FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.10.2018 klo 06:30:40 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 19 [20]
 
Kirjoittaja Aihe: Tapiolan kannattajakatsomo  (Luettu 43499 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
disko

Poissa Poissa


Vastaus #475 : 16.06.2013 klo 23:04:59

Nyt vittu oikeesti HK-05... "Mieluummin HIV kuin HJK" -chantti tänään pirstaloi kyllä myötähäpeämittarit kun odottelin katsomosta poispääsyä...
dunu

Poissa Poissa


Vastaus #476 : 16.06.2013 klo 23:26:14

Nyt vittu oikeesti HK-05... "Mieluummin HIV kuin HJK" -chantti tänään pirstaloi kyllä myötähäpeämittarit kun odottelin katsomosta poispääsyä...

Vieraista pöydistä jne. mutta hauskahan tuo on. Eiköhän tuon pointti nyt tule selväksi.
ackaz

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GCM


Vastaus #477 : 09.01.2014 klo 13:02:26

Nostellaas tämä ylös, kehoittamalla jengiä seuraamaan aktivoitunutta HK05-twittertiliä.

https://twitter.com/HK05Espoo
ackaz

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GCM


Vastaus #478 : 03.03.2014 klo 22:34:23

https://www.facebook.com/HonganKannattajat/
Uutinen
FC Hongan edustusjoukkueen pelillinen menestys on ollut sen lyhyen liigahistorian aikana hienoa. On ollut upeaa seurata espoolaisen liigajalkapalloilun ripeää nousua Suomen ehdottomaan kärkeen. Vastaavasti urheilullisten asioiden ulkopuolella Pallohonka Oy on edustanut seuraamme monesti hyvin kyseenalaisissa merkeissä. Kannattajana näitä asioita on halunnut painaa villaisella keskittyen otteluihin ja pelaajien tukemiseen kentällä.

Pelaajien ja muun henkilöstön palkkojen maksamatta jättäminen on anteeksiantamatonta toimintaa. Jatkuva velkaantuminen ja toistuvat palkanmaksuvaikeudet kertovat kyvyttömyydestä taloudelliseen tervehdyttämiseen. Edellämainittujen asioiden käsittely julkisuudessa on ollut paikoin ala-arvoista. Jo pitkään jatkunut negatiivinen uutisointi on satuttanut seuraimagoa ja kyvyttömyys oppia tehdyistä virheistä kertoo ymmärryksen puutteesta maineenhallinnan osalta. Kannattajina emme voi enää hyväksyä tätä.

Me, Hongan Kannattajat, emme koe nykyisen seurajohdon ja oman arvomaailmamme kohtaavan toisiaan. Uskomme avoimeen, luotettavaan ja ihmisläheiseen Honkaan, joka pitää omistaan huolta. Valitettavasti Pallohonka Oy ei toimillaan tue tälläistä näkemystä seurasta. Tästä johtuen Hongan Kannattajat, HK05, ei tule olemaan yhdistyksenä läsnä Pallohonka Oy:n järjestämissä ottelutapahtumissa niin kauan kuin nykyinen seurajohto omistajineen jatkaa. Hongan Kannattajat jatkavat toimintaansa FC Honka Ry:n alaisten joukkueiden otteluissa.

Olemme hyvin pahoillamme pelaajien puolesta. Toimenpiteidemme syyt eivät liity teihin miltään osin ja toivomme teille kaikkea hyvää. Me ollaan Honka!

-HK05
TKK

Poissa Poissa


Vastaus #479 : 03.03.2014 klo 22:36:54

Kakkosessa nährään, katellaan joskus uuestaan.
disko

Poissa Poissa


Vastaus #480 : 04.03.2014 klo 00:17:33

Hienoa, HK05. Toivottavasti sana pitää.
BrDead

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: John Rambo, koera


Vastaus #481 : 04.03.2014 klo 00:39:04

HK05 ottaa siis ennakkoa Oy:n mahdollisesti tulevaan konkurssiin, jottei silloin tarvitse itkeä ja parkua, kuten TamU:n kannattajat ovat jo vuosia tehneet. Ryhdikäs liike. (Ja puusilmäisille modeille tiedoksi: tämä viesti ei ollut vittuilua mihinkään suuntaan.)
Mazaa

Poissa Poissa


Vastaus #482 : 04.03.2014 klo 21:34:37

Aikovatko kannattajat käydä peleissä tuulipukukatsojiksi soluttautuneina?
vallilan wenger

Poissa Poissa


Vastaus #483 : 04.03.2014 klo 23:32:45

Tervetuloa töölöön. Kaikille tilaa riittää, kaikille paikkoja on.
Vince

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #484 : 04.03.2014 klo 23:42:00

Eli vieraspelissä pyöritte sitten?
Bay

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Финляндия ja Жесткий бас


Vastaus #485 : 11.06.2014 klo 13:39:32

Uutinen
Tiedote 11. kesäkuuta 2014

Hongan kannattajat ’05 tahtoo kannattajayhdistyksen ominaisuudessa virallisesti päivittää jalkapalloväelle, että missä tällä hetkellä mennään. Ensimmäistä kertaa sitten 3. maaliskuuta 2014 ulos tulleen kannanoton jälkeen. Koemme uuden ulostulon tarpeelliseksi, sillä tilanne ei ole välttämättä auennut kokonaan suuremmalle yleisölle.

Hongan kannattajien toiminta ei ole lakkautettu - vaan kannattajatoimintamme on kohdistettu FC Honka ry:n alaisiin joukkueisiin ja seuran ytimeen. Tarkennuksena: FC Honka ry harjoittaa seura- ja junioritoimintaa sekä on irrallaan liigajoukkue-Honkaa pyörittävästä taustayhtiöstä, joka kantaa nimeä Pallohonka Oy. FC Honka ry:n joukkueista miesten Kakkosessa pelaava Pallohonka on saanut katsomotoimintaa taakseen. Yleinen tuki on luonnollisesti myös kaikkien muiden seuran alaisten joukkueiden takana.

Useat jäsenistämme ovat hankkineet Pallohongan kausikortit Kakkosen kotiotteluihin, käyneet otteluissa irtolipuilla ja ostaneet otteluissa esim. makkaraa ja/tai virvoitusjuomia, joilla on rahoitettu FC Honka -00 Akatemian ulkomaan pelireissuja. Kyseisen akatemiajoukkueen vanhemmille kuuluu suuri kiitos hienojen ottelutapahtumien järjestämisestä.

Kannattajatoimintamme on valitettavasti tuonut epätoivottuja lisäkustannuksia Palloliiton sakkojen muodossa, jotka yhdistyksemme on hoitanut pois itsenäisesti. Tällä tahdomme painottaa sitä, ettei kannattajatoimintamme tarkoitus ole edelleenkään tuoda lisäkustannuksia rakkaalle seurallemme.

Mitä tulee taas tilanteeseen Pallohonka Oy:n (=liigajoukkueen) suuntaan, tilanne ei ole muuttunut. Emme edelleenkään hyväksy taustojen toimintatapoja, joissa muun muassa ottelutapahtumien järjestelyjä on laiminlyöty sekä ylipäätään suhtauduttu asioihin välinpitämättömällä, jopa epäammattimaisella otteella. Emme koe myöskään, että muita liiga-Hongan tukijoita olisi kohdeltu asianmukaisella kunnioituksella. Lisäksi entisen päävalmentajan mustamaalaaminen on jatkunut sosiaalisen median puolella puuhamiesten henkilökohtaisten profiilien toimesta. Tahdomme kuitenkin painottaa, ettei liiga-Honkaa kohtaa kohdistuneessa boikotissa ole kysymys pelkästään entisen päävalmentajan potkuista, toisin kuin sosiaalisen mediassa vallinnut kuva on saattanut antaa ymmärtää. Käytännössä välejämme hiertää nimenomaan kyllästymisemme pitkällä aikavälillä välinpitämättömällä asenteella hoidettuihin asiohin.

Kyseessä ei edelleenkään ole pelkästään yksi työntekijä, vaan se toimintatapa millä asioita on yleiselläkin tasolla jo pitkään ennen viime helmikuuta hoidettu. Tahdomme olla kannattajayhdistyksenä osa seuraperhettä ja mukana luomassa seurayhteisöä. Meidän mielestä tervettä seurayhteisöä ei kuitenkaan voida luoda jos asioita piilotellaan ja omia työntekijöitä kohdellaan vähintäänkin epäinhimillisesti. Ylipäätänsä nämä ovat asioita, joita ei voida ohittaa. Liigajoukkueen johdon tyylillä hoitamat asiat vahingoittavat radikaalisti koko seuran nimeä ja imagoa suuressa kuvassa. Tämän jo yksinään pitäisi olla jokaisen Hongan kannattajaksi tunnustautuvan mielestä anteeksiantamatonta.

Mainittakoon, että mitään virallista kontaktia Pallohonka Oy:n, toisin sanoen liigajoukkueen johdon, kanssa ei ole ollut. Tälläkin keinolla on taustayhtiön johto osoittanut sen, että todellista halua tai kykyä yhteistyöhön kannattajayhdistyksemme kanssa ei ole. Emme laske neuvotteluiksi sosiaalisessa mediassa julkisesti käytäviä kommenttiosio -keskusteluita. Tällä osastolla eräs Pallohonka Oy:n nokkamies on tarjonnut ilmaisia ottelulippuja. Tämäkään ”tarjous” ei tullut virallista reittiä vain sosiaalisessa mediassa kaikille avoimessa kommenttiosiossa. Yhdistyksellämme on aina ollut suuri halu tukea seuraamme kaikin mahdollisin tavoin, täten tätä ”tarjousta” voi pitää korkeintaan nöyryyttävänä. Lisäksi on vähintäänkin kummallista, että huonoa taloudenpitoa ja seuraimagon hoitoa boikotoivaa kannattajayhdistystä anellaan ilmaislipuilla takaisin. Johto ei selvästi radikaaleista toimistamme huolimatta ole ymmärtänyt ongelmaa eikä muutosta sillä rintamalla edelleenkään ole näkyvissä.

Edelleen sanoinkuvaamattoman suuret pahoittelut kuuluvat edustusjoukkueen pelaajille. Emme voi kylliksi sitä painottaa, ettei kukaan olisi ikinä halunnut tilanteen menevän näin. Tilanne on kuitenkin mikä on ja seisomme linjauksemme takana. Toivottavasti pelaajat silti pystyvät tämän myllerryksen keskellä keskittymään olennaiseen ja antamaan kaikkensa, jotta tulevaisuus olisi jokaisella mahdollisimman kirkas.

Kiitokset taas kuuluvat Pallohongan nuoren ja lahjakkaan pelaajiston sekä valmennuksen suuntaan. Kuluva kausi Kakkosessa on ollut todella viihdyttävä ja hieno kentällä sekä katsomossa. Suuret kiitokset myös siitä, että koko ajan on ollut keskusteluyhteys auki joukkueen suuntaan. Edellä mainittu vuorovaikutus joukkueen kanssa onkin oikea askel suuntaan, jolla luodaan tervettä ja toimivaa seurayhteisöä. Seurayhteisöä, jollaista FC Hongan kaltainen hieno ja perinteikäs seura ansaitsee.

HK05:n näkökulmasta olemme juuri nyt kiinni kannattajatoiminnan syvimmässä olemuksessa ja todellisessa tarkoituksessa. Kannattajatoimintamme tarkoitus ei ole olla otteluissa pelkkä tunnelmanluoja, vaan osa aktiivista seurayhteisöä. Kannattajatoimintamme tarkoitus on edelleenkin kehittyä mahdollisimman suureksi. Haluamme olla mukana edelleenkin mahdollistamassa ja kokemassa hienoja fiiliksiä joukkueemme kanssa mahdollisimman korkealla. Näitäkin seikkoja tärkeämpää on kuitenkin se, että kaikki tapahtuu terveellä pohjalla seisovan seuran takana, josta voi olla aidosti ylpeä.

Vaikka tilanne onkin haastava kaikkien kannalta, se ei kuitenkaan saa estää ihmisiä seuraamasta rakastamaansa lajia. Toivommekin nykytilanteeseen samaistuvien löytävänsä itsensä Pallohongan peleihin, jotka ovat tarjonneet meille hienoja elämyksiä niin katsomossa kuin kentällä.

- Arvojemme puolesta, Hongan Kannattajat '05
TOSIFANI

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka


Vastaus #486 : 11.06.2014 klo 21:14:24

Ylos
sathanbergel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Se just.


Vastaus #487 : 12.11.2017 klo 17:32:05

Pitäiskö tämä topic herättää henkiin kun Honka pelaa taas Veikkausliigassa?
Kuosi Modo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Honsu


Vastaus #488 : 14.11.2017 klo 13:06:07

Kannattajakausikortit tosiaan jo myynnissä Ylos Hinta 90e. ja sisältää jäsenyyden.

Kannattajatoiminta ottanut askelia eteenpäin ja positiivinen kasvu jatkuu varmasti. Rohkeasti vaan messiin Ylos
Jonzza

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Veikkausliiga


Vastaus #489 : 14.11.2017 klo 16:48:11

Kannattajakausikortit tosiaan jo myynnissä Ylos Hinta 90e. ja sisältää jäsenyyden.

Kannattajatoiminta ottanut askelia eteenpäin ja positiivinen kasvu jatkuu varmasti. Rohkeasti vaan messiin Ylos
Mistä voi ostaa?
sathanbergel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Se just.


Vastaus #490 : 14.11.2017 klo 16:56:49

Mistä voi ostaa?

http://www.lippuautomaatti.fi/lp001.asp?c=esport&h=all&t=all&p=all
sathanbergel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Se just.


Vastaus #491 : 14.11.2017 klo 17:03:15

Nopeasti kun vilkaisin TPS:än ja HJK:n kausarien hintoja, niin Honka tarjoaa kausarin noin 30€ halvemmalla. Sitä en sitten tiedä että mitä heidän hintaan sisältyy, Hongaltahan tulee tuossa 90€ kausarin mukana HK-05 jäsenyys.
dunu

Poissa Poissa


Vastaus #492 : 14.11.2017 klo 17:09:35

Nopeasti kun vilkaisin TPS:än ja HJK:n kausarien hintoja, niin Honka tarjoaa kausarin noin 30€ halvemmalla. Sitä en sitten tiedä että mitä heidän hintaan sisältyy, Hongaltahan tulee tuossa 90€ kausarin mukana HK-05 jäsenyys.

TPS:lla ei ole jäsenyyksiä. Kannattajakausikortti 120/90€.

 
Sivuja: 1 ... 19 [20]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines