FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
27.03.2023 klo 00:07:08 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Stadin kundi -chantti - jatkoon vai ei?
Chanttien aatelia - 323 (24.3%)
VMP - 530 (39.9%)
En osaa sanoa - 178 (13.4%)
Hassutteluvaihtoehto - 297 (22.4%)
Äänestäjiä yhteensä: 1315

Sivuja: 1 ... 498 [499] 500
 
Kirjoittaja Aihe: Klubin kannattajatoiminta  (Luettu 2007258 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Maduduwinini

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: HJK Helsinki


Vastaus #12450 : 15.03.2023 klo 14:39:40

Lunastus linkki pääkatsomolippuihin kauden alkuun tuli juuri sähköpostiin.
toubi

Poissa Poissa


Vastaus #12451 : 15.03.2023 klo 14:41:13

Tämän viikon aikana pitäisi tulla lisätietoa kuten viime viikolla mainittiin.
Tämähän taidettiin jo todeta/päättää HJKn "voitoksi' valituksen jälkeen eli kausarilaiset sai ottaa katsomoon.

Osta Lunasta lippu!
Uutinen
Klubipääty on kuitenkin suljettu Palloliiton kurinpitopäätöksen takia. Siksi sijoitamme kaikki Klubipäädyn kausikorttilaiset Pääkatsomoon, mutta SINUN TULEE LUNASTAA LIPPU matsiin
Billy the Badger

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: ФК «Вітрила» Сілтавуоренранта


Vastaus #12452 : 15.03.2023 klo 14:46:29

+ maaliskuun loppuun mennessä.
qlizz

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Piensohon pakaralihasaktiviteetti


Vastaus #12453 : 15.03.2023 klo 14:47:51

Klubiko näitä fyysisisä kortteja lähetteli vai lippu.fi? Olisi itsekin mukava saada kun ei aina jaksa kännykän kanssa huseerata.
Maduduwinini

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: HJK Helsinki


Vastaus #12454 : 15.03.2023 klo 14:55:08

Klubiko näitä fyysisisä kortteja lähetteli vai lippu.fi? Olisi itsekin mukava saada kun ei aina jaksa kännykän kanssa huseerata.
Lippu.fi:n kirjekuoressa tuli.
Samson

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, New England Patriots


Vastaus #12455 : 15.03.2023 klo 15:01:36

Lunastus linkki pääkatsomolippuihin kauden alkuun tuli juuri sähköpostiin.
Niin tuli, mutta ainakaan näin tietokoneella käyttäessä tuo linkki ei toimi :D On tämä klubin puuhastelu vain ihan uskomatonta paskaa vuodesta toiseen.

e: itään tai pääkatsomoon ei lippuja saatavilla. On tämä ihan uskomatonta puuhastelua. Tulosvastuullisessa organisaatiossa joku saisi melkoiset huudot tästä.
« Viimeksi muokattu: 15.03.2023 klo 15:06:50 kirjoittanut Samson »
Chaechu

Poissa Poissa


Vastaus #12456 : 15.03.2023 klo 15:06:08

Niin tuli, mutta ainakaan näin tietokoneella käyttäessä tuo linkki ei toimi :D On tämä klubin puuhastelu vain ihan uskomatonta paskaa vuodesta toiseen.

Hyvin toimi linkki, siellä jengi vaan naksuttelee paikkoja varaukseen niin vauhdilla että itsellä ainakin joutui useamman kerran valita eri paikan ennen kuin pääsi eteenpäin eikä pukannut enää herjaa.
Witold Lutoslawski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aleatorinen kontrapunkti


Vastaus #12457 : 15.03.2023 klo 15:08:31

Taas kansa täyttää katkarapukatsomon! :nuotti:
Tuhoaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Meidän Maajoukkueet, HJK, ACH


Vastaus #12458 : 15.03.2023 klo 15:21:01

Näköjään lipun lunastaminen koskee myös idän kausareita.
Lainaus
Terve Itäkatsomon kausikorttilainen!

 
Kausi alkaa keskiviikkona 5.4. kello 18, kun Honka saapuu vieraaksi Bolt Arenalle. Taisit sen jo tietääkin.


Klubipääty on suljettu Palloliiton kurinpitopäätöksen takia kahdessa ensimmäisessä kotiottelussa. Siksi sijoitamme kaikki Klubipäädyn kausikorttilaiset Pääkatsomoon.


Sinun osaltasi päätös tarkoittaa käytännössä seuraavaa:

SINUN TULEE LUNASTAA lippu kauden kahteen ensimmäiseen kotiotteluun Honkaa ja VPS:aa vastaan.
Kausikortti EI KÄY sisäänpääsyn tositteena kahdessa ensimmäisessä ottelussa.
Lisää puhelinnumerosi Lippu.fi-käyttäjätilillesi, jotta saat sinulle kuuluvan matkalippuedun tullessasi matsiin.
 

Voit pitää oman paikkasi lunastamalla lippusi alla olevasta linkistä:
hjk.lippu.fi
Toimitamme vielä tänään 15.3. erikseen varausvahvistukset ohjeineen.

 
Lippu tulee lunastaa kahteen ensimmäiseen kotiotteluun sen takia, että pysymme tarkemmin kartalla, kuinka monta kausikorttilaista on saapumassa ottelutapahtumaan.

 
Päätykatsomoiden sulkemisen takia kapasiteettimme on rajallisempi. Näin ollen lunastamattomat liput pystytään avaamaan myyntiin. Esimerkiksi kauden avaava Honka-ottelu on täyttymässä jo kovaa vauhtia.

 
Palaamme normaaliin kahden ensimmäisen kotiottelun jälkeen. Joten kauden kolmannesta kotimatsista lähtien kausikortti pääset normaalisti sisään kausikorttia näyttämällä.
Samson

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, New England Patriots


Vastaus #12459 : 15.03.2023 klo 15:28:57

Näköjään lipun lunastaminen koskee myös idän kausareita.
Ja tämähän tässä kaikkein uskomattominta paskaa onkin, että myös me itäkatsomolaiset joudumme kärsimään klubipäädyn keravalaisten pelleilystä. Ja tässä on huomionarvoista, että honak-matsiin ei enää ole saatavilla lippuja itään ja vps-matsiin vai muutama kymmentä. Myös pääkatsomot melkein täynnä molemmissa.
Untermars

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #12460 : 15.03.2023 klo 15:31:32

https://www.hjk.fi/artikkelit/miehet/hjk-valitti-paatykatsomoiden-sulkemisesta-oikeusturvalautakuntaan-tarkeaa-tietoa-kausikorttilaisille/
- pääty katkikseen ja kaikkien lunastettava ilmainen lippu. kahteen ekaan matsiin ei pääse pelkällä kausarilla
Laukaisukoneenkuljettaja

Poissa Poissa


Vastaus #12461 : 15.03.2023 klo 15:46:46

Nyt kun lipuista on puhe ja puute niin käytän tilaisuuden ja aina painavan puheenvuoroni hyväkseni ja korotan aiheen epävarsinaisesta merkityksestään sanan lippulaivamerkitykseen: Tarvitsemme enemmän emmekä vain merkittäväsi enemmän vaan laadullisesti monimuotoisempia ja kirjavampia, monenlaisia, erivärisiä, ei kokoisia, erilaisista historioista, alueista, heraldisista perinteistä sekä symbolisista ja ikonografisista yhteyksistä tunnisteensa ja värinsä saavia  lippuja Klubipäätyyn, miksei ympäri stadionia yleensä. Nyt päädyk lippukasvusto on yksiselitteiseti liian köyhää, yksityylistä, kapeaa - kiinalaishenkisen kollektiivis-masunoitua melkeinpä.

Eikö tällä seuralla ja sen kannattajila, kaupungilla ja sen alueilla ole kulttuurihistoriaa, perinteitä, symboleita, heraldiikkaa, lippuja?!

Herätkää, Klubipäädyn liputtomat ja harmaat tolkunihmiset! Kaivakaa kuvettanne tai isoisienne vinttejä, kuolinpesiä ja arkistoja: etsikää, löytäkää, tehkää!

Tehkäämme Klubipäädystä lippujen värikylläinen karnevaali! Sinivalkoväri saa hallita katsomon visuaalista ilmettä mutta ei silmää ja katsetta köyhdyttävällä autoritaarisuudella, ei yhden ajatuksen tukahduttavalla ylivoimalla - ellei se sitten muodosta lipustoltaan tyylillisesti monimuotoista, pakahdutavankollektiivista sinivalkoista seinää (jossa määrä muuttuu, kohoaa erityiseksi laaduksi). Tällainen huumaava transformaatio ei kuitenkaan liene realistinen optio ja toteutuessaankin se todennäköisesti vaikuttaisi pikemmin siltä ylhäältä käsin orkestroidulta ”kiinan kansantasavallalta” nuhteettomat kansalaiset paperiliput kätösissään läps läps läps.

Siksi on tähdättävä myös värien, traditioiden ja teemojen moninaisuuteen. Ennen kaikkea puhtaiden, kirkkaiden perusvärien hallitsemaan energeettiseen kolorismiin, värikylläiseen kollaasiin joka tuo kipeästi kaivattua raikkautta ja rikkautta sekä aina niitä eksoottisen tropiikin tuulahduksia sinivalkoiseen pidättyäisyyteen ja jähmeyteen. Todellakin, lisää eri maiden kansallisia lippuja myös ties millä verukkeella ja aasinsillalla megeen: mitä kirjavampia, eksoottisempia, afrikkalaisempia, villimpiä - sen parempi!

Ja ei: En puhu eksplisiittisesti tai primaarisesti  poliittisista tai sellaisiksi tulkituista tai motivoituvista lipuista tai symboleista. Jättäkää ääriliikkeiden tunnukset kotiin, emme tarvitse poliittista polemiikkia tai ristiriitojen purkautumista silmiemme edessä. Puhun jalkapallon, ihmisten, värien, luovuuden ja kulttuurin juhlasta. Jos se sisältää sivulauseenaan suvaitsevaisuuden ja monikulttuurisuuden kaltaisia ”poliittisia” sanoman niin jee jee jee ja cha cha cha nyt vain tanssikaa ja bailatkaa, on taas riemuraikkahan aika!

Näin ja ehkä vain näin voimme viedä jalkapallokulttuuria ja erityisesti klubilaista sellaista taas askeleen kaksi eteenpäin. Hukuttakaa Klubipääty värikkääseen lippumereen päivästä yksi - eikun siitä päivästä kun sinne taas pääsee - eteebpäin. Jokainen tuokoon LIPUN, ilman lippua et pääse sisälle skeneen, mutta tuo erilainen lippu ja seiso sen takana ja alla ja edessä ylpeänä ja anna sen heilua tuulessa (muttei tulessa, varokaa niiden pyroteknisten välineiden kanssa!)!

On tullut aika klubilaisen lippupäivän matsista yksi eteenpäin! No flag, no party!
äftsicä

Poissa Poissa


Vastaus #12462 : 15.03.2023 klo 15:47:36

Ja tämähän tässä kaikkein uskomattominta paskaa onkin, että myös me itäkatsomolaiset joudumme kärsimään klubipäädyn keravalaisten pelleilystä. Ja tässä on huomionarvoista, että honak-matsiin ei enää ole saatavilla lippuja itään ja vps-matsiin vai muutama kymmentä. Myös pääkatsomot melkein täynnä molemmissa.

Saathan kuitenkin oman kausaripaikkasi lunastaa Honka otteluun. Ymmärrettävä ja ennen kaikkea positiivinen merkki, että idänkin kausarilaisten täytyy itsensä näihin peleihin merkata. Tarkoittaa Klubin odottavan täyttä tupaa.

Mutta samaa mieltä toki kollektiivisesta rangaistuksesta kaikki perseily tuomiten. Nyt ihmiset kärsivät, jotka eivät ole olleet välttämättä paikalla edes koko ottelussa. Ja palloliiton mukaan rangaistus pitäisi juurikin kohdistaa ihmisiin (kausarin omistajat) eikä seuraan. Näin ainakin ymmärsin tuon kohdan, jossa sanottiin ettei kausarilaisia olisi saanut kutsua Inter peliin. Onneksi tuo sentään kaatui tarkemmin tarkistettuna.
Zorbas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Veikkausliigajoukkueet, joilla olosuhteet kunnossa


Vastaus #12463 : 15.03.2023 klo 16:03:39

Saathan kuitenkin oman kausaripaikkasi lunastaa Honka otteluun.

Ei saa. Harmi.
Samson

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, New England Patriots


Vastaus #12464 : 15.03.2023 klo 16:06:24

Saathan kuitenkin oman kausaripaikkasi lunastaa Honka otteluun. Ymmärrettävä ja ennen kaikkea positiivinen merkki, että idänkin kausarilaisten täytyy itsensä näihin peleihin merkata. Tarkoittaa Klubin odottavan täyttä tupaa.
Jos ei tuota ole jotenkin jo varattu minun puolesta ja liput vain unohtunut toimittaa honak ja VPS matseihin, niin en saa kumpaankaan.
äftsicä

Poissa Poissa


Vastaus #12465 : 15.03.2023 klo 16:11:08

Jos ei tuota ole jotenkin jo varattu minun puolesta ja liput vain unohtunut toimittaa honak ja VPS matseihin, niin en saa kumpaankaan.

Uutisessa luki kyllä, että on varattu mutta lippukauppaa katsomalla toteutus taitaa uupua. Tosiaan päädyn kausarilla saa myös pelkästään 110-katsomoon lipun, minne luonnollisesti mahtuu noin 10% päädyn kausarilaisista. Oisko uutinen livahtanut ulos vähän liian sukkelaan ja siellä vasta varaillaan niitä kausaripaikkoja ihmisille. Siksi kaikki katsomot, jossa on yksikin kausaripaikka on toistaiseksi suljettu.

No puuhasteluksi tämäkin meni.
Switek

Paikalla Paikalla


Vastaus #12466 : 15.03.2023 klo 16:14:59

Ei tule kyllä riittämään noita lunastuspaikkoja tuonne kuun taiteeseen. Ainakin nuo päätykausarilinkin kautta tulleet liput menee kaikki jo todennäköisesti tänään. Eikö noita edes riitä kaikille.
Toki en tiedä onko stadion oikeasti noin täyttymässä vai onko vaan enemmänkin yritys ohjata porukkaa suht samoihin katsomoihin tuon yleisöjärjestelyn helpottamiseksi ja lunastussektioita avataan vähitellen lisää.
Lihamuuri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ...uudet suosikkijoukkueet...


Vastaus #12467 : 15.03.2023 klo 16:27:06

Jotain sählinkiä tuolla oltava kun vain 110-lohkoon saa lunastettua Päädyn kausarilla ja tuon piti olla niille Katkiksen kausarin omistajille, jotka pelkäävät ääneenkannattajia
Billy the Badger

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: ФК «Вітрила» Сілтавуоренранта


Vastaus #12468 : 15.03.2023 klo 16:29:22

Itse oletin, että huligaanikatsojat sijoitetaan 110:een mahdollisimman kauas päädystä, ettei tule mitään kiihottavia ajatuksia. Katkislaisten paikkana tosiaan varmaan loogisempi.
Samson

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, New England Patriots


Vastaus #12469 : 15.03.2023 klo 16:30:47

Uutisessa luki kyllä, että on varattu mutta lippukauppaa katsomalla toteutus taitaa uupua. Tosiaan päädyn kausarilla saa myös pelkästään 110-katsomoon lipun, minne luonnollisesti mahtuu noin 10% päädyn kausarilaisista. Oisko uutinen livahtanut ulos vähän liian sukkelaan ja siellä vasta varaillaan niitä kausaripaikkoja ihmisille. Siksi kaikki katsomot, jossa on yksikin kausaripaikka on toistaiseksi suljettu.

No puuhasteluksi tämäkin meni.
Jos en tarkemmin tietäisi, niin luulisin Klubin palkanneen valavuoren hoitamaan lipumyyntiä ja siihen liittyviä asioita. Nyt ilmeisesti ostavat velkavuorelta vain konsulttipalveluja ???
Thouni

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: HJK, Artsakh, M'well, Zapresic boys.


Vastaus #12470 : 15.03.2023 klo 17:29:37

Olen ostanut kausarin eikä ole mitään viestiä tullut ekoista peleistä edes roskapostikansioon. No odotellaan.
Björn Kikkelsson

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Levytopikin aktiivit & Etelän Vetelät


Vastaus #12471 : 15.03.2023 klo 17:30:15

Olen ostanut kausarin eikä ole mitään viestiä tullut ekoista peleistä edes roskapostikansioon. No odotellaan.

Sama täällä. No ei vielä kiirettäkään.
Untermars

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #12472 : 18.03.2023 klo 10:01:23

Googlen vastaavaan taas ei, vaikka yksittäisflabat sinne kyllä ongelmitta saa.

Juuri matsilipun lunastaneena, ei voi kuin pyöritellä silmiä?!?!? Mtjööh. Oikeasti.
FC Apollo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, Iiro Aalto, SMM


Vastaus #12473 : 22.03.2023 klo 10:41:51

Liigacupin finaaliin pääsee kausikorttia näyttämällä. Mistä löydän kausikorttini kun fyysistä ei ole? Lippu.fi tiedoissa ei kausikortista ole mainintaa. Klubin sivuilla näkyy vain liigapelit listattuna. Fyysistä en ole tilannut, eikä semmoista ole tullut.
TimoN

Poissa Poissa


Vastaus #12474 : 22.03.2023 klo 10:52:25

Liigacupin finaaliin pääsee kausikorttia näyttämällä. Mistä löydän kausikorttini kun fyysistä ei ole? Lippu.fi tiedoissa ei kausikortista ole mainintaa. Klubin sivuilla näkyy vain liigapelit listattuna. Fyysistä en ole tilannut, eikä semmoista ole tullut.

Viime viikolla tuli sähköposti otsikolla "Kausikorttisi (XXXX)", missä XXXX tilausnumero tms.

 
Sivuja: 1 ... 498 [499] 500
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa