FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
24.02.2019 klo 01:48:08 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 292 [293] 294 ... 308
 
Kirjoittaja Aihe: Valmentajamarkkinat  (Luettu 1287247 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Jinete

Poissa Poissa


Vastaus #7300 : 22.06.2018 klo 13:35:46

Eiköhän siellä jollain viisikosta Valencia, Sevilla, Betis, Athletic, Celta mene ensi kausi penkin alle ja uutta valmentajaa siinä vaiheessa etsittäessä Sampaoli lienee yksi niistä kiinnostavista nimistä.

Sevilla ja Celta ainoat edes etäisesti mahdolliset ehdokkaat.
Santino

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: P Vuorinen


Vastaus #7301 : 22.06.2018 klo 14:59:52

Van Bommel -> PSV
Fabio Grosso -> Hellas Verona
Ravanelli -> Arsenal Kiova
serpente

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juventus & New York Giants


Vastaus #7302 : 22.06.2018 klo 19:29:25

Naurettavia helppoheikkejä Bielsa ja Sampaoli ovat molemmat. Ei edes puolivakavissaan kehtaa verrata saksalaisten, italialaisten ja espanjalaisten parhaimmistoon.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #7303 : 06.07.2018 klo 21:45:36

Nagelsmann ab 2019 Trainer bei RB Leipzig

New York RB:n jättänyt Jesse Marsch mitä ilmeisimmin vetää tämän välikauden ennen Nagelsmannia.

Marsch nyt on niitä Pohjois-Amerikan lupaavimpia valmentajia tällä hetkellä. Erittäin hyvää työtä New York RB:n joukkueessa, jossa on ollut paljon omasta akatemiasta nostettuja pelaajia, mikä on ollut poikkeuksellista MLS:ssä. Joukkueen pelaaminen on ollut pääasiassa myös rohkeata ja viihdyttävää, joten kovasti Marschin arvostus on NYRB-aikana noussut, kun melkoisena jokerikorttina seuraan 2015 saapui.

Tiedä sitten katseliko vielä mahdollisuutta USA:n maajoukkuevalmentajaksi, mikä olisi todennäköisesti pidempiaikainen työpaikka kuin vuoden keikka Leipzigissa, vai miksi ratkaisu venyi ja ero tapahtui kaksi päivää ennen New Yorkin derbyä.
« Viimeksi muokattu: 06.07.2018 klo 21:52:23 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
aquel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Barcelona


Vastaus #7304 : 06.07.2018 klo 22:06:44

Naurettavia helppoheikkejä Bielsa ja Sampaoli ovat molemmat. Ei edes puolivakavissaan kehtaa verrata saksalaisten, italialaisten ja espanjalaisten parhaimmistoon.
Ei niin. Bielsa on luonut valmentajien kesken sellaisen kunnioituksen, ettei yhtäkään saksalaista, italialaista tai espanjalaista voi siihen verrata. Eihän Bielsa itse ole mikään huippuvalmentaja, mutta pitää ymmärtää, että Bielsa on juurikin valmentajien valmentaja. Ilman Bielsaa ei olisi Guardiolaa, Pochettinoa tai Sampaolia valmentajana - ja varmaan kaikki tiedostamme, että ko. nimet ovat ihan ok-valmentajia.
serpente

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juventus & New York Giants


Vastaus #7305 : 06.07.2018 klo 22:46:39

Ilman Bielsaa ei olisi Guardiolaa valmentajana

Jotain rajaa nyt. Onhan Guardiola ottanut muutamia juttuja Bielsalta, mutta täysin Cruyffin opetuslapsi ja hänen aktiivisen peliuran aikana jo sen tiesi/arvasi, että hänestä tulee valmentaja.
Eki83

Poissa Poissa


Vastaus #7306 : 07.07.2018 klo 03:14:09

Guardiola on kyllä itse sanonut Bielsan olevan hänen tärkein mentorinsa, mutta mistäpä se kalju mulkku mitään tietää...
Gotti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, Club Atlético de Madrid, S.A.D


Vastaus #7307 : 07.07.2018 klo 13:53:05

Guardiola on kyllä itse sanonut Bielsan olevan hänen tärkein mentorinsa, mutta mistäpä se kalju mulkku mitään tietää...

Jonnet ei muista
Stark

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 70 -ja 80 -luvun tuuletukset.


Vastaus #7308 : 07.07.2018 klo 17:34:05

Jonnet ei muista

Ennen koutsiuransa alkua Guardiola meni käymään Bielsan kotona, jossa joivat, söivät, katselivat elokuvia ja keskustelivat niistä, sekä jalkapallosta.

Locon tähti ollut vähän sammuksissa toki viime vuosina. Saas nähdä vieläkö se osuu jossain seurassa häränsilmään.
Renoir

Poissa Poissa


Vastaus #7309 : 12.07.2018 klo 16:18:13

Uutinen
Jorginho is going to sign with Chelsea, confirmed! And Sarri will be the new manager on next hours


Näin kertoo Fabrizio Romano ja Di Marzio.

Contelle kenkää.
Oulunkylän kipinä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KäPa/NoLe


Vastaus #7310 : 12.07.2018 klo 16:26:41

Potkujen antaminen Contelle viivästyi siis lopulta niin paljon, että ehti ilmeisesti vetää parit ensimmäiset kesätreenit. Onko tällaista kuviota aiemmin nähty? Conte toki lähti aikanaan Juvesta niin ikään heinäkuun puolivälissä, mutta silloin mies erosi itse.

Joka tapauksessa melkoista puuhastelua Chelsean kesä toistaiseksi, mutta vielä on reilusti aikaa korjata tilanne.
iivu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Johtava esteetikko


Vastaus #7311 : 12.07.2018 klo 18:02:04

Potkujen antaminen Contelle viivästyi siis lopulta niin paljon, että ehti ilmeisesti vetää parit ensimmäiset kesätreenit. Onko tällaista kuviota aiemmin nähty? Conte toki lähti aikanaan Juvesta niin ikään heinäkuun puolivälissä, mutta silloin mies erosi itse.

Joka tapauksessa melkoista puuhastelua Chelsean kesä toistaiseksi, mutta vielä on reilusti aikaa korjata tilanne.

.. vaan mitenköhän ehtii Sarri, joka italialaislehtien mukaan asettuu asumaan Stamford Bridgelle, juurruttaa haasteellisen pelitapansa pelaajiin tällä aikataululla. Välikausi tulossa ? Samoin mietityttää kommunikaation sujuvuus. Zola on toki vasempana kätenä metropolissa, mutta vaikka Sarri itse onkin kertonut työskennelleensä pankkiaikoinaan
myös aidosti kansainvälisessä ympäristössä mm. Lontoossa ja Luxemburgissa, englantia hän ei ole valmentajana käyttänyt (edes presseissä) ja kommunikaatio pelaajien kanssa jääneekin nykytiedon valossa välttämättä aiempaa vajaammaksi.

Samaan aikaan esimerkiksi as roma on kieltänyt tulkin käytön ulkomaalaisilta pelaajiltaan.

Conte on aina ollut monisyinen persoona, tämä selvisi itsellenikin hyvin tutustuessani häneen piazza del Campon kellotornin varjoissa valmentajanuraansa vasta aloitellessaan. Hän on asettanut periaaatteensa sekä ylpeytensä aina rationaalisuuden edelle, mutta kommunikaatio on ollut silti Antonion erityinen vahvuus, jolla on ehdottomasti voitettu puolelle mailla ja mannuilla niin pukukopit kuin kannattajatkin. Seurajohdon kanssa ongelmat sen sijaan seuraavat toisiaan.

Chelsea-pesti on kuitenkin hänen henkilöhistoriassaan ensimmäinen kerta, kun pukukoppi ei enää ollutkaan yhtenä rintamana peitset tanassa miehen takana. Pikemminkin tuntui huopaavan vastaan. Joten ei vain voi olla pohtimatta, kuinka voimakkaasti kielikysymys ja siitä johtuvat kommunikaatio-ongelmat lopulta vaikuttivat asiaan. Epäilemättä paljon.

"Serial winner"-Conte jää joka tapauksessa tuuheahöyhenisen korppikotkan tavoin vaanimaan ensimmäisiä skalpeeratuiksi päätyviä päänahkoja, ja kovin kauaa hän toimettomana tuskin joutuu olemaan. Jouluksi Milanoon ?
aceman

Poissa Poissa


Vastaus #7312 : 13.07.2018 klo 02:33:35

Ja nyt huhutaan että Chelski on jättänyt erorahat maksamatta Conten käytöksen perusteella. Oikeustaisto odottaa. Kumpikin voi hyvin olla oikeassa.

Uutinen

Antonio Conte called his team shit, didn't call Chelsea back for 10 days during summer 2017, and introduced assistant coaches as new summer signings.


Uutinen

@Jonathankydd
 This is what it’s all been about. He’s been in their faces for a year & they objected to the way he treated them. From the info I had, it’s more complex & there’s more shit behaviour for them to believe they will win a legal confrontation. The late timing of this was deliberate
trendkiller

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ACK, Kanarialinnut, Packers


Vastaus #7313 : 13.07.2018 klo 16:29:10

Kunnon juntteja. Maksakaa pois, niin on kaikki onnellisia, eikä jää venymään vuosilla.
iivu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Johtava esteetikko


Vastaus #7314 : 18.07.2018 klo 08:42:28

.. Milanin uudet omistajat haluavat Sportmediasetin mukaan Gattuson pihalle ja ta-daa Conten sisään.

Uutinen
Milan, rivoluzione in vista: via Gattuso, subito Conte

Elliott ha deciso di tagliare con il passato, anche Mirabelli e Fassone hanno i giorni contati

17/07/2018

C'è Antonio Conte nel futuro del Milan. Un futuro imminente visto che Elliott avrebbe deciso di puntare sull'ex allenatore del Chelsea, fresco di esonero, per rilanciare il "suo" club. Da subito. Secondo quanto raccolto da sportmediaset.it, infatti, dopo il Cda di sabato potrebbe esserci l'inattesa svolta, che porterebbe il tecnico pugliese sulla panchina rossonera al posto di Gennaro Gattuso. Non è un mistero che Conte sia sempre stato un pallino del Milan, tanto da essere stato vicinissimo al Diavolo più volte negli ultimi anni, che lo hanno visto passare dalla Juve alla Premier League via Nazionale, senza mai approdare sotto la Madonnina. Ma adesso, finalmente, quel matrimonio potrebbe celebrarsi.

Nonostante le rassicurazioni dello stesso Elliott sul futuro di Gattuso, il nuovo proprietario del Milan vuole dare un taglio netto con la precedente gestione del club, compreso chi siede in panchina. Dopo il passaggio di consegne da Li, il fondo americano ha sì speso parole a favore dell'attuale tecnico, ma solo in un'occasione e poi più nulla. E non è un caso che da quel momento sono successe tre cose: Conte è stato esonerato, Gattuso è finito sotto inchiesta e la Curva Sud ha emesso un comunicato che legava a doppio filo l'allenatore e Mirabelli.

Proprio Massimiliano Mirabelli e Marco Fassone avrebbero i giorni contati. Il secondo si sta già guardando intorno e si parla di un suo approdo in Lega Calcio, mentre il primo continuerà a operare sul mercato sino al termine della sessione estiva, anche se con la "supervisione dall'alto" di Leonardo, a cui spetterà l'ultima parola su ogni operazione. Poi, spazio a un nuovo direttore sportivo. Tra i candidati si fanno i nomdi Cristiano Giuntoli, che però non verrà liberato a breve dal Napoli, ma anche quello di Daniele Pradè, attualmente all'Udinese.

Sta di fatto che l'arrivo di Conte faciliterebbe anche la trattavia per Alvaro Morata, decisamente più convinto di trasferirsi a Milano se con la garanzia di ritrovare l'allenatore che lo aveva voluto prima alla Juve (dove però non si incrociarono mai) e poi al Chelsea. Senza dimenticare che Conte potrebbe convincere anche Leonardo Bonucci ad abbracciare il nuovo progetto rossonero, allontanando le sirene del Psg.

http://www.sportmediaset.mediaset.it/mercato/milan/milan-rivoluzione-in-vista-via-gattuso-subito-conte_1225995-201802a.shtml
The Missionary

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Riven Suomi ja Gattuson Milan


Vastaus #7315 : 18.07.2018 klo 17:43:13

.. Milanin uudet omistajat haluavat Sportmediasetin mukaan Gattuson pihalle ja ta-daa Conten sisään.

Valtaosa muista mediatoimijoista Skyn ja MilanNewsin johdolla ovat taas sitä mieltä, että Gattuso on ainoita, joiden jatko on varmaa uusillakin omistajilla. Contelle tarjolla olisi siis sapattivuosi.

Ja itsekin pidän kyllä mahdollisena - ehkä jopa vähän todennäköisenä skenaariona, että Conte valmentaa vaikka vuoden päästä jompaa kumpaa milanolaisjoukkuetta.
Icarus666

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal, Leyton Orient, sympathy for Aston Villa


Vastaus #7316 : 18.07.2018 klo 18:00:38

Kunnon juntteja. Maksakaa pois, niin on kaikki onnellisia, eikä jää venymään vuosilla.
Sama, tuskin puljun talous tohon kaatuu.
Shearer

Poissa Poissa


Vastaus #7317 : 24.07.2018 klo 12:31:43

Tällä hetkellä huhut vievät Thierry Henrya Aston Villan peräsimeen Steve Brucen tilalle.
George Beast

Poissa Poissa


Vastaus #7318 : 04.08.2018 klo 16:43:37

Clarence Seedorf ja Patrick Kluivert Kamerunin koutseiksi. Lähteenä BBC.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #7319 : 06.08.2018 klo 23:59:36

Erik Hamren Islannin valmentajaksi ainakin ruotsalaismedian mukaan.

Ja Hamrenin nykyinen seura Etelä-Afrikan Mamelodi Sundowns, jossa on toiminut teknisenä johtajana, vahvistaa myös, että Hamren on jättämässä seuran.
divin codino

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: La Fidanzata d'Italia


Vastaus #7320 : 09.08.2018 klo 14:16:30

Manchester United ja Real Madrid vaikuttaisivat tällä hetkellä olevan melkoisia ruutitynnyreitä, jotka vain odottavat muutaman negatiivisen tuloksen kipinää. Sytytyslanka voi molemmilla olla todella lyhyt. Myös Munchenissa voi räjähdellä syksyn mittaan, kun huomataan ettei odotukset ja realismi kohtaa toisiaan lainkaan.

Näiden potentiaalisten ilotulituksien voittajia ovat tietysti Antonio Conte sekä liuta ahneita agentteja Raiolan johdolla. Minolle varmasti sopisi aktiivinen tammikuu, nyt kun on joutunut koko kesän operoimaan Mendesin varjossa.

Popparit mikroon ja proseccot viilenemään.
Kepuelito

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Joe Hart ja kaikki muut Englantilaiset maalivahdit


Vastaus #7321 : 09.08.2018 klo 15:30:20

Joko Conte on bestattu jonnekkin?
asdas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal, klubi


Vastaus #7322 : 09.08.2018 klo 17:31:04

Manchester United ja Real Madrid vaikuttaisivat tällä hetkellä olevan melkoisia ruutitynnyreitä, jotka vain odottavat muutaman negatiivisen tuloksen kipinää. Sytytyslanka voi molemmilla olla todella lyhyt. Myös Munchenissa voi räjähdellä syksyn mittaan, kun huomataan ettei odotukset ja realismi kohtaa toisiaan lainkaan.

Näiden potentiaalisten ilotulituksien voittajia ovat tietysti Antonio Conte sekä liuta ahneita agentteja Raiolan johdolla. Minolle varmasti sopisi aktiivinen tammikuu, nyt kun on joutunut koko kesän operoimaan Mendesin varjossa.

Popparit mikroon ja proseccot viilenemään.
Äläs nyt, näin se menee: Joulukuussa Manun peli näyttää karsealta ja Mourinho riehuu mediassa. Sitten kesken Fulham-kotiottelua jengi on tappiolla tauolla ja yleisö buuaa avoimesti. Yht`äkkiä kajareista alkaa pauhamaan musiikki ja fanit tajuavat sen olevan Wengerin tunnusmusiikki. Haltioutuneet katsojat kääntävät katseen katsomon eturiviin, jossa Wenger riisuu talvitakkiansa ja tervehtii Old Traffordia kädet levällään siinä hänen ”paikassaan”. Proffa kääntää Manun pelaaman seksipalloa ja voittaa Mestareiden liigan sekä neljännen sijan sarjassa.
Glazerit ilmoittavat rakentavansa seuralle uuden stadionin(Sheffieldiin) ja kiristävän seuran pelaajabudjettia.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #7323 : 12.08.2018 klo 10:36:44

Keisuke Honda nimettiin Kambodzan maajoukkueen päävalmentajaksi sekä johtajaksi. Hyvin erikoisen nimityksestä tekee, että Honda jatkaa edelleen pelaajauraansa Melbourne Victoryn riveissä. Ilmeisesti Honda enimmäkseen johtaa etänä videopuheluiden välityksellä, mutta virallisilla maaottelutauoilla saapuu sitten paikallekin.

Honda on maajoukkueuransa Japanin riveissä lopettanut, muuten tuossa voisi nähdä jotain ristiriitaakin.

Jonkinlainen hyväntekeväisyysprojekti tuo Hondalta ilmeisesti on, eikä saa Kambodzasta palkkaa.
frostymacfrost

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal, Altavastaajat


Vastaus #7324 : 12.08.2018 klo 11:50:24

Äläs nyt, näin se menee: Joulukuussa Manun peli näyttää karsealta ja Mourinho riehuu mediassa. Sitten kesken Fulham-kotiottelua jengi on tappiolla tauolla ja yleisö buuaa avoimesti. Yht`äkkiä kajareista alkaa pauhamaan musiikki ja fanit tajuavat sen olevan Wengerin tunnusmusiikki. Haltioutuneet katsojat kääntävät katseen katsomon eturiviin, jossa Wenger riisuu talvitakkiansa ja tervehtii Old Traffordia kädet levällään siinä hänen ”paikassaan”. Proffa kääntää Manun pelaaman seksipalloa ja voittaa Mestareiden liigan lohkossa kakkospaikan sekä neljännen sijan sarjassa.
Glazerit ilmoittavat rakentavansa seuralle uuden stadionin(Sheffieldiin) ja kiristävän seuran pelaajabudjettia.

Muokkasin hieman todennäköisemmäksi.

 
Sivuja: 1 ... 292 [293] 294 ... 308
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines