Mielestäni eurolla saa tarjoilla minkälaista makkaraa tahansa, mutta esimerkiksi Oulussa 1,5€:n hintaan (tosin kaksi 2,5€:lla) myytävillä makkaroilla tulisi olla jo jokin vaatimustaso. Ne ovat aivan liian pieniä ja maistuvat ilman Sibyllan kohtuullista sinappia aivan skeidalta. Lisäksi niitä ei paisteta tavallisella kaasugrillillä, vaan jonkin sortin paistolevyllä, jolloin pinta ei ole riittävän rapea.
Itsehän en siis osta mitään muuta kasvatettua punaista lihaa kuin matsimakkaroita, joten pidän itseäni kohtuullisen suurena asiantuntijana.
Mielestäni paras koskaan syömäni kärkkäri on ollut Kiekko-Oulun pelissä muutaman vuoden takaa, kun taistelivat noususta ja söin erittäin mainioita kärkkäreitä useammassakin ottelussa. Jalkapallokatsomossa tällaisiä herkkuja odottelen vielä.