FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
16.12.2018 klo 00:53:41 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 96 [97] 98 ... 106
 
Kirjoittaja Aihe: Jyväskylän stadiontilanne  (Luettu 345182 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
ilpo

Poissa Poissa


Vastaus #2400 : 15.02.2018 klo 08:57:02

Minkälaiset lisenssiehdot siellä kendon puolella on jos tuo nykyinen halli ei täytä ehtoja? Ottaisin villisti hyppienkiljuen samanlaisen virityksen samalla kapasiteetilla vastaan jalkapallon puolelle milloin vain. Ei mene nallekarkit aivan tasan millään.
fudis-stara

Poissa Poissa


Vastaus #2401 : 15.02.2018 klo 10:53:59

Jyppin tulevaisuuden näkymissä on heidän mainitsemanaan olla eurooppalainen suurseura, joten kyseinen areena ajaa sitäkin asiaa. Lisänä on vasta saavutettu mestaruus ja mitä vielä tuleman pitää.

Kunnon areena pelata on myös suuri vetovoimatekijä joilla pelaajienkin kiinnostus saadaan aikaan kaiken muun hyvän lisäksi.

Ongelmahan on jalkapallon puolella juuri aneeminen vetovoimatekijä 2018 vuonna, eli aivan kälyiset olosuhteet verrattuna moniin Suomen paikkakuntiin, niin ykkösen kuin liigankin tasolla. Parantuneet ne tosin on josta kiitos sinne minne se kuuluu, mutta näillä ei nykypäivänä juuri pullistella......enempikin juuri ja juuri pysytellään pinnalla. Vetovoima ja talous riippuu todella monenlaisista asioita joista vähäisin ei ole kunnolliset olosuhteen lajissa kuin lajissa....jopa asialliset suihkutilatkin :)  Henk,koht mutuna mainitsen että jos jalkapallolle tulee Palloliiton ja paikallisten toivein jalkapallohalli, niin mieleeni nousee nykyisen Hipposhallin kaltainen paikka jossa toki talvisin hyvin treenataan ja pelaillaan muttei niinkään kesällä. Huono asia kyseisen kaltainen halli ei ehkä olisi mutta Stadionia huonompi, ja hallin saaminen voi myös vaikeuttaa toivotun stadionin saamista useilla vuosilla. Jalakapalloihmisenä haluaisin vihdoinkin nähdä että Jyväskylässäkin päästäisiin harrastusmahdollisuuksissa edes hyvälle kansalliselle tasolle ja sitä kautta paranisi jossain määrin myös vetovoima yms muunlaiset tekijät.
DrMultihunter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK, Huuhkajat


Vastaus #2402 : 15.02.2018 klo 11:05:26

Aika heikko vertaus. . Ootko ikinä käynyt Harjulla?
Olen monta kautta, oletko sinä ikinä käynyt LähiTapiola areenalla ja muissa liigahalleissa niinpä niin...
juzzz

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: JJK


Vastaus #2403 : 15.02.2018 klo 11:21:23

Olen monta kautta, oletko sinä ikinä käynyt LähiTapiola areenalla ja muissa liigahalleissa niinpä niin...

Olen käynyt tuossa paikallisessa ja Hartwallilla.

Voit huviksesi verrata vaikka Seinäjoen uutta stadionia ja Harjua niin saatat huomata mitä tarkoitan.
Heppu Hellämieli

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK


Vastaus #2404 : 15.02.2018 klo 12:20:08

Henk,koht mutuna mainitsen että jos jalkapallolle tulee Palloliiton ja paikallisten toivein jalkapallohalli, niin mieleeni nousee nykyisen Hipposhallin kaltainen paikka jossa toki talvisin hyvin treenataan ja pelaillaan muttei niinkään kesällä. Huono asia kyseisen kaltainen halli ei ehkä olisi mutta Stadionia huonompi, ja hallin saaminen voi myös vaikeuttaa toivotun stadionin saamista useilla vuosilla.

Tuossapa skenaario, joka itseänikin kylmää. Jalkapallo on lähtökohtaisesti ulkoilmalaji, mikä lienee itsestäänselvyys (?). Tottahan sitä olisi syksyn viimeisillä kierroksilla kun räntää lentää vaakatasossa pelailla mukavasti katon alla sisätiloissa. En vain millään kykene kuvittelemaan sitä tilannetta, että jollain keskikesän helteillä JJK pelaisi sarjaottelunsa hallissa, mikäli siinä nyt ei sitten sitä avattavaa kattoa ole (jota suuresti epäilen).

Jalkapallohalli, niin oivallinen kun se talviharjoitteluun olisikin, pitäisi olla prioriteettilistalla stadionin jälkeen, mikäli hallille tarvetta edes on. Meillä on jo Vehkis, joka toimii tällä hetkellä em. tarkoitukseen. Sen sijaan lajin kunnollinen päänäyttämö itse sarjatoimintaan tästä kaupungista puuttuu edelleen. Kun täällä näitä kendovertauksia ollaan viljelty, niin kai se olisi Jypin kohdalla vähän sama kuin että rakennetaan jonnekin "ostarin kellariin" kesäharjoitteluun uusi täysimittainen harjoituskaukalo käytännössä ilman katsomoita ja itse sarjapelit talvella olisi sitten jossain Viitaniemen tekojäällä, jonne kaukalon laidat rakennettaisiin aina kulloistakin peliä varten ja pelin jälkeen purettaisiin pois, jotta muutkin rusettiluistelijat pääsevät jäälle. Sori, jos joku em. vertausta on jo käyttänyt.

En edelleenkään välttämättä haikaile tässä vaiheessa tänne jotain Seinäjoen kaltaista stadikkaa kultaisine hanoineen (en tietenkään jarruttele jos hilloa ja tahtoa moiseen löytyy!). Minulle riittäisi alkuvaiheessa jalkapallokenttä (päättäjät huom! Ilman juoksuratoja!), siihen pitkin hampain tekonurmi (näiden leveysasteiden realiteetit tunnustaen), valot ja vaikka ensialkuun joku 2000-4000 katsojan katettu katsomo (tai katsomot) sekä sen oheen sos.tilat ja kioskit. Rakennettaisiin se niin, että myöhempinä vuosina sitä voisi katsojakapasiteetin ja muiden toimintojen puolesta vähitellen budjetin salliessa laajentaa. Jos Hippos-hankkeen kytkynä on mahdollista saada Seinäjoen kaltainen stadion, niin fine. Epäilenpä kuitenkin ettei saada, ja jos vaihtoehtoina on saada edes edellä kuvailemani "karvalakkimalli" tai ei mitään, niin luulenpa, että se karvalakki otetaan. Pelkäänpä vain, että tällä hetkellä Hippokselle puuhataan kilpailutoimintaan sopimatonta jalkapallon harjoitus-, koe- ja tutkimushallia tms. ja sarjatoiminta JJK:n osalta jatkossa toimisi edelleen Harjulla, juoksuratojen takana.
Tombey

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK, FCV Reds


Vastaus #2405 : 15.02.2018 klo 19:13:59

Juoksuradat häiritsevät katselukokemusta, mutta kunnon mukavuuksien puute on se pahin jarru. Ei kukaan halua juoda matsioluttaan räntäsateessa, valotolpan blokatessa näkyvyyttä ja katsomoon ei viitsi mennä istumaan, kun siellä on vielä kylmempi.

Tätähän se on toki monella muullakin paikkakunnalla. Yleisurheiluun sadan vuoden takaiset tilat ovat ehkä riittävät, mutta eivät moderniin futikseen. Viime syksyn liigapelejäkin oli katsomassa vain kourallinen porukkaa. Sarjatilannekin verotti, mutta ehkä kunnon stadionille olisi silti joku eksynyt.

Vituttaa.
joku roti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: "guaranteed orgy of bullshit"


Vastaus #2406 : 15.02.2018 klo 20:46:59

Juoksuradat häiritsevät katselukokemusta, mutta kunnon mukavuuksien puute on se pahin jarru.

Tämä on tietysti ykkösasia katsojan kokemuksen kannalta. Seuran näkökulmasta korostunee se, että yritysmyynti on aika hankalaa, kun ei voi myydä sillä idealla, että joku toisi omat asiakkaansa viihtymään matsiin ja kestitsisi heitä siellä. "Tässä on tämä kapinen kylmä teltta, jossa on tarjolla makkaraa. Tuonne bajamajaan voit käydä kusasemassa ja sitten hierotaan miljoonadiilit eiks je?" Onko Harjulla edes yhtä kokoustilaa? Onko siellä edes jotain tilaa, johon voisi itse rakentaa jotain viihtyisää? Vastaus taitaa olla ei? Seura on toki yrittänyt järjestää yhteistyötä esim. Vesilinnan ravintolan kanssa, mikä on tietty hyvä idea, mutta vaikealta tuntuu.

Lainaus
Vituttaa.

Sama.
Luca#9

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK, Blaugrana


Vastaus #2407 : 16.02.2018 klo 10:04:19

Tämä on tietysti ykkösasia katsojan kokemuksen kannalta. Seuran näkökulmasta korostunee se, että yritysmyynti on aika hankalaa, kun ei voi myydä sillä idealla, että joku toisi omat asiakkaansa viihtymään matsiin ja kestitsisi heitä siellä. "Tässä on tämä kapinen kylmä teltta, jossa on tarjolla makkaraa. Tuonne bajamajaan voit käydä kusasemassa ja sitten hierotaan miljoonadiilit eiks je?" Onko Harjulla edes yhtä kokoustilaa? Onko siellä edes jotain tilaa, johon voisi itse rakentaa jotain viihtyisää? Vastaus taitaa olla ei? Seura on toki yrittänyt järjestää yhteistyötä esim. Vesilinnan ravintolan kanssa, mikä on tietty hyvä idea, mutta vaikealta tuntuu.

Jep, yritysmyyntiä ajatellen palvelut ja kestitsemisfasiliteetit pitäisi saada kuntoon.

Mahdottomiahan tässäkään ei vaadittane ja vinkkiä voi hakea vaikka ihan tuosta Jypin nykyisestä ladosta. Ei nuo VIP-puitteet sielläkään suurta glamouria tarjoile, mutta säänsuoja, hyvällä hinnalla brändätty VIP-status, hyvä näkymä kentälle ja pieni luksuksen tuntu tarjoaa riittävästi, että aitiomyynti vetää. Aitiothan ovat suht vilpoisia, akustiikaltaan karmeita eikä se ruokapuolikaan hintaan nähden häävi ole, mutta sentään eri juttu kuin pressuteltta maantasossa. Isommissa aitioissa on sitten oma baaritiski ja -mikko/minna, joka kaatelee annoksia melko rajallisesta alkoholituotevalikoimasta. Saunomaan ei taida päästä?
Heppu Hellämieli

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK


Vastaus #2408 : 16.02.2018 klo 11:35:26

Harjulle tuollaisten edes etäisesti Jypin ladon katkislooseja muistuttavia VIP-puitteita ei taida kovin helpolla saada aikaan. Sen sijaan jos se uusi stadion saataisiin, niin sinne kaikki efortit. Ja jossei heti VIP-tilojen osalta toteutuisikaan niin sitten edes joku valmius joskus tulevaisuudessa. Katsotaan tämä Hippos2020-kortti nyt ensin ennen kuin ollaan hankkimassa karvanoppia autoon, jota ei vielä edes ole.
Luca#9

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK, Blaugrana


Vastaus #2409 : 16.02.2018 klo 13:24:50

Harjulle tuollaisten edes etäisesti Jypin ladon katkislooseja muistuttavia VIP-puitteita ei taida kovin helpolla saada aikaan.
Juuei, pääkatsomon julksivu(ko se nyt oli mikä) on suojeltu eli sinne ei kermakoppeja rouhimaan lähdetä. Lähinnä tuo huomio JYPinkin lopulta aika askeettisista aitioista tuli esitettyä ihan jo mahdollista uutta stadion hankettakin silmällä pitäen. Eli melko vähälläkin panostuksella voi saada myyvää tilaa, koska VIPin pienet puutteet hautautuvat baaritiskin ja ottelutapahtuman alle nähtävän helposti.
burmis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jyväskylä


Vastaus #2410 : 18.02.2018 klo 06:34:52

Tuskin edustusjalkapalloilulliset olosuhteet paranevat seuraavaan 10-vuoteen millään tavalla Jyväskylässä ellei Palloliitto ole vahvasti mukana. Palloliittoa kiinnostaa tällä hetkellä "vain ja ainoastaan" ympärivuotinen toiminta eli halli, joka mahdollistaa Valmennuskeskuksen toiminnan optimaalisesti. Toisin sanoen Hippos2020 tulee halli, kaikesta huolimatta. Palvelee se sitten jyväskyläläistä edustustoimintaa tai ei. Katottoman stadionin saa rakentaa keskenään.
Saa ottaa talteen.
Aarhus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Im nobody,nobody is perfect,therefore Im perfect


Vastaus #2411 : 18.02.2018 klo 06:54:56

Topikki kiinni. Vuodesta 2006 asti jauhettu paskaa stadionista Jyväskylään. Matsit pelataan yhä urheilukentällä ja kitistään kun Palloliitto ei maksa meidän harrastelua.
Hunter S Thompson

Poissa Poissa


Vastaus #2412 : 18.02.2018 klo 08:28:42

Näin lienee, katto tulee ja kyse siitä onko avattava vai ei.
Sirahvi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jyväskylän meininki


Vastaus #2413 : 07.03.2018 klo 18:00:56

Uutinen
Hippos2020 –hankkeen yhteydessä selvitetään jalkapallostadionin rakentamisen
mahdollisuus. Hanke etenee päätöksentekoon kuluvan kevään aikana.
Tavoitteena on saada asia päätettäväksi valtuuston kokouksessa 23.4.
Tuossa yhteydessä nousee esiin myös jalkapallostadionin rakentamisen
edellytykset ja mahdollisuudet Hippokselle.

Eli valtuustoaloite ei johtanut mihinkään erilliseen selvitykseen, vaan stadionmahdollisuutta selvitetään hippos2020-hankkeen sivussa. Jos ilmoitettuun aikatauluun on luottaminen, niin lähiviikkoina pitäisi tupsahdella esiin tarkempia lukuja, tilaohjelmia ym.

Yksi erittäin todennäköinen skenaario on, että päätöksenteko siirtyy kesälomien jälkeiseen aikaan.

Hunter S Thompson

Poissa Poissa


Vastaus #2414 : 03.04.2018 klo 06:01:50

Järeä päivitys Hippos 2020-hankkeen tiimoilta.  Jyväskylän entinen liikuntajohtaja Sihvonen, liikuntasuunnittelun professori Suomi ja tilapalvelun projektipäällikkö Viitanen tyrmäävät hankkeen monesta suunnasta päivän Keskisuomalaisessa. Joitain nostoja:

- "Mikä on JYP Jyväskylä Oy:n taloudellinen tilanne. Tästäkö on kyse koko Hippos 2020-hankkeessa?"

- Kaupungin jäähalliyhtiö tekee vuosittain 400 000 euron tappiot ja nyt niiden miljoonien kertymää ollaan siirtämässä alueen rakentamisen yhteydessä kaupungille

-"Tutkimus, innovaatiot ja opetus ovat savuverho Hippoksella"

- Tilapalvelun Erikson, kiekkomies, siirtyy kaupungilta eläköitymisen jälkeen Hippos-hankkeen palkkalistoille: jääviys liian ilmeinen

- 30-50 miljoonan pysäköinti ratkaisematta
Furu

Poissa Poissa


Vastaus #2415 : 03.04.2018 klo 07:34:29

Ai että hanke olisikin JYPin saunaseuran masinoima :mietaa: Kuinkas paljon Harjulla on muuten vielä lunta? Puolisen metriä?
hamit

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SGE


Vastaus #2416 : 03.04.2018 klo 15:04:08

Järeä päivitys Hippos 2020-hankkeen tiimoilta.  Jyväskylän entinen liikuntajohtaja Sihvonen, liikuntasuunnittelun professori Suomi ja tilapalvelun projektipäällikkö Viitanen tyrmäävät hankkeen monesta suunnasta päivän Keskisuomalaisessa. Joitain nostoja:

- "Mikä on JYP Jyväskylä Oy:n taloudellinen tilanne. Tästäkö on kyse koko Hippos 2020-hankkeessa?"

- Kaupungin jäähalliyhtiö tekee vuosittain 400 000 euron tappiot ja nyt niiden miljoonien kertymää ollaan siirtämässä alueen rakentamisen yhteydessä kaupungille

-"Tutkimus, innovaatiot ja opetus ovat savuverho Hippoksella"

- Tilapalvelun Erikson, kiekkomies, siirtyy kaupungilta eläköitymisen jälkeen Hippos-hankkeen palkkalistoille: jääviys liian ilmeinen

- 30-50 miljoonan pysäköinti ratkaisematta
Tuhat kertaa tämä ja mietaa perään. Toivotaan että toteutuu yleishyödyllisenä infran kehityshankkeena joka parantaa kaikkien Jyväskylän päälajien olosuhteita.
Kosmoksen Härkä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ennakollinen näkemys


Vastaus #2417 : 03.04.2018 klo 15:15:39

Tämä kun on mielipidekirjoitus, niin uskaltanee kopioida kokonaisuudessaan foorumille ja näin jälkipolville ihmeteltäväksi. :)
https://www.ksml.fi/mielipide/mielipidekirjoitus/Hippos-2020-on-miljoonien-lahjoitus-veronmaksajilta/1177049

Lainaus
Hippos 2020 on miljoonien lahjoitus veronmaksajilta

Jyväskylän jäähallin yksityistäminen v. 2008 on hyvä huono esimerkki tappioiden siirtämisestä veronmaksajille. Jäähallin rahoitus päätettiin Markku Anderssonin (kok.) ollessa kaupunginjohtaja ja Veijo Koskisen (sd.) ollessa kaupunginhallituksen puheenjohtaja.

Lainojen takaisinmaksu tapahtuisi Hippos 2020 -sopimusten teon yhteydessä. 4,5 miljoonan lainat maksetaan pois Jyväskylän kaupungilta nostettavalla lainalla. Normaali velallinen keräisi 10 vuoden laina-aikana rahat ja maksaisi velat.

Jäähalliyhtiö ei varautunut riittävästi lainojenmaksuun, eikä jäähallin käyttäjiltä peritty riittäviä maksuja. Veronmaksajille aiheutuu 10 vuoden ajalta joka vuosi laskennallisesti keskimäärin n. 450 000 euroa vuodessa.

Jäähallin yhden vuoden avustuksella esim. Jyväskylän Kiri pääsisi veloistaan. Kaupungin tappio Hippos-hankkeen käynnistyessä on 3 miljoonaa. Mikä on jäähalliyhtiön johdossa olevan kaupungin luottamusmiehen, hallin toimitusjohtaja-virkamiehen ja kaupungin kontrollerin vastuu?

Hippos-hankkeen uskottavuus menee, jos tappiollisen jäähalliyhtiön toimitusjohtaja-virkamies siirtyy kaupungilta eläköidyttyään Hippos-hankkeeseen töihin – poliittinen ja moraalinen jääviys on liian suuri.

Mikä on JYP Jyväskylä Oy:n taloudellinen tilanne? Tästäkö on kyse koko Hippos 2020 -hankkeessa? Tutkimus, opetus ja innovaatiot ovat savuverho Hippoksella, johon kietoutuu uusi laboratorio. Sen maksaa Yliopistokiinteistöt.

Vaarana on Hippoksen maa-alueen ja rakennusten myyminen alihintaan yksityisille. Jos Jyväskylä ei palaa urheilumuotojen tasapuoliseen kohteluun, Hippos-suunnitelmat eivät saa valitusten vuoksi lainvoimaa. Luottamushenkilöiden tulisi keskeyttää prosessi.

Hippoksen liikenne- ja pysäköintijärjestelyt on ratkaisematta. Niiden hinta on n. 30–50 miljoonaa. Liikuntatapahtumien suurin ongelma lähiasukkaille on liikenteen ruuhkautuminen. Hippos-sopimuksia ei saa hyväksyä ennen liikenne- ja pysäköintiratkaisuja.

Rakennusammattilaisilta tulee palautetta, että Hippoksella purettavaksi aiottujen rakennusten kunto ei ole niin huono kuin korjausasteet näyttävät.

Jäähallin peruskorjaus valmistui 9 vuotta sitten ja KIHU:n Hipposhallin laajennus v. 2012, kuten sen rakennekorjauksetkin. Peruskorjattujen rakennusten elinkaari ei ole näin lyhyt. Jäähallin, Monitoimitalon ja Hipposhallin purkaminen on tuhlausta. Puolueettomia arvioita tarvitaan. Nyt on aikalisän paikka!

Vaadimme vastauksia seuraavin kysymyksiin ennen Hippos 2020 -päätöksiä valtuustossa: Miten hoidetaan alueen liikennejärjestelyt ja paikoitus? Mitkä ovat kaupungin todelliset kustannukset hankkeessa? Sitoutuuko kaupunki maksamaan seurojen käyttökustannuksista 10 prosenttia ylittävän osuuden? Miten turvataan liikuntatoimen henkilöstön asema? Miten estetään valtionapujen takaisinperintä, jos Hipposhallin KIHU:n laajennustilat puretaan? Miten Hippoksella toimivien LIKES:n, KIHU:n ja Jyväskylän Urheiluakatemian vuokrasubventiot kaupungilta turvataan tasapuolisesti? Ketkä ovat vastuullisia Jäähalli Oy:n tappioihin ja miten turvataan, että jatkossa ei vastaavaa kaadu kaupungin veronmaksajille? Miten aiotaan hoitaa tasapuolinen velkaseurojen saatavien perintä ja Jyväskylän liikuntaelämän yhdenvertainen kehittäminen?

Pekka Sihvonen

liikuntajohtaja vv. 1997–2017

Kimmo Suomi

liikuntasuunnittelun professori

Ilmo Viitanen

tilapalvelun projektipäällikkö 1993–2016

Jyväskylä
juzzz

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: JJK


Vastaus #2418 : 03.04.2018 klo 19:28:50

Sopupallojäärät puhuu asiaa!
dbc020

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat


Vastaus #2419 : 03.04.2018 klo 20:15:54

Vasemmistosta päivää. Proffa joka vastusti Vehkahallin kuplaa turhana ja ei mitään käyttöä kommentillaan ja yksi palkannut sen oikean seuran pelaajia töihin omaan yksikköönsä "kesätöihin" ja rahaa kyllä löyty ideologisesti oikealle seuralle tekonurmen tekoon  paikkaan jossa ei ole minkäänlaisia pysäköintimahdollisuuksia.

300 milj. Ei tule veronmaksajilta ja niitä nykyisiä rakennuksia pitää kuitenkin uudistaa vähintään samalla summalla kuin nyt on kaupungin panos( 30mil,€) ja sillä ei saada kuin paikkaa paskan päälle.
Populismi on sairasta tuli se sitten vasemmalta tai oikealta.
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: http://secularjihadists.libsyn.com/


Vastaus #2420 : 03.04.2018 klo 20:53:36

Vasemmistosta päivää.
Ei kai se Jypin toimistolla sijaitse?

Ökykiekkohallikusetus peruttava tai muokattava reilummaksi.
kaksi vasenta jalkaa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aragonia


Vastaus #2421 : 03.04.2018 klo 21:30:59

Ei kai se Jypin toimistolla sijaitse?

Ökykiekkohallikusetus peruttava tai muokattava reilummaksi.
Jäähalli uusiksi, kun sopupallo- ja futisstadikka ovat valmiina.
dbc020

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat


Vastaus #2422 : 04.04.2018 klo 14:16:44

Ei kai se Jypin toimistolla sijaitse?

Ökykiekkohallikusetus peruttava tai muokattava reilummaksi.

Ei kun nuo kyseiset herrat aatemaailmaltaan.
Heppu Hellämieli

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK


Vastaus #2423 : 04.04.2018 klo 15:03:50

Kuinkas paljon Harjulla on muuten vielä lunta? Puolisen metriä?

Jos terminen kevät pääsee tällä viikolla ihan oikeasti näillä leveyasteilla käyntiin, niin jokohan kaupungin kubota ruopaisee lykkimään lumia Harjun nurmelta ja saadaan harsot levitettyä ja lämmöt päälle? 3,5 viikkoa sarja-avaukseen, joten sais olla tuona aikana oikeasti lämmintä ja kuivaa. Joko 28.4. matsi siirretään tai Harjulla nähdään suopotkupallon esiturnaus. Veikkaan ottelusiirtoa sillä Harjun nurtsin kuivuminenkin taitaa ottaa nykyään aikaa.
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: http://secularjihadists.libsyn.com/


Vastaus #2424 : 05.04.2018 klo 08:47:03

Ei kun nuo kyseiset herrat aatemaailmaltaan.
Vasemmistolainenkin voi joskus olla oikeassa.

Tänään sitten kiekkomafian vastaisku, ja oli kyllä aika onneton. Ja ylimielinen. Sieltä vain paukuteltiin, että näin oli ja näin on, perustelut nähtiin aika tarpeettomiksi.

Ja loppuun vielä konsulttikielioksennus
Uutinen
Hippos2020 on uudenlainen tapa toimia


https://www.ksml.fi/mielipide/mielipidekirjoitus/Iloa-ja-hy%C3%B6ty%C3%A4-Hippoksesta/1177921

 
Sivuja: 1 ... 96 [97] 98 ... 106
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines