FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
26.06.2019 klo 03:18:23 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-futisfurnaus 2019, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Mitä mieltä Tampereen monitoimihallihankkeesta?
Perseestä!
Huono juttu!
Neutraali!
Hyvä juttu!
Jee!

Sivuja: 1 ... 129 [130] 131 ... 134
 
Kirjoittaja Aihe: Keskusareena. Tampereen jääkiekkosubventointipuhallus  (Luettu 345905 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
13ergkamp

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Slavia Sofia


Vastaus #3225 : 03.02.2018 klo 18:53:23

Manse PP:n edustuksen PJ Juha Antikainen kirjoittaa Tamperelaisessa aiheeseen liittyen:

Uutinen
Urheiluihmisenä on hyvä kiittää Kaarion Mattia isosta työstä meidän urheiluolosuhteiden eteen tehdystä työstä. Valitamme itse kukin ajoittain siitä, että kenttiä ja halleja pitäisi saada lisää ja lisää. Vaikka loppujen lopuksi meillä on asiat vallan hyvin tässä kaupungissa ja kehitämme tulevaisuutta yhdessä.

Huonoa suunnittelua olisi se, että keskittyisimme vain yhteen halliin ja yhteen tarpeeseen. Tilaongelman puheiden lähteenä olemme me valmentajat. Me olemme tehneet harjoittelusta ohjattua ja lähes jokailtaista. Välillä unohdamme sen, että omaehtoisella pelaamisella ja höntsäämisellä pitää olla myös tilansa harjoitusohjelmassa ja valmentajalla vastuu siitä, että lapset motivoituvat ja saavat mahdollisuuden siihen.

Matin jutussa oli ajatus siitä, että ohjatut harjoitukset olisivat heti koulupäivän perään. Sen jälkeen olisi ilta aikaa kiipeillä puissa, pelata avojäillä tai haastaa vanhemmat lähiliikuntapaikalla. Katson tulevaisuuteen uudella tavalla.

Resonoiva näkökulma, boldaukset omia. Itsekin uskon että moni-/vapaamuotoinen tekeminen, esim ulkojäähöntsät eri-ikäisten kanssa, kasvattavat laadukkaampia huippu-urheilijoita kuin liian tiukasti ohjattu valmennus.
Jortsukka

Poissa Poissa


Vastaus #3226 : 03.02.2018 klo 20:11:39

No Manse PP on varmasti tuota mieltä, kun ottaa huomioon kuinka hyvin sillä on talvella vuoroja. Siis suhteessa pelaaja-/harrastajamääriin todella hyvin vuoroja parhaisiin aikoihin.

Siellä sitten käy esim. 3-8 pelaajaa hakkaamassa palloa koko Pirkkahalli C:n kokoisella kentällä 1,5h ilman että kentälle voi mennä esim. yksikään juniori pallon kanssa omatoimista tekemään.

Tässä hyvä esimerkki miten Tampereella talviolosuhteet vain heikentyneet kokoajan kaupungin toimesta pl. nyt Kauppi 2, joka tosin siis ei ole toiminut. Tampere varmaan maailman ainoa kaupunki missä lämmittettävää tekonurmea ei pystytä käyttämään 0 asteen lämpötilassa jos lunta on satanut pikkaisen aamulla.

Eli varmasti uskon että pesiksen näkökulmasta ei valittamista ole, noilla pelaajamäärillä olosuhteet ovat erinomaiset ja kokoajan ovat saaneet merkittävästi olosuhteita lisää suhteessa harrastajamääriin. Verrattuna siis jalkapalloon niin pesis on todella hyvässä asemassa Tampereella.
13ergkamp

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Slavia Sofia


Vastaus #3227 : 04.02.2018 klo 17:44:29

Luulen että tuossa ei käytetä puheenvuoroa jalkapalloilijoille vaan "omalle väelle". Tai mahdollisesti sekä että.

Kuinka paljon C-hallille on varattu pesisvuoroja "parhaisiin aikoihin"? Aika paljon näyttäisi olevan vuoroja esim. Ilveksellä ja oikein hyviin aikoihin.

Ymmärrän tuon tietyn tarpeen ottaa "edunvalvojan" näkökulma asioihin. Oma linja taas on (yleensä elämässä) katsoa kokonaiskuvaa ja toimia rakentavasti. sillä päästään usein samaan lopputulokseen kuin edunvalvonnalla mutta ilman jatkuvaa tappelua, kiristelyä ja höyryämistä.

Kauppi 2:sta on Heinonen sanonut, että kenttää vasta opetellaan käyttämään. Toki tästäkin epäonnistumisesta voi alkaa sauhuamaan mutta itse antaisin kunnan miähille vielä toisen mahdollisuuden. Niiltä kun ei voi perinteisesti vaatia täydellisyyttä.

Mutta takaisin tuohon Antikaisen pointtiin, itse korvaisin 1-2 viikkoharjoituskertaa jokaisessa ikäluokassa (C tai alle) sillä, että muksut osallistuisivat 3-6krt viikossa ulkopeleihin (meidän setämiesten kanssa) ja muuhunkin ulkona telmimiseen. Pelejä on joka nurkalla ja tuo on paras tapa kasvaa lajiymmärrykseen kiinni. Hirveetä kattoa millaisella pelinäkemyksellä varustettua porukkaa junnu-broileriputkesta tulee välillä pihalle.

Alkaa mennä aika paljon ulos aiheesta, mutta menköön... Jatkot vaikka täällä...
« Viimeksi muokattu: 04.02.2018 klo 18:26:29 kirjoittanut 13ergkamp »
Mulder

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #3228 : 05.02.2018 klo 05:02:41

Räikeimpänä esimerkkinä on minusta se, miten Kaario haluasi jyrätä Tammelan stadionin antaakseen tontin gryndereiden haltuun. Logiikka oli kuulemma se, että Tammela on "päässyt niin huonoon kuntoon" (vähän absurdia, koska sen kunnossapidosta vastaa Kaario itse) että se pitäisi purkaa ja rakentaa stadion "johonkin muualle" (käytännössä varmaan siis Vuorekseen, Sarankulmaan tai johonkin muualle syrjäiselle joutomaalle).

Kaarion ehdottama tontti uudelle stadionille olisi löytynyt Hakametsän parkkialueelta/hiekkakentältä. Linkki uutiseen.

Kaario vastasi tosiaan tuolloin Tammelan kunnossapidosta ja oikeassahan hän näin jälkikäteen oli stadionin kunnosta kun purkupäätös uuden tieltä tuli. Ei sellaista kunnossapitäjää olekaan joka kaupungin antamalla budjetilla lankkujen uusimista ja pukukoppitilojen parantelua kummempaa remonttia silloiselle Tammelan stadionille olisi tehnyt. Ylin sarjatasokin kaupungissa oli tuolloin Kakkonen.

Tämä ehdotus torpattiin aikoinaan tylysti, mikä oli outoa kun ei stadionsuunnitelmia ja kunnostusideoita mitenkään liikaa tuolloin pyörinyt keskustelussa. Vähintään olisi voitu selvittää minkä myyntihinnan stadionin tontista voi saada, millaisen osan myynti kuittaa uuden stadionin rakennuskuluista, onko jossain vielä Hakametsää paremmalla sijainnilla tonttia vapaana jne. Ja vasta tämän jälkeen punnita onko Tammelan stadionkortteli niin pyhä sijainti pelaamiselle, että se jyrää muiden vaihtoehtojen hyödyt.  Ehdotuksen isoin ongelma taisi olla sen tuleminen "väärältä" taholta kiekkomiehen suusta.
« Viimeksi muokattu: 05.02.2018 klo 06:23:13 kirjoittanut Mulder »
Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #3229 : 14.02.2018 klo 16:01:39


Nyt tämä kuningasidea "monitoimi"kiekkoladon pykäämisestä keskelle kaupunkia näyttää leviävän Tampereen ja Turun jälkeen jo Lappeenrantaankin:

Uutinen

Lappeenrannan kaupunki kaavailee 30 miljoonaa euroa maksavaa monitoimijäähallia Lappeenkadun päälle aivan ydinkeskustaan.

Noin puolet Helsingin Hartwall Arenan kokoiselle jäähallille on löydetty Lappeenrannassa viisi sijoituspaikkaa, joista Lappeenkadun keskustavaihtoehtoa on ensimmäisten palautekyselyn vastausten perusteella pidetty parhaimpana. ”Monitoimijäähallissa voitaisiin järjestää monenlaisia tapahtumia, mikä lisäisi entisestään keskustan vetovoimaa. Keskustan saatavuutta on viime vuosina parannettu rakentamalla parkkitaloja ja lisäämällä maanalaista pysäköintiä”, kertoo Lappeenrannan Kaupunkikeskusta – Lakes ry:n toiminnanjohtaja Johanna Ruotsi.

Lappeenranta palkittiin keskiviikkona Suomen parhaaksi kaupunkikeskustaksi vuonna 2018. ”Jos keskustan monitoimijäähalli toteutuu, se rakennettaisiin pilareiden varaan siten, että Lappeenkadun ajoneuvoliikenne kulkisi hallin alta. Halli tulisi keskeiselle paikalle kauppakeskus Gallerian ja Snellmaninkadun väliin”, sanoo Lappeenrannan kaupungin Elinvoima ja kaupunkikehityksen toimialajohtaja Pasi Leimi.


https://www.kauppalehti.fi/uutiset/uutinen/rwJXM2Wr

Korpral

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, Tsingis Khan


Vastaus #3230 : 14.02.2018 klo 16:22:39

On ne kendojanarit kovia lobbaamaan.
TZagallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Eilen, tänään, huomenna


Vastaus #3231 : 14.02.2018 klo 18:02:30

Halpakin kuin mikä, kolmannes Tampereen jäähallista. Yksityistä rahaa tullee ovista ja ikkunoista.

E. Ei kai noin halpaa kannata rakentaa, ei voi olla kovin hyvä eikä hieno.
ginikettu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK (BJK)


Vastaus #3232 : 14.02.2018 klo 21:18:07

Halpakin kuin mikä, kolmannes Tampereen jäähallista. Yksityistä rahaa tullee ovista ja ikkunoista.

E. Ei kai noin halpaa kannata rakentaa, ei voi olla kovin hyvä eikä hieno.
Eiköhän hinta moninkertaistu kunhan saadaan ensin idea lobattua.

Mutta ymmärrän hyvin että hallit halutaan keskustaan. Ei niille muuten löydä muuta käyttöä kuin lajiniilojen piirissä.
Jefreitter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #3233 : 14.02.2018 klo 21:50:11

Mikä helvetti tätä maata vaivaa?!
LOFIN

Poissa Poissa


Vastaus #3234 : 14.02.2018 klo 23:02:08

Mikä helvetti tätä maata vaivaa?!
Eiköhän tuo Lappeenrannan halli taida olla ensimmäinen näistä uusista hallihankkeista joka on yksittäinen hanke ja toteutetaan ihan erillään kaikesta muusta? Verrattavissa siis lähinnä SJK:n hankkeeseen (jossa toki oli yksityistä rahaa aika paljon taustalla).

Pitäisiköhän futispiireissä katsoa enemmän peiliin ja koittaa ruveta lobbaamaan näitä projekteja osana isompaa kokonaisuutta ja kaupunkisuunnittelua? Mahtaako Tammelan uusi jalkapallostadion olla ainoa tuollainen joka olisi sidottu isompaan projektiin?
Triangelikostaja

Poissa Poissa


Vastaus #3235 : 15.02.2018 klo 01:12:27

Kuopiossa ollaan sentään fiksuja ja tyydytään vain remontoimaan vanhaa. Ylos
tipe

Poissa Poissa


Vastaus #3236 : 15.02.2018 klo 22:03:18

Kuopiossa ollaan sentään fiksuja ja tyydytään vain remontoimaan vanhaa. Ylos
Kunnes tajutaan että Jyväskylässäkin on uusi areena, niin pitäähän täälläkin jäähalliin se 100 miljoonaa polttaa ja samalla voidaan lopullisesti unohtaa se Keskuskentän kehittäminen
Kosmoksen Härkä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ennakollinen näkemys


Vastaus #3237 : 02.03.2018 klo 13:57:12

YLE: Elämysareenoiden buumi valtasi Suomen – Rakennetaanko nyt lottovoittoja vai rahasyöppöjä?
Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #3238 : 04.03.2018 klo 18:24:48


Kyllä kohta kaikki maailmantähdet kilvan säntäävät tänne Euroopan takahikiöille rahastamaan ja miljoonat virtaavat kansakunnan kassasta ulkomaille.  Hienot investoinnit, mutta nehän on suurimmalta osin rahoitettu joutilaalla ja isännättömällä eläkerahalla ja sijoitushan se on huonokin sijoitus...

Roy Orbison

Poissa Poissa


Vastaus #3239 : 13.03.2018 klo 18:37:41

Uutinen
Helsingin uusi, massiivinen jäähallikompleksi etenee: rakennustyöt määrä aloittaa vuoden kuluttua

Tavoite on, että hankkeen asemakaava on käsitelty tämän vuoden loppuun mennessä.

Sen jälkeen on valitusajan vuoro, tosin rakennustyöt voidaan tietyiltä osin käynnistää jo valitusajan puitteissa. Hanke voi hakea yhteiskunnallisesti merkittävän hankkeen statusta. Siinä tapauksessa valitukset menisivät nopeaan käsittelyyn, niin sanotusti ”pinkan päällimmäiseksi”.

- Se tarkoittaisi noin 6-12 kuukauden valitusten käsittelyaikoja. Rakennustöiden aloittaminen vuoden 2019 alkupuoliskolla on ehdoton tavoite johtuen siitä, että jääkiekon MM-kisat 2022 on hankkeen ehdoton tavoite. Emme halua jättää tilaisuutta käyttämättä, sanoo Gardenin suunnittelujohtaja Ilkka Kilpimaa.


MM-kisat tuovat kaupungille kymmenien miljoonien eurojen ostovoiman sen kolmen viikon aikana, kun turnaus kestää.

Helsingin Töölössä saatetaan siis rakentaa jo vuoden kuluttua areenaa, jonka katsojakapasiteetti konserteissa on 17 000 katsojaa ja jääkiekko-otteluissa maksimissaan 14 000 katsojaa.


https://m.iltalehti.fi/jaakiekko/201803122200806409_jk.shtml

Kai tämäkin sitten tarkoittaa sitä että mitään vappuhöntsämatseja ei edes tulla pelaamaan Tampereella vaan tuolla Gardenissa ja Jaffalassa. Säkällä Tampereelle muutama kiimainen Hollanti - Norsunluurannikko.
ginikettu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK (BJK)


Vastaus #3240 : 13.03.2018 klo 18:54:59

Kohta skodacup muuttaa pysyvästi Suomeen. Ensin Tampereella, sitten stadissa, sitten turussa, Oulussa ja mitä näitä nyt on...
F.E.Pääsilta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomalainen jalkapallo


Vastaus #3241 : 13.03.2018 klo 19:17:08

Tuo kymmenien miljoonien ostovoima MM-kisojen aikaan kuulostaa vähän liioitellulta.
Tsei Tsei

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tampere United


Vastaus #3242 : 13.03.2018 klo 21:44:52

Uutinen
Helsingin uusi, massiivinen jäähallikompleksi etenee: rakennustyöt määrä aloittaa vuoden kuluttua

Tavoite on, että hankkeen asemakaava on käsitelty tämän vuoden loppuun mennessä.

Sen jälkeen on valitusajan vuoro, tosin rakennustyöt voidaan tietyiltä osin käynnistää jo valitusajan puitteissa. Hanke voi hakea yhteiskunnallisesti merkittävän hankkeen statusta. Siinä tapauksessa valitukset menisivät nopeaan käsittelyyn, niin sanotusti ”pinkan päällimmäiseksi”.

- Se tarkoittaisi noin 6-12 kuukauden valitusten käsittelyaikoja. Rakennustöiden aloittaminen vuoden 2019 alkupuoliskolla on ehdoton tavoite johtuen siitä, että jääkiekon MM-kisat 2022 on hankkeen ehdoton tavoite. Emme halua jättää tilaisuutta käyttämättä, sanoo Gardenin suunnittelujohtaja Ilkka Kilpimaa.


MM-kisat tuovat kaupungille kymmenien miljoonien eurojen ostovoiman sen kolmen viikon aikana, kun turnaus kestää.

Helsingin Töölössä saatetaan siis rakentaa jo vuoden kuluttua areenaa, jonka katsojakapasiteetti konserteissa on 17 000 katsojaa ja jääkiekko-otteluissa maksimissaan 14 000 katsojaa.


https://m.iltalehti.fi/jaakiekko/201803122200806409_jk.shtml

Kai tämäkin sitten tarkoittaa sitä että mitään vappuhöntsämatseja ei edes tulla pelaamaan Tampereella vaan tuolla Gardenissa ja Jaffalassa. Säkällä Tampereelle muutama kiimainen Hollanti - Norsunluurannikko.

Jos Kale on tuolloin vielä hengissä, niin varmasti pelataan. Tuskin tuo Garden edes seuraaviin Suomessa järjestettäviin vappuhöntsiin valmistuu.
kustaa vaasa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: En ole Vaasasta


Vastaus #3243 : 14.03.2018 klo 19:36:10


Mitää just luin!?! Olen sanaton! Täähän on ihan kaheli maa. Kuka yksityinen haluaa rahansa laittaa tuollaiseen takuuvarmaan tappio bisnekseen. Taitaa olla vaan markkinamiesten myyntikikka, jotta saadaan luvat kuntoon ja rakentaminen vauhtiin kunnes hupsistakeikkaa yksityiset sijoittavat vetäytyvätkin mutta pitäähän aloitettu projekti saada valmiiksi, joten eikun veronmaksajien kukkaroille.

On tää kiakkoliitto kyllä hemmetin ovela ja hienosti verkostoitunut kun saavat päättäjät vakuuteltua näiden areenojen tarpeellisuudesta. Tosiasiassa kiakkoliitossa ollaan vaan huolissaan lätkän tulevaisuudesta joten siksi sille on varmistettava jokaisen suuren kaupungin keskeiseltä paikalta valtava areena jota ei kukaan voi olla huomaamatta. Sitten ei tietenkään tarvitse myöskään rakentaa uusia futisstadioneja koska konserteille on olemassa jo paikka ja julkiset rahat on syöty näihin projekteihin joten rahoitustakaan ei enää ole.

Sairasta touhua. Todella sairasta. Eikö näitä hankkeita voi mitenkään estää?
EduardoS

Poissa Poissa


Vastaus #3244 : 15.03.2018 klo 19:01:30

Mitää just luin!?! Olen sanaton! Täähän on ihan kaheli maa. Kuka yksityinen haluaa rahansa laittaa tuollaiseen takuuvarmaan tappio bisnekseen. Taitaa olla vaan markkinamiesten myyntikikka, jotta saadaan luvat kuntoon ja rakentaminen vauhtiin kunnes hupsistakeikkaa yksityiset sijoittavat vetäytyvätkin mutta pitäähän aloitettu projekti saada valmiiksi, joten eikun veronmaksajien kukkaroille.

On tää kiakkoliitto kyllä hemmetin ovela ja hienosti verkostoitunut kun saavat päättäjät vakuuteltua näiden areenojen tarpeellisuudesta. Tosiasiassa kiakkoliitossa ollaan vaan huolissaan lätkän tulevaisuudesta joten siksi sille on varmistettava jokaisen suuren kaupungin keskeiseltä paikalta valtava areena jota ei kukaan voi olla huomaamatta. Sitten ei tietenkään tarvitse myöskään rakentaa uusia futisstadioneja koska konserteille on olemassa jo paikka ja julkiset rahat on syöty näihin projekteihin joten rahoitustakaan ei enää ole.

Sairasta touhua. Todella sairasta. Eikö näitä hankkeita voi mitenkään estää?

Älä nyt, kohta Toto ja Scorpions kiertää Suomea ympäri vuoden.
Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #3245 : 21.06.2018 klo 15:55:01


https://yle.fi/uutiset/3-10268493

Uutinen

SRV lähetti pienelle porukalle kyselyn Tampereen uuden areenan alueen nimestä – vaihtoehdoille irvaillaan jo netissä

Tuleeko Tampereen kannen ja areenan alueen nimeksi Centre, Expe, Atmos tai Premi? Rakennusyhtiön mukaan nimen pitää sopia myös ulkomaalaisten suuhun.

- - -

Miksi nimivaihtoehtoja ei haeta suomen kielestä tai Tampereen murteesta?

– Olemme mielestämmme tekemässä kansainvälisen tason hanketta ja meille tulee paljon kansainvälisiä vieraita. Pitäisi löytää nimi, joka puhuttelee ihmisiä laajemmin, ei pelkästään tamperelaisia. Mitenkään väheksymättä tamperelaisia, Mäkelä sanoo. Areenasta havitellaan kansainvälisten tähtien esiintymispaikkaa. Kokonaisuuden on suunnitellut amerikkalainen arkkitehti Daniel Liebeskind, ja Mäkelän mukaan pelkästään hänen takiaan rakennuksia tullaan katsomaan kauempaakin.

– Nimi ei voi olla nyt Nääshalli tai joku vastaava.


:D Premi

Oma ehdotuksenihan on Margi.

Takatukka

Poissa Poissa


Vastaus #3246 : 21.06.2018 klo 16:24:13

ἀτμός (atmos), meaning 'vapour'

Höyry. On siinäkin nimi.
Lazy Town

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Brežnev Rinne


Vastaus #3247 : 21.06.2018 klo 18:59:10

13ergkamp Arena. Niin perkeleen kovaa tykitystä projektin puolesta koko topin ajan.
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #3248 : 21.06.2018 klo 19:09:07

Kendo Arena

Juticenter

Raipenium

Verotukiareena

« Viimeksi muokattu: 21.06.2018 klo 19:26:59 kirjoittanut Elmo »
tipe

Poissa Poissa


Vastaus #3249 : 21.06.2018 klo 19:19:18

Kalervo Kummola Musoleum

 
Sivuja: 1 ... 129 [130] 131 ... 134
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines