FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
11.07.2020 klo 10:10:57 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: Huippupaikka Suomifutiksen kehittäjälle  (Luettu 16425 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Krilatskoje

Poissa Poissa


: 27.08.2007 klo 12:43:41

Suomen Palloliitto etsii kehityspäällikköä vastaamaan suomalaisen jalkapallon laatujärjestelmien kehittämisestä. Tehtävä kattaa Palloliiton omien tuloskorttien ja raportoinnin kehittämisen, huippuseurojen lisenssijärjestelmien toteuttamisen sekä harrastusseurojen osaamisen kehittämisen.

Kehityspäällikkö soveltaa jo olemassa olevia kansainvälisiä standardeja Suomen oloihin ja tekee läheistä yhteistyötä eri asiantuntijoiden kanssa (talous, olosuhteet ja turvallisuus, urheilullinen toiminta, henkilöstö ja hallinto sekä juridiikka). Asiakkaina ovat Palloliiton eri toimielinten lisäksi miesten Veikkausliigaseurat, Ykkösen ja naisten Jalkapalloliigan seurat sekä valitut harrastusseurat.

Tehtävänäsi on mm. johtaa ja kehittää Liigalisenssi-/UEFA-seuralisenssihallintoa sekä vastata UEFA-seuralisenssin SGS-standardin mukaisesta toteutuksesta Suomessa. Arvioit järjestelmää eri sidosryhmiltä saatujen tietojen ja kokemusten pohjalta, tavoitteena on kehittää seuralisenssijärjestelmää kriteereineen.

Sinulla on kokemusta laatujärjestelmien käytännön toteuttamisesta ja auditoinnista. Olet luonnollisesti täsmällinen ja järjestelmällinen, ja omaat kyvyn käsitellä ja analysoida erilaista tietoa systemaattisesti. Osaat myös hahmottaa suurempia kokonaisuuksia ja kehittää toimintaprosesseja vaativissakin olosuhteissa. Kotimaisten kielten lisäksi pystyt sujuvasti kommunikoimaan ainakin yhdellä UEFA:n virallisista kielistä (englanti, ranska, saksa). Omaat MS-Officen perustaidot (Word, Excel, PowerPoint). Hyvä jalkapallo-organisaatioiden tuntemus niin kansallisesti kuin Euroopan tasollakin on eduksi.

Työssäsi tarvitset hyviä viestintätaitoja sekä kykyä neuvoa, opastaa ja kommunikoida eri sidosryhmien kanssa (luottamusjohto, asiantuntijat, lisenssien hakijat).

Toimipiste on Finnair Stadiumilla Helsingissä. Jos olet kiinnostunut työtehtävästä ja olet mielestäsi etsimämme henkilö, jätä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen 14.9.2007 mennessä osoitteella: Suomen Palloliitto, ¿Kehityspäällikkö¿, PL 191, 00251 Helsinki.

Lisätietoja tehtävästä antaa apulaispääsihteeri Kimmo J. Lipponen, 040 758 7247.

http://www.uratie.fi/uratie/recruitment.jsf?id=25342
Taigu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: En keskustele yleisömääristä - älä sinäkään!


Vastaus #1 : 27.08.2007 klo 14:46:43

Ehdotan Lasua  Ylos
8board

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 27.08.2007 klo 14:50:46

Itseasiassa pitäisikö laitaa hakemus vetämään.

"Kuvitellaan, että saisin paikan. Niin olisihan se mielenkiintoista kohdata P. Hämäläinen saman pöydän ääressä."
Spude

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Rakuunat


Vastaus #3 : 27.08.2007 klo 14:52:29

Itseasiassa pitäisikö laitaa hakemus vetämään.

"Kuvitellaan, että saisin paikan. Niin olisihan se mielenkiintoista kohdata P. Hämäläinen saman pöydän ääressä."

Laita ihmeessä, me vaadimme! Ylos
Sutemi

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 27.08.2007 klo 14:53:24

Lasun puolella  Ylos
8board

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 27.08.2007 klo 15:00:03

"Tehtävänäsi on mm. johtaa ja kehittää Liigalisenssi-/UEFA-seuralisenssihallintoa sekä vastata UEFA-seuralisenssin SGS-standardin mukaisesta toteutuksesta Suomessa."

Kehittämishommat kyllä kiinnostavat. Ja miksei johtaminenkin  8)


"Arvioit järjestelmää eri sidosryhmiltä saatujen tietojen ja kokemusten pohjalta, tavoitteena on kehittää seuralisenssijärjestelmää kriteereineen."

Luulen, että kyllä pystyisin tuohon, kun heittäisi kaiken osaamisen kehiin ja kasvaisi myös tehtävän mukana.

"Sinulla on kokemusta laatujärjestelmien käytännön toteuttamisesta ja auditoinnista."

Tästä ei ole kokemusta, mutta kokemusta on saada asiat toimimaan käytännössä.

"Olet luonnollisesti täsmällinen ja järjestelmällinen, ja omaat kyvyn käsitellä ja analysoida erilaista tietoa systemaattisesti."

Tietynlaista järjestelmällisyyttä on ja analysointikykyä. Toisissa asioissa taas ei ole.

"Osaat myös hahmottaa suurempia kokonaisuuksia ja kehittää toimintaprosesseja vaativissakin olosuhteissa."

Miten isoja kokonaisuuksia pitää hahmottaa ja miten vaativissa olosuhteissa pitää toimia ?

"Kotimaisten kielten lisäksi pystyt sujuvasti kommunikoimaan ainakin yhdellä UEFA:n virallisista kielistä (englanti, ranska, saksa)."

Englanti sujuu jollakin tavalla.

"Omaat MS-Officen perustaidot (Word, Excel, PowerPoint)."

Kyllä.


"Hyvä jalkapallo-organisaatioiden tuntemus niin kansallisesti kuin Euroopan tasollakin on eduksi."

Riittääkö tähän jalkapallotuntemus ?

"Työssäsi tarvitset hyviä viestintätaitoja sekä kykyä neuvoa, opastaa ja kommunikoida eri sidosryhmien kanssa (luottamusjohto, asiantuntijat, lisenssien hakijat)."

Tämä ehkä pammin hallussa kuin joku muu yllä mainituista.

Riittäkö tämä ? Tuskin.
Krilatskoje

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 27.08.2007 klo 16:37:12

Emme tietenkaan voi tietaa, onko Palloliitto sisaisesti jarjestellyt vastuualueita uusiksi.

Mutta mikali kyseessa on kokonaan uuden toimen perustaminen, ei voi valttya silta ajatukselta, etta Kimmo Lipponen on tunnistanut Palloliiton toimialueeseen kuuluvan tehtavakentan, joka on jaanyt kauniisti sanottuna kokonaan resurssoimatta.

Siina tapauksessa on tietenkin viitteellista, etta a) haetaan kehityspaallikkoa,  b) haetaan hanta Palloliiton organisaation ulkopuolelta ja c) fokus on seuratyossa, seurojen kehittamisessa ja seuroja kutsutaan kehityspaallikon asiakkaiksi.

Puhaltaako Palloliitossa uudet tuulet  ???
ozku

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka


Vastaus #7 : 27.08.2007 klo 16:41:47

GO LASU!!!! Kokeile edes. Ylos
Jorma Teräs

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 27.08.2007 klo 16:55:51

Topikin otsikkoon viitaten... Ylos
Uutinen
Palloliitto etsii vapaaehtoisia katsomoattaseoita syksyn maaotteluihin

Suomi jatkaa taistelua pääsystä ensi kesän EM-kisoihin ja pelaa syksyn aikana vielä kaksi karsintaottelua Suomessa.

Keskiviikkona 12.9. kello 19.00 Suomi kohtaa Puolan Olympiastadionilla ja lauantaina 17.11. vastaan asettuu Azerbaidzhan (paikka avoin). Kahden karsintaottelun lisäksi Suomi saa vieraakseen Espanjan Palloliiton 100-vuotis juhlaottelussa. Juhlaottelu pelataan keskiviikkona 17.10. Olympiastadionilla.

Tämän vuoden A-maaotteluissa Palloliitolla on ollut apunaan vapaaehtoisia katsomoattaseoita, joiden tehtävänä on ollut neuvoa ja opastaa yleisöä löytämään oikeaan katsomoon. Yleisöltä saadun positiivisen palautteen myötä Palloliiton tavoite on lisätä katsomoattaseoiden määrää syksyn peleihin.

Mielenkiintoisen ja tärkeän tehtävän lisäksi Palloliitto tarjoaa katsomoattaseoille perehdytyksen tehtävään, työpaidan, ruuan sekä mahdollisuuden jäädä seuraamaan ottelun toinen puoliaika työtehtävien päätyttyä.

Jos olet kiinnostunut katsomoattasean tehtävästä, niin ilmoittaudu mukaan. Puola-ottelun osalta ilmoittautuminen päättyy 5.9.2007. Ilmoittautumislomakkeen löydät täältä.
Krilatskoje

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 27.08.2007 klo 17:07:23


Uutinen

Tämän vuoden A-maaotteluissa Palloliitolla on ollut apunaan vapaaehtoisia katsomoattaseoita, joiden tehtävänä on ollut neuvoa ja opastaa yleisöä löytämään oikeaan katsomoon.


"Englanti pelaa Wembleylla, olkaa hyva ja menkaa Lontooseen, olette vaaralla stadionilla."

 Ylos
Tiksa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, Huuhkajat


Vastaus #10 : 27.08.2007 klo 18:44:12

Emme tietenkaan voi tietaa, onko Palloliitto sisaisesti jarjestellyt vastuualueita uusiksi.

Mutta mikali kyseessa on kokonaan uuden toimen perustaminen, ei voi valttya silta ajatukselta, etta Kimmo Lipponen on tunnistanut Palloliiton toimialueeseen kuuluvan tehtavakentan, joka on jaanyt kauniisti sanottuna kokonaan resurssoimatta.

Siina tapauksessa on tietenkin viitteellista, etta a) haetaan kehityspaallikkoa,  b) haetaan hanta Palloliiton organisaation ulkopuolelta ja c) fokus on seuratyossa, seurojen kehittamisessa ja seuroja kutsutaan kehityspaallikon asiakkaiksi.

Puhaltaako Palloliitossa uudet tuulet  ???

Tuota noin ... lukikos kukaan muu tuota ilmoitusta sillä silmällä, että Palloliiton toimistolle täytyy saada lisää byrokratiaa ja paperinpyöritystä.
Palloliiton toimintakulttuurissa tuo kaveri tulee tuottamaan vain Powerpointteja ja Excel-sheettejä, joissa lasketaan "katsojamäärä/lämmitetty katsomo/turvallisuusohjeiden soveltaminen/taseen vakavaraisuus" -indeksejä, joilla rankataan liigan ja ykkösen joukkueita. :)

edit: ei niin, ettenkö pitäisi fakta-pohjaisia mittareita erittäin tärkeinä johtamisen työkaluina - päin vastoin.
« Viimeksi muokattu: 27.08.2007 klo 18:45:20 kirjoittanut Tiksa »
IFM

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 28.08.2007 klo 09:24:06

No, nyt on liiton sivut alhaalla, mutta käsittääkseni siellä on jo töissä henkilö joka vastaa ja vastasi aikoinaan muunmuassa UEFA:n seurajoukkuelisenssin tulosta Suomeen ja sen käytännön toteutuksessa, eli näissä liigalisenssin asioissa.

Onko hän sitten siirtymässä muihin tehtäviin vai mikä on, siitä en tiedä. Joka tapauksessa tuntuu että liitossa puhaltavat uude tuulet sillä jonkun aikaa sitten siellä haettiin futsal-asiantuntijaa, jossa tehtävässä heillä oli myös jo työntekijä. Luonnollista vaihtumista vai mitä?

Lisäksi, vuoden 2009 naisten EM-kisat ovat alkaneet työllistää osaa työntekijöistä jo nyt ja tarvittavien resurssien määrä tulee kasvamaan vielä todella paljon. Lipponenhan on antanut ymmärtää ja sanonut jo avoimestikin julkisuudessa että jonkinlaista tuuletusta organisaatiossa tulee tapahtumaan sekä henkilöstö että rakenteellisella puolella ja se on ehdottomasti hyvä asia.
MitäMitä

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 28.08.2007 klo 10:38:47

Lasua  kannatetaan Ylos Samaan syssyyn pitäisi tosin palkata myös päätoiminen uusi tiedottaja jolla ei aika riittäisi muuta kuin henkilöstövaihtoksista tiedottamiseen. ::)

XX Irtisanottu (eroa vitun sika, munaton amotööripuuhastelija)
YY palkattu korvaajaksi (pois alta vittupäät, nyt alkaa se suomalaisen futiksen nousu!)
YY Irtisanottu (eroa vitun sika, munaton amotööripuuhastelija)
NN palkattu korvaajaksi (pois alta vittupäät, nyt alkaa se suomalaisen futiksen nousu!)
NN Irtisanottu (eroa vitun sika, munaton amotööripuuhastelija)
ZZ palkattu korvaajaksi (pois alta vittupäät, nyt alkaa se suomalaisen futiksen nousu!)
ZZ Irtisanottu (eroa vitun sika, munaton amotööripuuhastelija, saatanan velliperse växsykkä!)
...

 Ylos

Juhani Kontiovaara

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TamU ja Suomen maajoukkueet


Vastaus #13 : 28.08.2007 klo 16:42:58

Itseasiassa pitäisikö laitaa hakemus vetämään.

"Kuvitellaan, että saisin paikan. Niin olisihan se mielenkiintoista kohdata P. Hämäläinen saman pöydän ääressä."

Homma saattaa kaatua huonoon kirjoitustaitoosi. "Ylos" Mielipiteillesi, ainakin välillä, kuitenkin: Ylos
Mystinen metsätyömies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Taide, tiede ja rikollisuus.


Vastaus #14 : 28.08.2007 klo 23:26:51

Luontuuhan Laulavalta Talonmieheltä kymmensormijärjestelmäkin Ylos

Tulee mieleen jo ammoin unohtuneesta nuoruudestani kun joku Vuosaaren happopäistä päätti mennä töihin ja laittoi paperit vetämään nähtyään Hesarin ilmoituksen, jolla haettiin Kone Oy:lle uutta pääjohtajaa. Ei tullut kutsua edes työhaastatteluun vaikka kaveri oli käsinkirjoitetussa hakemuksessaan (luonnollisesti toimeentulotuki-ilmoituksen kääntöpuolelle) ilmoitti tykkäävänsä ajaa hissillä.
lasse11

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: itäinen taivas


Vastaus #15 : 28.08.2007 klo 23:47:07

Luontuuhan Laulavalta Talonmieheltä kymmensormijärjestelmäkin Ylos

Tulee mieleen jo ammoin unohtuneesta nuoruudestani kun joku Vuosaaren happopäistä päätti mennä töihin ja laittoi paperit vetämään nähtyään Hesarin ilmoituksen, jolla haettiin Kone Oy:lle uutta pääjohtajaa. Ei tullut kutsua edes työhaastatteluun vaikka kaveri oli käsinkirjoitetussa hakemuksessaan (luonnollisesti toimeentulotuki-ilmoituksen kääntöpuolelle) ilmoitti tykkäävänsä ajaa hissillä.

Rahvalla ei tietääkseni ole puheoikeuden ohella edes lupaa nostaa päätään kumarasta Spartacuksesta ja muista kuninkaallisista puhuttaessa.  >:(
Okan Sakset

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #16 : 29.08.2007 klo 00:09:02Työssäsi tarvitset hyviä viestintätaitoja sekä kykyä neuvoa, opastaa ja kommunikoida.
« Viimeksi muokattu: 29.08.2007 klo 00:10:33 kirjoittanut Okan Sakset »
Hincha en cancha

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Klubi, Huuhkajat, suomifutis paikan päällä


Vastaus #17 : 02.09.2013 klo 18:03:05

Tällainen työmahdollisuus näyttää olevan avoinna Stadin piirissä:
http://www.palloliitto.fi/uutiset/helsingin-piiri/palloliiton-helsingin-piiri-hakee-kilpailusihteeria

nptuomin

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS, ManU, Argentiina, PeU-Basket, PuMu


Vastaus #18 : 10.10.2013 klo 18:43:11

http://www.palloliitto.fi/uutiset/helsingin-piiri/janne-suvensalmi-piirin-kilpailusihteeriksi

 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines