FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
14.08.2018 klo 14:57:49 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Äänestys
Kysymys: Mitä mieltä Tampereen monitoimihallihankkeesta?
Perseestä!
Huono juttu!
Neutraali!
Hyvä juttu!
Jee!

Sivuja: 1 ... 118 [119] 120 ... 131
 
Kirjoittaja Aihe: Keskusareena. Tampereen jääkiekkosubventointipuhallus  (Luettu 313204 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Homer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #2950 : 21.09.2017 klo 18:22:02

Kyllähän sinä nyt piireissäsi vuosikaudet pyörineenä tiedät, että konsulttifirma hoitaa hommat rakennusfirmoille, että niitä voidaan esitellä päättäjille. A-Inssit ovat tehneet vaikka mitä selvityksiä näihin hankkeisiin. Suhteet ovat kunnossa joka suuntaan ja Anna-Kaisa on ollut isänsä lobbari kaupungin ykkösvirassa.

No toki se menee näin. Suhteet vaikuttavat, vaikka kuinka parannettaisiin läpinäkyvyyttä.

Mutten silti ymmärtänyt MOT-ohjelmassa esiintyneiden pointtia. Eivätkö ideoiden esittäjät saisi olla hyötymässä hankkeista semminkin jos ne ovat kokonaisedun mukaisia?

Off topic: Orivedellä on nyt päätetty pistää miljoonan verran rahaa ysitien bussipysäkkiin ja kiertoliittymään. Asiaa on ajanut ja tuonut aikoinaan esiteltäväksi kaupunginhallintoon Sini Kahilaniemi (kok). Sini on töissä Ramboll Oy:ssa, joka suunnittelee liittymän. Suunnittelijana toimii kaupungin hallintojohtaja Peuralan puoliso. Eräänlaista paikallistalouden tukemista vissiin?

Muutenhan hanke on täysin järjetön, kun samaan aikaan katuverkko vaatisi kunnostamista muualla ja tuo tulee vähentämään busssivuoroja keskustaan. Se rakennetaan vain ja ainoastaan OnniBussin toiveesta.
« Viimeksi muokattu: 21.09.2017 klo 22:40:38 kirjoittanut Homer »
Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #2951 : 27.09.2017 klo 12:59:26


Off topic: Orivedellä on nyt päätetty pistää miljoonan verran rahaa ysitien bussipysäkkiin ja kiertoliittymään. Asiaa on ajanut ja tuonut aikoinaan esiteltäväksi kaupunginhallintoon Sini Kahilaniemi (kok). Sini on töissä Ramboll Oy:ssa, joka suunnittelee liittymän. Suunnittelijana toimii kaupungin hallintojohtaja Peuralan puoliso. Eräänlaista paikallistalouden tukemista vissiin?


Ja itsehän kauhistelin Ylöjärven 300 000 euron kiertoliittymien neliöhintaa, joka on luokkaa omakotitalo, vaikka tehdään vain maanrakennustyötä.  Isännättömällä kunnallisella rahalla on yllättävän heikko ostovoima.
temonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti


Vastaus #2952 : 03.10.2017 klo 10:31:47

Uutinen
SRV Yhtiöt Oyj
Sijoittajauutiset
SRV:n kehittämä Kansi ja Areena -hanke jälleen askeleen lähempänä toteutumista – areenan osakassopimus allekirjoitettu ja rahoittajat selvillä
Espoo, Suomi, 2017-10-03 09:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --
SRV YHTIÖT OYJ     SIJOITTAJAUUTINEN     3.10.2017, KLO 10.00

SRV:n kehittämä Kansi ja Areena -hanke jälleen askeleen lähempänä toteutumista – areenan osakassopimus allekirjoitettu ja rahoittajat selvillä

SRV:n kehittämä Tampereen Kansi ja Areena -hanke otti jälleen merkittävän askeleen kohti lopullista toteutumistaan tiistaina 3. lokakuuta 2017, kun SRV ja hankkeen sijoittajakumppanit LähiTapiola-ryhmä ja OP Ryhmän vakuutus- ja eläkeyhteisöt solmivat yhteisyrityssopimuksen. Samassa yhteydessä SRV allekirjoitti monitoimiareenan osakassopimuksen projektiyhtiön puolesta yhdessä Tampereen kaupungin kanssa. Hankkeen sijoittajakumppanit tulevat mukaan projektiyhtiön omistajiksi, kun lopullinen investointipäätös on tehty.

Osakassopimus on aiemmin kerrotun mukaisesti ehdollinen valtiontuen varmistumiselle ja sopimuksen muiden ennakkoehtojen täyttymiselle. Talouspoliittinen ministeriövaliokunta on puoltanut 18 miljoonan euron valtiontuen myöntämistä areenalle, ja eduskunta käsittelee avustusta arviolta loka-marraskuussa. Monitoimiareenan osakassopimuksen allekirjoituksen yhteydessä julkistettiin myös areenan rahoittamiseen osallistuvat pankit. Lopullisen investointipäätöksen arvioidaan syntyvän loppuvuonna 2017, ja rahoittajiksi ovat lähtemässä Nordea, OP Tampere, Handelsbanken ja LähiTapiola (Yritysrahoitus I Ky).

”Nyt allekirjoitettu areenan osakassopimus sekä areenan rahoittajien julkistaminen vievät Kansi ja Areena -hanketta jälleen ison harppauksen eteenpäin. Samalla meillä on ilo kertoa, että Kansi ja Areena -hankkeen ensimmäiset operaattori- ja yhteistyösopimukset on myös allekirjoitettu. SM-liigajoukkueet Tappara ja Ilves tulevat pelaamaan kotiottelunsa uudella areenalla ja areenakokonaisuuteen kuuluvan hotellin operoinnista vastaa Lapland Hotels. Monitoimiareenan ravintolapalveluista allekirjoitettiin sopimus puolestaan Restamaxin kanssa. Seuraavaksi käynnistämme jo joitain valmistelevia rakennustöitä, jotta meillä on valmiudet varsinaisten rakennustöiden aloittamiselle lopullisen investointipäätöksen syntyessä”, SRV:n varatoimitusjohtaja Timo Nieminen kertoo.

Kansi ja Areena -hanke liittää toteutuessaan yhteen Tampereen itä- ja länsipuolen ja alue muodostaa uudenlaisen hybridikorttelin, jossa yhdistyvät asuminen, työskentely ja Suomen suurin, noin 13 000 katsojapaikan urheilu- ja tapahtuma-areena, sen yhteyteen rakennettava hotelli, ravintoloita ja muita viihtymiselle varattuja tiloja, kuten Veikkauksen toinen kasino. Ensimmäisessä vaiheessa eteläiselle ratapihalle rakennetaan kansi ja sen päälle areena, hotelli ja kaksi tornitaloa. Toinen vaihe pitää sisällään pohjoisen kannen sekä kolme tornitaloa. Kokonaisuudessaan kohteeseen tulee arviolta jopa tuhat asuntoa.

”Tavoitteenamme on aloittaa eteläisen kannen ja areenan rakennustyöt vielä tämän vuoden aikana. Teemme jo nyt valmistelevia töitä ratapihalla, joihin kuuluvat esimerkiksi ratasähköjen muutostyöt. Lisäksi tavoitteena on aloittaa koepaalutus lokakuun aikana. Pyrimme toimimaan kaikkien valmistelevien töiden osalta siten, että niistä on mahdollisimman vähän häiriötä naapurustolle”, hankejohtaja Henrik Eklund SRV:ltä toteaa.

Hankkeen kokonaisarvo on yhteensä yli 500 miljoonaa euroa. SRV, LähiTapiola-ryhmä ja OP Ryhmän vakuutus- ja eläkeyhteisöt muodostavat hankkeen sijoittajaryhmän tasaosuuksin. Sijoittajaryhmä yhdessä Tampereen kaupungin kanssa muodostaa areenakonsortion, joka rakennuttaa monitoimiareenan ja harjoitushallin. Sijoittajaryhmä rakennuttaa lisäksi hankkeen muut osat eli asuintornit, hotellin, toimisto- ja liiketilat sekä pysäköintihallin. Kokonaisuuteen kuuluu myös kuuden asuinkerrostalon rakennuttaminen Ranta-Tampellaan. Tämänhetkisen aikataulusuunnitelman mukaan koko kokonaisuus olisi valmis vuonna 2023.

Lisätietoja:

Timo Nieminen, varatoimitusjohtaja, SRV, p. 040 042 4552, timo.nieminen@srv.fi
Henrik Eklund, hankejohtaja, SRV, p. 040 563 7811, henrik.eklund@srv.fi
Vesa Eskoli, kiinteistösijoitusjohtaja, LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy, p. 040 7030 551, vesa.eskoli@lahitapiola.fi
Markku Mäkiaho, toimitusjohtaja, OP Kiinteistösijoitus Oy, p. 050 529 2055, markku.makiaho@op.fi
Päivi Kauhanen, viestintäjohtaja, SRV, p. 050 598 9560, paivi.kauhanen@srv.fi

Havainnekuvia Kansi ja Areena -hankkeesta
Video Kansi ja Areena -hankkeesta

www.srv.fi/kansi-ja-areena
www.srv.fi


Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

 

SRV - Elämäsi rakentaja

https://www.srv.fi/srv-yhtiona/media/tiedotteet/srv-n-kehitta-ma-kansi-ja-areena-hanke-ja-lleen-askeleen-la-hempa-na-toteutumista-a-areenan-osakassopimus-allekirjoitettu-ja-rahoittajat-selvilla
Kuqqen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vaimo ei ymmärrä mitä Kiffen mulle merkitsee


Vastaus #2953 : 03.10.2017 klo 11:27:12

Eli lopulliset investointipäätökset edelleen puuttuu, samoin valtion fyrkat.
Gambinamiäs

Paikalla Paikalla


Vastaus #2954 : 03.10.2017 klo 16:00:21

Miksi tämä on jalkapallokulttuuri-osiossa?
Kolvorok

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tampere United


Vastaus #2955 : 03.10.2017 klo 18:37:56

Miksi tämä on jalkapallokulttuuri-osiossa?

Lue ensimmäinen sivu.
Gambinamiäs

Paikalla Paikalla


Vastaus #2956 : 03.10.2017 klo 22:26:48

Lue ensimmäinen sivu.
Siis tämän takia jää tekonurmet harjaamatta? Ok, varmaan ratikkakin silloin kuuluu tähän osioon. Lisää kaupunkia Tampereelle.
Jääpoiju

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Würzburger Kickers


Vastaus #2957 : 03.10.2017 klo 23:25:31

Eli vakuutusyhtiöt rahoittaa eläkerahoilla? Vaiko kaupunkia rahoitetaan pankkien rahoilla? Vähän epäselvää vielä.
Pikka

Poissa Poissa


Vastaus #2958 : 04.10.2017 klo 00:30:46

Eiköhän kaikki tiet johda julkisen rahan lapioimiseen omiin taskuihin, tavalla tai toisella.
Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #2959 : 05.10.2017 klo 23:11:41


https://www.hs.fi/urheilu/art-2000005395397.html

Uutinen

Uusi hulppea halli ei ole automaattisesti kultakaivos: Tappara ja Ilves tarvitsevat lisää yleisöä

Ilveksen ja Tapparan toimintaympäristöön tulee suuri muutos, kun monitoimiareena valmistuu Tampereen keskustaan.

---

”Hakametsä on tehty vuonna 1965. Siellä on pysytty seinien sisällä ja paranneltu siellä. Kyllä se vaan niin on, että muutosta kaivataan, kun hypätään tuleville vuosikymmenille. Ilves haluaa olla Euroopan huippuseura. Hyvä, että fasiliteetit ovat sellaiset, että asiakkaat ja fanit viihtyvät”, sanoo Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo. ”Uuden monitoimiareenan saaminen on ollut ainakin meillä mielessä koko ajan. Kansainvälistyminen tulee lisääntymään, ja tämä mahdollistaa sen, sillä Areena on niin hyvällä lokaatiolla Tampereella”, sanoo Tapparan toimitusjohtaja Mikko Leinonen.

Automaattiasennossa toimivaksi kultakaivokseksi uudesta hallista ei ole. Tulojen täytyy kasvaa nykyisestä, jotta talous kestää. Molemmat toimitusjohtajat nostavat avainasiaksi hallin menestyksen kannalta sen, että yleisöä saadaan houkuteltua peleihin riittävästi.

---

Kuten monitoimiareenan nimikin kertoo, pelkäksi jäähalliksi sitä Tampereelle ei rakenneta. Silti juuri kiekkoseurat ovat areenan pääkäyttäjiä. Tapparan Leinonen vakuuttaa, että kiekko ei joudu olemaan pelkästään väistäjän roolissa, kun muita tapahtumia areenalle havitellaan. Hän muistuttaa, että Liigan seuroilla on hyvin tietoa siitä, minä pelipäivinä yleisö lähtee hallille parhaiten.
”Kyllä meille on lupailtu, että pystymme pelaamaan siellä riittävästi kannattavilla päivillä. Jokainen ymmärtää, että jos meidät laitetaan toissijaiseen asemaan, siinä tulee ongelmia. Meille pitää pystyä takaamaan hyviä päiviä. Peliohjelmat lyödään julki ennen kesää. Ei niitä enää pysty sen jälkeen hirveästi muuttelemaan eikä varauksia voi tehdä niin, että meitä ei huomioida”, Leinonen sanoo.Tavallaan jännä, miten itsestäänselvänä nämä kaksi kiekkofirmaa pitävät sitä, että muut rakentavat heille modernit ja ajanmukaiset toimitilat.  Pennin latia ei kummaltakaan liikene tähän mausoleumiin ja silti ollaan jo huolissaan siitä ettei vaan MONITOIMIareenaa käytettäisi mihinkään muuhun kuin viikoittaisiin päähäntaklausnäytöksiin.
kouhi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS


Vastaus #2960 : 05.10.2017 klo 23:18:24

Ei taida tosiaan tuolle SM-liigaseurojen ylimielisyydelle olla vertaistansa suomalaisessa urheilussa. Paitsi ehkä Palloliitto.
temonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti


Vastaus #2961 : 06.10.2017 klo 07:17:03

Kaudella 2023 yllätytään, kun uuden hallin korkeamman vuokran takia joudutaan nostamaan lippujen hintoja ja yleisömäärät pienentyvät entisestään.
13ergkamp

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Slavia Sofia


Vastaus #2962 : 06.10.2017 klo 08:41:27

Tavallaan jännä, miten itsestäänselvänä nämä kaksi kiekkofirmaa pitävät sitä, että muut rakentavat heille modernit ja ajanmukaiset toimitilat.  Pennin latia ei kummaltakaan liikene tähän mausoleumiin ja silti ollaan jo huolissaan siitä ettei vaan MONITOIMIareenaa käytettäisi mihinkään muuhun kuin viikoittaisiin päähäntaklausnäytöksiin.

No totta helvetissä. Syykin tuohon lukee tuossa tekstinpätkässä - halli ei ole joukkueille automaattisesti kultakaivos, päin vastoin. Tuo ei ole kendoseurojen hanke, ja taitaa olla että hanke tarvitsee seuroja enemmän kuin seurat hanketta.
Sigi

Poissa Poissa


Vastaus #2963 : 06.10.2017 klo 09:03:17

Ironista että jääkiekko on Suomessa niin institutionalisoitunut, että sille rakennetaan näitä muistomerkkejä itse rakentamisen vuoksi, ei sen vuoksi että sellaisille olisi tarvetta, esimerkiksi kasvaneiden yleisömäärien vuoksi. Jäähallit, tai oikeammin nämä "monitoimihallit" tässä suhteessa menevät aika lailla samaan kastiin oopperatalojen ja taidemuseoiden kanssa.
Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #2964 : 06.10.2017 klo 10:39:32


Kaudella 2023 yllätytään, kun uuden hallin korkeamman vuokran takia joudutaan nostamaan lippujen hintoja ja yleisömäärät pienentyvät entisestään.


Ei tule yleisömäärien lasku enää yllätyksenä.  Paniikkinappulaa on jo painettu:  https://www.aamulehti.fi/urheilu/vain-yksi-seura-plussalla-jaakiekkoliigan-yleisomaarat-ovat-jaaneet-todella-pieniksi-ei-tassa-riemusta-kiljuta-200440551/

Uutinen

Vain yksi seura plussalla: Jääkiekkoliigan yleisömäärät ovat jääneet todella pieniksi – "Ei tässä riemusta kiljuta"

Liigaottelujen yleisömäärät ovat olleet koko Suomessa huolestuttavan alhaalla. Tällä tahdilla keskiarvo jää lähes historiallisen alhaiseksi

Kotimaisen jääkiekkoliigan kausi 2017–2018 kaasuttaa vasta alkumetreillään, mutta hälytyskellot alkavat kajahtaa eri puolilla kiekko-Suomea. Ottelut eivät ole houkutelleet katsojia paikan päälle niin paljon kuin seurat ovat toivoneet. Ennen keskiviikon liigakierrosta seurat olivat keskimäärin 502 katsojaa perässä yleisötavoitettaan. Alkukauden aikana liigaotteluja on käynyt katsomassa paikan päällä 3 888 katsojaa. Seurojen keskimääräinen yleisötavoite koko kaudelle on 4 390. Se on hieman enemmän kuin viime kauden toteutuma (4326).

–Olemme kroonisesti huolissamme, kun haemme jatkuvasti kasvua, mutta alkukausi on mennyt vähän alakanttiin, Liigan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi sanoo.


Onneksi Tampereelle valmistuu 14 000 katsojan kiekkopyhättö, niin kaikki varmasti mahtuvat. Ylos

13ergkamp

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Slavia Sofia


Vastaus #2965 : 06.10.2017 klo 10:55:05

Ei tule yleisömäärien lasku enää yllätyksenä.  Paniikkinappulaa on jo painettu:  https://www.aamulehti.fi/urheilu/vain-yksi-seura-plussalla-jaakiekkoliigan-yleisomaarat-ovat-jaaneet-todella-pieniksi-ei-tassa-riemusta-kiljuta-200440551/

Onneksi Tampereelle valmistuu 14 000 katsojan kiekkopyhättö, niin kaikki varmasti mahtuvat. Ylos

No tämä, seurojen tiedossa on kyllä hyvin nämä realiteetit ja myös uuden hallin mukanaan tuoma buusti (ekalle kaudelle ehkä 1000-2000 ka-nousu, joka hiipuu seuraavien kausien aikana).

Henk.koht. kannatan ns. "yksityisillä" varoilla rakennettua jättiareenaa tuolle sijainnille, mutta ei se ole paikalliskiekkoilun yksiselitteinen etu. Kuinkahan paljon muita on, joille oleellinen osa mansekiekkoilun vetovoimaa on nimenomaan Hakametsän tunnelma?
ginikettu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK (BJK)


Vastaus #2966 : 06.10.2017 klo 11:07:53

Paljon näillä seuroilla on todellinen am? Vastahan oli uutinen, että KooKoo on ainoa joka ilmoittaa yleisömäärän. Muut ilmoittaa joko myydyt liput sis. kausarit tai jonkun muun laskennallisen mittarin.
kustaa vaasa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: En ole Vaasasta


Vastaus #2967 : 06.10.2017 klo 11:09:32

Hieman OT, mutta mikäköhän mahtaa olla SM-liigan todellinen yleisökeskiarvo. Siellähän noihin virallisiin lukuihin lasketaan mukaan kaikki kausikorttilaiset, vapaalippulaiset yms. Joten jos tuolla laskutavalla saadaan keskiarvoksi tuo 3888 niin onko todellisuus edes 3000? Jos siis laskettaisiin ainoastaan paikallaolijat.

Tässähän taitaa Veikkausliigan yleisökeskiarvo olla itse asiassa melko lähellä tuota kiekkoliigan keskiarvoa. Mutta missä ovat julkisella rahalla rakennetut 15 000 katsojan "monitoimi" jalkapallostadionit?
Benediktus

Poissa Poissa


Vastaus #2968 : 06.10.2017 klo 11:56:59

Hieman OT, mutta mikäköhän mahtaa olla SM-liigan todellinen yleisökeskiarvo. Siellähän noihin virallisiin lukuihin lasketaan mukaan kaikki kausikorttilaiset, vapaalippulaiset yms. Joten jos tuolla laskutavalla saadaan keskiarvoksi tuo 3888 niin onko todellisuus edes 3000? Jos siis laskettaisiin ainoastaan paikallaolijat.

Tässähän taitaa Veikkausliigan yleisökeskiarvo olla itse asiassa melko lähellä tuota kiekkoliigan keskiarvoa. Mutta missä ovat julkisella rahalla rakennetut 15 000 katsojan "monitoimi" jalkapallostadionit?

Et tietenkään voi verrata SM-liigan todellista yleisökeskiarvoa ja Veikkausliigan ilmoitettuja lukuja, koska jälkimmäisissäkin on ilmaa satavarmasti. Jääkiekon laskevat luvut eivät kuitenkaan tule yllätyksenä, sehän on ihan luonnollista. Ei jääkiekko voi tässä maassa enää merkittävästi kehittyä tai kasvaa. Pelaajamäärät putoavat ja tulevat putoamaan, ja pääsarjan kiinnostus on saavuttanut huippunsa jo vuosia sitten. Ainoa kehityssuunta voisi olla kansainväliset pelit, mutta aika pitkä matka on siihen että ne juuri ketään kiinnostaisivat.
pallojalka

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TamU (ja se -K)


Vastaus #2969 : 14.10.2017 klo 17:54:37

Hakamettästä oli tänään Aamulehdessä juttua mutta on maksumuurin takana. Mitäs puliveivausta siellä suunnitellaan?
Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #2970 : 15.10.2017 klo 22:53:56


Hakamettästä oli tänään Aamulehdessä juttua mutta on maksumuurin takana. Mitäs puliveivausta siellä suunnitellaan?


Kiekkoväki on hurjana, kun Hakamettä aiotaan muuttaa lätkäkaukalosta sisäpalloiluareenaksi.  Niitten mielestä kaupunkiin tarvitaan ehdottomasti jäähalli, kun eihän siellä vielä montakaan ole.

Uutinen

Missä mennään juuri nyt? - Se on arvoitus mitä tapahtuu, Jääkiekkoliiton Hämeen alueen puheenjohtaja Hannu Soro sanoo. Soron kanta on selkeä.  Hänen mielestään Hakametssä, Suomen vanhin jäähalli, pitäisi säilyttää jääurheiluareenana.  Soron mukaan Tampereella ei ole tarvetta uudelle sisäpalloiluhallille. - Tarjontaa sisäpalloilulle on niin paljon, etten käsitä, miksi Hakametsäkin pitäisi vielä muuttaa.

- Hakametsä on jo yli 50 vuotta vanha, mutta yhä kelpo kunnossa. - Se on ihan hyvä nyt ja on sitä viiden vuoden kuluttuakin.


Niin, miksi se uusi kendolato pitikään saada, kun kerran Hakamettä onkin ihan hyvä?

Absurdia touhua, kuten nykyään kaikki kiekkoon liittyvä Suomessa.

Bertel Strömmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tampere United, Pyynikki, Nääs ja Moro


Vastaus #2971 : 15.10.2017 klo 23:02:16

Iski muuten sama silmään tänään lehteä lukiessa :D Nyt kun uusi areena on saatu ja siellä tehdään jo jotain paalutustöitä, niin voi kiakkoväkikin vaihtaa hakametsän surkuttelun siihen, että se onkin loistavassa kunnossa ja niin paljon rahaa investoitu, että se täytyy pitää kiakkoilijoilla. Nerokasta Ylos Eikös siihen uuden areenan kylkeen tule vielä lisäksi harjoitushalli?
pallojalka

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TamU (ja se -K)


Vastaus #2972 : 15.10.2017 klo 23:28:38

Kiekkoväki on hurjana, kun Hakamettä aiotaan muuttaa lätkäkaukalosta sisäpalloiluareenaksi.  Niitten mielestä kaupunkiin tarvitaan ehdottomasti jäähalli, kun eihän siellä vielä montakaan ole.

Uutinen

Missä mennään juuri nyt? - Se on arvoitus mitä tapahtuu, Jääkiekkoliiton Hämeen alueen puheenjohtaja Hannu Soro sanoo. Soron kanta on selkeä.  Hänen mielestään Hakametssä, Suomen vanhin jäähalli, pitäisi säilyttää jääurheiluareenana.  Soron mukaan Tampereella ei ole tarvetta uudelle sisäpalloiluhallille. - Tarjontaa sisäpalloilulle on niin paljon, etten käsitä, miksi Hakametsäkin pitäisi vielä muuttaa.

- Hakametsä on jo yli 50 vuotta vanha, mutta yhä kelpo kunnossa. - Se on ihan hyvä nyt ja on sitä viiden vuoden kuluttuakin.


Niin, miksi se uusi kendolato pitikään saada, kun kerran Hakamettä onkin ihan hyvä?

Absurdia touhua, kuten nykyään kaikki kiekkoon liittyvä Suomessa.Joopa joo, vmp.

Että siis sisäpalloilun olosuhteita ei tarvitse kehittää sanoo Jääkiekkoliiton Hämeen alueen puheenjohtaja Hannu Soro. Mitäköhän mieltä Hämeen Liikunnan ja Urheilun puheenjohtaja Hannu Soro on?
13ergkamp

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Slavia Sofia


Vastaus #2973 : 16.10.2017 klo 08:33:58

No siinä jutussa mainittiin ettei Pyrinnöllä ja Iskulla ole mitään mielenkiintoa siirtyä pelaamaan Hakametsässä. Vaikea hahmottaa kenen siellä olisi sitten tarkoitus pelata.

Itsekin säilyttäisin haka 1:n ehdottomasti kiekkoareenana. Ja elättelen salaa toiveita että Ilves siirtyisi jossain vaiheessa takaisin sinne.

Niin, miksi se uusi kendolato pitikään saada, kun kerran Hakamettä onkin ihan hyvä?

Koska Kummola haluaa pelata siellä alkusarjan kiimaisen Kazakhstan-Japanin?
« Viimeksi muokattu: 16.10.2017 klo 08:39:25 kirjoittanut 13ergkamp »
pallojalka

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TamU (ja se -K)


Vastaus #2974 : 16.10.2017 klo 15:03:51

No siinä jutussa mainittiin ettei Pyrinnöllä ja Iskulla ole mitään mielenkiintoa siirtyä pelaamaan Hakametsässä. Vaikea hahmottaa kenen siellä olisi sitten tarkoitus pelata.

Eihän Pyrinnön ja Iskun ole mikään pakko pelata Hakametsässä, Tampere-areena on olemassa.

Aamulehden juttu oli kummallinen puolustus Hakamettän puolesta, ja jutussa ei mainittu Santalahteen suunniteltua palloiluhallia, joka vedettiin viime vuonna yllättäen hatusta. Santalahden halli vesittäisi Hakamettän kehittämisen, joka siis tässä koko kuviossa onkin perimmäinen tarkoitus. ilveksen Sami Karjalainen puolusti Hakamettää KooVeen mahdollisena Mestis-areenana, nyt vittu oikeasti....

Mulla ei ole mitään uusia liikuntapaikkoja vastaan mutta nää puljaukset on aivan hanurista.

 
Sivuja: 1 ... 118 [119] 120 ... 131
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines