FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
26.04.2018 klo 11:13:06 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-futisturnaus 2018, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 [2] 3 ... 30
 
Kirjoittaja Aihe: TPS Intertotossa 2008  (Luettu 32275 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
kosh

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS Turku ja RFC Liège


Vastaus #25 : 18.06.2008 klo 02:25:15

Lainaus
TPS jyräsi näin kuudentoista parhaan joukkoon, mutta seuraava koitos on ensi sunnuntaina Intertoton merkeissä Lisburn Distillery FC:tä vastaan.
Tepsin tiedotuspuoli taas vahvoissa punkuissa  ;) Ylos
kape

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Euran Pallo, Inter Turku


Vastaus #26 : 18.06.2008 klo 21:50:09

Töpselit olleet ilmeisesti Caribiassa viimeistelemässä ennen Toto-Cupin matkaa, kun pukukopista tarttui tänään mukaan pöydälle jätetty "Edustusjoukkueen matkustusohjelma".

Huomen aamulla joukkue näyttäisi lähtevän matkaan ja perjantaina käydään ottamassa vielä tuntumaa Ballymena Showgroundsin nurmeen. 18 pelaajaa mukana matkassa.
Orion

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS


Vastaus #27 : 18.06.2008 klo 21:56:10

Joku pelaajista on taas ollut todella huolellinen ::)
Rodolfo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tapio Liinoja


Vastaus #28 : 19.06.2008 klo 15:54:44

kosh

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS Turku ja RFC Liège


Vastaus #29 : 19.06.2008 klo 16:01:08

Tickets cost: Adults £10, Concessions £6.00
Willer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS, Jamppa Virtasen emäntä


Vastaus #30 : 19.06.2008 klo 16:56:37

Jaahas, lauantaina sitten mennään. Pitää ehdottomasti ehtiä/kyetä kuunnella tämä Auran Aalloilta - tästä kulttuuriteosta iso Ylos ja samoin Pohjois-Irlannin synkkiin maisemiin lähtijöille Ylos Tuoppi

TPS:n kokoonpano on varmaan melkein sama kuin Atlantis-pelissä(Moisander<->Lehtovaara):

--Ääritalo---Paatelainen-----Hämäläinen--
------------Pertot-----------
-----Heinikangas----Gyan------
-Rooba-Lehtonen-Kiko-Rähmönen
-----------Lehtovaara--------

Tulosta en uskalla lähteä veikkaamaan, toivottavasti Clive Allen perinteisineen lädikorvineen pysyy aisoissa ja kohtuullinen tulos saadaan aikaiseksi. Ennakkoa taas näyttää olevan TPS-TV:ssä.
Orion

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS


Vastaus #31 : 19.06.2008 klo 17:08:45

Mahtaakohan Auran Aaltoja kuulla Salon/Suomusjärven tienoilla :o
Sukerman

Poissa Poissa


Vastaus #32 : 19.06.2008 klo 17:10:03

Jaahas, lauantaina sitten mennään. Pitää ehdottomasti ehtiä/kyetä kuunnella tämä Auran Aalloilta - tästä kulttuuriteosta iso Ylos ja samoin Pohjois-Irlannin synkkiin maisemiin lähtijöille Ylos Tuoppi

Mitäs synkkää niissä maisemissa on?
Willer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS, Jamppa Virtasen emäntä


Vastaus #33 : 19.06.2008 klo 17:16:03

Mahtaakohan Auran Aaltoja kuulla Salon/Suomusjärven tienoilla :o

Hmm...sellainen mielikuva/muistikuva on, että kuuluu. Se loppuu siinä jossain vaiheessa Turku-Helsinki välillä ja taitaa olla juuri noissa rajamailla. Salossa pitäisi ainakin kuulua mutta sen jälkeen taitaa alkaa rätinä.

Tosin ei nyt ole tullut testattu vähään aikaan mutta...niin ainakin on ollut.

Mitäs synkkää niissä maisemissa on?

Britannian syrjäseudut ja pikkukaupungit eivät ihan kaikki ole mitään Emmerdalea. En ole koskaan käynyt noin 20 000 asukkaan Ballymenassa mutta hieman veikkaan ettei ole ihan mikään elämysmatka maisemallisesti ja kulttuurillisesti. Belfast on ainakin aika karu mesta ja muutkin noiden saarten teollisuuskaupungit. Sitä tarkoitin mutta ehdottomasti kaikki käymisen arvoisia niin fudiksen kuin muun suhteen.
Bluejacket

Poissa Poissa


Vastaus #34 : 19.06.2008 klo 17:47:28

Mahtaakohan Auran Aaltoja kuulla Salon/Suomusjärven tienoilla :o

Netissä pitäisi kuulua, Auran Aaltojen nettisivuilta:

Uutinen
Auran Aaltojen futisillat jatkuvat taas juhannuslauantaina eli lauantaina 21. kesäkuuta Pohjois-Irlannista, Ballymenasta Intertoto-cupin ottelulla Lisburn - TPS. Kello 17.00 alkavan ottelun selostaa Timo Järvenpää ja 15 minuuttia ennen varsinaista otteluselostusta alkavaa futisiltaa emännöi Ilona Puttonen.

Lisää Auran Aaltojen futisilloista jalkapallosivulla, mistä löydät mm. turkulaisia jalkapallouutisia, ottelutuloksia ja sarjataulukon.

Kaikki selostettavat ottelut ovat kuultavissa myös netissä!

Klikkaa tästä! nettiradio auki!
Morchen

Poissa Poissa


Vastaus #35 : 19.06.2008 klo 21:44:04

Täällä kun on tullut Pohjois-Irlannin maisemat puheeksi, niin suosittelen ehdottomasti pohjoisrannikkoa vaikkapa vain päiväreissuksi. Pienemmät kylät ovat todella kauniita, Belfast ja Ballymena eivät niinkään. Bonuksena tuolla on tietenkin Giant's causeway

Otan omasta neuvostani vaarin ja majoitun viikonlopuksi Portrushin lomailukylään. Sieltä sitten junalla peliin niin voi ottaa muutaman  Tuoppi
Simaan

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Varsinais-Suomen riistanhoitopiiri


Vastaus #36 : 20.06.2008 klo 12:19:45

Vituttaa, kun en päässyt lähtemään reissuun.

 :keskari: :naamis: :keskari:
hertsi-

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: olavi mäenpää


Vastaus #37 : 20.06.2008 klo 12:40:37

Legendaariselle Sir Tom Finneyn seuralle Ylos Ylos  Tuoppi
Willer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS, Jamppa Virtasen emäntä


Vastaus #38 : 20.06.2008 klo 12:51:45

Täällä kun on tullut Pohjois-Irlannin maisemat puheeksi, niin suosittelen ehdottomasti pohjoisrannikkoa vaikkapa vain päiväreissuksi. Pienemmät kylät ovat todella kauniita, Belfast ja Ballymena eivät niinkään. Bonuksena tuolla on tietenkin Giant's causeway


Kiitti, täytyy pitää mielessä kun tänä vuonna on tarkoitus matkata Skotlantiin(Islay) ja sieltä voisi samalla käväistä Pohjois-Irlannissa.

TS:ssa oli hieman ennakkoa huomisen koitoksesta:
Lainaus
TPS:aa odottaa Pohjois-Irlannissa tyypillinen brittijoukkue Lisburn

JARI WELLING

Turun Palloseuran pelaajien ja valmennusjohdon juhannus menee Pohjois-Irlannissa, jossa TPS pelaa juhannuslauantaina paikallista Lisburn Distillery -seuraa vastaan Intertoto-cupin ensimmäisen kierroksen ensimmäisen osaottelun.

TPS matkusti Pohjois-Irlantiin Turusta eilen Kööpenhaminan ja Lontoon kautta.

TPS:n päävalmentaja Martti Kuusela on saanut vastustajasta hyvät tiedot, mutta videoita Lisburnin otteluista Kuuselalla ei ole ollut käytössään. Tietolähteenä ovat olleet TPS:n walesilaisen kakkosvalmentajan John Allenin paikalliset kontaktit.

- Aika hyvin olemme Johnin ansiosta perillä Lisburnin systeemeistä. Lisburn on tosin hankkinut 3-4 uutta pelaajaa, joista tietomme eivät ole ihan niin hyviä kuin muista heidän pelaajistaan Joukkue pelaa joka tapauksessa tyypillistä aggressiivista brittifutista, kommentoi Kuusela.

- Meidän pitääkin liikuttaa palloa nopeasti, ennen kuin vastustaja tulee kintuille, huomautti Kuusela.

Kuuselan mukaan TPS ei missään nimessä sorru Lisburnin aliarvioimiseen.

TPS panostaa puolustamiseen

- Lähdemme ennen kaikkea siitä, että oma päämme pysyy puhtaana. Siis kurinalainen puolustuspeli on avainasemassa, kiteytti Kuusela.

Hyökkäyspäässä Kuusela laskeskeli sen varaan, että nopeat Kasper Hämäläinen ja Mika Ääritalo pystyvät aiheuttamaan painetta Lisburnin isokokoiselle, mutta hieman hitaalle puolustukselle.

- ”Kappe” ja ”Ärtsi” ovat hyviä vastahyökkäyspelaajia, joten luotan heidän juonikkuuteensa. Lisburnin alakerta on varmasti vahva ilmassa, mutta kun pidämme pallon maassa, saamme tilanteita, mietti Kuusela.

Kuusela oletti myös, että hyökkäyssuuntaan Lisburn on vaarallinen ennen kaikkea erikoistilanteissa.

- Uskoisin Lisburnin pelaavan kahdella kärjellä, joista toinen on tyypillinen target-pelaaja ja toinen pienempi vikkelä juoksija, arvioi Kuusela.

Pohjois-Irlannin sarja on parhaillaan tauolla, mutta Lisburn on pelannut joitakin harjoitusotteluita. Vastustajina on ollut paikallisia pohjoisirlantilaisia joukkueita ja walesilainen Rhyl FC, jolle Lisburn hävisi 0-1.

- Katsoisin sen olevan etumme, että olemme pelanneet säännöllisesti, kun taas Lisburnilla on vain harjoitusotteluita takanaan, painotti Kuusela.

Ottelu pelataan todennäköisesti hyvin suomalaisissa olosuhteissa, koska Pohjois-Irlantiin on luvattu lauantaiksi 17 astetta lämmintä ja pieniä sadekuuroja. Ottelua ei pelata Lisburnissa, vaan Ballymenassa, koska Lisburnin oma stadion ei täytä UEFA:n vaatimuksia. Ottelu alkaa huomenna kello 17 Suomen aikaa.

Ballymena on vajaan tunnin matkan päästä Belfastista, jossa TPS asuu. Tänään TPS käy ottamassa tuntumaa pelikenttään, Ballymena Showgroundsiin.

Päävalmentaja Kuuselan mukana matkassa on 18 pelaajan ryhmä. TPS:n seurajohtoa ei paikalle matkusta. Aiemmin loukkaantuneista aloituskokoonpanossa ovat todennäköisesti jo mukana niin Ääritalo, Aristides Pertot kuin kapteeni Jarno Heinikangaskin. Sitä vastoin Simo Valakari ja Chris Cleaver ovat edelleen sivussa ainakin vielä kuukauden, jollei kauemminkin.

Viskitislaamo ei sentään sponsori


Lisburn Distillery ei ole nimestään huolimatta enää paikallisen viskitislaamon sponsoroima joukkue, vaan seuran nimi tulee siitä, että seura sai alkunsa Belfastissa paikallisen viskitislaamon krikettijoukkueesta 1879. Lisburniin seura muutti Belfastista vasta 1990, jolloin seuran nimessä Distillery säilyi.

Seura on voittanut Pohjois-Irlannin mestaruuden kuusi kertaa ja Pohjois-Irlannin cupmestaruuden 12 kertaa. Lisburnin pelaajisto on tätä nykyä lähes täysin pohjoisirlantilaista. Joukkueessa on vain yksi ulkomaalainen, botswanalainen keskikenttäpelaaja Maano Ditshup.

Lisburnin kautta aikain tunnetuin pelaaja on Martin O´Neill, joka on nykyisin Englannin Aston Villan manageri. Aston Villahan on Intertotossa TPS:n kolmannen kierroksen vastustaja, jos joukkue selvittää sitä ennen Lisburnin ja tanskalaisen OB Odensen.

Lisburn Distillery on ollut useasti mukana eurocupeissa, viimeksi 2005-06, jolloin joukkue hävisi Intertoto-cupin avauskierroksella liettualaiselle Zalgiris Vilnalle.

Seuran kovin eurotulos on kaudelta 1963-64, jolloin se pelasi kotonaan Euroopan cupissa Portugalin suurseuran Benfican kanssa 3-3-tasapelin.
http://www.turunsanomat.fi/urheilu/?ts=1,3:1006:0:0,4:6:0:1:2008-06-20,104:6:548475,1:0:0:0:0:0:
Andreas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FF Jaro, BVB09 ja Chelsea FC


Vastaus #39 : 21.06.2008 klo 02:39:38


Tässä vielä kyseinen kenttä missä ottelu pelataan. Pitää muistaa laittaa Auran Aallot päälle myös :) Ylos
Herstein

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Heitto


Vastaus #40 : 21.06.2008 klo 02:51:03

Ketkäs pelaajat joukkueen mukana ovat?
Aachi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Koirat haukkuu, mutta karavaani kulkee


Vastaus #41 : 21.06.2008 klo 13:13:34

Streamia peliin? Auran aaltojen radio streamia myös  :) Ylos
Partisan

Poissa Poissa


Vastaus #42 : 21.06.2008 klo 15:58:09

Streamia peliin? Auran aaltojen radio streamia myös

En ole löytänyt vielä stremia mistään, joten taitaa jäädä AA:n varaan tämä matsi  ::)

Tasapeliäkään ei olisi ihan mikään niin huono tulos. Tosin näin jussin kunniaksi minullehan kelpaa ainoastaan rökälevoitto :D Ylos
Willer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS, Jamppa Virtasen emäntä


Vastaus #43 : 21.06.2008 klo 16:38:22

Ketkäs pelaajat joukkueen mukana ovat?

TPS:n pelaajaringissä mukana 18 pelaajaa ja Vellamo näyttää jääneen pois jonkun alavatsavamman takia. Sen lisäksi sitten Cleaver ja Valakari poissa.

Lainaus
Joukkueen matkasta joutui jäämään pois puolustaja Janne Vellamo alavatsassa ilmenneen vaivan vuoksi, joka vaatii jatkotutkimuksia.

Lainaus
TPS VALMIINA EUROTAIPALEELLE

TPS aloittaa tänään urakkansa UEFA Intertoto Cupissa, kun se kohtaa pohjoisirlantilaisen Lisburn Distillery FC:n klo 17.00 Suomen aikaa. Päävalmentaja Martti Kuusela povaa hankalaa avausottelua.
- Valmistautuminen on sujunut kaikin puolin hyvin ja puitteet ovat olleet loistavat. Odotan kuitenkin erittäin vaikeata ottelua. Britit tulevat matseissa aina kovalla vauhdilla ja asenteella sekä aggressiivisella pelityylillä. Lisburnilla on paljon pelaajia, jotka ovat suurseurojen, kuten Manchester Unitedin, akatemian kasvatteja. Yksittäiset ottelut ovat aina sellaisia, että kuka tahansa voi voittaa kenet tahansa.

Ottelu pelataan Ballymena Showgrounds Stadionilla, jonka kapasiteetti on 3 100. TPS:n joukkue kävi eilen kentällä vetämässä viimeisen valmistavan harjoituksen ja tutustumassa alustaan.
- Kenttä oli kova, mutta nurmi oli kyllä ihan hyvä, Mara tiesi kertoa.

TPS:n puolustuslinjaa johtava kapteeni Jarno Heinikangas kertoo joukkueen tunnelman olevan loistava ennen ottelun alkua.
- Kahden päivän valmistautuminen on nyt ohi ja odotamme innolla ottelua. Palaverit on pidetty ja kaikki on valmista.

TPS lähtee otteluun ensisijaisesti kurinalaisen puolustuspelin kautta.
- On tärkeätä pelata peli, joka ei vielä ratkea. Lähdemme siitä, että nolla on pidettävä omassa päässä. Vaikka tämän lisäksi vierasmaali olisikin aina tärkeä, niin tasurikin on meille hyvä lähtökohta. Lähdemme pelaamaan tarkasti, ilman turhia riskejä.

Lisburn sijoittui omassa liigassaan viime kaudella neljännelle sijalle ja varmisti näin paikkansa neljännen kerran eurokentille. Joukkue on aiemmin pelannut Portugalissa, Espanjassa ja Liettuassa.
- Meillä on Lisburnista tarvittava määrä tietoa ja loput näkee sitten itse matsissa. Meille oma pelimme on kuitenkin aina tärkein, ei se, miten toinen joukkue lähtee pelaamaan, Jallu kuittaa.

10 minuutin päästä mennään...toivottavasti muutama vierasmaali ja kohti ensi sunnuntaita. Ylos Tuoppi
Luigi

Paikalla Paikalla


Vastaus #44 : 21.06.2008 klo 16:49:16

Eiköhän rugbyjengi pidä kotonaan lukemat aika maltillisina. Tasuri tai niukka kotivoittokaan ei täysin yllättäisi. Joka tapauksessa ratkaisu jäänee Turkuun.
C86

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS


Vastaus #45 : 21.06.2008 klo 16:50:21

Oho! Oho! Pelihän alkaa ihan pian.  :o
Willer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS, Jamppa Virtasen emäntä


Vastaus #46 : 21.06.2008 klo 16:51:52

Moisander maalissa... :o ja pelipaikat meni jo. Gyan ei tainnut olla mukana ollenkaan. Jahas..paint it black...
Hisingen

Poissa Poissa


Vastaus #47 : 21.06.2008 klo 16:53:01

Vierasmaali pitäisi saada tehtyä, vaikka 0-0 kelpaa turkulaisille. Kotijoukkue tulee varmasti kovalla sykkeellä ja paine voi olla ainakin alussa kova.
Juhana

Poissa Poissa


Vastaus #48 : 21.06.2008 klo 16:53:04

Eikö tämä tulekaan Auran Aaltojen nettistriimiltä? :(

Vai toimiiko jollain muulla: http://194.157.163.117:1755/listen.pls
« Viimeksi muokattu: 21.06.2008 klo 16:58:20 kirjoittanut Juhana »
kurhela

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Riquelme, Recoba, Ronaldinho


Vastaus #49 : 21.06.2008 klo 17:00:06

VLC:llä pyytää usernamea ja passwordia, muilla vehkeillä "service unavailable".

 
Sivuja: 1 [2] 3 ... 30
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines