FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
31.05.2024 klo 00:31:42 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 35
 
Kirjoittaja Aihe: AC Oulu 2007 - entinen Virallinen kausitopic, nykyinen Miiga-vääntö. Piste.  (Luettu 74502 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Herkku

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat kannattajajäsen nro 61, JS Hercules


: 01.11.2006 klo 01:50:02

Ja tästä jatketaan.

Eräällekin asialle on lyöty piste ja nyt suunnataan kohti tulevaa kautta.

Puhutaanpa vaihteeksi esimerkiksi niistä pelaajista, jotka kuitenkin loppujen lopuksi ratkaisevat missä pelataan ja miten.
« Viimeksi muokattu: 05.04.2007 klo 02:08:02 kirjoittanut Dieter Bohlen »
Maakuntasatraappi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Armas Paskiainen päätykatsomossa


Vastaus #1 : 01.11.2006 klo 01:54:15

Ketäs ne voisivat mahtoollisesti olla...  ???
kinkladze

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 01.11.2006 klo 01:56:21

Hah. Korvia myöten pystyssä. Edelleen. Ylos
kinkladze

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 01.11.2006 klo 01:57:58

Ketäs ne voisivat mahtoollisesti olla...  ???

Ei taida ry:llä olla kohta rahaa pelaajien hankkimiseen. Ovat pystyssä korvia myöten. Harmi. Liigassa olisi ollut kiva pärjätä, mutta eipä tällä kertaa sitten. Ylos
Ryu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: IVFC, Ac Oulu, Arsenal


Vastaus #4 : 01.11.2006 klo 04:51:33

Oikeasti, Kinky. Lopeta noiden provoamisten suoltaminen. Ne eivät hyödytä ketään. Ainoastaan lisäspekulaatioden tulo on varmaa. Joka taas ei hyödytä topikin kehittämistä yhtään.

Sanon näin ihan silloin Tsekkiressulla tapaamisen (muistaakseni) johdolla.
pallopoika

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 01.11.2006 klo 09:20:43

No ,JOS lähdetään siitä tilanteesta, että kaikki on hyvin ja AC kerää joukkuetta kaudelle 2007, sekä rahoituskin on kunnossa:
Tosi harjoittelu alkaa joulukuussa ja tammikuussa olisi syytä olla 90% joukkueesta kasassa, mikäli aikoo menestyä/pysyä sarjassa. Liigassa ei voi enään harjoitusrinkiä perustaa "vaihtomiesten" ja 16-17 vuotiaiden "ikuisten lupausten" varaan.
Liigalisenssiä kysellään jo kuukauden kuluttua: Talous, pelaajarinki, valmennus,yhteistyöseura jne. pitää olla kunnossa, olosuhteethan "hoitaa" Oulun kaupunki ??? Tuskin siis voi odotella ja riidellä kovinkaan kauan, on alettava hommiin ja valittava työntekijät: Talousryhmä lienee tärkein ,yksi mies ei riitä. Kilpailutoimenjohtaja Valmennuksen ja talousryhmän välille tulisi löytää pikaisesti, jotta ylilyöntejä pelaajahankintoihin ei tehdä.
Markkinointiin,mediavastaavaksi ja seuran imagen nostamiseen oma henkilö/ryhmä (ammatilainen), kertomaan nopeasti mm. uusista pelaajista,fanituotteista,lipunmyynnistä, kausikorteista,tapahtumista ja muista seurauutisista.
Stadionpäällikkö, joka kerää ympärilleen ryhmän järjestämään ottelutapahtumat, toiminta/työ on aloitettava hyvissä ajoin yhteistyössä kaupungin liikuntapaikkasuunnittelijan kanssa.
Yhteistyösopimus ja suunnitelma kaupungin junioriseurojen kanssa: A-SM (OPS), B-1.Div(OLS ja/tai Tervarit), sekä aluksi molempien kakkosen seurojen OPS/OLS edustusten kanssa erillinen yhteistyösopimus keväällä huhtikuulle saakka, ko. seurat näyttenevät toiminnallaan kumpi olisi kelvollinen mahdolliseksi farmiseuraksi,jos se nähdään tarpeelliseksi ???
Tässäpä jotakin nopsasti aikaan saatavia asioita, jotta olisimme liigakunnossa lisenssiä haettaessa.
kinkladze

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 01.11.2006 klo 11:02:26

Ai että Miika kerää rahat ja muut sitten törsäävät? Jopas on hauska yhtälö. Ei tule onnistumaan. Managerin tehtäviin kuuluu pelaajahankinnoista vastaaminen. Se tulee olemaan Miikan ensisijainen tehtävä markkinoinnin ohessa. Mutta missä seurassa, se ei näköjään ole vieläkään selvillä. Jos oululaisen jalkapallon kehittäminen koituu mahdottomaksi AC nimekkeen alla, on olemassa paljon muitakin vaihtoehtoja. Fanit ja oululainen jalkapallo on kuitenkin tärkeintä. Pallo
« Viimeksi muokattu: 01.11.2006 klo 11:03:40 kirjoittanut kinkladze »
Herkku

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat kannattajajäsen nro 61, JS Hercules


Vastaus #7 : 01.11.2006 klo 11:33:54

Yhteistyösopimus ja suunnitelma kaupungin junioriseurojen kanssa: A-SM (OPS), B-1.Div(OLS ja/tai Tervarit), sekä aluksi molempien kakkosen seurojen OPS/OLS edustusten kanssa erillinen yhteistyösopimus keväällä huhtikuulle saakka, ko. seurat näyttenevät toiminnallaan kumpi olisi kelvollinen mahdolliseksi farmiseuraksi,jos se nähdään tarpeelliseksi ???
Tässäpä jotakin nopsasti aikaan saatavia asioita, jotta olisimme liigakunnossa lisenssiä haettaessa.

Uskoisin, että OPS on ACO:lle kaikin puolin kiinnostavampi vaihtoehto yhteistyöseuraksi nimenomaan A-junioreiden takia. OLS:n tilanne on minulle kuitenkin aika hämärän peitossa, joten joku paremmin perillä oleva voi selvittää mitä luistinseurassa tapahtuu, vai tapahtuuko mitään?
kinkladze

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 01.11.2006 klo 11:36:38

Ei AC:lla ole varaa OLS:n tai OPS:n tasoisiin pelaajiin enää keväällä. Ainoa vaihtoehto on solmia farmisopimus Herculekseen. :keskari:
Herkku

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat kannattajajäsen nro 61, JS Hercules


Vastaus #9 : 01.11.2006 klo 12:29:57

Hercules ei kaveeraa muovin kanssa.
Brown Ale

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 01.11.2006 klo 14:09:44

Niin olisihan se hienoa, jos oululainen jalkapallo saataisiin tästä todella nousuun ja nuo hiekkalaatikkoleikit seuran/seurojen kesken lopetettaisiin. Juntusellekin löytyy mielestäni ainakin vielä sijaa juuri tuolla markkinointipuolella ja rahojen keräämisessä, mutta miestä ei voi päästää huseeraamaan penkin päähän. Tulokset on nähty. Se, että kuinka paljon Miika voi roolissaan vaikuttaa vaikkapa pelaajahankintoihin on kaiketi enemmänkin seuran johdon, valmentajan ja Miikan välinen asia. Roolit on kuitenkin oltava selkeät.

Uskon ja toivon, että oululaisen jalkapallon taakse saadaan sijoittajia ja rahaa. Pohjois-Suomesta löytyy kyllä isojakin yrityksiä ja jos aletaan kasaamaan kunnollista joukkuetta, joka lähivuosina pyrkii tosissaan eurokentille, niin varmasti montaakin yritystä alkaa homma kiinnostamaan. Pidemmällä tähtäimellä uskottavassa, ammattimaisessa jalkapallojoukkueessa on kuitenkin huomattavasti suurempi markkinointi-potentiaali kuin jääkiekossa tai pesäpallossa. (Uskottava, ammattimainen jalkapallojoukkue Suomessa???!  ;D ;D)

Olisi kyllä mukava nähdä oululaisia paluumuuttajia joukkueessa ja lisäksi nähdä lahjakkaiden junioreiden, esimerkiksi Kolehmaisen jäävän vielä vuodeksi pariksi joukkueeseen kasvamaan,ennen kuin lentää Eurooppaan. Vahvistuksiakin toki tarvitaan, ulkomaalaisiakin varmasti. Se taas, että soitteleeko Kampman Litille ja muille vanhoille tutuille vai kärrääkö Miika ulkomaan apuja (etelän vetelät ja idän ihmeet, joista tusinasta 1-2 liigatasoa) on täysi kysymysmerkki tässä vaiheessa.. Toivon mukaan tässä päästään jonkinlaiseen yhteisymmärrykseen.

Ja sori jos tää tuli väärään topikkiin. Tällä hetkellä tuntuu vain olevan aika hankala keskustella AC Oulun lähitulevaisuudesta mainitsematta M.Juntusta millän tapaa.  ::)
kinkladze

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 01.11.2006 klo 14:51:21

Se taas, että soitteleeko Kampman Litille ja muille vanhoille tutuille vai kärrääkö Miika ulkomaan apuja (etelän vetelät ja idän ihmeet, joista tusinasta 1-2 liigatasoa) on täysi kysymysmerkki tässä vaiheessa..

Luuletko että jossain Englannin liigan seuroissa kaikki pelaajat jotka otetaan testiin ovat huippuvahvistuksia? Ei suinkaan. Vain murto-osa testiin kutsutuista pelaajista lyö itsensä läpi. Näin se on ulkomailla ja myös Oulussa. Ei testaamisessa todellakaan ole mitään pahaa. Jokainen, joka jalkapallosta jotain ymmärtää, tietää tämän tosiasian. Ylos

Suuri vahvuus on se, että on ylipäänsä hyvät suhteet ulkomaille ja ylipäätään saadaan niitä testipelaajia pohjoiseen kaupunkiin katsottavaksi, eikä vain pyöritellä sormia. Kyllä aina joku tärppää loppupeleissä.

On täysin epärealistista odottaa, että kaikki mihin Miika koskee muuttuisi kullaksi. Tällainen epäreilu asetelma näissä keskusteluissa valitettavasti näyttäisi olevan. Muut ovat ihmisiä, Miikan pitäisi olla täydellinen. Alas
« Viimeksi muokattu: 01.11.2006 klo 14:54:22 kirjoittanut kinkladze »
satiainen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: OPS


Vastaus #12 : 01.11.2006 klo 15:00:22

Siinä mielessä näyttää heikolta, että AC Oulun pitää rakentaa joukkue käytännössä nollapisteestä. Mitä lie aateltu, ku pelaajille on tehty sopimuksia, jotka päätty kaikki samaan aikaa. Jos nykykokoonpanon kanssa saahaan mitään sopimuksia aikaseksi, silti tarvitaan melko monta vahvistusta. Nykysestä porukasta ainoastaan Rafinha ja Hietanen on liigatasolla pystyviä kavereita.

Esimerkiksi mokke kannattas vaihtaa, Luukkonen ei oo liigatason veskari, ainakaan mun mielestä. Okei, Atlantis pelissä nappas ihan nätisti, mutta yleensä se jähmettyy viivalle, ja yrittää katseella pysäyttää palloja. Kakkosmokkena menis.

Puolustukseen vaajitaan ainaki 1-2 kovan luokan vahvistusta, koska nykynen materiaali, jos saahaan ees pijettyä, on liian kapea. Keskikenttä pitää uusia melkeen kokonaan, pelinrakennukseen pystyviä pelaajia ei käytännössä ole. Hyökkäykseen vaajitaan yks 10-15 maalin mies, jos halutaan tapella muustaki, ku sarjapaikasta. Puurunen tuskin sellanen on? Mielenkiintosta nähä lähetäänkö kauteen näillä mitä on, vai haetaanko kaikenkarvasta vahvistusta. Rinkiin pitäis kuitenki saaha sellanen 20 pelaajaa.
kinkladze

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 01.11.2006 klo 15:01:57


Esimerkiksi mokke kannattas vaihtaa, Luukkonen ei oo liigatason veskari, ainakaan mun mielestä. Okei, Atlantis pelissä nappas ihan nätisti, mutta yleensä sejähmettyy viivalle, ja yrittää katseella pysäyttää palloja.  Kakkosmokkena menis.

Eikä kukaan ole silti vielä epäillyt sopupeleistä? ::)
Brown Ale

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 01.11.2006 klo 15:03:52

Luuletko että jossain Englannin liigan seuroissa kaikki pelaajat jotka otetaan testiin ovat huippuvahvistuksia? Ei suinkaan. Vain murto-osa testiin kutsutuista pelaajista lyö itsensä läpi. Näin se on ulkomailla ja myös Oulussa. Ei testaamisessa todellakaan ole mitään pahaa. Jokainen, joka jalkapallosta jotain ymmärtää, tietää tämän tosiasian. Ylos

En luule. Mutten myöskään luule, että "joukkueet englannin liigan sarjoissa", saatikka muissakaan ammattimaisissa sarjoissa kantaisivat pitkin kautta joukkueeseen tusinoittain tusina-vahvistuksia ympäri maailmaa, vailla nähtävästikään minkäänlaista hajua pelaajien todellisesta tasosta. Suhteista ulkomaille ollaan yhtä mieltä, mutta niitä voi ja tulisi käyttää myös harkitusti.  ;)

Potentiaalisia pelaajiahan on hyvä testata, eikä siinäkään mitään pahaa.  Ylos
Ja virheitäkin saa toki tehdä. Kunhan ei tee niitä kaikkein isoimpia. Toistuvasti.
kinkladze

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 01.11.2006 klo 15:05:54

En luule. Mutten myöskään luule, että "joukkueet englannin liigan sarjoissa", saatikka muissakaan ammattimaisissa sarjoissa kantaisivat pitkin kautta joukkueeseen tusinoittain tusina-vahvistuksia ympäri maailmaa, vailla nähtävästikään minkäänlaista hajua pelaajien todellisesta tasosta. Suhteista ulkomaille ollaan yhtä mieltä, mutta niitä voi ja tulisi käyttää myös harkitusti.  ;)

Potentiaalisia pelaajiahan on hyvä testata, eikä siinäkään mitään pahaa.  Ylos
Ja virheitäkin saa toki tehdä. Kunhan ei tee niitä kaikkein isoimpia. Toistuvasti.


Tuskinpa Oulussakaan on tusinoittain rahdattu vahvistuksia kesken kautta. Eikös ne mahdu aikalailla yhden käden sormiin nuo viime kaudella kesken kauden tulleet? Vanhoista on kuule otettu opiksi jo kauan sitten. Taas on pojalla puheet kuin Elviksellä konsanaan. Mieti hei vähän. Alas
Vuoden Vaihde

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: OTP, AC Oulu, Djurgårdens IF


Vastaus #16 : 01.11.2006 klo 15:34:16

En jaksa kaivella kun tämä on tätä paskaa mutta huhuja on liikkunut siitä, että Hapeen päin ollaan oltu yhteydessä entisten oululaisten pelaajien taholta ja monet ovat ilmoittaneet haluaan palata Ouluun pelaamaan liigajoukkueeseen. Käytännössä kyseeseen voisi tulla ainakin FC Hakan Kauppila ja ehkä suurin varauksin Okkonen. Joukkuehan oli tarkoitus saada kasaan joulukuuhun mennessä mikä on sinällään kunnioitettavaa koska nythän nuo markkinat käyvät kuumina...tai sitten ei...
kinkladze

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 01.11.2006 klo 15:39:47

Ensin tosin pitää kerätä Hapelle 3x viime kauden ansiot ja sitten vasta lähteä pelaajamarkkinoille. Kiire taitaa tulla. Pankista pankkilainaa? ???
GT

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 01.11.2006 klo 15:40:51

En jaksa kaivella kun tämä on tätä paskaa mutta huhuja on liikkunut siitä, että Hapeen päin ollaan oltu yhteydessä entisten oululaisten pelaajien taholta ja monet ovat ilmoittaneet haluaan palata Ouluun pelaamaan liigajoukkueeseen. Käytännössä kyseeseen voisi tulla ainakin FC Hakan Kauppila ja ehkä suurin varauksin Okkonen. Joukkuehan oli tarkoitus saada kasaan joulukuuhun mennessä mikä on sinällään kunnioitettavaa koska nythän nuo markkinat käyvät kuumina...tai sitten ei...

Okkonen nyt tuskin tulee kyseeseen, koska teki ihan vastikään kahden vuoden jatkon Hakan kanssa.

Yhteydenotot pelaajiin on aloitettu Hapen johdolla maanantaina. Tälle varaukseton  Ylos Tuoppi Ylos Eilen vielä asioissa ei oltu edistytty juurikaan.
misteri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FF Poker Tour I Bracelets: Final, Main, Money


Vastaus #19 : 01.11.2006 klo 15:41:28

En jaksa kaivella kun tämä on tätä paskaa mutta huhuja on liikkunut siitä, että Hapeen päin ollaan oltu yhteydessä entisten oululaisten pelaajien taholta ja monet ovat ilmoittaneet haluaan palata Ouluun pelaamaan liigajoukkueeseen. Käytännössä kyseeseen voisi tulla ainakin FC Hakan Kauppila ja ehkä suurin varauksin Okkonen. Joukkuehan oli tarkoitus saada kasaan joulukuuhun mennessä mikä on sinällään kunnioitettavaa koska nythän nuo markkinat käyvät kuumina...tai sitten ei...
Varmaan myös Jatta ja Tenkula, kaikki vahvistaisi nykyistä ryhmää  Ylos
GT

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 01.11.2006 klo 15:42:46

Ensin tosin pitää kerätä Hapelle 3x viime kauden ansiot ja sitten vasta lähteä pelaajamarkkinoille. Kiire taitaa tulla. Pankista pankkilainaa? ???

Laadusta pitää maksaa. Lisäksi Hape tekee valmennuksen ohella myös Miigan työt, eli ne missä Miiga epäonnistui. Joukkueen kokoamisessa siis.
shots

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 01.11.2006 klo 15:43:48kinkladze

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 01.11.2006 klo 15:44:00

Jään innolla odottelemaan kuinka hyvin Hape onnistuu. Pelekään pahinta. ;D
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 01.11.2006 klo 15:44:29

Okkonen nyt tuskin tulee kyseeseen, koska teki ihan vastikään kahden vuoden jatkon Hakan kanssa.

Antti Okkosella taitaa taas olla vielä vuosi Landskronan kanssa sopimusta jäljellä, näin ainakin oli vuosi sitten (eli sopimus 2008 saakka) kun MyPa kyseli ja eiköhän anjalankoskelaiset ole tarjoamassa sopimuspaperia jos mies kyllästyy Superettaniin.

Kinky voisi lopettaa huutelun, rasittavaa lukea ketjua jossa yksi mouhuaa samaa asiaa kuin sata edellistä viestiä aiemmassa ketjussa.
Vuoden Vaihde

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: OTP, AC Oulu, Djurgårdens IF


Vastaus #24 : 01.11.2006 klo 15:49:08

Antti Okkosella taitaa taas olla vielä vuosi Landskronan kanssa sopimusta jäljellä, näin ainakin oli vuosi sitten (eli sopimus 2008 saakka) kun MyPa kyseli ja eiköhän anjalankoskelaiset ole tarjoamassa sopimuspaperia jos mies kyllästyy Superettaniin.

Kinky voisi lopettaa huutelun, rasittavaa lukea ketjua jossa yksi mouhuaa samaa asiaa kuin sata edellistä viestiä aiemmassa ketjussa.

Asia selvä...kuitenkin yhteydenottoja entisiltä oululaisilta on kuitenkin tullut eli joka tapauksessa kiinnostusta on  Ylos

 
Sivuja: [1] 2 ... 35
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa