FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
25.06.2018 klo 01:51:11 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 5 [6] 7
 
Kirjoittaja Aihe: Tiesittekö, että Reini ei ole mikään  (Luettu 12640 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Rajapintojen dynamiikka

Poissa Poissa


Vastaus #125 : 10.06.2008 klo 23:54:26

EOM:ää tänään aivan selvästi.
H. Acid

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VfL


Vastaus #126 : 10.06.2008 klo 23:57:57

Ennemmin etutoppari kuin takaatuuppari. :-[
Chegue

Poissa Poissa


Vastaus #127 : 11.06.2008 klo 00:00:30

Hyvät kommentoinnit tänäänkin. Ehdottomasti jatkoon.

 Ylos myös Reinin henkilökohtaiselle missiolle tuoda valokeilaan etutopparit.
Kari Jurri

Poissa Poissa


Vastaus #128 : 11.06.2008 klo 00:03:16

Tänään Reiniltä ihan hyvää kommentointia ja aiempaan verrattuna valtavaa EOM:ää. Varovainen  Ylos
Ianway

Poissa Poissa


Vastaus #129 : 11.06.2008 klo 00:04:06

Sma. Mieshän on oppinut jopa vähän itseironiaa, tai siltä ainakin vaikutti Hansson-kommentointia kuunnellessa.
-MN-

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tanssiva Kari Mänty


Vastaus #130 : 11.06.2008 klo 00:05:35

Tänään Reini oli hyvä  Ylos Ylos
Bloody FuckBag

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ManU, TamU


Vastaus #131 : 11.06.2008 klo 01:43:31

 :o
« Viimeksi muokattu: 07.11.2008 klo 20:13:24 kirjoittanut Bloody FuckBag »
Kuku

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tamperelaiset muoviseurat ja kabinettinousijat


Vastaus #132 : 11.06.2008 klo 03:46:04

Just joo. Mukahauskaa paskaa nyt osaa kuka vaan laukoa. Hidas, mutta kankea, hihihi. Reinin asiantuntemus ei riitä edes alkeelliseen pelin kommentointiin, kaikki sinnepäin menevät kommentit olivat jutimaista itsestäänselvää sönköttämistä. Podolski siirtyy nyt varmaan tämän vaihdon myötä...tuonne ylös. Uuh!
Reinihän yrittää täyttää sen "hauskan" pelaajakommentaattorin kiintiön, joka ennen oli omille ja muiden jutuille hörähdelleen Riihilahden Akin vastuulla.
« Viimeksi muokattu: 11.06.2008 klo 03:57:02 kirjoittanut Kuku »
Nimierkki

Poissa Poissa


Vastaus #133 : 11.06.2008 klo 09:34:26

Reinihän on loistava kommentaattori. Puhuu suunsa puhtaaksi ja vaikka välillä olisi negatiivista sanottavaa niin ei pelkää sitä sanoa. Kumman usein forumilla itketään mitäänsanomattomasta muniinpuhaltelusta, mutta sitten kun joku ei puhaltele muniin niin neidit täällä pahoittaa mielensä ja hapankaali menee väärään kurkkuun. Mutta nämä ovat mielipideasioita. Kaikki ei vain tykkää.

Yhdenkään forumille kirjoittelevan tuskin kannattaa Reinin asiantuntemusta alkaa kyseenalaistamaan. Sen verran hommassa on eroa, että kun nämä määkyjät ovat spämmänneet forumille niin Reini on kierrellyt muutamat ammattilaiskentät. Mutta toki keskivertoforumisti esittäisi televisiossa jäätävän viiltäviä analyysejä pelistä sekunnin murto-osassa ja irrottaisi valtavat peukkuhekottelut samalla kotikatsomoissa. Onhan jollakulla tällaisella forumille spämmäävällä tapauksella asiantuntemusta todeta että "Reinin asiantuntemus ei riitä edes alkeelliseen pelin kommentointiin." Heh.

Kun futista seuraa ja pelistä kommentteja antaa niin lopulta kyse on siinäkin mielipide-eroista. Ihmiset näkevät pelin eri tavalla. Tämä on yksi syy siihen, että valmentajat peluuttavat joukkueitaan eri tavoillla: he tulkitsevat peliä eri tavoilla. Objektiivisiin analyyseihin tuskin päästään siinä samalla, kun pitää elävässä tilanteessa myös heittää mukahassutteluja. Jätetään Hodgsonille ne objektiiviset yhteenvedot pelin jälkeen. Mutta aina voi toki tarttua selostajan tai kommentaattorin yksittäiseen virheelliseen lauseeseen, jos siitä potkunsa saa.

Ei vittu jätkät siellä on EM-kisat! Seurataan niitä pelejä.
Speedi

Poissa Poissa


Vastaus #134 : 11.06.2008 klo 09:56:13

Jotkut haluavat kuunnella kunnon analyysejä peleistä, toisille riittää että "puhuu suunsa puhtaaksi". Per Mertesacker on hidas, mutta kankea. Lisää tätä rohkeaa negatiivisuutta! Se onko kuningas-Otto tarkastellut vastustajan pelaamista ennen tulevaa ottelua tuskin on mielipidekysymys. Jopa Niki Juusela osasi tämän korjata.

Reinin asiantuntemuksesta sen verran, että ammattilaisura ei ole vielä mikään tae tulla hyväksi kommentaattoriksi. Vaikka kuinka olisi kierrellyt ammattilaiskentät, ei se tarkoita että pystyisi hahmottamaan peliä ja kertomaan siitä katsojille. Puhuttamakaan muusta, esimerkiksi pelaajiin liittyvästä asiantuntemuksesta. Lähes poikkeuksetta (kuten näissäkin kisoissa on taas nähty) entisillä pelaajilla ei ole mitään asiantuntevaa annettavaa. Uskomatonta, että pitäisi purematta niellä surkeaa kommentointia, kun hyvääkin olisi tarjolla. Mara Kuusela on hyvä ja asiantunteva kommentaattori. Juha Reini ei. Näin se menee.
Nimierkki

Poissa Poissa


Vastaus #135 : 11.06.2008 klo 10:19:34

Eipäs mene. Reini on loistava kommentaattori. Mara on paska. Onpa onpa onpa.
Nimierkki

Poissa Poissa


Vastaus #136 : 11.06.2008 klo 11:56:21Speedin asiantuntemuksesta sen verran, että foorumille spämmäily ei ole vielä mikään tae tulla hyväksi kommentaattoriksi. Vaikka kuinka olisi kierrellyt kaikki topiikit, ei se tarkoita että pystyisi hahmottamaan peliä ja kertomaan siitä foorumisteille. Puhuttamakaan muusta, esimerkiksi pelaajiin liittyvästä asiantuntemuksesta. Lähes poikkeuksetta (kuten näissäkin kisoissa on taas nähty) useimmilla spämmääjillä ei ole mitään asiantuntevaa annettavaa.

Korjasin
Speedi

Poissa Poissa


Vastaus #137 : 11.06.2008 klo 11:58:37

Juhareinimäistä kommentointia. Kun asiaa ei ole, on pakko keksiä mukahassuttelua. Ei ihme, että kyseessä on suosikkisi.  ;)
Nahkakostaja

Poissa Poissa


Vastaus #138 : 11.06.2008 klo 12:11:51

Siis eihän ton jätkän länkytyksessä ole mitään järkeä. Ei sillä ole mitään asiantuntemusta, eikä varsinkaan näkemystä. Välillä puhuu jopa ihan silkkaa paskaa.
Kaiken huipuksi mielipiteetkin vaihtuu jatkuvasti. Vielä toissapäivänä Juha taisi olla sitä mieltä, että kaikki pienetkin rikkeet rangaistuaslueella pitäisi viheltää vaan tylysti rankkareiksi jotta repiminen saadaan loppumaan. Eilen oli taas ihan hyvä, että vähän katsotaan läpi sormien, miesten pelihän tää on ???

En ymmärrä lainkaan tätä joidenkin kirjoittajien ja YLEn ajatusmallia, siitä että ammattilaisura tekee automaattisesti jostain suuren asiantuntijan ja edelleen pätevän kommentaattorin.
BlueForce

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tampereen futiksen väärin ymmärretty ylpeys RIP


Vastaus #139 : 11.06.2008 klo 12:41:44

Olen vähän ollut pettynyt Reinin viime aikaisiin otteisiin, Saksa pelin tapaista tykitystä ei olla nähty. Toivottavasti mies pääsee kommentoimaan nahkapöksyjen seuraavan ottelunkin, luulen että tuo syttyttää taas Reinin liekkeihin. Ylos
M135hu0r4

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Big Four ja ELK


Vastaus #140 : 11.06.2008 klo 14:18:28

Yhdenkään forumille kirjoittelevan tuskin kannattaa Reinin asiantuntemusta alkaa kyseenalaistamaan. Sen verran hommassa on eroa, että kun nämä määkyjät ovat spämmänneet forumille niin Reini on kierrellyt muutamat ammattilaiskentät. Mutta toki keskivertoforumisti esittäisi televisiossa jäätävän viiltäviä analyysejä pelistä sekunnin murto-osassa ja irrottaisi valtavat peukkuhekottelut samalla kotikatsomoissa. Onhan jollakulla tällaisella forumille spämmäävällä tapauksella asiantuntemusta todeta että "Reinin asiantuntemus ei riitä edes alkeelliseen pelin kommentointiin." Heh.

Mutta eikö kommentaattorin pitäisikin ymmärtää peliä syvemmin kuin keskivertoforumistin? Ongelman ydin on toki siinä, että Kuuselan lisäksi päteviä suomea osaavia kommentaattoreita ei kauheasti ole. Suurin ero on oikeastaan siinä, että Kuusela juurikin kertoo katsojille mitä kentällä tapahtuu Reinin keskittyessä lähinnä neuvomaan valmentajia. Jonkun Rehhagelin meriittilista on kuitenkin sen verran kova (EM:n lisäksikin), että olen taipuvainen uskomaan hänen asiantuntemukseensa enemmän kuin Reinin. Makuasia tietysti viime kädessä.
Callit

Poissa Poissa


Vastaus #141 : 11.06.2008 klo 14:27:43

Yhdenkään forumille kirjoittelevan tuskin kannattaa Reinin asiantuntemusta alkaa kyseenalaistamaan. Sen verran hommassa on eroa, että kun nämä määkyjät ovat spämmänneet forumille niin Reini on kierrellyt muutamat ammattilaiskentät.
Höpö, höpö. Ammattilaistausta antaa yleensä asiantuntemusta niihin asioihin, jotka ovat uran aikana tulleet tutuksi. Esim. Belgiassa pelannut on yleensä oiva kommentoimaan Belgian futiksen asioita, jne. Kun mennään vieraille alueille, fiksu kommentaattori tajuaa sen ja varoo lausuntojaan. Vastaavasti tv-yhtiö yleensä vaihtaa kommentaattoria spesialisoituneempaan.

Jokainen spämmääjä on vapaa uskomaan tai epäilemään jonkun ex-ammattilaisen juttuja, mutta itse haastan Saksa-asiantuntemuksessa Reinin milloin tahansa. Se väite esim. Poldin seurajoukkueesta oli niin hirveätä paskaa, etten itse kehtaisi sellaisen jälkeen naamani kaupungilla näyttää. Eikä kyseessä todellakaan ollut vahinko, vaan mies oikein alleviivasi sen. Eli kuten jo kirjoitin, tuollaiset kommentaattorit eivät anna katsojille mitään. Asiia tuntevammat suuttuvat, ja tietämättömät luulevat olemattomia tuollaista kuultuaan.
knocc out

Poissa Poissa


Vastaus #142 : 11.06.2008 klo 14:28:36

Kari Männylle ja palautetta lähettäneille foorumisteille  :keskari: >:(

Reinin kommentointi Saksan matsissa herätti kisastudiossani remakkaa huutonaurua, etenkin loppu oli mahtavaa hulinaa. Mitään asiaa Reinin kommenteista on mahdotonta löytää, mutta parempi huumoriarvokin kuin täydellinen turhuus, mitä hän on myöhemmissä peleissä edustanut ilmeisesti Männyn kiellettyä hassuttelun ja kitisemisen.

Noin muutenkin YLE:n pommittaminen itkuraivareilla tuntuu vähän turhalta kun ajattelee, ettei siitä ole montakaan vuotta kun Hoopo-Bubi-Laukkanen kolmikko oli arvokisoissa eetterissä. Kyllä tämä nykyinen tarjonta on aika roimaa eteenpäinmenoa.
honkala

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Savon vapautusarmeija


Vastaus #143 : 11.06.2008 klo 14:39:19

Höpö, höpö. Ammattilaistausta antaa yleensä asiantuntemusta niihin asioihin, jotka ovat uran aikana tulleet tutuksi.

Näinhän se menee. Kyllä varsinkin teoriapuolella moni forumisti lyö luun kurkkuun Pentti Peruspelaajalle. Kun joku forumisti ahmii koko ajan tietoa lajista, pelaaja saattaa omien pelien ja harjoitusten jälkeen keskittyä lähinnä Seiskan, Kimin ja TeukkaSalaman seuraamiseen, puhumattakaan että käyttäisi vapaa-aikaa lukien jalkapalloaiheista kirjallisuutta tai käyden filosofista keskustelua futiksesta intternetissä ;) Tämä siis näin julmasti yleistäen, mutta Reini saattaa jopa kuulua tuohon porukkaa toisin kuin esim. Ägä.
« Viimeksi muokattu: 11.06.2008 klo 14:40:27 kirjoittanut honkala »
Chegue

Poissa Poissa


Vastaus #144 : 11.06.2008 klo 17:17:01

Noin muutenkin YLE:n pommittaminen itkuraivareilla tuntuu vähän turhalta kun ajattelee, ettei siitä ole montakaan vuotta kun Hoopo-Bubi-Laukkanen kolmikko oli arvokisoissa eetterissä. Kyllä tämä nykyinen tarjonta on aika roimaa eteenpäinmenoa.

Eri. Suominen-Hänninen-Wallenius on kaikkien aikojen selostajatrio. Harmi että foorumistitkin olivat itkemässä aikanaan muutoksia ja nyt saatiin sitten Juuseloita ja Lehtisiä.
« Viimeksi muokattu: 11.06.2008 klo 17:18:54 kirjoittanut Chegue »
obagoal

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Newcastle United


Vastaus #145 : 11.06.2008 klo 17:20:11

Reinihän on loistava kommentaattori. Puhuu suunsa puhtaaksi ja vaikka välillä olisi negatiivista sanottavaa niin ei pelkää sitä sanoa. Kumman usein forumilla itketään mitäänsanomattomasta muniinpuhaltelusta, mutta sitten kun joku ei puhaltele muniin niin neidit täällä pahoittaa mielensä ja hapankaali menee väärään kurkkuun. Mutta nämä ovat mielipideasioita. Kaikki ei vain tykkää.

Yhdenkään forumille kirjoittelevan tuskin kannattaa Reinin asiantuntemusta alkaa kyseenalaistamaan. Sen verran hommassa on eroa, että kun nämä määkyjät ovat spämmänneet forumille niin Reini on kierrellyt muutamat ammattilaiskentät. Mutta toki keskivertoforumisti esittäisi televisiossa jäätävän viiltäviä analyysejä pelistä sekunnin murto-osassa ja irrottaisi valtavat peukkuhekottelut samalla kotikatsomoissa. Onhan jollakulla tällaisella forumille spämmäävällä tapauksella asiantuntemusta todeta että "Reinin asiantuntemus ei riitä edes alkeelliseen pelin kommentointiin." Heh.

Kun futista seuraa ja pelistä kommentteja antaa niin lopulta kyse on siinäkin mielipide-eroista. Ihmiset näkevät pelin eri tavalla. Tämä on yksi syy siihen, että valmentajat peluuttavat joukkueitaan eri tavoillla: he tulkitsevat peliä eri tavoilla. Objektiivisiin analyyseihin tuskin päästään siinä samalla, kun pitää elävässä tilanteessa myös heittää mukahassutteluja. Jätetään Hodgsonille ne objektiiviset yhteenvedot pelin jälkeen. Mutta aina voi toki tarttua selostajan tai kommentaattorin yksittäiseen virheelliseen lauseeseen, jos siitä potkunsa saa.

Ei vittu jätkät siellä on EM-kisat! Seurataan niitä pelejä.

Moi Reiska :)
Herkkä Pipari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AYHSMB


Vastaus #146 : 11.06.2008 klo 18:41:45

Jokainen spämmääjä on vapaa uskomaan tai epäilemään jonkun ex-ammattilaisen juttuja, mutta itse haastan Saksa-asiantuntemuksessa Reinin milloin tahansa. Se väite esim. Poldin seurajoukkueesta oli niin hirveätä paskaa, etten itse kehtaisi sellaisen jälkeen naamani kaupungilla näyttää. Eikä kyseessä todellakaan ollut vahinko, vaan mies oikein alleviivasi sen. Eli kuten jo kirjoitin, tuollaiset kommentaattorit eivät anna katsojille mitään. Asiia tuntevammat suuttuvat, ja tietämättömät luulevat olemattomia tuollaista kuultuaan.

Saksa-asiantuntemuksesi kenties estikin sinua kuulemasta mitä Reini sanoi. Käytännössähän hän vain totesi, että Saksan maajoukkue on parempi näyteikkuna suurseuroille kuin Puolan maajoukkue. Itsehän en tunne Podolskin taustoja ollenkaan, enkä tiedä pelasiko tämä Saksan maajoukkueissa jo ennen kuin pelasi Bayernissa, enkä tiedä myöskään muiden Bayernin pelaajien taustoja, mutta olisin silti taipuvainen ajattelemaan, että Saksan maajoukkue tarjoaa pelaajalle paremmat etenemismahdollisuudet seuratasolla kuin Puola.
Nimierkki

Poissa Poissa


Vastaus #147 : 12.06.2008 klo 11:14:06

Näinhän se menee. Kyllä varsinkin teoriapuolella moni forumisti lyö luun kurkkuun Pentti Peruspelaajalle. Kun joku forumisti ahmii koko ajan tietoa lajista, pelaaja saattaa omien pelien ja harjoitusten jälkeen keskittyä lähinnä Seiskan, Kimin ja TeukkaSalaman seuraamiseen, puhumattakaan että käyttäisi vapaa-aikaa lukien jalkapalloaiheista kirjallisuutta tai käyden filosofista keskustelua futiksesta intternetissä ;) Tämä siis näin julmasti yleistäen, mutta Reini saattaa jopa kuulua tuohon porukkaa toisin kuin esim. Ägä.

Ei jumalauta! Jäätävä kommentti. Samantyylisiä on tullut muiltakin mutta lainataan nyt tuo tähän.

Olettekos pojat ajatelleet sitä, että ammattilaiskentille pääseminen jo vaatii sitä, että ymmärtää sitä peliä hiukan keskivertofoorumistia paremmin ja syvemmin. Siellä kentän tasolla tehdään asioita myös aivoilla eikä pelkillä jaloilla. Jos ei peliä ymmärrä, ei siinä myöskään huipputasolla voi pärjätä. Pelaaja joka ei peliä ymmärrä, ei voi toteuttaa niitä asioita mitä joukkuepelaaminen huipputasolla vaatii. Tässä kohdin jokainen voi pysähtyä pohtimaan, miksi itse on jämähtänyt nelosdivarin pelaajaksi. Tai mieshuoraamaan kaulaliina päällä ja antamaan määkivää palautetta ylelle, kun joku lausuu konsonanatin väärin.

"Joku forumisti ahmii koko ajan tietoa lajista..." Oletsä vittu honkala niin kuutamolla että ei voi käsittää. En tiedä onko tuo silmäniskuhymiö sitten merkki ironiasta tai jotain.

Se on sillälailla, että joku forumisti lukee koko ajan futisforumia, missä toiset nelosta pelaavat jampat esittelevät jalkapallotietämystään. Tai pohtii seurasiirtoja The Sun lehden artikkelin perusteella.

Ammattilaispelaaja taas ammentaa lajitietämystä harjoittelemalla toisten ammattilaisten kanssa kaksi kertaa päivässä. Ja voisi kuvitella, että ammattilaispelaaja on pelin teoriaan myös muutaman kerran keskivertoforumistia enemmän tutustunut, esimerkiksi istumalla pukukopissa muutamassa ottelupalaverissa tai harjoituskentällä taktiikkataulun ääressä tai sitten kabinetissa videon ja television edessä. Ja eiköhän sitä huipputasolla nimenomaan käydä teoriaa läpi taululla ja sitten toteuteta harjoitteita sen mukaan. Joten jonkun verran lajin saloihin tulee varmaan tutustuttua ja oltua huippuvalmentajien (huipputeoreetikkojen) opissa. Mutta ei tietystikään niin paljon mitä keskivertofoorumisti istuu koneen ääressä.

Mutta tietysti jos pitää intterneeeetissä surffailua parempana opin lähteenä, niin ei mulla sitten enää mitään.

Juha Reinin vahvuus kommentaattorina on nimenomaan se, että hän on suorasanainen entinen huippupelaaja. Tämä on myös Reinin kommentoinnin tarkoitus, hän on mukana tuomassa huippupelaajan näkökulman peleihin. Reinin tarkoitus ei ole tietää kaikkea taustatietoa Saksan maajoukkuepelaajien seurakuvioista ja kertoa hauskoja anekdootteja Lukas Podolskin Puolan kymppipaitakuvioista. Jos sellaisia kaivataan oikeasti niin kutsukaa tuo Callit studioon kertomaan braatwurstin hinnasta Hannoooooverissa puoliajalla. Kivikäkin varmasti kiinnostaa aivan vitusti.

Omasta mielestäni Reinin kommentoinnista nimenomaan paistaa pelaajatausta. Hän ymmärtää peliä, mutta elää siinä samaan aikaan vahvasti tunteella mukana. Kommentoinnit annetaan suorassa lähetyksessä sekunneissa, joten forumistin, jolla ei muuta elämää ole, on  sitten helppo tarttua yksittäisiin virheellisiin lauseisiin ja vetää siitä niin pitävät johtopäätökset, että uskaltaa määkien kyseenalaistaa miehen koko asiantuntemuksen. Tosi asia on kuitenkin se, että todella syvällisiä analyyseja ei kannata tehdä vasta kuin ottelun jälkeen. Hauskojen anekdoottien kertominen vuoden 84 kisoista ja puolalaispelaajien taustatiedoilla brassailu ei taas edes Reinin toimenkuvaan kuulu. Reini elää ottelussa mukana ja kommentoi tapahtumia entisen pelaajan näkökulmasta ja omasta mielestäni tekee sen tunteella ja hauskasti. Pitää hereillä. Useimmissa kommenteissa on kyse vain Reinin mielipiteestä. Hän on nähnyt asian noin. Voit olla eri mieltä ja nähdä sen toisin. Silti Reini on aivan taatusti asiantuntevampi kuin yksikään jamppa täällä, kun jalkapallosta puhutaan.
honkala

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Savon vapautusarmeija


Vastaus #148 : 12.06.2008 klo 12:03:14

Ammattilaispelaaja taas ammentaa lajitietämystä harjoittelemalla toisten ammattilaisten kanssa kaksi kertaa päivässä. Ja voisi kuvitella, että ammattilaispelaaja on pelin teoriaan myös muutaman kerran keskivertoforumistia enemmän tutustunut, esimerkiksi istumalla pukukopissa muutamassa ottelupalaverissa tai harjoituskentällä taktiikkataulun ääressä tai sitten kabinetissa videon ja television edessä. Ja eiköhän sitä huipputasolla nimenomaan käydä teoriaa läpi taululla ja sitten toteuteta harjoitteita sen mukaan. Joten jonkun verran lajin saloihin tulee varmaan tutustuttua ja oltua huippuvalmentajien (huipputeoreetikkojen) opissa. Mutta ei tietystikään niin paljon mitä keskivertofoorumisti istuu koneen ääressä.

Kommenttini ei koskenut futiksen taktiikan teoriaa(mistä sinä höpötit koko viestin), vaan yleistä futistietämystä(jotkut kutsuvat sitä nippelitiedoksi). Juuri tämä on monesti itse pelaajilla huonommalla kantimilla(esim. Reinin päätön Podolski kommentti). Pelaajat kyllä varmasti tietävät enemmän pelin kulusta, mutta futismaailman tapahtumista he eivät monesti ole kovin hyvin perillä. Itse muuten taidat kanssa kuulua tähän "lajiin" josta puhuin. Siihen viittasi tuo kommenttisi "kiviäkin kiinnostaa". Nimittäin juuri tuollaiset asiat kiinnostavat futikseen höyrähtäneitä, siinä missä pelin taktiset kuviotkin. Onneksi tällaisia futishulluja on tv:n päässäkin ainakin Virkkunen, joka vääryydellä jätettiin näistä kisoista pois Alas

Tämä kommentti oli sitten vain selvennys edelliseen. Pakko selventää kun vanhana forumnistinä tiedän että joku kuitenkin lukee tuon tyyliin "studioon ei kaivata niitä jotka tuntevat pelin taktiikan hyvin, vain nippelitietoa kiitos" ::)

No eiköhän tämä ollut tässä kun on tuo Reinikin jo parantanut otteitaan Ylos
« Viimeksi muokattu: 12.06.2008 klo 12:10:00 kirjoittanut honkala »
# 15

Poissa Poissa


Vastaus #149 : 14.06.2008 klo 02:24:17

"...et... keskuspuolustaja..." yritystä parempaan päin havaittavissa.

 
Sivuja: 1 ... 5 [6] 7
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines