FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
17.02.2019 klo 21:46:27 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Äänestys
Kysymys: Palautetta YLE:lle
Vihaista palautetta lähtee
Pokkinen ULOS!
Heitän telkkarin alas parvekkeelta
Kivi kovan yli voimaa!
Ihanaa, Leijonat, ihanaa!

Sivuja: 1 ... 16 [17] 18 ... 83
 
Kirjoittaja Aihe: YLE - jalkapallon syöpä  (Luettu 380891 kertaa)
5 jäsentä ja 7 vierasta katselee tätä aihetta.
Keano

Poissa Poissa


Vastaus #400 : 06.02.2018 klo 09:08:25

Mitä kiinnostavampia urheilulajeja ja tapahtumia tulee Veikkasliiga-kierrosten aikaan?

Eiköhän nuo ole pitkälti urheilutoimituksen itsensä päätettävissä. Eli sitten vaikkapa rallicrossia (jonka MM-sarjan televisioinnista vasta YLE uutisoi), e-urheilua (meneekö näiden televisiointiin käytetyt massit muuten urheilun budjetista vai jonkun muun YLE:n osaston?) tai sitten jotain naisten marginaalia, kun heitäkin pitää ottaa huomioon, jos vain sellaiset linjaukset on talon sisällä pamppujen kesken sovittu.
Kikkara

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Sarjapaikka


Vastaus #401 : 06.02.2018 klo 14:19:23

Ei kai tämä poissulje sitä että Pokkinen pitäisi lupausta ja panostaisivat enemmän myös kotimaiseen jalkapalloon. Tuskinpa leijonien jämäturnausten oikeudet yhteensäkään on ihan Mestarien liigan tasoa.

Ylös.
dunu

Poissa Poissa


Vastaus #402 : 06.02.2018 klo 14:46:12

Counter-Strikeä radiosta Ylos
pallojalka

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TamU (ja se -K)


Vastaus #403 : 06.02.2018 klo 14:48:12

Joku parisen viikkoa sitten perjantaina kanavasurffailin ja piti melkein nipistää itseä, kun ruutuun lävähti livenä joku mestis-höntsä Lempäälässä sijaitsevasta ladosta.
tactico

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KäPa, Klubi, LFC, Bohs


Vastaus #404 : 06.02.2018 klo 15:16:37

Joku parisen viikkoa sitten perjantaina kanavasurffailin ja piti melkein nipistää itseä, kun ruutuun lävähti livenä joku mestis-höntsä Lempäälässä sijaitsevasta ladosta.

Tämähän on aivan mahtavaa palvelua! Suhteeni jääkiekkoon on jotain etäisen ja välinpitämättömän välimaastosta, mutta joka kerta hymyilyttää kun valtakunnanverkossa tulee Mestistä perjantai-iltana.
pallojalka

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TamU (ja se -K)


Vastaus #405 : 06.02.2018 klo 16:00:26

Tämähän on aivan mahtavaa palvelua! Suhteeni jääkiekkoon on jotain etäisen ja välinpitämättömän välimaastosta, mutta joka kerta hymyilyttää kun valtakunnanverkossa tulee Mestistä perjantai-iltana.

Tähän vielä taukojuttu, jossa jotain nevöhööd, tapparan vilttiketjun varamunankaivajaa haastatellaan,

- että miltäs tuntuu käydä kahden eri seuran reeneissä?
- no emmää nyt tiedä, ihan mukavaa se on

Kiitos yle ja Panu Pokkinen.
Kikkara

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Sarjapaikka


Vastaus #406 : 08.03.2018 klo 00:25:53

Panu ja muu poppoo. Haistakaa.
acdb

Poissa Poissa


Vastaus #407 : 10.03.2018 klo 21:51:12

Tänäänkään Ylellä ei sanaakaan Suomen cupeista tai metroderbystä. Pokkinen haista vittu!
Kuku

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tamperelaiset muoviseurat ja kabinettinousijat


Vastaus #408 : 10.03.2018 klo 23:09:12

Tänäänkään Ylellä ei sanaakaan Suomen cupeista tai metroderbystä. Pokkinen haista vittu!
Kun Palloliitto itse saisi Suomen Cupin arvostuksen nostettua ensin edes jalkapallon sisällä niin voisi ehkä YLE:äkin joskus kiinnostaa.
Kikkara

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Sarjapaikka


Vastaus #409 : 17.03.2018 klo 10:30:00

Panun Yle ku uutisoi futiksesta ni pieni vittuilu pitää mahduttaa mukaan.

Eroa. Agendasi paistaa satojen kilometrien päähän.
Tuhoaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Meidän Maajoukkueet, HJK, ACH


Vastaus #410 : 17.03.2018 klo 12:42:26

Uutinen
Kommentti: Sergei Eremenko teki järkevän ratkaisun jättäessään Suomen maajoukkueen
Vielä ei tiedetä, riittävätkö Eremenkon rahkeet nousemaan Venäjän A-maajoukkueeseen. Ainakin siitä on toivoa. Sekin on parempi kuin pelata Huuhkajissa, kirjoittaa Yle Urheilun Joonas Kuisma.

Suomen alle 21- ja 19-vuotiaiden jalkapallomaajoukkueiden päävalmentaja Juha Malinen kertoi perjantaina, ettei lupaava keskikenttäpelaaja Sergei Eremenko edusta jatkossa Suomea. Eremenko, 19, oli ilmoittanut aiemmin tällä viikolla Palloliitolle, että haluaa edustaa jatkossa Venäjää. Eremenkolla on molempien maiden passit, mutta ennen edustusoikeuden siirtymistä Fifan pitää vielä hyväksyä pelaajan anomus.

Eremenkon vanhemmat veljet, Alexei, 34, ja Roman, 30, olivat aikoinaan Suomen maajoukkueen ydinpelaajia.

Eremenkon pietarsaarelaistaustan hyvin tunteva Yle Sportenin toimittaja Antti Koivukangas kirjoitti uutiseen kuultuaan, että päätös on linjassa Eremenkon kunnianhimon kanssa.

– En pidä Suomen ajattelutavasta, että pitäisi olla tyytyväinen, jos pelaamme hyviä pelejä isoja maita vastaan. Meidän pitää saada tuloksia, Koivukangas muistutti Eremenkon sanoneen. (siirryt toiseen palveluun)

Tismalleen.

Olisi helppoa kritisoida Eremenkon päätöksen moraalista puolta. Jaron kasvatti pelasi 32 nuorten maaottelua. Hän sai Suomen jalkapallolta ponnahduslaudan uralleen, joka on vienyt hänet FC Baselin junioriakatemiaan Sveitsiin ja sieltä latvialaisen Spartaks Jurmalan kautta Spartak Moskovaan lainalle. Edessä olivat kesän alle 19-vuotiaiden EM-kotikisat, joissa Eremenko olisi ollut Suomen avainpelaaja. Hän hyppäsi laivasta ennen sen uppoamista.

Totuus on, että Eremenko teki järkevän ja itsensä kannalta oikean päätöksen
. Suomen alle 19-vuotiaat ovat hävinnet viimeisestä 10 pelistään yhdeksän. Maaliero on 1–35. Valmentaja vaihtui puoli vuotta ennen kisoja Kimmo Lipposesta Maliseen.

A-maajoukkueessa tulevaisuuden näkymät eivät näytä sen valoisammilta. Huuhkajista nähtiin talvella joukkopako, kun sen jättivät kapteeni Niklas Moisander, Perparim Hetemaj ja Kari Arkivuo. Kaikki reiluina kolmikymppisinä. Uusia littejä, hyypiöitä tai arvokisapaikkoja ei ole horisontissa.

Eremenkolla oli mahdollisuus tyytyä vallitsevaan olotilaan tai tavoitella suurempaa menestystä Venäjän joukkueessa. Hän teki nuoren huippu-urheilijan ratkaisun ja valitsi jälkimmäisen. Vastuuta suomalaisen jalkapallon tulevaisuudesta ei voi asettaa 19-vuotiaan, mahdollisimman kirkkaaseen uraan tähtäävän pelaajan harteille. Eikä tämä sitä niskaansa huolinut.

Vielä ei tiedetä, miten kova pelimies Eremenkosta tulee. Voi vain arvata, riittävätkö hänen rahkeensa nousemaan aikanaan Venäjän miesten maajoukkueeseen ja sen mukana jalkapallon arvokisoihin.

Ainakin siitä on toivoa. Sekin on parempi kuin pelata Huuhkajissa, joilla toivoa ei ole.


Vittu mitä paskaa! Enkä nyt ota mitenkään kantaa Sergei Eremenkon valintoihin. YLEllä siis etsitään saumoja mollata suomifutista ja isketään välittömästi kun mahdollisuus tulee. Ollaanko siellä katkeria kun karsintojen tv-oikeudet meni Viasatille, vai mistä puristaa? Pokkisen aikakausi on yksi helvetin iso farssi! Pokkisen valinnan jälkeen YLEltä on käytännössä kadonnut suomalainen jalkapallo.
TheJns

Poissa Poissa


Vastaus #411 : 17.03.2018 klo 13:05:04

Suomihan on nyt kaksissa nuorten karsinnoissa ollut samassa lohkossa Venäjän kanssa parin viime vuoden aika ja sijoittunut molemmilla kerroilla Venäjän edelle. Joku voisi sanoa ettei se Venäjänkään tulevaisuus jalkapallossa niin ruusuiselta näytä.
shots

Poissa Poissa


Vastaus #412 : 17.03.2018 klo 13:14:59

Tällä kertaa teen poikkeuksen enkä poista uutisen kopiointia. YLE ei ansaitse klikkauksia.
Tuhoaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Meidän Maajoukkueet, HJK, ACH


Vastaus #413 : 17.03.2018 klo 13:22:45

Tällä kertaa teen poikkeuksen enkä poista uutisen kopiointia. YLE ei ansaitse klikkauksia.

Aivan joo. Juuri tämän takia kopioin koko uutisen ja pitikin se viestissä mainita, mutta raivon keskellä unohtui.
Pallopoika23

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomi, Saksa, Manchester United


Vastaus #414 : 17.03.2018 klo 13:31:13

YLE on urheilussa panostanut arvokisoihin ja yksilöurheiluun. Jalkapallosarjat, joiden ottelut tulevat viikoittain ja noiden oikeudet ovat kalliita antavat maksukanaville etulyönti aseman niiden näyttämiseen. Kun Mestarien Liiga meni C Morelle, niin YLE keksi ajatuksen ryhtyä yhteistyöhön Viasatin kanssa.

Kyllä kansalle pitää muutakin ilman lisämaksua näyttää hiihtokilpailujen lisäksi. E-Urheilu kuuluu maksukanaville, ei valtion ylläpitämälle medialle. Kuten aikaisemmin olen todennut. YLE:n on vaikeassa tilanteessa urheilun kaupallisuuden vuoksi. Tämä koskee myös SVT:tä ja BBC:tä.
Knossos

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kacktor


Vastaus #415 : 17.03.2018 klo 13:52:42

YLE on urheilussa panostanut arvokisoihin ja yksilöurheiluun.

Onhan kotimainen palloilukin saanut kohtuullisen hyvin ruutuaikaa, mutta jalkapallo on tästä kattauksesta pudonnut lähes kokonaan pois (Naisten Liigaa taisi viime vuonna tulla muutama ottelu).
Bajella

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Bergkamp on kendoyanari


Vastaus #416 : 17.03.2018 klo 14:46:11

Oli pakko googlettaan pokkisen lärvi
BlueSky

Poissa Poissa


Vastaus #417 : 17.03.2018 klo 18:02:57

Oli pakko googlettaan pokkisen lärvi

Googleta mielummin NBA-fani Kuisman Twitter-tili: kiinnostus Suomifutikseen näkyy tasan silloin kuin pomo-Pokkinen käskee.
Hiiritin

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #418 : 17.03.2018 klo 18:07:24Kyllä kansalle pitää muutakin ilman lisämaksua näyttää hiihtokilpailujen lisäksi. E-Urheilu kuuluu maksukanaville, ei valtion ylläpitämälle medialle. Kuten aikaisemmin olen todennut.

Kyllä mun mielestä E-urheilua sopii ihan hyvin näyttää Ylen ilmaiskanavilla. Mun mielestä Yle menee metsään siinä, että uutisoinnissa painotetaan ja suositaan miesten jääkiekkoa, keskitytään haukkumaan kotimaista jalkapalloa ja suurimmasta osasta lajeja ei jakseta edes kunnolla uutisoida mitään (monet naisten lajit ja pienemmät palloilulajit).

Minä näkisin Ylen roolin nimenomaan sellaisena, että eri lajeja pyrittäisiin tuomaan monipuolisesti esiin ja arvokisat televisioitaisiin. Televisioinnin saralla tämä toteutuu ihan kohtalaisesti, mutta uutisoinnissa menee ns. täysin päin vittuja. Joku Yle Urheilun Facebook ei tee muuta kuin spämmää NHL-pelaajien kakkossyöttöpisteitä ja sitten on näitä työharjoittelija-Kuismia, jotka ilmeisesti pyrkii suomalaista jalkapalloa haukkumalla vain huoraamaan klikkejä vakinaisen työpaikan toivossa. Aivan älytön rimanalitus, todellinen laadukkaan journalismin irvikuva.
« Viimeksi muokattu: 17.03.2018 klo 18:17:28 kirjoittanut Hiiritin »
Vastapallo

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #419 : 18.03.2018 klo 02:02:14

Hyi helvetti miten vastenmielistä paskaa tuo Kuisman kolumni oli.
koera

Poissa Poissa


Vastaus #420 : 18.03.2018 klo 02:19:39

Hyi helvetti miten vastenmielistä paskaa tuo Kuisman kolumni oli.

No joo, mutta yhdessä asiassa sokea kanakin löysi jyvän, ja se on maajoukkueen taso. Suomalaisesta nappula- ja juniorivalmennuksesta ei voi edes leikillään puhua järjestelmänä, vaan siellä on kapean kärjen takana korkeintaan muutama kourallinen järkevästi ja järjestelmällisesti toimivia seuroja. Seuraava ja samalla massaltaan suurin osasto on aivan järkyttävä sekametelisoppa, jossa valmennuksen taso heittelee valtavasti jopa saman seuran eri ikäluokkien välillä. Tämän takana on vielä "toimisi todennäköisesti paremmin ilman valmentajaa" -osasto, joka ei ole ihan pieni sekään.
papadopoulos

Poissa Poissa


Vastaus #421 : 18.03.2018 klo 08:10:28

No joo, mutta yhdessä asiassa sokea kanakin löysi jyvän, ja se on maajoukkueen taso. Suomalaisesta nappula- ja juniorivalmennuksesta ei voi edes leikillään puhua järjestelmänä, vaan siellä on kapean kärjen takana korkeintaan muutama kourallinen järkevästi ja järjestelmällisesti toimivia seuroja. Seuraava ja samalla massaltaan suurin osasto on aivan järkyttävä sekametelisoppa, jossa valmennuksen taso heittelee valtavasti jopa saman seuran eri ikäluokkien välillä. Tämän takana on vielä "toimisi todennäköisesti paremmin ilman valmentajaa" -osasto, joka ei ole ihan pieni sekään.

J. Kuisman kaltaisten nerojen ansiosta niitä ongelmia juuri on.
 
Mihin kaikki tämä negatiivinen paska on muka ratkaisu kun se negatiivisuus lajia kohtaan on koko ongelman alkulähde. Meinaatko, että tuolla nyt istuu lupaaviksi valmentajiksi kyvykkäitä henkilöitä lukemassa tätä juttua ja miettii "no nyt lähden laittamaan asiat kuntoon". Kyllä monissa seuroissa yritetään tehdä hyvää työtä, mutta jos ei löydy ilmaiseksi tai edes rahalla valmentajia joilla olisi kykyä niin paha siinä on hyvää työtä tehdä. Ei seuran valmennuspäällikkö pysty yksinään valmentamaan useaa sataa junnua.

Kaiken lisäksi ne Joonas Kuisman jyvät on vielä melko mätiä, kun viime aikoina Venäjän nuorisomaajoukkueet ovat jääneet Suomen jälkeen. Esimerkiksi U17 jätti Venäjän jälkeensä ja eteni lohkostaan jatkoon.
koera

Poissa Poissa


Vastaus #422 : 18.03.2018 klo 08:44:35

J. Kuisman kaltaisten nerojen ansiosta niitä ongelmia juuri on.
 

Kyllä, täydellisten sivustakatsojien mietaa-tason analyysi on suomifutiksen ongelmien juuri. Et sitten onnistunut tunkemaan päätäsi yhtään syvemmälle hanuriisi? 
papadopoulos

Poissa Poissa


Vastaus #423 : 18.03.2018 klo 08:55:04

Kyllä, täydellisten sivustakatsojien mietaa-tason analyysi on suomifutiksen ongelmien juuri. Et sitten onnistunut tunkemaan päätäsi yhtään syvemmälle hanuriisi?  

No kyllähän viestilläsi nimenomaan annoit tukesi Kuismalle vaikka et sitä suoraan sanonutkaan. Koko sinun viestisi oli juuri Kuisman tekstin agenda ja puhuitte samasta asiasta vain eri sanoin.

Agenda on juuri se mitä kirjoitit. Maajoukkueen menestyksettömyyden laittaminen niiden henkilöiden piikkiin, jotka tekevät arvokasta työtä seuroissa ympäri Suomen.

E: Selvennyksenä vielä, että se menestyksettömyys (jota ei mielestäni edes ole kun menestys on juuri sillä tasolla kun se panoksen mukaan kuuluukin), ei ole lajin parissa niissä pienissäkin seuroissa työskentelevien vika, vaan niiden vika, jotka eivät laita tikkua ristiin vaan istuvat työpaikkojen kahvipöydissä puhumassa siitä myyttisestä menestyksettömyydestä. Kuisma on vain tämän syövän yksi etäpesäke, ja on harmillista että hänen kaltaiset saavat palstatilaa.

Koeralta kuitenkin odottaisin hieman laajempaa näkemystä.
« Viimeksi muokattu: 18.03.2018 klo 09:50:21 kirjoittanut papadopoulos »
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: http://secularjihadists.libsyn.com/


Vastaus #424 : 18.03.2018 klo 10:12:58

Kyllä, täydellisten sivustakatsojien mietaa-tason analyysi on suomifutiksen ongelmien juuri.
Yhteiskunnan asenneilmapiiri vaikuttaa, kiinnostukseen, resursseihin, rahanjakoon..

 
Sivuja: 1 ... 16 [17] 18 ... 83
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines