FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
31.05.2024 klo 00:27:38 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2] 3 ... 54
 
Kirjoittaja Aihe: La Liga SmartBank - Segunda ja alemmat sarjatasot  (Luettu 145129 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hidegkuti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Real Betis, Nottingham Forest


Vastaus #25 : 03.09.2008 klo 14:34:51

Perkuleen kova nippu koossa Segunda-tasolle. Jos tuolla ei nousua tule, niin ei sitten millään. Tosin eipä Atletikaan ihan helpolla noussut, vaikka nimilista oli vähintäänkin yhtä kova.
Ensijokolmas Ylos hyvästä yhteenvedosta. Sarjasta tippuminen näkyy kyllä noissa hinnoissa. Kaikki tietävät, että seuran on pakko myydä ja näin olen ei haluttua/toivottua summa oikein kenestäkään irronnut.


Turhaan ei Segunda kanna nimitystä el infierno. Kuitenkin, Atleti ei ensimmäisellä segunda-kaudellaan noussut pitkälti valmentajakuvioiden takia. Kun Luis Aragonés astui puikkoihin, tuli nousu seuraavalla kaudella melko selvällä marginaalilla. Ja Marcelinon nyt pitäisi olla Espanjan lupaavimpia valmentajia, joten on vaikea löytää mañoista heikkoa kohtaa. Toni Doblas on kyllä erinomainen veskari. Oli mm. todella keskeisessä roolissa vihreävalkoisten cup-voitossa keväällä 2005 Ylos
Udi

Poissa Poissa


Vastaus #26 : 03.09.2008 klo 14:48:16

Taitaapi vain Doplas jäädä kakkseksi. Tai mene ja tiedä :)
Doplas on muuten yllättävän nuori. Luulin ihan ikälopuksi.
Eki83

Poissa Poissa


Vastaus #27 : 03.09.2008 klo 16:14:58

No okei mä voin väittää vähän vastaan niin lupaavasti alkanut keskustelu ei heti nuupahda. 8)

Siitä nyt ei kannata edes keskustella kenellä Segundan joukkueista on kovin nimilista, mutta omasta mielestäni Zaragoza ei kuitenkaan vaikuta sellaiselta joukkueelta, joka klaaraisi sarjan näytöstyyliin kuten esimerkiksi Valladolid toissa vuonna. Ensinnäkin valmistautuminen kauteen on varmasti ollut jollain tapaa vajaata, koska käytännössä vasta siirtoikkunan sulkeutumisen jälkeen nähtiin millaisella joukkueella alkavaan sesonkiin ylipäätään lähdetään. Varmasti Marcelinolla on ollut oma visionsa, jota on lähdetty määrätietoisesti ajamaan heti pretemporadan alussa, mutta ihan nollasta sai herra kyllä aloittaa viime kauden säälittävän valmennusräpellyksen jäljiltä.

Vaikka itse arvostankin Marcelinoa niin vielä ei ole nähty, mitä hän saa aikaan sarjan yleiseen tasoon nähden todella laadukkaalla pelaajistolla ja joukkueessa, joka materiaalivertailun perusteella lähtee suosikkina käytännössä jokaiseen otteluunsa. Niin Sportingissa, Recressä kuin Racingissakin pääpaino oli rautaisen puolustuksen luomisessa, jonka päälle vastahyökättiin sen minkä pystyttiin. Nyt asetelma on se, että Zaragozan pitää useimmiten hallita peliä. Tämä kausi näyttääkin jo aika pitkälti suuntaa sille, tuleeko Marcelinosta koskaan suurseuran valmentajaa vai jatkuuko kiertely keskikokoisissa ja pienissä seuroissa. Paineet onnistua ovat nyt huomattavan kovat.

Lisäksi Zaragoza on perinteisesti todella surkea vierasjoukkue ja vaikka nyt ollaankin sarjatasoa alempana niin ei vieraskammo välttämättä sillä katoa. Toki vieraspisteitä enemmän tulee kuin viime kaudella, mutta mañot ovat myös se seura, jonka jokainen varmasti haluaa kaataa. Ja vaikka nimilista onkin paperilla kova niin kenellä noista urakehitys näyttää tai sen voisi vielä odottaa kääntyvän ylöspäin? Ei juuri kenelläkään. Esimerkiksi Alberto Zapaterista odotettiin ties mitä, mutta eipä tainnut enää tänä kesänä kukaan olla valmis iskemään miehestä kunnon tarjousta. No eihän tuo ole kuin kasivitonen, mutta tällä kaudella pitäisi sitten dominoida Segundaa.

Itse veikkaan, että alkukaudesta tulee todella vaikea, mutta lopulta Marcelinon porukka onnistuu räpistelemään toiseksi tai kolmanneksi. Sarjan voiton korjaa joku hieman paremmin ja pitempään hioutunut joukkue kuten esimerkiksi Real Sociedad. Epäilen että myös Cordoba on kova tällä kaudella. Saa ottaa talteen. ;)

----------

Nyt vasta rekisteröin, että Ramos raahasi Primeran viime kauden huonoimman ykkösmolarin Lontooseen. :D
« Viimeksi muokattu: 03.09.2008 klo 16:16:33 kirjoittanut Eki83 »
El Conejo

Poissa Poissa


Vastaus #28 : 03.09.2008 klo 16:38:40

Lisäksi Zaragoza on perinteisesti todella surkea vierasjoukkue ja vaikka nyt ollaankin sarjatasoa alempana niin ei vieraskammo välttämättä sillä katoa. Toki vieraspisteitä enemmän tulee kuin viime kaudella, mutta mañot ovat myös se seura, jonka jokainen varmasti haluaa kaataa.

Onhan tuossa toki pointtiakin, mutta toisaalta kun aragonialaiset viimeksi pelasivat Segundaa, oli se sarjan toiseksi vahvin vierasjoukkue saldolla 9-6-6, vain Albacete (8-10-3) oli parempi... Ja tämäkin siis ihan vaan siksi, ettei keskustelu kuole.

Epäilen että myös Cordoba on kova tällä kaudella. Saa ottaa talteen.

Siis uskot vai epäilet? ;)
Udi

Poissa Poissa


Vastaus #29 : 04.09.2008 klo 09:58:51

Perinteisesti huono vierasjoukkue -> K.O. ja pihalle Copasta :D
ensijokolmas

Poissa Poissa


Vastaus #30 : 04.09.2008 klo 19:21:47

Vaikka itse arvostankin Marcelinoa niin vielä ei ole nähty, mitä hän saa aikaan sarjan yleiseen tasoon nähden todella laadukkaalla pelaajistolla ja joukkueessa, joka materiaalivertailun perusteella lähtee suosikkina käytännössä jokaiseen otteluunsa. Niin Sportingissa, Recressä kuin Racingissakin pääpaino oli rautaisen puolustuksen luomisessa, jonka päälle vastahyökättiin sen minkä pystyttiin. Nyt asetelma on se, että Zaragozan pitää useimmiten hallita peliä. Tämä kausi näyttääkin jo aika pitkälti suuntaa sille, tuleeko Marcelinosta koskaan suurseuran valmentajaa vai jatkuuko kiertely keskikokoisissa ja pienissä seuroissa. Paineet onnistua ovat nyt huomattavan kovat.

Tätä olen itsekin pohtinut jonkin verran, Marcelino ei kuitenkaan vaikuta Emeryn tapaiselta visionääriltä, jolta löytyy valtavasti lajinäkemystä eikä mies toisaalta vaikuttanut kaverilta joka saisi omilla taktisilla muutoksillaan ottelun suuntaa käännettyä tappioasemassa, tai siis että omaisi poikkeuksellista lahjakkuutta tällä saralla. Toki Zaragozastakin voidaan hioa vahvasti puolustuksen kautta pelaava ryhmä, mutta toisaalta se on melkoista materiaalin hukkaanheittämistä enkä usko että pelaajienkaan itsekuri ja kärsivällisyys, vaikka ammattilaisia ovatkin, riittäisi puolustamaan orjallisesti, sarjan "tähtihyökkääjien" kyttäilessä vastahyökkäyksiä. Eikä toistaiseksi mikään kyllä viittaisikaan siihen että Marcelino olisi moista pelityyliä joukkueeseen istuttamassa.. Mutta eiköhän tässä syksyn mittaan selviä mikä santanderilaiset UEFA-cup paikoille johdattanut koutsi on oikeasti miehiään.
Itse olen saanut sen käsityksen, että Marcelinon yksi suurimpia vahvuuksia on pelaajien motivointi, kyky saada pelaajat onnistumaan yli kykyjensä paineidenkin alla ja muutenkin kaikki tuo psykologinen sonta joka erottaa usein Antti Muuriset ja hyvät valmentajat. Onhan Zaragozan joukkue muuttunut viime kaudesta, mutta kaikesta huolimatta henkisellä puolella mentiin viime kaudella kyllä jyrkästi jorpakkoon; joko ei kiinnostanut ja kun kiinnosti niin pää petti. Tässä valossa olen nähnyt Marcelinon tulon erittäin toiveita herättävänä asiana.

Mitä tuohon materiaaliin vielä tulee, niin tottahan se on että monella pelaajalla on joko parhaat vuodet takana päin tai ura muuten vaan suvantovaiheessa. Etenkin pulustus alkaa olemaan melkoinen konkareiden temmellyskenttä, Paredesta ja Diogoa lukuunottamatta. Näistäkin jälkimmäiseksi mainittu on jo monessa sopassa keitetty ja saa nähdä lähteekö ura enää minkäänlaiseen kiitoon.

Keskikentälle ja hyökkäykseen uusia tuuleenvireitä toivat nämä nuoret hankinnat Coentrão, Songo'o ja Caffa, varauksella myös Braulio, mutta näidenkin taso on arvoitus eikä lähtökohtaisesti mitenkään ylivoimainen segunda tasolla. Jorge Lopezin ja Hidalgon urat ovat jonkinlaisessa nousussa, mutta näilläkin alkaa ikä painamaan. Tärkeää olisikin juuri että esim. Zapaterista, Ewerthonista, Gabista ym. saataisiin potentiaalia nyhdettyä vähän kentällekkin.

Ja Cesarhan oli täyttä rautaa viime kaudella muutamasta kiintiökämmistä huolimatta :D

Perinteisesti huono vierasjoukkue -> K.O. ja pihalle Copasta :D

Jep se sitten siitä. Copa del reyn piti olla tänä vuonna RZ:n heiniä..
« Viimeksi muokattu: 04.09.2008 klo 19:29:10 kirjoittanut ensijokolmas »
Eki83

Poissa Poissa


Vastaus #31 : 06.09.2008 klo 07:42:05

Siis uskot vai epäilet? ;)

Jaa jaa, jospa vaikka saivartelun lomassa korjaisit topicin otsikon kirjoitusvirheen. ;)

----------

Zaragozalla tänään revanssin paikka kun Real Sociedad tulee kylään Romaredalle. Isänniltä Songo'o on Kamerunin maajoukkueen mukana ja Cuartero, Diogo sekä Gabi ovat loukkaantuneena. Aika tasoissa puntit tämän suhteen toki ovat sillä Realin ykkösvahti Claudio Bravo on myös maajoukkuekomennuksella ja loukkaantuneena on Mikel Aranburu. Ates Necati ja Boukary Drame eivät myöskään ole mukana. Realilla alla voitto ensimmäiseltä kierrokselta ja siis Copasta kun Zaragozalla puolestaan kaksi tappiota.

Ennakoidut avauskokoonpanot:

-----------------Lopez Vallejo----------------

--Herrero------Ayala-----Sergio-----Paredes--

---------------Zapater--Hidalgo--------------

--Arizmendi---------------------------Caffa--

--------------Oliveira--Ewerthon-------------


---------------Diaz De Cerio-----------------

------------------Marcos--------------------

--------Rodriguez--Prieto--Gerardo-----------

--Moha---------------------------Elustondo--

-------Ansotegi--Martinez--Castillo-----------

-----------------Zubikarai--------------------

EDIT:

2-2 päättyi Zaragozan ja Real Sociedadin matsi. Ewerthon vei Mañot 2-0 johtoon heti alussa, mutta toisella puoliajalla Real puski väkisin rinnalle Marcosin ja Diaz de Cerion maaleilla.

Hercules ja Rayo pelasivat myös tasan ensinmainitun kotikentällä, kun lähiöseuran Tena tekaisi oman maalin yliajalla. Aganzo oli tekaissut 0-1 maalin ensimmäisellä puoliajalla.
« Viimeksi muokattu: 06.09.2008 klo 21:34:15 kirjoittanut Eki83 »
Leopoldo Luque

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: nuori Hector


Vastaus #32 : 08.09.2008 klo 02:41:08

Gora Eibar! :) Ylos

Juan Carlos Pouson porukka veteli saarimanoloita turpaan 3-2 ja kausi täten avattu kahdella voitolla. Toki kopasta uloslentäminen vituttaa vieläkin...
hertsi-

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: olavi mäenpää


Vastaus #33 : 08.09.2008 klo 08:46:32

Las Palmas otti sitten kauden 1. kotipelissään täydenpistepotin, kiitos El Matadorin kahden maalin Ylos
El Conejo

Poissa Poissa


Vastaus #34 : 10.09.2008 klo 12:07:33

Jahans... Olisikohan sitä näin työviikon puolivälin kunniaksi aika laittaa katsaus toisen kierroksen peleihin...

Tulokset:
Las Palmas       Elche            2-0
Zaragoza         Real Sociedad    2-2
Murcia           Levante          1-2
Hércules         Rayo Vallecano   1-1
Alavés           Córdoba          1-0
Sevilla B        Salamanca        1-1
Xerez            Albacete         2-1
Girona           Alicante         3-0
Castellón        Celta            2-0
Gimn. Tarragona  Huesca           1-1
Éibar            Tenerife         3-2

Sarjan kärjessä on nousijajoukkue Girona. Muut puhtaan pelin joukkueet kahden kierroksen jälkeen (ooh!) ovat Eibar, Levante ja Xerez. Muista putoajista Murcia siis hävisi Levantelle ja on edelleen nollassa pisteessä ja Zaragoza pelasi tasan nousijasuosikkeihin kuuluvan Realin kanssa. Gironan lisäksi muutkin nousijat ovat aloittaneet kohtuullisen hyvin. Rayolle tällä kertaa tasapeli viime kaudella noususta melkein loppuun saakka taistelleesta alicantelaisryhmä Herculesista ja kasassa neljä pistettä, Huesca tasasi pisteet Nasticin kanssa ja tilillä siis kaksi tasapeliä. Alicante joutui nöyrtymään Gironalle ja se onkin nousijoista heikoin kahdella tappiollaan. Myös Celta, Elche ja Cordoba ovat edelleen ilman voittoja. Sevilla B avasi pistetilinsä tasapelillä Salamancaa vastaan, mutta viime kauteen verrattuna peli sujuu niin huonosti, että Pukkia selvästi kaivattaisiin kantamaan vastuuta.

Maalipörssistä sen verran, että Castellonin Mario Rosas on viimeistellyt jo 4 maalia, joista tosin kaksi pilkulta. Kahden maalin miehiä onkin sitten jo 9 kpl.
Angulo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: I used to care, but things have changed


Vastaus #35 : 10.09.2008 klo 12:08:36

Kauankohan sympaattisen Xerezin alkukauden jyräys tällä kaudella kestää? Vai venyisikö jopa ihan oikeasti nousutaisteluun  :-[
El Conejo

Poissa Poissa


Vastaus #36 : 10.09.2008 klo 12:12:32

Onhan se nyt jo kestänyt kauemman kuin viime kaudella ;)
Angulo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: I used to care, but things have changed


Vastaus #37 : 10.09.2008 klo 12:14:36

Onhan se nyt jo kestänyt kauemman kuin viime kaudella ;)

Miten muistaisin, että viime vuonnakin painoivat hienon alkukauden?

Täytyy siis tarkistaa sun edellisvuoden topicista..->

Tarkistin ja puhuin täysin omiani  :D

Lieke sitten toissakaudesat jäänyt mielikuva vai ihan itsekseen kehitelty...
« Viimeksi muokattu: 10.09.2008 klo 12:16:09 kirjoittanut Angulo »
El Conejo

Poissa Poissa


Vastaus #38 : 10.09.2008 klo 12:18:08

Lieke sitten toissakaudesat jäänyt mielikuva vai ihan itsekseen kehitelty...

Ei se ihan turhasta ole kehittynyt... Edellisillä kausilla ollut pitkään kärjessä tai ihan sen tuntumassa mutta kuitenkin hyytynyt kalkkiviivoilla. Tuo viime kausi oli pikemminkin poikkeuksen vahvistanut sääntö.

Edit: Laitetaan vähän numeroitakin. Kaudella 2006-07 Xerez oli sijoilla 1-2 kierrokset 3-17, sen jälkeen sijoilla 4-10, kun lopullinen sijoitus oli 9. Kaudella 2005-06 Xerez oli sijoilla 1-2 kierrokset 7-28, mistä hiipui muutamassa kierroksessa seitsemänneksi, missä sitten pysyikin viimeiset 8 kierrosta. Kaudella 2004-05:kin Xerez oli alkukaudesta kymmenen kierrosta kärkikolmikossa, ja loppukauden sijoilla 8-11, päätyen lopulta sijalle 8. Ja aikaisemmiltakin kausilta löytyy sijoituksia nousuviivan tuntumasta, jopa yläpuolelta, alkukaudesta ja lopussa pientä hyytymistä.
« Viimeksi muokattu: 10.09.2008 klo 12:24:01 kirjoittanut El Conejo »
Khalervos Kendopoulos

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kreikan jääkiekkoliiton puheenjohtajan kabinetti


Vastaus #39 : 10.09.2008 klo 12:20:11

Adelante

?Oye, piensa en tu futuro, no pierdas mas tiempo!
?Por que?
Porque la vida es corta.
Dejame en paz, dejame solo, yo vivo hoy no miro para atras.
Pero piensa que es muy importante mirar para.

?Adelante!
?Dejame!
(Que viva la vida)
Piensa que es muy importante mirar para.

[Extra Message in Extended version:]
?Para donde?
?Cono!
?Para Adelente!
?Ah! [laughs]

[In English]
Listen! Think about your future!
Why?
Because life is short.
Leave me alone, leave me alone, I live for today, I don't look back.
But remember, it is very important to look forward.

Go on!
Leave me alone!
(Live your life)
Remember, it is very important to look forward.

[Extra Message in Extended version:]
Where now?
Anywhere!
Now go on!
Ah! [laughs] 


http://www.youtube.com/watch?v=2NXX5EXqF0Y
El Conejo

Poissa Poissa


Vastaus #40 : 15.09.2008 klo 10:16:07

Kolmannen kierroksen tulokset:

Las Palmas       Zaragoza         2-2
Real Sociedad    Murcia           2-0
Levante          Hércules         0-2
Rayo Vallecano   Alavés           2-1
Córdoba          Sevilla B        1-1
Salamanca        Xerez            2-1
Albacete         Girona           1-1
Alicante         Castellón        0-0
Celta            Gimn. Tarragona  0-2
Huesca           Éibar            2-0
Elche            Tenerife         2-4

Sarjassa ei enää ole puhtaan pelin joukkueita. Ilman tappiota ovat kuitenkin edelleen Levanten vieraissa kaatanut Hercules, Albaceten kanssa pisteet tasannut Girona, Murcian kaatanut Real ja Rayo, joka voitti tällä kierroksella Alavesin. Nämä siis seitsemässä pisteessä. Lisäksi ilman tappioita viidessä pisteessä ovat Huesca, Castellon ja Salamanca. Huomionarvoista on viime kaudella Primerasta pudonneista Zaragozan ja Murcian todella huono alku. Erityisesti Zaragozan tapauksessa ei olisi kyllä uskonut... Nousijoista taas Girona ja Rayo ovat aloittaneet todella vahvasti, eikä Huescankaan aloitus ole nousijajengille huono ollut.

Maalipörssissä Castellonin Rosas jäi tällä kertaa ilman maaleja, mutta johtaa silti neljällä maalillaan kisaa. Kolme maalia mieheen on viimeistellyt Tenerifen Angel ja Nino, Xerezin Antoñito, Zaragozan Ewerthon sekä UDLP:n Marquez. Kokonaisuutena Tenerife on tehnyt eniten maaleja, eli yhteensä 9, mutta myös päästänyt eniten, eli 7. Elche on tosin päästänyt yhtä monta maalia. Maalirikkaita pelejä Tenerife siis on ainakin pelannut.

Sarjataulukko kokonaisuudessaan näyttää tältä:

         Ottelut      Voitot      Tasapelit      Häviöt      Tehdyt
maalit   
   Päästetyt
maalit   
   Pisteet   
   Hércules       3      2      1      0      6      1      7   
   Girona       3      2      1      0      5      1      7   
   Real Sociedad      3      2      1      0      5      2      7   
   Rayo Vallecano       3      2      1      0      4      2      7   
   Tenerife      3      2      0      1      9      7      6   
   Xerez      3      2      0      1      4      3      6   
   Eibar       3      2      0      1      4      4      6   
   Levante       3      2      0      1      4      4      6   
   Huesca       3      1      2      0      5      3      5   
   Castellón       3      1      2      0      4      2      5   
   Salamanca       3      1      2      0      3      2      5   
   Gimnàstic       3      1      1      1      5      4      4   
   Las Palmas       3      1      1      1      4      3      4   
   Albacete      3      1      1      1      4      4      4   
   Alavés       3      1      1      1      2      2      4   
   Zaragoza       3      0      2      1      5      6      2   
   Sevilla Atlético       3      0      2      1      3      4      2   
   Córdoba       3      0      1      2      1      5      1   
   Alicante       3      0      1      2      0      4      1   
   Murcia       3      0      0      3      1      5      0   
   Elche      3      0      0      3      2      7      0   
   Celta       3      0      0      3      0      5      0   
                                                

Hidegkuti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Real Betis, Nottingham Forest


Vastaus #41 : 15.09.2008 klo 10:42:00

Oho, Celtan alku ollut melko alavireinen  :-[
ensijokolmas

Poissa Poissa


Vastaus #42 : 15.09.2008 klo 23:49:55

Omissa papereissani Celta oli heikohkosta viime kaudesta huolimatta yksi nousijaehdokkaista (tai no ainakin ylemmän keskikastin seura), mutta alku ei ainakaan ole sen koomin vakuuttanut ja taloudellisella puolellakin menee jo niin heikosti että kaipa voi olla, ehkä hieman hätäillen sanottuna, että seura "katoaa" futiskartalta muutamaksi vuodeksi. Eikä siitä ole kuin pari kautta kun Galiciassa pelattiin Mestareiden Liigaa..

Zaragozan tapauksessa en lähtisi vielä huolestumaan, sillä kesä on ollut sekava kun suuri osa seuraan jääneistä pelaajista on pyörinyt siirtohuhujen kohteena ja toisaalta rinkikin on myös uudistunut paljon aina valmentajaa myöten. Kolme ensimmäistä ottelua ovat antaneet jonkinlaista osviittaa vaikeasta syyskaudesta, mutta toisaalta voitot kahdelta seuraavalta kierrokselta La Romaredalta Elchea ja Murciaa vastaan voivatkin jo kääntää kurssin parempaan.
Kolmen ensimmäisen ottelun perusteella mitään selkeää avauskokoonpano ei ole oikein hahmottunut. Kentällä käyneille pelaajille on tullut onnistumisia sieltä täältä, mutta oikeastaan vain Ewerthon, Paredes ja kunnossa olleessaan Oliveira ovat toistaiseksi lunastaneet paikkansa avauksessa ja Zapater vetelee tietty vanhoilla näytöillä avarissa myös, mutta noin muuten keskikentällä kyllä kilpailua riittää. Caffa oli ollut Las Palmasia vastaan vierailijoiden paras pelaaja iskien ottelussa yhden häkinkin ja myös Racingin vanha laituri Jorge Lopez oli pelannut vakuuttavasti, mutta lisäksi plantillasta löytyy Hidalgo, Generelo, Gabi, Coentrão ja ensimmäisessä ottelussa mukiin menevästi pelannut joukkueeseen tuohon otteluun nostettu Adria. Ja Arizmendikin on alkukauden viihtynyt pikemminkin laiturina kuin hyökkääjänä.. Tottakai on hyvä että leveyttä löytyy, mutta Marcelinonkin olisi helpompi rakentaa näköistään systeemiä, jos edes pari jamppaa pystyisi pelaamaan tasollaan illasta toiseen.

Pistetään vielä Rayon ja Gironan vahvasti alkaneille kausille Ylos


tiipe

Poissa Poissa


Vastaus #43 : 16.09.2008 klo 09:30:59

Alicanten seudulle lähdössä lomailemaan ensi viikolla ja alkaa näyttää siltä, että joutuu hunttaamaan Herculesta 8)
El Conejo

Poissa Poissa


Vastaus #44 : 23.09.2008 klo 10:30:04

Jaa jaa, jospa vaikka saivartelun lomassa korjaisit topicin otsikon kirjoitusvirheen. ;)

Hetkisen jo ihmettelin, että minkä ihmeen kirjoitusvirheen, mutta sitten huomasin, että sinähän olit, pahus vieköön, käynyt sen jo korjaamassa ;)

Viime viikonloppuna mentiin seuraavin tuloksin:

Zaragoza         Elche            2-0
Murcia           Las Palmas       0-0
Hércules         Real Sociedad    1-1
Alavés           Levante          2-2
Sevilla B        Rayo Vallecano   0-0
Xerez            Córdoba          0-1
Girona           Salamanca        0-1
Castellón        Albacete         1-0
Gimn. Tarragona  Alicante         1-1
Éibar            Celta            0-0
Tenerife         Huesca           1-1

Kierroksen huippukamppailussa Hercules ja Real tasasivat pisteet numeroin 1-1 ja kaksikko on nyt sarjan sijoilla 1-2 tasapisteissä Albaceten kaataneen Castellonin ja Teemu Pukin Sevilla B:n kanssa pisteet tasanneen Rayon kanssa. Tämän nelikon lisäksi Teneriffalta pisteen hakenut aragonialaisjoukkue Huesca on edelleen ilman tappiota, tosin tasapelipainotteisemmin ja siksi sarjassa vasta kymmenentenä.

Zaragozalle tällä kertaa hävinnyt Elche on neljän kierroksen jälkeen ainoa nollakerholainen, kun Murcia ja Celta pelasivat kumpikin tahoillaan maalittomat tasapelit ja nousivat yhteen pisteeseen. Nasticin kanssa pisteet tasannut nousijajoukkue Alicante on kaksikon edellä kahdessa pisteessä ja Sevilla Atletico puolestaan sitä pisteen edellä. Jälkimmäinen ryhmä on neljässä ottelussa viimeistellyt yhteensä kolme maalia... jokohan se Kotkan poika pian saisi mahdollisuutensa?

Maalipörssin kärjessä Tenerifen Angel ja Zaragozan Ewerthon nousivat Castellonin Rosasin rinnalle neljään maaliin. Kolme maalia per nenä ovat viimeistelleen Xerezin Antoñito, UDLP:n Marcos Marquez sekä Tenerifen Nino. Kaksi maalia viimeistelleitä onkin sitten jo tusinan verran.
Eki83

Poissa Poissa


Vastaus #45 : 23.09.2008 klo 17:52:39

...Teemu Pukin Sevilla B:n...

... Sevilla Atletico puolestaan sitä pisteen edellä. Jälkimmäinen ryhmä on neljässä ottelussa viimeistellyt yhteensä kolme maalia... jokohan se Kotkan poika pian saisi mahdollisuutensa?

En nyt ole ihan varma siitä miten nuo rekisteröintisysteemit menevät Segundassa, mutta itse olen siinä käsityksessä, että tietyn määrän pelaajia sielläkin saa rekisteröidä joukkueeseen eikä Teemu Pukki kuulu Sevilla Atleticon vahvuuteen. Veikkaajassa tosiaan jannu itse kertoili, että hänet olisi nostettu junnuista b-joukkueeseen, mutta mistään pelaajalistoista ei nimeä löydy eikä hänelle ole annettu numeroakaan. Neljä hyökkääjää sinne on rekisteröity eli Christian Pouga, Igor, Fali ja Lucas Trecarichi, joista viimeisin on enemmänkin piilokärki. Ilmeisesti pelaavat kuitenkin vain yhdellä piikillä ja laidoilla sitten argentiinalaiset superjunnut Diego Perotti oikealla ja Emiliano Armenteros vasemmalla.

Jos rekisteröinnit menevät samalla tavalla kuin Primerassa niin Pukin olisi mahdollista pelata vasta joulukuussa, jolloin seuraava ikkuna aukeaa.

Edit: Jaa on se Pukki näköjään istunut penkilläkin joissain otteluissa... eli nuo edelläolevat höpinät sopii unohtaa. Mutta tuskinpa tuo suuremmin tulee peliaikaa silti saamaan.
« Viimeksi muokattu: 23.09.2008 klo 17:58:55 kirjoittanut Eki83 »
El Conejo

Poissa Poissa


Vastaus #46 : 24.09.2008 klo 09:39:10

Niin, tuskin. Mutta toisaalta, tuskin sitä siellä penkilläkään koko kautta pidetään, ja alkukauden perusteella vaikuttaisi, että Kotkan pojan paikka tällä hetkellä kuitenkin on B-joukkueen ringissä. Eli eiköhän se tässä lähiviikkoina kuitenkin pääse jossain matsissa lopussa vähän haistelemaan tunnelmaa kentän puoleltakin. Ja jos ei, niin sitten tie vienee C-joukkueeseen ja siten terceraan...

Vai saako B-joukkueeseen rekisteröity pelaaja pelata C-joukkueessa? Pukin numero on kuitenkin 26, joka saattaisi viitata siihen, että poika on jonkinlaisella junioristatuksella tuossa Atleticon ryhmässä?
El Conejo

Poissa Poissa


Vastaus #47 : 29.09.2008 klo 15:16:34

Taas on yksi kierros ja yksi ilman tappioit oleva joukkue vähemmän jäljellä. Tulokset:

Zaragoza         Murcia           2-1
Las Palmas       Hércules         1-1
Real Sociedad    Alavés           1-1
Levante          Sevilla B        2-0
Rayo Vallecano   Xerez            3-3
Córdoba          Girona           2-0
Salamanca        Castellón        1-0
Albacete         Gimn. Tarragona  3-2
Alicante         Éibar            3-1
Celta            Tenerife         2-1
Elche            Huesca           2-2

Castellonin tappiottoman kauden kaatanut Salamanca pinkaisi sarjan kärkeen ja Sevilla B:n kaatanut Levante kakkoseksi, kun Hercules, Real ja Rayo jäivät kukin tahollaan tasapeliin. Ilman tappiota on myös tällä kertaa Elchen kanssa tasapelin pelannut Huesca. Tappioiden välttäminen ei kuitenkaan ole tie autuuteen, minkä Hercules, Real ja Rayo, tietenkin jo pitempään keskikastissa olleen tasapelijoukkue Huescan lisäksi, nyt oppivat, kun yhden matsin jo hävinnyt Levantekin porskutti ohi. Myös Murcian kaatanut Zaragoza on hinannut itsensä jo kuudenneksi ja vain pisteen päähän nousupaikasta.

Häntäpäässä Elchekin sai kauan kaipaamansa avauspisteen tasapelistä Huescaa vastaan.

Edit: Jaa, laitetaanpas se sarjatilannekin, kun se näin alkukaudesta elää niin nopeasti:

         Ottelut      Voitot      Tasapelit      Häviöt      Tehdyt
maalit   
   Päästetyt
maalit   
   Pisteet   
   Salamanca       5      3      2      0      5      2      11   
   Levante       5      3      1      1      8      6      10   
   Hércules       5      2      3      0      8      3      9   
   Real Sociedad      5      2      3      0      7      4      9   
   Rayo Vallecano       5      2      3      0      7      5      9   
   Zaragoza       5      2      2      1      9      7      8   
   Castellón       5      2      2      1      5      3      8   
   Huesca       5      1      4      0      8      6      7   
   Tenerife      5      2      1      2      11      10      7   
   Girona       5      2      1      2      5      4      7   
   Albacete      5      2      1      2      7      7      7   
   Xerez      5      2      1      2      7      7      7   
   Córdoba       5      2      1      2      4      5      7   
   Eibar       5      2      1      2      5      7      7   
   Las Palmas       5      1      3      1      5      4      6   
   Alavés       5      1      3      1      5      5      6   
   Gimnàstic       5      1      2      2      8      8      5   
   Alicante       5      1      2      2      4      6      5   
   Celta       5      1      1      3      2      6      4   
   Sevilla Atlético       5      0      3      2      3      6      3   
   Murcia       5      0      1      4      2      7      1   
   Elche      5      0      1      4      4      11      1   
                                                
« Viimeksi muokattu: 29.09.2008 klo 15:17:38 kirjoittanut El Conejo »
Roiss

Poissa Poissa


Vastaus #48 : 29.09.2008 klo 16:56:02

Melko tasaisesti on tämä kausi lähtenyt käyntiin. Uskoisin tuolta pohjalta niin Celtan kuin Murciankin hinaavan itsensä vähintään ylempään keskikastiin ja sehän vain tasoittaisi systeemiä entisestään. Luulisi Pukillekin löytyvän edes muutama minuutti kauden mittaan, jos Sevillan kakkosen tuloskunto pysyy nähdyn kaltaisena.

e: On tämä tavallaan yksi turhimmista viesteistä koko ketjussa :D

e^2: Lisätään nyt jotain asiaakin. UDLP:n José Salomón Rondón on vihdoin pelikelvollinen. Pichihi-pörssi, vapise  8)
« Viimeksi muokattu: 29.09.2008 klo 17:09:33 kirjoittanut Roiss »
El Conejo

Poissa Poissa


Vastaus #49 : 05.10.2008 klo 01:05:13

Eki, sinäkin olet varmaan tyytyväinen, kun olimme väärässä?

 
Sivuja: 1 [2] 3 ... 54
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa