FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.02.2018 klo 15:08:00 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Äänestys
Kysymys: Mitä mieltä Tampereen monitoimihallihankkeesta?
Perseestä!
Huono juttu!
Neutraali!
Hyvä juttu!
Jee!

Sivuja: 1 ... 129 [130]
 
Kirjoittaja Aihe: Keskusareena. Tampereen jääkiekkosubventointipuhallus  (Luettu 304292 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
13ergkamp

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: J. Wissin uusi, iloinen jalkapallo


Vastaus #3225 : 03.02.2018 klo 17:53:23

Manse PP:n edustuksen PJ Juha Antikainen kirjoittaa Tamperelaisessa aiheeseen liittyen:

Uutinen
Urheiluihmisenä on hyvä kiittää Kaarion Mattia isosta työstä meidän urheiluolosuhteiden eteen tehdystä työstä. Valitamme itse kukin ajoittain siitä, että kenttiä ja halleja pitäisi saada lisää ja lisää. Vaikka loppujen lopuksi meillä on asiat vallan hyvin tässä kaupungissa ja kehitämme tulevaisuutta yhdessä.

Huonoa suunnittelua olisi se, että keskittyisimme vain yhteen halliin ja yhteen tarpeeseen. Tilaongelman puheiden lähteenä olemme me valmentajat. Me olemme tehneet harjoittelusta ohjattua ja lähes jokailtaista. Välillä unohdamme sen, että omaehtoisella pelaamisella ja höntsäämisellä pitää olla myös tilansa harjoitusohjelmassa ja valmentajalla vastuu siitä, että lapset motivoituvat ja saavat mahdollisuuden siihen.

Matin jutussa oli ajatus siitä, että ohjatut harjoitukset olisivat heti koulupäivän perään. Sen jälkeen olisi ilta aikaa kiipeillä puissa, pelata avojäillä tai haastaa vanhemmat lähiliikuntapaikalla. Katson tulevaisuuteen uudella tavalla.

Resonoiva näkökulma, boldaukset omia. Itsekin uskon että moni-/vapaamuotoinen tekeminen, esim ulkojäähöntsät eri-ikäisten kanssa, kasvattavat laadukkaampia huippu-urheilijoita kuin liian tiukasti ohjattu valmennus.
Jortsukka

Poissa Poissa


Vastaus #3226 : 03.02.2018 klo 19:11:39

No Manse PP on varmasti tuota mieltä, kun ottaa huomioon kuinka hyvin sillä on talvella vuoroja. Siis suhteessa pelaaja-/harrastajamääriin todella hyvin vuoroja parhaisiin aikoihin.

Siellä sitten käy esim. 3-8 pelaajaa hakkaamassa palloa koko Pirkkahalli C:n kokoisella kentällä 1,5h ilman että kentälle voi mennä esim. yksikään juniori pallon kanssa omatoimista tekemään.

Tässä hyvä esimerkki miten Tampereella talviolosuhteet vain heikentyneet kokoajan kaupungin toimesta pl. nyt Kauppi 2, joka tosin siis ei ole toiminut. Tampere varmaan maailman ainoa kaupunki missä lämmittettävää tekonurmea ei pystytä käyttämään 0 asteen lämpötilassa jos lunta on satanut pikkaisen aamulla.

Eli varmasti uskon että pesiksen näkökulmasta ei valittamista ole, noilla pelaajamäärillä olosuhteet ovat erinomaiset ja kokoajan ovat saaneet merkittävästi olosuhteita lisää suhteessa harrastajamääriin. Verrattuna siis jalkapalloon niin pesis on todella hyvässä asemassa Tampereella.
13ergkamp

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: J. Wissin uusi, iloinen jalkapallo


Vastaus #3227 : 04.02.2018 klo 16:44:29

Luulen että tuossa ei käytetä puheenvuoroa jalkapalloilijoille vaan "omalle väelle". Tai mahdollisesti sekä että.

Kuinka paljon C-hallille on varattu pesisvuoroja "parhaisiin aikoihin"? Aika paljon näyttäisi olevan vuoroja esim. Ilveksellä ja oikein hyviin aikoihin.

Ymmärrän tuon tietyn tarpeen ottaa "edunvalvojan" näkökulma asioihin. Oma linja taas on (yleensä elämässä) katsoa kokonaiskuvaa ja toimia rakentavasti. sillä päästään usein samaan lopputulokseen kuin edunvalvonnalla mutta ilman jatkuvaa tappelua, kiristelyä ja höyryämistä.

Kauppi 2:sta on Heinonen sanonut, että kenttää vasta opetellaan käyttämään. Toki tästäkin epäonnistumisesta voi alkaa sauhuamaan mutta itse antaisin kunnan miähille vielä toisen mahdollisuuden. Niiltä kun ei voi perinteisesti vaatia täydellisyyttä.

Mutta takaisin tuohon Antikaisen pointtiin, itse korvaisin 1-2 viikkoharjoituskertaa jokaisessa ikäluokassa (C tai alle) sillä, että muksut osallistuisivat 3-6krt viikossa ulkopeleihin (meidän setämiesten kanssa) ja muuhunkin ulkona telmimiseen. Pelejä on joka nurkalla ja tuo on paras tapa kasvaa lajiymmärrykseen kiinni. Hirveetä kattoa millaisella pelinäkemyksellä varustettua porukkaa junnu-broileriputkesta tulee välillä pihalle.

Alkaa mennä aika paljon ulos aiheesta, mutta menköön... Jatkot vaikka täällä...
« Viimeksi muokattu: 04.02.2018 klo 17:26:29 kirjoittanut 13ergkamp »
Mulder

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #3228 : 05.02.2018 klo 04:02:41

Räikeimpänä esimerkkinä on minusta se, miten Kaario haluasi jyrätä Tammelan stadionin antaakseen tontin gryndereiden haltuun. Logiikka oli kuulemma se, että Tammela on "päässyt niin huonoon kuntoon" (vähän absurdia, koska sen kunnossapidosta vastaa Kaario itse) että se pitäisi purkaa ja rakentaa stadion "johonkin muualle" (käytännössä varmaan siis Vuorekseen, Sarankulmaan tai johonkin muualle syrjäiselle joutomaalle).

Kaarion ehdottama tontti uudelle stadionille olisi löytynyt Hakametsän parkkialueelta/hiekkakentältä. Linkki uutiseen.

Kaario vastasi tosiaan tuolloin Tammelan kunnossapidosta ja oikeassahan hän näin jälkikäteen oli stadionin kunnosta kun purkupäätös uuden tieltä tuli. Ei sellaista kunnossapitäjää olekaan joka kaupungin antamalla budjetilla lankkujen uusimista ja pukukoppitilojen parantelua kummempaa remonttia silloiselle Tammelan stadionille olisi tehnyt. Ylin sarjatasokin kaupungissa oli tuolloin Kakkonen.

Tämä ehdotus torpattiin aikoinaan tylysti, mikä oli outoa kun ei stadionsuunnitelmia ja kunnostusideoita mitenkään liikaa tuolloin pyörinyt keskustelussa. Vähintään olisi voitu selvittää minkä myyntihinnan stadionin tontista voi saada, millaisen osan myynti kuittaa uuden stadionin rakennuskuluista, onko jossain vielä Hakametsää paremmalla sijainnilla tonttia vapaana jne. Ja vasta tämän jälkeen punnita onko Tammelan stadionkortteli niin pyhä sijainti pelaamiselle, että se jyrää muiden vaihtoehtojen hyödyt.  Ehdotuksen isoin ongelma taisi olla sen tuleminen "väärältä" taholta kiekkomiehen suusta.
« Viimeksi muokattu: 05.02.2018 klo 05:23:13 kirjoittanut Mulder »
Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #3229 : 14.02.2018 klo 15:01:39


Nyt tämä kuningasidea "monitoimi"kiekkoladon pykäämisestä keskelle kaupunkia näyttää leviävän Tampereen ja Turun jälkeen jo Lappeenrantaankin:

Uutinen

Lappeenrannan kaupunki kaavailee 30 miljoonaa euroa maksavaa monitoimijäähallia Lappeenkadun päälle aivan ydinkeskustaan.

Noin puolet Helsingin Hartwall Arenan kokoiselle jäähallille on löydetty Lappeenrannassa viisi sijoituspaikkaa, joista Lappeenkadun keskustavaihtoehtoa on ensimmäisten palautekyselyn vastausten perusteella pidetty parhaimpana. ”Monitoimijäähallissa voitaisiin järjestää monenlaisia tapahtumia, mikä lisäisi entisestään keskustan vetovoimaa. Keskustan saatavuutta on viime vuosina parannettu rakentamalla parkkitaloja ja lisäämällä maanalaista pysäköintiä”, kertoo Lappeenrannan Kaupunkikeskusta – Lakes ry:n toiminnanjohtaja Johanna Ruotsi.

Lappeenranta palkittiin keskiviikkona Suomen parhaaksi kaupunkikeskustaksi vuonna 2018. ”Jos keskustan monitoimijäähalli toteutuu, se rakennettaisiin pilareiden varaan siten, että Lappeenkadun ajoneuvoliikenne kulkisi hallin alta. Halli tulisi keskeiselle paikalle kauppakeskus Gallerian ja Snellmaninkadun väliin”, sanoo Lappeenrannan kaupungin Elinvoima ja kaupunkikehityksen toimialajohtaja Pasi Leimi.


https://www.kauppalehti.fi/uutiset/uutinen/rwJXM2Wr

Korpral

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, Tsingis Khan


Vastaus #3230 : 14.02.2018 klo 15:22:39

On ne kendojanarit kovia lobbaamaan.
TZagallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Eilen, tänään, huomenna


Vastaus #3231 : 14.02.2018 klo 17:02:30

Halpakin kuin mikä, kolmannes Tampereen jäähallista. Yksityistä rahaa tullee ovista ja ikkunoista.

E. Ei kai noin halpaa kannata rakentaa, ei voi olla kovin hyvä eikä hieno.
ginikettu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK (BJK)


Vastaus #3232 : 14.02.2018 klo 20:18:07

Halpakin kuin mikä, kolmannes Tampereen jäähallista. Yksityistä rahaa tullee ovista ja ikkunoista.

E. Ei kai noin halpaa kannata rakentaa, ei voi olla kovin hyvä eikä hieno.
Eiköhän hinta moninkertaistu kunhan saadaan ensin idea lobattua.

Mutta ymmärrän hyvin että hallit halutaan keskustaan. Ei niille muuten löydä muuta käyttöä kuin lajiniilojen piirissä.
Jefreitter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #3233 : 14.02.2018 klo 20:50:11

Mikä helvetti tätä maata vaivaa?!
LOFIN

Poissa Poissa


Vastaus #3234 : 14.02.2018 klo 22:02:08

Mikä helvetti tätä maata vaivaa?!
Eiköhän tuo Lappeenrannan halli taida olla ensimmäinen näistä uusista hallihankkeista joka on yksittäinen hanke ja toteutetaan ihan erillään kaikesta muusta? Verrattavissa siis lähinnä SJK:n hankkeeseen (jossa toki oli yksityistä rahaa aika paljon taustalla).

Pitäisiköhän futispiireissä katsoa enemmän peiliin ja koittaa ruveta lobbaamaan näitä projekteja osana isompaa kokonaisuutta ja kaupunkisuunnittelua? Mahtaako Tammelan uusi jalkapallostadion olla ainoa tuollainen joka olisi sidottu isompaan projektiin?
Triangelikostaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #3235 : 15.02.2018 klo 00:12:27

Kuopiossa ollaan sentään fiksuja ja tyydytään vain remontoimaan vanhaa. Ylos
tipe

Paikalla Paikalla


Vastaus #3236 : 15.02.2018 klo 21:03:18

Kuopiossa ollaan sentään fiksuja ja tyydytään vain remontoimaan vanhaa. Ylos
Kunnes tajutaan että Jyväskylässäkin on uusi areena, niin pitäähän täälläkin jäähalliin se 100 miljoonaa polttaa ja samalla voidaan lopullisesti unohtaa se Keskuskentän kehittäminen

 
Sivuja: 1 ... 129 [130]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines