FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
21.08.2018 klo 11:23:56 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 36 [37]
 
Kirjoittaja Aihe: Siellä on capo..  (Luettu 151330 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
JurpoBiltema

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Makke Granholm ja Kris Gawara


Vastaus #900 : 10.10.2017 klo 14:56:20

Capon ei todellakaan tarvitse olla mikään jenkkityylinen kansanvillitsijäpastori. Paljon vähempi riittää. Kunhan nyt edes jollakin lailla jengi pysyisi tahdissa ja hoilottaisi samaa värssyä. Eilinen kakofonia teki pelin seuraamisesta ajoittain jokseenkin epämiellyttävää.
Sukerman

Poissa Poissa


Vastaus #901 : 10.10.2017 klo 14:59:49

Hyvin hoiti vara-capo roolinsa. Huomasi jälleen, miten rajusti vaikuttaa katsomotoimintaan, mikäli torni on tyhjä. Kiitokset siis tuuraajalle.

Ja lapsen tasolle itsensä juoneet etsikööt leikkikehänsä muualta.
FCSTOKE

Poissa Poissa


Vastaus #902 : 10.10.2017 klo 17:24:40

Kai nyt jokainen näki että se yks sälli oli apukoululainen joten älkää olko vihaisia hänelle.luonnollisesti pois tornista.
Valderama

Poissa Poissa


Vastaus #903 : 10.10.2017 klo 22:50:25

En puolusta millään tavalla eilisen pelin sekoilevaa kännicapoa. Viina oli ilmeisesti tehny tehtävänsä ja meno näytti paikoin todella rasittavalta.
Kuitenkin on sanottava, että ehkä joskus kannattakatsomo on ollut yhteisöllinen paikka johon on ollut mukava tulla. Paikka jossa voi irrotella, huutaa ja kannattaa hyvässä hengessä ja toisistaan huolehtivassa porukassa.
Hyvässä hengessä siinä mielessä, että vaikka joku on sekoillut tai muuten vaan käyny jokin älytön ylilyönti, on hänen puoliaan pidetty, vaikka ei ehkä sitä olisikaan ansainnut. Katsomoon on voinut tulla yksinkin ja seuraa on aina löytynyt mukavista samanhenkisistä ihmisistä.
Sitä se ei kyllä enää ole.

Jokainen vähänkään järkeä omaava ihminen ymmärtää, ettei jonkun yksilön tekemät virheet
 murra toimivia yhteisöjä. Se on usein niitä lopulta yhdistävä tekijä.
Jatkuva yhteisiksi koettujen normien ja tapojen tallominen ja väheksyntä sitä vastoin tekee sen. Se, että ihmiset yhä vähemmän kokevat kannattajakatsomon omakseen johtuu hyvin pitkälti tästä.

Katsomo on täynnä oikein kannattavia paskanaamoja, jotka latelevat sääntöjä ja oikeinkäyttäytymisen muotoja. Nämä kukkahattutätit inisevät kuka sinne saa tulla ja kuka ei. Miten kannattaa ja mitä huutaa. Joskus syy tulla katsomoon on ollut, ettei tarvinnut huolehtia näistä mielensäpahoittajista.

Vittuun tällänen lätinä. Sinne saa ja pitää kaikkien olla tervetulleita. Sen pitää näkyä ja tuntuakin siltä. Ennen katsomo oli avoin ja ystävällinen kaikille. "Kännicapot" ohjattiin oikeaan suuntaan ja annettiin vettä. Nyt tilanne on hieman toinen. Meno on ankeaa, eikä siellä oikein ole ketään.
En yhtään ihmettele, miksi jäsenmäärä on romahtanut.

Lisäksi on hyvin outoa, että jotkut pahoittavat mielensä kun esim. Pukkia arvostellaan. Mitä vittua...Nämä selvästi Pukin runkkausrinkkiin kuuluvat vatipäät voivat ynnäillä Pukin siis meidän "ykköshyökkääjän" maalimääriä näissä karsinnoissa ja mietiskellä olisiko se voinut olla esim. osasyy huonoon menestykseen lohkossa.

Onneksi tämä paska on nyt ohi. Usko on mennyt. Jäsenmaksua tuskin enää ikinä maksan.
Beth

Poissa Poissa


Vastaus #904 : 11.10.2017 klo 01:43:51

Cool story, mutta ongelma oli siinä, kun kännicapo alkoi ehdottelemaan tansseja niille, jotka yrittivät sen sieltä tornista nätisti saada pois.
Seatbelt

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1922


Vastaus #905 : 11.10.2017 klo 01:58:53

Joo, surullismieliseltä näytti ainakin ylöspäin, kun tämä "kännicapoksi" tunnistettu hahmo uhkaili tai ainakin yritti uhkailla rumpukapuloilla mäiskimisellä ja sen jälkeen riveleihin kiinni, kun eivät kapulat toimineet mitenkään uhkaavina apuvälineinä.

Kaikki varmasti ovat edelleen tervetulleita katsomoon, mutta sitä omaa roolia katsomossa voi jokainen miettiä tahollaan. Capohommiinkin varmasti jeesataan alkuun, jos jännittää, jos vaikka halua olisi toimia isommassakin roolissa.
« Viimeksi muokattu: 11.10.2017 klo 03:01:33 kirjoittanut Seatbelt »
Neeskens

Poissa Poissa


Vastaus #906 : 11.10.2017 klo 15:53:34


...

Lässynlässyn.

Jos joku on niin saatanan tyhmä juomalla itsensä siihen kuntoon että pyrkii toteuttamaan väkivaltafantasioitaan capon roolissa niin kuka vittu sille alkaa vettä ja vilttiä lämmikkeeksi tarjoamaan. Vittuun tuollaiset spedet kaarteesta.
KVS

Poissa Poissa


Vastaus #907 : 11.10.2017 klo 16:49:48

Viime peli tosiaan meni vempassa ja seuraavassa ollaan mukana.

Minne on edelliset capot hävinny? Johtuuko siitä, et forkalla huudetaan homovittua jos hävitään tai ei muuten vaan miellytä ja capo lähtee lätkimään?

Itteeni ei nuo homovitut tai neulehintiksi kutsuminen paljoa hetkauta, varsinkin ku ne anonyyminä sanotaan täällä. Mutta ihan oikeasti mitä ne hyödyttää tai auttaa?

Sillä ei oo väliä onko tornissa minä vai joku muu, mutta jos palaute on tosiaan luokkaa homovittu niin ei sinne torniin ole intoa sillon mennä. Toki yksittäiset homovitut kuuluu asiaan.

Jos capoilua halutaan kehittää nii sillon palautteessa on oltava muutaki ku noita edellä mainittuja. Ei sieltä tornista kuitenkaan kaikkea nää tai kuule.

Tarkotuksena ei ollut olla mikää kukkahattu todellakaan, vaan sanoa asioita mitkä ite oon huomannu tässä capona ollessa.
Rehellinen mustalainen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Anti-FA


Vastaus #908 : 11.10.2017 klo 16:52:50

Ylos
Intsaaki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat


Vastaus #909 : 11.10.2017 klo 21:07:37

Jos tuonne kaarteeseen jaeltaisiin banneja jokaiselle, joka on joskus junnuna hölmöillyt humalassa ja aiheuttanut pahennusta.. Olisi vain tyhjiä penkkejä. Nyt oli kaveri valinnut alustaksi hölmöilylleen kannattajakatsomon, jossa satakunta smäikkäläistä värjöttelee turhautuneena sateessa, kun selväpäistä capoa ei löydy. Enemmän ihmetyttää tämän uuvatin kaverit, jotka tsemppasivat häntä jatkamaan toimintaansa. Tottakai humalainen uskoo kavereitaan ennemmin kuin tuntemattomia ja jatkaa tyhmänrohkeasti uhoamistaan. Tilanne olisi voinut päättyä pahastikin, jos olisi saanut jostain temperamenttisemmasta kaverista tanssiparin itselleen.

Toivottavasti kärsit pahasta krapulasta aamulla ja kaverisi ovat kertoneet, kuinka hölmösti teit ja tajuat hävetä. Tervetuloa uudestaan kaarteeseen, mutta jätä se alkoholin juominen vähemmälle.

Vempassa olleelle capolle: Hienoa, ettet lannistu ensimmäisestä homovitusta tai anonyymistä neulehinttari -kommentista. Mitä ehkä itse toivoisin enemmän, niin Suomen hyvien pelillisten jaksojen aikana yleisön huudatusta. Onnistuu yllättävän hyvin Ratinan betonihelvetissäkin.

Kehityksen paikka olisi taasen ollut tuossa Islanti-pelissä tämä viikinkihuudon nollaaminen. Mitä se olisi vaatinut niin briiffata kaarretta matsin alussa useampaan kertaan esim: "toisen Hu-huudon kohdalla aletaan samaan aikaan laulamaan". Nyt meni oikeastaan ohi loistava paikka saada tuhannet tuularit hykeltelemään naurusta Ratinan lehtereillä. Se matsi oli ja meni, mutta jonkinnäköistä suunnitelmallisuutta, kun ottaa enemmän mukaan niin tällaisetkin tempaukset onnistuvat. Sopia etukäteen jotain näitä? esim, kun Luke pelaa meidän päädyssä otetaan kerran se chäntti Lukelle, josta niin tykkäät (esim. ensimmäisen torjunnan jälkeen?). Sen kerran varmasti kaikki lähtisi mukaan.

Mielestäni ei haittaa, vaikka tulisikin vähän enemmän taukoja chänttien välissä, jolloin ehtisit vilkuilla kentällekin. Olisi suurempi tsänssi saada osumaan näitä kohdennettuja chantteja. Huomannut itsekin, ettei ääni meinaa kestää ihan koko 90min, jos jokaiseen lähtee mukaan. Olenko nyt väärin kannattaja?


Häränkullin kokoinen peukku täältä ja kiitos Ylos


Reuna

Poissa Poissa


Vastaus #910 : 09.06.2018 klo 20:49:30

Capolle 5/5
TWQ15

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jalkapallo


Vastaus #911 : 10.06.2018 klo 03:47:58

Capo oli pelissä hyvä.
Daddy

Poissa Poissa


Vastaus #912 : 10.06.2018 klo 08:56:07

Capo näytti lähinnä naurettavalta noin vähäisellä fanimäärällä.

 
Sivuja: 1 ... 36 [37]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines