FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
06.01.2025 klo 04:18:00 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 16 [17] 18
 
Kirjoittaja Aihe: La Liga (BBVA) 2008-09  (Luettu 25642 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
outdraw

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Sempre Xavi


Vastaus #400 : 01.06.2009 klo 23:28:07

Joo ja kyllähän tuollaisen kokoelman tekeminen on aina vähän niin ja näin. Voisi keräillä Barcelonalta 10 maalia, ja varmasti saisi yhtä komean kimaran kuin tuo. Parit Messin riplailut, Henryn killeriviimeistelyt 20 metristä pienellä sipaisulla tolpan juureen, Alvesin vaparit ja joku Eto'on hävytön tykki ja kaupan päälle Puyolin maali Bernabéulla.
Eki83

Poissa Poissa


Vastaus #401 : 02.06.2009 klo 00:20:51

Kasataanpas jonkunlaiset All-starsit ajankuluksi:

-------------Forlan--Eto'o-----------

--Mata------Senna--Xavi-----Messi--

--Navarro--Squillaci--Puyol----Alves--

-----------------Palop---------------

Vaihtopenkki: Lopez, Marquez, Diarra, Romaric, Inieasta, Henry, Villa

MV: Andres Palop: Omiin keskimäärin yksi pallo per ottelu. Rohkea tyyli toimii eikä ulostulot useinkaan kostaudu. Valdes ehkä voitti Zamoran, mutta eihän se joutunut edes torjumaan monessa pelissä. Penkille nostan Diego Lopezin, joka ohitti ainakin Valdesin maajoukkueen nokkimisjärjestyksessä. Lopezin(kin) harmiksi samana vuonna on syntynyt muuan Iker Casillas joten ykköseksi ei taida olla ikinä asiaa. Casillasilta kuitenkin nyt heikohko kausi hänen omilla standardeillaan mitattuna.

VP: Fernando Navarro: Maajoukkuepakki teki Sevillassa ison läpimurtonsa tällä kaudella. Ei hyökkäyssuuntaan ehkä ihan maailmanluokkaa mutta puolustuspäässä juuri kukaan ei mennyt ohi. Korttiherkkyys pienenä miinuksena mutta se nyt kertoi enemmän siitä, että mies tai pallo pysähtyi aina. Kilpailijana lähinnä Villarrealin Joan Capdevila.

KP: Sebastian Squillaci: Ranskalaistoppari tuli ja laittoi Sevillan haparoineen alakerran kuntoon. Elegantti toppari, joka ei edes riko juuri koskaan vaan vie pallon usein puhtaasti loistavalla sijoittumisellaan. Sai Julien Escudenkin näyttämään erinomaiselta rinnallaan. Omissa papereissani liigan paras toppari.

KP: Carles Puyol: Ei ehkä ihan ideaali topparityyppi, mutta sen mitä ei osaa paikkaa raivokkaalla yrityksellä. Joku voi tietysti olla sitä mieltä, että Marquez oli se Barcan johtava toppari tällä kaudella, mutta kyllä omasta mielestäni Puyolin puuttuminen näkyy enemmän.

OP: Daniel Alves: Brassi oli supertähti jo Sevillassa ja taso säilyi samana Barcelonassa. Ei Alvesille ole oikein edes haastajaa, kun Sergio Ramos pelasi vain keskinkertaisen kauden. Miguel on selkeästi eri kaliiberin pelaaja jo siksi, että lusitaanin taso heittelee otteluiden välillä niin reilusti.

VL: Juan Manuel Mata: Real Madridin canteran helmi teki varmasti kauden kovimman läpimurron Valencian paidassa. Lukuisten syöttöjen lisäksi iski kaksinumeroisen määrän maalejakin. Iniestan jätin penkille, koska oli niin ison osan kaudesta loukkaantuneena. Robben katosi jonnekin hyvän jakson jälkeen.

KK: Marcos Senna: Selkeähkösti La Ligan paras ankkuripelaaja. Ei ainoastaan riistä palloja vaan käynnistää siihen päälle vielä hyökkäyksiä laadukkailla syötöillään. Kyllä Lassana Diarra ja Yaya Tourekin ovat hyvää kansainvälistä tasoa mutta eivät Sennan luokkaa silti.

KK: Xavi: Ei varmaan tarvi kauheasti perusteluja. Liigan paras pelintekijä, ylivoimaisesti. Teki puolenkymmentä maaliakin siinä sivussa. Onnistuneita syöttöjähän oli jo jotain 2500, kun seuraavaksi parhaalla eli Romaricilla oli 1300. Keskikentän yleispelaaja Romaric laitetaan penkille. Olisi avauksessa jos keskikenttä olisi tridentenä.

OL: Lionel Messi: Ei taida vaatia Messikään perusteluja. Liigan näyttävin ja tehokkain pelaaja. Oikean puolen laitureiden taso noin ylipäätään ei hirveästi häikäise. Jesus Navasilta ihan hyvä kausi.

H: Diego Forlan: 32 maalia Atleticossa! Kantoi punavalkoisia varsinkin keväällä ja lopulta Mestareiden liigan karsintaan asti. Varmasti liigan eniten töitä paiskiva kärki, jonka viimeistelytarkkuus pysyy valtavasta työmäärästä huolimatta kovana.

H: Samuel Eto'o: No on 30 maalia Barcassakin kova saavutus. Ratkaisi Mestareiden liigan finaalin. Hyviä hyökkääjiä löytyisi tällä kaudella kyllä lähes pilvin pimein. Henry ja Villa jäävät nyt penkille. Real Madridin kauden positiivisen pelaaja Gonzalo Higuain ei mahdo edes penkille kuten eivät myöskään Negredo, Agüero, Kanoute ja huikean kevään Racingissa pelannut Zigic.

Flopit vielä:

------------------Luis Fabiano----------------

--Van Der Vaart----------------Sergio Garcia--

---------------------Guti---------------------

-------------Maniche------Baraja-------------

--Abidal--------Pepe------Perea---Seitaridis--

-------------------Coupet--------------------

Coupet - huono
Abidal - en keksinyt muitakaan, ei samaa tasoa muun Barca-joukkueen kanssa
Pepe - Vähän päässä napsahti
Perea - No tällä kaverilla napsahteli useampaankin kertaan
Seitaridis - tasoton joukkuehengen pilaaja, sai potkut kesken kauden
Baraja - tasoa löytyi viimeksi joskus viisi vuotta sitten
Maniche - samaa kastia Seitaridisin kanssa
Guti - "mine omistaa vähä iso ego"
Sergio Garcia - huutonaurua :D
Van der Vaart - metritavaraa
Luis Fabiano - 8 maalia, 9 keltakorttia, 2 punakorttia
Mágico Madrid

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Sniper #8 2014-2024


Vastaus #402 : 02.06.2009 klo 01:11:39

Samoilla linjoilla täälläkin.

On muuten kumma, kuinka surkea taso on vasempien laitapakkien kohdalla. Capdevilla ja Navarro tosiaan ainoat, jotka tulevat positiivisessa mielessä mieleen. Heinze ja Abidal aiheuttavat vain negatiivisia tunteita ja pään pudistuksia.
Caganer

Poissa Poissa


Vastaus #403 : 02.06.2009 klo 01:30:48

Floppiallstarsista puuttuu maailman paras floppi :D

Tosiaan, puolustuspäässä jäädään tällä hetkellä aika lailla esim. valjun tai serie a:n vastaavasta.
El Conejo

Poissa Poissa


Vastaus #404 : 02.06.2009 klo 08:58:36

Onnistuneita syöttöjähän oli jo jotain 2500, kun seuraavaksi parhaalla eli Romaricilla oli 1300.

Tästä innostuneena pieni katsaus kauden tilastoihin (tilastolähde AS.com)

Lähdetään liikkeelle maaleista joukkuetasolla. Eniten maaleja, peräti 105, teki tietenkin Barcelona. Real Madridin 83 maalia riitti kakkossijaan, vaikka Atleti pistikin naapurit ahtaalle 80 maalillaan. Numancia teki tasan yhden maalin per ottelu ja Recre jäi tästä tahdista 4 maalia. Kolmannen putoajan kohdalla vika ei ollut tehdyissä maaleissa, sillä Betis teki yhdeksänneksi eniten maaleja koko sarjassa.

Puskumaaleja viimeistelivät eniten baskit. Tilaston kärjessä on Osasuna 16 maalilla ja Athletic 14 maalilla. Pääpeli ei ehkä ollut mestarin vahvin puoli, mutta kyllä puskumaaleja tuli 11, eli viidenneksi eniten. Tosin Real Madrid, Racing ja Sporting tekivät niin ikään 11 maalia. Vapareista useimmin, eli 4 kertaa, osuivat Betis, Barça ja Mallorca. Valencia ja Deportivo jäivät tällä kaudella kokonaan ilman suoraan vaparista tulleita maaleja.

Pilkulta maaleja tekivät eniten, eli 9, Valencia ja Malaga. Omia maaleja teki eniten, 3 kpl, Valladolid. Eniten maaleja päästi Sporting (79 maalia) ja vähiten Barcelona (35) sekä Sevilla (39). Pilkulta tehtiin eniten maaleja Valencian verkkoon (9), kun Almerian verkkoon tehtiin pilkulta vain yksi maali.

Eniten tuomittuja rikkeitä oli Racingilla (750) ja Sportingilla (717), kun siisteimmin pelasivat Barcelona (484) ja Deportivo (522). Racingille annettiin myös eniten varoituksia (139) ja Barcelona oli myös tässä suhteessa kiltein (77). Näihin liittyen kiinnostava kuriositeetti on se, että Getafen pelaajat rikkoivat kolmanneksi vähiten, mutta saivat toiseksi eniten kortteja. Getafen pojat siis rikkoivat harvoin, mutta silloin kun rikkoivat, rikkoivat saman tien kunnolla. Punaisia sai eniten, ei ehkä kovin yllättäen, Osasuna, Valladolid ja Athletic, joista 2 ensimmäistä saivat 14 ja bilbaolaiset 13 punakorttia. Vähiten punaisia näkivät Villarrealin ja Deportivon pelaajat, kummankin yhteensä 5 kertaa.

Villarreal ja Getafe taas olivat joukkueet, joita rikottiin useimmin (726 ja 717 kertaa). Sporting ja Valladolid taas saivat nauttia siitä, että heitä rikottiin vähiten (571 ja 550 kertaa). Rankkareita pääsivät vetämään useimmin Getafe (12), Athletic (11) ja Malaga (10) ja harvimmin Valladolid, Mallorca ja Sevilla (kukin 5 kertaa). Valencia, Atleti ja Mallorca puolestaan rikkoivat useimmin rankkarin arvoisesti (10 kertaa kukin). Barcelona taas oli tässäkin suhteessa tuomarien lellikki, tai sitten vaan pelasi siisteimmin, sillä vastustajat pääsivät yrittämään pilkulta Barcelonan maalivahdin yllättämistä ainoastaan kolmesti.

Madridin seudulla ilmeisesti osataan paitsioansojen rakentaminen, sillä Atletico (161) ja Getafe (127) ovat kärjessä joukkueiden hyväksi tehtyjen paitsiotuomioiden tilastossa. Osasuna ja Espanyol saivat harvimmin paitsiovihellyksistä hyötyä. Useimmin paitsioon taas ehtivät Recren (147) ja Valencian (141) pelaajat, kun Getafen pelaajat olivat paitsiossa ainoastaan 53 kertaa.

Pallonmenetyksiä tuli eniten Recreativolle (3071) ja Real Madridille (3010), kun harvimmin pallon lahjoitti vastustajalle Barcelona (2606 kertaa). Pallonriistoja taas tuli eniten Real Madridille (2174), Barcelonalle ja Getafelle (kummallekin 2145). Heikoimmin tällä saralla onnistui Athletic 1797 pallonriistollaan. Ketään ei yllättäne se, että onnistuneita syöttöjä tuli eniten Barcelonalle, peräti 18539 kappaletta. Ero kakkosena olevaan Real Madridiin on varsin selvä, pääkaupunkilaiset saivat syötön perille 14225 kertaa. Vähiten omille syöttivät Athleticin pelaajat, vain 8250 kertaa.

Barcelona myös laukoi eniten, 719 kertaa, kun toiseksi eniten laukonut Real Madrid ampui 628 kertaa. Recre (417) ja Osasuna (418) puolestaan laukoivat vähiten. Koko kauden aikana eniten pelaajia, eli peräti 30 eri pelaajaa, käyttivät Athletic ja Racing. Atletico ja Mallorca käyttivät kentällä kauden aikana vähiten pelaajia, eli 22 pelaajaa kumpikin.

Pelaajista maaleja teki eniten siis Forlan, 32 maalia, Etoo (30) ja Villa (28). Puskumaaleja tekivät eniten Negredo ja vanha kunnon Walter Pandiani, jotka molemmat puskivat pallon verkon perukoille peräti 7 kertaa. Pilkulta maaleja teki eniten Villa, 8 kpl. Kuriositeetin vuoksi mainittakoon, että Etoo ei tehnyt yhtään 30 maalistaan pilkulta. Sen sijaan Etoo oli ahkerin laukoja 153 laukausellaan, perässään 146 kertaa laukonut Villa. Villan sihti oli kuitenkin parempi, sillä hän ampui maalia päin 70 kertaa, kun Etoo veti maalia päin 2 kertaa harvemmin. Vertailun vuoksi maalikuningas Forlanin vastaavat luvut ovat 133 ja 63. Forlanin maalia kohti menneistä vedoista siis joka toinen meni maaliin... on se kova!

Keltaista korttia joutuivat useimmin katselemaan Fernando Navarro (16) ja Paulo Assuncao (15). 14 keltaista sai yhteensä 5 pelaajaa. Yeste, Marchena ja Sergio Garcia taas saivat kauden aikana peräti kolme punaista mieheen. Yleisesti ottaen eniten rikkoivat Athleticin Llorente (103 kertaa) ja Espanyolin Moisea (92), kun Munitis ja Granero joutuivat useimmin rikotuksi (106 kertaa kumpikin). Yli 100 kertaa rikottiin myös Neneä, kun Messiä rikottiin "vain" 81 kertaa.

Pallonriistoja otti eniten, 320 kpl, Recren Riesgo ja kenttäpelaajista niin ikään Recren Morris (309) sekä Getafen Cata Diaz (305). Useimmin pallon menetti Athleticin Llorente, jolta pallo vietiin 435 kertaa, joka on 80 kertaa useammin kuin toiseksi useimmin pallon menettäneeltä Betisin Emanalta.

Omille menneitä syöttöjä oli siis tosiaan eniten Xavilla, joka syötti pallon omillee 2571 kertaa. Eki taisi viitata keskikenttäpelaajiin ja pelinrakentajiin, kun totesi, että toiseksi eniten onnistneita syöttöjä oli Romaricilla, jolla niitä oli 1309. Tähän väliin mahtuu kuitenkin 7 puolustajaa, joista parhaana Dani Alves liki 700 kertaa Xavia harvemmin syötöissään onnistuen (1883) ja Sergio Ramos, joka taas onnistui syötöissään liki 400 kertaa Dani Alvesia harvemmin, eli 1493 kertaa.

Myös maaliin johtaineita syöttöjä tuli selvästi eniten Xaville, peräti 16 kpl. Toisena tässä tilastossa on Jesus Navas 10 syötöllään, kun Iniesta, Pedro Leon ja Mata antoivat 9 maaliin johtanutta syöttöä.

Keskityksiä antoivat eniten Duda ja Simao, jotka molemmat antoivat 350 keskitystä kauden aikana. Maalivahdeista aktiivisimmin peliin osallistuivat Kameni, joka katkaisi syötön 310 kertaa ja Juan Pablo (309). Torjuntojakin keräsi eniten sama parivaljakko, joista Kamenille tuli 141 ja Juan Pablolle 138 torjuntaa. Tosin Aranzubia torjui yhtä monta kertaa kuin Juan Pablokin. Yhdessä tilastossa Juan Pablo on kuitenkin kärjessä, tosin se ei varsinaisesti mairittele, sillä kyseessä on eniten päästettyjä maaleja. Numancian maalivahti joutui kaivamaan pallon takaansa 64 kertaa. Toiseksi eniten maaleja päästi Iraizoz (60). Sama kaksikko päästi myös eniten maaleja pilkulta, nimittäin 7 kappaletta mieheen.

Tällaista tällä kertaa, toivottavasti edes joku jaksaa lukea tänne asti ;)
Spox

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aduriz ja Betis


Vastaus #405 : 02.06.2009 klo 10:26:51

Minä kun luulin Villan olevan kovakin vapaapotkujen laukoja, mutta ilmeisesti tämä onkin vain harhaa.
Arakorn

Poissa Poissa


Vastaus #406 : 02.06.2009 klo 11:32:07

Minä kun luulin Villan olevan kovakin vapaapotkujen laukoja, mutta ilmeisesti tämä onkin vain harhaa.
PESissä FK Accuracy 92 :-[
Joey

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kuopion Palloseura


Vastaus #407 : 02.06.2009 klo 13:12:24

Minä kun luulin Villan olevan kovakin vapaapotkujen laukoja, mutta ilmeisesti tämä onkin vain harhaa.
Kyllähän Villa on hyvä vapaapotkuissa, mutta en häntä ehkä ihan vaparispesialistina pitäisi. Mielestäni kuitenkin paljon parempi vapareissa kuin esim. Dani Alves.
Joey

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kuopion Palloseura


Vastaus #408 : 02.06.2009 klo 16:04:09


---------------------Guti---------------------
Kyllähän tuon jotenkin ymmärtää, kun vertaa vaikka esim. viime kauteen. Olisi tuohon paikalle kuitenkin löytynyt huonompiakin jätkiä (jopa Real Madridista), varsinkin kun ottaa huomioon Gutin monet eri loukkaantumiset tälle kaudelle. Teki kuitenkin liigassa kolme maalia, joista kaksi oli upeita vaparimaaleja, jotka pitivät Realin mestaruustaistossa vielä jotenkin mukana. Antoi myöskin neljä maaliinjohtanutta syöttöä. Eihän tuo häävisti kuitenkaan ole, mutta pelejäkin kertyi vähemmän kuin vaikkapa Sneijderille. Sneijderin tehot olivat 2+1. Kyllä tuohon paikalle olisi myös Van der Vaartin voinut lisätä. 12 peliä enemmän kuin Gutilla ja tehot 5+2. No, eihän tilastot ole aina se tärkein, ja olihan Gutin esitykset kentällä liian usein aika heikkoja. Ei kuitenkaan omasta mielestäni niin heikkoja kuin kahdella mainitsemallani hollantilaisella.
morientes

Poissa Poissa


Vastaus #409 : 02.06.2009 klo 16:17:08


Täysin sama. Ylos
^amoresperros^

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomen maajoukkue & Fútbol Club Barcelona


Vastaus #410 : 02.06.2009 klo 16:46:18

tekstiä..
Onhan se kiva rakennella kaikenlaisia all starseja, mutta tämän uskottavuus romahti totaalisesti, kun kentältä ei löytynyt ehkä Messin ohella kauden parasta pelaajaa, Iniestaa. On naurettavaa laittaa puuttuminen loukkaantumisten piikkiin, jos kaveri pelaa kuitenkin kaudessa 43 ottelua, joista 32 Espanjan Liigassa ja Copassa.
No, ehkä Ballon d'orissa tai FIFA World Playeriä valittaessa vuoden lopulla mahtuu mukaan parhaiden joukkoon...

Edit. Vaikka Abidalilta ei ollut nappikausi, niin miten kaverin joka on triplamestaruuden saavuttaneen equipazon ykkösvalinta vasemmaksi pakiksi, voi edes vitsillä laittaa flopiksi?
« Viimeksi muokattu: 02.06.2009 klo 16:49:01 kirjoittanut ^amoresperros^ »
Alfons X

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Barça, TPS, CE Europa, Huuhkajat


Vastaus #411 : 02.06.2009 klo 17:02:31

Tällaista tällä kertaa, toivottavasti edes joku jaksaa lukea tänne asti ;)

Juuri ja juuri mutta luettua tuli ;)

Oli oikeastaan hemmetin mielenkiintoisia tilastoja! Tahtoo lisää tilastoja!!! Kuka teki eniten maaleja vaihdosta tullessa??
tom selleckin ylädekki

Poissa Poissa


Vastaus #412 : 02.06.2009 klo 17:03:44

Joo, joko ekilta hassunhauska vitsi jattaa Iniesta pois, eihan tuo muuten mene lapi ollenkaan. Mielestani melkeinpa koko barcan avauksen olisi voinut pistaa tahtikentalliseen, ehka Forlan Henryn tilalla ja veskaa voisi myos miettia, itse laittaisin sinne Diego Lopezin. Abidal flopeissa, mita vittua nyt taas?
la bromista

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SMJ | FC Barcelona


Vastaus #413 : 02.06.2009 klo 17:13:44

Joo, joko ekilta hassunhauska vitsi jattaa Iniesta pois, eihan tuo muuten mene lapi ollenkaan. Mielestani melkeinpa koko barcan avauksen olisi voinut pistaa tahtikentalliseen, ehka Forlan Henryn tilalla ja veskaa voisi myos miettia, itse laittaisin sinne Diego Lopezin. Abidal flopeissa, mita vittua nyt taas?

Onhan Abidal ollut lähes koko Barcelonan uransa aikana jollakin tavalla ulkona. Tämän kauden alku antoi viitteitä paremmasta, mutta hän palasi omalle tasolleen ryminällä loppukaudesta. Viime kaudella antoi maaliinjohtaneen syötön pelissä ManUa vastaan ja tällä kaudella otti punikkeja minkä ehti (loppukaudesta). Sylvinho olisi saattanut pelata jopa paremman kauden Barcassa kuin mitä Abidal teki, ja allekirjoittanut ainakin oli iloinen kun UCL:n finaalissa avauksessa oli Sylvinho punaisen saaneen ranskalaisen tilalla.

Totta on sekin, että La Ligassa ja koko maailmassa ei hirveän montaa hyvää vasenta pakkia ole, tai ainakaan mieleen ei tule yhtään massasta sen paremmimn nousevaa nimeä. Evra on yliarvostettu, Ashley Cole ei ole koskaan vakuuttanut, Abidal on hasardi ja Heinze suorastaan säälittävä.
tom selleckin ylädekki

Poissa Poissa


Vastaus #414 : 02.06.2009 klo 17:18:43

Jepjep.

Helppo puhua mitä sylki suuhun tuo. Mielipide-erojahan nämä, mutta kyllähän flopeista puhuttaessa katse kääntyy muualle kuin Kataloniaan, piste.

Itse taisin katsoa melkeen 90% Barcelonan matseista enka laittaisi ketaan Barcan pelaajaa floppeihin. Ihan sama ku alkaisi kritisoimaan Busquetsia tai Pique:ta flopiksi koska olivat "paskoja" alkukaudesta. Vaan sen takia, etta Abidal teki muutamia virheita loppukaudesta tärkeissä matseissa, on auttamatta floppi? Itse muistan hyvin Piquen jäätymiset puolustuslinjassa ja Busquetsin levottomat filmit joka kontaktissa.
la bromista

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SMJ | FC Barcelona


Vastaus #415 : 02.06.2009 klo 17:26:27

Jepjep.

Helppo puhua mitä sylki suuhun tuo. Mielipide-erojahan nämä, mutta kyllähän flopeista puhuttaessa katse kääntyy muualle kuin Kataloniaan, piste.

Itse taisin katsoa melkeen 90% Barcelonan matseista enka laittaisi ketaan Barcan pelaajaa floppeihin. Ihan sama ku alkaisi kritisoimaan Busquetsia tai Pique:ta flopiksi koska olivat "paskoja" alkukaudesta. Vaan sen takia, etta Abidal teki muutamia virheita loppukaudesta tärkeissä matseissa, on auttamatta floppi? Itse muistan hyvin Piquen jäätymiset puolustuslinjassa ja Busquetsin levottomat filmit joka kontaktissa.

Itsekin katsoin Barcelonan La Liga -peleistä kaikki lukuunottamatta toista kohtaamista Real Betisiä vastaan, eikä Abidal ole milloinkaan ollut samalla tasolla kuin monet muut joukkueen pelaajat. Enkä tarkoita nyt pelkästään tätä kautta, tai tämän kauden loppua. Sekin on kyllä pakko sanoa, että vaikka hän ei ole vakuuttanut, ihmeen vähän maaleja hänen piikkiinsä voi laittaa.


Olet oikeassa myös kyseenalaistaessasi sen, että voiko triplan voittaneen joukkueen pelaajia todella laittaa floppi -allstarsiin.


Ja vielä sen verran sanon, että vaikka Abidal ei ''maailman paras'' pelaaja olekaan, olisi hänen myymisensä virhe, koska tuon pelipaikan pelaajia ei parempiakaan juuri ole, kuten edellä sanoin.
kaappi

Poissa Poissa


Vastaus #416 : 02.06.2009 klo 17:34:05

Olet oikeassa myös kyseenalaistaessasi sen, että voiko triplan voittaneen joukkueen pelaajia todella laittaa floppi -allstarsiin.

No mitä ihmettä, totta kai voi. Eiköhän tälläisten listausten tarkoitus ole rankata yksilöitä, siinä ei joukkueen menestyksellä sinällään ole mitään merkitystä.
la bromista

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SMJ | FC Barcelona


Vastaus #417 : 02.06.2009 klo 17:36:59

No mitä ihmettä, totta kai voi. Eiköhän tälläisten listausten tarkoitus ole rankata yksilöitä, siinä ei joukkueen menestyksellä sinällään ole mitään merkitystä.

Sinällään ei pitäisikään olla, mutta näin se vain väistämättä on. Ja kaiken voi kyseenalistaa, kuten varmasti itsekin tiedät. :)
Eki83

Poissa Poissa


Vastaus #418 : 02.06.2009 klo 17:38:46

Kyllä se Iniesta nyt varmaan on mörtsinä, kun ei ole mun tähdistön avauksessa. Mutta tosiaan, jos nyt edes lähes yhtä arvostettuihin FIFA:n, UEFA:n ja France footballin palkintoihin pääsisi käsiksi.

Jokainen foorumistikin voi toki kasata oman tähdistönsä.

Ehkä se Iniesta voisi siellä olla, mutta kyllä Barca olisi liigamestaruuteen kruisaillut ilman kalkkistakin. Mestareiden liigassa taisi muutenkin pelata ne kaikkein loisteliaimmat ottelunsa.

Flopit vetäisin vaan nopeasti ja siinähän ei siis ole listattu liigan 11 huonointa pelaajaa. :D
nubster

Poissa Poissa


Vastaus #419 : 02.06.2009 klo 17:54:35

-------Eto'o---Forlan------- Ylempänä oli ihan riittävästi perusteluja. Maalitykit.
-Higsu---------------Messi-  Higsu löi itsensä (lopullisesti) läpi, oli yksi harvoista joka jaksoi tehdä töitä ja sai myös maaleja aikaan. Messiä ei tarvinne perustella.
-------Xavi---Iniesta-------  Dominoivat keskikentän keskustaa miten halusivat. Barcan ja Espanjan moottorit.
-----------Senna----------- Tärkeä pelaaja Villarealille, loistava raataja.
--Lass----Puyol----Alves---- Lass oli Realin paras lähes koko kevään, huom: pystyy pelaamaan myös laitapakkina! Puyol ja Alves perusteltu aikaisemmin.
-----------Casillas----------  Vaikka päästikin aika paljon maaleja, oli silti lähes koko kauden se mies, joka Realia piti pystyssä.

Formation nyt on vähän mitä on, mutta onpahan jonkinlainen tähdistö tullut itsekin tehtyä. Pyydän anteeksi, etten jaksanut suurempia perusteluja kirjoittaa ja ns. pienempien seurojen pelaajia puuttui, koska en heitä ole niin tarkasti seurannut. ::)
aquel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Barcelona


Vastaus #420 : 02.06.2009 klo 17:55:46

Onhan Abidal ollut lähes koko Barcelonan uransa aikana jollakin tavalla ulkona. Tämän kauden alku antoi viitteitä paremmasta, mutta hän palasi omalle tasolleen ryminällä loppukaudesta. Viime kaudella antoi maaliinjohtaneen syötön pelissä ManUa vastaan ja tällä kaudella otti punikkeja minkä ehti (loppukaudesta). Sylvinho olisi saattanut pelata jopa paremman kauden Barcassa kuin mitä Abidal teki, ja allekirjoittanut ainakin oli iloinen kun UCL:n finaalissa avauksessa oli Sylvinho punaisen saaneen ranskalaisen tilalla.

Totta on sekin, että La Ligassa ja koko maailmassa ei hirveän montaa hyvää vasenta pakkia ole, tai ainakaan mieleen ei tule yhtään massasta sen paremmimn nousevaa nimeä. Evra on yliarvostettu, Ashley Cole ei ole koskaan vakuuttanut, Abidal on hasardi ja Heinze suorastaan säälittävä.
Muuten tähän keskusteluun puuttumatta pakko sanoa, että Zambrotta sai tuon "kunnian", eikä Abidal.

Kuriositeetin vuoksi mainittakoon, että Etoo ei tehnyt yhtään 30 maalistaan pilkulta.
Tämän paikkansapitävyyttä epäilin jo päivällä nopeasti tekstisi lukaistuani ja nyt ehdin sen tarkistaakin. Eli Eto'o teki kuin tekikin kaksi maalia pilkulta liigassa; ensimmäinen Atléticoa ja toinen Deportivoa vastaan. Atléticoa vastaan tehdyn maalin jopa näin paikan päällä, joten ei ole ihme, että sen muistin. Kolme pilkkua Eto'o muistaakseni myös epäonnistui. Nämä tapahtuivat Betisiä(jota vastaan kyllä pisti pilkun paluupallon sisään), Real Madridia ja Mallorcaa vastaan. Oli El Conejolta mielenkiintoinen katsaus menneeseen kauteen tilastojen puolella!
Eto´o

Poissa Poissa


Vastaus #421 : 02.06.2009 klo 20:51:48

El Conejo , loistavaa tilastoa ja paneutumista La liigaan, eikun lisää myös jatkossa.
El Conejo

Poissa Poissa


Vastaus #422 : 02.06.2009 klo 20:55:37

Kuka teki eniten maaleja vaihdosta tullessa??

Sitä ei ole tilastoitu kuin joukkuetasolla. Mallorcan (14 maalia), Getafen (12) ja Valladolidin (10) pelaajat osuivat useimmin vaihdosta tultuaan. Almerian vaihtomiehet tekivät vain yhden ja Betisin kaksi maalia.

Tämän paikkansapitävyyttä epäilin jo päivällä nopeasti tekstisi lukaistuani ja nyt ehdin sen tarkistaakin. Eli Eto'o teki kuin tekikin kaksi maalia pilkulta liigassa; ensimmäinen Atléticoa ja toinen Deportivoa vastaan. Atléticoa vastaan tehdyn maalin jopa näin paikan päällä, joten ei ole ihme, että sen muistin. Kolme pilkkua Eto'o muistaakseni myös epäonnistui.

Niin, nuo tiedot ovat siis sellaisenaan AS:n julkaisemista tilastoista auki kirjoitettuja. Vähän epäilen, että siellä on, perinteiseen tyyliin, jonkun verran virheitä. Hieman minua ihmetytti esimerkiksi se, että maalit yhteensä -tilaston mukaan Malagan Apono ei ole tehnyt yhtään maalia, mutta kuitenkin mies seitsemällä pilkulta ampumallaan maalilla tehnyt sarjassa toiseksi eniten rankkarimaaleja sen tilaston mukaan... :D
outdraw

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Sempre Xavi


Vastaus #423 : 03.06.2009 klo 10:31:20


Kokoonpano

-------Eto'o---Forlan------- Ylempänä oli ihan riittävästi perusteluja. Maalitykit.
-Higsu---------------Messi-  Higsu löi itsensä (lopullisesti) läpi, oli yksi harvoista joka jaksoi tehdä töitä ja sai myös maaleja aikaan. Messiä ei tarvinne perustella.
-------Xavi---Iniesta-------  Dominoivat keskikentän keskustaa miten halusivat. Barcan ja Espanjan moottorit.
-----------Senna----------- Tärkeä pelaaja Villarealille, loistava raataja.
--Lass----Puyol----Alves---- Lass oli Realin paras lähes koko kevään, huom: pystyy pelaamaan myös laitapakkina! Puyol ja Alves perusteltu aikaisemmin.
-----------Casillas----------  Vaikka päästikin aika paljon maaleja, oli silti lähes koko kauden se mies, joka Realia piti pystyssä.

Formation nyt on vähän mitä on, mutta onpahan jonkinlainen tähdistö tullut itsekin tehtyä. Pyydän anteeksi, etten jaksanut suurempia perusteluja kirjoittaa ja ns. pienempien seurojen pelaajia puuttui, koska en heitä ole niin tarkasti seurannut. ::)

Ihan hauska 3-3-4-kokoonpano ja Lass varmasti perusteltu vasen puolustaja koska "pystyy" pelaamaan siellä. Montaa ottelua mies ei todellisuudessa siellä kuitenkaan viettänyt. Oma kokoonpanoni olisi suunnilleen: Palop, Capdevila, Puyol, Squillaci, Alves, Yaya Touré, Xavi, Iniesta, Mata, Forlán, Messi. Vaihtopenkille vaikka: Lopez, Navarro, Albiol, Romaric, Navas, Eto'o, Henry.

Perusteluja on tullut aika paljon, mutta menköön uutta kierrosta. Palop vie ykköspaikan puhtaasti tilastoilla. Capdevila > Navarro, koska Capdevila on parempi ylöspäin ja kokeneempi pelaaja, joten Navarro saa vielä odotella. Puyol, Squillaci ja Alves jo tulleilla perusteluilla. Touré poikkeaa kaikista muista, mutta mielestäni ansaitsee paikan runsaalla peliajallaan ja merkityksellä tuolle ylemmälle duolle sekä siksi, että siirrettiin ratkaisun hetkillä toppariksi, ja selviytyi puhteestaan pienellä treenillä loistavastikin. Mata on tuolla, koska on tärkeämpi joukkueelleen kuin Henry, vaikka muuten taso suht. sama. Forlán puolestaan siksi, että Eto'on olisi pitänyt voittaa maalipörssi helpohkostikin, mutta Kamerunin prinsessa hyytyi ratkaisun hetkillä. Mahtuu kuitenkin vaihtopenkille. Xavi, Iniesta ja Messi liigan kolme parasta pelaajaa ja joka jätkä mahtuu tällä hetkellä maailman top kymppiin, vaikka kaikki pelipaikat huomioitaisiin. Yhteispeli pelkkää magiaa.

Vaihtopenkille Lopez ja Navarro, Albiolin valitsin, vaikka halusinkin osaltaan laittaa Piquén, joka oli kevään parhaita pelaajia koko liigassa. Romaricista ei ole jäänyt suuria muistoja, mutta laitoin konsensuksessa ja muistelin sen olevan joka tapauksessa ihan hyvä ;) Navas oli Sevillan parhaita, ja Eto'o kuitenkin liigan 2. paras maalintekijä, joten ansaitsee paikan vaihdossa. Henry hyökkäyksen jokapaikanhöylä ja silti liigan parhaita maalintekijöitä, mutta tärkeimpänä lähinnä vetää jätkiä puoleensa.
hombre

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hannu Tihinen kännissä


Vastaus #424 : 03.06.2009 klo 10:37:04

Sitä ei ole tilastoitu kuin joukkuetasolla.

Akkiäkös sä sen kaivat ;)

Muuten loistava kooste tilastoista, mukava oli lukea.

 
Sivuja: 1 ... 16 [17] 18
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa