FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
10.08.2022 klo 23:00:46 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Futissuomi.fi, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 140 [141] 142
 
Kirjoittaja Aihe: Fútbol español - yleiskeskustelu  (Luettu 466523 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #3500 : 24.11.2021 klo 13:10:47

Karim Benzemalle kiristystapauksesta 75 000 euron sakot ja vuosi ehdollista vankeutta Versaillesin paikallisessa käräjäoikeudessa.

Vähän vaihtelua normaaleihin verorötöksiin.
Yläkulma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Star VAR, kulmapotkut hyvästä paikasta + FantaSiat


Vastaus #3501 : 24.11.2021 klo 13:56:53

Karim Benzemalle kiristystapauksesta 75 000 euron sakot ja vuosi ehdollista vankeutta Versaillesin paikallisessa käräjäoikeudessa.

Vähän vaihtelua normaaleihin verorötöksiin.


Vaihtelu virkistää.

Sinänsä erikoinen idea kiristää maajoukkuekaveria hänen omasta videosta, joten ihan oikein että asiaa tutkittiin kuusi vuotta ja annettiin rangaistukset.

Samalla joskus ihmetyttää että yksittäiset veronkiertäjät, kännissä ajelijat tai kiristäjät saadaan kiinni, mutta Bartomeu tuhosi kokonaisen jalkapalloseuran, eikä siitä saa mitään rangaistusta.
Jinete

Poissa Poissa


Vastaus #3502 : 23.12.2021 klo 19:26:56

Diego Simeonen pesti Atleticossa alkoi 10 vuotta sitten. Marcan toimituksen graafikot ovat askarrelleet sen kunniaksi oheisen kaavion:

 
N3DV3D

Poissa Poissa


Vastaus #3503 : 25.12.2021 klo 23:24:10

Ihan kiitettävän määrän pokaaleita Simeone kerännyt joukkueelle, joka oli aina tuomittu jäämään pokaalitaistojen ulkopuolelle. Arvostan.
Mielenkiintoista nähdä Atleticon kehityskäyrä Simeonen jälkeisessä ajassa.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #3504 : 04.01.2022 klo 16:29:56

CVC-sopimus edelleen aiheuttaa kohtalaisia laineita.
Joulukuun alussahan 37 seuraa 42 La Liga -seurasta äänesti sopimuksen puolesta ja se jollakin tavalla siis tuli voimaan. Real Madrid, Barcelona ja Athletic ovat jo ryhtyneet oikeustoimiin. Neljäs vastaan äänestänyt joukkue Ibiza on ollut hiljakseen ja yksi seura oli poissa äänestyksestä. Järjestelyn nimi on kuvaavasti La Liga Impulso.

Diilin mukaanhan siis brittiläinen sijoitusyhtiö CVC saa 1,944 miljardilla eurolla 8,2 % tulevasta yhtiöstä, joka huolehtii La Ligan televisointioikeuksista seuraavat 50 vuotta. Alun perin summa oli 2,7 miljardilla ja tuo lähes 800 miljoonaa oli menossa siis vastaan äänestäneelle nelikolle (varmasti erityisesti Ibizalle), mutta nämä käyttivät oikeuttaan jäädä pois sopimuksesta.

Seurat saavat sopimuksesta suoran raharuiskeen, mutta siitä 70 % pitää käyttää infrastruktuuriin, 15 % velkoihin ja vain 15 % saa käyttää pelaajahankintoihin. Sopivasti muuten La Liga julisti samaan aikaan uuden televisointisopimuksen DAZNin kanssa, arvoltaan 4,9 miljardia viiden vuoden aikana.

Jotta asiat olivat yksinkertaisia, niin kapinajengin mukana on RFEFin Luis Rubiales, joka on muutenkin mittaillut cojonesiaan La Ligan pomon Javier Tebasin kanssa. Tämä myrsky tuntuu laajemmin espanjalaisen jalkapallon perustuksissa. RFEFin vastuksen vuoksi naisten jalkapallo on pois sopimuksesta, vaikka saakin investointeja sopimuksen kautta.

Jos hankkeessa ei ole oikeudellisia esteitä, niin siihen sitoutuneet 37 seuraa saavat nyt alkuvuodesta ensimmäisen erän 400 miljoonaa, josta siis suurin osa pitää käyttää infrasruktuuriin. Sevilla on jo kovasti puuhaamassa uutta stadionia ja yhtenä ideana uudelle firmalle on jo esitetty esimerkiksi La Liga-teemaisia ravintoloita ympäri maailmaa. Ibiza ja kolme muuta jäävät ilman. Summan jako perustuu televisiointituloihin viimeisen seitsemän vuoden ajalta, nyt mukana olevista Atletico saa vuosien aikana 200 miljoonaa, vakiintuneemmat 100 miljoonaa ja sitten esimerkiksi Elchen tyyppinen seura noin 25 miljoonaa. Monet seurat ovat käyttämässä rahaa stadioniin ja/tai harjoituskeskukseen. Sen sijaan jo uudella stadionilla pelaava Atletico suunnittelee perustavansa Atleti Studios -nimisen tuotantoyhtiön, joka toiminee samalla tavalla kuin Barcelonan vastaava eli tuottaa aineistoja, rakentaa digitaalisia alustoja ja pyrkii esimerkiksi NFT-hommiin kiinni.

Mielenkiintoistahan tässä Seria A ja Bundesliiga ovat ehtineet kieltäytyä vastaavasta sopimuksesta.
Jinete

Poissa Poissa


Vastaus #3505 : 21.01.2022 klo 19:33:02

Olipa mennyt ohi, että Zaragoza olisi kaupan, mutta ilmeisesti nyt ollaan jo hyvin lähellä myyntiä, kun virallista tiedotettakin pukkaa:

https://www.realzaragoza.com/noticias/comunicado-oficial-del-real-zaragoza-13
ensijokolmas

Poissa Poissa


Vastaus #3506 : 24.01.2022 klo 19:39:40

Huhuja Real Zaragozan myynnistä on pyörinyt jo hetken aikaa, joten saa nähdä jääkö aikeet piippuun tälläkin kertaa. Näin alkuviikosta luulisi jotain ilmoitusta sitten tulevan, jos tämä konkretisoituu, mutta ainakin maanantai oli vielä hiljaista.

Vaihtoehtoina on ainakin aiemminkin huhuissa pyörinyt meksikolainen sijoitusyhtiö (?) Grupo Orlegi, joka omistaa jo ennestään mm. Meksikon korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Santos Lagunan. Tämän vaihtoehdon todennäköisyyttä on ilmeisesti nostanut se, että osa johtoryhmästä on alkanut seurata Real Zaragozaa Twitterissä :D
Joulukuussa esiin nostettiin myös, että Betisissä neuvonantajana toiminut José María Gallego ostaisi seuran.
Nyt ilmeisesti tällä hetkellä seurasta ison osakepotin omaavan Heraldo de Aragonin (alueen suurimman median) omistajasuku Yarzalle läheinen, yhtenä omistajaehdokkaana väläytelty mysteeriostaja on paljastunut Borja Solansiksi. Huvittavaa tästä tekee se, että 90-luvulla miehen isoisä omisti seuran ja tämän poika puolestaan luovutti seuran vuonna 2006 Agapito Iglesiasille, joka tunnetuin seurauksin ajoi seuran velkokierteeseen ja Segundan vakijoukkueeksi.
https://principesdeparis.es/principes/borja-solans-quiere-ser-presidente-del-real-zaragoza-como-su-abuelo/
En osaa sanoa tarkemmin lähteen luotettavuudesta, mutta tuolla on kyllä aikaisemmin ollut ihan päteviä juttuja Real Zaragozaan liittyen.

Nykyinen omistaja, rahoitussäätiö Fundación Zaragoza 2032 (johon kuuluu mm. Yarzat ja Telefonican pitkäaikainen toimari Cesar Alierta, joka tässä hässäkässä on kaikkein ärhäkkäimmin myymässä yli 50% osuuttaan) tekikin Agapito Iglesiasin jälkeen ihan kohtalaista duunia ja pysyi pitkään poissa kannattajien hampaista. Nyt viimeisen noin 1,5 vuoden aikana on sävy muuttunut, kun on tajuttu, että velka on edelleen suuri (noin 68 miljoonaa), joukkue heikkenee jatkuvasti ja viimeiset 9 kautta on kulunut Segundassa. Omistajat ovat aina olleet suuren kritiikin alla, mutta viimeiseen 30 vuoteen on myynnin jälkeen aina palattu lähtötilannetta huonompaan jamaan. Mitähän nyt sitten kävisi?

Jos joku seuran haluaa ostaa, niin työmaata riittää velkojen ja heikon plantillan muodossa. Puhumattakaan siitä, että viimeksi sunnuntaina oli valtavat protestit ennen Valladolid-ottelua (ottelussa, jossa ZAZ rikkoi maalittoman putken ennätyksensä, 5,5 ottelua) kohdistuen urheilutoimenjohtaja Torrecillaan ja toimitusjohtaja Cuarteroon.
Oletettavasti tavoite on parsia kasaan Primeraa tahkoava joukkue, joka olisi ainakin jossain määrin omavarainen ja olosuhteet (La Romareda) päivitettäisiin tähän päivään. Tällä hetkellä tuohon kaikkeen tuntuisi olevan aivan valtavasti matkaa. Täysin ulkopuoliset ostajat (esim. Grupo Orlegi) varmaan lähtevät painelemaan paskan osuessa tuulettimeen ja seuraan ja alueeseen sidoksissa olevilla tahoilla ei tunnu olevan tarpeeksi pätäkkää tai taitoa seuran pelastamiseksi. Roigeja ei taida löytyä ihan joka lähtöön.
Jinete

Poissa Poissa


Vastaus #3507 : 24.01.2022 klo 20:53:02

kohdistuen urheilutoimenjohtaja Torrecillaan

Ilmeisesti sama joka oli Sportingissa Lodin aikaan?

Hyvä selvitys, paljon detaljeja joista ei ollut mitään käryä.
ensijokolmas

Poissa Poissa


Vastaus #3508 : 25.01.2022 klo 12:41:28

Ilmeisesti sama joka oli Sportingissa Lodin aikaan?

Joo, sama kaveri. Kovat oli puheet, että kesällä joukkue vahvistuu. Näin ei käynyt, joten vielä suurempi uho oli, että tammikuussa tulee hyviä hankintoja. Sen sijaan, että näin olisi tapahtunut Torrecilla ilmoitti, että markkinoiden pitää tulla Zaragozan luokse, eikä toisinpäin ja siinä sivussa neljä pelaajaa on lähtenyt seurasta, eikä toiseen suntaan ole tullut kuin yksin hankinta. Toki Simeonen poika Giulianoa Atleticon B-joukkueesta ja Valladolidin Kike Pereziä on huhuiltu hyökkäyksen "pelastukseksi".
Onkin spekuloitu, että seuran mahdollinen ostaja tulee kuvioihin vasta siirtoikkunan mentyä kiinni, ettei tämän kauden perseily mene uuden omistajan piikkiin. Samalla toki luulisi, että jonkin verran pelottaa, että Real Zaragoza putoaa.

Lod olisi todellinen crack tässä vaiheessa.


Irarragorri ilmeisesti tämän Grupo Orlegin johtojanareita :D
« Viimeksi muokattu: 25.01.2022 klo 12:49:10 kirjoittanut ensijokolmas »
ensijokolmas

Poissa Poissa


Vastaus #3509 : 20.02.2022 klo 21:17:38

Ja here we go! Nimet puuttuu vielä papereista, mutta Inter Miamin omistaja Jorge Mas ottaa Real Zaragozan haltuun velkoineen. Pitää paremmalla ajalla selvitellä, mitä kaikkea tämä tarkoittaa, mutta nopeasti skouttailtuna vastaanotto tälle uutiselle on mañojen keskuudessa varovaisen positiivinen.
https://www.marca.com/futbol/zaragoza/2022/02/20/62124341268e3e913f8b45fb.html
Jinete

Poissa Poissa


Vastaus #3510 : 20.02.2022 klo 21:20:19

Ja here we go! Nimet puuttuu vielä papereista, mutta Inter Miamin omistaja Jorge Mas ottaa Real Zaragozan haltuun velkoineen. Pitää paremmalla ajalla selvitellä, mitä kaikkea tämä tarkoittaa, mutta nopeasti skouttailtuna vastaanotto tälle uutiselle on mañojen keskuudessa varovaisen positiivinen.
https://www.marca.com/futbol/zaragoza/2022/02/20/62124341268e3e913f8b45fb.html

Näinköhän 20 miljoonaa riittää Primeraan paluuseen? Ei ainakaan mikään automaattinen pikahissi ole.

Taisit muuten olla oikeassa mestaruuden suhteen... Oli taas niin turhauttavaa Sevillan vieraspelaaminen, että saa Madrid kyykätä kunnolla mestaruuden menettääkseen.
« Viimeksi muokattu: 20.02.2022 klo 22:21:00 kirjoittanut Jinete »
ensijokolmas

Poissa Poissa


Vastaus #3511 : 20.02.2022 klo 21:59:18

Joo, ikävä kyllä. Sevilla saattaa vielä joutua ihan tosissaan pelailemaan jopa UCL-paikasta, jos hyökkäyspelaaminen pysyy noin tukkoisena. Betis on kuitenkin vain viiden pisteen päässä, Barcelona vaikuttaa pirun kovalta ja Atleticokin tulee varmasti pisteitä loppukaudesta napsimaan. Toki olisi erittäin epätodennäköinen skenaario, että joukkue jäisi neljän sakin ulkopuolelle, mutta se saattaa jo ensi viikonlopun jälkeen olla lähempänä todellisuutta, kun sunnuntaina pelataan Sevillan derby Pizjuanilla Ylos
HurjaH

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, Barcelona


Vastaus #3512 : 02.03.2022 klo 15:50:19

CVC-sopimus edelleen aiheuttaa kohtalaisia laineita.

Laineet vaan jatkaa lyömistään tämän sopimuksen ympärillä. Kolme tätä vastuttanutta seuraa, eli Barcelona, Atletic ja Real laittoivat oikeusjutun vireille La Ligaa vastaan alkuvuodesta ja nyt myös Espanjan liitto on liittynyt siihen mukaan.

Toisaalta samaan aikaan huhuillaan, että Barcelona onkin harkitsemassa sopimuksen hyväksymistä "tietyin ehdoin". Espanjasta englanniksi käännetyssä tekstissä sanotaan "kunhan sopimuksessa on kyse investoinnista, eikä velasta", mutta en ainakaan itse ymmärrä mitä tämä tarkoittaa sopimukseen liittyen.

Alusta asti olen ihmetellyt miksi seurat niin laajasti tähän lähtivät mukaan, sillä kokonaisuutena sopimus on huono seurojen näkökulmasta ja lukitsee ne järjettömän pitkäksi ajaksi sopimukseen yhden toimijan kanssa. Sopimuksen kokonaisarvo 2.1mrd jaettuna 50 vuodelle antaa vuositasolla tuottoa vain 42m euroa koko liigalle jaettavaksi, joten seurat syövät omaa tulevaisuuttaan ottamalla ennakkoa sopimuksen voimaan tullessa. Kyllähän iso summa lämmittää kassassa etenkin kun taloudellisesti pari viime vuotta ovat olleet covidin takia heikkoja, mutta pidemmän päälle kuitenkin syö seurojen tuottoja joka vuosi.

Mielenkiintoista on myös se miten sopimus huomioi La Ligaan myöhemmin nousevat seurat. Heiltäkin on sopimuksen myötä valmiiksi syöty 10% osuus tv-tuotoista, mutta he eivät ole saaneet senttiäkään sopimuksen allekirjoitusrahoista.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #3513 : 02.03.2022 klo 16:56:51

Alusta asti olen ihmetellyt miksi seurat niin laajasti tähän lähtivät mukaan, sillä kokonaisuutena sopimus on huono seurojen näkökulmasta ja lukitsee ne järjettömän pitkäksi ajaksi sopimukseen yhden toimijan kanssa. Sopimuksen kokonaisarvo 2.1mrd jaettuna 50 vuodelle antaa vuositasolla tuottoa vain 42m euroa koko liigalle jaettavaksi, joten seurat syövät omaa tulevaisuuttaan ottamalla ennakkoa sopimuksen voimaan tullessa. Kyllähän iso summa lämmittää kassassa etenkin kun taloudellisesti pari viime vuotta ovat olleet covidin takia heikkoja, mutta pidemmän päälle kuitenkin syö seurojen tuottoja joka vuosi.

Keskivertoseurat eivät ole taloudellisesti hyvässä hapessa ja tarvitsevat vakautta.
Lisäksi tällä sopimuksella iso osa seuroista saa rahoitusta infrastruktuurin rakentamiseen, valmiin digitaalisen puolen paketin ja toimijan, joka markkinoi La Ligaa pakettina ympäri maailmaa. Kahta suurta pienemmät seurat näkevät tilanteet niin, että koronassa meni loputkin nallekarkit ja nyt on mahdollisuus päästä investoijan mukana kansainvälisille markkinoille, jolloin vaikka yksi kakunpala on tietyn kokoinen, niin se on vakio ja korkeintaan kasvaa samalla kun muut tulonlähteet kasvavat.
HurjaH

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, Barcelona


Vastaus #3514 : 07.03.2022 klo 17:35:25

Oikeus on hylännyt Barca, Realin ja Atleticin kanteen CVC-sopimuksen toimeenpanon estämisestä. Seurat halusivat estää CVC sopimuksen mukaisten toimenpiteiden käytäntöönpanon ennen kuin varsinainen oikeuden päätös CVC-sopimuksen laillisuudesta saadaan. Oikeuden mielestä näin ei kuitenkaan voida tehdä, koska se tarkoittaisi jo käynnissä olevien toimenpiteiden keskeyttämistä.

https://www.mundodeportivo.com/futbol/20220307/1001762172/desestimada-suspension-acuerdo-laliga-cvc.html
ensijokolmas

Poissa Poissa


Vastaus #3515 : 14.03.2022 klo 11:01:07

Huhuja Real Zaragozan myynnistä on pyörinyt jo hetken aikaa, joten saa nähdä jääkö aikeet piippuun tälläkin kertaa.

Tämän jälkeisistä tapahtumista huolimatta ollaan edelleen tilanteessa, jossa seuraa ei olla vielä myyty. Tuon aiemman Jorge Mas -skenaarion jatkeeksi sitä ennen mainitsemani Grupo Orlegi ilmoittautui uudestaan apajille ja spekulaatiot yltyivät vain taas hiljentyäkseen. Joka tapauksessa nyt on selvinnyt, että tuo Grupo Orlegi ei ole ilmeisesti enää vaihtoehto, mutta en tiedä onko sen koommin Jorge Mas, jota yritettiin jotenkin median puolesta seksikkäänä vaihtoehtona myydä David Beckham -kontakteineen (vaikka Beksi ei varmaan ole millään tapaa kiinnostunut Real Zaragozasta). Tässä vaiheessa yleinen ilmapiiri on se, että minkään varaan ei enää kannata laskea ennen kuin se on virallista. Sellaista liikehdintää seurajohdossa on kuitenkin tapahtunut, että eiköhän jotain muutoksia ole tulossa.

Siinä sivussa on kuitenkin mainittava, että neljän ottelun voittoputkessa oleva RZ on lyhessä ajassa noussut putoamistaistosta taistelemaan jopa sijoituksesta kuuden parhaan joukkoon.
HurjaH

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, Barcelona


Vastaus #3516 : 14.03.2022 klo 15:29:07

La Liga on julkistanut nykyisiin taloustietoihin pohjautuvat laskelmat seurojen palkkakatosta kesälle. Erityisesti Barcelonan näkökulmasta laskelma on aika hälyttävä, sillä summa on talven hankintojen jäljiltä -144M kun se viime kesänä oli 97M. Tähän toki tulevat vaikuttamaan Barcan oletettu CVC sopimuksen hyväksyminen, Barca Studios -myynti sekä uusi paita- ja stadionsponsorisopimus.

Olisi mielenkiintoista ymmärtää miten nämä laskelmat tehdään ja miten Realilla voi olla noin valtava katto siitä huolimatta, että sielläkin on miljardi velkaa ja tulojen osalta ollut samanlaisia ongelmia, kuin muillakin seuroilla covidin aikana, eikä seura ole voittoakaan sen suuremmin tehnyt. Barcaa rasittavat edelleen kahden edellisen tilikauden isot tappiot. Tämän perusteella on aika helppo päätellä, että Barcan haihattelut Hålandin tai vastaavan meganimen perään kesän siirtomarkkinoilla voi unohtaa suosiolla ja edelleen palkkakuluja pitää saada alennettua pääsemällä eroon kallispalkkaisista pelaajista, mieluusti kohtuullista siirtokorvausta vastaan.

Athletic: 124M
Barça: -144M
Espanyol: 79M
Real Madrid: 739M
Atlético: 161M
Sevilla: 199M
Betis: 61M
Real Sociedad: 111M
Levante: 34M
Cádiz: 47M
Mallorca: 48M
Valencia: 58M
Osasuna: 56M
Alavés: 42M
Elche: 48M
Villarreal: 148M
Celta: 66M
Rayo Vallecano: 48M
Granada: 57M
Getafe: 64M

https://www.sport.es/es/noticias/barca/barca-limite-salarial-negativo-144-13369053
« Viimeksi muokattu: 14.03.2022 klo 15:38:16 kirjoittanut HurjaH »
Horelli

Poissa Poissa


Vastaus #3517 : 14.03.2022 klo 16:26:36

Olisi mielenkiintoista ymmärtää miten nämä laskelmat tehdään ja miten Realilla voi olla noin valtava katto siitä huolimatta, että sielläkin on miljardi velkaa ja tulojen osalta ollut samanlaisia ongelmia, kuin muillakin seuroilla covidin aikana, eikä seura ole voittoakaan sen suuremmin tehnyt.

Realilla on toki velkaa, mutta suurin osa tuosta on pitkäaikaista lainaa stadionprojektia varten, jolle on selvä maksusuunnitelma ja tämä on huomioitu vuosittaisissa budjeteissa. Lisäksi oma pääoma oli 2021 tilinpäätöksessä reilusti plussan puoleinen ja kassassakin ihan mukavasti rahaa. Tilanne on siis kuin yö ja päivä kun verrataan FC Barcelonaan. Myös leikkaukset ja sopeutustoimet pandemian aikana olivat Realilta onnistuneet, mistä osoituksena voitollinen tulos kaudelta 2020/21.

Se miten nuo laskelmat tehdään onkin sitten aivan eri asia ja tämä kiinnostaisi myös meikäläistä.
Yläkulma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Star VAR, kulmapotkut hyvästä paikasta + FantaSiat


Vastaus #3518 : 14.03.2022 klo 17:49:04

Tämän perusteella on aika helppo päätellä, että Barcan haihattelut Hålandin tai vastaavan meganimen perään kesän siirtomarkkinoilla voi unohtaa suosiolla ja edelleen palkkakuluja pitää saada alennettua pääsemällä eroon kallispalkkaisista pelaajista, mieluusti kohtuullista siirtokorvausta vastaan.


Tämä. Realisti voisi kysyä, pystyykö barca pitämään edes nykyisiä pelaajia, mutta toivottavasti talous ja joukkue vahvistuu.
HurjaH

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, Barcelona


Vastaus #3519 : 14.03.2022 klo 18:28:58

Tämä. Realisti voisi kysyä, pystyykö barca pitämään edes nykyisiä pelaajia, mutta toivottavasti talous ja joukkue vahvistuu.

Barcan rahoitusasema parantuu huomattavasti mainittujen sopimusten myötä, jotka tuovat yhteensä n. 500-600M euroa tuloa, lisäksi velkojen uudelleen järjestely on parantanut lyhyen ajan velkojen tilannetta.

Seura pystyy pitämään ne kenet haluavat pitää, joskaan Barca (ei enää) anna järjettömän isoja jatkosoppareita kenellekään. Tähän kauteen loppuu sopimuksia reilun 30M€/vuosi edestä, joista selvästi isoin on Dembelen 20M sopimus, joka uusitaan vain jos Dembe suostuu seuran ehtoihin, jolloin palkka ja palkkiot laskisivat reilusti.

Coutinho, Pjanic ja Trincao ovat lainalla, ja Coutinho myös sille tiellä ainakin jää ja hänestä saadaan 40M siirtokorvaus. Coutinho oli myös yksi kalleimmista ukoista. Muista isopalkkaisista Umtiti, Lenglet, Neto ja Braithwaite yritetään varmastikin myydä.

« Viimeksi muokattu: 14.03.2022 klo 18:55:13 kirjoittanut HurjaH »
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #3520 : 15.03.2022 klo 13:14:58

Tilanne on siis kuin yö ja päivä kun verrataan FC Barcelonaan.

Ei ole enää.
Barcelonan velkahan on suurelta osin velkaa Goldman Sachsille eli pitkäaikaista velkaa ja sikäli jännä, että ei ole mukana tuossa laskelmassa.
bimbaliukas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lädilisä


Vastaus #3521 : 06.04.2022 klo 17:53:56

Semmoinen koulukiusaaja meininki käynnissä sitten Huescassa

https://twitter.com/nwakali25/status/1511692416201502721?s=21&t=0tggJTxMve2tNdKVdYJ9ug
Jinete

Poissa Poissa


Vastaus #3522 : 06.04.2022 klo 18:14:01

Semmoinen koulukiusaaja meininki käynnissä sitten Huescassa

https://twitter.com/nwakali25/status/1511692416201502721?s=21&t=0tggJTxMve2tNdKVdYJ9ug

En usko hetkeäkään, että tuossa olisi koko totuus, mutta tuskin niin paljoa on jätetty poiskaan, etteikö homma olisi täysin iljettävää perseilyä seuran puolelta.
Jinete

Poissa Poissa


Vastaus #3523 : 18.04.2022 klo 11:44:26

Uutinen

"A ver, Rubi, si es un tema de dinero, si ellos (el Real Madrid) por 8 irían, hostia tío, se paga ocho al Madrid y ocho al Barça... a los otros se les paga 2 y 1... son 19, y os quedáis la Federación seis kilos, tío. Antes de no quedaros nada, os quedáis seis kilos. Y apretamos a Arabia Saudí y a lo mejor le sacamos... le decimos que si no, el Madrid no va... y le sacamos un palo más o dos palos más..."


"Kato Rubi, jos on kysymys rahasta, jos he (Real Madrid) lähtevät mukaan kahdeksalla, helvetti, maksat kahdeksan Madridille ja kahdeksan Barçalle... muille maksetaan 2 ja 1... se on 19, ja liitolle jää kuusi kiloa, tio.  Ennen ette saaneet mitään, nyt kuusi kiloa.  Ja painostamme Saudi-Arabiaa ja ...<en osaa suomentaa ton pohjalta loppuja>."

Ei heti uskoisi, että siinä puhuu pelaaja liiton pomolle.

Kyse siis Gerard Piquen ideoimasta (näin väitetään) supercopan muutoksesta, sen toteutuksesta ja rahoituksesta. Ei voi kyllä tapahtua missään muualla kuin Espanjassa.

https://mobile.twitter.com/elconfidencial/status/1515933143022260227?t=rX5o5-C6cC7zNbso9lbd2A&s=08

https://www.elconfidencial.com/espana/2022-04-18/rubiales-pacto-pique-24m-supercopa-arabia_3409777/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=ECExclusivo
« Viimeksi muokattu: 18.04.2022 klo 13:57:42 kirjoittanut Jinete »
Amar

Poissa Poissa


Vastaus #3524 : 18.04.2022 klo 15:34:43

Suhmurointipeli on sillä tasolla, että Piquelle voi huoletta ennustaa vielä pitkää uraa espanjalaisen jalkapallon ytimessä peliuran päätyttyäkin Ylos

 
Sivuja: 1 ... 140 [141] 142
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa