FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
29.09.2021 klo 05:43:07 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 134
 
Kirjoittaja Aihe: FC Honka 2008 - Kolmas kausi toden sanoo  (Luettu 180759 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Vol 4

Poissa Poissa


: 31.10.2007 klo 21:52:16

Noniin, vaikka tätä kautta on vielä jäljellä kaksi ottelua, niin on aika vähitellen suunnata katse kohti tulevaa, eli kohti Hongan historian ensimmäistä mestaruuskautta. Saadaan vähän eloa tähän ff:n Honka-keskusteluun, lisäksi Honka on yksi ainoista joukkueista ilman kauden 2008 kausiotsikkoa.

Hongan kaudesta 2007 jäi allekirjoittaneelle mieleen muun muassa seuraavat asiat:

- niin kuin joku sen jo jossain toisessa otsikossa mainitsi, niin Joga Esbonito vaihtui kyyniseksi tulospalloksi
- se kuuluisa toinen kausi oli nousijajoukkueelle ensimmäistä vaikeampi: kaudella 2006 pistemenetykset tulivat enimmäkseen kovia joukkueita vastaan, kun taas kaudella 2007 koviltakin joukkueilta pystyttiin haalimaan pisteitä, mutta vastapainoksi pisteitä menetettiin heikommille joukkueille
- ensimmäistä kertaa Veikkausliigassa Hongan pelistä pystyi aistimaan suuremman kokoluokan ja ottelusta toiseen kestäviä ongelmia - jotkut foorumilla puhuivat peräti "Hongan kriisistä"
- ongelmista huolimatta sijoitus sarjassa kauden päätyttyä oli jälleen neljäs
- eurotaival saatiin käynnistettyä, mutta tippumisesta jäi osittain katkera maku suuhun: yhtään ottelua ei hävitty euroopan viheriöillä
- ensi vuonna europelejä pelataan uefa-cupissa, Suomen Cupin voiton ansiosta ;)


Seuraavassa analyysiä Hongan tämänhetkisistä pelaajista. Kursivoituna pelaajat jotka eivät jatka tai joiden jatko Hongassa on epävarmaa, ja suluissa vuosiluku jolloin kyseisen pelaajan sopimus Hongan kanssa päättyy:Maalivahdit

Tuomas Peltonen (2009): Jakoi kaudella 2007 edellisestä kaudesta poiketen ykkösmaalivahtipaikan Maanojan kanssa. Vieläkin oikein hyvä jalalla, mutta miehen suurin ongelma - pituutta maalivahdiksi vaivaiset 182 cm - näkyi turhankin selvästi kentällä ja otteluiden lopputuloksissa. Toivottavasti kausi 2007 oli siirtymäkausi, jonka aikana Maanojaa totuteltiin ykkösmaalivahdin rooliin. Loppukauden käsittämätöntä maalivahtirotaatiota en halua todistaa ensi kaudella, varsinkin kun sen pitäisi olla kaikille täysin selvää kuka sinne tolppien väliin kuuluu. Oiva kakkosmaalivahti ensi kaudeksi, vaikka Peltosen heikoimmat ottelut on yleensä nähty silloin kun hänellä on pelituntuma kateissa.

Tomi Maanoja (2009): Kauden positiivisin yllättäjä. Alkukauden harjoitusotteluissa ja liigacupissa tuli useaan otteeseen kirottua "Psykon" käsittämättömiä ratkaisuja. Sai kauden aikana uskomattoman vähän huomiota. Tilastojen valossa Veikkausliigakauden 2007 ylivoimaisesti paras maalivahti (http://www.veikkausliiga.com/mvtorjunnat.asp), ja jos kehitys jatkuu samanlaisena, niin ensi kausi tulee toivottavasti olemaan 21-vuotiaan Maanojan läpimurtokausi. Ykkösmaalivahti.

Jan Vesterinen (2008): Tuli vaihdosta kahdesti kauden aikana tolppien väliin. Peltostakin lyhyempi tapaus. Kai tuo kolmosveskarina käy.

Altti Mäkinen (2008): Banalla jokin fiksaatio lyhyisiin maalivahteihin? Ei mitään sanottavaa Mäkisestä, kerta olen nähnyt hänet niin vähän tolppien välissä.Pulustajat

Ville Jalasto (2008): Avauksen oikean laidan miehiä. Kausi 2007 oli Jalastolta "perushyvää duunia". Jalasto pelasi käytännössä kauden aikana kahdenlaisia otteluita: kohtalaisia ja tyydyttäviä. Parissa ottelussa esiintyi kuitenkin selvästi edukseen. Loppukautta kohti alkoi ylöspäin pelaaminenkin sujua paremmin. Mielestäni avauksen neutraaleimpia pelaajia. Jos Honka haluaa mestaruutta tavoitella, niin Jalaston paikalle olisi hyvä hankkia vahvistuksia, tai sitten toivotaan että Jalasto kehittyy ja parantaa otteitaan ensi kaudella. Kun on kyse nuoresta kundista Banan alaisuudessa, niin en näkisi jälkimmäistä mitenkään mahdottomana vaihtoehtona.

Hannu Patronen (2008): Nyt äkkiä jatkosopimusta tämän miehen kouraan! Veikkausliigan paras toppari kauden 2007 ensimmäisen puoliskon aikana, mistä kertoo muun muassa pääsy aina maajoukkueen penkille asti. Valitettavasti loukkaantui elokuussa. En muista Hantan hävinneen yhtään pääpalloa tai kaksinkamppailua koko kauden aikana. Todennäköisesti Hongan seuraava ulkomaille lähtevä pelaaja. Toivottavasti saa tarpeeksi pelituntumaa ennen ensi kautta.

Roope Heilala (2007): Sai loppukaudesta peliaikaa Patrosen loukkaannuttua, ja pelasikin ihan hyvin. Oikein kivoja pelinavauksia topparin tontilta :) Jatkaako Hongassa ensi kaudella?

Lasse Lagerblom (2007): Loukkaantumisista alituiseen kärsivä Lagerblom ei jatkane Hongassa.

Tuomo Turunen (2010): Oikein mukiinmenevä (hehe) ensimmäinen kausi Keltamustissa kotkalaiselta, ajoittaisista black-outeista huolimatta. Yllätti hitaudellaan. Muodostanee Patrosen kanssa Veikkausliigan tyylikkäimmän toppariparin kaudella 2008. Ja !HUOM! ikää vasta 20 vuotta. :o

Hannu Haarala (2009): Pelasi yhden hyvän ottelun kauden aikana. Harjoituskauden ottelut olkoon Haaralan viimeinen näytönpaikka, ja jos ei esitä mitään tyydyttävää, niin heivaisin tämän ikuisen lupauksen armotta hiuksista vittuun.

Niko Kukka (2008): Nuoresta Kukasta jäi oikein hyvä maku suuhun niistä alkukauden otteluista joissa pelasi, jos oikein muistan. Ei vielä avauksen tasoa jos mielitään mestaruudesta taistella, mutta mielelläni näkisin hänen jatkavan Hongassa ensi kaudella, vaikka huhuja Kukan siirtymisestä muualle liikkuukin.

Mika Helin (2007): Hanakasti nouseva vasen laitapakki Helin oli oikeastaan Hongan paras laitapakki - ainakin ylöspäin pelatessa - kaudella 2007. Siitä huolimatta jatko Hongassa epävarmaa.

Janne Saarinen (2008): Siirtyy Ruotsiin ilmaiseksi. Eipä varmaan kukaan jää kaipaamaan Saarista kentällä, imagollisesti paljon pahempi kolaus kuin pelillisesti.Keskikenttäpelaajat

Ilpo Verno (2008): Vaikka Saarinen lähtee Ruotsiin ja näin ollen helpottaa Vernon pääsyä kentälle puolustavan keskikenttäpelaajan paikalle, niin en näe "Ilelle" käyttöä ensi kauden Hongassa. Perovuo ja Hakanpää ovat ainakin hänen edellään valittaessa Hongalle puolustavaa keskikenttäpelaaja. Syöttötyöskentely ei ole Veikkausliigatasoa, mikä näkyy Vernon tavassa avata lähes aina pitkällä.

John Weckström (2009): Loppukaudesta John pelasi yhä vain ylempänä ja paikoitellen "Taikuri" oli kuin toinen hyökkääjä. Kaiken lisäksi pelasi hyökkääjän paikalla paremmin kuin esimerkiksi Jami. Loppukaudesta keskikentän ja hyökkäyksen pirteimpiä pelaajia Perovuon ja Otarun lisäksi. Riippuu hyvinkin paljon tulevan talven hankinnoista pelaako John kaudella 2008 pääsäntöisesti avauksessa vai vaihdossa. (Pitääkö se yksi maali mainita?)

Vesa Vasara (2007): Huhut kertovat että Vesku olisi lopettamassa uraansa. Selvää lienee kuitenkin se, että Hongassa nähdään korkeintaan yksi Vasara kaudella 2008, ja hänen etunimensä on Jussi.

Jussi Vasara (2009): Kuulopuheiden mukaan pelasi aina hyvin kun minä en ollut näkemässä.

Joel Perovuo (2008): Toivottavasti Perovuo saa ehjän harjoituskauden alle ennen kauden alkua, sillä parhaimmillaan Joel on yksi Veikkausliigan parhaimmista peliä avaavista keskikenttämiehistä. Rupesi kaiken lisäksi tehtailemaan oikein urakalla maaleja loppukaudesta.

Nicholas Otaru (2010): Sai tällä kaudella enemmän vastuuta kuin kaudella 2006, ja ihan ansaitustikin. Nousi kauden aikana vaihtomiehestä avauksen mieheksi. Uskomaton työmäärä ja asenne. Nopeassa ylöspäin pelaamisessa näen kuitenkin parantamisen varaa, Hongan peli pysähtyi turhan usein Otarun kohdalla. Useammassa ottelussa Hongan parhaimpia. Ensi kausi voi hyvinkin olla Otarun todellinen läpimurtokausi.

Jaakko Lepola (2007): Vuonna 90 syntynyt Lepola oli ainoa Hongan junnuista joka sai vähän enemmän vastuuta, ja eiköhän sitä tule tulevaisuudessa vielä enemmän.

Tero Koskela (2008): Ei pitäisi olla tämän kauden esitysten perusteella mitään asiaa avaukseen. Toki Koskelan kauteen mahtuu joitain hyviä pelejä, mutta suurin osa "Kossun" pelaamisesta oli ala-arvoista. Syötöt menevät järjestäen vastustajalle. Kuitenkin Bana peluutti paluumuuttajaa yllättävän paljon. Ei enää kiitos!

Rami Hakanpää (2009): Kausi 2007 oli yllättävän ehjä kausi "Rambolle". Koskelan kanssa muodosti keskikentän keskustan, joka ei kauheasti syöttöjä omille syöttänyt. Mieluummin näen Hakanpään paikalla ensi kaudella jonkun nuoremman ja paremman pelaajan, kuten Perovuon.

Roni Porokara (2008): Kyllä, Porokaran kausi ei sujunut yhtä hyvin kuin edellinen kausi. Roni pelasi siis huonosti? Ei nyt sentään, odotukset vain olivat (ymmärrettävästi) kovinkin korkealla. Ilahduttavasti Hongan ainoita pelaajia jotka uskalsivat loppukaudesta pallon kanssa edetä eteenpäin. Vielä kun uskaltaisi kauden 2006 tapaan haastaa pelaajia rohkeammin: vastustajistahan Roni pääsee lähes entiseen tapaan ohi, vaikka nämä Ronin temput tuntevatkin. Yllättävyys onkin hyvin tärkeä tekijä Porokaran pelissä; sen huomasi europeleissä, joissa Roni oli parhaimmillaan ja vastustajat pyörityksessä. Tärkeä osatekijä myös Hongassa ensi kaudella, toivottavasti nyt kun paineita on vähemmän niin pääsee samanlaiseen vireeseen kuin vuosi sitten. "Worst case scenario" on, että Porokara siirtyy kauden jälkeen ilmaiseksi pois.Hyökkääjät

Jami Puustinen (2009): Jamin (tämänhetkinen) taso ei ihan mukavista tilastoista huolimatta riitä, jos Honka mielii mestaruudesta taistella ensi kaudella. Kaksinkamppailuissa mies on onneton, ja viimeistelykin voisi olla tehokkaampaa. Lisäksi riplaili ajoittain liikaa tilanteissa, joissa olisi vaadittu nopeita ratkaisuja. Hongan peli ei tällä hetkellä sovi Jamin parhaalle vahvuudelle, nopeudelle. Vapauttavia pystysyöttöjä ei Hongan verkkaisella ja hitaaksi muuttuneella pelityylillä kauheasti synny.

Peke Huuhtanen (2007): Aivan käsittämättömän huono tekniikka. Edes Puustiselta puuttuvan suoraviivaisuuden löytyminen ei riitä kompensoimaan puutetta tekniikassa. Hongan tasoisessa joukkueessa Huuhtasen tasoinen pelaaja saisi korkeintaan olla neljäs vaihtoehto hyökkääjän paikalle.

Aleksandr Kokko (2008): Aina Kokon pelattua päällimmäisin tunne on "Ehkä tuo pelaaja voisi saada jotain hyvääkin aikaiseksi, tänään ei vain onnistunut". Valitettavasti noita onnistumisia en ole päässyt todistamaan. "Bambi jäällä". Hyvinkin persoonallinen hyökkääjä, jonka vahvuutena on pallon suojaaminen. Talven harjoitusotteluissa voisi vielä viimeisen kerran katsoa riittääkö taso.Epäilen vahvasti että joku olisi jaksanut tänne asti. Kuitenkin, kuten ylläolevasta tekstistä varmasti huomaa, niin Hongan suurin ongelma löytyy hyökkääjistä, tai pikemmin kunnollisten sellaisten puutteesta. Muita nyt mieleen tulevia ongelmia kaudelta 2007:

- vastahyökkäyksiin, ja ylipäätänsä nopeisiin hyökkäyksiin, lähdettiin todella verkkaisesti (sic!)
- hyökkääjät olivat huonoja
- syöttöprosentti ei varmastikaan ollut samaa tasoa kuin viime vuonna, tai sitten aika kultaa muistot
- mikä siinä on, että kun joku Honkalainen pääsee laidalta keskittämään (yleensä Roni), niin vastustajan maalin etutolpalta löytyy pahimmassa tapauksessa kolme-neljä Hongan pelaajaa ja pilkun kohdalta ja takatolpalta pyöreät nolla? Honka tarvitsee hyökkääjän, joka muun muassa osaa haistaa nämä tilanteet paljon paremmin kuin nykyiset hyökkääjät
- Koskela
- Banalta lähes koko kauden ajan käsittämättömiä vaihtoja. Joku epäilikin, että Bana päättää vaihdoista ottelua edeltävänä päivänä. Kentän tapahtumat eivät ainakaan vaihtoihin vaikuta, yleensä Hongan pirtein ja paras pelaaja otetaan vaihtoon
- Banalta myöskin ajoittain käsittämätöntä peluuttamista, parhaana esimerkkinä mainittakoon Haarala
- summa summarum: eräänlainen rohkeus puuttui Hongan pelistä kaudella 2007
- mainitsinko jo, että Honka tarvitsee parempia hyökkääjiä ensi kaudelle?


Hongan avaus kaudella 2008:

--------------Herkku-------------
-------------------Litti---------
-Roni--------Johnny---------Niki-
-------------Perovuo-------------
-Aalto---Hantta---Muki---Jalasto-
-------------Maanoja-------------

Kesäkuussa Litti ja Hantta matkustavat maajoukkueen kanssa Alpeille, jolloin Roiha siirtyy Herkun seuraksi kärkeen ja Hantan paikan puolustuksessa ottaa pelaaja x, ainoa pelaaja jonka nimeä Harjunpää ei tässä taannoin suostunut kertomaan
« Viimeksi muokattu: 14.09.2010 klo 11:23:13 kirjoittanut Vol 4 »
Mystinen metsätyömies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Taide, tiede ja rikollisuus.


Vastaus #1 : 31.10.2007 klo 21:56:13

Nelostilaan on mahkuja  Ylos
Vol 4

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 31.10.2007 klo 21:58:11

Niinjoo, unohtui sanoa, että tavoitteena tietenkin mestaruus! Tuoppi Ylos Ylos
Jörg

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka, 1.FC Köln


Vastaus #3 : 31.10.2007 klo 22:14:53

Jaksoin lukea loppuun asti ja olisin lukenut enemmänkin  Ylos Tuoppi

Hieno kirjoitus!
nimim.huhkaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Josef Matula ja sen rökitykset!1!


Vastaus #4 : 31.10.2007 klo 22:32:33

Honka keskikastiin ensi kaudella  Ylos
Djimbo82

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Fc Honka & Huuhkajat


Vastaus #5 : 31.10.2007 klo 23:31:15

Puolustus ja keskikenttä on tällä kaudella toiminut oikein hyvin. Kuten kaikki tietävät on ongelmat tällä kaudella olleet hyökkäyksessä. Toki keskikenttäkin saa myös ottaa suuren vastuun maalinteon tökkimisestä mutta kyllä tuollakin tarjoilulla kunnon maaliruisku olis laittanut sen viisitoista häkkiä sisään ja sijoitus sarjassa olisi ollut vähintään toinen.

Jami on oikein hyvä veikkausliigahyökkääjä mutta ei yksin. Uskon että Jamin vahvuudet tulisivat esiin paremmin jos rinnalla olisi toinen kunnollinen hyökkääjä. Ensikauden suurin kysymysmerkki onkin tällaisen löytäminen, kovia maalitekijöitä kun ei puissa kasva. Toivotaan nyt että Roiha vihdoin tajuaisi palata Suomeen. Tuskin se pelaaminen Unkarissa vai missä lieneekään niin hohdokasta voi olla. Huuhtasella ja Kokolla ei ole tämän kauden näytöillä mitään asiaa mihinkään veikkausliigajoukkueeseen. Kokon ehkä voisi vielä jengissä pitää tulevaisuuden varalta. Ehkä siitä vitsistä joskus tulee pelaaja. Peke on nähty.

Saarisen lähdön uskon jo sellaisenaan vahvistavan joukkuetta ja kai siitä jotain palkkarahojakin jää säästöön. Näillä sitten voisi palkata jonkun täysillä pelaavan miehen. Vasen laitapakki on oltava hankintalistalla. Helinin pitäisin kuitenkin vielä joukkueessa luotettavana paikkaajana.

Näiden lisäksi kun vielä saataisiin joku huolimaan Koskela kesken sopimuksen ja tilalle tulis joku joka edes yrittäis pelata eteenpäin niin hyvältä näyttää!

Tähän vielä ostoslista:

- Kaksi hyökkääjää. Toinen selkeä ykköskärki ja toinen sitten penkiltä Jamin tilalle sisään tuleva.
- Vasen laitapakki
- Näiden lisäksi jos joku hankitaan leveyttä tuomaan niin nälkäisyyden pitää olla ensisijainen valintakriteeri. Lisää Saarisia ja Koskeloita ei kaivata!
« Viimeksi muokattu: 31.10.2007 klo 23:33:32 kirjoittanut Djimbo82 »
Vol 4

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 31.10.2007 klo 23:45:00

- Kaksi hyökkääjää. Toinen selkeä ykköskärki ja toinen sitten penkiltä Jamin tilalle sisään tuleva.

Tässähän on huhuttu nollanelosen Bäckmania joukkueeseen, joka ei kyllä kauheasti koveta. Tässä vielä lista Hongan veikkausliiga-aikakauden oikeasti onnistuneista hankinnoista, joka osaltaan kertoo miksi suhtaudun kovinkin epäilevästi Bäckmaniin: Turunen.

Toki joukkue täynnä kokemattomia junnuja on tulevaisuutta ajatellen ihan kiva, mutta jos Bäckman tai joku muu u20-hyökkääjä (pl ehkä Pukki, Kangaskolkka) saapuu Honkaan, niin toivon todellakin, että toiveesi kahdesta uudesta hyökkääjästä toteutuu, ja että tämä toinen hyökkääjä on joku joka on tasonsa jo todistanut.
Soccerhauer

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 01.11.2007 klo 04:55:43

Mukavaa huomata että Hongankin tulevan kauden spekulaatio on päässyt täällä eloisasti käyntiin. Seuraavassapa oma panokseni keskusteluun..

En päässyt seuraamaan paljoakaan Hongan pelejä viime vuonna, mutta jo tuloksia lukemalla voisi päätellä vähäisten tehtyjen maalien olleen se suurin ongelma viime vuonna. Joukkue päästi vähän maaleja, joten puolustuksen koostumusta ei tarvinne juurikaan muuttaa, ellei sitä tehdä hyökkäyspelin näkökulmasta.

Erityisesti Hongan laitapakit saivat kritiikkiä pelinavauksen heikommasta tasosta edelliseen kauteen verrattuna. Nähdäkseni Jalasto ja Helin ovat kuitenkin sangen hyviä pelaajia puolustussuuntaan. Esimerkiksi Mika Ääritalo sanoi eräässä haastattelussa, että Ville Jalasto on ehkä liigan vaikeiten ohitettava puolustaja, kun tämä on niin nopea ja vahva. Reservissä vasemmalle on lisäksi nuori Niko Kukka, joka saamani käsityksen mukaan on lahjakas myös hyökkäyssuuntaan. Eipä tälle osastolle siis muutoksia niin kipeästi tarvisi, vaikka Sampo Koskinen (seura taisi pudota) ja Kansikas saattaisivatkin olla saatavilla. Jälkimmäinen olisi tietysti kova vahvistus, ja Honka varmaan yrittääkin hankkia miehen, mikäli Kukassa ei nähdä tulevaisuuden pelaajaa.

Keskikentän keskustassa hyökkäävämmän roolin ottanee Joel Perovuo, puolustavassa roolissa voisi peluuttaa vaikka Patrosta, kun puolustus vaikuttaisi loppukauden koostumuksessakin olevan pitävä. Vaihtopelaajia tarvitaan, mikäli Koskela lähtee.

Hyökkäykseen on huhuiltu Vuorista, jolla kuitenkin lienee edelleen voimassa oleva sopimus Fredrikstadiin. Mitä olen kuullut Bäckmanista, niin olisi juuri sopiva kilpailuttamaan Weckströmiä piilokärjen paikalle. Tässä nähdäkseni ihan realistinen hahmotelma Hongan ensi kauden ringiksi:

           (Puustinen)   
             Vuorinen
                           (Bäckman)
                           Weckström
                 
(Lepola)        (?)          (?)       (Haarala?)
Porokara    Patronen   Perovuo     Otaru

(Kukka)  (Hakanpää) (Patronen)  (Haarala?)
  Helin      Turunen     Heilala       Jalasto

                    (Peltonen)               
                     Maanoja

Päivähaaveilua on mukava harrastaa varsinkin hyökkäyksen osalta. Täältä on useaan otteeseen saanut lukea, kuinka Puustinen olisi parhaimmillaan kärjessä päästessään pelaamaan maalinteon taitavan hyökkääjän kanssa. Näkemäni perusteella myös Kokko on hiukan tämän tyylinen pelaaja. Tällöin tulisi etsiä hyökkääjäpelaajaa, joka viihtyisi piilokärjen paikalla ja omaisi hyvän maalivainun. Mielenkiintoinen, en tosin tiedä kuinka realistinen, vaihtoehto olisi Jari Niemi, jolla ei vielä ole sopimusta ensi kaudelle. Tälläinen skenaario hyökkäyksen osalta jo sattaisi ns. aiheuttaa hiukan kovetusta sivulle kirjoittaneessa:

             (Kokko)   
            Puustinen
                          (Bäckman)
                              Niemi
                 
(Lepola)        (?)          (?)         (Otaru)
Porokara    Patronen   Perovuo   Weckström


Visionääri-Lehkosuon johtamalle Hongalle joka tapauksessa  Tuoppi

E: kirjoitusvirheet häiritsivät
« Viimeksi muokattu: 01.11.2007 klo 19:47:10 kirjoittanut Soccerhauer »
lasse11

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: itäinen taivas


Vastaus #8 : 01.11.2007 klo 10:19:35

Millainen palkka Niemellä on nykyään?
Jii

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 01.11.2007 klo 15:07:03

Mikäs siellä vasemman pakin tontilla tarkalleen mättää? Helin on mielestäni todella varma pelaaja, ja Kukkakin vaikutti talven harjoitusottelussa ihan hyvältä kakkosmieheltä. Anway, ensi kauden hahmotelmaa:

Hyökkäykseen on saatava 1, mielellään 2 ihan oikeaa hyökkääjää. Jami on oljista ja pumpulista tehty pikkupoika, Johny on enemmän pelintekijä kuin hyökkääjä (vaikka nöyryyttikin tuolla tontilla "varsinaisia" hyökkääjiämme loppukaudesta) ja Peke saa miehen kyyneliin. Vuorinen kelpaisi, uskon edelleen Herkun kykyihin vaikka klubissa menikin päin persettä. Vierelle vaikka sitten  Weckströmistä ja Jamista se, jolla on parempi vire päällä.

Keskikenttä on Hongan vahvuus myös ensi kaudella. Ihanneavaus käytössä olevilla miehillä Porokara - Perovuo - Rambo/Patronen - Otaru. Etenkin Joel tulee olemaan ensi kaudella korvaamaton pelaaja Hongalle, ja lähtee melko varmasti muihin maisemiin viimeistään kauden jälkeen ellei loukkaantumisia tule.

Puolustus toimi mielestäni varsin mainiosti männä kaudella. Sekä Jalasto että Helin ovat oivallisia laitapakkeja, ja Turunen-Heilala (omaa sukua Turunen-Patronen) oli liigan parhaita topparikaksikkoja kauden läpi. Ei suuria hankintapaineita siis. Koskinen takaisin Norjasta antamaan pojille vähän kilpailua? Ex-kapteenissa olisi mielestäni potentiaalia jopa Otarun haastajaksi oikean linkin tontille.

Psykosta ykkösmaalivahti, Peltonen "luukkumieheksi" *tökkää nuuskan huuleen*


Hmm... taisin olla suurin piirtein kaikkien kanssa samaa mieltä :D Noh, ei kai siinä.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 01.11.2007 klo 15:38:13

Onko Hongan taloustilanteesta edes etäisiä arvailuja?
Nimenomaan pelimerkeistähän tuntuu tulevan ero Joukojen puheiden ja todellisuuden välille, tuskin sitä hyökkääjää jätettiin vuosi sitten hakkimatta tai Saarinen lähti sen vuoksi, että Honka olisi liian rikas.
putoava lehti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka, Santanderin katkis-aitio


Vastaus #11 : 01.11.2007 klo 19:01:52

Poikkeuksellisen hyvä avaus ketjulle Ylos

Semmosen villin ajatuksen pistän ilmoille, että olisko mitään järkeä heittää Patrosta ylemmäs vääntämään. Alempi kk tai jopa toinen kärki!

Tällöin puolustus olisi:

Helin/Aalto-Turunen-Jalasto-Koskinen

Väitän nimittäin, että Jalasto on puolustussuuntaan joukkueen paras pakki ja ainakin viime talvena oli topparina itse varmuus. Lisäksi ylöspäin pelaamisessa ei ole kehittynyt odotetun laisesti.

Faktahan on myös, että ennen Patrosen loukkaantumista omissa soi loppukautta enemmän. En ryhdy arvailemaan syy-seuraussuhdetta.

Silti Hantta oli kauden 2007 paras Honkalainen.
Bristol Rovers

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 01.11.2007 klo 22:21:00

Tässähän on huhuttu nollanelosen Bäckmania joukkueeseen, joka ei kyllä kauheasti koveta

Kova pelimies Ylos
Thouni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, Artsakh, M'well, Zapresic boys.


Vastaus #13 : 01.11.2007 klo 22:32:29

Kova pelimies Ylos
On toki, mutta eri asia pärjäisikö ihan vielä Veikkausliigassa.
Vol 4

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 02.11.2007 klo 00:07:47

Patronen...tai jopa toinen kärki!

Tätä voisi - niin hölmöltä kuin se kuulostaakin (kokeilla "topparia" hyökkääjänä) - mielestäni ihan hyvällä omatunnolla kokeilla edes yhdessä harjoitusottelussa, kun Patrosen taito ja varmuus pelata jalalla menee lähestulkoon kokonaan hukkaan ainakin topparin tontilla.

Kelpuuttaisin varmastikin Bäckmanin joukkueeseen, mutta en halua että Hongan ensi kauden hyökkäys on hänen sekä jo joukkueessa pelaavien hyökkääjien varassa, koska niitä näyttöjä tältä tasolta ei löydy.
« Viimeksi muokattu: 02.11.2007 klo 00:14:58 kirjoittanut Vol 4 »
Johnny99

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 02.11.2007 klo 03:38:15

Semmosen villin ajatuksen pistän ilmoille, että olisko mitään järkeä heittää Patrosta ylemmäs vääntämään. Alempi kk tai jopa toinen kärki!

noo, jos olet edes vähän alusta seurannut Hanttaa niin tiedät että hänet on vasta parin viime vuoden aikana istutettu toppariksi. Ja ne jotka ovat Honkaa seuranneet myös divari aikoina muistavat Hantan varmasti myös kärkipelaajana. Ei uudestaan kiitos.
putoava lehti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka, Santanderin katkis-aitio


Vastaus #16 : 02.11.2007 klo 10:30:17

noo, jos olet edes vähän alusta seurannut Hanttaa niin tiedät että hänet on vasta parin viime vuoden aikana istutettu toppariksi. Ja ne jotka ovat Honkaa seuranneet myös divari aikoina muistavat Hantan varmasti myös kärkipelaajana. Ei uudestaan kiitos.

Tiedetään.

Se olikin lähinnä "villi" idea.
Bristol Rovers

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 02.11.2007 klo 11:52:33

noo, jos olet edes vähän alusta seurannut Hanttaa niin tiedät että hänet on vasta parin viime vuoden aikana istutettu toppariksi. Ja ne jotka ovat Honkaa seuranneet myös divari aikoina muistavat Hantan varmasti myös kärkipelaajana. Ei uudestaan kiitos.

Sama

Hantta laitettiin puolustavaksi kk:ksi kun Verno loukkaantui, sitten talvikauden harkkapeleissä laitettiin toppariksi hakemaan parikymmentä minuuttia (joku paikka sillä oli koko talven paskana).. sille tielle sitten jäi Ylos muistan Hantan myös Aslakin varastomiehen hommista, toimi silloisen Honka-topparin alaisuudessa.

jotkut varmaan muistaa sen Aslakki-mainoksen siinä tekonurmenpäädyn aidassa
putoava lehti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka, Santanderin katkis-aitio


Vastaus #18 : 02.11.2007 klo 12:01:24

Aslakissahan pystyi äänestämään kauden 2007 parasta pelaajaa tai jotain.. Pystyykö vielä?

Totisen mielenkiintoista ::)
Bristol Rovers

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 02.11.2007 klo 14:13:34

On toki, mutta eri asia pärjäisikö ihan vielä Veikkausliigassa.

Varmasti. Verrattuna moniin Veikkausliigan mediocre-kastin hyökkääjiin Jani on ylivertainen.

esim. Aalborgin Prica edustaa sitä mikä suomalaisilta hyökkääjiltä puuttuu -> taitoa hyökätä (tietää millä keinoin pallon saa maaliin).. kaveri loi Honkaa vastaan joka kerta maalintekotilanteen, kun sai pallon. Voittaa jokaisen kaksintaistelun ja pystyy laukaisemaan 30-20 metristä aina vaarallisesti.. Janin pelissä samoja piirteitä Ylos

Vaikka Puustinen onkin nopeampi, fyysisempi yms. pidän Bäckmania parempana hyökkääjänä..
« Viimeksi muokattu: 02.11.2007 klo 14:15:37 kirjoittanut Bristol Rovers »
Jii

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 02.11.2007 klo 14:17:15

Vaikka Puustinen onkin nopeampi, fyysisempi yms. pidän Bäckmania parempana hyökkääjänä..

Puustinen on siis fyysisempi? Onko tämä Bäckman käynyt rippikoulun kuitenkin jo vai.. ?
Bristol Rovers

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 02.11.2007 klo 14:43:05

Puustinen on siis fyysisempi? Onko tämä Bäckman käynyt rippikoulun kuitenkin jo vai.. ?

 ::) Ylos

fyysisyys ei tarkoita pelkästään kiloja.. toki jamilla niitäkin enemmän..
Jii

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 02.11.2007 klo 14:49:26

::) Ylos

fyysisyys ei tarkoita pelkästään kiloja.. toki jamilla niitäkin enemmän..

Lähinnä tarkoitin, että Jamilta ei löydy kumpaakaan. Kohtuullisen isokokoiseksi pelaajaksi järjettömän heikko kaksinkamppailuissa.
Bristol Rovers

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 02.11.2007 klo 15:19:25

Kohtuullisen isokokoiseksi pelaajaksi järjettömän heikko kaksinkamppailuissa.

Tälläkään ei ole aina tekemistä fyysisyyden kanssa. Itsekin taklasin Johnny99:n levyiksi lukiofutiksessa, vaikka hän painaakin minua viitisentoista kiloa enemmän..

ison miehen taklauksen voi väistää ja hän lentää maahan: hymyile, ota pallo ja tee maali. Kaksinkamppailu voitettu, ei fyysisyydellä vaan silkalla pelaamisen taidolla -> Bäckman Ylos

all in all -> kyllä Jamilla löytyy fysiikkaa: yleisillä mittareilla taisi olla Ronin jälkeen kova kuntoisin (?) ja kuitenkin painoa on 78 (?) Eri asia on miten sitä voimaa ja nopeutta käyttää, Bäckman puolestaan tarvitsee näitä lisää mutta hän jos joku niitä osaa hyödyntää..
Johnny99

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 02.11.2007 klo 18:29:03

Tälläkään ei ole aina tekemistä fyysisyyden kanssa. Itsekin taklasin Johnny99:n levyiksi lukiofutiksessa, vaikka hän painaakin minua viitisentoista kiloa enemmän..

Ja sit sä heräsit... ::)

 
Sivuja: [1] 2 ... 134
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa