FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
30.05.2024 klo 22:39:29 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2] 3 ... 142
 
Kirjoittaja Aihe: Jyväskylän stadiontilanne  (Luettu 518597 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Kuqqen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vaimo ei ymmärrä mitä Kiffen mulle merkitsee


Vastaus #25 : 03.11.2006 klo 00:24:27

JJK:n toimintaa jo vuosia sivusta seuranneena täytyy korjata että jjk ei ole tehnyt yhtään konkurssia.  :)

Samaa mieltä. Eikai ne vois tota nimeä tollasenaan käytää, jos ois konkurssit takana. Faktat kuntoon saatana!
Aanri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Atlante


Vastaus #26 : 03.11.2006 klo 00:31:17

k.
« Viimeksi muokattu: 09.04.2012 klo 09:45:45 kirjoittanut Aanri »
JJK Kuokkala

Poissa Poissa


Vastaus #27 : 03.11.2006 klo 09:29:19

Aikoinaan kun pelasin jääkiekkoa niin muistan kun Jyväskylään yritettiin saada harjoitushallia. Joskus about 1989 oli massiivinen mielenosoitus kaupungintalon edustalla. Huudettiin käyttäkää päätä, antakaa jäätä!

Joku valtuuston slutti tuli pitämään puheen mikrofooniin kaupungintalon parvekkeelle valtuuston kokouksen jälkeen, että harjoitushallia ei rakenneta. Kovat oli silloin väännöt, mutta niin se vaan lopulta rakennettiin.

Matka on pitkä uuteen jalkapallostadioniin, mutta se saadaan kun urheilulisen menestyksen lisäksi tehdään seuraavat toimenpiteet:

1) JJK:ta pitää saada tunnetummaksi. Keväällä ennen kauden alkua JJK:n teltta pystyyn kävelykadulle, josta jaetaan tietoa tulevasta kaudesta, myydään kausikortteja, fanituotteita, kerrotaan faniryhmän toiminnasta mainostetaan vieraspelien linja-auto reissuja jne. Telttaa pyöritetään talkootyöllä.

2) Valtuustoon pitää saada jalkapalloihmisiä. Jalkapalloihmisiä pitää saada jokaisen puolueen listoille, niin jokaiselle löytyy mielekäs ehdokas. Jalkapalloihmisten scouttaaminen ehdokkaiksi on aloitettava välittömästi.

3) Keskisuomalaiseen on saatava enemmän juttuja JJK:sta. On alettava luomaan suhteita sinne päin, ilmaista viinaa ja muita lahjuksia jos ei muu auta.

4) Kaupungin johtoportaalle on myytävä ajatusta, että kun JJK on veikkausliigassa niin on realistiset mahdollisuudet päästä eurokentille, joka olisi loistavaa mainosta kaupungille. Ajatella olla kaupunginjohtaja Jyväskylässa joka on tunnettu euromenestyksen ansiosta koko euroopassa. Euromenestys lisää turismia. Ei kannata vedota suurajoilla niitä ei juuri kukaan seuraa euroopassa.

5) Sitten kun ollaan noustu veikkausliigaan, niin pistetään pystyyn muutama kunnon mielenosoitus kaupungintalon edustalla.

« Viimeksi muokattu: 03.11.2006 klo 09:34:21 kirjoittanut JJK Kuokkala »
LDB

Poissa Poissa


Vastaus #28 : 03.11.2006 klo 09:46:34

Kuokkala, JJK ei ole velaton seura, velkaa on ihan riittävästi. Tämähän ei tarkoita sitä, ettei menestyä voisi, mutta on vaikea nähdä talouden tasapainottuvan ykkösessä, kun kakkosessakin jouduttiin tekemään velkaa.

Toivotaan kuitenkin, että tämä pieni jalkapallobuumi saadaan Jyväskylässä hyödynnettyä jollakin tasolla myös talouspuolella.
MINSK

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FCL FCB KaDy


Vastaus #29 : 03.11.2006 klo 09:48:30

Kyllä nyt on viitseliäs, jos kohta positiivinen, trolli asialla. FF:n perinteiset "slutti"-ääliömäisyydetkin opittu käyttöön.


The Real Wolf

Poissa Poissa


Vastaus #30 : 03.11.2006 klo 10:01:09

Kyllä nyt on viitseliäs, jos kohta positiivinen, trolli asialla. FF:n perinteiset "slutti"-ääliömäisyydetkin opittu käyttöön.
- Ketäs niitä nyt onkaan niitä pitkän linjan jyväskyläläisiä forumisteja...  ::)
JJK Kuokkala

Poissa Poissa


Vastaus #31 : 03.11.2006 klo 10:01:26

Tarkoitukseni ei ole trollata.

Toki tiedän Jyväskylän realiteetit uuden stadionin rakentamiseen, mutta ei sen nyt näin koville pitäisi ottaa jos jonkinlaista kehitystä kaupungin jalkapallotoimintaan yritetään saada. Toki realismia on hyvä olla, mutta aina ei kannata valmiiksi luovuttaa suomalaiseen tyyliin aijai sentään, me on hävitty tää peli.

Jokainen varmaan on samaa mieltä siitä, että Harju ei pitemmän päälle riitä veikkausliigaan. Ja siitä että epätovoisempiakin seuroja kuin JJK on noussut sinne veikkausliigaan. Kerran ykkösessä pelataan niiin nousu on mahdollinen. Joten jonkinlainen kenttäratkaisu voi olla hyvinkin ajankohtainen muutaman vuoden sisällä.

Ketjun avaukseni alkupereäisenä tavoitteena oli aloittaa keskustelu JJK stdiontilanteesta. Joten kysymykseni on mikäli JJK nousee veikkausliigaan miten kenttäongelma ratkaistaan?
Clooney

Poissa Poissa


Vastaus #32 : 03.11.2006 klo 10:50:37

 :) Seuran sivuiltahan saat jotain historiatietoja. Edellinen JJK lopetti palloilun ilman konkurssia kun JJK Junioreiden joukkue nousi samaan sarjaan eli 2. divariin ja sen sarjapaikalla jatkettiin jyväskyläläistä futista. Aikoinaan JJK:n edeltäjä JyP-77 ei myöskään tehnyt konkkaa vaan nimimuutos tehtiin Jypin ja JyPKin puuhamiesten ideoimana ja "voimat" yhdistäen miesten jalkapalloilun edistämiseksi.
JJK Kuokkala

Poissa Poissa


Vastaus #33 : 03.11.2006 klo 13:31:00

Mikä talous? Ei rahaa --> ei taloutta.
Nyt on pikkuoravat saaneet näppiksen auki  ;D
Katsotaanhan hankinnat kevääseen, tuleeko säilyjäjoukkuebudjetti vai konkurssijoukkuebudjetti  :-[

Urheilu - 01.10.2006

Pöytä on katettu Ykkösessä JJK:lle

Jyväskylän jalkapallopiireissä ei ole mitään odotettu yhtä kiihkeästi kuin JJK Jyväskylän nousua jalkapallon Ykköseen. Jyväskylässä on jo muutaman vuoden ollut Ykkösen joukkueelle sosiaalinen tilaus, taloudelliset edellytykset ja tuhannen ihmisen katsojapotentiaali. Jyväskylän kokoisessa kaupungissa Ykkösen joukkue pärjää paksusti, eikä Jyvässeudulla olisi hädän päivää Veikkausliigan ryhmälläkään. On ollut omituista, että viimeiset kahdeksan vuotta Kakkonen on ollut jalkapallon korkein sarjataso Jyväskylässä.

JJK Jyväskylä kipuaa vaivatta vähintään Ykkösen keskikastiin, jos seurassa vain pelataan kortit oikein. JJK Jyväskylällä on talous kunnossa. Jo nyt 200 yritystä tekee seuran kanssa yhteistyötä ja ensi vuonna yhä suurempia yrityksiä tulee yhä suuremmilla panoksilla mukaan. Jalkapallo on jääkiekon ohella yrityselämän suosiossa ja sen JJK:n on hyödynnettävä.

JJK:n kotiotteluissa on tällä kaudella ollut keskimäärin 623 katsojaa. Ykkösessä katsojamäärä nousee helposti yli tuhannen. JJK:lla on oiva tilaisuus vankistaa asemiaan Jyväskylän palloilukartalla. Jos joukkue menestyy, saadaan Harjun katsomoon sellaisiakin ihmisiä, jotka tulevat sinne elämyksen, ei urheilun takia. Jalkapallon seuraaminen Harjulla voi olla ensi kesänä muoti-ilmiö.

Jyväskylä on tuoreen tutkimuksen mukaan Suomen viidenneksi houkuttelevin kaupunki. Kaupungissa asuu jo nyt Veikkausliigan pelaajia ja moni kova pelimies miettii ensi kesän pestiään toisenkin kerran, kun viesti JJK:n sarjanoususta heidät saavuttaa. Jyväskylän jalkapallossa on ostajan markkinat ja JJK pelaajamarkkinoilla haluttu seura.

JJK:n seurajohtajat ovat oppineet edellisestä Ykkösessä vierailusta. Ykkösessä joukkue pitää olla ammattimaisempi, kalliimpi ja kokeneempi. Seuran organisaation on pidettävä jalat maassa, mutta kuitenkin rohkeasti nostettava budjetteja ja tehtävä investointeja. Ykkösessä pärjää 200 000 euron budjetilla, mutta JJK pystyy imuroimaan rahaa enemmänkin.

Parin kauden jälkeen JJK:ssa on tähyiltävä Veikkausliigan suuntaan. Kynnys Kakkosesta Ykköseen on paljon korkeampi kuin Ykkösestä Veikkausliigaan.

Kirjoittaja on Keskisuomalaisen urheilutoimituksen esimies

**********************************************************************************************
Tummennukset minun.

Lisää JJK tietoa: http://jalkapallo.hyperboards.com/index.php?action=view_topic&topic_id=2&start=31
President

Poissa Poissa


Vastaus #34 : 03.11.2006 klo 20:44:08

Edellinen JJK lopetti palloilun ilman konkurssia kun JJK Junioreiden joukkue nousi samaan sarjaan eli 2. divariin ja sen sarjapaikalla jatkettiin jyväskyläläistä futista.
Höpöhöpö  :-[
« Viimeksi muokattu: 07.11.2006 klo 23:24:23 kirjoittanut President »
toppahousu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool Reds!


Vastaus #35 : 03.11.2006 klo 21:14:08

ei sitä ykköseen vielä stadikkaa tarvi...joukkue ensin kuntoon..  ;)
President

Poissa Poissa


Vastaus #36 : 04.11.2006 klo 10:15:37

 Hyvä jos rahaa tulee, ja hevosella pääsee  ;D
« Viimeksi muokattu: 04.11.2006 klo 10:17:34 kirjoittanut President »
Turilas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK ja Huuhkajat


Vastaus #37 : 07.11.2006 klo 16:41:13

Voihan sitä visioida, mutta jos nyt ensin saataisiin muutamaan otteeseen se Harjun stadion täyteen ennen kuin aletaan miettimään oikeaa futisstadionia. Nykyisellään Harjulla on roimasti kapasiteettia, katsomotilaa on noin 4000 istumapaikkaa kiinteästi, katettuna 2500-2800 hengelle. JJK:n yleisöennätys on viime kaudella oli 1261, joten tilaa on. Katsotaan sitten, kun JJK alkaa vetää 2500 yleisökeskiarvoja.

Jos palataan maan pinnalle, niin oma pikainen parannusehdotukseni on tuon parkkipaikkatilanteen ratkaiseminen, joka on tällä hetkellä surkuhupaisa. Sadat tienvarsiin, männikköön ja pururadan varteen pysäköidyt autot aiheuttavat melkoisen hässäkän tullessaan ja lähtiessään. Tosin Harjun kulmilla ei taida pahemmin olla tilaa isomman parkkipaikan rakentamiseen, mutta ongelma tuo joka tapauksessa on.

Muistaakseni kuulin jossain yhteydessä spekulaatiota siitä, että Hippoksella oleva harjoitusnurmi voitaisiin muuttaa aidoksi jalkapallostadioniksi, tosin tuossakin taitaisi tulla tilaongelmia, mutta sijainti ainakin olisi oivallinen.

Yksi asia on joka tapauksessa selvää: omillaan JJK ei stadikkaan rakenna tahi laajenna Harjua. Siihen pitäisi saada joko avokätinen pääsponsori (Jyväshyvä Stadion? Valmet Stadion?), mutta todennäköisempi vaihtoehto lienee julkinen rahoitus ainakin osittain.

Olisihan tuo joka tapauksessa makeaa, jos Jyväskyläänkin saataisiin aito jalkapallostadion kunnon penkkeineen, tulostauluineen ja fasiliteetteineen, mutta sen verran isoja satsauksia nuo ovat, että ainoastaan vakavaraisilla ja perinteikkäillä suurseuroilla on varaa tuollaiseen. Nykyisellä parinsadan tuhannen budjetilla miljoonahankkeeseen on turha ryhtyä, etenkin kun suuri yleisö ei edelleenkään ole löytänyt tietään matseihin.
D mies

Paikalla Paikalla


Vastaus #38 : 07.11.2006 klo 19:42:51

Milteinpä on Mäntylän Archie lukenut ajatukseni, sillä tarkoitus oli itsekin tähän todeta, että jos JJK vain osaa pelata korttinsa oikein, ei se kaukana liigapaikasta voi olla jo aivan lähivuosina. 14 joukkueen liiga on sen verran iso, ja kun katsoo muita divariporukoita, niin potentiallisimmat haastajat voivat tulla vain TP-47/RoPS akselilta - Kokkola on taitaa olla liian pieni ja sivuraiteelle joutunut taajama liigapaikkakunnaksi.

Tuskinpa myöskään Harjulle suuria panostuksia tarvitsee tehdä. Jos liigapaikka joskus tulee todeksi, on kiusaus tekonurmeen varmasti kova, sillä niin pohjoisessa Jyväskylä kuitenkin on. Onneksi (?) Harjulla on myös niin paljon yleisurheilukisoja (Kalevan Kisat viime kesänä), ettei sitä varmaan helpolla tehdä. Luulisipa Harjun perusfasiliteeteista pidetyn myös aika hyvää huolta, kun siellä kerran Kalevan Kisatkin oli. Tuo parkkipaikkaongelma on todellinen, mutta sen kanssa on eletty jo pitkään.
JJK Kuokkala

Poissa Poissa


Vastaus #39 : 07.11.2006 klo 20:34:28

Tuskinpa myöskään Harjulle suuria panostuksia tarvitsee tehdä.

Niin. Taidanpa olla aikalailla erimieltä.

Lista tarvittavista parannuksista:

Kuppi-istuimet

Lisää katsomotilaa

Tulostaulu

Valot

Paremmat sosiaalitilat

Kentän lämmitys

Katsomon lämmitys

Lisää parkkitilaa

Eli periaatteessa tulee melkein halvemmaksi tehdä uusi stadion.

 
« Viimeksi muokattu: 07.11.2006 klo 20:36:48 kirjoittanut JJK Kuokkala »
MINSK

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FCL FCB KaDy


Vastaus #40 : 08.11.2006 klo 10:47:59

Harjulla koettu "parkkipaikkaongelma" on läski- ja kermaperseiden ongelma, ei todellisten jalkapallon ystävien. Mäki-Matin keskiluokkaakaan ei ruuhkien vuoksi erityisesti käy sääliksi.
misteri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FF Poker Tour I Bracelets: Final, Main, Money


Vastaus #41 : 08.11.2006 klo 10:56:28

JJK:n kotiotteluissa on tällä kaudella ollut keskimäärin 623 katsojaa. Ykkösessä katsojamäärä nousee helposti yli tuhannen. JJK:lla on oiva tilaisuus vankistaa asemiaan Jyväskylän palloilukartalla. Jos joukkue menestyy, saadaan Harjun katsomoon sellaisiakin ihmisiä, jotka tulevat sinne elämyksen, ei urheilun takia. Jalkapallon seuraaminen Harjulla voi olla ensi kesänä muoti-ilmiö.
Kyllä Jyväskylä kuuluu vähintään Ykköseen, mielummin jopa VL:ään  Ylos Kakkosessa jo yli 600 katsojaa, Ykkösessä varmasti 1000 paukkuu kevyesti. Lisää katsojia, lisää suuria kaupunkeja, lisää näkyvyyttä, lisää tasonnousua. Kaiken maailman etelän silkkikikkelijoukkueet 100katsojan keskiarvolla hiuksista vittuun ja JJK:n kaltaisia joukkueita tilalle kiitos  Ylos
The Real Wolf

Poissa Poissa


Vastaus #42 : 08.11.2006 klo 10:57:53

Kunnianhimoinen puutelista. Kannattaa kuitenkin miettiä, mihin urheilullisesti nousujohteisen(?) seuran rajallisia voimavaroja tuhlataan, ja olisiko järkevää panostaa kroonisesta rahapulasta kärsivien seurojen energiaa enemmän pelillisiin asioihin. Tiedän, seura ei noita maksaisi, vaan kaupunki. Se toisi kuitenkin mukanaan myös negatiivista julkisuutta, kuten kaikki muiden pussilla käyminen. Pesiskylässä tämä vielä kertaantuisi aika monenteen potenssiin. Ja se negatiivinen julkisuus leikkaisi sponsorituloja.

Palloliiton hyvää tarkoittava, mutta tyhmä olosuhdeohjelma on osaltaan vaikuttanut siihen, että esimerkiksi Vantaalla ja Porissa on liigakelpoinen stadion, molemmissa jopa uusia katsomonosia, hienot muovituolit, luxeja ja lämmitintä löytyy. Mutta ei joukkuetta enää edes Ykkösessä. Tätä tietä en haluaisi nähdä Jyväskylässä, vaan hyvää ja menestyvää peliä kentällä. 
« Viimeksi muokattu: 08.11.2006 klo 11:00:08 kirjoittanut The Real Wolf »
moniveto

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat, JJK


Vastaus #43 : 08.11.2006 klo 11:45:30

Juuri näin. Eiköhän keskitetä kaikki voimavarat siihen sarjapaikan varmistamiseen ja muutenkin ykköseen kotiutumiseen, niin että parin-kolmen vuoden päästä, ykkösen kärkeä mahdollisesti hätyytellessä, voidaan alkaa miettimään niitä kuppituoleja ja parkkipaikkoja. Nykysellään selvitään kuitenkin ykkösessäkin ihan hyvin.
Turilas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK ja Huuhkajat


Vastaus #44 : 08.11.2006 klo 13:06:20

Harjulla koettu "parkkipaikkaongelma" on läski- ja kermaperseiden ongelma, ei todellisten jalkapallon ystävien. Mäki-Matin keskiluokkaakaan ei ruuhkien vuoksi erityisesti käy sääliksi.

MINSKillä ei taida olla pieniä lapsia.. auto on toisinaan ihan tarpeellinen. Tämä siis siinä ymmärryksessä, että MINSKin mielestä "todelliset jalkapallon ystävät" tulevat peliin jotenkin muuten kuin henkilöautolla.
kinkladze

Poissa Poissa


Vastaus #45 : 08.11.2006 klo 13:12:42

Palloliiton hyvää tarkoittava, mutta tyhmä olosuhdeohjelma on osaltaan vaikuttanut siihen, että esimerkiksi Vantaalla ja Porissa on liigakelpoinen stadion, molemmissa jopa uusia katsomonosia, hienot muovituolit, luxeja ja lämmitintä löytyy. Mutta ei joukkuetta enää edes Ykkösessä. Tätä tietä en haluaisi nähdä Jyväskylässä, vaan hyvää ja menestyvää peliä kentällä. 

Mitenkä olosuhdeohjelma on vaikuttanut AC Allianssin ja FC Jazzin kaatumiseen? Ei yhtään mitenkään. Se, että Pori tai Finnforest Vantaan kaupungin tuella on rakentanut hienon stadionin, ei ollut seuralta pois. Joten mietipä vielä kerran ja lopeta se vääristely. Alas
kaksi vasenta jalkaa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Alasarjat


Vastaus #46 : 08.11.2006 klo 13:14:23

MINSKillä ei taida olla pieniä lapsia.. auto on toisinaan ihan tarpeellinen. Tämä siis siinä ymmärryksessä, että MINSKin mielestä "todelliset jalkapallon ystävät" tulevat peliin jotenkin muuten kuin henkilöautolla.
Älä nyt. Kaikki tietävät Harjun parkkipaikkatilanteen, joten pelipäivinä sinne voi todellakin mennä bussilla tai lähempää kävellen. Ja onhan Torikeskuksessa parkkihalli, josta kävelee muutaman minuutin Harjulle.

Minskin pyöräilyfiilikselle  Ylos
MINSK

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FCL FCB KaDy


Vastaus #47 : 08.11.2006 klo 13:19:01

MINSKillä ei taida olla pieniä lapsia.. auto on toisinaan ihan tarpeellinen. Tämä siis siinä ymmärryksessä, että MINSKin mielestä "todelliset jalkapallon ystävät" tulevat peliin jotenkin muuten kuin henkilöautolla.

MINSKillä on hyvinkin pieni lapsi, joka on Harjullakin jo muutamaan otteesseen peleissä ollut ja sinne saapunut sekä autolla että muilla keinoin. Provonahan tuon ilmalle lonkalta heitin, mutta kuten 2vj jo totesi, Harjun ahtaus on varmasti jokaisen tiedossa ja siihen voi reagoida parhaiten aikaa varaamalla...ammattikoulun pihaan sai viime kesänä auton vaivatta parkkiin noin 20 minuuttia ennen kick-offia saapumalla.
MacGyver

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #48 : 08.11.2006 klo 13:29:21

Mitenkä olosuhdeohjelma on vaikuttanut AC Allianssin ja FC Jazzin kaatumiseen? Ei yhtään mitenkään. Se, että Pori tai Finnforest Vantaan kaupungin tuella on rakentanut hienon stadionin, ei ollut seuralta pois. Joten mietipä vielä kerran ja lopeta se vääristely. Alas

Ja jos Suomessa nyt pidetään voimassa avoimet sarjat joista voi nousta ja tippua, niin eikös tämä väistämättä johda siihen että myös alemmilla sarjatasoilla alkaa olla liigatason stadioneita???
The Real Wolf

Poissa Poissa


Vastaus #49 : 08.11.2006 klo 14:07:29

Mitenkä olosuhdeohjelma on vaikuttanut AC Allianssin ja FC Jazzin kaatumiseen? Ei yhtään mitenkään.

- On se voinut vaikuttaa juuri siten, kun yritin jo edellisessä viestissäni perustella, vaikka ei tietenkään ainoana tekijänä. Voimavaroja ja energiaa on kohdistettu niin, että olosuhteita on kunnostettu liigan painostamalle tasolle, mutta samalla moni muu asia on jäänyt rempalleen. Totta kai seurassa on hoidettu asioita laajemminkin väärin, kun noin on päässyt käymään.

Ja hyvä on, rakentajana on ollut Finnforest ja kaupunki, eikä seura. Mutta peruskysymys ei katoa mihinkään: miksi paikallista huippujalkapalloa on tuettava panostamalla stadioneihin, jos seuran urheilullinen toiminta jää liian vähälle tai vääränlaiselle tuelle?
« Viimeksi muokattu: 08.11.2006 klo 14:09:17 kirjoittanut The Real Wolf »

 
Sivuja: 1 [2] 3 ... 142
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa