FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
18.02.2020 klo 15:55:03 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 19 [20] 21
 
Kirjoittaja Aihe: 14.6 klo 19:00 - Ruotsi vs. Espanja  (Luettu 12125 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
SleafordStreet

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #475 : 14.06.2008 klo 20:06:02

Justice has been served  Ylos Tuoppi
Fenley Stastus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Matolle paskantaminen


Vastaus #476 : 14.06.2008 klo 20:06:12

Mellberg ollut tähän saakka kisojen paras puolustaja. Paikkasi tänäänkin Hanssonin virheitä, mutta eipä ehtinyt viimeiseen Hanssonin ohijuoksuun väliin.

Mellberg Ylos Ylos
Hansson :alasin:
Miltei Hyypiän tasoa :)
JiiPee

Poissa Poissa


Vastaus #477 : 14.06.2008 klo 20:07:16

Hyvä, ettei Ruotsin paskapallo tuottanut pisteitä, tosin Espanja oli varsin heikko sekin tänään, helppoja syöttöhasseja ja pallonmenetyksiä kymmenittäin. Varsinkin Ramos kunnostautui näissä, jo toinen surkea peli putkeen, ei taida hirveästi kiinnostaa? Ruotsi ei saanut mitään aikaan Zlaatanan vaihdon jälkeen, mikä ei tuolla materiaalilla sinällään yllätä. Hyvin pystyvät silti ottelusta toiseen maksimoimaan saatavissa olevan tuloksen.

Vielä kehnolle tuomarille  Alas ja loistavalle Villalle Ylos.
Iskender

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Craig Bellamy


Vastaus #478 : 14.06.2008 klo 20:07:32

Villa  :keskari: :keskari: Zlatan  Tuoppi
Sama. Zlatan on nykyään paljon siedettävämpi, suorastaan symppis.
« Viimeksi muokattu: 14.06.2008 klo 20:11:13 kirjoittanut Iskender »
Optimus Prime

Poissa Poissa


Vastaus #479 : 14.06.2008 klo 20:12:23

Kiitos Villa, pitkäveto kiittää tämän pelin osalta.    Ylos


Pitkäveto kusi mutta moniveto elää.  Ylos
Graz Macias

Poissa Poissa


Vastaus #480 : 14.06.2008 klo 20:12:56

Ruotsin pelityyli  :keskari:
David Villa Ylos

Taitaa Villa viedä maalipörssin voiton. Mielenkiintoinen välierä tulossa Espanja-Hollanti.
julio gonzales

Poissa Poissa


Vastaus #481 : 14.06.2008 klo 20:13:24

Kerranki näin päin Ylos Tuoppi
Tophias

Poissa Poissa


Vastaus #482 : 14.06.2008 klo 20:17:08

Huono juttu ettei Ruotsi kestänyt loppuun asti. Tosin Espanja ansaitsi voittonsa.

Zlatanille  Ylos
Dogger

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS, Euskal Selekzioa


Vastaus #483 : 14.06.2008 klo 20:18:20

Olen hieno mies ja kova panemaan !

Ooooh, tulin Villan maalin jälkeen!

Todellinen sama! Veti melkein sanattomaksi Tuoppi

Uskomaton fiilis, en todellakaan tiennyt että Espanjan voitto saattaisi aiheuttaa itsessäni tämänkaltaista kiimaa, toki siihen saattaa vaikuttaa se että pitkävedosta napsahti Hollannilla ja Manoloilla noin 40 euroa ja tietenkin se, että suosikkipelaaja ja maailman paras kärki iskee hintalappuunsa lisämiljoonia uskomattomalla suorituksella. Milloinkohan viimeksi näin päin, että veto nimenomaan osuu eikä kuse lisäajalla...

Ottelu vastasi aika pitkälti odotuksia, tosin ratkaisu saatiin melkoisen myöhään. Zlatan vei mukanaan vaihtoon hyökkäyspelin vaikka tuolla potentiaalilla Ruotsi olisi pystynyt hyökkäämään huomattavasti enemmän ilmankin ykköskärkeään. Toisaalta eipä siinä ole järkeä, tuollainen puolustaminen ehdottomasti fiksuin tapa Ruotsin kannalta pelata pelin viimeinen 40 minuuttia. Vastahyökkäyksiin lähdöt olivat tosin turhan hitaita ja siinä ne mahdollisuudet pitkälti menivät.

Parhaaksi pelaajaksi on helppo nimetä monta, mutta vaikeampi homma sitten yhtä. Nostaisin parhaaksi onnistujaksi Silvan joka ensimmäisen alisuoritetun ottelunsa jälkeen kokosi itsensä ja pelasi loistavasti ollen mukana lähes joka paikassa. Parempi laukaus hyvästä vetopaikasta olisi kruunannut illan, mutta toisaalta sekin veto johti vielä kahteen paikkaan iskeä pallo sisään. Muutama hyvä idea antaa syöttö vielä kerran takaisin, mutta tietty tarkkuus niistä välillä puuttui. Muita onnistujia olivat ehdottomasti Mellberg, Zlatan ja Senna. Villankin voisi tähän listaan lisätä, rakenteli totutun hyvin peliä.

Toisaalta kyllä odotin, että Espanjan akilleenkantapääksi muodostuisi keskuspuolustus mutta näin ei tänään käynyt. Ainoa maali syntyi surkean pelin pelanneen Ramosin virheestä eikä Puyolin vaihdon jälkeen Valencian toppariparia edes kunnolla testattu. Albiol toki toi Puyolin tilalle muutaman sentin lisää eikä ole niin hasardialtis, toisaalta jonkin verran hitaampi pelaaja. Saattaa kuitenkin tuoda jatkopeleissä tarvittavan varmuuden puolustukseen jos vaikka Puyol ei pelaa, toki näkisin mieluusti Puyol-Albiol toppariparin kentällä.

David Villan ylivoima ei tule kyllä mitenkään yllätyksenä. Vihdoinkin mies saa sen arvostuksen joka hänelle kuuluukin esimerkiksi verrattaessa Torresiin. Ei voi kuin toivoa, että jäisi ensi kaudeksi viihdyttämään Che-laumaan. :)
Hisingen

Poissa Poissa


Vastaus #484 : 14.06.2008 klo 20:21:01

Ruotsilla liian paljon keskenkuntoisia. Kuitenkin aikaisemmat vaihdot olisi pitänyt tehdä. Tulos oli täysin oikeutettu ja turha Lagerbäckin on itkeä Villan maalia edeltäneestä virheellisestä pallonriistosta.

Baxter sanoi ennen ottelua Venäjän olevan vaikeampi vastustaja Ruotsille. Joka tapauksessa viimeiselle kierrokselle jää Venäjää vastaan panosta.
katsoja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Real Madrid


Vastaus #485 : 14.06.2008 klo 20:22:04

Nostaisin ottelun pelaajaksi Silvan, joka ei virheitä paljoa tehnyt, hyvä rakentelemaan peliä ja pitämään pallon jalassa pienessä tilassa. Syöttää myös ennen kuin menettää pallon.
SirLoser

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Taktiikan takapajulat


Vastaus #486 : 14.06.2008 klo 20:35:13

Ruotsin taktisesti erittäin vahva peli jäi sitten puolikkaan Zlatanin päähän voitosta. Ensimmäinen jakso oli Ruotsilta erittäin vahva, mutta toinen jakso oli kokonaisuudessaan täyttä puolustustaistelua, kun Zlatanin jätettyä kentän ruotsalaiset eivät saaneet enää painetta edes hetkellisesti Espanjan päätyyn. Espanjan pelinrakentelu oli muutamaa Silvan väläytystä ja kärkiparin syöttökuvioita lukuun ottamatta heikkoa ja hidasta - hyökkäyksiin lähdettiin hitaasti ja palloa syötettiin paljon sivuttain. Ratkaisevat puolustussumpun murtavat pystysyötöt puuttuivat keskikentän osalta lähes kokonaan ja ainoat tilanteet syntyivätkin hyvien lyhyiden syöttökuvioiden seurauksena. Yllätyksellisyys kuitenkin puuttuu, jolloin vastustajan on kohtuullisen helppo puolustaa Espanjaa vastaan.

Cesc toi hieman ryhtiä Espanjan tasapaksuun keskikenttäpeliin ja sai syöttöjä eteenpäin ansaiten mielestäni avauspaikan jatkossa. Menestyäkseen myös jatkossa Espanjan täytyisi kuitenkin saada nopeammin ja parempia palloja loistavalle kärkiparilleen. Oliko Villan viime hetken maali ainoa tilanne, missä Espanjan hyökkääjä sai pallon kunnolla pystyjuoksuun? Jos Espanjan pelinrakentelu nopeutuu ja paranee, niin Espanja tulee etenemään todella pitkälle, jopa aivan loppuun saakka. Villa-Torres-Silva -kolmikko repii nykyisellä vireellä jokaisen maailman puolustuksen auki, jos ja edelleen jos, saavat laadukasta tarjoilua keskikentältä.
valloittaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AFC Ajax & Idän Punaiset


Vastaus #487 : 14.06.2008 klo 20:35:56

Ja taas poksahti San Miguel. Aah, viva la vida, viva La Roja.  Tuoppi
valloittaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AFC Ajax & Idän Punaiset


Vastaus #488 : 14.06.2008 klo 20:45:11

Jos Espanjan pelinrakentelu nopeutuu ja paranee, niin Espanja tulee etenemään todella pitkälle, jopa aivan loppuun saakka. Villa-Torres-Silva -kolmikko repii nykyisellä vireellä jokaisen maailman puolustuksen auki, jos ja edelleen jos, saavat laadukasta tarjoilua keskikentältä.

Hyvää analyysiä. Svedupellet puolusti hyvin, sitä ei käy kiistäminen, eikä manoloiden hidastelua. Pallottomat pelaajat ja myös kärjet liikkui ajoittain liian laiskasti, eikä pallollinen kerta kaikkiaan tahtonut löytää avoimia syöttölinjoja. Muutenkin espanjalaisten siirrot oli toistuvasti ennalta-arvattavissa. Aika monta kertaa keltapaita sai katkaista avuttoman helpon syöttöyrityksen helposti. Tarpeeton ylimielisyys myös vaivasi muutamia pelaajia, kun ajettiin toistuvasti aivan liian lähelle vastustajaa ennen syöttöyritystä.

Pelin loppua kohti homma alkoi kuitenkin rullata siten kuin sen pitää, syntyi "odottava tunnelma" eli Espanjan maali tuntui roikkuvan ilmassa. Jatkossa parempi liike ja tempo on ne eväät, millä Punaiset voi menestyä. Juonikkuutta, oveluutta ja röyhkeyttä myös tarvitaan lisää.
Eki83

Poissa Poissa


Vastaus #489 : 14.06.2008 klo 20:49:31

Ansaittu voitto Espanjalla sitten lopulta, vaikka puusilmäinen hollantilaistuomari ei pilkkua suonutkaan kisojen selkeimmästä puolustavan pelaajan rikkeestä rankkarialueella. Ei tämä tosin ihan parasta Espanjaa ollut, yritys oli vähän liiankin kovaa ja toi paljon hassejakin. Toki niitä sai tullakin toisella puoliajalla, kun Zlatanin poistuttua Ruotsilla oli hyökkäyksessä vain pari nallipyssyä eikä keskikentällä ketään, joka pystyisi heitä ruokkimaan.

Loppuun asti kuitenkin jaksoi Espanja yrittää ja tulihan se palkintokin sieltä lopulta. Viime aikoina itseasiassa varsin monessa ottelussa Espanja on jaksanut painaa loppuun asti ja ratkaissut pelin sitten lopussa. Esimerkiksi harjoitusottelu Perua vastaan tuossa taannoin oli hyvin samankaltainen peli kuin tämä.
H. Acid

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VfL


Vastaus #490 : 14.06.2008 klo 22:54:12

Oli kyl niin vitun taktisesti köyhää futista että ei mitään rajaa. Cesc Fabregas kyllä todella turha vaihto. Itse olisin ottanut hyökin kehiin tai sitten Xabi Alonson. Espanjan olisi pitänyt pistää palloa nopeasti laitaan ja hakea vastahyökkäyksillä maaleja koska heillä oli kuitenkin nopeat ja taitavat laiturit Santi ja Silva.

Ruåtsi olisi voinut voittaa myös pelaamalla nopeaa vastahyökkäyspeliä, kun vastaiskuihin aukesi mahdollisuus niin palloa pelattiinkin taakse etutoppareille. Alas
Eki83

Poissa Poissa


Vastaus #491 : 14.06.2008 klo 23:01:29

Vastahyökkäyksillä onkin hyvä hakea maaleja, kun Ruotsilta nousee ehkä kaksi pelaajaa kerrallaan keskiviivan yläpuolelle. Ylos
S.K.

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Klubi


Vastaus #492 : 14.06.2008 klo 23:01:57

Täysin oikeutettu lopputulos tapahtumien ja tuomarivirheiden perusteella. Ruotsi kuitenkin jatkanee toisena tästä jatkoon.  Ylos Alas Espanja näyttää pitkästä aikaa joukkueelta, joka voi mennä pitkälle. Jos vielä Hollanti lepuuttaa ja Romania vie voiton, niin puolivälierä Romania - Espanja olisi kuin lottovoitto Espanjalle kun etukäteen ajateltiin vastaan tulevan yksi kolmikosta Ranska, Italia ja Hollanti.  Ylos
katsoja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Real Madrid


Vastaus #493 : 14.06.2008 klo 23:02:03

Vastahyökkäyksillä onkin hyvä hakea maaleja, kun Ruotsilta nousee ehkä kaksi pelaajaa kerrallaan keskiviivan yläpuolelle. Ylos

Niimpä
H. Acid

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VfL


Vastaus #494 : 14.06.2008 klo 23:03:43

Oli Ruåtsilla paikkoja pistää vastahyökkäyksiä käyntiin.
Kaihlamo

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Jalkapallo


Vastaus #495 : 14.06.2008 klo 23:04:40

Ruotsi kuitenkin jatkanee toisena tästä jatkoon.

Venäjän ylivoima vie voiton... tai toisin sanoen Guusin ylivoima
Taitofutis

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: TPS, Huuhkajat


Vastaus #496 : 15.06.2008 klo 00:25:12

Vaikka Espanja voittikin niin joukkueen peli oli kuitenkin melkoista kuraa. Puolustus vaikutti epävarmalta vaikka sitä ei edes koeteltu kunnolla. Keskikenttä ei saanut palloa tarpeeksi nopeasti liikkeelle mikä osittain johtui siitä etteivät hyökkääjät liikkuneet tarpeeksi. Jotenkin näytti siltä että koko Espanjan joukkue vain seisoi eikä kukaan hakenut paikkaa aktiivisesti.
Monesti Espanjan peli meni liian pieneksi, tässä nähdään haittapuoli siinä ettei laitureita ole. Hyökkääjät Torres ja Villa tekivät maalin miehen mutta pelasivat muuten aika vaisusti, Villalla oli lukuisia paikkoja mutta laukaus ei lähtenyt tarpeeksi aikaisin ja tilanteet kuivuivat kokoon.
Tiivistettynä Espanjan peli ei vakuuttanut ja sen menestyminen on huippupelaajien kuten Villan, Torresin ja Silvan yksilösuoritusten varassa. Jos puolivälierissä vastaan tulee Italia tai Ranska niin kisat taitavat jäädä siihen, jos taas vastaan tulee Romania niin silloin on mahdollisuuksia jopa finaaliin saakka sillä Hollanti ei olisi mahdoton kaadettava vaikka se onkin tähän asti ollut vakuuttava.

Ruotsin peli taas yllätti positiivisesti, jos puolustus välttyy virheiltä ja hyökkääjät onnistuvat paikossaan on sillä mahdollisuudet jopa välieriin asti. Taktisesti joukkue vaikuttaa erittäin kypsältä, harmi vain että puolustuslinja ei ole kansainväistä tasoa.
H. Acid

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VfL


Vastaus #497 : 15.06.2008 klo 00:27:10

Kyllähän Espanjalla on laiturit, Silva ja Santi. Toisella puoliajalla peli oli todella halutonta ja löysää, palloa käännettiin väkisin keskeen vaikka olisi pitänyt mennä nopeasti laidoilta. Yksi onnistuminen lopulta käänsi pelin, oliko se sitten Capdevilla joka sen ratkaisusyötön pisti.
« Viimeksi muokattu: 15.06.2008 klo 00:30:49 kirjoittanut H. Acid »
Dogger

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS, Euskal Selekzioa


Vastaus #498 : 15.06.2008 klo 00:36:07

Kyllähän Espanjalla on laiturit, Silva ja Santi. Toisella puoliajalla peli oli todella halutonta ja löysää, palloa käännettiin väkisin keskeen vaikka olisi pitänyt mennä nopeasti laidoilta. Yksi onnistuminen lopulta käänsi pelin, oliko se sitten Capdevilla joka sen ratkaisusyötön pisti.

Cazorla on laituri, mutta Silva pelaa Valenciassa lähinnä kymppipaikalla (ei siinä etteikö laidalla pysty pelaamaan). Toisaalta Aragones ei edes peluuta näitä kahta varsinaisina laitureina, vaan enemmänkin laidan ja keskikentän keskustan välissä (Xavia ja Sennaa ylempänä kuitenkin) aika vapaassa ja liikkuvassa roolissa. Laidalta toki voisi edetä silti enemmänkin kun esimerkiksi nämä kaksi miestä osaavat siellä pelata. Pelinrakennuksen hitaus oli kuitenkin se suurin ongelma minkä takia puolustuksen läpi ei päästy ja näin. Vähän turhaan pelattiin lopussakin palloa alas jopa Ikerille, kun olisi pitänyt nopeasti saada sitä ylös.
H. Acid

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VfL


Vastaus #499 : 15.06.2008 klo 01:53:31

Todella sama, pelinrakennus vaan hidastui entisestään kun Cesc Fabregas tuli antamaan löysiä paskasyöttöjä taakse.

 
Sivuja: 1 ... 19 [20] 21
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines