FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
19.11.2018 klo 06:48:28 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Äänestys
Kysymys: Stadin kundi -chantti - jatkoon vai ei?
Chanttien aatelia - 270 (25.4%)
VMP - 417 (39.3%)
En osaa sanoa - 140 (13.2%)
Hassutteluvaihtoehto - 235 (22.1%)
Äänestäjiä yhteensä: 1057

Sivuja: 1 ... 363 [364]
 
Kirjoittaja Aihe: Klubin kannattajatoiminta  (Luettu 1372048 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
vieriväkivi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Klubi


Vastaus #9075 : 31.10.2018 klo 17:25:06

Toki voi aina olla mahdollista, että osa tuosta huligaaniporukasta ei ollut vetänyt niin paljon alkoa, subuja tai piriä, että heidät uskallettiin kuitenkin matsiin päästää. Kuitenkin Turkuun on sen verran matkaa, että suurin osa niistäkin, jotka eivät painineet poliisin kanssa ja päässeet pahnoille, lienee ollut portilla aikamoisessa tuiterissa. Päihtyneiden kannattajien pääsy yleisötilaisuuteen pitää järjestäjän estää.Eli myös firman pikkujoulu- ja polttariporukat banneihin?

Mitä nyt itse olen klubin matseissa käynyt ei sielä kyllä hirveän kamoista sekaisin olevaa väkeä näy. Myös jos siellä olisi jengi huumeiden kanssa leikkinyt olisi todennäköisesti poliisi myös havainnut sen. Mitään mainintaa tästä ei ole lehdissä myöskään.

Mutta kun täällä on tietyt nimimerkit päättänyt että kaikki huligaanit ovat alkoholisoituneita pirisubunistejä jotka on valmistunut elämänkoulun erikoiseyhmästä, nään että on paremmat mahdollisuudet on pysäyttää juna juoksemalla sitä päin kuin saada järkevää keskustelua asiasta aikaiseksi. Toki aion jatkossakin käydä katsomassa erityisesti hjk:n pelejä ja olla myös tekemisissä näidän huligaanien kanssa. Voit toki laittaa vaikka yksityisviestin niin voimme yhdessä juoda oluet tai kahvit (ettei sinustakin tule hulia) matsissa ja puhua tästä asiasta.
okra

Poissa Poissa


Vastaus #9076 : 01.11.2018 klo 17:07:05

Eihän TPS edes voisi antaa mitään porttikieltoja HJK:n kannattajille niillä tiedoilla joita heillä on eikä varsinkaan HJK kenellekään TPS:n järjestämiin tilaisuuksiin.

Veikkausliigan - ei siis yksittäisen seuran - ehdot, jotka katsoja lipun ostamalla hyväksyy (*), määrittelevät mitä saa tehdä ja minkälaisia sanktioita voi seurata. Siksi en pitäisi mahdottomana, etteikö Hongan kotipelistä saatu bänni voisi olla voimassa TPS:nkin kotiottelussa. Ja eikös joukkue ole johonkin pisteeseen asti vastuussa faneistaan vieraspeleissäkin? Ainakin sakkoja se voi saada. Siinä valossa ei nyt täysin kohtuuttomalta tuntuisi HJK:n kannattajilleen TPS:n järjestämiin tilaisuuksiin ulottama bänni. Luulisi seurojen jopa tekevän yhteistyötä siinä, että ne, joita ottelutapahtumaan ei haluta, eivät sinne myöskään pääse. Muutama myyty lippu vähemmän on varmaan hyväksyttävä tappio jos häiriökäyttäytymisen todennäköisyyttä saa sillä laskettua.

Sitä en tiedä, miten bännätyt on tunnistettu ja tieto eteenpäin välitetty. Ehkä valokuvin?

(*) ainakin Klubin matsilipuissa on lukenut jo tovin "Lipun ostaneet hyväksyvät ehdot sivulta: www.veikkausliiga.com/veikkausliiga/ehdot". TPS:n kotimatseissa en ole käynyt, mutta kenties sama teksti on lipuissa sielläkin?
fingerström

Poissa Poissa


Vastaus #9077 : 01.11.2018 klo 17:15:17

Eli myös firman pikkujoulu- ja polttariporukat banneihin?

Veikkaan, että lähtökohtaisesti nämä eivät ole järjestäytyneitä, ympäristöään väkivaltaisesti terrorisoivia fasistijengejä? Jos ovat, niin tietysti kuriin.
Rehellinen mustalainen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Anti-FA


Vastaus #9078 : 05.11.2018 klo 18:43:15

Veikkaan, että lähtökohtaisesti nämä eivät ole järjestäytyneitä, ympäristöään väkivaltaisesti terrorisoivia fasistijengejä? Jos ovat, niin tietysti kuriin.

K-kauppiaat nyt ainakin.
didier

Poissa Poissa


Vastaus #9079 : 05.11.2018 klo 19:29:00

Veikkaan, että lähtökohtaisesti nämä eivät ole järjestäytyneitä, ympäristöään väkivaltaisesti terrorisoivia fasistijengejä? Jos ovat, niin tietysti kuriin.

Fasistijengit Stadin Kingeillä.

 
Sivuja: 1 ... 363 [364]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines