FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
24.03.2023 klo 04:56:05 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 65 [66]
 
Kirjoittaja Aihe: Siellä on capo..  (Luettu 352518 kertaa)
0 jäsentä ja 4 vierasta katselee tätä aihetta.
Oranki

Poissa Poissa


Vastaus #1625 : 24.09.2022 klo 03:00:04

En tuomitse, sillä olisihan tuon homman voinut paljon huonomminkin vetää.
giro12

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat


Vastaus #1626 : 24.09.2022 klo 07:14:07

Ainakin paikan päällä ihan hyvä meno. Aika iso osa kaarteesta oli sen verran kännissä, että vaikutti pystyssä pysymisen ohella varmasti myös chänttäilyn tasoon.
bilemarsu

Poissa Poissa


Vastaus #1627 : 24.09.2022 klo 08:03:42

Miksi me laulettiin tokalla jaksolla ainakin 10min Rivestä ja jostain voittamisen kulttuurista?? Ei ihme jos jengi ei syty meininkiin. Tilannetaju zero points ja capot vaihtoon kiitos.

Vahvasti tämä. Riveä ylistetään jollain vaisuilla ja mukahauskoilla lauluilla vaikka peli aivan paskaa ja päädyn pitäisi keskittyä luomaan tsemppiä hyvillä peruskannatuksilla.
Durden

Poissa Poissa


Vastaus #1628 : 24.09.2022 klo 08:12:06

Melko irvokasta tosiaan laulaa jostain voittamisen kulttuurista matsin loppuhetkillä kun vuoteen ei olla onnistuttu kääntämään kaikkein tiukimpia matseja voitoiksi.
elstadi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #1629 : 24.09.2022 klo 08:42:20

Olipa paskat capot ja meininki todella vaisu. Missä tummatukkainen janari ???
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #1630 : 24.09.2022 klo 08:51:23

Miksi me laulettiin tokalla jaksolla ainakin 10min Rivestä ja jostain voittamisen kulttuurista?? Ei ihme jos jengi ei syty meininkiin. Tilannetaju zero points ja capot vaihtoon kiitos.
Sama. Kaikki kunnia Euroopan varmasti yhdelle parhaista kaarteista, mutta oli kyllä vaisuja lauluvalintoja ja tilannetajun puutetta useaan kertaan. Ei välittynyt kuvaa katsomosta(kaan), että voitto kiinnosti edes vähää alusta.
linnunlaulu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JIPPO, Suomi, Juventus


Vastaus #1631 : 24.09.2022 klo 09:23:09

Olipa paskat capot ja meininki todella vaisu. Missä tummatukkainen janari ???
Ei pystynyt tulemaan tällä kertaa torniin joten sen takia oli korvaaja.
Raffael

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FCLK & SMJK


Vastaus #1632 : 24.09.2022 klo 09:46:23

Joka kerta kun kaarteesta lähti spontaani chantti (johon suuri osa lähti mukaan), rupesivat capot huutamaan omaa chanttia päälle. Siinä mentiin sitten kahta chanttia päällekkäin useita kertoja. Mitä vittua?
Gasse126

Poissa Poissa


Vastaus #1633 : 24.09.2022 klo 10:40:51

Eikös capon tehtävään pitäisi valita ihminen jolla on kolme ominaisuutta: karismaa, rytmitajua ja tilannetajua. Vituttaa laulaa reunamilla mukana kun capot ottavat liian nopeat tempot ja homma hajoaa 6 sekunnin päästä käsiin ja homma laimenee. Ei näin.
jordan

Poissa Poissa


Vastaus #1634 : 24.09.2022 klo 11:06:31

Joka kerta kun kaarteesta lähti spontaani chantti (johon suuri osa lähti mukaan), rupesivat capot huutamaan omaa chanttia päälle. Siinä mentiin sitten kahta chanttia päällekkäin useita kertoja. Mitä vittua?

Loppuminuuteilla oli kiimaa Suomen hyökätessä, kun jostain takaa lähti Hakkaa päälle -huudot käyntiin ja hiljaisempikin katsomonosa yhtyi siihen välittömästi. Siihen päälle pakotettu Marraskuu tms. hyydytti innon nopeasti. En tuomitse kun en tiedä, kuuluvatko kauempaa lähtevät chantit capo-torniin. Mutta kun voittomaalia haetaan, niin toivoisi jotain simppeliä ja energistä, kuten "Hakkaa päälle", johon koko yleisö voi tyhjentää keuhkonsa.

Tämähän ei ollut vain eilisen matsin ongelma, vaan omissa mielikuvissa pikemminkin sääntö kuin poikkeus.
IN10SITY

Poissa Poissa


Vastaus #1635 : 24.09.2022 klo 12:00:06

Lentokentältä nopeita ajatuksia eilisestä.

Heikoin kaarre, mitä koettu Olympiastadikan remontin jälkeen. Aivan liikaa vapaamatkustajia kaarteessa. Tuppisuita, vaikka laulukirjan uusia sivuja ei raotettukaan tässä matsissa, vaan pitäydyttiin samoissa mitä ennenkin laulettu. Eikä edes auttanut vaikka aika-ajoin yrityksiä oli laulaa yli muiden, jotta se tarttuisi myös ympärillä oleviin. Lähinnä sormia tungettiin korviin tukkeeksi.

Vituttaa.

Potentiaalia olisi vaikka kuinka hienoon tunnelmaan, jos kaikki - tai edes ~85% - potentiaalista välittyisi lehtereiltä. Syyttävä sormi tässä tapauksessa osuu myös matsin capoille, jotka eivät selkeästi onnistuneet tällä kertaa tehtävässään. Yllä olleissa viesteissä palstatoverit onkin jo kirjoittanut esimerkkejä kuin suoraan näppikseltäni. Yhden kerran sieltä tulikin palautetta capotornin oikealle kaistalle, että miksi ei mitään kuulu, propsit siitä. Muuten voitaisiin vaihtaa capoja, Joensuun vahvistus ei ole mukaansatempaavaa tyyppiä mielestäni, ja ikävä tuli Fred Perry -capoa kyllä eilen.

Odotukset olivat hemmetin kovat ja kiimaa oli havaittavissa, kun edellisen kerran näissä merkeissä tavattu viimeksi kesällä. No, uusi yritys heti maanantaina, toivottavasti tänne Montenegroon on matkustanut hyvä määrä porukkaa ja saadaan sitä myötä myös meille hyvä tulos.
Hargreaves

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat, Joulukuusi


Vastaus #1636 : 24.09.2022 klo 12:07:13

Uusi capo hoiti omasta mielestäni tonttinsa hyvin.

Marssi oli kyllä ultimaattisen paska. Tuntui, että kaikki huutaa ihan eri tahtiin ja omia chänttejä. Toisaalta onhan nuo marssit aina hieman haastavia jos porukkaan ei ole kunnon kontrollia. Kaarteessa meno ihan ok. Itse ainakin jätin keuhkot ja äänen kaarteeseen. Lähinnä vituttaa Kaarteessa nuo suolapatsaat jotka katsovat paheksuvasti kun itse huutaa. Istumapaikkoja löytyy muualta.
uh

Poissa Poissa


Vastaus #1637 : 24.09.2022 klo 12:51:57

Loppuminuuteilla oli kiimaa Suomen hyökätessä, kun jostain takaa lähti Hakkaa päälle -huudot käyntiin ja hiljaisempikin katsomonosa yhtyi siihen välittömästi. Siihen päälle pakotettu Marraskuu tms. hyydytti innon nopeasti. En tuomitse kun en tiedä,kuuluvatko kauempaa lähtevät chantit capo-torniin.Mutta kun voittomaalia haetaan, niin toivoisi jotain simppeliä ja energistä, kuten "Hakkaa päälle", johon koko yleisö voi tyhjentää keuhkonsa.

Tämähän ei ollut vain eilisen matsin ongelma, vaan omissa mielikuvissa pikemminkin sääntö kuin poikkeus.
Varmasti kuuluvat, kun kuului hyvin ylöspäin G katsomoon, tuossa ei capo ollut yhtään ajan hermolla, ja pelissä oli useampi tällainen tilanne.
laitapakkki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 15112019


Vastaus #1638 : 24.09.2022 klo 14:18:50

Koitan tiivistää omia mietteitä ja muilta kuulemaani siitä, miten hommaa voisi kehittää eilisestä. Ei ole tarkoitus haukkua capoja, iso kiitos kenelle tahansa joka hommaan suostuu ja jaksaa paimentaa kännistä laumaa. Vetäisin itse noin sata kertaa huonommin.


1) chanttien ajoitus:

Kuten tälläkin sivulla todettua, ihan koko ajan ei tarvitse chantata, vaikka miten olisi vuoden vika kotipeli. Astetta vähemmän chanttaamista per 45min --> enemmän ääntä ja intoa jokaiseen yksittäiseen lauluun + jää hetkiä myös peliin reagoimiseen.

Lisäksi, silloin, kun pallo on jommassa kummassa boksissa, ei ole aika aloittaa uutta chanttia.


2) chantin valinta:

Kun peli on aneemista ja kaikkia vituttaa, on tosiaan vähän tylsä laulaa riveluutiosta tai vetää laahaavia chantteja. Tämä toki Laulukirja-otsikon asia myös, sillä tappioasemaan (tai tässä tapauksessa 1-1) hyvin sopivia chantteja ei montaa ole. Hakkaa päälle on sellainen, ja tännepäin-huudoissa on oikea viesti vaikka vähän laahaavaa onkin.
Kun tulee kulmapotku tmv., näkisin itse perusteltuna, että sitä edeltänyttä chanttia ei jatkettaisi kohahduksen jälkeen vaan otettaisiin muuta yleisöä mukaan esim. Suomi-clapclapclap tai hakkaa päälle.


3) tuppisuut

Ei ULKOMAILLAKAAN isoissa curvissa kaikki laula kovaa (tai ollenkaan), mutta tuppisuut on ohjeistuksella saatu pysymään laidoilla, jotta kaarteen keskiosassa kaikkien voidaan odottaa painavan täysillä - laidoilla sitten osallistutaan kun siltä tuntuu. Se, että capojen käskystä he alkavat ääneti liikuttaa huuliaan, ei auta mitään.
Varapuheenjohtaja 3

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ganiggian Claudio


Vastaus #1639 : 25.09.2022 klo 11:41:54

Moni todennutkin, mutta sanon vielä kerran: Tilannetaju. Vähintään toisen capon pitäisi seurata edes ajoittain peliä sen verran, että tajuaisi olla käskyttämättä käsiä olkapäille siinä kohtaa kun Suomi rakentaa yhtä harvoista hyvältä vaikuttavista hyökkäyksistään. Nytkin juuri ennen Pukin maalia oli tiukka kuviokelluntaohjeistus meneillään.
Tai kun on aika buuata vastustajalle, ei silloin tarvitse aloitella Marraskuuta. Tai kun katsomosta on alkanut oma-aloitteisesti tilanteeseen sopiva spontaani veto, siihen kannattaisi tarttua mukaan.

Jatkakaa.
Bay

Poissa Poissa


Vastaus #1640 : 26.09.2022 klo 08:32:49

Yksi mikä saattaisi toimia tuppisuiden ja/tai vapaamatkustajien sekä muutenkin ajoittaiseen väkijoukon herättelyyn voisi olla kaarteen puolivälin tietämille ja tornista katsottuna oikealle sekä vasemmalle puolelle sijoitetut ”kiimacapot”. Tehtäviin ei luonnollisesti kuuluisi chanttien aloittamiset, vaan lähintä lietsonta sekä tarvittaessa jeesaaminen pitämään chantit kasassa mikäli meinaa mennä mutisemiseksi. Henkilön toki pitäisi sikäli olla luotettava (ehkä joku tornista eläiköytynyt?) ja hyvän pelisilmän omaava - varsinkin jos fööniä lyödään käteen - ettei homma mene kännicapoiluksi tai  jatkuvaksi ”vittuperkele nyt sitä ääntä” toisteluksi.

Joskus Legian päädyssä vapaamatkustajana alkoi itseltäkin Puola sujua chanttien muodossa yllättävänkin nopeasti, kun yläkatsomossa joitakin penkkirivejä alempana raamikas tuimakatseinen nahkapää piti huolta että leuat pysyvät liikkeessä.
Metsän poika

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS, TPV


Vastaus #1641 : tänään kello 01:35:42

 Tänään perus ok+ capoilua.
 Marssin capoilut oli suht heikolla tasolla. Ja oliko megafonista virta lopussa, kun ei tuntunut kuuluvan?
 Ja jos capokin joutuu lunttilapusta katsomaan chanttiin sanoja, niin se chantti ei tule katsomossa lähtemään.

 
Sivuja: 1 ... 65 [66]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa