, että kerran seurasta pelaajien kanssa lähtenyt valmentaja otetaan uudestaan vastaan, kun hän tuo naapurista pelaajia. Se on joko heikkoa johtamista tai sitten tavoite on vain ottaa värvättyjä pelaajia vastaan.

Vahvat seurat kehittyvät ja menevät eteenpäin, silloin saa kyllä palautetta suuntaan ja toiseen. Olen kuitenkin omalta osaltani varsin tyytyväinen siihen, mitä olemme Tervareissa ja myöhemmin seurayhteisössä tehneet viimeisen kuuden vuoden aikana. Ei se täydellistä ole ollut, mutta kyllä se mieltä lämmittää, että eri värisissä verkkareissa kulkevat ihmiset tulevat kiittämään työstä, myös useast sinikeltaiset. Meillä on ja on ollut mahtavia tekijöitä tässä hommassa mukana. Niin Tervareissa kuin erityisesti yhteistyöseuroissa.

Tämän lisäksi viimeisen viiden vuoden aikana oululaiseen jalkapalloon eniten kehitysaskelia on rakentanut hyvin yleisöltä piilossa pysynyt kaveri, Pekka Kainu. Arvostukseni häntä kohtaan on valtaisa.

OLS:n puolella vähän vastaavalta näytti J-M Tirilän draivi, mutta harmillisesti hän näyttää vaihtaneen työpaikkaa. Välillä on ikävä myös Mahlakaarron Jannea, Tannerin Aleksia ja Piisilän O-P:ta. Ehkä sitä alkaa vaan olla kasvanut vanhaksi tämän homman kanssa, kun näin nostalgisoin? Mako Heikkistä tulee olemaan ikävä, jos ja kun hänen valmentajapolkunsa vie joskus eteenpäin. Arvostan suuresti hänen rehellisyyttään ja työtään.

Pehkosen Penahan ehti meilläkin tehdä hyvää työtä ennen etelään lähtöä, ottaisin mielelläni takaisin.

Totuus ei pala tulessakaan ja tilanne on monilta osin samanlainen kuin ennenkin, pelaajia ei tule ilman hyviä valmentajia ja pelaajapolkuja eikä hyviä valmentajia tule ilman hyviä seuroja ja valmentajapolkuja. Myöskään hyviä seuroja ei tule ilman hyviä ihmisiä ja vahvaa tahtoa/tavoitetta.

Tämän takia muistelen nykyisin silloin tällöin hyviä oululaisia jalkapalloihmisiä, jotka eivät enää toimi aktiivisesti oululaisissa seuroissa. Molinin Tomppa, Aittolan Markus, Aittolan Juha, Elovaaran Mika, Okkosen Jamppa, Siiran Pera, Syrenin Sanna ja monet monet muut. Varmasti kaikista löytyy mielipiteitä puoleen toiseen, mutta lähtökohtaisesti ottaisin enemmän hyviä ihmisiä tekemään näitä juttuja.
penkillä

Poissa Poissa


Vastaus #1530 : 28.07.2020 klo 13:28:20Tuli tästä kuvasta mieleen, että onko tässä kuitenkin pieni valuvika? Jos ajatellaan että OLS kasvattaa pelaajia C-junioreihin asti noin 40 pelaajaa per ikäluokka. Sitten tulee hyppäys ACO:n B-junioreihin niin reilu puolet putoaa pois, mutta minne jos OLS ei jatka tästä ylöspäin? Tuossa iässä voi olla esim. fysiikassa suuria eroja, jolloin potentiaalisia myöhäisherännäisiä putoaa tyhjänpäälle. Ei niitä miesten kolmosessakaan voida peluuttaa. Tässä pitäisi olla joku polku, esim.  B-divari tai yhteisjoukkue Tervareiden  tai muiden alueen junioriseurojen kanssa.

Tämä sama ongelma on varmasti tälläkin hetkellä, mutta olisko aika korjata, vai mitä tapahtuu B-sm joukkueiden ulkopuolelle jääville pelaajille? Loppuuko peliura siihen?
OLS pelaa tällähetkellä 2:lla joukkueella b-junnusarjoja. Toinen joukkuea otp yj.
en näe estettä, ettei jatkossakin voisi olla kahta joukkuetta ko ikäluokassa, jos halukkaita pelaajia löytyy.
penkillä

Poissa Poissa


Vastaus #1531 : 28.07.2020 klo 13:58:16

nimimerkki Addick jaksaa kirjoittaa niin pitkiä tekstejä, että niitä ei pysty lainaamaan.

Hienoa, että teillä menee hyvin.
voit siis lopettaa nuo vainoharhaiset puheet naapuriseuroihin soitteluista. teillä on varmasti hyviä tyypejä töissä, koita pitää heistä kiinni, kentältä on kuulunut ihan erilaista viestiä seuran toimintatavoista.
OFA:n valmentajan palkan maksaa palloliitto, kuten hyvin tiedät.
Kaihlamo

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Jalkapallo


Vastaus #1532 : 28.07.2020 klo 14:21:46

Addickin valehtelu ja asioiden selittäminen on ihan etelässä asti tiedossa ja näköjään linja pitää somessa sekä foorumillakin. Oma pesä ei kunnossa -> syytetään muita = klassikko.
Djbb

Poissa Poissa


Vastaus #1533 : 28.07.2020 klo 14:28:08

Addickin valehtelu ja asioiden selittäminen on ihan etelässä asti tiedossa ja näköjään linja pitää somessa sekä foorumillakin. Oma pesä ei kunnossa -> syytetään muita = klassikko.
Aivan aluksi haluan alleviivata, että en ole perillä millään tavalla kyseisistä asioista, mutta aina kun suoraan syytetään valehtelusta, niin olisi hyvä kuulla jotain konkretiaa tuen väitteeksi.

Oliko siis esim. ylempänä olevassa postauksessa jotain mikä ei ollut totta, vai mihin tämä väite perustuu?
penkillä

Poissa Poissa


Vastaus #1534 : 28.07.2020 klo 14:51:14

Aivan aluksi haluan alleviivata, että en ole perillä millään tavalla kyseisistä asioista, mutta aina kun suoraan syytetään valehtelusta, niin olisi hyvä kuulla jotain konkretiaa tuen väitteeksi.

Oliko siis esim. ylempänä olevassa postauksessa jotain mikä ei ollut totta, vai mihin tämä väite perustuu?
esimerkisi se, että Tervarit maksaisivat OFA: n valmentajan palkan.
Addick

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: tähtivalmentaja.


Vastaus #1535 : 28.07.2020 klo 15:08:57

esimerkisi se, että Tervarit maksaisivat OFA: n valmentajan palkan.

Palloliitto maksaa noin 1000€ kuukaudessa meille OFA-toiminnasta. Paljonko arvelet täysipäiväisen UEFA Pro-valmentajan palkan olevan? 750€+sivukulut/kk?

Antaa tulla valheeni juuria myöten esille vain. Omalla nimellä kirjoittamisessa on se hienous, että on helppo seisoa selkä suorana.

Juhana Jäähynkalastaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Muovinen Palkkaturva teitä ei kukaan kaipaa®


Vastaus #1536 : 28.07.2020 klo 15:53:11

ja -05:ssa Rauno Ojanen, joka on Oulun parhaita valmentajia, vaikka saakin lokaa niskaansa.

Notta tämä piikki piti heittää, mutta kenekä suuntaan oli tarkoitus? Jos ja KUN Rane ei pärjännyt Ykkösen tasolla  niin suomalaiaugrilaiseen tapaan siitä toki suolataan (ei se mukavaa ole, sanoi viimeksi Antti Muurinen), mutta ei kait Ranen junnuvalkkutaitoja ole suolattu. Jos on niin mielellään lisätietoja, kiitos...
penkillä

Poissa Poissa


Vastaus #1537 : 28.07.2020 klo 16:34:32

Palloliitto maksaa noin 1000€ kuukaudessa meille OFA-toiminnasta. Paljonko arvelet täysipäiväisen UEFA Pro-valmentajan palkan olevan? 750€+sivukulut/kk?

Antaa tulla valheeni juuria myöten esille vain. Omalla nimellä kirjoittamisessa on se hienous, että on helppo seisoa selkä suorana.


unohtui vaan kertoa?
osatotuus=valhe.

Ameobi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Futis


Vastaus #1538 : 28.07.2020 klo 16:37:23

Sivusta keskustelua seuraavana joku vielä ihmettelee miksi Oulusta ei tule liigajoukkuetta, kun junnutasolla on jo tämmöistä kikkelimiekkailua. Mutta sitähän se on kai ollut jo pidempään.
Maranvoimalla

Poissa Poissa


Vastaus #1539 : 28.07.2020 klo 17:51:18

Hyvä kun on kilpailua vain kilpailu kehittää. Jos ryhmällä on tarjota tarpeeksi kehittävää toimintaa ei kukaan lähde puhelisoittojen perään. Yleensä ne joiden toiminta ei ole tarpeeksi hyvää, puhuvat enemmän kuin tekevät.
Helppoa tarkistaa kenen valmennuksessa on tullut piirin-ja maajoukkueisiin päässeitä pelaajia ja sitä myöden myös joukkue menestyy mitä paremmat pelaajat, menestystä tulee myös joukkueena. Eli vähissä on valmentajat Oulussa joilla on näyttää em. mainittuja meriittejä. Joukkueena kansainväliset turnaukset ja SM:tason turnaukset, sekä niissä yksittäisiä pelaajia majuissa. Jos Oulusta tulisi 1-2 pelaaja/ikäluokka majupelaajia , se on täysin riittävä määrä.
Paljon joukkueita 13-14 vuotiaaksi asti ja sinne hyviä kehittäviä treenejä, sit 15-16 v täysi höyry päälle ja tavoiteasettelu kuntoon, vasta silloin tarvitaan isompaa taloudellista panostusta sekä olosuhteita koulutuksen ohella ja niiden yhteen liittämistä.
Vin Diesel

Poissa Poissa


Vastaus #1540 : 28.07.2020 klo 18:39:35

Moikka,

Terveiset pääkaupunkiseudulta. Jokusen vuoden olen teidän Oululaisten toimia myös seuraillut.
Pari juttua:
- Oulusta tulee joka vuosi hyviä pelaajia, majussa on useita
- Suomen mihinkään kaupunkiin ei sovi kuin yksi ikäluokan edustusjoukkue (ei riitä taso), Helsingissä on tässä myös ongelmia
- pelaajille ei ole väliä kuka hommaa pyörittää, kunhan se pyörittäjä on objektiivinen ja hyvä ja myös valmennus samoin (Jykä Ahola muuten on tässä 👍)
- eli pelaajia varten jutut, ei isiä eikä vanhoja jääriä
hidas ja kankea

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Oulu, Arsenal


Vastaus #1541 : 13.08.2020 klo 21:21:43

Kaleva cup parin viikon päästä. Harmittavasti FC OPA:n sivuilla ei ole tällä hetkellä näkyvissä mainiot tilastot männävuosilta. Saisi laittaa näkyviin, jos siellä joku tätä lukee.
Juhana Jäähynkalastaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Muovinen Palkkaturva teitä ei kukaan kaipaa®


Vastaus #1542 : 13.08.2020 klo 22:18:19

Kaleva cup parin viikon päästä. Harmittavasti FC OPA:n sivuilla ei ole tällä hetkellä näkyvissä mainiot tilastot männävuosilta. Saisi laittaa näkyviin, jos siellä joku tätä lukee.

Tuolla https://www.palloliitto.fi/palvelut/jalkapallon-kilpailutoiminta-turnaukset/kaleva-cup on mm linkit tulospalveluun ja lisäksi sieltä löytyy tieto (todnäk uudesta) turnauksen järjestäjästä, joka selittänee miksi vanhat tiedot ei nyt/enää näy,
hidas ja kankea

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Oulu, Arsenal


Vastaus #1543 : 13.08.2020 klo 22:47:35

Aivan. No, toivottavasti saadaan pikapuoliin näkyville. OPAn sivuilla oli /on kyllä kiitettävästi arkistomateriaalia näkyvillä muutenkin.
penkillä

Poissa Poissa


Vastaus #1544 : 18.08.2020 klo 19:04:38

Tuolla https://www.palloliitto.fi/palvelut/jalkapallon-kilpailutoiminta-turnaukset/kaleva-cup on mm linkit tulospalveluun ja lisäksi sieltä löytyy tieto (todnäk uudesta) turnauksen järjestäjästä, joka selittänee miksi vanhat tiedot ei nyt/enää näy,
Heguli näköjään järjestää, pun intended
Sipuli2

Poissa Poissa


Vastaus #1545 : 21.08.2020 klo 14:19:52

Nonniin. B-junnujen OLS/OTP yj-joukkueessa useampia sairaita ja koronaepäilyjä. Huominen B ykkösen ottelu Tervareita vastaan siirtyy. Toivottavasti altistuneita on vähän ja osoittautuu syysflunssaksi.
Sipuli2

Poissa Poissa


Vastaus #1546 : 21.08.2020 klo 18:07:53

Nonniin. B-junnujen OLS/OTP yj-joukkueessa useampia sairaita ja koronaepäilyjä. Huominen B ykkösen ottelu Tervareita vastaan siirtyy. Toivottavasti altistuneita on vähän ja osoittautuu syysflunssaksi.

Notta Oulussa on muuten Suomen nopein koronatestaus, tulokset tiedetään jo ennen testausta! Hevosmiesten tietotoimisto osasi nimittäin kertoa, että OLS/OTP YJ:n puolelta oli ehdotettu uudeksi pelipäiväksi tulevaa maanantaita. Kyllä, yksi päivä alkuperäisen ja uuden pelipäivän välissä! Toivottavasti tässä ei koronan avulla siirretä pelejä jos ei saada haluttuja pelaajia rosteriin. Noh, tuskin kukaan niin kuvottavaan toimintaan alentuisi.
penkillä

Poissa Poissa


Vastaus #1547 : 21.08.2020 klo 23:05:36

Notta Oulussa on muuten Suomen nopein koronatestaus, tulokset tiedetään jo ennen testausta! Hevosmiesten tietotoimisto osasi nimittäin kertoa, että OLS/OTP YJ:n puolelta oli ehdotettu uudeksi pelipäiväksi tulevaa maanantaita. Kyllä, yksi päivä alkuperäisen ja uuden pelipäivän välissä! Toivottavasti tässä ei koronan avulla siirretä pelejä jos ei saada haluttuja pelaajia rosteriin. Noh, tuskin kukaan niin kuvottavaan toimintaan alentuisi.
lopetappa jo näiden väärien huhujen viljely.
siellä hegulin toimistolla valehtelu on arkipäivää ja kuuluu ns. asiaan, mutta älä viitsi
Juhana Jäähynkalastaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Muovinen Palkkaturva teitä ei kukaan kaipaa®


Vastaus #1548 : 06.10.2020 klo 09:40:36

P17 SM (siis B-junnut) kahta matsia vaille taputeltu ja molemmat oulualsiet eli OLS ja Tervarit-j lähes 100-varmasti jatkavat SM-sarjassa. Which is nice. Ja epäilemättä EOM Ylos

Ja tässä vielä aiheeseen liittyvä paluumuuttajauutinen
https://acoulu.fi/uutiset/teuvo-palkki-on-ac-oulu-ols-bn-tuleva-paavalmentaja-avoimet-harjoitukset-lokakuun-lopussa/
Antoine Roquentin

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: J-P Sartren rohtopaukku & Jatkuvuuden Periaate


Vastaus #1549 : 06.10.2020 klo 10:21:44

P17 SM (siis B-junnut) kahta matsia vaille taputeltu ja molemmat oulualsiet eli OLS ja Tervarit-j lähes 100-varmasti jatkavat SM-sarjassa. Which is nice. Ja epäilemättä EOM Ylos

Ja tässä vielä aiheeseen liittyvä paluumuuttajauutinen
https://acoulu.fi/uutiset/teuvo-palkki-on-ac-oulu-ols-bn-tuleva-paavalmentaja-avoimet-harjoitukset-lokakuun-lopussa/

Teke on kyllä hieno rekrytointi tähän paikkaan. Lämpimästi tervetuloa takaisin kotiin!

 
Sivuja: 1 ... 61 [62] 63
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines