FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
26.03.2023 klo 11:24:19 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Kumpi on ihkumpi
Inter
TPS
Topic lukkoon ja avajalle bannia

Sivuja: 1 ... 435 [436]
 
Kirjoittaja Aihe: Inter vs TPS, TPS vs Inter  (Luettu 1094336 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Marttidona

Poissa Poissa


Vastaus #10875 : 24.02.2023 klo 22:04:06

Missä tälläistä talkoohenkeä edes enää on? Vanhemmat on jo pidempään ihan suoraan omasta lompakostaan maksaneet toiminnan pääosin ainakin kaikissa niissä joukkueissa ja seuroissa missä olen itse ollut lapsieni mukana. Jos johonkin turnaukseen tai tapahtumaan jotain buffettia väsätään niin tuotot oli sitä luokkaa ettei niillä rahoilla kateta pääosin kuin tuomarikulut tapahtumasta ja lopuilla rahoilla ei päästä Raisiota pidemmälle. Kuukausimaksuja ei buffettirahoilla ole koskaan alennettu. Buffetin jälkeen niitä itse leivottuja mokkapaloja, itse maksettuja sämpylöitä ja ABC:n paistopisteeltä ostettuja valmispullia jaetaan ihmisille kotiin viemiseksi niin paljon että niitä wi kukaan syö niin paljoa ja lopulta niitä löytyy roskiksista ympäri joukkueen vanhempien koteja. Ja seuraavaksi buffavastaavalta pamahtaa viestiä että kiitos kaikille (harvoille ja samoille) panoksesta buffan järjestämiseksi ja tuotto oli tämän päivän piirisarja buffasta 45,50 euroa tuomarikulujen jälkeen. Ja osallistuneet vanhemmat miettii kotona että laitoin itse myytäviin tuotteisiin kiinni xx euroa ja tuo tuotto jaetaan tasan 30 joukkueen pelaajan kesken. Ihan päätöntä touhua. Joku aikoinaan kiteytti nykyisen talkootoiminnan siihen, että se on kovin buffavanhempi joka ostaa isoimmalla summalla kauden aikana itsetekemiään mokkapaloja.Seurojen varainhankinta on iso vitsi Suomessa ja kun mennään joukkuetasolle niin koko ajan kasvava joukko vanhemmista on nykyään valmiita maksamaan siitä ettei tarvitse vapaa-aikaansa käyttää niiden mokkapalojen leipomiseen tai mihinkään talkoisiin kun niistä ei käytännössä saa mitään merkittävää panosta joukkueen kassaan saati mitään hyötyä itselleen. Ja kärsijät on aina ne vanhemmat joilla on vaikeuksia maksaa koko ajan kallistuvia kuukausimaksuja. Useamman kerran törmännyt talkoohommien peruuttamiseen sen vuoksi kun kiinnostuneita on ollut liian vähän jotta talkoot pystytään hoitamaan. Mitä enemmän luen Kim Suomisen ponnarin juttuja niin sitä vakuuttuneemmaksi tulen siitä, että tällä nimimerkin takana kirjoittavalla ihmisellä ei ole minkäänlaista kosketuspintaa seuratoimintaan tai varsinkaan junioriurheilutoimintaan. Se mikä on omassa lapsuudessa toiminut ei toimi enää. Säädökset on muuttuneet, ihmiset on muuttuneet ja niitä aiemmin joukkueelle tuottoisia talkootöitä on aniharvoin edes tarjolla. Aina voi myydä niitä keksejä, pesuaineita ja vessapapereita. Eli myydään markkinahintaa kalliimpia tuotteita (koska verottajan tiukat ohjeistukset) toinen toisilleen vuoron perään, ja pakkp ostaa kaverilta kun se osti multa viime kerralla. Loppujen lopuksi kotona on niitä keksilaatikoita kaapit täynnä kun kaikilla joukkueilla on kampanjat samaan aikaan päällä. Typerää ja äärimmäisen kiusallistakin touhua. Suomalainen junioriurheilu tarvii rahaa toimintaan enemmän muualta kuin vanhempien taskuista ja sitä ei vanhoilla keinoilla ole tulossa vaan tilanne menee koko ajan vaan huonompaan syuntaan.
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #10876 : 24.02.2023 klo 22:14:43

Suomalainen junioriurheilu tarvii rahaa toimintaan enemmän muualta kuin vanhempien taskuista ja sitä ei vanhoilla keinoilla ole tulossa vaan tilanne menee koko ajan vaan huonompaan syuntaan.

Tätä en varmaan missään vaiheessa ollut kieltämässäkään. Jos sitä rahaa saa tosiaan muillakin keinoin kuin keksipaketteja myymällä niin tervetuloa vaan. Oma isoin murheenkryynini tässä tapauksessa se että tässä tapauksessa se raha on tulossa (leikitään nyt että sitä olisi tulossa koska mikään ei ole varmaa niin kauan kun Valavuoresta ja lupauksista on kyse) taholta joka on PR-arvoltaan kaiken kansan silmissä aika vahvasti miinuksella, ja lyö lyttyyn niitä ihmisiä jotka taas kersansa harrastusta tukeakseen ensi kesänä pystyttelevät niitä kahvipöytiä sinne junnuturnauskentän viereen ja jotka kimppakyyteilevät pentuja treeneihin muutaman kerran viikossa. Mutta tämä kaikki varmaan pitää sitten vaan näiden ihmisten ottaa vastaan kun se kaikkea liikkuvaa haukkuva jätkä keräsi rahat kasaan, jee! Parhaassa tapauksessa siellä saadaan TPS:n logo jonkun vitun Kärkkäisen logon yhteyteen samalla kun uhkapelimainontaa pyörii ruudulla ja kuvan keskellä seisova juontaja tasapainoilee äärioikeistolaisuuden, maalittamisen ja piilorasismin köydellä yhtä taitavasti kuin tähänkin asti.
Norppa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC TPS


Vastaus #10877 : 24.02.2023 klo 22:37:52

Ei oo paljon Hesarissa, Turun Sanomissa tai Ylellä mielestäni esiintyny. Silloin korismatkoja järjestäessään oli useinkin mediassa. Sen jälkeen on jääny aika pimentoon.

Tähän täysin sama. En edes muistaisi kaveria enää ilman forkkaa ja tämä forkan ja Valavuoren suhde on jotain mitä en vieläkään ymmärrä edes sitä vähää alusta. Ponnarikin riehuu kaikkialla kuin Valavuori olisi vienyt häneltä vaimon alttarilla.

Tästä keskustelussakaan olevasta keissistä en oikein ymmärrä mitään, Valavuori yrittää kerätä rahaa oman poikansa joukkueen reissuun ja koko maailma räjähtää. On se varmaan sitten ihan helvetin kamalaa kun kaikki sen tuomitsee, mut jos multa kysyttäisiin miksi se on kamalaa, niin en osaisi vastata yhtikäs mitään.

Marttidonan viestiin sanasta sanaan sama. Nuo buffetti sun muista hommista saatavat rahat ovat aivan naurettavia.
« Viimeksi muokattu: 24.02.2023 klo 22:40:46 kirjoittanut Norppa »
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #10878 : 24.02.2023 klo 22:48:43

Tästä keskustelussakaan olevasta keissistä en oikein ymmärrä mitään, Valavuori yrittää kerätä rahaa oman poikansa joukkueen reissuun ja koko maailma räjähtää. On se varmaan sitten ihan helvetin kamalaa kun kaikki sen tuomitsee, mut jos multa kysyttäisiin miksi se on kamalaa, niin en osaisi vastata yhtikäs mitään.

Sen takia tämän foorumin, PIF:n, Katkoajan ja nykyisin jopa myös Ylilaudan, Valavuori-ketjut on hyvä olla olemassa koska niitä lukemalla paljastuu jopa Pelle-Wermannin kaltaiselle uutiskanavien suurkuluttajalle Valavuoren tekoset. Käväise ihmeessä lukemassa vaikka vuoden takaiset keikaroinnit rahankeräyksineen ja siitä mihin ne rahat lopulta meni, ja tule sitten kertomaan että onko ihan kosher kun jantteri tunkee TPS:n logoa näihin keräyspostauksiinsa? Samalla selviää se syy miksi niin moni on tästä keissistä metelin nostanut mutta kiva että vielä löytyy näitäkin jotka katselee vihellellen muualle ja esittää etteivät muka tietäisi kuinka ahterista kyseisen perskärpäsen läsnäolo on mitä tahansa kotimaista urheiluseuraa kohtaan.

Kertoo aika paljon että otan itse asiasta näin paljon kierroksia, kun otetaan huomioon että TPS saisi puolestani kompuroida entisestään vaikka joka vuosi. Niin ilkeästi en kuitenkaan ajattele, että haluaisin seuran olevan minkäänlaisissa kytköksissä A.Valavuoren kanssa. Se on nykyisin pahin mahdollinen rangaistus jota voi keksiä joten ei saatana edes pahimmalle viholliselle sellaista kohtaloa.
« Viimeksi muokattu: 24.02.2023 klo 22:53:27 kirjoittanut Kim Suomisen ponnari »
WhiteHart

Poissa Poissa


Vastaus #10879 : 24.02.2023 klo 22:54:27

Ei ole kosher ja Palloseura sen jo ilmaisi ihan virallisella tiedotteella. Onko nyt joku muu pointti vielä? Vai kelataanko sama kasetti vielä alkuun montakin kertaa? Mun aiempi viesti ohitettiin lahjakkaasti, kun ilmiselvästi ei osattu vastata mitään.
Norppa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC TPS


Vastaus #10880 : 24.02.2023 klo 23:00:20

En mene minnekään lukemaan enää yhtäkään Valavuori -topiikkia, sellaisen yliannostuksen olen kaverista täällä saanut.
Narttu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Newcastle & TPS


Vastaus #10881 : 24.02.2023 klo 23:09:10

Valavuori taitaa olla forkan ja somen ulkopuolella aika tuntematon hahmo, tai varsinkin sen tarkemmat temput.

Seura nyt tuskin voi tuota tiedotetta paremmin asiaa hoitaa. Valavuorihan sössi koko jutun kun ei puhunut seuran keräävän niitä 500€/2000€ sponsseja eikä hän, mutta huono pienissä asioissa jne.

Mutta topikkiin paremmin liittyen sopii ihmetellä miksi junnujen täytyy päästä leirille Espanjaan, kun ei pärjätä kotimaassakaan. Ja toisaalta olen luullut että kutsuturnauksessa järjestäjä maksaa muut kulut kuin matkan…
Marttidona

Poissa Poissa


Vastaus #10882 : 24.02.2023 klo 23:13:41

Vaikka tunnistankin ilmiselvät ongelmallisuuden aiheuttavat seikat tässä tapauksessa niin siltikin oman somekuplan tai ylipäätään somen rinnastaminen "kaiken kansan"-mielipiteeksi on kyllä aikamoista harhakuvitelmaa. En ole itse edes  mikään vanhus (tai en ainakaan niin koe) mutta oman sukupolveni laajasta ystäväpiiristäni valtaosa ei ole somessa mitenkään aktiivisia saati tietäisi edes nimeltä noita sun mainitsemiasi kuplia. Miten pystyy noin ehdottomilla  mielipiteillä kannattamaan seuraa jonka kunniapuheenjohtaja, perustaja ja sielu on törkeästä talousrikoksesta tuomittu henkilö? Mä itse kuulun siihen väestönosaan joka ei halua toimia minään oikeuslaitoksen jatkeena ja tuomita ihmisiä vielä sen jälkeen kun viralliset tuomiot on langetettu. Muutenkin aikamoista ennakkotapausta ollaan kasaamassa jos yksiselitteisesti lasten vanhempia aletaan erottelemaan eriarvoiseen asemaan menneiden asioiden takia.
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #10883 : 24.02.2023 klo 23:37:14

Miten pystyy noin ehdottomilla  mielipiteillä kannattamaan seuraa jonka kunniapuheenjohtaja, perustaja ja sielu on törkeästä talousrikoksesta tuomittu henkilö?

Helppo se on toki näin jälkikäteen sanoa, mutta mikäli Stefu olisi räyhännyt ja vittuillut tuomio(ide)nsa jälkeen jatkuvasti seuran parissa työskenteleville vapaaehtoisille ja toimiston väelle ja ylipäätään koko seuran nimen päälle, olisin ollut ihan samaa mieltä mitä tälläkin hetkellä Valavuoresta. Kuten sanoin niin jos se olisi jäänyt vaan siihen vitun amatöörimäiseen säheltämiseen sen ekan twiitin jälkeen, loppuen siihen TPS:n tiedotteeseen asti, ihan yksi ja sama koska kyseiseltä tollolta nyt tulee tällainen samanlainen säätö apaut kerran viikossa. Siinä vaiheessa kun kyseinen separi aloittaa kampanjoinnin seuraa (mm. sen toimaria joka on tällä planeetalla varmaan vihoviimeinen henkilö jota voi syyttää mitenkään paskasta tekemisestä TPS-aiheisiin asioihin liittyen) ja sen ympärillä ihan rakkaudesta lajiin (ja jälkikasvuun) puurtavia talkoolaisia kohtaan niin olen tosi pahoillani kun en osaa antaa tälle urheilun monitoimimiehelle paljoa armopaloja.

Mä itse kuulun siihen väestönosaan joka ei halua toimia minään oikeuslaitoksen jatkeena ja tuomita ihmisiä vielä sen jälkeen kun viralliset tuomiot on langetettu.

Ai kun söpöä. Se että sen yhden isomman ja virallisen tuomion jälkeen ei olla vaan virkavallan rajallisista resursseista johtuen (tai sitten niillä on joku tosi iso suunnitelma päällä tämän sankarin varalle) saatu päälle kaikkia niitä muita tuomioita joita paljaalla silmälläkin operoivat tavikset ovat nähneet ihan vaan Aleksin somen kautta, ei tarkoita sitä että pitäisi alkaa vetämään jotain "syytön kunnes toisin todistetaan" -tason ihkuilua.

Muutenkin aikamoista ennakkotapausta ollaan kasaamassa jos yksiselitteisesti lasten vanhempia aletaan erottelemaan eriarvoiseen asemaan menneiden asioiden takia.

Ja sekö ei ole eriarvoiseen asemaan erottelemista kun räksyttää muutamalle kymmenelle tuhannelle seuraajalleen somessa sitä että "ne joilla on liitua mahdollistavat uskomattoman tehokkaalla sponssimyyntiosaamisellaan lasten harrastukset ja kulut" ja "köyhät jatkakoot mokkapalojen leipomista jatkossakin mutta niistä ei lopulta mitään hyötyä ole"? Tämä siis Valavuori-Suomi-Valavuori -sanakirjan kautta tulkittuna nämä miehen viimeaikaiset twiittailut. Jos kyseinen törppö olisi oppinut silloin kerrasta sen julkisen tuomionsa jälkeen läksynsä ja ollut siitä asti lakki nöyrästi vaan kourassa niin varmasti homman voisikin kuitata "menneenä asiana" mutta kun rahakusetukset ja muu kyseenalainen sekä ihan oikeasti ilkeä toiminta on jatkunut siitä asti tasaisena, ei voida puhua mistään menneistä asioista. Ohoh! Ihan kuin tämä sama kaava olisi toistunut myös viestin alkuosassa mutta pienoiskoossa. Hieno merkki siitä että ei se suuri hyväntekijä vaan ikinä opi. Toivottavasti TPS oppii ennen kun isompaa vahinkoa tapahtuu.
Marttidona

Poissa Poissa


Vastaus #10884 : 25.02.2023 klo 00:05:16

Luetaan ihan eri filtterin läpi näköjään asioita kun itse en ole kyllä tuota tulkintaa saanut tästä talkoot vs. sponsorimyynti kuittailusta. Enemmänkin itse tulkinnut että on vastausta keskusteluun mistä kirjoitin jo aiemmin koskien seurojen ja joukkueiden talkootyötä ja koskien nimenomaisesti sen naurettavuutta nykypäivänä. Ja kuittailu tässä kohtaa on nimenomaan Kytölän lausuntoja kohtaan aeuran roolista, jotka kieltämättä olivat minustakin outoja. Itse kun tuolla on pyörinyt kenttien laidoilla aika paljon niin väitän valtaosan ihmisistä jakavan ainakin tämän osuuden kritiikistä mitä Valavuori on asiasta jakanut eikä koe sitä minään kettuiluna "köyhiä" kohtaan. Ylipäätään seuratoiminnassa johtajat haluavat korostaa seuran merkitystä asioissa, mutta totuus on se että vanhemmat sen toiminnan rahoittaa ja vielä kaupan päälle tekevät lähes kaiken.
Sepi Häpykukkula

Poissa Poissa


Vastaus #10885 : 25.02.2023 klo 09:51:46

Odotin fanien hulinointia tai edes kontin maalaamista mut olikin doeria. Pettymys Alas

 
Sivuja: 1 ... 435 [436]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa