FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
25.06.2018 klo 02:25:20 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 6 [7]
 
Kirjoittaja Aihe: Tiesittekö, että Reini ei ole mikään  (Luettu 12641 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Erikjaak

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomi & Saksa


Vastaus #150 : 14.06.2008 klo 02:38:39

"...et... keskuspuolustaja..." yritystä parempaan päin havaittavissa.

Joopajoo. Suksis takatuupparii hevonvittuun. En usko, että kukaan jää kaipaamaan. Kuuliko kukaan tämä pellen rajaheittopelleilyä.
Imase Reini kilo paskaa jookosta.
Eerokki

Poissa Poissa


Vastaus #151 : 14.06.2008 klo 03:31:22

Miten joku voi vihata Reiniä?? Sehän on koko studion paras "asiantuntija". Ei yritä ollaan mitään muuta kuin on, tosin sen takia suusta pääsee välillä harkitsemattomia lausahduksia.  8)

Wertinho

Poissa Poissa


Vastaus #152 : 14.06.2008 klo 13:22:46

Miten joku voi vihata Reiniä?? Sehän on koko studion paras "asiantuntija". Ei yritä ollaan mitään muuta kuin on, tosin sen takia suusta pääsee välillä harkitsemattomia lausahduksia.  8)Jjjuuuuuri näin. Ylos
WhiteHart

Poissa Poissa


Vastaus #153 : 14.06.2008 klo 13:25:23

Kuuliko kukaan tämä pellen rajaheittopelleilyä.

Kyllä, mahtavaa settii! Miksei Reini voisi laatia futiksen uudet säännöt?  :D
Lee Sharpe

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Futisjätkät


Vastaus #154 : 14.06.2008 klo 17:44:22

Olettekos pojat ajatelleet sitä, että ammattilaiskentille pääseminen jo vaatii sitä, että ymmärtää sitä peliä hiukan keskivertofoorumistia paremmin ja syvemmin. Siellä kentän tasolla tehdään asioita myös aivoilla eikä pelkillä jaloilla. Jos ei peliä ymmärrä, ei siinä myöskään huipputasolla voi pärjätä. Pelaaja joka ei peliä ymmärrä, ei voi toteuttaa niitä asioita mitä joukkuepelaaminen huipputasolla vaatii. Tässä kohdin jokainen voi pysähtyä pohtimaan, miksi itse on jämähtänyt nelosdivarin pelaajaksi.

Ammattilaispelaaja taas ammentaa lajitietämystä harjoittelemalla toisten ammattilaisten kanssa kaksi kertaa päivässä. Ja voisi kuvitella, että ammattilaispelaaja on pelin teoriaan myös muutaman kerran keskivertoforumistia enemmän tutustunut, esimerkiksi istumalla pukukopissa muutamassa ottelupalaverissa tai harjoituskentällä taktiikkataulun ääressä tai sitten kabinetissa videon ja television edessä. Ja eiköhän sitä huipputasolla nimenomaan käydä teoriaa läpi taululla ja sitten toteuteta harjoitteita sen mukaan. Joten jonkun verran lajin saloihin tulee varmaan tutustuttua ja oltua huippuvalmentajien (huipputeoreetikkojen) opissa. Mutta ei tietystikään niin paljon mitä keskivertofoorumisti istuu koneen ääressä.

Silti Reini on aivan taatusti asiantuntevampi kuin yksikään jamppa täällä, kun jalkapallosta puhutaan.
Painus nyt Reini vittuun, olet totuttuun tapaasi jälleen tuuliajolla. Ylos

Olen täysin samaa mieltä, että huipputasolla ei voi pärjätä, jos lajia ei ymmärrä kentällä ollessaan. Tässä on varmasti ero jalkapalloilijoiden ja foorumistien välillä (kentän tasolla siis. Matti Meikäläisen ymmärrys katoaa pelistä suurilta osin, kun ei pysty enää hahmottamaan koko kenttää kerralla. Tässä on ero ammattilaisen ja amatöörin välillä.), mutta älä vittu tule selittämään ettei peliä voi ymmärtää ilman useiden vuosien ammattilaisuutta parhaimpien koutsien alaisuudessa. Täällä foorumilla asiantuntevimmat kaverit ovat olleet pelin kanssa enemmän tai vähemmän tekemisissä useita vuosia, parhaimmat vuosikymmeniä, ja katselleet siinä sivussa lintuperspektiivistä satoja, useimmat varmasti tuhansia otteluita. Taktinen silmä harjaantuu mielenkiinnosta lajiin koko ajan lisää, ja pelin uusimmissa suuntauksissa pysyy koko ajan mukana seuraamalla useita eri liigoja ja sarjoja.

Miten selität että Arsene Wenger ja Jose Mourinho ovat molemmat maailman arvostetuimpia taktikkoja, vaikka kummallakaan ei ole kokemusta pääsarjatasolta, tai edes siltä toiseksi ylimmältä? He ovat seuranneet lajia samanlailla kuin moni foorumisti, ja muodostaneet itse oman näkemyksensä pelistä. He ovat lainanneet omaan pelitapaansa aspekteja monilta muilta managereilta, joiden johtamia joukkueita ovat seuranneet, ja täten muodostaneet omannäköisensä tavan pelata futista.

Tällä foorumilla on ilo lukea muutaman kaverin kirjoituksia, jotka todella tietävät mistä puhuvat, maalaillessaan esimerkisi Italian yleistä pelitapaa, tai ihan vain yksittäisen pelurin roolia joukkueelle. Ja joko Reini tai esimerkiksi Juha Malinen eivät tajua pelistä tämän paikan laatukirjoittajia enempää, tai sitten heidän aivojensa välittämien viestien, ja suullisen ulosannin välillä on niin pahoja umpisolmuja piuhoissa, että suosittelen pikaista vierailua neurologin vastaanotolle.

e:viilausta, viilausta.
« Viimeksi muokattu: 14.06.2008 klo 17:56:32 kirjoittanut Lee Sharpe »
Max Headroom

Poissa Poissa


Vastaus #155 : 24.08.2010 klo 22:57:09

Kiitos Yle, että saan kuulla luparahoilla piinkovia asiantuntijoita, kuten Juha "Parikka maajoukkueseen!" Reiniä. Kiitti vitusti.

 
Sivuja: 1 ... 6 [7]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines