FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
04.08.2020 klo 11:39:36 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 2 [3] 4 ... 33
 
Kirjoittaja Aihe: Kokemuksia Roomasta?  (Luettu 143748 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
BOCA TAMPERE

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Unico Grande Amore,Boca Juniors,Ilves,Melde


Vastaus #50 : 06.09.2008 klo 10:41:33

.. nimenomaan näin, median avulla - tapaushan nostettiin maan ykkösuutiseksi monen päivän ajan - ja vaikuttavan kuvamateriaalin voimin (suuret massathan poikkeuksetta pelottavat ihmisiä) tapauksesta luotiin huomattavasti vakavampi kuin se olikaan, jolloin entistä tiukempi repressio ja pahiten närää aiheuttavien toimijoiden eli napolilaisten tie saatiin tukkoon heti kättelyssä ilman suurempaa vastarintaa. Tämähän ei suinkaan tarkoita, etteikö napolilaisia joukkueen tukena ympäri maata silti nähtäisi; moiseen ei pelkkä vierassektion sulkeminen riitä, sehän nähtiin jo viime kaudella, kun organisoitujen ja vähemmän organisoitujen kannattajien napolilaissektioita nähtiin paikallisyleisön seassa. Kun jotain tapahtuu, kenen silloin on vastuu ?

Ottaen huomioon roomalaisten ja napoletanojen todella huonot välit ja napolilaisille ominaisen suurten massojen mukanaolon, puhumattakaan Trenitalian täydellisestä yhteistyöhaluttomuudesta (tuhansien kannattajien tiedettiin olevan lähdössä organisoidusti junalla otteluun - siitä jopa tiedotettiin etukäteen - mutta minkäänlaista lisäkalustoa ei vuoden kuumimpaan lomiltapaluun ajankohtaan järjestetty), voidaan pitää selvänä, että kaikki oli pedattu valmiiksi sille, että varmasti jotain tapahtuu.

Ja mitä lopulta tapahtui ? Ei mitään sellaista, mikä kymmenen, viisi - jopa vielä 2-3 - vuotta sitten olisi ylittänyt uutiskynnyksen muualla kuin uutistoimisto Ansan viisirivisissä. Median kommunikoimaan summaan yhteensä 500.000 euron vahingoista on syytä suhtautua hyvin skeptisesti, etenkin kun kuvia ilkivallasta julkaistiin välittömästi; muutama ikkuna, lamppu, viillelty penkki ja vessan remontti ei moista summaa ikäpäivänä tule maksamaan, vaan kyseessä on itsetarkoituksellinen propaganda. On tietysti selvää, että optimaalisessa tilanteessa kaikki ilkivalta oli liioiteltua ja se olisi pitänyt välttää, mutta tosiasia on silti se, että napolilaiset putosivat ansaan: moinen määrä napolilaisia virkavallan ja Trenitalian täysin tarkoituksellisen epäorganisoinnin ja arroganssin myötä todella huonolla tuulella istuttuaan tuntikausia turhaan kuumassa junassa, niin kauan, että ehtivät stadionille vasta pitkälti toiselle puoliajalle -- tuskin voisivatkaan olla pyhkäkouluainesta.

.. esimerkkinä 'organisoinnista' ja aikataulutuksesta paikalla keskusrautatieasemalla massa oli valmiina kello 9 aamulla, matkaan heidät päästettiin kuitenkin 40 asteen lämpötilassa, ilman vettä, absurdilla tavalla ylibuukatussa junassa - jossa myös ilmastointi oli jostain syystä suljettu; selittäisikö muuten rikotut ikkunat - vasta kello 12.30, jolloin jo tiedettiin, ettei otteluun ehditä ajoissa. Peli alkoi kello 15, mutta Roomassa perillä oltiin 15.44, jonka jälkeen 50 hengen sukkulabusseihin aseman ja stadionin välillä tungettiin reilut 150 henkeä per bussi. Ottelun jälkeen pari tuntia stadionilla roomalaisyleisön poistumista odottaneista suuri osa joutui vielä odottamaan lähtöä aina kello 21.30:een asti stadionin turva-alueella busseissa, silminnäkijöiden todistusten mukaan joutuen tällä välin useaan otteeseen roomalaispoliisin väkivallan kohteeksi. Hajoita ja hallitse -periaatteella aiemmin stadionilta kuljetetut odottelivat sillä välin poliisin ympäröiminä todella kireässä ilmapiirissä pampun heiluessa asemalla, kunnes kaikki pistettiin lopulta matkaan kellon ollessa 22.30. Napolissa perillä he olivat noin yhden aikaan. Pitkä päivä ja varsin rankka matka siis yhden puoliajan takia, josta kiitokseksi sai pisteen ja - entistäkin vahvemman - rikollisen maineen.

Niin..asiaa puhut.Näin Romankin miehenä tarvii kyl hieman ihmetellä Napolin ristiinnaulitsemista.Ja asian hurjaa media-arvoa.Lehdet olivat täynnä tätä tapausta ainakin vielä keskiviikkona,jolloin viimoset lehdet kerkesin ostaa ennen kotiintuloa.
Suurin osa faneista todellakin tuli(pääsi) paikalle vasta toiseksi puoliajaksi ja pelinjälkeinen kohtelu aika tylyä.
Jotenkin jäi juuri se fiilis koko jutusta että Napoli-faneille annettiin siimaa just sen verran että saadaan sit tuomittua koko nippu loppukaudeksi.Tai jotain.

E: Ja mitähän tapahtuu myöhemmin Napoli-Roma pelissä? Todennäköisesti Roman kannattajille hommataan bannia jo aikaisemmin tällä kaudella.Jossain paikallisten keskusteluissa huhuttiin "koston" tapahtuvan jo tänä syksynä.Odotellaan.

« Viimeksi muokattu: 06.09.2008 klo 15:12:23 kirjoittanut BOCA TAMPERE »
waco y paco

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: familia roja y blanca del Sánchez Pizjuán


Vastaus #51 : 06.09.2008 klo 22:06:52

Niin..asiaa puhut.Näin Romankin miehenä tarvii kyl hieman ihmetellä Napolin ristiinnaulitsemista.Ja asian hurjaa media-arvoa.Lehdet olivat täynnä tätä tapausta ainakin vielä keskiviikkona,jolloin viimoset lehdet kerkesin ostaa ennen kotiintuloa.
Suurin osa faneista todellakin tuli(pääsi) paikalle vasta toiseksi puoliajaksi ja pelinjälkeinen kohtelu aika tylyä.
Jotenkin jäi juuri se fiilis koko jutusta että Napoli-faneille annettiin siimaa just sen verran että saadaan sit tuomittua koko nippu loppukaudeksi.Tai jotain.

E: Ja mitähän tapahtuu myöhemmin Napoli-Roma pelissä? Todennäköisesti Roman kannattajille hommataan bannia jo aikaisemmin tällä kaudella.Jossain paikallisten keskusteluissa huhuttiin "koston" tapahtuvan jo tänä syksynä.Odotellaan.


Jos tuon kokoinen, marginaalinen, ihmisjoukko aiheuttaa 500 000-1 000 000e. vahingot niin kyllä silloin täytyy ottaa tiukka linja ja kovat rangaistukset.
iivu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ♥


Vastaus #52 : 08.09.2008 klo 17:42:17

aiheuttaa 500 000-1 000 000e. vahingot"Curve A e B chiuse fino al 31 ottobre"

Top News 13:12, 8 Settembre 2008

Questa la decisione del giudice sportivo Tosel in merito agli scontri o presunti tali di Roma-Napoli. Il giudice sottolinea ''l'evidente attribuibilita', in via esclusiva, delle violenze commesse a ben noti gruppuscoli facinorosi annidati nel mondo del 'tifo organizzato''' e quindi ha deciso la chiusura ''di quei settori dello stadio partenopeo ove abitualmente si collocano questi protagonisti di intollerabili azioni deliquenziali''. Il Napoli dovra' quindi giocare con le curve A e B chiuse le partite interne contro Fiorentina (14/9), Palermo (24/9), Juventus (19/10) e Reggina (29/10) e la partita di coppa uefa contro il Benfica.

.. vierasbannin lisäksi siis tämä, ei helvetti. Curva A ja B suljettuina 31. lokakuuta asti.
iivu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ♥


Vastaus #53 : 08.09.2008 klo 19:32:39

Parin viikon päästä pelattavaan Livorno-Pisaan ei kai vielä ole tullut erityisiä turvallisuusmääräyksiä? Äärimmäisen hankala matsi tietysti laittaa minkäänlaiseen kannattajabanniin kun tifoserioiden etäisyys on kakskyt kilometriä.

.. nykyoloissa erikoisen ja harvinaisen Livorno - Pisa -vastakkainasettelusta tekee muuten se, että molemmat ovat poliittisesti vasemmalla. Kyseessä on siis yksi maan 'lämpimimmistä' derbyistä kahden kaupungin välillä, Toscanan vastaus Catania - Palermolle tai Bari - Leccelle. Vaikka Firenze - ja fiorentinahan - erityisesti historiallisesta perspektiivistä toki on se Pisan merkittävin kaupunkivihollinen ja vastustaja, La guerra del Rinascimento on sitonut kaupunkien historian yhteen, ja onhan Pisa kuitenkin vanha merimahti: aina Arnon kuivumiseen asti yksi Italian niemimaan historian rikkaimmista ja mahtavimmista kaupungeista yhdessä Genovan ja Venezian kanssa. (Dantehan aikanaan tiivisti firenzeläisten mietteet pisalaisista yhteen lauseeseen: "Ahi Pisa, vituperio de le genti.", Pisa, kansojen häpeä.)

Toscanan tilanteesta vielä sen verran, että fiorentina on menestyksensä myötä maakunnan ylivoimaisesti suosituin seura, joka kerää kaupungin lisäksi gh-kannatusta sieltä täältä, mutta on maakunnassa myös laajalti erittäin vihattu erityisesti historiallisista syistä. Livornon kanssahan fiorentinot olivat organisoituneine kannattajineen toisaalta pitkään veljeytyneitä (gemellaggio rikottiin muutama vuosi sitten) ja Empoli toisaalta on historialtaan vain vaatimaton "rautatiekaupunki", jonne firenzeläiset marssivat yleensä ilman suurempia ongelmia tuhanssissaan skoottereilla. Sienan kanssa taustalla on julmaa sotahistoriaa, mutta isoveli-pikkuveli -asetelma on joka tapauksessa varsin selvä, eikä Sienan organisoitu kannatuskaan rehellisyyden nimissä ole koskaan yltänyt firenzeläisten tasolle. Nimenomaan Pisaa voikin jo kannatushistoriankin kovien yhteenottojen valossa pitää Firenzen ja fiorentinan suurimpana vihollisena Bolognan ohella ja FC Juventuksen jälkeen.

Mitä kannattajien läsnäoloon kyseisessä ottelussa (Derby del Tirreno) tulee, viime kuun 22. päivä kaupunkien edustajat kokoontuivat ja sopivat alustavasti molempien kannattajien läsnäolosta ja näyttivät vihreää valoa. Osservatorion pian tuleva kanta on kuitenkin se ratkaiseva, ja siihen on valitettavasti pyritty vaikuttamaan, mm. pari päivää sitten maan pääuutislähetyksessä ajetulla insertillä otsikolla 'Tolleranza Zero', nollatoleranssi, jossa Napolin irrallisia tapahtumia pyrittiin skandaalimaseen tapaan sitomaan mahdollisesti tulevaan mm. kuvaamalla toimittajan paasatessa Pisan torikojuja ja niissä kaikelle kansalle myytävää aseistusta (heittotähtiä, natsilogoisia veitsiä ja sitä rataa), jota hankkimalla Pisan organisoitu kannatus kuulemma "valmistautuu otteluun".
« Viimeksi muokattu: 08.09.2008 klo 19:40:05 kirjoittanut gobbi vi inculeranno »
iivu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ♥


Vastaus #54 : 13.09.2008 klo 12:22:45


Mitä kannattajien läsnäoloon kyseisessä ottelussa (Derby del Tirreno) tulee, viime kuun 22. päivä kaupunkien edustajat kokoontuivat ja sopivat alustavasti molempien kannattajien läsnäolosta ja näyttivät vihreää valoa. Osservatorion pian tuleva kanta on kuitenkin se ratkaiseva, ja siihen on valitettavasti pyritty vaikuttamaan, mm. pari päivää sitten maan pääuutislähetyksessä ajetulla insertillä otsikolla 'Tolleranza Zero', nollatoleranssi, jossa Napolin irrallisia tapahtumia pyrittiin skandaalimaseen tapaan sitomaan mahdollisesti tulevaan mm. kuvaamalla toimittajan paasatessa Pisan torikojuja ja niissä kaikelle kansalle myytävää aseistusta (heittotähtiä, natsilogoisia veitsiä ja sitä rataa), jota hankkimalla Pisan organisoitu kannatus kuulemma "valmistautuu otteluun".

.. ja niin propaganda löi leiville, taas kerran. Stadionilla nähdään nimittäin naapurikaupunkien edustustojen ja 18.000 kiimaisen katsojan sijaan 0 pisalaista ja 5.600 livornolaista, siis pelkät kausikortin jo hankkineet. Odio eterno al calcio moderno.

Bunuel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kansandemokraattinen jalkapallo


Vastaus #55 : 15.09.2008 klo 13:53:50

Todennäköisesti yhteenottoja on jopa enemmän kuin jos matsi olisi pelattu normaalisti.
RGB

Poissa Poissa


Vastaus #56 : 07.10.2008 klo 17:39:55

Onko jollain heittää tipsejä lippujen hankkimiseen Roma-Inter otteluun 19.10?
Paatelainen

Poissa Poissa


Vastaus #57 : 09.10.2008 klo 17:59:35

Onko jollain heittää tipsejä lippujen hankkimiseen Roma-Inter otteluun 19.10?

Samaa tiedustelisin, kuin RGB edellä...
Trionfatore

Poissa Poissa


Vastaus #58 : 09.10.2008 klo 21:10:11

Onko jollain heittää tipsejä lippujen hankkimiseen Roma-Inter otteluun 19.10?

Netin kautta paras vaihtoehto on www.listicket.it. Liput tulee myyntiin yleensä noin kaksi viikkoa ennen ottelua.
Azzurri #5

Poissa Poissa


Vastaus #59 : 10.10.2008 klo 01:59:50

Netin kautta paras vaihtoehto on www.listicket.it. Liput tulee myyntiin yleensä noin kaksi viikkoa ennen ottelua.
Paras ja taitaa edelleen olla ainoa. Itselläni ei tosin toiminut ollenkaan ja muillakin ollut ongelmia. Paikan päältä sitten Roma-shopeista ympäri kaupunkia ja kannattaa välttää ostamisen jättämistä ottelupäivälle, ainakaan yhteen aikaan ei enää samana päivänä lippuja edes myyty. Tästäkin löytää lisää tietoa useammastakin topicista täältä.
Ferro

Poissa Poissa


Vastaus #60 : 12.10.2008 klo 14:05:52

Netin kautta paras vaihtoehto on www.listicket.it. Liput tulee myyntiin yleensä noin kaksi viikkoa ennen ottelua.
Onko tuonne yleensä tullut myös lippuja vieraskannattajakatsomoon?
JDredd

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: DEVGRU


Vastaus #61 : 05.11.2008 klo 01:37:44

Vähän reilu viikko vielä ja sitten Roomaan, kiitokset Finnairille naurettavan halvoista lennoista Ylos
muurari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomen maajoukkue, AS Roma


Vastaus #62 : 05.11.2008 klo 13:19:55

Vähän reilu viikko vielä ja sitten Roomaan, kiitokset Finnairille naurettavan halvoista lennoista Ylos

Paljolla lähti?

Pitäisi lähteä vielä tämän kauden aikana kertaalleen käymään jos vain saan rahoituksen kuntoon. Ylos
JDredd

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: DEVGRU


Vastaus #63 : 05.11.2008 klo 16:24:51

Paljolla lähti?

Olisko ollut 189 euroa vai peräti 189 miinus pari euroa pankkisiirtoalennusta.
Urho Puuma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC MELODY, Fingerporin IFK


Vastaus #64 : 22.12.2008 klo 18:00:52

poisto..
el_Diablo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: visio 2020


Vastaus #65 : 30.12.2008 klo 05:05:42

späm:

http://futisforum2.org/index.php?topic=63697.0
Jackson

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter Turku, BVB


Vastaus #66 : 15.01.2009 klo 16:18:37

Tuli tehtyä viime viikolla 6 päivän Rooman reissu ja matkan kohokohtana oli tietysti sunnuntaina pelattu Roma-Milan - ottelu! Ennen matkaa en oikein tiennyt mitä odottaa. Serie A on Euroopan suurista sarjoista se vähiten itseäni kiinnostava ja otteluiden tunnelmastakaan ei juuri ollut tietoa. Tosin Roma on aina ollut itselleni Italian seuroista se kiinnostavin ja lisäksi tulossa oli kahden suuren kohtaaminen ja myös Beckhamin Serie A-debyytti joten kaikin puoli mielenkiintoinen ottelu oli edessä.

Liput hommasimme keskiviikkona Roma-Storesta. Ainakin vielä silloin lippuja oli reilusti jäljellä kaikkiin katsomonosiin. Liput Tribuna Tevere Lateraleen maksoivat 55€. Ilmeisesti Milan-peliin liput olivat normaalia kalliimmat?? Stadio Olimpicolle menimme 2 tuntia ennen ottelun alkua täpötäydessä bussissa Terminin asemalta. Katsomo täyttyi pikkuhiljaa ja molempien joukkueiden kannattajat virittelivät myös laulujaan. Hieman ennen ottelun alkua kajahtanut Roma Roma Roma - laulun (virallisesta nimestä ei tietoa?) aikana kylmät väreet hiipivät iholle, niin hienolta se kuulosti!

Ottelu oli hyvätasoinen ja maalejakin nähtiin 4 kappaletta. Pelihän päättyi 2-2. Pelin hahmoja olivat 2 maalia tehneet Pato ja Vucinic sekä mielestäni loistavan pelin pelannut De Rossi. Vastaavasti taas Milanin tähdet Ronaldinho ja Beckham vaelsivat varjojen vailla. Katsomossa oli läpi ottelun loistava tunnelma. Curva Sud piti hyvää meteliä ja myös Milanin kannattajat antoivat välillä kuulua hyvin! Pommeihin ja soihdutuksiin tottumattomana jalkapallofanina niitä aluksi katselin huuli pyöreänä, mutta mahtavasti nekin tunnelmaa lisäsivät. Yleisömäärää ei ilmoitettu enkä sitä ole saanut vieläkään selville, mutta arvioisin että paikalla oli n. 60000 katsojaa. Levottomuuksia kannattajien keskuudessa ei osunut silmiini ennen, jälkeen eikä ottelun aikana. Jos huonoja puolia pitää etsiä niin stadionille kulkeva bussilinja tökki pahasti ainakin vielä 3 tuntia ennen ottelua. Bussit olivat myöhässä ja niin täysiä ettei happi tahtonut kunnolla kulkea ja kaiken lisäksi matka keski yli puoli tuntia sillä bussi mateli etanan vauhtia. Kaikin puolin kuitenkin mahtava kokemus ja kiinnostus Serie A:ta kohtaan kasvoi samalla huikeasti!
« Viimeksi muokattu: 17.01.2009 klo 12:56:50 kirjoittanut Jackson »
Azzurri #5

Poissa Poissa


Vastaus #67 : 16.01.2009 klo 22:02:00

Hieman ennen ottelun alkua kajahtanut Roma Roma Roma - laulun (virallisesta nimestä ei tietoa?)
Roma Roma Roma.

Yleisömäärää ei ilmoitettu enkä sitä ole saanut vieläkään selville,
N. 55 000
 
kaiken lisäksi matka keski yli puoli tuntia sillä bussi mateli etanan vauhtia.
Terminiltä Olimpicolle menee bussilla normaalistikin n. puoli tuntia. Metrolla pääsee sukkelammin.

Raportille Ylos
Urho Puuma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC MELODY, Fingerporin IFK


Vastaus #68 : 16.01.2009 klo 22:52:01

Terminiltä Olimpicolle menee bussilla normaalistikin n. puoli tuntia. Metrolla pääsee sukkelammin.

..paitsi ettei metrolla pääse lähellekään, ainakaan ennen kuin uusi linja valmistuu. Esim. raitiovaunulla Piazza del Popololta (muurin pohjoispuolelta) pääsee jokivarteen kätevästi.
« Viimeksi muokattu: 16.01.2009 klo 22:54:09 kirjoittanut Urho Puuma »
lucky number

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tampere United, Bajen, Soho SS


Vastaus #69 : 17.01.2009 klo 06:06:26

Juuri tuli varattua lennot Tampere-Milano-Rooma-Milano-Tampere 27.02-04.03 hintaa jäi Rynkyllä 100€ menopaluulle. Ainoa miinus että Rooma - Milano on perillä n. 00.00 ja Tampereen lento lähtee 06.30 . Tarkoitus olisi tuolla reissulla käydä katsomassa Lazio - Bologna. Jotain vinkkejä Rooman reissulle?
Jackson

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter Turku, BVB


Vastaus #70 : 17.01.2009 klo 12:53:36

Terminiltä Olimpicolle menee bussilla normaalistikin n. puoli tuntia. Metrolla pääsee sukkelammin.
Mennessä meni aikaa n. 35 minuuttia. Pelin jälkeen takaisin Terminille katsoin ajan kellosta ja matkaan meni 22 minuuttia. No samapa tuo...
Metrovaihtoehtoakin yritimme kovin katsella, että miltä asemalta olisi lyhin kävelymatka stadionille, mutta siltä lyhimmältäkin matkaa taisi tulla useampi kilometri. Hotellimme respasta sekä turisti-infosta neuvottiin ehdottomasti käyttämään bussia(nro 910)...se kun menee ihan stadionin viereen Piazza Mancinille. Muitakin busseja sinne taitaa mennä...
« Viimeksi muokattu: 17.01.2009 klo 13:03:35 kirjoittanut Jackson »
Azzurri #5

Poissa Poissa


Vastaus #71 : 18.01.2009 klo 08:14:58

Hotellimme respasta sekä turisti-infosta neuvottiin ehdottomasti käyttämään bussia(nro 910)...se kun menee ihan stadionin viereen Piazza Mancinille.
Samaista bussia olen kyllä itsekin käyttänyt useaan otteeseen. Kesälläkin, ilman mitään otteluita, matkaan meni se puoli tuntia, mutta samapa tuo. Helpoitenhan tuolla bussilla pääsee (suoraan Terminiltä siihen Tiberin ylittävän sillan päähän), mutta jos ottaa metron ja vaihtaa ratikkaan niin nopeampaa.
AriFerra

Poissa Poissa


Vastaus #72 : 26.01.2009 klo 12:21:10

Onko käsitystä, paljonko on matkaa terminiltä stadionille?
Kartasta kun vilkaisin, tuli tunne että tällaiselle joka kävelee työmatkan 6km edestakaisin päivittäin, tuo ei kovin paha olisi?

Ensi syksyksi on suunnitteilla matka Romaan, ja jo nyt olen tässä ottamassa asioista selvää.
muurari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomen maajoukkue, AS Roma


Vastaus #73 : 26.01.2009 klo 13:38:14

Terminiltä on lähes 8km matkaa Olimpicolle. Siinä on jo jonkin verran kävelemistä.
Jos tuo matka on liikaa niin kannattaa ottaa metro Lepanton asemalle ja kävellä sieltä jolloin matkakin puolittuu. Itse tämän viimeeksi kävelin ja helpostihan tuo menee kun Tiberin vartta pitkin sinne kävelee. Ja tätä reittiä mentäessä on mahdotonta eksyä 8)
kiila76

Poissa Poissa


Vastaus #74 : 26.01.2009 klo 13:50:59

Itse hyppäsin Ottavianon metroasemalta bussiin, taisi olla juurikin Olimpicon sivuillakin olevan ohjeen bussi:

Lainaus
Metro/bus:
Metro line A (from Termini train station) following the directions to Ottaviano station and go down to the terminus one (the end of the line). Then take the bus line 32 Piazzale della Farnesina.

 
Sivuja: 1 2 [3] 4 ... 33
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines